اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمود سه شنبه ۲۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 505 مشاهده پرسش
    افزایش ضخامت لوکالیزه در کف مثانه در مجاورت uvj راست به دیامتر 7 م م دیده شد.حجم پروستات39 سی سی دارای اکوی هتروژن.جواب psa:1/24چه باید بکنم ؟ممنون از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد سيستوسكوپي كنيد
  • تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۱۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 391 مشاهده پرسش
    با سلام
    بعد از ادرار به مدت 10 دقیقه کمتریم فشاری به نا حیه تناسلی وارد کنم چند قطره ادرار ازم خارج میشود
    بخاطر همین چندین بار استبرا می کنم و همینطور بلند میشم حدود 1 دقیقه دوباره ادرار می کنم تا کاملا تخلیه شود ولی زمانیکه مدفوع دارم با روشهای فوق کاملا تخلیه نمیشه و باعث نشستن زیاد در دستشویی می شود.
    به دکتر مراجعه کردم با معاینه انگشتی فرمودند موردی نیست فقط ادرار داخل مجرا باقی می ماند که باید سر آلت بمکد تا بیرون بیاید لذا دارو (ciprofloxacin 500 )دادند.
    نظر شما در این مورد چیست
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      از نظر من مهم نيست
  • تصویر کاربر احمد چهارشنبه ۱۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 558 مشاهده پرسش
    سلام

    در کلیه چپ خواهرزاده ام که نه ماهه است و در شش ماهگی عمل انجام داده:

    مشکل "یو پی جی او" وجود دارد. قبل از عمل تنگی رینوپلوس 30میلیمتر بود ولی پس از عمل 33 میلیمتر شده است و هیدونفروز شدید و کاهش زخامت پارانشیمال دارد.

    همچنین در آزمایش جدید مشخص شد که استراز خفیف در لگنچه کلیه راست وی وجود دارد.

    آقای دکتر چه کار کنیم آیا باید تحت نظر باشد و اینکه در حال رشد است این مشکل او بر طرف می گردد؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد مداركشان وا ببينم
    2. تصویر کاربر احمد سه شنبه ۱۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام مجدد

      آقای دکتر من از آذربایجان غربی، شهرستان تکاب که هشت ساعت با تهران فاصله دارد، این مطلب را می نویسم. می خواستم ببینم که آیا مدارک را اسکن کنم و خدمت شما ارسال کنیم و یا اینکه خدمت شما باید بیاییم.

      چون چندین بار با دفتر شما تماس گرفتیم و منشی شما گفتند که تا فصل پاییز امکان نوبت دهی وجود ندارد، به خاطر اینکه در مورد وضعیت این کودک نه ماهه نگران و ناراحت هستیم، اگر لطف بفرمایید وقتی مشخص کنید تا حضورا خدمت حضرتعالی بیاییم.

      ممنون و سپاس
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      فوق تخصص اطفال مراجعه نماييد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر Ali چهارشنبه ۱۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 488 مشاهده پرسش
    با سلام جناب دكتر قسمت رأست زيرشكم بنحوي قسمت مثانة كاها دردي وجود دارد كه پس إز دفع إدرار أرام مي شود مشكل خاصي است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      از نظر من نه
    2. تصویر کاربر Ali چهارشنبه ۱۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      ممنون دكتر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      تشكر
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مریم سه شنبه ۱۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    با سلام راه درمان کامل ادرار کودک ۸ ماهه را بنویسید، دکتر گفته عفونت مثانه و سنگ کلیه دارد، داروهای تجویز شده را کودک نمیخورد و وقتی بزور به خوردش می دهیم استفراغ می کند
    داروهای تجویز شده
    ویتامین ب ۶
    محلولی بنام کاستیرات که ترکیبی است
    هیدروکلروتیازید
    شربت نالیدیکسیک اسید
    اما هیچکدام را کودک نمیخورد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد ازمايشات را ببينم
  • تصویر کاربر سارا شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 739 مشاهده پرسش
    با سلام
    من یه مشکلی دارم که واقعا نمیدونم با چه پزشکی باید در میون بذارم:
    من با فشار دادن مثانه ام احساس لذت میکنم و حس خوبی بهم دست میده میخواستم ببینم چه مشکلی دارم
    هرچیم تو نت سرچ میکنم چیزی راجبش گفته نشده
    یعنی من اولین کسی هستم که این مشکلو داره؟؟
    (در ضمن 3سال پیش من مثانمو فشار دادم و تیر کشید بعد از اون که رفتم دستشویی تو ادرارم خون بود و 1ساعت بعد که رفتم آزمایش اورژانسی بدم کل ادرارم خون شده بود تو سونوگرافی هم گفتن که دیواره مثانه زخیم شده)
    خواهش میکنم بگید مشکل من چیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      عصبي است وعلمي نيست
  • تصویر کاربر نویدمصطفایی سه شنبه ۱۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    باسلام.گفته های شمارادرموردتکررادرارخواندم من تکرردارم هر۱ساعت یک بارادرارمیکنم البته مایعاتم مینوشم مثل قهوه روزی یک بارشربت ومیوه ولی خیلی دستشویی میروم هیچ نشانه ازنشانه هایی که گفتیدندارم نه سوزش نه تعغیررنگ هیچ هیچ فقط ادارزیاددارم.چه کنم به دادم برسید.دکترنرفته ام تاحالا
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد نوار عصب مثانه بگيريد
  • تصویر کاربر زهرا یکشنبه ۱۴ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    درمان مثانه ی عصبی چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      بر اساس نوع ان فرق دارد
  • تصویر کاربر vaghefi یکشنبه ۱۴ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 582 مشاهده پرسش
    با سلام وخسته نباشید خدمت آقای دکتر کرمی آقای دکتر مادر من مدتی است که تکرر ادرار دارند مدتی هست پیش دکتر ارولوژی تحت نظر هستند ولی متاسفانه داروهاش اصلا اثر نمیکنه نوار مثانه هم انجام داده خوب بود آزمایش عفونت هم انجام داده اونم خوب بود ولی این تکرر به شدت اینو اذیت میکنه .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد ببينم
  • تصویر کاربر احمدی شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 794 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر سه ماه پیش پدرم عمل بسته تومور مثانه بعمل اوردند چند روز بعد از عمل درد در ناحیه مقعد شروع شد که قبل از عمل این درد نبوده باز هفته قبل بعد از سونوگرافی مجددا عمل بسته تومور مثانه انجام گرفت باز هم این درد در ناحیه مقعد شروع شده چه باید کرد البته جراح عمومی ناحیه مقعد را معاینه کرده چیز خاص مشاهده نکرده و شیاف هموروئید جزئی تجویز کرده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      ارتباطي به درد مقعد ندارد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 560 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12399 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 543 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب