اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درباره تنگی مجرای ادراری چه می دانید؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه مردان و زنان زیادی مراجعه می کنند که از تنگی مجاری ادراری وکاهش جریان آن شاکی هستند. این افراد در شکایت خود اظهار می دارند که ادرارشان باریک می آید و قطره قطره می شود. این افراد در شرح حال خود می گویند که ادرار آنها مثل شیر قوری یا سماوری که جرم گرفته باشد باریک و قطره قطره است و ادرارشان تخلیه نمی شود و در مواردی به علت عدم تخلیه مایع منی بیمار ممکن است با شکایت از ناباروری مراجعه کنند.

در هر فردی که خروجی و سرعت پرش ادرار کاهش یافته و ادرار باریک می آید حتماً باید دو علت را در نظر داشت:

✔️ خروجی مثانه تنگ شده که می تواند به علت بزرگی پروستات که اغلب در مردان بالای 50 سال دیده می شود و یا تنگی مجرای ادراری که اغلب در مردان جوان مشاهده می شود.

عکس بزرگی پروستات

✔️ اختلال در پمپاژ مثانه که موتور انقباضی مثانه خوب و پرقدرت پمپاژ نمی کند و لذا باعث می شود که ادرار سرعت پرش بالایی نداشته باشد و ادرار در داخل مثانه باقی بماند.

علت تنگی مجرای ادراری چیست؟

علل مختلفی در ایجاد تنگی مجرای ادراری دخیل هستند که به شرح تک تک آنها می پردازیم:

– عفونت های مقاربتی

 در رأس همه آنها التهاب مجرای ادراری به علت بیماری سوزاک می باشد که از طریق روابط جنسی بدون محافظت شده با کاندوم از فرد آلوده انتقال پیدا کرده و بعد از چند روز تا چندین هفته می تواند خارش و سوزش مجرا و ترشحات چرکی زرد غلیظ که لباس زیر بیمار را آلوده می کند. در صورت مشاهده چنین علائمی بلافاصله به پزشک متخصص مجاری ادراری مراجعه نمایید.

دکتر شما پس از معاینه ابتدا درخواست کشت و آنتی بیوگرام اول صبح روز بعد و بدون ادرار کردن صبحگاهی شما را به آزمایشگاه می فرستد. شما صبح اول وقت بدون ادرار کردن باید به آزمایشگاه بروید. تکنسین آزمایشگاه با فشار دادن مجرا توسط شما از ترشحات نمونه برداری می کند تا نوع عفونت را با آزمایش مشخص کنند.

بر اساس تشخیص آزمایشگاه در صورت آلودگی به سوزاک و یا کلامیدیاباید هم شما و هم شریک جنسیتان حداقل به مدت 10 روز آنتی بیوتیک با دستور پزشک خود استفاده نمایید. ( در صورت مصرف یک نفر دوباره عفونت از شریک جنسی منتقل خواهد شد) اگر عفونت مجرای ادراری سوزاک و کلامیدیا درمان خوب نشوند یکی از علل شایع تنگی مجرای ادراری  می باشند. این امر در گذشته که سطح بهداشت و اطلاعات پایین بود یکی از شایعترین علت تنگی مجرای ادراری در مردان به حساب می آمد.

– سوند زدن بی رویه

علت تنگی مجرای ادراری چیست؟

 امروزه یکی از شایعترین علت تنگی مجرای ادراری آسیب به مجرا حین سوند زدن توسط افراد غیر مجرب می باشد. افرادی که به علل مختلف دچار احتباس ادراری یا شاش بند می شوند جهت رهایی از درد آن و تخلیه ادراری جهت سونداژ به مراکز درمانی مراجعه می کنند. باید مواظب باشید که سونداژ توسط فرد متخصص انجام شود. یک سوند زدن خوب باید مشخصات زیر را داشته باشد تا آسیب به مجرا ایجاد نشود.

1) از سوند خیلی کلفت استفاده نشود.

2) موقع سوند زدن باید آن را آهسته و بدون فشار به طرف مثانه هل داد. اگر به هر علتی سوند عبور نکرد هر گونه زور زدن و خونی کردن مجرا ممنوع می باشد. 3- اگر سوند رد نشد باید مسیر توسط متخصص ارولوژی آندوسکوپی و علت آن مشخص گردد. زور زدن اضافی باعث خرابی مجرا و تنگی ثانویه خواهد شد.

– تصادف و آسیب به مجرا

 در تصادفات که مخصوصاً باعث شکستگی لگن می شوند حتماً باید به آسیب مجرا و پارگی آن فکر کرد. طبق قانون کلی در بیماران تصادفی که خون در نوک مجرا دارند نباید سوند زد و باید مثانه را از بالای مثانه تخلیه کنیم.

– ختنه

 یکی از عوارض تنگی مجرای ادراری عمل ختنه است که در بعضی از بچه ها باعث انسداد و تنگ شدن نوک مجرا می گردد که در معاینه ته مجرا کاملاً تنگ می باشد و ادرار بچه باریک می آید و خوب تخلیه نمی شود.

– آسیب به مجرا حین عمل جراحی

در بعضی از عمل ها از قبیل جراحی پروستات و مخصوصاً سرطان پروستات به علت نوع عمل و حساسیت محل تنگی ایجاد می شود که درصدی از آن با رعایت ظرافت عمل قابل پیشگیری است ولی بعضی موارد غیر قابل اجتناب می باشد.

– زگیل تناسلی

زگیل تناسلی پیشرفته نیز می تواند در موارد نادری باعث تنگی مجرای ادرار ی شود.

علائم زگیل تناسلی در آقایان

علائم تنگی مجرای ادرار در مردان

تشخیص زودهنگام تنگی مجرا به علائم آن بستگی دارد. اگر یک یا چند مورد از نشانه‌های زیر را دارید، بهتر است هرچه زودتر به متخصص ارولوژی مراجعه کنید:

  • باریک آمدن ادرار (مانند شیر قوری جرم‌گرفته)
  • قطره‌قطره شدن و قطع و وصل شدن ادرار
  • کاهش شتاب و سرعت پرش ادرار
  • احساس تخلیه نشدن کامل مثانه و باقی ماندن ادرار
  • احتباس ادراری (شاش‌بند شدن) و در مواردی ناباروری

این علائم می‌توانند با بزرگی پروستات نیز اشتباه گرفته شوند؛ به همین دلیل تشخیص دقیق توسط پزشک ضروری است.

تنگی مجرای ادرار در زنان

اگرچه تنگی مجرای ادرار در مردان شایع‌تر است، اما در زنان نیز می‌تواند رخ دهد. مجرای ادرار در خانم‌ها کوتاه‌تر است (حدود ۴ سانتی‌متر) و به همین دلیل تنگی در آن‌ها کمتر دیده می‌شود، اما غیرممکن نیست.

علائم تنگی مجرا در زنان مشابه مردان است: باریک شدن جریان ادرار، احساس تخلیه‌ی ناقص مثانه، سوزش و عفونت‌های ادراری مکرر. علل آن نیز می‌تواند شامل آسیب حین زایمان، عفونت، سونداژ مکرر یا جراحی‌های قبلی باشد.

اگر به‌عنوان یک خانم این علائم را تجربه می‌کنید، حتماً برای بررسی دقیق به متخصص ارولوژی مراجعه کنید؛ این مشکل قابل تشخیص و درمان است.

علت بی اختیاری ادار در زنان

قرص رفع تنگی مجرای ادرار

قرص مشخص و قطعی برای رفع تنگی مجرای ادرار وجود ندارد، چون این مشکل معمولاً ساختاری (آناتومیک) است، نه صرفاً التهابی یا عفونی. اما بسته به علت تنگی، پزشک ممکن است داروهایی تجویز کند تا علائم کاهش یابد یا التهاب کنترل شود. در ادامه توضیح می‌دهم:

داروهایی که ممکن است در درمان کمکی تنگی مجرا استفاده شوند:

  1. آلفابلوکرها مثل:

    •  ▪️تامسولوسین (Tamsulosin)

    •  ▪️آلفوزوسین (Alfuzosin)
      این داروها به شل شدن عضلات مجرا و مثانه کمک می‌کنند و باعث می‌شوند ادرار راحت‌تر عبور کند، ولی تنگی را درمان نمی‌کنند.

  2. آنتی‌بیوتیک‌ها در صورت وجود عفونت یا التهاب مجرا تجویز می‌شوند (مثلاً سیپروفلوکساسین یا سفیکسیم).

  3. داروهای ضدالتهاب (مثل ایبوپروفن یا ناپروکسن) برای کاهش التهاب و درد ممکن است موقتاً کمک کنند.

عوارض تنگی مجرای ادرار چیست؟

آیا تنگی مجرای ادرار خطرناک است؟ تنگی مجرای ادراری به عنوان مانعی در جلو عملکرد مثانه جهت تخلیه ادراری می باشد و لذا فشار آن به گردن مثانه افتاده و باعث می شود که :

  • ادرار در داخل مثانه باقی بماند
  • باعث رسوب و سنگ مثانه شود.
  • باعث عفونت های عود کننده و مقاوم به درمان شود.
  • ادرار باقیمانده به کلیه ها پس زده و باعث نارسایی کلیه ها می شود.
  • فرد دچار احتباس ادراری می شود.
  • به علت فشار باعث ضخیم شدن عضلات مثانه و اختلال در پمپاژ مثانه می شود.
علائم سرطان مثانه خوش خیم درمردان

آیا تنگی مجرای ادرار خطرناک است؟

تنگی مجرای ادرار به‌خودی‌خود یک وضعیت تهدیدکننده‌ی حیات نیست، اما اگر بدون درمان رها شود، می‌تواند عوارض جدی و گاهی جبران‌ناپذیری ایجاد کند. خطر اصلی از آنجا ناشی می‌شود که تنگی مانند یک سد جلوی تخلیه‌ی کامل مثانه را می‌گیرد و فشار را به مثانه و در ادامه به کلیه‌ها منتقل می‌کند.

  • باقی ماندن ادرار در مثانه و تشکیل سنگ مثانه
  • عفونت‌های ادراری مکرر و مقاوم به درمان
  • پس‌زدن ادرار به کلیه‌ها و در موارد شدید نارسایی کلیه
  • احتباس ادراری و ضخیم شدن عضلات مثانه و اختلال در پمپاژ آن
  • به یاد داشته باشید یکی از اعضای بدن که اگر آسیب ببیند به‌سختی ترمیم می‌شود، مجرای ادراری است. پس تنگی مجرا را جدی بگیرید و درمان آن را به تأخیر نیندازید؛ تشخیص و درمان به‌موقع از بروز این عوارض جلوگیری می‌کند.

آیا محل تنگی در جای مشخص مجرا اتفاق می افتد؟

بسته به علت ایجاد کننده تنگی جای آن فرق می کند و لذا ممکن است بعد از ختنه در نوک آلت باشد و یا در مجرای وسطی و خلفی ادراری ایجاد شود.
امروزه قطعی ترین روش تشخیص تنگی مجرای ادراری سیستوسکوپی است که به صورت سرپایی با عبور دوربین به داخل مجرا تشخیص داده میشود مثل شکل زیر:

IMG_0222

تکلیف فرد مبتلا به تنگی مجرای ادراری چیست؟

پیشگیری بهترین درمان است. به یاد داشته باشید یکی از اعضای بدن که اگر آسیب ببیند درست نخواهد شد مجرا است. اغلب بیماران مبتلا به تنگی مجرای ادراری دوبار مبتلا به عود بیماری خواهند شد و لذا باید با متانت و صبوری و با مراجعه منظم به دکتر خود با بیماری خود کنار بیایند.

درمان تنگی مجاری ادراری

راه درمان تنگی مجرا ی مشخص است، رفع تنگی . درمان تنگی مجرای ادراری بسته به محل آن و طول تنگی مجرا به دو روش انجام می شود:

1- به طریق آندوسکوپی

امروزه بهترین درمان برای تنگی های سطحی مجرا که طول کوتاهی دارند باز کردن تنگی به روش آندوسکوپی می باشد. در این روش با استفاده از یک چاقو که از دوربین عبور داده می شود در ساعت 12 محل تنگی را باز می کنیم و موقتاً برای بیمار 24-48 ساعت سوند گذاشته می شود و سپس خارج می گردد.

این عمل به صورت سرپایی انجام می شود. نکته مهم این است که به علت شانس عود تنگی مجرا بیمار باید با فواصل منظم به پزشک معالج خود مراجعه نماید. مثل شکل زیر:

imagesm0

2- درمان جراحی

برای تنگی های با طول زیاد و تنگی های عمقی مجرا بهترین درمان عمل جراحی باز می باشد که در آن با برش روی مجرا که اغلب در ناحیه پرینه و یا میان دو پا و جلو مقعد است قسمت تنگی مجرا را ب جراحی برداشته و محل های سالم را به هم پیوند می زنیم. در صورتی که تنگی خیلی طولانی باشد از گرافت های دیگر اعضای بدن از جمله از مخاط دهان برداشته و به عنوان مجرا جهت پر کردن طول تنگی استفاده می شود.

indexjk index][

آیا درمان گیاهی و طب سنتی تنگی مجرای ادرار مؤثر است؟

بسیاری از بیماران به دنبال درمان‌های گیاهی یا سنتی برای تنگی مجرا هستند. مهم است که با واقعیت علمی این موضوع آشنا شوید تا زمان طلایی درمان را از دست ندهید.

تنگی مجرای ادرار یک مشکل ساختاری (آناتومیک) است، یعنی مجرا به‌صورت فیزیکی باریک شده است. هیچ دارو، قرص یا ترکیب گیاهی نمی‌تواند این تنگی فیزیکی را باز کند. درمان‌های گیاهی ممکن است در بهترین حالت فقط علائم را موقتاً تسکین دهند، اما علت اصلی را برطرف نمی‌کنند.

اتکا به درمان‌های غیرعلمی و به تعویق انداختن درمان اصلی، می‌تواند باعث پیشرفت تنگی و بروز عوارض جدی‌تر روی مثانه و کلیه شود. تنها راه قطعی رفع تنگی، باز کردن آن از طریق آندوسکوپی یا جراحی توسط متخصص ارولوژی است.

عوارض و مراقبت‌های بعد از عمل تنگی مجرای ادرار

آگاهی از روند بهبود و مراقبت‌های پس از عمل، نقش مهمی در موفقیت درمان و کاهش احتمال عود دارد. شایع‌ترین چالش بعد از هر دو روش درمان (آندوسکوپی و جراحی باز)، احتمال بازگشت تنگی است.

احتمال عود تنگی:

شایع‌ترین عارضه‌ی درمان تنگی مجرا، عود مجدد آن است. بسیاری از بیماران ممکن است بیش از یک‌بار دچار عود شوند و به همین دلیل، مراجعه‌ی منظم به پزشک معالج با فواصل مشخص بعد از عمل بسیار حیاتی است.

می توانید صحبت های دکتر را در این رابطه گوش کنید.

مراجعه به پزشک برای درمان لکه های روی دستگاه تناسلی مردان

سوند بعد از عمل:

در روش آندوسکوپی معمولاً به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت برای بیمار سوند گذاشته می‌شود و سپس خارج می‌گردد. در روش جراحی باز، مدت سوند بر اساس نوع عمل توسط پزشک تعیین می‌شود.

برای کاهش احتمال عود، در صورت تجویز پزشک، انجام منظم و با احتیاط مراقبت‌های بعد از عمل (مانند سونداژ متناوب با ژل در صورت دستور پزشک) اهمیت زیادی دارد.

در صورت مشاهده‌ی خونریزی، سوزش شدید یا کاهش مجدد جریان ادرار بعد از عمل، حتماً سریعاً به پزشک معالج خود مراجعه کنید.

آیا تنگی مجرا باعث ناباروری می‌شود؟

در مواردی به علت عدم تخلیه‌ی صحیح مایع منی، تنگی مجرا می‌تواند با شکایت ناباروری همراه باشد. بررسی تخصصی برای تشخیص دقیق لازم است.

بعد از عمل تنگی مجرا کی می‌توان رابطه جنسی داشت؟

معمولاً حدود دو هفته بعد از خروج سوند، اما زمان دقیق را باید پزشک معالج بر اساس نوع عمل تعیین کند.

در صورت کاهش جریان ادراری و احساس تنگی مجرا جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744  تماس بگیرید. خدمتگزار شما دکتر کرمی

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

4.1/5 - (103 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مسعود شنبه ۳۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 516 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر بنده 30 سال سن دارم.و متاهل هستم.لطفا اگر امکانش هست جواب آزمایش بنده را تفسیر کنید.

    semen volume2.6
    semen ph 7.8
    sperm count 146.4
    progreesive (37)
    motile(a+b+c)90.8
    round cell 2
    germ cell 0
    wbc 0.5
    rbc 0.5
    normal morphology 53%
    tzl 1

    rapid progressive 5.1
    slow progressive 31.9
    none vprogressive 5308
    immotile 9.2
    analyzed sperm 725
    normal sperm 53%
    head pathology 19.1%
    neck pathology 17%
    tail pathology 11.1%
    cytoplasmic droplet 53.1 %

    ممنون از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      اين يك ازمايش نرمال است
  • تصویر کاربر سجاد جمعه ۲۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 484 مشاهده پرسش
    ممنون که واسه ما وقت میزارین خدا خیرتون بده من اسپرمم یکمکی ضعیف بود 70 روز پیش عمل واریکوسل انجام دادم اونم گرید3... حالا دیروز دوباره رفتم آزمایش اسپرم...میخواستم شما درباره آزمایش جدیدم نظر بدین که آیا مشکل داره یا خیر؟ یه دنیا سپاس ازتون Sperm count 31 mill Motile sperm 72 Progressive sperm 70 Normal morphology 70 Rapid pro...23 Slow prog....49 Non pro...2 Immotile 28
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      قابل قبول است واقدام جديد لازم نيست
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 530 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من 20سالمه مدتی هست که ادارم کامل تخلیه نمیشه رفتم ازمایش کشت ادار دادم گفتن کریستال دفع کردی والان مشکلی نداری الان مدتی که احساس میکنم توی الت تناسلیم یه چیزی هست بعد وقتی ادار میکنم بعدش ک میرم میشینم احساس میکنم چن قطره از ادارم میریزه بعضی وقتا هم یه چیز لزج از التم میزنه بیرون .اقای دکتر لطفا راهنمایم کنید که چیکار کنم.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      در سن شما بيماري خاص نيست حساسيت نداشته باشيد باعث وسواس ميشود
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۲۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 413 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید.
    من حدود 7 ماه پیش جراحی واریکوسل کردم. گرید3 شدید بود.
    بعد 6 ماه پیش یه دکتر دیگه رفتم واسه آزمایش.
    که بعد معاینه گفت حالت عود خفیف رو به متوسط داره. واسم سونو داپلر نوشت. همراه با آزمایش اسپرم.
    و گفتش دقیق نمیشه فعلا گفت که مشکلات اختلال اسپرم مربوط به واریکوسل باشه یا نه.
    گفت که فعلا چند وقت صبر کن. جراحی نیاز نیس.
    به نظر شما چیکار کنم آقای دکتر. 25 سالمه واقعا نگرانم کرده این موضوع .
    عکس آزمایش رو واستون میفرستم. خیلی ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      يك بار عمل واريكوسل كافي است من به عود معتقد نيستم
  • تصویر کاربر وریا جمعه ۲۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 438 مشاهده پرسش
    Woorya: من درمورد کل موضوعات آلت تناسلی مشکل دارم. 1_ از بچگی طول آلت تناسلی به نسبت دیگران کوچک بوده و از 5سال پیش تا به الان کوچکتر شده که کل تاثیرات منفی موضوعات تناسلی از 5 سال پیش شروع شده که بعدا بعرض میرسد. 2_ازهمان 5سال پیش کم کم کیفیت و کمیت اسپرم و باروری من پایین آمده است ، که در دوران آزمایش به 5 میلیون هم رسید و در طول درمان آن توسط پزشک متخصص به 55 میلیون نیز رسیدو نهایتا2سال پیش بچه دار شدیم،ولی متاسفانه بعد از 6 ماه سقط شد( بدون کورتاژ) 3_در 6 ماه گذشته اقدام به iui و ivf کردیم حتی از من آزمایش اسپرم گرفتند، سرعت آن کم و تعداد آن 45 میلیون ولی شکل آن خوب نیست به همین دلیل باتوجه به اینکه هیچ دارو تزریقی برای من تجویز نکردند ، هیچکدام از انتقال ها موفق نبود و بارور نشد. 4_در حال حاضر باتوجه به استرس داشتن همیشگی من بازهم در اسپرم من مشکلاتی میبینم .. آبکی بودن آن . کم بودن آن . شل بودن و در بعد از ارضا بوی منی در ادرار و همچنین کوچک تر شدن بیضه و آلت تناسلی 5_ضمنا زود انزالی درمن همیشه بوده به علت چاقی نسبی و کم تحرکی و گاها خود ارضایی..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      ١-بايد اول معاينه كنم تانظر قطعي عرض كنم٢-كوتاهي الت درمان ندارد٣-درمان انزال زود رس بيشتر رفتار درماني است دارو خيلي موثر نيست مطلب سايت من كامل است در باره انزال زودرس بخوانيد٤-از نظر كيفيت ازمايش اسپرم بايد ازمايش مني دهيد
  • تصویر کاربر عباس شنبه ۳۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    تحليل و تفسير آزمايشات
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      كيفيت اسپرم مخصوصا حركت كم است بايد بياييد ببينم
  • تصویر کاربر رضاسلطانی جمعه ۲۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 420 مشاهده پرسش
    ایابعد عمل میتوانم راحت راه بروم طوری که کسی متوجه عمل کردنم نشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام فيلم عمل من در يوتيوب را ببينيد٢-بايد عمل كنيد كجي زياد است
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      مطلب كجي الت سايت من را بخوانيد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مریم جمعه ۲۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 446 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید شرمنده بنده الان یک سال و نیم است که مبتلا به زگیل تناسلی شدم البته در ابتدا هیچ نشانه ای از زگیل در اندام بنده وجود نداشت فقط دو مرتبه در سال 94 قسمت تناسلی و ران بنده به صورت وحشتناکی قرمز رنگ شد که به دکتر مراجعه کردم و تعدادی کرم به من دادند مدتی استفاده کردم ظاهراً خوب شدم اما عفونت بسیار شدید گرفتم و بوی بسیار نامطبوعی از واژن بنده استشمام میشد الان هم در سال 95 از ماه شهریور در قسمت تناسلی خارش شدید و عفونت سبز رنگ و حالت پنیری به وجود امد بعد از چند وقت دانه های زگیل از بدن بنده بیرون امدن در شهرستان محل زندگی بنده دکتر نتوانست تشخیص بدهد به مشهد مراجعه کردم و یک سری آزمایش دادم به من گفتند مشکوک به سرطان رحم هستم الان من درمان میشوم یا نه؟ ایا سرطان گرفته ام؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      سما بايد تحت نظر دكتر متخصص زنان باشيد
  • تصویر کاربر مریم شنبه ۳۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 472 مشاهده پرسش
    باسلام. باتوجه به اینکه در نتیجه سونوی به عمل امده اینطور ذکر شده که: در کلیه ها با مثانه پر , هیدرونفروز گرید یک مشهود است که ٢٠ دقیقه پس از تخلیه هیدرونفروز کلیه راست برطرف نشد ولی هیدرونفروز کلیه چپ برطرف شد ,, پس از مراجعه به دکتر ایشون به من سیپروفلوکساسین و یه قرص قهوه ای که رنگ ادرار رو نارنجی میکرد برای مدت یک هفته برای من تجویز کردن . الان که بعد از یک هفته دارو تموم شد من احساس درد در پهلوی سمت راست و همچنین یه درد مبهم در زیر شکم احساس میکنم و همینطور احساس میکنم که بخوبی نمیتونم تمام ادرار رو تخلیه کنم .. تو این مرحله من باید چیکار کنم اقای دکتر؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام عكس IVP انجام وبفرستيد
  • تصویر کاربر حسن شنبه ۳۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 524 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر . دکتر سر آلت تناسلی بنده قمست بیشتری تیره شده و قسمت کمتر مثل قسمت های پایین سرآلت روسن تر است و بعضی از قسمت ها هم ( قسمت جلویی آن به صورت موضعی خیلی تیره تر از بقیه قسمت ها است . میخواستم بدونم مشکلی وجود داره و اگر وجود داره چیه و راه حل درمانش چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      ًسلام ديدم مهم نيست
    2. تصویر کاربر حسن جمعه ۲۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      چون آزمون استخدامی دارم میخواستم بدونم اگر مهمه و احتمال داره در آزمون رد بشوم برای برطرف کردنش راه حلی بدهید .
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      اصلا نگران نباشيد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر الهه چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 571 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    اگه دختری پرده ارتجاعی داشته باشد آیا پس از ازدواج چناچه به متخصص مراجعه شود مشخص میشود قبلا نزدیکی داشته یا نه ؟؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      با معاینه توسط متخصص زنان مشخص میشود
  • تصویر کاربر سیده چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 837 مشاهده پرسش
    باسلام من۳۲ساله هستم.مدتی بخاطر یبوستی که داشتم احساس میکنم بواصیل گرفته ام ولی باز مشکوکم لطفا راهنماییم کنیید چون بعضی مواقع خونریزی مقعدی دارم وبسیاردرد موقع تخلیه وحتی گوشتهای اضافه
    بیرون مقعد هم حس میکنم نمیدونم این بیماری چیست از عمل کردن هم دیگه میترسم.بادارو خوب میشودخواهش میکنم راهنماییم کنید چون واقعا درد خسته ام کرده وروم هم نمیشود پیش دکتر بروم لطفاراهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      تخصص من نیست
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 22291 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما استاد بزرگوار
    بنده پسری 21 ساله هستم
    امروز در پی درد یک هفته ای پشت پهلو به همراه سوزش و درد هنگام ادرار متوجه شدم کلیه سمت راست دارای طول 55میلیمتر با ضخامت کورتکس کمتر از2میلیمتر! وپارانشسیم نازکتر از عادی هست در مقابل، طول کلیه سمت راست 134 میلیمتر با ضخامت کورتکس 10 میلیمتر به همراه پارانشسیم نرمال میباشد که نکته ذکر شده در سونوگرافی اظهار میدارد که هایپر تروفی جبرانی برای این کلیه اتفاق افتاده است.
    هیچگونه سنگ در مثانه یا بقیه قسمت ها دیده نشده و حالبها متسع نیستند
    با این بیان به نظر شما این بزرگ و کوچک بودن دلیل مشکل من میباشد و پیامدهای این ناهنجاری برای من چیست؟و ایا امکان دارد این عدم یکسان بودن تا اخر عمر برای من ایجاد مشکل نکند؟
    در ضمن کلیه کوچکتر«راست» هایپوپلاستیک ذکر شده و بنده تا به امروز هیچ نشانه درد یا بیماری نداشته ام
    سپاس از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      با بزرگ شدن جبرانی کلیه سالم عمل هر دو کلیه را انجام میدهد نگران نباشید
  • تصویر کاربر طاهره دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    با سلام
    اينجانب 42 ساله، چند ماهي است كه دچار تكرر ادرار شده ام .و اين مسئله باعث آزارم شده است. چندين بار هم به پزشك مراجعه كردم و داروهايي نيز مصرف كردم. از جمله اكسي بوتين-مترونيدازول-آمپول جنتامايسين-كلوتريمازول واژينال و چند داروي ديگر كه افاقه نداشت.
    در تاريخ 18 فروردين آزمايش كشت ادرار دادم كه به پيوست برايتان ارسال مي نمايم.
    من صحبتهاي شما را در برنامه خانواده شنيدم . و با توجه به گفته هاي حضرتعالي، من بيماري ديسك كمر و كمردردهاي مزمن هم دارم. لطفا مرا راهنمايي نمائيد.
    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید
  • تصویر کاربر نازنین دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 639 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر مادرم زنی ۵۳ ساله است سال هاست پهلوهاش و ستون فقراتش درد می کنه و مبتلا به فشار خون بالاست هر سونوگرافی و آزمایشی دادیم طبیعی بوده تا اینکه سونوگرافی جدیدی که داده ؛دیامتر طولی کبد در بالاترین حد۱۲۷م م می باشد و تصویر یک کیست کورتیکال به قطر 13 م م در پل میانی فوقانی چپ دیده شده؛ از طرفی مادرم حدود ۲۰ سال پیش رحمش رو برداشته و حدود سه ساله که در دو طرف زیر شکمش درد می کنه من خیلی می ترسم می شه لطف کنید و بگید مشکلش چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      کلیه نرمال است و کیست جای نگرانی ندارد
  • تصویر کاربر انصاري جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 571 مشاهده پرسش
    باعرض سلام خدمت شما من در رابطه با نعوض دچار مشکل هستم يعني به راحتي تحريک ميشم وبه قولي هاتم ولي نعوظ کامل انجام نميشه ودر بسياري از موارد دچار زود انزالي هم ميشم به صورتي که در اکثر اوقات بلافاصله بعد از دخول ارضا ميشم لطفا کمکم کنيد با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      مبحث زود ارضائی سایت را بخوانید توضیح دادهام
  • تصویر کاربر سعید جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    با سلام پسری 14 ماهه دارم که در 21 روزگی ختنه شده است و دارای آلت تناسلی پنهان میباشد و طول آلت آن در حالت کشیدگی کمتر از 2 سانت میباشد . به متخصص کودکان مراجعه کردیم که آمپول تستسترون تجویز کرد ولی ما استفاده نکردیم تشخیص شما چیست آیااین مشکل با دارو حل میشود. با تشکر...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر صادق دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 655 مشاهده پرسش
    با سلام من در حدود 3 هفته هستش که ناراحتی در زیر شکم خود احساس میکنم که بعد از معاینه و گرفتن عکس مشخص گرید که پروستاتیت مزمن دارم لطفا راهنمایی بفرمائید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      جهت ویزیت حضوری هماهنگ کنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب