اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درباره تنگی مجرای ادراری چه می دانید؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه مردان و زنان زیادی مراجعه می کنند که از تنگی مجاری ادراری وکاهش جریان آن شاکی هستند. این افراد در شکایت خود اظهار می دارند که ادرارشان باریک می آید و قطره قطره می شود. این افراد در شرح حال خود می گویند که ادرار آنها مثل شیر قوری یا سماوری که جرم گرفته باشد باریک و قطره قطره است و ادرارشان تخلیه نمی شود و در مواردی به علت عدم تخلیه مایع منی بیمار ممکن است با شکایت از ناباروری مراجعه کنند.

در هر فردی که خروجی و سرعت پرش ادرار کاهش یافته و ادرار باریک می آید حتماً باید دو علت را در نظر داشت:

✔️ خروجی مثانه تنگ شده که می تواند به علت بزرگی پروستات که اغلب در مردان بالای 50 سال دیده می شود و یا تنگی مجرای ادراری که اغلب در مردان جوان مشاهده می شود.

عکس بزرگی پروستات

✔️ اختلال در پمپاژ مثانه که موتور انقباضی مثانه خوب و پرقدرت پمپاژ نمی کند و لذا باعث می شود که ادرار سرعت پرش بالایی نداشته باشد و ادرار در داخل مثانه باقی بماند.

علت تنگی مجرای ادراری چیست؟

علل مختلفی در ایجاد تنگی مجرای ادراری دخیل هستند که به شرح تک تک آنها می پردازیم:

– عفونت های مقاربتی

 در رأس همه آنها التهاب مجرای ادراری به علت بیماری سوزاک می باشد که از طریق روابط جنسی بدون محافظت شده با کاندوم از فرد آلوده انتقال پیدا کرده و بعد از چند روز تا چندین هفته می تواند خارش و سوزش مجرا و ترشحات چرکی زرد غلیظ که لباس زیر بیمار را آلوده می کند. در صورت مشاهده چنین علائمی بلافاصله به پزشک متخصص مجاری ادراری مراجعه نمایید.

دکتر شما پس از معاینه ابتدا درخواست کشت و آنتی بیوگرام اول صبح روز بعد و بدون ادرار کردن صبحگاهی شما را به آزمایشگاه می فرستد. شما صبح اول وقت بدون ادرار کردن باید به آزمایشگاه بروید. تکنسین آزمایشگاه با فشار دادن مجرا توسط شما از ترشحات نمونه برداری می کند تا نوع عفونت را با آزمایش مشخص کنند.

بر اساس تشخیص آزمایشگاه در صورت آلودگی به سوزاک و یا کلامیدیاباید هم شما و هم شریک جنسیتان حداقل به مدت 10 روز آنتی بیوتیک با دستور پزشک خود استفاده نمایید. ( در صورت مصرف یک نفر دوباره عفونت از شریک جنسی منتقل خواهد شد) اگر عفونت مجرای ادراری سوزاک و کلامیدیا درمان خوب نشوند یکی از علل شایع تنگی مجرای ادراری  می باشند. این امر در گذشته که سطح بهداشت و اطلاعات پایین بود یکی از شایعترین علت تنگی مجرای ادراری در مردان به حساب می آمد.

– سوند زدن بی رویه

علت تنگی مجرای ادراری چیست؟

 امروزه یکی از شایعترین علت تنگی مجرای ادراری آسیب به مجرا حین سوند زدن توسط افراد غیر مجرب می باشد. افرادی که به علل مختلف دچار احتباس ادراری یا شاش بند می شوند جهت رهایی از درد آن و تخلیه ادراری جهت سونداژ به مراکز درمانی مراجعه می کنند. باید مواظب باشید که سونداژ توسط فرد متخصص انجام شود. یک سوند زدن خوب باید مشخصات زیر را داشته باشد تا آسیب به مجرا ایجاد نشود.

1) از سوند خیلی کلفت استفاده نشود.

2) موقع سوند زدن باید آن را آهسته و بدون فشار به طرف مثانه هل داد. اگر به هر علتی سوند عبور نکرد هر گونه زور زدن و خونی کردن مجرا ممنوع می باشد. 3- اگر سوند رد نشد باید مسیر توسط متخصص ارولوژی آندوسکوپی و علت آن مشخص گردد. زور زدن اضافی باعث خرابی مجرا و تنگی ثانویه خواهد شد.

– تصادف و آسیب به مجرا

 در تصادفات که مخصوصاً باعث شکستگی لگن می شوند حتماً باید به آسیب مجرا و پارگی آن فکر کرد. طبق قانون کلی در بیماران تصادفی که خون در نوک مجرا دارند نباید سوند زد و باید مثانه را از بالای مثانه تخلیه کنیم.

– ختنه

 یکی از عوارض تنگی مجرای ادراری عمل ختنه است که در بعضی از بچه ها باعث انسداد و تنگ شدن نوک مجرا می گردد که در معاینه ته مجرا کاملاً تنگ می باشد و ادرار بچه باریک می آید و خوب تخلیه نمی شود.

– آسیب به مجرا حین عمل جراحی

در بعضی از عمل ها از قبیل جراحی پروستات و مخصوصاً سرطان پروستات به علت نوع عمل و حساسیت محل تنگی ایجاد می شود که درصدی از آن با رعایت ظرافت عمل قابل پیشگیری است ولی بعضی موارد غیر قابل اجتناب می باشد.

– زگیل تناسلی

زگیل تناسلی پیشرفته نیز می تواند در موارد نادری باعث تنگی مجرای ادرار ی شود.

علائم زگیل تناسلی در آقایان

علائم تنگی مجرای ادرار در مردان

تشخیص زودهنگام تنگی مجرا به علائم آن بستگی دارد. اگر یک یا چند مورد از نشانه‌های زیر را دارید، بهتر است هرچه زودتر به متخصص ارولوژی مراجعه کنید:

  • باریک آمدن ادرار (مانند شیر قوری جرم‌گرفته)
  • قطره‌قطره شدن و قطع و وصل شدن ادرار
  • کاهش شتاب و سرعت پرش ادرار
  • احساس تخلیه نشدن کامل مثانه و باقی ماندن ادرار
  • احتباس ادراری (شاش‌بند شدن) و در مواردی ناباروری

این علائم می‌توانند با بزرگی پروستات نیز اشتباه گرفته شوند؛ به همین دلیل تشخیص دقیق توسط پزشک ضروری است.

تنگی مجرای ادرار در زنان

اگرچه تنگی مجرای ادرار در مردان شایع‌تر است، اما در زنان نیز می‌تواند رخ دهد. مجرای ادرار در خانم‌ها کوتاه‌تر است (حدود ۴ سانتی‌متر) و به همین دلیل تنگی در آن‌ها کمتر دیده می‌شود، اما غیرممکن نیست.

علائم تنگی مجرا در زنان مشابه مردان است: باریک شدن جریان ادرار، احساس تخلیه‌ی ناقص مثانه، سوزش و عفونت‌های ادراری مکرر. علل آن نیز می‌تواند شامل آسیب حین زایمان، عفونت، سونداژ مکرر یا جراحی‌های قبلی باشد.

اگر به‌عنوان یک خانم این علائم را تجربه می‌کنید، حتماً برای بررسی دقیق به متخصص ارولوژی مراجعه کنید؛ این مشکل قابل تشخیص و درمان است.

علت بی اختیاری ادار در زنان

قرص رفع تنگی مجرای ادرار

قرص مشخص و قطعی برای رفع تنگی مجرای ادرار وجود ندارد، چون این مشکل معمولاً ساختاری (آناتومیک) است، نه صرفاً التهابی یا عفونی. اما بسته به علت تنگی، پزشک ممکن است داروهایی تجویز کند تا علائم کاهش یابد یا التهاب کنترل شود. در ادامه توضیح می‌دهم:

داروهایی که ممکن است در درمان کمکی تنگی مجرا استفاده شوند:

  1. آلفابلوکرها مثل:

    •  ▪️تامسولوسین (Tamsulosin)

    •  ▪️آلفوزوسین (Alfuzosin)
      این داروها به شل شدن عضلات مجرا و مثانه کمک می‌کنند و باعث می‌شوند ادرار راحت‌تر عبور کند، ولی تنگی را درمان نمی‌کنند.

  2. آنتی‌بیوتیک‌ها در صورت وجود عفونت یا التهاب مجرا تجویز می‌شوند (مثلاً سیپروفلوکساسین یا سفیکسیم).

  3. داروهای ضدالتهاب (مثل ایبوپروفن یا ناپروکسن) برای کاهش التهاب و درد ممکن است موقتاً کمک کنند.

عوارض تنگی مجرای ادرار چیست؟

آیا تنگی مجرای ادرار خطرناک است؟ تنگی مجرای ادراری به عنوان مانعی در جلو عملکرد مثانه جهت تخلیه ادراری می باشد و لذا فشار آن به گردن مثانه افتاده و باعث می شود که :

  • ادرار در داخل مثانه باقی بماند
  • باعث رسوب و سنگ مثانه شود.
  • باعث عفونت های عود کننده و مقاوم به درمان شود.
  • ادرار باقیمانده به کلیه ها پس زده و باعث نارسایی کلیه ها می شود.
  • فرد دچار احتباس ادراری می شود.
  • به علت فشار باعث ضخیم شدن عضلات مثانه و اختلال در پمپاژ مثانه می شود.
علائم سرطان مثانه خوش خیم درمردان

آیا تنگی مجرای ادرار خطرناک است؟

تنگی مجرای ادرار به‌خودی‌خود یک وضعیت تهدیدکننده‌ی حیات نیست، اما اگر بدون درمان رها شود، می‌تواند عوارض جدی و گاهی جبران‌ناپذیری ایجاد کند. خطر اصلی از آنجا ناشی می‌شود که تنگی مانند یک سد جلوی تخلیه‌ی کامل مثانه را می‌گیرد و فشار را به مثانه و در ادامه به کلیه‌ها منتقل می‌کند.

  • باقی ماندن ادرار در مثانه و تشکیل سنگ مثانه
  • عفونت‌های ادراری مکرر و مقاوم به درمان
  • پس‌زدن ادرار به کلیه‌ها و در موارد شدید نارسایی کلیه
  • احتباس ادراری و ضخیم شدن عضلات مثانه و اختلال در پمپاژ آن
  • به یاد داشته باشید یکی از اعضای بدن که اگر آسیب ببیند به‌سختی ترمیم می‌شود، مجرای ادراری است. پس تنگی مجرا را جدی بگیرید و درمان آن را به تأخیر نیندازید؛ تشخیص و درمان به‌موقع از بروز این عوارض جلوگیری می‌کند.

آیا محل تنگی در جای مشخص مجرا اتفاق می افتد؟

بسته به علت ایجاد کننده تنگی جای آن فرق می کند و لذا ممکن است بعد از ختنه در نوک آلت باشد و یا در مجرای وسطی و خلفی ادراری ایجاد شود.
امروزه قطعی ترین روش تشخیص تنگی مجرای ادراری سیستوسکوپی است که به صورت سرپایی با عبور دوربین به داخل مجرا تشخیص داده میشود مثل شکل زیر:

IMG_0222

تکلیف فرد مبتلا به تنگی مجرای ادراری چیست؟

پیشگیری بهترین درمان است. به یاد داشته باشید یکی از اعضای بدن که اگر آسیب ببیند درست نخواهد شد مجرا است. اغلب بیماران مبتلا به تنگی مجرای ادراری دوبار مبتلا به عود بیماری خواهند شد و لذا باید با متانت و صبوری و با مراجعه منظم به دکتر خود با بیماری خود کنار بیایند.

درمان تنگی مجاری ادراری

راه درمان تنگی مجرا ی مشخص است، رفع تنگی . درمان تنگی مجرای ادراری بسته به محل آن و طول تنگی مجرا به دو روش انجام می شود:

1- به طریق آندوسکوپی

امروزه بهترین درمان برای تنگی های سطحی مجرا که طول کوتاهی دارند باز کردن تنگی به روش آندوسکوپی می باشد. در این روش با استفاده از یک چاقو که از دوربین عبور داده می شود در ساعت 12 محل تنگی را باز می کنیم و موقتاً برای بیمار 24-48 ساعت سوند گذاشته می شود و سپس خارج می گردد.

این عمل به صورت سرپایی انجام می شود. نکته مهم این است که به علت شانس عود تنگی مجرا بیمار باید با فواصل منظم به پزشک معالج خود مراجعه نماید. مثل شکل زیر:

imagesm0

2- درمان جراحی

برای تنگی های با طول زیاد و تنگی های عمقی مجرا بهترین درمان عمل جراحی باز می باشد که در آن با برش روی مجرا که اغلب در ناحیه پرینه و یا میان دو پا و جلو مقعد است قسمت تنگی مجرا را ب جراحی برداشته و محل های سالم را به هم پیوند می زنیم. در صورتی که تنگی خیلی طولانی باشد از گرافت های دیگر اعضای بدن از جمله از مخاط دهان برداشته و به عنوان مجرا جهت پر کردن طول تنگی استفاده می شود.

indexjk index][

آیا درمان گیاهی و طب سنتی تنگی مجرای ادرار مؤثر است؟

بسیاری از بیماران به دنبال درمان‌های گیاهی یا سنتی برای تنگی مجرا هستند. مهم است که با واقعیت علمی این موضوع آشنا شوید تا زمان طلایی درمان را از دست ندهید.

تنگی مجرای ادرار یک مشکل ساختاری (آناتومیک) است، یعنی مجرا به‌صورت فیزیکی باریک شده است. هیچ دارو، قرص یا ترکیب گیاهی نمی‌تواند این تنگی فیزیکی را باز کند. درمان‌های گیاهی ممکن است در بهترین حالت فقط علائم را موقتاً تسکین دهند، اما علت اصلی را برطرف نمی‌کنند.

اتکا به درمان‌های غیرعلمی و به تعویق انداختن درمان اصلی، می‌تواند باعث پیشرفت تنگی و بروز عوارض جدی‌تر روی مثانه و کلیه شود. تنها راه قطعی رفع تنگی، باز کردن آن از طریق آندوسکوپی یا جراحی توسط متخصص ارولوژی است.

عوارض و مراقبت‌های بعد از عمل تنگی مجرای ادرار

آگاهی از روند بهبود و مراقبت‌های پس از عمل، نقش مهمی در موفقیت درمان و کاهش احتمال عود دارد. شایع‌ترین چالش بعد از هر دو روش درمان (آندوسکوپی و جراحی باز)، احتمال بازگشت تنگی است.

احتمال عود تنگی:

شایع‌ترین عارضه‌ی درمان تنگی مجرا، عود مجدد آن است. بسیاری از بیماران ممکن است بیش از یک‌بار دچار عود شوند و به همین دلیل، مراجعه‌ی منظم به پزشک معالج با فواصل مشخص بعد از عمل بسیار حیاتی است.

می توانید صحبت های دکتر را در این رابطه گوش کنید.

مراجعه به پزشک برای درمان لکه های روی دستگاه تناسلی مردان

سوند بعد از عمل:

در روش آندوسکوپی معمولاً به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت برای بیمار سوند گذاشته می‌شود و سپس خارج می‌گردد. در روش جراحی باز، مدت سوند بر اساس نوع عمل توسط پزشک تعیین می‌شود.

برای کاهش احتمال عود، در صورت تجویز پزشک، انجام منظم و با احتیاط مراقبت‌های بعد از عمل (مانند سونداژ متناوب با ژل در صورت دستور پزشک) اهمیت زیادی دارد.

در صورت مشاهده‌ی خونریزی، سوزش شدید یا کاهش مجدد جریان ادرار بعد از عمل، حتماً سریعاً به پزشک معالج خود مراجعه کنید.

آیا تنگی مجرا باعث ناباروری می‌شود؟

در مواردی به علت عدم تخلیه‌ی صحیح مایع منی، تنگی مجرا می‌تواند با شکایت ناباروری همراه باشد. بررسی تخصصی برای تشخیص دقیق لازم است.

بعد از عمل تنگی مجرا کی می‌توان رابطه جنسی داشت؟

معمولاً حدود دو هفته بعد از خروج سوند، اما زمان دقیق را باید پزشک معالج بر اساس نوع عمل تعیین کند.

در صورت کاهش جریان ادراری و احساس تنگی مجرا جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744  تماس بگیرید. خدمتگزار شما دکتر کرمی

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

4.1/5 - (103 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 507 مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکتر قبلا در مورد کجی آلتم به سمت پایین خدمتتون پیام گذاشته بودم گفته بودین عکسش رو بفرستم براتون فرستادم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      زیا دکج نیست فیلم عمل من در یوتیوب را ببینید
  • تصویر کاربر رحیم یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید
    اینجانب 27 ساله دارای کجی مادرزادی آلت به سمت پایین هستم، خانم بنده از این موضوع خیلی خیلی شاکیه، میخوام عمل کنم
    اول میخوام بدونم اگه عمل کنم جای محل بخیه ها روی پوست آلتم باقی میمونه یا نه
    دوم میخوام بدونم این عمل روی نعوظ کردن تاثیر منفی داره یا نه
    سوم میخواستم بدونم میشه باقیماندن محل بخیه ختنه بصورت مجرایی باریک در پوست آلت را برداشت یا نه
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      بیایید ببینم با عکس از خمیدهگی
  • تصویر کاربر مریم یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    سلام . من میخاستم بدونم چند درصد از افرادی که واریکوسل دارند بعد که ازدواج کنند بچه دار میشوند. آیا احتمال داره بچه دار بشن؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      معلوم نیست بله
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 508 مشاهده پرسش
    با سلام
    10 سال پیش عمل فتق سمت چپ انجام دادم و درد زیادی دارم و با ازمایش نتیجه اسپرم به شرح ذیل میباشد.خواهشمنداست راهنمایی فرمائیدنیاز به جراحی دارم یا خیر.متشکرم
    rapid progressive(calss A:5%
    PROGRESSIVE(CLASS B: 45%
    TOTAL PROGRESSIVE(CLASS A+B:50%
    NON PROGRESSIVE(CLASS C:35%
    LIVE RATIO (CLASS A+B+C:85%
    NON MOTILE(CLASS D:15%
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      حرکت کم است
  • تصویر کاربر هستي یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 516 مشاهده پرسش
    با سلام .من ٥ روز هست كه عمل Pcnl انجام دادم در كليه راست بخاطر وجود سنگ ١٠ وً٥ميلي ،البته بعد از دوبار سنم شكن.الان خيلي درد دارم ايا اين درد ظبيعي هست يا احتمال عفونت داره هر چند من استراحت دارم و كاري انجام نميدم.و روز بنجم هم استحمام كردم.
    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مشکلی نیست
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 806 مشاهده پرسش
    با سلام جوانی 19 ساله هستم خیلی استرس دارم ایا نیاز به عمل جراحی است و هزینه ان چقدر است ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      حضوری تشریفات بیاورید با عکس
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    من بیضه راستم را رابه علت واریکوسل عمل کردم والآن پوست روی همان بیضه عمل شده وبیضه چپم گاهی اوقات دردمیگیرد لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر م یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    باسلام درمورد افزایش طول آلت تناسلی آیا روش ماساژ ونرمش مورد تایید میباشد ؟لطفا توضیح فرمایید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه موثر نیست
  • تصویر کاربر احمد یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 414 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من 25 ساله هستم چند سال قبل بخاطر تکرر ادرار به دکتر مراجعه کردم و اون برام قرص تامسلوسیسن تجویز کرد که از عوارض اون انزال پس گرد بود همن چنین با خوردن فقط 4 عدد از این قرص دچار درد شدید در ناحیه مثانه شدم و احتباس ادرار هم شدم و از اون موقع به درد پهلو و سوزش استخوان لگن دچار شدم که بعد از گذشت چند سال و تحمل درد خخیلی بهتر شدم ولی مشکل مهم که از اون موقع ایجاد شده و هنگام شروع درد ها اینه که حجم آب خورده شده با آب دفع شده اثلا برابر نیست و بسیار کمتر است و اگر آب معدنی بخورم و یا آب کمی شور اثلا ادرار نمیاد که البته قبل از خوردن قرص ها هیچ مشکلی نداشتم فقط تکرر ادرار بود اما تمام آب خورده شده در چند نوبت دفع میشد اما گاهی هم مشکلی ندارم یعنی حجم آب و ادرار برابرند که نمیدانم علت چیست البته من همواره در خانه هستم و فعالیت فیزیکی یا در گرما بودن ندارم نکته دیگه اینکه هر وقت هندوانه میخورم کاملا آب خارج میشه و مشکلی ندارم آزمایشها هم سالم هستند میخواستم بدونم مشکل من چیه اگه کلیه هام معیوبن پس چرا با خوردن هندوانه همه آب از بدنم خارج میشه (من خودم اندازه میگیرم )و آزمایشها سالم اگر کلیه ها سالمن پس چرا با خوردن آب معمولی حجم ادرار اکثرا کمتر از آب خورده شده است شاید نصف و حتی کمتر و فقط بعضی اوقات ادرار خوب و کاملی دارم در حالی که در تمام وقت ها فعالیتی ندارم و در گرما نیستم یعنی مربوط به گرما و فعالیت نیست نظر شما چیه علت این تغییر حجم ادرار و دردها قبل و بعد از خوردن این قرص ها چیه ؟ آیا کلیه هام نیمه سالمن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید نوار بگیرید
  • تصویر کاربر naser یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 498 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما دکتر گرامی
    طاعات و عبادات قبول حق
    بنده بدلیل اینکه دوران سربازی رو در راهنمایی و رانندگی سپری کردم در حین دوران آموزشی و حمل کوله سنگین در ناحیه سمت چپ خود و نزدیک مثانه شاهد برآمدگی رگ شدم و درد عجیبی در این منطقه پدیدار شد.سپس بنده با مراجعه به دکتر در شهرخودمان(مهاباد) و گرفتن آزمایش اسپیرومتری پیگیر قضیه شدم، و آقای دکتر گفتند واریکوسل از نوع 2 به 3 می باشد.اما فرمودند که از نظر آزمایش مشکلی نداری، حالا بعد خدمت دچار درد در بیضه سمت چپ می گردم.
    با این وضعیت در حال حضر چیکار بایست انجام داد؟

    با تشکر از راهنماییتون
    ناصر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید معاینه کنم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر الهه چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 569 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    اگه دختری پرده ارتجاعی داشته باشد آیا پس از ازدواج چناچه به متخصص مراجعه شود مشخص میشود قبلا نزدیکی داشته یا نه ؟؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      با معاینه توسط متخصص زنان مشخص میشود
  • تصویر کاربر سیده چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 829 مشاهده پرسش
    باسلام من۳۲ساله هستم.مدتی بخاطر یبوستی که داشتم احساس میکنم بواصیل گرفته ام ولی باز مشکوکم لطفا راهنماییم کنیید چون بعضی مواقع خونریزی مقعدی دارم وبسیاردرد موقع تخلیه وحتی گوشتهای اضافه
    بیرون مقعد هم حس میکنم نمیدونم این بیماری چیست از عمل کردن هم دیگه میترسم.بادارو خوب میشودخواهش میکنم راهنماییم کنید چون واقعا درد خسته ام کرده وروم هم نمیشود پیش دکتر بروم لطفاراهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      تخصص من نیست
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 22264 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما استاد بزرگوار
    بنده پسری 21 ساله هستم
    امروز در پی درد یک هفته ای پشت پهلو به همراه سوزش و درد هنگام ادرار متوجه شدم کلیه سمت راست دارای طول 55میلیمتر با ضخامت کورتکس کمتر از2میلیمتر! وپارانشسیم نازکتر از عادی هست در مقابل، طول کلیه سمت راست 134 میلیمتر با ضخامت کورتکس 10 میلیمتر به همراه پارانشسیم نرمال میباشد که نکته ذکر شده در سونوگرافی اظهار میدارد که هایپر تروفی جبرانی برای این کلیه اتفاق افتاده است.
    هیچگونه سنگ در مثانه یا بقیه قسمت ها دیده نشده و حالبها متسع نیستند
    با این بیان به نظر شما این بزرگ و کوچک بودن دلیل مشکل من میباشد و پیامدهای این ناهنجاری برای من چیست؟و ایا امکان دارد این عدم یکسان بودن تا اخر عمر برای من ایجاد مشکل نکند؟
    در ضمن کلیه کوچکتر«راست» هایپوپلاستیک ذکر شده و بنده تا به امروز هیچ نشانه درد یا بیماری نداشته ام
    سپاس از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      با بزرگ شدن جبرانی کلیه سالم عمل هر دو کلیه را انجام میدهد نگران نباشید
  • تصویر کاربر طاهره دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 582 مشاهده پرسش
    با سلام
    اينجانب 42 ساله، چند ماهي است كه دچار تكرر ادرار شده ام .و اين مسئله باعث آزارم شده است. چندين بار هم به پزشك مراجعه كردم و داروهايي نيز مصرف كردم. از جمله اكسي بوتين-مترونيدازول-آمپول جنتامايسين-كلوتريمازول واژينال و چند داروي ديگر كه افاقه نداشت.
    در تاريخ 18 فروردين آزمايش كشت ادرار دادم كه به پيوست برايتان ارسال مي نمايم.
    من صحبتهاي شما را در برنامه خانواده شنيدم . و با توجه به گفته هاي حضرتعالي، من بيماري ديسك كمر و كمردردهاي مزمن هم دارم. لطفا مرا راهنمايي نمائيد.
    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید
  • تصویر کاربر نازنین دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 634 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر مادرم زنی ۵۳ ساله است سال هاست پهلوهاش و ستون فقراتش درد می کنه و مبتلا به فشار خون بالاست هر سونوگرافی و آزمایشی دادیم طبیعی بوده تا اینکه سونوگرافی جدیدی که داده ؛دیامتر طولی کبد در بالاترین حد۱۲۷م م می باشد و تصویر یک کیست کورتیکال به قطر 13 م م در پل میانی فوقانی چپ دیده شده؛ از طرفی مادرم حدود ۲۰ سال پیش رحمش رو برداشته و حدود سه ساله که در دو طرف زیر شکمش درد می کنه من خیلی می ترسم می شه لطف کنید و بگید مشکلش چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      کلیه نرمال است و کیست جای نگرانی ندارد
  • تصویر کاربر انصاري جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    باعرض سلام خدمت شما من در رابطه با نعوض دچار مشکل هستم يعني به راحتي تحريک ميشم وبه قولي هاتم ولي نعوظ کامل انجام نميشه ودر بسياري از موارد دچار زود انزالي هم ميشم به صورتي که در اکثر اوقات بلافاصله بعد از دخول ارضا ميشم لطفا کمکم کنيد با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      مبحث زود ارضائی سایت را بخوانید توضیح دادهام
  • تصویر کاربر سعید جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 560 مشاهده پرسش
    با سلام پسری 14 ماهه دارم که در 21 روزگی ختنه شده است و دارای آلت تناسلی پنهان میباشد و طول آلت آن در حالت کشیدگی کمتر از 2 سانت میباشد . به متخصص کودکان مراجعه کردیم که آمپول تستسترون تجویز کرد ولی ما استفاده نکردیم تشخیص شما چیست آیااین مشکل با دارو حل میشود. با تشکر...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر صادق دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 650 مشاهده پرسش
    با سلام من در حدود 3 هفته هستش که ناراحتی در زیر شکم خود احساس میکنم که بعد از معاینه و گرفتن عکس مشخص گرید که پروستاتیت مزمن دارم لطفا راهنمایی بفرمائید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      جهت ویزیت حضوری هماهنگ کنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

عفونت ادراری را درمان کرده‌اید، آنتی‌بیوتیک خورده‌اید، علائم بهتر شده‌اند؛ اما چند هفته یا چند ماه بعد،…
احساس ناگهانی و غیرقابل کنترل برای ادرار کردن — که نمی‌توانید آن را به تأخیر بیندازید —…
رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب