اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ح.م.پور شنبه ۴ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    با سلام
    از حدود دو‌هفته پیش صبحا موقع برخواستن از خواب احساس درد و‌گرفتگی‌در‌ناحیه مثانه دارم، علایم شدت و ضعف داره، اما از ۳-۴ روز‌گذشته به صورت مداوم‌احساس گرفتگی‌و‌فشار در‌ناحیه زیر‌شکم دارم. در صورت نگه داشتن ادرار درد تشدید میشه و‌تا چند ساعت ادامه پیدا میکنه، در صورت دفع‌مقادیر کم ادرار پس‌از دفع احساس‌سوزش در انتهای مجرای ادراز پیش میاد. در صورت مصرف زیاد مایعات و دفع به موقع علایم به شدت تخفیف پیدا میکنه. در حال حاضر در حال سفر هستم و‌دسترسی به دکتر ندارم، خواهشمندم راهنمایی فرمایید،
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      بايد ازمايش ادرار وسونو انجام دهيد
  • تصویر کاربر حسين شنبه ۴ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 418 مشاهده پرسش
    سلام جناب دكتر
    من در تبريز باشگاه سواركارى دارم
    سركارگر بنده متاسفانه سرطان مثانه دارد از نوع بدخيم با گريد٨
    البته بجاى ديگرش نزده
    براش دكتر مربوطه شيمى درمانى نوشتن و يك جلسه رفتن. ودوجلسه ديگه نوشتن تا اماده بشه براجراحى خارج كردن مثانه
    و گفتن از روده براش مثانه درست ميكنن
    مريض 5٠ سال دارد وزنش ١١٠ كيلو و سرزنده سابقه سيگارى بودن رو دارن
    جناب دكتر اين فرد براى ما و مجموعه ما خيلى زحمت كشيدن اگه راه ديگه اى هست مارو راهنماييى بفرمايد و اگه بناس خدمت برسيم بفرمايد من بيام خدمتتان
    ممنون از بزرگواريتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      با سلام وتبریک سال نو وپوزش از تاخیر در جواب به علت مسافرت گرید ۸نداریم احتمالا ۳ است باید همه مدارکش را ببینم ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
    2. تصویر کاربر حسين جمعه ۳ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام دكتر عزيز سال نوي شماهم مبارك باشه اميدوارم تعطيلات خوبي رو پشت سر گذاشته باشين ، تصوير مدارك رو ارسال كردم خدمت شما ، سپاسگذارم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      درمان اول شيميدرماني است وبعد تصميم بعدي
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      متاسفانه درجه درگيري بالا است
    5. تصویر کاربر حسين شنبه ۴ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      دكتر جان آيا راهي براي نگه داشتن مثانه هست با حتما بايد تخليه بشه ؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      شيمي درماني وراديو تراپي راه ديگر است
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر ايمان جمعه ۳ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 2396 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشيد

    من قبلا هم از شما در مورد ترك و خشكي الت تناسلي سوال كردم كه لطف كردين جواب دادين و بعدشم خوب شد با كاري كه گفتين


    الان من ٣ ماهه رژيم غذايي گرفتم و وزنم ١5 كيلو كم كردم.
    گاهي اوقات زير دلم درد ميگيره كه اونم وقتي اب زياد بخورم خوب ميشه، چون اكثرا روزي ٣-4 ليوان فقط اب ميخورم كه اون روزا اينجوري ميشه


    الانم گاهي اوقات زمان رابطه جنسي وقتي ارضا ميشم همون لحظه اول يه سوزش ريز داره و بعدش خوب ميشه.
    انتي بيوتيك بخورم؟

    و اينكه حدودا هفته اي دو بار خود ارضايي دارم. كه اونم گاهي ممكنه بسوزه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      با سلام وتبریک سال نو وپوزش از تاخیر در جواب به علت مسافرت این سوزش درمان نمیخواهد فقط تب زیاد بخورید
  • تصویر کاربر اسفندیار شنبه ۴ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 456 مشاهده پرسش
    سلام بنده تکرر ادرار دارم بنحوی که هر ده دقیقه ادرار با سوزش دارم آزمایش و سونوگرافی هم انجام دادم خدمتتان ارسال میکنم دکتر جهت عفونت ادراری و تکرر ادرار قرص اومنیک4 و آنتی‌بیوتیک تجویز کردند که الان اومنیک4 مصرف میکنم لطفاً بفرمایید بصورت اورژانس چکار کنم تا بعد تعطیلات مجدد پیگیری کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      همان انتي بيوتيك را استفاده كنيد كوتريموكسازول هر ١٢ ساعت ٢ عدد يك هفته
  • تصویر کاربر علي جمعه ۳ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 471 مشاهده پرسش
    درد در ناحيه زير بيضه،درد در بيضه چپ وگاهي راست،ضخامت ديواره مثانه،با مصرف روزي ٩ ليوان اب وحجم ادرار ٢5٠ سي سي ،هرچقد اب ميخورم دفع ادرارم كم است ديواره ي مثانه ي من ضخيم شده ودفع ادرار كم دارم در ازمايشات نشان ميده كه كاركرد كليه ي من خوبه التهاب پروستات هم كم هست پس مشكل كجاست ايا ممكن است من دچار انسداد ادراري شده باشم يا دچار كم ابي بدن؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      با سلام وتبریک سال نو وپوزش از تاخیر در جواب به علت مسافرت اگر سونو طبیعی باشد این درد معم نیست وبیخیال شوید
  • تصویر کاربر شنو جمعه ۳ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 497 مشاهده پرسش
    سلام‌آقای دکتر دختری ۲۲ ساله هستم‌ و مجرد،حدود دو سالی از بدو ورود به دانشگاه احساس تکرر ادرار پیدا کردم بصورتی که بعد از ادرار باز هم احساس ریختن چن قطره ادرار بر‌روی لباسم‌دارم و باعث وسواس در من شده نمیدونم عصبی و حساسیت هستش؟ و جدیدا حدود یک ماه است که کجی ادرار دارم که ادرارم دو شاخه میشه به سمت چپ‌یا راست میره و باعث‌میشه پاها و ازراف‌مجاری ادرارم رو بشورم و بیرون‌که میرم‌مجبورم دسشویی نرم تا برمیگردم خونه و در زمان‌پریودی که چند روز قبل بود گجی ادرارم برطرف شد ولی به محض پایان دوره قاعدگی باز هم کجی ادرار پیدا کردم ‌آیا اون حالت کجی ادرار و بی اختیاری ادرار مشکلی هست یا به دلیل وسواس و حساسیته؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      با سلام وتبریک سال نو وپوزش از تاخیر در جواب به علت مسافرت بیشتر عصبی وحساسیت است اهمیت ندهید
  • تصویر کاربر سپهر جمعه ۳ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 485 مشاهده پرسش
    با سلام
    من پسری 18 ساله هستم،به تازگی بیماری ام اس گرفته ام و در مرحله درمان با داروی ریتوکسیماب هستم.
    حدود 40 روزی هست که یک تا دوبار ادرار میکنم با حجم کم.دکتر مغز و اعصابم داروی Glenwood 10 میلی سه بار در روز استفاده میکنم ولی همچنان دفع ادرار دوبار در روز و گاهی یکبار با مقدار کم.
    سوال من این است که این دارو را میشود بیشتر استفاده کرد و ایا این مشکل به مرور زمان با اثر کردن داروی ام اس،بهتر میشود؟
    ممنون از وقتی که گذاشتید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      با سلام وتبریک سال نو وپوزش از تاخیر در جواب به علت مسافرت به مرور بهتر میشود
  • تصویر کاربر ذوالفقارى جمعه ۳ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 454 مشاهده پرسش
    همسرم دچار كنسر روده بودند جراحى شدند
    الان مدتى است حالشون خوب نيست ودچار تكرر ادرار هستند براشون سوند ميگذارند واز مجارى ادرار شديداً خونريزى ميكنند گاهى همراه بالختهً خون وگاهى بشدت كدر وقهوه اى تيره وقتى هم خون ندارن ادرار غليظ وگاهى همراه بارسوبات سفيد رنگ است وايشون در دوهفتهً اخير حد اقل شش كيلو وزن كم كرده اند
    سىًوال من اينه چون دكتر در بيمارستان گفتند ممكنه دچار سرطان مغز استخوان شده باشن

    ايا ميتونه اينها بهم ربط داشته باشه
    باتشكر از شما درضمن ايشون ٨١ ساله هستند سيگارى واهل هيچ چيز نبودند ولى ارثى سرطان در خانواده شون هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      همه این مشکلات به علت سرطان روده است وراه درمانی‌ندارد
  • تصویر کاربر علی جمعه ۳ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 393 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید پسرمن بیست و یکم اسفند 96به دنیااومدکه موقع تولد مثانش بیرون ازشکمش بود والت تناسلی ناقص بودکه بردیمش بیمارستان خصوصی گرگان عمل کردیم والانم توبیمارستان طالقانی گرگان بستریه گفتن باید یک ماه بستری باشه حالاازشما راهنمایی میخواستم باید چه کاری انجام بدم یابچمو کجا ببرم که بهتر بشه‌.فقط توروخدا راهنماییم کنید که زندگیم داره از هم می‌پاشه.ممنون یه چیز دیگه ای هم هست اینه که فقط مثانشو عمل کردن بردن داخل شکمش.بازم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      با سلام وتبریک سال نو وپوزش از تاخیر در جواب به علت مسافرت بهتر است تحت نظر دکتر فوق اطفال باشید
  • تصویر کاربر اسلم جمعه ۳ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 503 مشاهده پرسش
    قريب به ده سال است که از تکرر ادرار رنج میبرم. ادرارم کامل تخلیه نمی شود و پرش ادرارم کم است با فشار خارج نمی‌شود. تقریبا شبانه روزی ده پانزده دفعه یا شاید هم بیشتر تخلیه ادرار دارم که بسیار از این بابت دچار مشکل هستم. به پزشک مراجعه کردم سونو گرفتم مشکل بزرگی پروستات نداشتم. گفت احتمالا عفونت مثانه است دارو تجویز کرد ولی هیچ تاثیری نداشت.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام وتبريك سال نو وپوزش از تاخير بايد تست اروديناميك بگيريد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 560 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12399 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 543 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب