اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۸ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیر
    بنده مردی 31 ساله و متاهل هستم که حدود 7 الی 8 ماه قبل ، درد آزار دهنده ای در ناحیه شرمگاهی ( زیر موها و بالای آلتم ) حس می کنم .قبل از توالت درد کمی بیشتر می شه وهنگام دفع ،انتهای ادرارم 2 شاخه میشه و اخیراً بعد از برخاستن یک قطره مایع غلیظ شبیه منی از من خارج میشه .سونوگرافی گفته بود ضخیم شدن دیواره مثانه
    دکتر جان نظر شما چیست ؟؟
    خیلی نگران شده ام / اگه امکان داره مفصل توضیح بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      از نظر من مهم نيست
  • تصویر کاربر سمانه چهارشنبه ۲۴ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 737 مشاهده پرسش
    سلام
    همسرم 40 سالشه، شغل پراسترسی داره، دفعات دستشویی در روز بالای 10 بار و در شب بالای 4 بار، طوری که شب ها از استرس دستشویی خوابش نمیبره.
    لطفا راهنمایی کنید، آیا آزمایش ارودینامیک بده؟ و راههای درمانی طبیعیش چی هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ نوارمثانه
  • تصویر کاربر عباس یکشنبه ۲۸ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    همسر من (27 ساله) که یکسال است عروسی کرده ایم، در این یکسال 4 تا 5 بار دچار عفونت مثانه شده اند که هر دفعه بعد از درمان برگشته است.
    دکتر ما در مراجعه آخر دو بحث را مطرح کردند.1- ممکن است بخاطر حساسیت به کاندوم باشد. 2- در نهایت جبور به شستشوی مثانه هستم تا عفونت از بین برود.
    آیا حساسیت به کاندوم ممکن است باید عفونت شود؟ و آیا شستشوی داخل مثانه با دستگاه را توصیه می فرمایید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      بله ابزياد هر دو ساعت يك ليوان اب مصرف شود
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۸ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 517 مشاهده پرسش
    سلام
    برای نوار مثانه با سوند باید به صورت ایستاده ادرار کنیم یا مستقیم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      بسته به مراكز است مال ما سوند مخصوص خارجي يكبار مصرف است
  • تصویر کاربر مرتضی شنبه ۲۷ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 521 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر عزیز. من چن شب پیش بشدت خسته بودم و باتوجه به اینمه احساس ادرار داشتم نرفتم دستشویی و صبح ک بیدارشدم احساس درد شدیدی در مثانه داشتم ک بصورت بی سابقه ای ادرار داشتم پس از تخلیه ادرار احساس درد در مثانمو گه گداری دارم و گاهی چنان شدید میشه که احساس میکنم درد از پرینه شروع میشه و بیضه هام تیر میکشه و تا زیر نافم تیر میکشه با توجه به اینکه من در مرز سکونت دارم و پزشکی نداریم اینجا خواهشمندم منو راهنمایی کنید ک چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      سونو كنيد
  • تصویر کاربر بهروز شنبه ۲۰ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 401 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ببخشید من از خیلی وقت پیش از 13سالگی شبا که میخوابم یه دفه پا میشم میبینم که مثانم پره ادراره تا این که میرم دستشویی خیلی کم ادرار میاد از بیس سی سی کم تر یا بیشتر بعضی وقتا یه ماه خوب میشه باز دوباره شروع میشه الان من 24سالمه الانم که الانه درس مثل 13سالگیامم خوب نمیشه اصلا دکتر رفتم میگه از پروستاته اقای دکتر لطفا کمکم کنین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      نوار مثانه ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۲۰ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 420 مشاهده پرسش
    درود . بنده 24 ساله هستم . تازگی یعنی 2 یا 3 روز است که وقتی ادرارم در دستشویی تمام می شود بعد از 30 دقیقه احساس می کنم ادرار دارم ولی در واقع ادرار ندارم و فقط احساس ادرار می کنم . ادرارم عادی در طول روز 5 بار می رم ولی جدیدا احساس می کنم بعد ادرار دوباره ادرار دارم در صورتی که وقتی به دستشویی می رم ادرار ندارم .

    می خواستم بدونم باید چی کار کنم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ نوار مثانه
  • تصویر کاربر عادل شنبه ۲۰ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 400 مشاهده پرسش
    سلام آقا دکترمدتی است تکررادرارپیداکرده ام ه دوساعت تقریبا بای تخلیه کنم 10 ماه قبل متخصص کلیه رفتم سنوگرافی داد گفت مشکل نداری اما به ماهی میشه که درناحیه سمت راست مسانه وکمتردروسط مثانه احساس دردمی کنم از پاسختان ممنون وسپاسگذارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      مهم نيست
  • تصویر کاربر امیر شنبه ۲۰ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 510 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیر خدمت دکتر کرمی عزیز.پدرم دارای تومور مثانه سطحی هستند و برایشان 9عدد واکسن ب ث ژ گرفته شده.از هفته آینده واکسنها باید تزریق شود که خودشان میخواهند هر بار برای تزریق حدود 5ساعت رانندگی کنند و به شهری بروند که در آنجا تزریق انجام شود و بعد از یک شب استراحت مجدد برگردند آیا این واکسن عوارض و ضعفی دارد که رانندگی برایشان خطر داشته باشد؟یک عکس هم برایتان ضمیمه کردم. تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد تحت نظر باشند
  • تصویر کاربر مصطفی. چهارشنبه ۱۷ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 727 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید.
    عرض کنم که بنده وقتی دستشویی میرم بعد اتمام عمل تخلیه دوباره احساس میکنم که ادرار کامل خارج نشده و یکی دو دقیقه صبر میکنم دوباره مقدار کمی خارج میشه میام بیرون ولی احساس داشتن ادرار کماکان هست ولی شدتش کمتر از قبل زمان تخلیه هست در واقع من اکثر اوقات این احساس و دارم ، رفتم دکتر سونوگرافی و ازمایش ادرار و خون در نهایت عکس رادیوگرافی رنگی گرفتم ، در سونوگرافی و ازمایش مورد خاصی دیده نشد ولی تو عکس رادیوگرافی رو که دکتر دید گفت مثانه خوب خالی نمیشه علتشم تنگی مجرا خروجی از مثانه هست که معمولا ما عمل می کنیم یه مقدار قرص داد گفت که دوهفته مصرف کنم دو هفته تمام شد ولی احساس بهبودی زیادی ندارم حالا به نظر شما آخرین راحش جراحی یا راه دیگری هم هست ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد نوار عصب مثانه بگيريد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 560 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12399 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 543 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…
تبخال تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی در جهان است و زنان بیش از مردان در معرض…
یکی از سؤالاتی که بسیاری از مردان در ذهن دارند اما کمتر با متخصص اورولوژی در میان…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب