اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۴ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    با سلام .ازمایش اسپرم نرماله؟نیازی هست سونوگرافی برای واریکوسل بدم؟شش ماه است که نتیجه برای بارداری نگرفتیم ازمایشات خانم هم نرمال بود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      ازمایشتون خوبه مشکلی نیست
  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۴ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 524 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر، من 36 سالمه، حدود 15 سال پیش واریکوسل عمل کردم،ولی مجددا عود خفیف داشتم، چند سال بعدش آزمایش هم دادم نتایج نزدیک به نرمال بود ولی چون مجرد بودم پزشکم گفت فعلا نیاز به اقدامی نیست،الان تازه تصمیم به بچه دار شدن گرفتیم، ولی الان یکبارآزمایش اسپرم دادم تحرک و مورفولوژی ضعیفه، سونو داپلر هم تشخیص واریکوسل که همه رو خدمتتون می فرستم، به نظر شما شانس باروری طبیعی با دارو درمانی و یا جراحی واریکوسل چقدره؟ و اینکه چند وقت بعد بهتره آزمایشم رو تکرار کنم؟ البته اینم عرض کنم هنوز هیچ تلاشی در جهت بارداری نکردیم و تازه تصمیم گرفتیم، با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      فعلا نیاز به کار خاصی نیست ، ازمایشتون تکرار شه ، با یک بار نمیشه قضاوت کرد. تا یک سال جهت بچه دار شدن فرصت دهید
  • تصویر کاربر زهرایی یکشنبه ۳۰ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 1655 مشاهده پرسش
    با سلام
    آقای دکتر من آبان ماه به دلیل عدم تشکیل قلب مجبور به سقط شدم و بعد از اون همسرم آزمایش اسپرم دادن که تعداد کل اسپرم هاشون 41 میلیون هست با 50 % فعال که 30% حرکت سریع داره و مورفولوژی نرمال ولی PH اسپرم 9 هست میخواستم بدونم این موضوع میتونه علتی برای سقط باشه و روی کیفیت اسپرم تاثیر داره یا خیر؟ برای کاهشش چی باید مصرف کرد؟ نیاز به کاهشش هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      ازمایش قابل قبوله ، برای بارداری فرصت دهید
  • تصویر کاربر امید یکشنبه ۳۰ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 496 مشاهده پرسش
    سلام
    وقت بخیر
    یکسال اقدام کردیم اما نشد
    آزمایش اسپرم دادم
    تعداد نه نیم میلیون
    abnormal morphology 30
    motility 1 hr 40
    2hrs 30
    بود
    رفتم دکتر متخصص کلیوی و مجاری
    معاینه کردند گفتن ظاهری مشکلی نیست
    آزمایش خون و اسپرم و سونوگرافی نوشتن و گفتن آزمایشگاه که رفتم خیلی دقیق نیست و قدیمیه که البته اینو تایید میکنم
    محدودیت کرونا باعث شد فرصت نشه برم آزمایش بدم چون دوساعت از شهرم دورتره
    شب لخت میخوابم
    لباس تنگ نمیپوشم
    دوش آب داغ نمیگیرم
    روزی دوسه بار با آب سرد میشورم
    تو فامیل هم سابقه نداشتیم
    لطفا راهنمایی کنید
    ممنونم
    1. تصویر کاربر امید یکشنبه ۳۰ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      زمان ازدواج فقط مشکل فقر آهن داشتم که با قرس آهن تو یکماه
      MCH 82 و MCV 26 رسید و ظاهرا مشکلی نبود
      برای بیمه شخصی هم یک مدت بعدش آزمایش کامل خون قلب و ... دادم باز هم مشکلی نبود
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      ازمایش تکرار شود ، سونوگرافی انجام شود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر بهروز یکشنبه ۳۰ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    با سلام
    سه ساله اقدام کردیم برای بچه ،امسال برج ۵ همivf کردیم نتیجه نداد آزمایش اسپرم برایتان ارسال میکنم ممنون می شیم راهنمای مان کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      مجدد برای ivf تلاش شود
  • تصویر کاربر زهرایی یکشنبه ۳۰ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 649 مشاهده پرسش
    با سلام
    من و همسرم شهریور ماه برای اولین بار اقدام به بارداری کردیم ولی در 18 آبان ماه به دلیل عدم تشکیل قلب کورتاژ انجام دادم . دکتر زنانم برای همسرم آزمایش اسپرم نوشتن که تعداد کل اسپرم ایشان 41 میلیون با 50% تعداد فعال و 30% حرکت سریع و مورفولوزی نرمال و زمان مایع شدن 30 دقیقه .دکتر بعد از مشاهده آزمایش به همسرم 6 آمپول تستوسترون دادن ولی من خوندم که تعداد اسپرم را کم میکنه به نظرتون استفاده کنن ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      نیاز به امپول نیست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      فعلا فرصت دهید
    3. تصویر کاربر زهرایی یکشنبه ۳۰ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      آقای دکتر PH اسپرم همسر من 9 هست. این پارامتر میتونه روی سقط من تاثیر داشته باشه یا مشکلی نداره؟ برای کم کردنش کاری نیاز هست انجام بشه؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      با یک بار نمیشه قضاوت کرد ، تکرار شود
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۳۰ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 447 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر همسرم ۸ بار بتا مثبت شده و دوبار قلب جنین زده و بعد چند روز ایستاده و مجبور شدیم سقط کنیم .نمونه آزمایش بنده بپوست می باشد. رویان و ابن سینا رفتیم ای یو ای کردیم نتیجه نگرفتیم.آزمایش جدیدم البته یک ونیم روز بعد نزدیکی نیز ۲ درصد نرمال بود و پیش رونده عالی صفر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      iui و اگر نشد باید ivf انجام شود
  • تصویر کاربر آرش یکشنبه ۳۰ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 522 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من دوسال ازدواج کردم اقدام به بارداری کردیم اما موفق نشدیم لطفا آزمایش را تفسیر کنید
    Motility:77_ A: 2 - B:37- C: 38 - D: 23 - A+ B: 39
    Sperm Count; 236× 10*10-
    Germinal cells: 2-3 - WBC: 01×10*10
    Viability : - >58Morphology- Normak
    MorPhology - Normal : 2 >4
    Abnormality :98
    Amorph :66
    DOuble head : 3- Giant head: 4
    pin head: 3 - Roundhead : 4
    Double Tail: 2 CoilTail :4 - CytoPlasmic DroPlet : 12 Shrt Tail -
    برا بارداری مشکل داریم وبرای راه درمان راهنمایی کنید متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      عکس جواب ازمایش را بفرستید
    2. تصویر کاربر آرش شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام دکتر عکس ارسال نمیشه
      همه رو دقیق نوشتم وبرات فرستادم لطفا تفسیرش کن
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      اعداد قاطی شده ، عکسش را بفرستید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر آرش شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 517 مشاهده پرسش
    سلام من دوسال ازدواج کردم اقدام به بارداری کردم اما موفق نشدم
    حرکت اسپرم A :2 B:37 c:38D:23
    تعداد اسپرم ۲۳۶×۱۰ بالای ۱۰نوشته ۶
    موروفولوژی Normal: 2 Abnormal:98
    Amorph :66 مشکلی هست برا بارداری
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      عکس ازمایش اسپرم را بفرستید
  • تصویر کاربر کوروش پنجشنبه ۲۷ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    درود دکتر جان. من و همسرم 4سال هست که ازدواج کردیم، و الان یکسال هست اقدام به بارداری کردیم ولی نتیجه نگرفتیم تا اینکه رفتیم دکتر زنان و به خانومم لیتروزل و کلومیفن تجویز کرد و 4 ماه استفاده کرد ولی نتیجه نگرفتیم. تا اینکه آزمایش اسپرم واسه من نوشتن و آزمایش نتیج خوبی نداشت که واستون ارسال کردم. الان باید چکار کنیم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      سونوگرافی از جهت واریکوسل انجام شود و آزمایش اسپرم در مرکز دیگری تکرار شود
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 563 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 556 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12393 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 539 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب