اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر tarher جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 476 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من بیماری تکرار ادرار دارم هر وقت میرم دستشوی تخلیه میکنم بعد از چند دقیقهبعد دوباره احساس میکنم ادارار دارم آزمایش هم دادم ازمایش خون، ادرار، سنوگرافی هم گرفتم دکترا گفتن مشکلی نیست ولی من خیلی به سختی زندگی میکنم زود زود کلیه هام درد میگره خیلی به کلیه هم فشار وارد میشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      نوار عصب مثانه بگیرید 02122642744
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 543 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
  • تصویر کاربر ندا پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 547 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر. خسته نباشین
    من 21 سالمه. 3 ساله که تکرر ادرار دارم. ساکن یزد هستم .چند بار به دکتر مراجعه کردم . اول قرص detrusitol رو 4 الی 5 ماه خوردم اما تاثیری نداشت . دوباره قرص پرازوسین و اکسی بوتینین رو خوردم که باعث شد احساس ادرار در من بیشتر بشه اما نتونم درار کنم. این قرص را قطع کردم. و الان مدتیه هیچ دارویی استفاده نمیکنم. اقای دکتر تکرر ادرار من به شدت شدید شده. در طول روز تکرر دارم اما موقع خواب در ظهر یا شب بسیار شدید تر میشود جوری که اختلال خواب پیدا کردم و از خواب وحشت پیدا کردم موقع خواب دست کم 4 الی 5 بار میرم دستشویی. هر یه ربع به بار. نزدیک به ایام پریودی جوری شب ها تکرر میگیرم که شب ها تا 5 صبح هر 5 دقیقه میرم دستشویی.
    میزان ادرار کمه ولی حس دفع بسیار شدیدا جوری که دل درد می گیرم و اصلا قابل تحمل نیس. چند بار ازمایش کشت ادرار دادم اما مشکلی نبوده. سونوگرافی کلیه مثانه دادم چیزی نبوده فقط گفتن حجم مثانه کو چک شده.
    اقای دکتر من باید چیکار کنم . دیگه واقعا عاجز شدم دانشگاه رفتن بیرون رفتن برام سخت شده. خوابم کاملا بهم ریخته .6ماهه ازدواج کردم موقع نزدیکی با همسرم با اینکه قبلش ادرار میکنم ولی باز هم احساس ادرار شدیدی بهم دست میده که داره رابطمو خراب میکنه. بگید من چیکار کنم و مشکلم چیه
    ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      نوار عصب مثانه بگیرید 02122642744 09351142080
  • تصویر کاربر لیلا جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 474 مشاهده پرسش
    آقای دکتر سلام،
    من مدت دو ماه هست که دچار تکرر ادراری شده ام و همچنین در ناحیه مثانه احساس جمع شدگی عضلات و یا حسی شبیه جای زخم وجود دارد. در مراجعه اول به دکتر داروی Cipro تجویز شد ولی بعد از 2-3 روز استفاده تاثیری نداشت و مجددا دکتر نیتروفورانتویین به مدت 5 روز تجویز کرد. پس از اتمام آنتی بیوتیک علایم بیماری طی 3 هفته مدام کم و زیاد می شد که طی این مدت مجددا به دکتر مراجعه کردم و سه بار آزمایش کشت ادرار و همچنین سونوگرافی دادم. نتیجه آزمایش سونوگرافی Pelvic , Abdomen هر دو نرمال بود. آزمایش کشت ادرار یکبار درست پس از اتمام نیتروفورانتویین و یکبار هم پس از دو هفته از اتمام دارو دادم که هر دو منفی بود ولی کماکان علایم بیماری وجود داشت و در بار سوم کشت ادرار مثبت با رشد باکتری Enterococcal بود. پس از آزمایش سوم دکتر آموکسی سیلین 500 برای 10 روز تجویز کرد ولی الان که چند روز از اتمام آن گذشته کماکان مداوا نشده ام. لازم به توضیح هست که در تمام این مدت شرایط و علایم بیماری مدام بالا پایین شده و بعضی روزها خوب و مجددا علایم بروز میکند که در برخی موارد خیلی هم شدید هست.
    من تعجب میکنم که در اوج بیماری نتایج کشت ادرار منفی بوده ولی بار سوم با وجود خوردن آنتی بیوتیک مثبت بود. آیا امکان دارد نتیجه آزمایشات اشتباه شده باشد. لطفا در خصوص این بیماری و درمان آن راهنمایی کنید.

    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      همه عصبی است
  • تصویر کاربر جعفر پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 2073 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما، پسر 4 ساله ای دارم که گاهی از اوقات مایع سفید رنگی از او خارج میشود بطوری که لکه های سفید آ ن روی شورت او مشخص است. آ زمایش هم دادیم عفونت ندارد. میخواستم ببینم علت آن چه میتواند باشد. معمولا این مایع سفید قبل از ادرار خارج میشود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      اگر عفونت ندارد نگران نباشید
  • تصویر کاربر elham.emami پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 825 مشاهده پرسش
    با سلام,,در ازمایش ادرار مادرم خون تشخیص داده شده و بعد در سونو از مثانه یک زایده موکوسال میلیمتری در دیواره مثانه(ضخامت دیواره مثان) نشان داده شده و سیستوسکوپی پیشنهاد شده,میخواستم بدونم ایا این که اشاره ای به وجود تومور نشده میشه امیدوار بود که سرطان نباشه,؟ ایا سنگ در سونو مشخص میشه؟ با توجه به اینکه مادرم ٢٠ سال پیش نوع دیگری از سرطان داشته به شدت نگرانیم,,میتونم به صورت اورژانس به شما مراجعه کنیم؟ یک دنیا ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتما سیستوسکوپی سرپایی شود 02122642744 09351142080
  • تصویر کاربر هدی یکشنبه ۲۳ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 493 مشاهده پرسش
    با سلام مدتی هست که تکرر ادرار گرفتم و شبها موقع خواب در دو طرف زير شکمم درد می گيره زود خوب ميشه (درد خفيف) ادرارم زرد رنگه ممنون می شم جواب منو رو بدهيد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش و سونو بدهید
  • تصویر کاربر داودی شنبه ۲۹ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 505 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید، من چند سالی است که مشکل تخلیه کامل ادرار دارم که برای اینمنظور مدت زیادی در دستشویی هستم تا بعد از مقداری از ادرار بقیه ادرارم قطره قطره خالی شود و حتی مجبورم به خودم فشار بیارم تا ادرای نماند ولی متاسفانه با اینوجود باز حس کامل خالی شدن ندارم اوایل بیماری به دکتر مراجعه کردم که با سونوگرافی گفتند تنگی مثانه دارم و باید سوند بذارم که من با شنیدن کلمه سوند ترسیدم البته دکتر هم گفت میتونم با یکسری تمرینات ورزشی این مشکل رو برطرف کنم ولی دیگه دکتر نرفتم والان با توجه به افزایش سنم پاهام درد میگیره و دارم اذیت میشم لطفا بنده را راهنمایی فرمایید چکار کنم آیا مشکل من قابل درمان است چون سالیان سال است که این مشکل را دارم درضمن بنده 43 ساله و مجرد هستم قبلا از وقتی که قرار میدهید بابت پاسخ کمال تشکر و امتنان را دارم اجرتان با امام حسین (ع)
    1. تصویر کاربر داودی شنبه ۲۹ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      چرا پاسخ نداده اید لطفا
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 419 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر

    من از 72 ساعت قبل دچار سوزش ادرار شدم
    گاهی وقتا بیشتر و گاهی کمتر
    بیشترین سوزش موقع شروع به ادرار هستش
    باید آزمایش بدم ؟ احتمال داره از چی باشه
    علی 24 ساله تهران

    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      در سن شم هیچچی نیست
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۲۲ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 532 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر کرمی
    من چند ماهی هست که در روز زیاد دستشویی میرم اگه بیرون برم و یکم هوا سرد باشکه هر نیم ساعت یک بار باید برم مثلا دربند
    در شب که واقعا خواب برام سم شده چون مقدار ادرارم خ کمه اما توی خواب هر دو یا نهایتا سه ساعت باید برم دستشویی اونم مقدار کم ادرار میاد
    در ضمن استرسی هستم و عصبی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      همه عصبی است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 560 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12399 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 543 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…
تبخال تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی در جهان است و زنان بیش از مردان در معرض…
یکی از سؤالاتی که بسیاری از مردان در ذهن دارند اما کمتر با متخصص اورولوژی در میان…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب