اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درباره تنگی مجرای ادراری چه می دانید؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه مردان و زنان زیادی مراجعه می کنند که از تنگی مجاری ادراری وکاهش جریان آن شاکی هستند. این افراد در شکایت خود اظهار می دارند که ادرارشان باریک می آید و قطره قطره می شود. این افراد در شرح حال خود می گویند که ادرار آنها مثل شیر قوری یا سماوری که جرم گرفته باشد باریک و قطره قطره است و ادرارشان تخلیه نمی شود و در مواردی به علت عدم تخلیه مایع منی بیمار ممکن است با شکایت از ناباروری مراجعه کنند.

در هر فردی که خروجی و سرعت پرش ادرار کاهش یافته و ادرار باریک می آید حتماً باید دو علت را در نظر داشت:

✔️ خروجی مثانه تنگ شده که می تواند به علت بزرگی پروستات که اغلب در مردان بالای 50 سال دیده می شود و یا تنگی مجرای ادراری که اغلب در مردان جوان مشاهده می شود.

عکس بزرگی پروستات

✔️ اختلال در پمپاژ مثانه که موتور انقباضی مثانه خوب و پرقدرت پمپاژ نمی کند و لذا باعث می شود که ادرار سرعت پرش بالایی نداشته باشد و ادرار در داخل مثانه باقی بماند.

علت تنگی مجرای ادراری چیست؟

علل مختلفی در ایجاد تنگی مجرای ادراری دخیل هستند که به شرح تک تک آنها می پردازیم:

– عفونت های مقاربتی

 در رأس همه آنها التهاب مجرای ادراری به علت بیماری سوزاک می باشد که از طریق روابط جنسی بدون محافظت شده با کاندوم از فرد آلوده انتقال پیدا کرده و بعد از چند روز تا چندین هفته می تواند خارش و سوزش مجرا و ترشحات چرکی زرد غلیظ که لباس زیر بیمار را آلوده می کند. در صورت مشاهده چنین علائمی بلافاصله به پزشک متخصص مجاری ادراری مراجعه نمایید.

دکتر شما پس از معاینه ابتدا درخواست کشت و آنتی بیوگرام اول صبح روز بعد و بدون ادرار کردن صبحگاهی شما را به آزمایشگاه می فرستد. شما صبح اول وقت بدون ادرار کردن باید به آزمایشگاه بروید. تکنسین آزمایشگاه با فشار دادن مجرا توسط شما از ترشحات نمونه برداری می کند تا نوع عفونت را با آزمایش مشخص کنند.

بر اساس تشخیص آزمایشگاه در صورت آلودگی به سوزاک و یا کلامیدیاباید هم شما و هم شریک جنسیتان حداقل به مدت 10 روز آنتی بیوتیک با دستور پزشک خود استفاده نمایید. ( در صورت مصرف یک نفر دوباره عفونت از شریک جنسی منتقل خواهد شد) اگر عفونت مجرای ادراری سوزاک و کلامیدیا درمان خوب نشوند یکی از علل شایع تنگی مجرای ادراری  می باشند. این امر در گذشته که سطح بهداشت و اطلاعات پایین بود یکی از شایعترین علت تنگی مجرای ادراری در مردان به حساب می آمد.

– سوند زدن بی رویه

علت تنگی مجرای ادراری چیست؟

 امروزه یکی از شایعترین علت تنگی مجرای ادراری آسیب به مجرا حین سوند زدن توسط افراد غیر مجرب می باشد. افرادی که به علل مختلف دچار احتباس ادراری یا شاش بند می شوند جهت رهایی از درد آن و تخلیه ادراری جهت سونداژ به مراکز درمانی مراجعه می کنند. باید مواظب باشید که سونداژ توسط فرد متخصص انجام شود. یک سوند زدن خوب باید مشخصات زیر را داشته باشد تا آسیب به مجرا ایجاد نشود.

1) از سوند خیلی کلفت استفاده نشود.

2) موقع سوند زدن باید آن را آهسته و بدون فشار به طرف مثانه هل داد. اگر به هر علتی سوند عبور نکرد هر گونه زور زدن و خونی کردن مجرا ممنوع می باشد. 3- اگر سوند رد نشد باید مسیر توسط متخصص ارولوژی آندوسکوپی و علت آن مشخص گردد. زور زدن اضافی باعث خرابی مجرا و تنگی ثانویه خواهد شد.

– تصادف و آسیب به مجرا

 در تصادفات که مخصوصاً باعث شکستگی لگن می شوند حتماً باید به آسیب مجرا و پارگی آن فکر کرد. طبق قانون کلی در بیماران تصادفی که خون در نوک مجرا دارند نباید سوند زد و باید مثانه را از بالای مثانه تخلیه کنیم.

– ختنه

 یکی از عوارض تنگی مجرای ادراری عمل ختنه است که در بعضی از بچه ها باعث انسداد و تنگ شدن نوک مجرا می گردد که در معاینه ته مجرا کاملاً تنگ می باشد و ادرار بچه باریک می آید و خوب تخلیه نمی شود.

– آسیب به مجرا حین عمل جراحی

در بعضی از عمل ها از قبیل جراحی پروستات و مخصوصاً سرطان پروستات به علت نوع عمل و حساسیت محل تنگی ایجاد می شود که درصدی از آن با رعایت ظرافت عمل قابل پیشگیری است ولی بعضی موارد غیر قابل اجتناب می باشد.

– زگیل تناسلی

زگیل تناسلی پیشرفته نیز می تواند در موارد نادری باعث تنگی مجرای ادرار ی شود.

علائم زگیل تناسلی در آقایان

علائم تنگی مجرای ادرار در مردان

تشخیص زودهنگام تنگی مجرا به علائم آن بستگی دارد. اگر یک یا چند مورد از نشانه‌های زیر را دارید، بهتر است هرچه زودتر به متخصص ارولوژی مراجعه کنید:

  • باریک آمدن ادرار (مانند شیر قوری جرم‌گرفته)
  • قطره‌قطره شدن و قطع و وصل شدن ادرار
  • کاهش شتاب و سرعت پرش ادرار
  • احساس تخلیه نشدن کامل مثانه و باقی ماندن ادرار
  • احتباس ادراری (شاش‌بند شدن) و در مواردی ناباروری

این علائم می‌توانند با بزرگی پروستات نیز اشتباه گرفته شوند؛ به همین دلیل تشخیص دقیق توسط پزشک ضروری است.

تنگی مجرای ادرار در زنان

اگرچه تنگی مجرای ادرار در مردان شایع‌تر است، اما در زنان نیز می‌تواند رخ دهد. مجرای ادرار در خانم‌ها کوتاه‌تر است (حدود ۴ سانتی‌متر) و به همین دلیل تنگی در آن‌ها کمتر دیده می‌شود، اما غیرممکن نیست.

علائم تنگی مجرا در زنان مشابه مردان است: باریک شدن جریان ادرار، احساس تخلیه‌ی ناقص مثانه، سوزش و عفونت‌های ادراری مکرر. علل آن نیز می‌تواند شامل آسیب حین زایمان، عفونت، سونداژ مکرر یا جراحی‌های قبلی باشد.

اگر به‌عنوان یک خانم این علائم را تجربه می‌کنید، حتماً برای بررسی دقیق به متخصص ارولوژی مراجعه کنید؛ این مشکل قابل تشخیص و درمان است.

علت بی اختیاری ادار در زنان

قرص رفع تنگی مجرای ادرار

قرص مشخص و قطعی برای رفع تنگی مجرای ادرار وجود ندارد، چون این مشکل معمولاً ساختاری (آناتومیک) است، نه صرفاً التهابی یا عفونی. اما بسته به علت تنگی، پزشک ممکن است داروهایی تجویز کند تا علائم کاهش یابد یا التهاب کنترل شود. در ادامه توضیح می‌دهم:

داروهایی که ممکن است در درمان کمکی تنگی مجرا استفاده شوند:

  1. آلفابلوکرها مثل:

    •  ▪️تامسولوسین (Tamsulosin)

    •  ▪️آلفوزوسین (Alfuzosin)
      این داروها به شل شدن عضلات مجرا و مثانه کمک می‌کنند و باعث می‌شوند ادرار راحت‌تر عبور کند، ولی تنگی را درمان نمی‌کنند.

  2. آنتی‌بیوتیک‌ها در صورت وجود عفونت یا التهاب مجرا تجویز می‌شوند (مثلاً سیپروفلوکساسین یا سفیکسیم).

  3. داروهای ضدالتهاب (مثل ایبوپروفن یا ناپروکسن) برای کاهش التهاب و درد ممکن است موقتاً کمک کنند.

عوارض تنگی مجرای ادرار چیست؟

آیا تنگی مجرای ادرار خطرناک است؟ تنگی مجرای ادراری به عنوان مانعی در جلو عملکرد مثانه جهت تخلیه ادراری می باشد و لذا فشار آن به گردن مثانه افتاده و باعث می شود که :

  • ادرار در داخل مثانه باقی بماند
  • باعث رسوب و سنگ مثانه شود.
  • باعث عفونت های عود کننده و مقاوم به درمان شود.
  • ادرار باقیمانده به کلیه ها پس زده و باعث نارسایی کلیه ها می شود.
  • فرد دچار احتباس ادراری می شود.
  • به علت فشار باعث ضخیم شدن عضلات مثانه و اختلال در پمپاژ مثانه می شود.
علائم سرطان مثانه خوش خیم درمردان

آیا تنگی مجرای ادرار خطرناک است؟

تنگی مجرای ادرار به‌خودی‌خود یک وضعیت تهدیدکننده‌ی حیات نیست، اما اگر بدون درمان رها شود، می‌تواند عوارض جدی و گاهی جبران‌ناپذیری ایجاد کند. خطر اصلی از آنجا ناشی می‌شود که تنگی مانند یک سد جلوی تخلیه‌ی کامل مثانه را می‌گیرد و فشار را به مثانه و در ادامه به کلیه‌ها منتقل می‌کند.

  • باقی ماندن ادرار در مثانه و تشکیل سنگ مثانه
  • عفونت‌های ادراری مکرر و مقاوم به درمان
  • پس‌زدن ادرار به کلیه‌ها و در موارد شدید نارسایی کلیه
  • احتباس ادراری و ضخیم شدن عضلات مثانه و اختلال در پمپاژ آن
  • به یاد داشته باشید یکی از اعضای بدن که اگر آسیب ببیند به‌سختی ترمیم می‌شود، مجرای ادراری است. پس تنگی مجرا را جدی بگیرید و درمان آن را به تأخیر نیندازید؛ تشخیص و درمان به‌موقع از بروز این عوارض جلوگیری می‌کند.

آیا محل تنگی در جای مشخص مجرا اتفاق می افتد؟

بسته به علت ایجاد کننده تنگی جای آن فرق می کند و لذا ممکن است بعد از ختنه در نوک آلت باشد و یا در مجرای وسطی و خلفی ادراری ایجاد شود.
امروزه قطعی ترین روش تشخیص تنگی مجرای ادراری سیستوسکوپی است که به صورت سرپایی با عبور دوربین به داخل مجرا تشخیص داده میشود مثل شکل زیر:

IMG_0222

تکلیف فرد مبتلا به تنگی مجرای ادراری چیست؟

پیشگیری بهترین درمان است. به یاد داشته باشید یکی از اعضای بدن که اگر آسیب ببیند درست نخواهد شد مجرا است. اغلب بیماران مبتلا به تنگی مجرای ادراری دوبار مبتلا به عود بیماری خواهند شد و لذا باید با متانت و صبوری و با مراجعه منظم به دکتر خود با بیماری خود کنار بیایند.

درمان تنگی مجاری ادراری

راه درمان تنگی مجرا ی مشخص است، رفع تنگی . درمان تنگی مجرای ادراری بسته به محل آن و طول تنگی مجرا به دو روش انجام می شود:

1- به طریق آندوسکوپی

امروزه بهترین درمان برای تنگی های سطحی مجرا که طول کوتاهی دارند باز کردن تنگی به روش آندوسکوپی می باشد. در این روش با استفاده از یک چاقو که از دوربین عبور داده می شود در ساعت 12 محل تنگی را باز می کنیم و موقتاً برای بیمار 24-48 ساعت سوند گذاشته می شود و سپس خارج می گردد.

این عمل به صورت سرپایی انجام می شود. نکته مهم این است که به علت شانس عود تنگی مجرا بیمار باید با فواصل منظم به پزشک معالج خود مراجعه نماید. مثل شکل زیر:

imagesm0

2- درمان جراحی

برای تنگی های با طول زیاد و تنگی های عمقی مجرا بهترین درمان عمل جراحی باز می باشد که در آن با برش روی مجرا که اغلب در ناحیه پرینه و یا میان دو پا و جلو مقعد است قسمت تنگی مجرا را ب جراحی برداشته و محل های سالم را به هم پیوند می زنیم. در صورتی که تنگی خیلی طولانی باشد از گرافت های دیگر اعضای بدن از جمله از مخاط دهان برداشته و به عنوان مجرا جهت پر کردن طول تنگی استفاده می شود.

indexjk index][

آیا درمان گیاهی و طب سنتی تنگی مجرای ادرار مؤثر است؟

بسیاری از بیماران به دنبال درمان‌های گیاهی یا سنتی برای تنگی مجرا هستند. مهم است که با واقعیت علمی این موضوع آشنا شوید تا زمان طلایی درمان را از دست ندهید.

تنگی مجرای ادرار یک مشکل ساختاری (آناتومیک) است، یعنی مجرا به‌صورت فیزیکی باریک شده است. هیچ دارو، قرص یا ترکیب گیاهی نمی‌تواند این تنگی فیزیکی را باز کند. درمان‌های گیاهی ممکن است در بهترین حالت فقط علائم را موقتاً تسکین دهند، اما علت اصلی را برطرف نمی‌کنند.

اتکا به درمان‌های غیرعلمی و به تعویق انداختن درمان اصلی، می‌تواند باعث پیشرفت تنگی و بروز عوارض جدی‌تر روی مثانه و کلیه شود. تنها راه قطعی رفع تنگی، باز کردن آن از طریق آندوسکوپی یا جراحی توسط متخصص ارولوژی است.

عوارض و مراقبت‌های بعد از عمل تنگی مجرای ادرار

آگاهی از روند بهبود و مراقبت‌های پس از عمل، نقش مهمی در موفقیت درمان و کاهش احتمال عود دارد. شایع‌ترین چالش بعد از هر دو روش درمان (آندوسکوپی و جراحی باز)، احتمال بازگشت تنگی است.

احتمال عود تنگی:

شایع‌ترین عارضه‌ی درمان تنگی مجرا، عود مجدد آن است. بسیاری از بیماران ممکن است بیش از یک‌بار دچار عود شوند و به همین دلیل، مراجعه‌ی منظم به پزشک معالج با فواصل مشخص بعد از عمل بسیار حیاتی است.

می توانید صحبت های دکتر را در این رابطه گوش کنید.

مراجعه به پزشک برای درمان لکه های روی دستگاه تناسلی مردان

سوند بعد از عمل:

در روش آندوسکوپی معمولاً به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت برای بیمار سوند گذاشته می‌شود و سپس خارج می‌گردد. در روش جراحی باز، مدت سوند بر اساس نوع عمل توسط پزشک تعیین می‌شود.

برای کاهش احتمال عود، در صورت تجویز پزشک، انجام منظم و با احتیاط مراقبت‌های بعد از عمل (مانند سونداژ متناوب با ژل در صورت دستور پزشک) اهمیت زیادی دارد.

در صورت مشاهده‌ی خونریزی، سوزش شدید یا کاهش مجدد جریان ادرار بعد از عمل، حتماً سریعاً به پزشک معالج خود مراجعه کنید.

آیا تنگی مجرا باعث ناباروری می‌شود؟

در مواردی به علت عدم تخلیه‌ی صحیح مایع منی، تنگی مجرا می‌تواند با شکایت ناباروری همراه باشد. بررسی تخصصی برای تشخیص دقیق لازم است.

بعد از عمل تنگی مجرا کی می‌توان رابطه جنسی داشت؟

معمولاً حدود دو هفته بعد از خروج سوند، اما زمان دقیق را باید پزشک معالج بر اساس نوع عمل تعیین کند.

در صورت کاهش جریان ادراری و احساس تنگی مجرا جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744  تماس بگیرید. خدمتگزار شما دکتر کرمی

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

4.1/5 - (103 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر صادقی شنبه ۲۱ آبان ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 4997 مشاهده پرسش
    سلام، من پروستات خیلی بزرگ دارم! با خوردن روزی یک کپسول اومنیک ۴ باز هم بدفعات نیاز به تخلیه دارم، گاه روزانه ۱۰ بار ، با تخلیه سخت.
    فردا کلونوسکوپی دارم که باید مایعات فراوان بنوشم! وکپسول هم استفاده نکردم. ایا خوردن این مقدار اب، با وجود دفع سخت، مشکلی برای پروستاتم ایجاد نمیکند؟ و ایا کپسول اومنیک را بخورم؟ با پوزش.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      با سلام و احترام چند وقت است امنیک مصرف میکنید ؟ شب ها چند بار برای ادرار به توالت میروید ؟ اگر علیرغم مصرف دارو علایم ادراری کنترل نشده دارید باید عمل شوید سونوگرافی کلیه ها مجاری ادراری بررسی حجم پروستات انجام دهید امشب امنیک را قطع نکنید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      جهت مراجعه با شماره های زیر هماهنگ کنید : ۰۹۱۰۱۱۴۲۰۸۰ ۰۹۳۵۱۱۴۲۰۸۰
    3. تصویر کاربر صادقی جمعه ۲۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      با تشکر بسیار از جوابگویی شما،
      بیش از سه سال است امنیک میگیرم، پیشتر پروسکار ( فیناستراید) استفاده میکردم. با وجود خوردن کپسول سه تا ۵ بار شب بیدار میشوم!
      میترسم خوردن این مقدار مایعات ( دو چهار لیتر) ومایعات دیکر بعنوان غذا، برای پروستات مشکل ایجاد کند؟ ویا حین بیهوشیکلونوسکپی دردسرساز بشود! اکر خطر دارد، فردا را کنسل کنم. بزرگواری فرمودید شرمنده.
    4. تصویر کاربر صادقی جمعه ۲۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      با تشکر از لطف شما، بیش از ۳ سال است اومنیک، و قبلا فیناستراید( پروسکار) میخوردم، ولی با وجود این، شبها سه تا ۵ بار دستشویی میرفتم، نگران هستم که این مقدار مایعات دستوری( دو چهار لیتر) باصافه مایعات دیگر غذایی، تا فردا پروستات را صدمه بزن یا حین بیهوشی مشکل پیش بیاید!
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۱ آبان ۱( 3 سال پیش)
      اگر کولونوسکوپی طبق نظر پزشک شما واجب است حتما انجام شود . در صورت احتباس ادراری سوند تعبیه میشود
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن جمعه ۲۰ آبان ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 387 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر عزیز و ارجمند، جناب آقای دکتر من 45 سالمه و مشکل نعوظ (( درست بلند نمیشه ))و زود انزالی زیاد دارم (( کمرم شل است ))داروهای شیمیایی و گیاهی زیادی هم مصرف کردم که متاسفانه اثری نداشتن ، ممنون میشم از جنابعالی راهنمایی فرمائید چه کنم، در ضمن دوست دارم آلتم هم بزرگ تر بشه آیا دارو یا راهی هست، با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      با سلام و احترام اخیرا مشکل نعوظ پیدا کرده اید ؟ زودانزالی چقدر طول میکشد ؟ از چه داروهایی استفاده کرده اید ؟ نام داروهارو بفرمایید ایا بیماری زمینه مثل بیماری قلبی یا دیابت دارید ؟ سیگار میکشید ؟
  • تصویر کاربر ابی جمعه ۲۰ آبان ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 377 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.
    من ۱۸ سالمه و از وقتی یادمه التم به سمت چپ کج بوده حالا نمیدونم این انحنا زیاده یا نه
    واقا روحیمو از دست دادم ممنون میشم بگین مشکلم جدیه یا ن🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      سلام ، در مورد کجی آلت در صورتی که کمتر از ۳۰ درجه باشد و در رابطه ی جنسی اختلال ایجاد نکند نیاز به جراحی نیست . در غیر این صورت باید عمل شوید و با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
  • تصویر کاربر مسعور دوشنبه ۲۳ آبان ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 385 مشاهده پرسش
    روی پوست بیضه چند دانه سفید و سفت به وجود آمده که انگار توش چرکه ولی فشار میدم خون میاد و تعدادش به 5 6 تا رسیده نیاز به مراجعه به پزشک داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۳ آبان ۱( 3 سال پیش)

      با سلام و احترام
      لطفا عکس بفرستید ببینم ولی با توجه به شرح حال به نظر کیست مویی است جای نگرانی ندارد

  • تصویر کاربر حسام جمعه ۲۰ آبان ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 525 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید اقای دکتر راستش یک سال پیش من دو دوز واکسن کرونا را زدم ولی چند ما بعدش دو بار کرونا گرفتم ولی بعدش تا الان مشکلی در نعوظ نداشتم و سایز التم هیچ تغییری نسبت به قبل نداشته و‌کوچک تر نشده هست در مقالات خواندم ویروس کرونا میتواند در این رابطه تاثیر بگذارد میخواستم ببینم در اینده ممکن است در نعوظ دچار مشکل شوم و ایا همه مردانی که به کرونا مبتلا میشوند در نعوظ و سایز التشان دچار مشکل میشوند ممنون میشوم پاسخم را بدهید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      با سلام و احترام این مورد در حد تحقیقات است عوامل دیگر از جمله پلاک پیرونی که در سایت در موردش توضیح داده ام وجود دارد اما کرونا در حد مطالعلت است و اثبات نشده است
  • تصویر کاربر دوست شنبه ۲۱ آبان ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 436 مشاهده پرسش
    ضمن سلام و آرزوی سلامتی
    جناب استاد طبق سونوگرافی حجم پروستات ۵۹cc
    Vpr 8cc
    و طبق آزمایش کامل ادرار blood+
    لذا به پیوست تصویر آزمایش psa خواهشمند است تفسیر psa و بقیه موارد توضیح داده شده مرحمت فرمائید.
    با تشکر منتظر جوابم. دوست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      با سلام و احترام جواب ازمایش psa نرمال است ایا ادرار شما باریک شده است ؟ ایا قطره قطره میاد ؟ شب ها چندبار از خواب بلند میشید به دستشویی میرید ؟ هنگام ادرار زور میزنید ؟ ایا دارویی برای پروستات استفاده میکنید ؟
    2. تصویر کاربر دوست جمعه ۲۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      با سلام و آرزوی سلامتی
      بعضی وقتهآ تقریبا ادرار باریک می شود.
      خیرادرار قطره قطره نمی آید.
      شبها بیدار نمی شوم وبه دستشویی نمی روم.
      خیر هنگام ادرار زور نمی زنم.
      بله هرشب یک عدد کپسول omnic
      با تشکر از لطف شما
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۱ آبان ۱( 3 سال پیش)
      بسیار عالی در صورت کنترل بودن علایم با دارو نیاز به اقدام اضافه ای نیست دارو را ادامه دهید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مصطفی جمعه ۲۰ آبان ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 383 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    من داشتم با آلت تناسلی ام بازی می‌کردم که ناگهان به ارگاسم رسیدم و سریع نفس کشیدم و انزال متوقف شد و بیرون نیامد
    بعد از اون احساس سوزش در پایین کلاهک تناسلی ام کردم و وقتی نگاه کردم لکه ای شبیه به خون بود اما خون نبود چون با آب نمی‌رفت
    دکتر مشکل چیه باید چیکار کنم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      با سلام و احترام از تلاش جهت خروج مایع منی خودداری کنید این کار باعث احتقان میشود . نگران نباشید برطرف میشود
  • تصویر کاربر دریا جمعه ۲۰ آبان ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    کلسیفیکاسیون به دیامتر 5mmدر پل فوقانی کلیه مشهود است..ایا با داشتن یک کلیه این عارضه خطر دارد.؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      با سلام و احترام قبلا سابقه سنگ کلیه داشته اید ؟ ایا هیدرونفروز در سونوگرافی ذکر شده ؟ کلسیفیکاسیون اهمیت خاصی ندارد انا سنگ حالب ودهیدرونفروز در کسی که یک کلیه دارد مهم است
  • تصویر کاربر رحیمی جمعه ۲۰ آبان ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    سلام بزرگوار وقت بخیر مادرم تعدادی کیست کوچک عمدتا پاراپلویک به ابعاد بزرگترین 15*25در کلیه چپ و در هر دو کلیه دارن.نگرانیم.
    پهلو و پشتشون درد می‌کنه. این کیست آیا ساده هست؟؟چه کنیم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      با سلام و احترام اگر در سونوگرافی کیست ساده مطرح است اهمیتی ندارد فقط از جهت افزایش سایز هر ۶ ماه سونو کنند اگر کیست های دیگری مطرح شده بهتر است سی تی اسکن شکم و لگن انجام شود . همچنین بررسی کراتینین مهم است
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۰ آبان ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 440 مشاهده پرسش
    بسم الله
    سلام دکتر
    خداقوت
    دیشب پس از مقاربت خوابم برد
    صبح برای خروج ادرار با مانعی در مجرا مواجه شدم که به شدت و با سوزش ادرار آن منی خشک شده در مجرا را کند و عبور کرد
    در حالی که کاملا زخم شدن مجرا را احساس می کردم رگه ای از خون همراه با بقیمانده ادرار بیرون ریخت
    در حال حاضر سوزش دارم و هنگام ادرار اذیت می شوم
    به نظر میرسد زخم در سر آلت (ابتدای مجرا) ایجاد شده

    چه باید بکنم؟
    نگرانم منجر به عفونت هم بشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۰ آبان ۱( 3 سال پیش)
      با سلام و احترام اگر هنگام ادرار کردن فشار ادرار کاهش یافته و همچنان سوزش دارید و یا ادرار قطره قطره میاد بهتر است بررسی شوید حتما پس از رابطه جنسی ادرار کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر الهه چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 570 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    اگه دختری پرده ارتجاعی داشته باشد آیا پس از ازدواج چناچه به متخصص مراجعه شود مشخص میشود قبلا نزدیکی داشته یا نه ؟؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      با معاینه توسط متخصص زنان مشخص میشود
  • تصویر کاربر سیده چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 831 مشاهده پرسش
    باسلام من۳۲ساله هستم.مدتی بخاطر یبوستی که داشتم احساس میکنم بواصیل گرفته ام ولی باز مشکوکم لطفا راهنماییم کنیید چون بعضی مواقع خونریزی مقعدی دارم وبسیاردرد موقع تخلیه وحتی گوشتهای اضافه
    بیرون مقعد هم حس میکنم نمیدونم این بیماری چیست از عمل کردن هم دیگه میترسم.بادارو خوب میشودخواهش میکنم راهنماییم کنید چون واقعا درد خسته ام کرده وروم هم نمیشود پیش دکتر بروم لطفاراهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      تخصص من نیست
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 22269 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما استاد بزرگوار
    بنده پسری 21 ساله هستم
    امروز در پی درد یک هفته ای پشت پهلو به همراه سوزش و درد هنگام ادرار متوجه شدم کلیه سمت راست دارای طول 55میلیمتر با ضخامت کورتکس کمتر از2میلیمتر! وپارانشسیم نازکتر از عادی هست در مقابل، طول کلیه سمت راست 134 میلیمتر با ضخامت کورتکس 10 میلیمتر به همراه پارانشسیم نرمال میباشد که نکته ذکر شده در سونوگرافی اظهار میدارد که هایپر تروفی جبرانی برای این کلیه اتفاق افتاده است.
    هیچگونه سنگ در مثانه یا بقیه قسمت ها دیده نشده و حالبها متسع نیستند
    با این بیان به نظر شما این بزرگ و کوچک بودن دلیل مشکل من میباشد و پیامدهای این ناهنجاری برای من چیست؟و ایا امکان دارد این عدم یکسان بودن تا اخر عمر برای من ایجاد مشکل نکند؟
    در ضمن کلیه کوچکتر«راست» هایپوپلاستیک ذکر شده و بنده تا به امروز هیچ نشانه درد یا بیماری نداشته ام
    سپاس از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      با بزرگ شدن جبرانی کلیه سالم عمل هر دو کلیه را انجام میدهد نگران نباشید
  • تصویر کاربر طاهره دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 582 مشاهده پرسش
    با سلام
    اينجانب 42 ساله، چند ماهي است كه دچار تكرر ادرار شده ام .و اين مسئله باعث آزارم شده است. چندين بار هم به پزشك مراجعه كردم و داروهايي نيز مصرف كردم. از جمله اكسي بوتين-مترونيدازول-آمپول جنتامايسين-كلوتريمازول واژينال و چند داروي ديگر كه افاقه نداشت.
    در تاريخ 18 فروردين آزمايش كشت ادرار دادم كه به پيوست برايتان ارسال مي نمايم.
    من صحبتهاي شما را در برنامه خانواده شنيدم . و با توجه به گفته هاي حضرتعالي، من بيماري ديسك كمر و كمردردهاي مزمن هم دارم. لطفا مرا راهنمايي نمائيد.
    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید
  • تصویر کاربر نازنین دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 634 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر مادرم زنی ۵۳ ساله است سال هاست پهلوهاش و ستون فقراتش درد می کنه و مبتلا به فشار خون بالاست هر سونوگرافی و آزمایشی دادیم طبیعی بوده تا اینکه سونوگرافی جدیدی که داده ؛دیامتر طولی کبد در بالاترین حد۱۲۷م م می باشد و تصویر یک کیست کورتیکال به قطر 13 م م در پل میانی فوقانی چپ دیده شده؛ از طرفی مادرم حدود ۲۰ سال پیش رحمش رو برداشته و حدود سه ساله که در دو طرف زیر شکمش درد می کنه من خیلی می ترسم می شه لطف کنید و بگید مشکلش چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      کلیه نرمال است و کیست جای نگرانی ندارد
  • تصویر کاربر انصاري جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 568 مشاهده پرسش
    باعرض سلام خدمت شما من در رابطه با نعوض دچار مشکل هستم يعني به راحتي تحريک ميشم وبه قولي هاتم ولي نعوظ کامل انجام نميشه ودر بسياري از موارد دچار زود انزالي هم ميشم به صورتي که در اکثر اوقات بلافاصله بعد از دخول ارضا ميشم لطفا کمکم کنيد با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      مبحث زود ارضائی سایت را بخوانید توضیح دادهام
  • تصویر کاربر سعید جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 560 مشاهده پرسش
    با سلام پسری 14 ماهه دارم که در 21 روزگی ختنه شده است و دارای آلت تناسلی پنهان میباشد و طول آلت آن در حالت کشیدگی کمتر از 2 سانت میباشد . به متخصص کودکان مراجعه کردیم که آمپول تستسترون تجویز کرد ولی ما استفاده نکردیم تشخیص شما چیست آیااین مشکل با دارو حل میشود. با تشکر...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر صادق دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 650 مشاهده پرسش
    با سلام من در حدود 3 هفته هستش که ناراحتی در زیر شکم خود احساس میکنم که بعد از معاینه و گرفتن عکس مشخص گرید که پروستاتیت مزمن دارم لطفا راهنمایی بفرمائید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      جهت ویزیت حضوری هماهنگ کنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب