اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سلام-مادرم شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 601 مشاهده پرسش
    سلام-مادرم بنام عصمت سواری تقریبا 5سال است که کم خونی دارن و طحالش هم بزرگ است و تحت مراقبت است.الان 2هفته است که سنگ کلیه به بزرگی 29میلیمتر دارد در لگنچه چپ و تعدادی هم شاخ گوزنی دارد دکتر بردیم گفتند چون طحال بزرگه نمیشود عمل کنید.ایشان تقریبا75سالشون است.چه راهکاری را جناب دکتر پیشنهاد می کنند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر خون باید بروید
  • تصویر کاربر ابراهیم دوشنبه ۶ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 503 مشاهده پرسش
    من کلیه ام پروتئین دفع می کنه علتدفع پروتئین از کلیه چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      با نمونه برداری از کلیه مشخص میشود
  • تصویر کاربر مصطفی چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 541 مشاهده پرسش
    کلیه Hasan Azizi:
    سلام خسته نباشید دکتر مرسی بابت زمانی که میزارید
    پدر من سیستوسکوپی پیش دکتر سیم فروش کرده خدا را شکر چیزی در مثانه نبوده ولی پرستاتش یکم بزرگ هست و عفونت شدید ادراری داره هیچ قرصی نداد دکتر کاری باید بکنیم یا نه ؟؟
    سئوال دوم کراتین خون پدرم قبل از عمل 1.6 بود الان یک ماه گذشته ازمایش دادیم کراتین خونش 4.3 شده دلیلش چی هست چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر مصطفی چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر چرا جواب سوال را نمیدی هزینه هم که پرداخت کردم ولی هنوز جوابی نگرفتم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      کم کاری شدید کلیه است که اگر کنترل نشود به طرف دیالیز میرود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر پریناز چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 377 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید من دچار تکرر ادار بودم رفتم دکتر بهم دارو داد هم واسه خودم هم واسه شوهرم چون بعد رابطه تشدید میشد یه قرص هم داد نیم ساعت قبل رابطه من داروهام تموم شده یه چند روز خوب بودم الان با اومدن فصل سرما دوباره تکرر ادرارم بیشتر شده هوا که سرد میشه همه اش دستشوىی میرم البته چند بار که اینجوری شدم آز ادرار که میدم چیزی نشون نمیده تا فصل سرما میاد من تکرر پیدا میکنم تو رو خدا میشه راه حلی نشون بدین بخدا دیگه خسته شدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      تکرر ادراردر سرما طبیعی است
  • تصویر کاربر حامد چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 418 مشاهده پرسش
    سلام خدمت جناب آقای دکتر کرمی

    من 6 هفته پیش در اثر ورود کمی سنگ ریزه به داخل حلق دچار گلو درد شدید شدم - لوزه بنده طبیعی و بدون سنگ لوزه و یا سابقه بیماری های لوزه - و با تجویز دکتر، به مدت دو هفته آنتی بیوتیک مصرف نمودم - 4 عدد پنیسیلین و 6 عدد آموکسی کلاو که جایگزین شد با 15 عدد سفیکسیم و بجز 2 پنیسیلین اول که ورم و درد را کاهش داد ما بقی تاثیر روی کاهش درد گلو نداشتند – درد گلویم پیوسته . بدون سوزش در بلع غذا بود -
    بعد از خوردن 15 عدد سفیکسیم بعلت مشکل گوارش به مدت دو هقته مصرف سفیکسیم را قطع نمودم و با مراجعه دوباره به پزشک گفتند شما هنوز ترشحات سفبد و چسبنده پشت حلق دارید ولی من سینوسهایم باز و آبریزش بینی نداشتم -- دیگر دارو نخوردم و درد گلو را تحمل کردم تا دوهفته قبل که مجدد لوزه ام این بار چرکبن شد و این بار با سوزش هنگام بلع همراه بود
    متاسفانه بعلت عوارض گوارشی نتوانستم در مرحله دوم آنتی بیوتیک بخورم و بدون درمان درد را رها کردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بعد از دوهفته گلویم بهتر شد ولی کامل خوب نشد و ته حلق هنوز کمی درد و سوزش اندک دارد
    حال چند روزی است – یک هفته بعد از مرحله دوم چرک گلو رها شده بدون درمان - هر دو پهلویم درد دارند همراه با تب خفبف و بدون سوزش و تغییر رنگ ادرار که گاهی درد به سمت بیضه ها سرایت میکند - من چند سال قبل اپیدمیت داشتم که برخی پزشکان انرا بعلت پر خونی و نشستن زیاد و برخی از سندرم لگنی می دانستند و 8 آمپول ازیترومایسین برایم تجویز کردند که دو ماه بعد آن درد خوب شد -

    آیا مشکل من از استرپتوکوک درمان نشده چه از لوزه چه از ترشخات پشت حلق است که با بیماری اولیه و ااتهاب لوزه میکروب همراه شده و به کلیه و بیضه و اپبدم سرایت کرده با خیر

    در حال حاضر پزشک سیپروفلوکساسین تجویز نموده و جایگزینش هم مجدد سفیکسیم
    آیا برای درمان درد که حلق . سینوس و کلیه ها درگیر شده اند آزیترونایسین و تاوانکس کلاریترومایسین بهتراست یا داروی دیگر یا همین داروی تجویز شده زیرا من بعلت مصرف زیاد دارو و مشکلات گوارش و آسیب فلور روده فقط یک دوره میتوانم انتی بیوتیک مصرف کنم
    لطفا راهنمایی فرمایید ممنون از شما
    سن 40 سال -
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      هیچ انتی بیوتیک نخورید چون مقاومت دارویی پیدا میکنید
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 640 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر. تصویر نتیجه آزمایش رو براتون میفرستم، لطفا بگید آیا درمان امکان پذیره؟ قبلا سوال پرسیدم فقط گفتید به مطب مراجعه بشه، ممنون میشم اگه لطف کنید و نظرتون رو روی این آزمایش بگید. متشکرم از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      این تومور پیشرفته سرطان کلیه است درمانش فقط جراحی است
  • تصویر کاربر ناصر یکشنبه ۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 3531 مشاهده پرسش
    درپل تحتانی کلیه راست بنده یه کیست کورتیکال به ابعاد 37×27 میلیمتر مشاهده شده بنده چه دارویی مصرف کنم وبه کجا مراجعه کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر یوسف دوشنبه ۲۷ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 398 مشاهده پرسش
    سلام ما چند روز پیش آزمایش و c من الان هم جواب سی تی که از سنگ 5 میل کلیه چپ و کیست 8 میل کیله راست براتون عکس میفرستم هم از داروها و آمپولهایی که برا زانوش استفاده میکنه آمپول های Trifluzicو vitamin D3 داروهای زانوشو هر 6 ماه عوض میکنه دکترشون . داروی قبلیش اینا بودن ولی آمپول ها تقریبا تو این سه سال ثابت بودن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      سنگ ۵و کیست نیاز به درمان ندارد
  • تصویر کاربر نرگس یکشنبه ۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 477 مشاهده پرسش
    مادر من با خوردن گوشت و سبزيجات و به قول خودشون غذاهايي با مزاج گرم دچار گر گرفتگي و داغ شدن كف پا ميشود
    قبلا اين مشكل كمتر بود ولي جديدا داغ شدن كف پاهاشون و درد گرفتن كف پاهاشون موقع پياده روي بشدت افزايش پيدا كرده
    ممكن اين مشكلات ربطي به نارسايي كليه داشته باشد؟ اين نوع آلرژي به اكثر مواد غذايي و ميوه و حتي تره در سبزي خوردن كه باعث بروز مشكلات زيادي در بدنشون شده و همينطور خشك شدن پوست صورت و بدن بطوري كه در بيشتر روزها يك تا دوكيلو ماست و خنكي ميخوره تا مثلا اثر گرمي يه خرما يا حتي اثر يه پرتغال رو از بين ببره
    ميتونيد بگيد اين نوع آلرژي از كجا نشأت ميگيره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      اینها حساسیت هستند وبه دکتر الرژی مراجعه نمایید
  • تصویر کاربر خدیجه یکشنبه ۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 452 مشاهده پرسش
    باسلام
    جسارتا اینجانب خانمی 47 ساله هستم. من چندین سال در کلیه چپم دو سنگ 4 و 6 میلی متر داشتم. از فروردین شروع به خوردن قرص سیستون کردم. بعد از انجام سونو‌ متوجه شدم نه تنها سنگ کوچک نشده بلکه بزرگتر هم شده است. بنابراین دیگر از ان دارو استفاده نکردم. مهرماه سنگ کوچکتر با درد زیاد در طی یک هفته افتاد. بعد از ان سنگ بزرگتر سریعا داره رشد میکنه. به حدی که در مدت یک ماه و بیست روز به 1 سانتی متر و 6 میلی متر رسیده است. و حدود یک برابر و نیم شده است. لازم به ذکر است پدرم به خاطر سنگ زیاد کلیه هایش از کار افتاد و در حال حاضر دیالیز می شوند. در حال حاضر چه باید کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      اگر این سنگها جلو کلیه را نگیرند درمان نمیخواهد۲-عکس سی تی اسن بگیرید وبفرستید ببینم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 560 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12399 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 543 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب