اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درباره تنگی مجرای ادراری چه می دانید؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه مردان و زنان زیادی مراجعه می کنند که از تنگی مجاری ادراری وکاهش جریان آن شاکی هستند. این افراد در شکایت خود اظهار می دارند که ادرارشان باریک می آید و قطره قطره می شود. این افراد در شرح حال خود می گویند که ادرار آنها مثل شیر قوری یا سماوری که جرم گرفته باشد باریک و قطره قطره است و ادرارشان تخلیه نمی شود و در مواردی به علت عدم تخلیه مایع منی بیمار ممکن است با شکایت از ناباروری مراجعه کنند.

در هر فردی که خروجی و سرعت پرش ادرار کاهش یافته و ادرار باریک می آید حتماً باید دو علت را در نظر داشت:

✔️ خروجی مثانه تنگ شده که می تواند به علت بزرگی پروستات که اغلب در مردان بالای 50 سال دیده می شود و یا تنگی مجرای ادراری که اغلب در مردان جوان مشاهده می شود.

عکس بزرگی پروستات

✔️ اختلال در پمپاژ مثانه که موتور انقباضی مثانه خوب و پرقدرت پمپاژ نمی کند و لذا باعث می شود که ادرار سرعت پرش بالایی نداشته باشد و ادرار در داخل مثانه باقی بماند.

علت تنگی مجرای ادراری چیست؟

علل مختلفی در ایجاد تنگی مجرای ادراری دخیل هستند که به شرح تک تک آنها می پردازیم:

– عفونت های مقاربتی

 در رأس همه آنها التهاب مجرای ادراری به علت بیماری سوزاک می باشد که از طریق روابط جنسی بدون محافظت شده با کاندوم از فرد آلوده انتقال پیدا کرده و بعد از چند روز تا چندین هفته می تواند خارش و سوزش مجرا و ترشحات چرکی زرد غلیظ که لباس زیر بیمار را آلوده می کند. در صورت مشاهده چنین علائمی بلافاصله به پزشک متخصص مجاری ادراری مراجعه نمایید.

دکتر شما پس از معاینه ابتدا درخواست کشت و آنتی بیوگرام اول صبح روز بعد و بدون ادرار کردن صبحگاهی شما را به آزمایشگاه می فرستد. شما صبح اول وقت بدون ادرار کردن باید به آزمایشگاه بروید. تکنسین آزمایشگاه با فشار دادن مجرا توسط شما از ترشحات نمونه برداری می کند تا نوع عفونت را با آزمایش مشخص کنند.

بر اساس تشخیص آزمایشگاه در صورت آلودگی به سوزاک و یا کلامیدیاباید هم شما و هم شریک جنسیتان حداقل به مدت 10 روز آنتی بیوتیک با دستور پزشک خود استفاده نمایید. ( در صورت مصرف یک نفر دوباره عفونت از شریک جنسی منتقل خواهد شد) اگر عفونت مجرای ادراری سوزاک و کلامیدیا درمان خوب نشوند یکی از علل شایع تنگی مجرای ادراری  می باشند. این امر در گذشته که سطح بهداشت و اطلاعات پایین بود یکی از شایعترین علت تنگی مجرای ادراری در مردان به حساب می آمد.

– سوند زدن بی رویه

علت تنگی مجرای ادراری چیست؟

 امروزه یکی از شایعترین علت تنگی مجرای ادراری آسیب به مجرا حین سوند زدن توسط افراد غیر مجرب می باشد. افرادی که به علل مختلف دچار احتباس ادراری یا شاش بند می شوند جهت رهایی از درد آن و تخلیه ادراری جهت سونداژ به مراکز درمانی مراجعه می کنند. باید مواظب باشید که سونداژ توسط فرد متخصص انجام شود. یک سوند زدن خوب باید مشخصات زیر را داشته باشد تا آسیب به مجرا ایجاد نشود.

1) از سوند خیلی کلفت استفاده نشود.

2) موقع سوند زدن باید آن را آهسته و بدون فشار به طرف مثانه هل داد. اگر به هر علتی سوند عبور نکرد هر گونه زور زدن و خونی کردن مجرا ممنوع می باشد. 3- اگر سوند رد نشد باید مسیر توسط متخصص ارولوژی آندوسکوپی و علت آن مشخص گردد. زور زدن اضافی باعث خرابی مجرا و تنگی ثانویه خواهد شد.

– تصادف و آسیب به مجرا

 در تصادفات که مخصوصاً باعث شکستگی لگن می شوند حتماً باید به آسیب مجرا و پارگی آن فکر کرد. طبق قانون کلی در بیماران تصادفی که خون در نوک مجرا دارند نباید سوند زد و باید مثانه را از بالای مثانه تخلیه کنیم.

– ختنه

 یکی از عوارض تنگی مجرای ادراری عمل ختنه است که در بعضی از بچه ها باعث انسداد و تنگ شدن نوک مجرا می گردد که در معاینه ته مجرا کاملاً تنگ می باشد و ادرار بچه باریک می آید و خوب تخلیه نمی شود.

– آسیب به مجرا حین عمل جراحی

در بعضی از عمل ها از قبیل جراحی پروستات و مخصوصاً سرطان پروستات به علت نوع عمل و حساسیت محل تنگی ایجاد می شود که درصدی از آن با رعایت ظرافت عمل قابل پیشگیری است ولی بعضی موارد غیر قابل اجتناب می باشد.

– زگیل تناسلی

زگیل تناسلی پیشرفته نیز می تواند در موارد نادری باعث تنگی مجرای ادرار ی شود.

علائم زگیل تناسلی در آقایان

علائم تنگی مجرای ادرار در مردان

تشخیص زودهنگام تنگی مجرا به علائم آن بستگی دارد. اگر یک یا چند مورد از نشانه‌های زیر را دارید، بهتر است هرچه زودتر به متخصص ارولوژی مراجعه کنید:

  • باریک آمدن ادرار (مانند شیر قوری جرم‌گرفته)
  • قطره‌قطره شدن و قطع و وصل شدن ادرار
  • کاهش شتاب و سرعت پرش ادرار
  • احساس تخلیه نشدن کامل مثانه و باقی ماندن ادرار
  • احتباس ادراری (شاش‌بند شدن) و در مواردی ناباروری

این علائم می‌توانند با بزرگی پروستات نیز اشتباه گرفته شوند؛ به همین دلیل تشخیص دقیق توسط پزشک ضروری است.

تنگی مجرای ادرار در زنان

اگرچه تنگی مجرای ادرار در مردان شایع‌تر است، اما در زنان نیز می‌تواند رخ دهد. مجرای ادرار در خانم‌ها کوتاه‌تر است (حدود ۴ سانتی‌متر) و به همین دلیل تنگی در آن‌ها کمتر دیده می‌شود، اما غیرممکن نیست.

علائم تنگی مجرا در زنان مشابه مردان است: باریک شدن جریان ادرار، احساس تخلیه‌ی ناقص مثانه، سوزش و عفونت‌های ادراری مکرر. علل آن نیز می‌تواند شامل آسیب حین زایمان، عفونت، سونداژ مکرر یا جراحی‌های قبلی باشد.

اگر به‌عنوان یک خانم این علائم را تجربه می‌کنید، حتماً برای بررسی دقیق به متخصص ارولوژی مراجعه کنید؛ این مشکل قابل تشخیص و درمان است.

علت بی اختیاری ادار در زنان

قرص رفع تنگی مجرای ادرار

قرص مشخص و قطعی برای رفع تنگی مجرای ادرار وجود ندارد، چون این مشکل معمولاً ساختاری (آناتومیک) است، نه صرفاً التهابی یا عفونی. اما بسته به علت تنگی، پزشک ممکن است داروهایی تجویز کند تا علائم کاهش یابد یا التهاب کنترل شود. در ادامه توضیح می‌دهم:

داروهایی که ممکن است در درمان کمکی تنگی مجرا استفاده شوند:

  1. آلفابلوکرها مثل:

    •  ▪️تامسولوسین (Tamsulosin)

    •  ▪️آلفوزوسین (Alfuzosin)
      این داروها به شل شدن عضلات مجرا و مثانه کمک می‌کنند و باعث می‌شوند ادرار راحت‌تر عبور کند، ولی تنگی را درمان نمی‌کنند.

  2. آنتی‌بیوتیک‌ها در صورت وجود عفونت یا التهاب مجرا تجویز می‌شوند (مثلاً سیپروفلوکساسین یا سفیکسیم).

  3. داروهای ضدالتهاب (مثل ایبوپروفن یا ناپروکسن) برای کاهش التهاب و درد ممکن است موقتاً کمک کنند.

عوارض تنگی مجرای ادرار چیست؟

آیا تنگی مجرای ادرار خطرناک است؟ تنگی مجرای ادراری به عنوان مانعی در جلو عملکرد مثانه جهت تخلیه ادراری می باشد و لذا فشار آن به گردن مثانه افتاده و باعث می شود که :

  • ادرار در داخل مثانه باقی بماند
  • باعث رسوب و سنگ مثانه شود.
  • باعث عفونت های عود کننده و مقاوم به درمان شود.
  • ادرار باقیمانده به کلیه ها پس زده و باعث نارسایی کلیه ها می شود.
  • فرد دچار احتباس ادراری می شود.
  • به علت فشار باعث ضخیم شدن عضلات مثانه و اختلال در پمپاژ مثانه می شود.
علائم سرطان مثانه خوش خیم درمردان

آیا تنگی مجرای ادرار خطرناک است؟

تنگی مجرای ادرار به‌خودی‌خود یک وضعیت تهدیدکننده‌ی حیات نیست، اما اگر بدون درمان رها شود، می‌تواند عوارض جدی و گاهی جبران‌ناپذیری ایجاد کند. خطر اصلی از آنجا ناشی می‌شود که تنگی مانند یک سد جلوی تخلیه‌ی کامل مثانه را می‌گیرد و فشار را به مثانه و در ادامه به کلیه‌ها منتقل می‌کند.

  • باقی ماندن ادرار در مثانه و تشکیل سنگ مثانه
  • عفونت‌های ادراری مکرر و مقاوم به درمان
  • پس‌زدن ادرار به کلیه‌ها و در موارد شدید نارسایی کلیه
  • احتباس ادراری و ضخیم شدن عضلات مثانه و اختلال در پمپاژ آن
  • به یاد داشته باشید یکی از اعضای بدن که اگر آسیب ببیند به‌سختی ترمیم می‌شود، مجرای ادراری است. پس تنگی مجرا را جدی بگیرید و درمان آن را به تأخیر نیندازید؛ تشخیص و درمان به‌موقع از بروز این عوارض جلوگیری می‌کند.

آیا محل تنگی در جای مشخص مجرا اتفاق می افتد؟

بسته به علت ایجاد کننده تنگی جای آن فرق می کند و لذا ممکن است بعد از ختنه در نوک آلت باشد و یا در مجرای وسطی و خلفی ادراری ایجاد شود.
امروزه قطعی ترین روش تشخیص تنگی مجرای ادراری سیستوسکوپی است که به صورت سرپایی با عبور دوربین به داخل مجرا تشخیص داده میشود مثل شکل زیر:

IMG_0222

تکلیف فرد مبتلا به تنگی مجرای ادراری چیست؟

پیشگیری بهترین درمان است. به یاد داشته باشید یکی از اعضای بدن که اگر آسیب ببیند درست نخواهد شد مجرا است. اغلب بیماران مبتلا به تنگی مجرای ادراری دوبار مبتلا به عود بیماری خواهند شد و لذا باید با متانت و صبوری و با مراجعه منظم به دکتر خود با بیماری خود کنار بیایند.

درمان تنگی مجاری ادراری

راه درمان تنگی مجرا ی مشخص است، رفع تنگی . درمان تنگی مجرای ادراری بسته به محل آن و طول تنگی مجرا به دو روش انجام می شود:

1- به طریق آندوسکوپی

امروزه بهترین درمان برای تنگی های سطحی مجرا که طول کوتاهی دارند باز کردن تنگی به روش آندوسکوپی می باشد. در این روش با استفاده از یک چاقو که از دوربین عبور داده می شود در ساعت 12 محل تنگی را باز می کنیم و موقتاً برای بیمار 24-48 ساعت سوند گذاشته می شود و سپس خارج می گردد.

این عمل به صورت سرپایی انجام می شود. نکته مهم این است که به علت شانس عود تنگی مجرا بیمار باید با فواصل منظم به پزشک معالج خود مراجعه نماید. مثل شکل زیر:

imagesm0

2- درمان جراحی

برای تنگی های با طول زیاد و تنگی های عمقی مجرا بهترین درمان عمل جراحی باز می باشد که در آن با برش روی مجرا که اغلب در ناحیه پرینه و یا میان دو پا و جلو مقعد است قسمت تنگی مجرا را ب جراحی برداشته و محل های سالم را به هم پیوند می زنیم. در صورتی که تنگی خیلی طولانی باشد از گرافت های دیگر اعضای بدن از جمله از مخاط دهان برداشته و به عنوان مجرا جهت پر کردن طول تنگی استفاده می شود.

indexjk index][

آیا درمان گیاهی و طب سنتی تنگی مجرای ادرار مؤثر است؟

بسیاری از بیماران به دنبال درمان‌های گیاهی یا سنتی برای تنگی مجرا هستند. مهم است که با واقعیت علمی این موضوع آشنا شوید تا زمان طلایی درمان را از دست ندهید.

تنگی مجرای ادرار یک مشکل ساختاری (آناتومیک) است، یعنی مجرا به‌صورت فیزیکی باریک شده است. هیچ دارو، قرص یا ترکیب گیاهی نمی‌تواند این تنگی فیزیکی را باز کند. درمان‌های گیاهی ممکن است در بهترین حالت فقط علائم را موقتاً تسکین دهند، اما علت اصلی را برطرف نمی‌کنند.

اتکا به درمان‌های غیرعلمی و به تعویق انداختن درمان اصلی، می‌تواند باعث پیشرفت تنگی و بروز عوارض جدی‌تر روی مثانه و کلیه شود. تنها راه قطعی رفع تنگی، باز کردن آن از طریق آندوسکوپی یا جراحی توسط متخصص ارولوژی است.

عوارض و مراقبت‌های بعد از عمل تنگی مجرای ادرار

آگاهی از روند بهبود و مراقبت‌های پس از عمل، نقش مهمی در موفقیت درمان و کاهش احتمال عود دارد. شایع‌ترین چالش بعد از هر دو روش درمان (آندوسکوپی و جراحی باز)، احتمال بازگشت تنگی است.

احتمال عود تنگی:

شایع‌ترین عارضه‌ی درمان تنگی مجرا، عود مجدد آن است. بسیاری از بیماران ممکن است بیش از یک‌بار دچار عود شوند و به همین دلیل، مراجعه‌ی منظم به پزشک معالج با فواصل مشخص بعد از عمل بسیار حیاتی است.

می توانید صحبت های دکتر را در این رابطه گوش کنید.

مراجعه به پزشک برای درمان لکه های روی دستگاه تناسلی مردان

سوند بعد از عمل:

در روش آندوسکوپی معمولاً به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت برای بیمار سوند گذاشته می‌شود و سپس خارج می‌گردد. در روش جراحی باز، مدت سوند بر اساس نوع عمل توسط پزشک تعیین می‌شود.

برای کاهش احتمال عود، در صورت تجویز پزشک، انجام منظم و با احتیاط مراقبت‌های بعد از عمل (مانند سونداژ متناوب با ژل در صورت دستور پزشک) اهمیت زیادی دارد.

در صورت مشاهده‌ی خونریزی، سوزش شدید یا کاهش مجدد جریان ادرار بعد از عمل، حتماً سریعاً به پزشک معالج خود مراجعه کنید.

آیا تنگی مجرا باعث ناباروری می‌شود؟

در مواردی به علت عدم تخلیه‌ی صحیح مایع منی، تنگی مجرا می‌تواند با شکایت ناباروری همراه باشد. بررسی تخصصی برای تشخیص دقیق لازم است.

بعد از عمل تنگی مجرا کی می‌توان رابطه جنسی داشت؟

معمولاً حدود دو هفته بعد از خروج سوند، اما زمان دقیق را باید پزشک معالج بر اساس نوع عمل تعیین کند.

در صورت کاهش جریان ادراری و احساس تنگی مجرا جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744  تماس بگیرید. خدمتگزار شما دکتر کرمی

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

4.1/5 - (103 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سلام سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 577 مشاهده پرسش
    بیمار آلفا همولتیک هستم با پلاکت بالا،چند وقتی هست به علت عفونت شدید مجرای ادراری به پزشک مراجعه کردم باسونوگرافی وکشت ادرار تشخیص هماجوری وخون در ادرار وشن کلیه داده اند سیپروفلوکساسن وفنازومکس شروع کردن به محض مصرف اولین قرص عوارض تاری دیدو خطوط در دید مواجه شدم آیا به خاطر مشکلات پلاکتی میتونه باشه یانه ،دارو روقطع کردم وشدید سوزش ودرد ادرار دارم واحتیاج به تجویز آقای دکتر دارم چون طحال ندارم این عفونت ممکنه سرعت پیدا کنه ممنون وسپاسگزار
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ تیر ۰( 5 سال پیش)
      عکس ارسالی نیومده!؟
    2. تصویر کاربر سلام جمعه ۱۸ تیر ۰( 5 سال پیش)
      سلام مجدد ارسال کردم ممنون پاسخگو باشید بلاتکلیف هستم
    3. تصویر کاربر سلام جمعه ۱۸ تیر ۰( 5 سال پیش)
      سلام مجدد ارسال کردم از رباط تلگرام ،ممنون پاسخگو باشید بلاتکلیف هستم وحالم خوب نیست
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۰ تیر ۰( 5 سال پیش)
      اینجا هم بفرستید
    5. تصویر کاربر سلام یکشنبه ۲۰ تیر ۰( 5 سال پیش)
      سلام علیک پیام برایم ارسال شده بود که عکس ها دیده نشده من مجدد عکس ها را ارسال کردم واینجا هم فرستادم سپاسگزارم جواب بدهید چون حال مناسبی ندارم
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 5 سال پیش)
      این آزمایش خون هست و کشت و بررسی ادراری نیست
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر هوتن جمعه ۱۸ تیر ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 485 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت شما
    حدود ۴۰ سال سن دارم و حدود ۲ سال هست که برای بچه دار شدن داریم اقدام میکنیم که نتیجه نگرفتیم .
    چند روز پیش در مرکز ابن سینا آزمایش دادم و نتیجه خوب نبود. خانمم مشکلی نداشت ، لطفا راهنمایی کنید که چه باید بکنم.
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ تیر ۰( 5 سال پیش)
      سونوگرافی جهت بررسی واریکوسل انجام بدید
  • تصویر کاربر آرش سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 430 مشاهده پرسش
    آقای دکتر با سلام : پدرم 81 سال دارن حدود 6 سال پیش عمل پروستات داشتن و همون موقع دکتر گفتن که پروستات رو تخلیه کردن. و ظاهرا مشکل خاصی ندارن. این هفته برای چکاپ آزمایش دادن که عدد psa به شرح ذیل است
    psa: 4/454
    free psa: 0/401
    cut off ( free /total psa) : 0/09
    آیا با توجه به مواردی که خدمتتون گفتم مشکلی وجود دارد یا خیر؟
    ممنون از راهنمایی جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ تیر ۰( 5 سال پیش)
      اعداد درست ارسال نشده عکس آزمایش رو بفرستید
    2. تصویر کاربر آرش جمعه ۱۸ تیر ۰( 5 سال پیش)
      با سلام مجدد خدمت آقای دکتر کرمی به فرموده جنابعالی عکس آزمایش خدمتتان ارسال میگردد.
    3. تصویر کاربر آرش جمعه ۱۸ تیر ۰( 5 سال پیش)
      با سلام و وقت بخیر جناب دکتر کرمی. به فرموده جنابعالی عکس آزمایش خدمتتان ارسال میگردد.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۰ تیر ۰( 5 سال پیش)
      پاتولوژی عمل پروستاتشون چی بوده؟
    5. تصویر کاربر آرش یکشنبه ۲۰ تیر ۰( 5 سال پیش)
      با سلام و احترام - مشکلی نداشت و خوش خیم بود
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 5 سال پیش)
      یک ماه بعد آزمایش PSA تکرار کنید
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر مصطفوی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 547 مشاهده پرسش
    سلام
    من 5 سالس تشکیل زندگی دادم از ابتدا ازدواج مشکل زودانزالی داشتم برای درمان ب مرکز ابن سینا تهران مراجعه کردم تست هورمونی روی 2.5 بود و مشکل ازو اسپرم انسدادی دارم.
    داروهای مصرف کلومیفن، تادلافیل، تستوسترون
    مدت زمان دخول تا انزال 30 ثانیس
    اثر بخش کان. دوم. تاخیری بوده
    الان مدت 6 ماه بخاطر مشکل رابطه ندارم و خانمم متارکه کردن
    سوال
    میتونه مشکل اختلال نغوظ باشه؟
    نیاز ب تست اسکن ریچ هست؟
    دارو یا روش جراحی خاص پیشنهاد میکنید؟
    درمان چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ تیر ۰( 5 سال پیش)
      لطفا با کلیه مدارک و جهت معاینه به مطب مراجعه کنید
    2. تصویر کاربر مصطفوی شنبه ۱۹ تیر ۰( 5 سال پیش)
      سلام نوبت دهی اینترنتیتون تا 6 شهریور پر هستش و کار من ضروری هستش چکار کنم؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۰ تیر ۰( 5 سال پیش)
      سن‌تون؟نعوظ صبحگاهی دارید؟
    4. تصویر کاربر مصطفوی یکشنبه ۲۰ تیر ۰( 5 سال پیش)
      سلام بنده 35 سال دارم.
      بله قبلا چون خوابم کامل بود ودغدغه فکری نداشتم صبح ک بیدار میشدم نغوظ صبحگاهی داشتم و اکثر اوقات تو خواب هم دچار احتلام میشم مثلا هفته ای یا تو شرایطی ک گرفتاریم زیاد باشه 2 هفته یکبار.
      اما متاسفانه از وقتی خانمم بخاطر مشکل زودانزالیم رفتن تنها تو خونم ، ناراحت هستم کمتر شده خیلی کم.
      مسله اصلیم اینه ا حالا نمیدونم جنبه روانی داره یانه؟ دچار زودانزالی میشدم و الان خانمم بخاطر این مسله متارکه کردن و 4 ماه ازخونه رفتن گفتن اگه مشکل حل نشه درخواست طلاق با مشکل سو معاشرت (برابر ماده 1130 قانون مدنی سو معاشرت مشکلات و اختلالات جنسی نغوظ و زودانزالی هستش) میدم
      زندگیمو و زنم دوست دارم حل نشه
      پزشک رفتم اما بی نتیجه بوده.
      دو مشکل پیش میاد
      1.طلاق
      2. معاینات پزشکی قانونی ک بیشتر نگرانم میکنه اگه علیه چیزی بنویسن یا ثابت شه خانواده خانمم گفتن ابروت تو مردم میبریم.
      روز سه شنبه این هفته میخوام بیام تهران اگه بین مریض ویزیتم کنید مشکلم حل شه دعای خیر خودم و خانوادم پشت سرتونه.
    5. تصویر کاربر مصطفوی یکشنبه ۲۰ تیر ۰( 5 سال پیش)
      سلام بنده 35 سال دارم بله صبح ک بیدار میشم متوجه میشم. اکثر اوقات تو خواب هم دچار احتلام میشم مثلا هفته ای یکبار.
      مسله اصلیم اینه نمیدونم جنبه روانی داره یانه دچار زودانزالی میشدم و الان خانمم بخاطر این مسله متارکه کردن و 4 ماه ازخونه رفتن گفتن اگه مشکل حل نشه درخواست طلاق با مشکل سو معاشرت (برابر ماده 1130 قانون مدنی سو معاشرت مشکلات و اختلالات جنسی نغوظ و زودانزالی هستش) میدم
      زندگیمو و زنم دوست دارم حل نشه
      دو مشکل پیش میاد
      1.طلاق
      2. معاینات پزشکی قانونی ک بیشتر نگرانم میکنه اگه علیه چیزی بنویسن یا ثابت شه گفتن ابروت تو مردم میبریم.
      روز سه شنبه این هفته میخوام بیام تهران اگه بین مریض ویزیتم کنید مشکلم حل شه دعای خیر خودم و خانوادم پشت سرتونه.
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 5 سال پیش)
      کپسول فلوکستین ۲۰ و قرص کلردیازپوکساید ۱۰ ۲ ساعت قبل رابطه مصرف کنید
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر علیرضا جمعه ۱۸ تیر ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 561 مشاهده پرسش
    سلام. شما قرص فلوکساسین ۵۰۰ و vesicare تجویز کزدید. از امروز سروع به مصرف کزدم. با خوردن یکی از فلوکساسین کمی احساس تنگی نفس و سرفه کردم، با ادامه دارو برطرف میشه یا نباید ادامه بدم؟
    1. تصویر کاربر علیرضا پنجشنبه ۱۷ تیر ۰( 5 سال پیش)
      بنده مبتلا به رفلاکس معده هم هستم. فقط میخوام مطمین شم که ادامه بدم یا باید انتی بیوتیک جایگزین بشه. ممنون
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ تیر ۰( 5 سال پیش)
      بهتره آنتی بیوتیک جایگزین بشه سفیکسیم ۴۰۰ روزانه مصرف کنید
    3. تصویر کاربر علیرضا جمعه ۱۸ تیر ۰( 5 سال پیش)
      روزی یکعدد مصرف کنم؟ تا الان ۳ تا سیپرو خوردم . از ابتدا باید ۱۴ تا سفیکسیم بخورم؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ تیر ۰( 5 سال پیش)
      بله،روزانه یک عدد
    5. تصویر کاربر علیرضا جمعه ۱۸ تیر ۰( 5 سال پیش)
      دکتر خواهشا به این دو تا سوالم جواب بدید
      ۱- از ابتدا باید ۱۰ تا سفیکسیم بخورم یا چون ۳ تا سیپرو خوردم باید ۷ تا بخورم؟
      ۲- تنگی نفس برطرف میشه یا باید دکتر برم؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ تیر ۰( 5 سال پیش)
      ۷ تا دیگه با تغییر دارو باید رفع بشه اگه رفع نشد به پزشک مراجعه کنید
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر حافظ جمعه ۱۸ تیر ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 612 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر...با توجه به نتیجه سونوگرافی که براتون فرستادم،بنظرتون چه درمانی جوابگو است؟؟آیا سنگ ها طبیعی خارج میشوند؟یا نیاز به سنگ شکن دارم؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ تیر ۰( 5 سال پیش)
      بهتره مایعات زیاد مصرف کنید قرص آلیتورال ۵ روزانه یک عدد مصرف کنید
  • تصویر کاربر حسن جمعه ۱۸ تیر ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 482 مشاهده پرسش
    من ۵ ماهه واریکوسل دو طرفه کردم اما الان اسپرمم ضعیف تر از قبل شده چی کار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ تیر ۰( 5 سال پیش)
      برای گرفتن نوبت عمل به مطب مراجعه کنید
  • تصویر کاربر سالار جمعه ۱۸ تیر ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 396 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما جناب دكتر
    بنده ٣٥ سالمه.چند وقته(بيشتر با شروع فصل گرما) احساس ميكنم كه دفعات و حجم ادرارم كاهش پيدا كرده.به طوريكه خيلي اين مساله فكرم رو درگير كرده البته اينم بگم كه در طي يكسال گذشته بنده دچار خود بيمار پنداري شدم و مرتب هر چند ماه درگير يه عضو هستم و البته كاملاً علائمي رو احساس ميكنم.اين اتفاق هم به اين صورت برام پيش اومده كه حس ميكنم مثل قبل نيستم اما اينم خدمت شما عارض بشم كه علائمي مثل سوزش و درد و… ندارم فقط خيلي نياز به ادرار كردن ندارم و گاهي كه بعد ٥ الي ٦ ساعت مرتجعه ميكنم رنگش تيره تر هم شده.فقط اين نكته هم خدمت شما بگم البته نميدونم مربوط ميشه يا نه ولي بنده خيلي عرق ميكنم(بيشتر از ناحيه سر و صورت) بطوريكه احساس ميشه كرد گاهي كه سرم رو خيس كردم.آيا اين هم ميتونه به كم شدن ادرار كمك كنه؟
    لطفاً راهنماييم كنيد.
    ممنون از شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ تیر ۰( 5 سال پیش)
      همه علایمتون طبیعی هست و نگران نباشید
  • تصویر کاربر آرش جمعه ۱۸ تیر ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 540 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر خسته نباشید
    آقای دکتر من ۲۲ سالمه و زودانزالی خیلی خیلی شدید دارم بطوریکه قبل از دخول ارضا میشم. زودانزالیم بسیار شدیده.درمان دوره ای چ دارویی رو به من پیشنهاد میکنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ تیر ۰( 5 سال پیش)
      درمان زود انزالي رفتار درماني وتمرين به تاخير اندامان انزال است
  • تصویر کاربر Hami جمعه ۱۸ تیر ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 571 مشاهده پرسش
    آیا تمرین های دکتر هندریکس برای افزایش طول آلت مناسب است؟!
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ تیر ۰( 5 سال پیش)
      ندیدم و اطلاعی ندارم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر الهه چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 571 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    اگه دختری پرده ارتجاعی داشته باشد آیا پس از ازدواج چناچه به متخصص مراجعه شود مشخص میشود قبلا نزدیکی داشته یا نه ؟؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      با معاینه توسط متخصص زنان مشخص میشود
  • تصویر کاربر سیده چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 837 مشاهده پرسش
    باسلام من۳۲ساله هستم.مدتی بخاطر یبوستی که داشتم احساس میکنم بواصیل گرفته ام ولی باز مشکوکم لطفا راهنماییم کنیید چون بعضی مواقع خونریزی مقعدی دارم وبسیاردرد موقع تخلیه وحتی گوشتهای اضافه
    بیرون مقعد هم حس میکنم نمیدونم این بیماری چیست از عمل کردن هم دیگه میترسم.بادارو خوب میشودخواهش میکنم راهنماییم کنید چون واقعا درد خسته ام کرده وروم هم نمیشود پیش دکتر بروم لطفاراهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      تخصص من نیست
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 22289 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما استاد بزرگوار
    بنده پسری 21 ساله هستم
    امروز در پی درد یک هفته ای پشت پهلو به همراه سوزش و درد هنگام ادرار متوجه شدم کلیه سمت راست دارای طول 55میلیمتر با ضخامت کورتکس کمتر از2میلیمتر! وپارانشسیم نازکتر از عادی هست در مقابل، طول کلیه سمت راست 134 میلیمتر با ضخامت کورتکس 10 میلیمتر به همراه پارانشسیم نرمال میباشد که نکته ذکر شده در سونوگرافی اظهار میدارد که هایپر تروفی جبرانی برای این کلیه اتفاق افتاده است.
    هیچگونه سنگ در مثانه یا بقیه قسمت ها دیده نشده و حالبها متسع نیستند
    با این بیان به نظر شما این بزرگ و کوچک بودن دلیل مشکل من میباشد و پیامدهای این ناهنجاری برای من چیست؟و ایا امکان دارد این عدم یکسان بودن تا اخر عمر برای من ایجاد مشکل نکند؟
    در ضمن کلیه کوچکتر«راست» هایپوپلاستیک ذکر شده و بنده تا به امروز هیچ نشانه درد یا بیماری نداشته ام
    سپاس از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      با بزرگ شدن جبرانی کلیه سالم عمل هر دو کلیه را انجام میدهد نگران نباشید
  • تصویر کاربر طاهره دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 583 مشاهده پرسش
    با سلام
    اينجانب 42 ساله، چند ماهي است كه دچار تكرر ادرار شده ام .و اين مسئله باعث آزارم شده است. چندين بار هم به پزشك مراجعه كردم و داروهايي نيز مصرف كردم. از جمله اكسي بوتين-مترونيدازول-آمپول جنتامايسين-كلوتريمازول واژينال و چند داروي ديگر كه افاقه نداشت.
    در تاريخ 18 فروردين آزمايش كشت ادرار دادم كه به پيوست برايتان ارسال مي نمايم.
    من صحبتهاي شما را در برنامه خانواده شنيدم . و با توجه به گفته هاي حضرتعالي، من بيماري ديسك كمر و كمردردهاي مزمن هم دارم. لطفا مرا راهنمايي نمائيد.
    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید
  • تصویر کاربر نازنین دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 639 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر مادرم زنی ۵۳ ساله است سال هاست پهلوهاش و ستون فقراتش درد می کنه و مبتلا به فشار خون بالاست هر سونوگرافی و آزمایشی دادیم طبیعی بوده تا اینکه سونوگرافی جدیدی که داده ؛دیامتر طولی کبد در بالاترین حد۱۲۷م م می باشد و تصویر یک کیست کورتیکال به قطر 13 م م در پل میانی فوقانی چپ دیده شده؛ از طرفی مادرم حدود ۲۰ سال پیش رحمش رو برداشته و حدود سه ساله که در دو طرف زیر شکمش درد می کنه من خیلی می ترسم می شه لطف کنید و بگید مشکلش چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      کلیه نرمال است و کیست جای نگرانی ندارد
  • تصویر کاربر انصاري جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 571 مشاهده پرسش
    باعرض سلام خدمت شما من در رابطه با نعوض دچار مشکل هستم يعني به راحتي تحريک ميشم وبه قولي هاتم ولي نعوظ کامل انجام نميشه ودر بسياري از موارد دچار زود انزالي هم ميشم به صورتي که در اکثر اوقات بلافاصله بعد از دخول ارضا ميشم لطفا کمکم کنيد با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      مبحث زود ارضائی سایت را بخوانید توضیح دادهام
  • تصویر کاربر سعید جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 565 مشاهده پرسش
    با سلام پسری 14 ماهه دارم که در 21 روزگی ختنه شده است و دارای آلت تناسلی پنهان میباشد و طول آلت آن در حالت کشیدگی کمتر از 2 سانت میباشد . به متخصص کودکان مراجعه کردیم که آمپول تستسترون تجویز کرد ولی ما استفاده نکردیم تشخیص شما چیست آیااین مشکل با دارو حل میشود. با تشکر...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر صادق دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 653 مشاهده پرسش
    با سلام من در حدود 3 هفته هستش که ناراحتی در زیر شکم خود احساس میکنم که بعد از معاینه و گرفتن عکس مشخص گرید که پروستاتیت مزمن دارم لطفا راهنمایی بفرمائید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      جهت ویزیت حضوری هماهنگ کنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب