اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امین چهارشنبه ۱۰ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 745 مشاهده پرسش
    با سلام نتیجه ازمایش اسپرمم هستش .مشکلی هست؟
    Ph 8
    Normal morphology 60
    Total sperm count 45
    Abnormal morphology 40
    Wbc 8_10
    Fast forward motility 40
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      خوب است
  • تصویر کاربر سعید دوشنبه ۸ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 952 مشاهده پرسش
    با سلام. پسر ۲۴ ساله هستم. در مقاله خواندم که سایز بیضه باید به اندازه یک گردو باشد. با توجه به اینکه بنده فیزیک بدنی و استخوان بندی ریزی دارم این اندازه مقداری کوچکتر است و متناسب با سایر اندام هایم. ولی این مساله باعث نگرانی در باروری شده. لازم به ذکر است در مورد فعالیت جنسی مشکلی را احساس نمیکنم و با چک کردن اندام جنسی موردی را نیافتم. ممنون
    امیدوارم جواب بدین...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      سونوگرافي بكنيد
  • تصویر کاربر بهراد یکشنبه ۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 448 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب بنده 34 سالمه ک 4 ساله ازدواج کردم 2 سال اول طبیعی جلوگیری کردم ولی 2 سال دوم میخام بچه دار شم اما نمیشه ازمایشم دادیم میگن هیچ مشکلی ندارید اینم نمونه ازمایشم
    semen volume :5/00
    semen ph:7/50
    spem count:72/07
    motile sperms:66/24
    progressive sperms:60/61
    round cell:0/30
    wbc density:0/20
    normal morphology:45/00
    مئ باشد در ضمن هرازگاهی بیضه سمت چپم هم درد داره هم باد میکنه در ضمن خانمم نیز هم سونوگرافی شده هم عکس رنگی از رحم و تخمدانها حتی امپول chorionic gonadotrophin هم دوبار تزریق شده ولی ن ک نه
    از شما دکتر گرامی خواهشمندم مرا راهنایی فرمائید
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      ازمايش خوب است
  • تصویر کاربر a.s یکشنبه ۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    سلام .ایا با مصرف قرص ویتامین دی 50000 که هورمونی تلقی میشه چون کمبود ویتامین دی دارم میشه ازمایش اسپرم داد که نتیجش درست باشه کاملا باعث بی میلی جنسی ام شده قبلا اینطور نبودم ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      نه ارتباطي ندارد
  • تصویر کاربر یحیی یکشنبه ۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    باسلام من وخانمم 3ساله اقدام برای بارداری کردیم که هنوز نتیجه ای نگرفته ایم ازمایش اسپرم دادم که مشخص شد حرکت اسپرم من ضعیفه،سنوگرافی دادم که نشون داد واریکوسل ازنوع گرید 1 دارم چندین دکتر تو مراکز ناباروری مراجعه هم کردم که بعد ازمعاینه دستی بعضی هاشون میگن عمل میخاد بعضی هم میگن خفیفه نیاز نداره ،نظر شما چیه عمل کنم یانه ؟اگه عمل کنم چه نوع عملی رو سفارش میکنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد معاينه كنم
  • تصویر کاربر امین شنبه ۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 337 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر .تشکر میکنم از سایت خوبتون و پاسخ گویی سریع شما .پسری هستم 21ساله .یک بیضه ی نزول نکرده داشتم که تو دوسالگی عمل کردم .رفتم دکتر معاینه کردن گفتن طبیعی هستش و نیازی به سونوگرافی ندارین.برام ازمایش اسپرمو گرام نوشت اگه لطف کنید بررسی کنین ممنون میشم.
    Liquefaction:30 min
    Viscidity:normal
    Agglutination:none
    Aggeregation:none
    Semen volume:6.4
    Semen ph:7.1
    Sperm density:39
    Motile sperm:59
    Progressive sperms:55
    Round cell:0.08
    Wbc density:0.49
    A:37
    B:19
    C:3
    D:40.ممنون میشم وضعیت بارداری منو بهم بگین.با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      خوب است
  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۴ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 442 مشاهده پرسش
    سلام خسته نبایشد من دوبار عمل TSEانجام دادم چون دکترا موقعی که آزمایش اسپرم دادم گفتن درصد اسپرم کمه اما دارم به نظر خودم واریکوسل دارم چون تو سونوگرافی مثبت اعلام شد اما دکترم گفت نه حجم منی من هم کم است تو این دوباری که عمل TSEانجام دادم عمل آی وی اف هم انجام دادیم تو سری دوم کفیت اسپرم خوب گزارش دادن اما بازم اوکی نشد میخواستم بدونم راهی هست که هم هجم منی و شکل اسپرمهای بارور شونده بهتر بشه چیار کنم هر دکتری یه چیزی میگن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد مراكز ناباروري برويد
  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۸ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 483 مشاهده پرسش
    با سلام
    همسرم آزمایش اسپرم دادند چون من یک سقط جنین داشتم در هفته 8 ام بارداری لطفا این آزمایش را برام تفسیر کنید که مشکلی هست یا نه؟آیا آزمایش به صورت کامل است؟؟؟
    volume 3.8
    viscosity hight
    ph 8
    count/ml 60
    abnormal forms 10
    progressive 65
    grade I 10
    grade II 30
    grade III 20
    grade IV 5
    Non progressive 35
    WBC 2-3
    RBC 5-7
    Epithelial Cells/Hpf 1-2
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      حركت كم است
    2. تصویر کاربر مریم پنجشنبه ۴ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      با سلام
      ممنون از پاسخگویی سوالی که داشتم اینه که حرکت نرمال باید چه مقدار باشد؟
      آیا لازم است که در مرکز باروری ناباروری دوباره آزمایش دهیم؟؟
      آزمایش کامل است یا باید آزمایش دیگری هم انجام شود؟؟
      بسیار بسیار ممنونم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      تكرار كنيد بد نيست
    4. تصویر کاربر مریم یکشنبه ۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      با سلام خدمت دکتر گرامی
      امروز همسرم سونوگرافی از بیضه ها و بررسی واریکسول رفتند که در جواب نوشته در حالت ایستاده و با انجام مانور و السالوا واریکسول به قطر 4/8 میلیمتر در قسمت فوقانی و تحتانی بیضه چپ نمودار میگردد.
      به نظر شما احتیاج به عمل است؟
      من با وجود همین واریکسول حامله شدم ولی در هفته 12 گفتن جنین به اندازه 9 هفته رشد کرده و ضربان ندارد- علت سقط میتواند همین واریکسول باشد؟
      ما میتوانیم با وجود این واریکسول دوباره اقدام به بارداری کنیم آیا ممکنه مشکلی پیش بیاد؟؟
      ممنونم از وقتی که بابت خواندن پیامهای ما میگذارین و پاسخ هایی که میدهید.
      سپاسگذارم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      با معاينه مشخص ميشود
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر سعید سه شنبه ۲ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر میخواستم ببینم ازمایش اسپرم من تفسیرش چیه؟
    Semen volume(ml) 1.70
    Semen ph 7.50
    Sperm density 148.62
    Motile sperms 66.60
    Progressive 53.04
    Round cell 1.29
    Wbc density 0.48
    Normal morphology 65
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      خوب است
  • تصویر کاربر حبیب یکشنبه ۳۱ مرداد ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 437 مشاهده پرسش
    آذر ماه 94عمل واریکوسل سمت چپ را انجام دادم ومیزان اسپرمم نیز خیلی پایین بود.امسال اقدام به بارداری کرده ایم ونتیجه نمی گیریم احساس میکنم که دوباره واریکوسل دارم.برای افزایش اسپرم و زود نتیجه گرفتن برای بارداری چه کار باید بکنم باتشکر از شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ مرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      اي وي اف كنيد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 559 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 554 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12391 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 538 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

شن ریزه کلیه (Kidney Gravel) در واقع سنگ های بسیار ریزی هستند که هنوز به ابعاد بزرگ…
از کجا بفهمیم اسپرم سالم است؟ بسیاری از مردان تصور می کنند که قدرت باروری آن ها تنها…
چاقی فقط یک مسئله ظاهری یا مربوط به افزایش وزن نیست؛ این وضعیت می‌ تواند به‌ صورت…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب