اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر صبا چهارشنبه ۷ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 459 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخير
    در تاريخ شهريور ماه ٩٤ ازمايش اسپرم همسرم به شرح زير بود Volume5, ph 8, sperm count 95, concentration of sperm19, motility40, motility grade 1 0, motility grade2 10, motility grade3 30, motility grade4 60, immature forms 4, abnormal morfology 40, wbc 0-1, rbc 2-3, epithellial cells 1-2 و نتيجه ازمايش اسپرم همسرم بعد از سه ماه و نيم مصرف داروهاي ويتامين اي سلنيوم فوليك اسيد در تاريخ بهمن ٩٤ به شرح زير است: Volume 7, ph 8, sperm count 98, concentration of sperm 14, motility 60, motility grade1 10, motility grade2 35, motility grade3 15, motility grade4 40, immature forms 1,abnormal morfology 20, wbc 0-1, rbc 2-3, epithellial cells 0-1 ممنون ميشم بفرماييد ايا ازمايش همسرم با مصرف دارو بهتر شده و من براي بارداري سريع تر چه كاري بايد انجام بدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      حركت اسپرم كم است
  • تصویر کاربر صبا چهارشنبه ۷ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخير
    در تاريخ شهريور ماه ٩٤ ازمايش اسپرم همسرم به شرح زير بود Volume5, ph 8, sperm count 95, concentration of sperm19, motility40, motility grade 1 0, motility grade2 10, motility grade3 30, motility grade4 60, immature forms 4, abnormal morfology 40, wbc 0-1, rbc 2-3, epithellial cells 1-2 و نتيجه ازمايش اسپرم همسرم بعد از سه ماه و نيم مصرف داروهاي ويتامين اي سلنيوم فوليك اسيد در تاريخ بهمن ٩٤ به شرح زير است: Volume 7, ph 8, sperm count 98, concentration of sperm 14, motility 60, motility grade1 10, motility grade2 35, motility grade3 15, motility grade4 40, immature forms 1,abnormal morfology 20, wbc 0-1, rbc 2-3, epithellial cells 0-1 ممنون ميشم بفرماييد ايا ازمايش همسرم با مصرف دارو بهتر شده و من براي بارداري سريع تر چه كاري بايد انجام بدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      در كل خوب است
  • تصویر کاربر حسن چهارشنبه ۷ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 561 مشاهده پرسش
    با سلام
    با عنایت خدا و با انجام آی.وی.اف چند سال پیش صاحب فرزندی شدم. اکنون برای فرزند دیگر برای تست اسپرم ها، آزمایش اسپرم دادم که آزمایشگاه دو بار نمونه را به دلیل کمی حجم رد کرد. پس از مراجعه به متخصص و معاینه، ایشان تشخیص واریکوسل شدید بیضۀ چپ و اندکی هم راست را داد و بجز آزمایش خون و سونوگرافی داپلر، مجددا تست اسپرم برای دو هفته دیگر داد! من از روش تشخیص و درمانی که ایشان پی گرفته سر در نیاوردم!
    ممکن است بفرمائید ایشان نهایتا با این آزمایشات به کجا می خواهد برسد؟
    مشکل من کم بودن حجم اسپرم است وگرنه کیفیت آن مطلوب است به این دلیل که دو بار همسرم باردار شد. حال گیرم که من این آزمایشات را انجام دادم، دکتر چه کار می خواهد انجام دهد؟ عمل؟!
    من برای آی.وی.اف همسرم، درهمین حدود 1-2 سی.سی نمونه اسپرم دادم اما هیچ این داستانها را آزمایشگاه نداشت و با همون مقدار نمونه را برای همسرم دریافت کردند. ضمن اینکه خود آزمایشگاه بیمارستان نوشته بود که حتی نیم سی.سی هم برای آزمایش کافی است. حال چرا با این حجم که بیشتر از نیم سی.سی است اظهار می کنند که کافی نیست؟
    پرسش اصلی من اینجاست که اگر من این آزمایش و سونوگرافی را انجام دهم، با آزمایش اسپرم بعدی چه کنم؟ اگر مثل همیشه حجم کمی داشت چه؟ چون علی الظاهر اینها هیچ ربطی به افزایش حجم اسپرم ندارد!
    لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمائید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      بايد اول معاينه شويد
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۱۱ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 644 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام - 2 سال میشه که ازدواج کرده ام و تقریبا یک سال برای بچه دار شدن اقدام کرده ایم خداروشکر خانمم هیچ مشکلی نداره ولی خودم آزمایش اسپرم دادم در کمال ناباروری مشاهده کردم که کلا یک میلیون و پانصد هزار اسپرم دارم و بقیه قسمتهای آزمایش هم صفر هیچ تحرکی ندارد انجمن ناباروری رفتیم قرص کلومیفن 50 و پنتوکسی فیلین تجویز کردند به مدت سه ماه اما در آزمایش مجدد فقط یک میلیون به تعداد اسپرمم اضافه شد ولی باز هم بدون تحرک. واریکوسل گرید یک هم دارم بیضه سمت چپم و زیر نافم بعضی اوقات تیر میکشه .پزشک ivf را پیشنهاد دادند اما خانمم هم میترسه هم وسعمون نمیرسه این کار رو انجام بدهیم سن خودم 34 و همسرم 32 هستش . بعد از اون چند ماهی هم هست که زیر نظر انجمن طب سنتی ایران تحت درمان هستم خیلی میل جنسی و برخی اشکالاتم مثل نعوظ بهتر شده چون با خوردن 2 قرصی که در بالا نوشتم غریزه جنسیم خیلی افت کرده بود در آخر هم تصویر جدید آزمایش خون را برای شما ارسال میکنم تستسرون خونم خیلی پایین هستش هیچ مشکل ارثی هم نداریم چون همه خواهر ها و برادرم بچه دارشدن بدون هیچ مشکلی . .خواهشمندم به غیر از ivf راه دیگری رو بهم پیشنهاد بدین با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      اگر طبیعی نشوید بهترین روش ای وی اف است بقیه حاشیه هستند
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۴ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب دکتر کرمی
    بنده 27 سال سن دارم و سه سال با همسرم ازدواج کردیم و از دوسال پیش برای بارداری اقدام کردیم که هنوز موفق نشدیم و پس از مراجعه پزشک آزمایش اسپرم نوشت و انجام دادم-اکنون عکس آزمایش خدمت شما میفرستم میخام بدونم تحلیل شما از این آزمایش چگونه است .با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
  • تصویر کاربر یاسر یکشنبه ۲۵ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 481 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید شوهرعمه من نه ساله که ازدواج کرده ولی بچه دارنمیشه پیش دکترهای زیادی رفته گفتن نطفه اش صفره یعنی اصلا نطفه نداره ایاداخل کمرش نطفه است که ازداخل کمرش بردارن وتورحم عمم بزارن ایا راهی دیگه ای وجودداره مازاهدان هستیم اگه راهی وجودداره بیاییم خدمتتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۵ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر احمدصدیق دوشنبه ۱۹ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 774 مشاهده پرسش
    باسلام نتیجه آزمایش اسپرموگرام من به شرح زیر است آیا باید تحت درمان قراربگیرم؟آیا از روش طبیعی امکان باردارشدن همسرم هست یانه؟
    color:grey-white
    viscosity:normal
    Ph :8
    Volume:2.5
    Sperm count:122
    %Active motility(a+b):40
    Slow motility:10%
    Immotile(d):50%
    Normal morphology:40%
    Total morile fun.sperm:49
    wbc:0-1
    Cell:3-5
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      حرکت کم است
  • تصویر کاربر سجادهمتی یکشنبه ۱۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید.من شکل اسپرم های طبیعیم ۲۵درصد هست.بعد سه ماه خوردن داروهای تقویتی اصلا فرقی نکردن.برام یه راه حلی بگین لطفا.درضمن خانمم درماه سوم جنین درشکمش مرد.ایا به شکل اسپرم من ربط داره یانه؟ممنونم ازتون.منتظرجوابم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
  • تصویر کاربر اسد سه شنبه ۲۹ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 349 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر حسین کرمی
    اینجانب سال 1373 تصادف داشتم با موتور و بیضه سمت چپ اسیب دید و به مورور زمان کوچک شد که خودم اصلا توجه نکردم گفتم شاید طبیعی است بزرگ و کوچک میشود .خلاصه کوچکتر شد و به پزشک مراجعه کردم و گفتند باید عمل شود و با مکنده بکشیم بیرون که به بخش ارورولژی مربوط مشود روراست من ترسیدم و مراجعه نکردم .خلاصه وقتی هم ازدواج کردم متوجه شدم که بارور نیست حتی نمونه برداری هم از بیضه سمت راست شد و گفتند منی شما خیلی کم تولید میکند . حال بعضی اوقات بیضه سمت راست درد میکند و خود به خود ارام میشود .خواهشمندم مرا راهنمایی نمایید .من یک کارگر ساده هستم و نمیتوانم هزینه های سنگین را پرداخت کنم . من سال 1390 نیز شیمی درمانی شدم که الان خوب شدم بعلت بیماری کبد ..که در سال 1373 که تصادف کردم خون الوده وصل شد . من چطور میتوانم این مشکل را با هزینه اندک حل کنم ...لطفا مرا راهنمایی نمایید و به من پیغام دهید سپاسگذارم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۲۹ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 531 مشاهده پرسش
    با سلام
    آیا انجام استمنا در مدت طولانی مثلا 15سال باعث ناباروری مردان می شود آیا روی اسپرم تاثیر دارد در صورت تاثیر گذاشتن آیا درمانی دارد؟ مدت درمان چه مدت است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مطلب سایت من را بخوانید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 559 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 554 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12391 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 538 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

شن ریزه کلیه (Kidney Gravel) در واقع سنگ های بسیار ریزی هستند که هنوز به ابعاد بزرگ…
از کجا بفهمیم اسپرم سالم است؟ بسیاری از مردان تصور می کنند که قدرت باروری آن ها تنها…
چاقی فقط یک مسئله ظاهری یا مربوط به افزایش وزن نیست؛ این وضعیت می‌ تواند به‌ صورت…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب