اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مجید پنجشنبه ۱۲ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 448 مشاهده پرسش
    سلام
    حالب کلیه درگیر تومور سرطانی سارکوم بوده به متخصص ارولوژی مراجعه کرده اما نتونستن که سوند دبل جی کار بگذاره
    راهی برای درمان وجود داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر سلوا پنجشنبه ۱۲ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 520 مشاهده پرسش
    . 🌙:
    سلام اقای دکتر شبتون بخیر. مادرم 48 ساله بعد از انجام آزمایش و سونوگرافی، کلیه هاش سنگهای زیادی داره ک بزرگترینش 20 میل هست و باعث بالا رفتن pth شده. برای از بین بردن سنگ چ روشی توصیه میکنین. اینم عکس جواب سونو هستش
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
      از نظر من درمان نياز ندارد
  • تصویر کاربر Ali پنجشنبه ۱۲ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 510 مشاهده پرسش
    باسلام حدود یک ماه پیش مادرم جراهی کلسیستیک صفرا انجام دادن و۴روز بعد از ترخیص عفونت گرفتند که دوباره بستری شدند العان که ترخیص شدند شکمشان ورم زیادی کرده که در سونو گرافی گفتند گاز زیادی در معده هست مخصوصا سمت راست آیا راه درمان هست باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
      بايد به دكتر معالجتان مراجعه نماييد
  • تصویر کاربر هیوا چهارشنبه ۱۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 502 مشاهده پرسش
    ...:
    سلام خسته نباشید
    خواهرم 5سال پیش در سونوگرافی به شیوه‌ای اتفاقی فهمید که کلیه راستش در ناحیه حالب دچار تنگی است. ما در کردستان هستیم و در مراجعه به شهر ارومیه و با تشخیص پزشک معالجش مورد عمل جراحی قرار گرفت که بعد از یکسال و انجام ازمایش عکس رنگی از کلیه فهمیدیم که دوباره حالب دچار تنگی شده است و این بار با گذاشتن لوله در قسمت تنگی مورد معالجه قرار گرفت و بعد از 5 بار دیگر به علت تنگیهای مکرر مجبور به لوله گذاری شد. ماه گذشته که اسکن هسته‌ای از کلیه هایش انجام شده باز متوجه همان تنگی شدم. اندازه کلیه راست که تنگی در ان دیده شده 37میلیمترو کلیه چپ 83. ما دیگر واقعا مستاسل شده‌ایم و نمیدانیم که چه کار کنیم که بعد از این همه معالجه تنگی برطرف شود
    سوال دومم نیز اینست که حالب کلیه راست مشکل دارد اما کلیه چپ نیز کوچک شده است
    خیلی نگرانیم لطفا راهنماییمان کنید و اگر لازم است به تهران بیاییم
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
      شما نياز به درمان اضافه نداريد
  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۱۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 498 مشاهده پرسش
    با سلام چند روز پیش شوهر من با درد زیاد اورژانسی به علت سنگ حالب که قبلا در کلیه بود از راه مجاری ادرار عمل شدند به گفته پزشک سنگ 11میا در 4میل است ولی متاسفانه دکتر نتوانسته سنگ را خارج کنه ودر توضیحات گفت که لوله حالب با ریک بوده ابزار عبور نکرده تا به سنگ برسه وداخل حالب لوله گذاشته اند که قراره یک ماه دیگه در بیاره وگفته اگه نشه باید جراحی بشه راستش قبولش برام سخته که ایا کوتاهی وکمی تبحر بوده یا روند طبیعیشه به خاطر همین میترسیم ادامه درمان را با ایشان چون فرصت تحقیق برای دکتر مناسب نداشتیم و اینکه میشود در این مرحله ادامه کار را با متخصص دیگری پیگیری کرد خواهش میکنم خواهش میکنم راهنماییم کنید خیلی نگرانم وسرگردان بالاخره بحث کلیه در میان است سپاسگزارم.سن همسرم 50
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام IVPبگيريد لياييد بلينم
  • تصویر کاربر محمدحسین چهارشنبه ۱۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 691 مشاهده پرسش
    لیست پرسش ها
    آخرین ویرایش: ۱۳۹۶/۰۶/۰۱

    مشاهده پرسش x77zp0129060
    بیرون امدن اب مشکوک بعد از ادراربدون ناممجاری ادرار
    خانهمشاوره پزشکی
    مشاوره پزشکی

    مشاهده پرسش n19qg7136984
    4.5 (90%) 2 رای

    خروج اب مشکوکبدون نامسوال های دیگر
    سلام اقای دکتر خسته نباشید ببخشید مزاحم وقتتون می شوم . من یک نوجوان 14ساله هستم از استان قم . من یک دفعه ای که اب مذی از من خارج شدم به حمام رفتم و وقتی بیرون امدم متوجه شدم ابی بی رنگ از من خارج می شود . حدود یک ماه است از بعد از ادرار این اب به اندازه کم خارج می شود . به دکتر که مراجعه کردیم عفونت را تشخیص دادند و چند تا انتی بیوتیک تجویز کرد ولی هیچ تاثیری نداشت . البته ازمایش ادرار هم که دادم هیچ عفونت و ... نبود .سوزش ادرار کمی خفیف هم دارم البته بعد از بیرون امدن اب یه حالتی مثل سوزش هست . متوجه نمب شوم اما انگار یک حالت مثل درد در مثانه نیز بعضی از مواقع به صورت کم دارم .تکرر ادرار خاصی در حال حاضر ندارم . احتلام شبانه نیز چند روز یکبار دارم و وقتی بعد از اب منی سوزشی حس می کنم و خسته می شوم از مدام غسل کردن اما شب اگر اب نخورم احتمال احتلام کم تر است. برای بیماری احتلام چه کنم؟اقای دکتر درد بسیار خفیفی بعضی از مواقع در الت هم دارم . بیماری واریکوسل و کیست بیضه هم دارم. اقای دکتر این ابی که می اید نمی دونم نجس هست یا نه چه حکمی داره دلیلش چیه . در قم به کدام دکتر مراجعه کنم . به سونوگرافی و.. نیاز هست؟
    ممنون و عذرخواهی به خاطر طولانی شدن سوال
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
      اگر استبرا كنيد پاك است
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۰ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 426 مشاهده پرسش
    سلام.من تکرر ادرار دارم کرنومتر گرفتم دقیق هر ساعت نیاز به رفتن ه دستشویی دارم و حجم ادرارم متوسط هست و بعضی موقع ها کم است و من متوجه و این در شرایط عادی هست.ولی اگه استرس بگیریم هر 10 دقیقه یا ربع ساعت نیاز به دستشویی رفتن پیدا میکنم و ادرام زیاد میشه موقع استرس خواستم بپرسم که برای معافیت پزشکی برم دکتر اول ببینه مشکل چیه یا مستقیم درخواست معافیت بدم.و درمان میشه این بیماری و چقدر طول میکشه دکتر هم رفتم و ازمایش ادرار انجام دادم و خون اما چیزی مشخص نشد نه عفونت و ...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر عقیل سه شنبه ۱۰ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 722 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت آقای دکتر.پسر من الان 10 روزش هست.3روزگی سونو انجان داد و در جواب نوشته..فولنس کلیه چپ با قطر apلگنچه 4mm مشهود است.آیا مشکلی داره.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
      مهم نیست تکرار ۳ماه بعد
  • تصویر کاربر مرضیه سه شنبه ۱۰ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 491 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ،وقت بخیر.من بیماری سنگ گلیه دارم،همچنین درچه کلبه ماثرزادی تنگ می باشد،والانم سنگها ی متعدد در کلیه دارم که جلوی دریچه را بسته ومسدود کرده وکلیه کار نمیکند،من میخواهم بیام خدمت شما،پیش هرپزشکی رفتم گفته احتیاج به جراحی pcnl داره کلیه ام،ولی همه در بیمارستانهای متعدد خصوصی معرفی میکنن،سوالم این هست که آیا شماهم بیمارستان خصوصی جهت عمل قبول زحمت میکنید،یادر دولتی هاهم انجام می دهید؟
    من در سایتها عکسها وفیلمها ی شمارو دیده ام.میخواهم بیام پیش شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
      بیایی د من در خدمتم۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر سراجی سه شنبه ۱۰ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر ،دکتر من چهار روز کلیه هام دردمیکنه تکرر ادرارهم دارم ،پارسال متوجه شدم یه کیست کوچیک ومعمولی درکلیه راست دارم .ازمایش دادم توی ازمایش کیریستال فسفات به مقدار زیاد دارم ،عادت ماهانه ام هم ۴روزه ک عقب افتاده میخوام بدونم ممکنه اینا همش به علت بارداری باشه اصلا ربطی بهم دارن ؟مشکل کلیویی دارم یعنی؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
      درمان مصرف مایعات زیاد ومصرف کم نمک است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 560 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12399 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 543 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب