اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر فاطمه یکشنبه ۳ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 962 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر خدمت استاد محترم ، سوالی که داشتم این بود من مشکل اصلی ام مربوط به تاخیر در تخلیه ادرار هست و تکرر ادرار هست ، که باعث شده در حالت عادی میزان زمان ادرار کردن به بیش از 15 دقیقه طول بکشه ، در طی ادرار کالیبر و فورس ادراری کاهش پیدا کرده و در نهایت مثانه بطور کامل تخلیه نمیشه و بصورت قطره قطره آمدن و احساس عدم تخلیه کامل رو داشته باشم که همین موضوع منجر به مراجعه ی مکرر به دستشویی شده ، و هر دفعه زمان زیادی رو برای این صرف کنم ، پرولاپس درجه ی 1 دارم ومشکلی از لحاظ سنگ مثانه و کلیوی ندارم ، در طی سونوگرافی حدود 30 سیسی ادرار باقیمانده درمثانه دارم ، در حالت عادی که درس نمیخونم مشکلی برام نیست یعنی مثانه overactive ندارم ، و سعی میکنم خیلی اهمیت ندم ولی چون برای امتحان مطالعه میکنم این که تایم 15 دقیقه استراحتم رو کلا تو دستشویی بمونم و درسم رو با 60 درصد تمرکز بخونم شدیدا کلافه ام کرده تامسولوسین بمدت 2 هفته هست شروع کردم علایم بهتر شده ولی کاملا برطرف نشده حدود 2 روز دارو رو دوبرابر کردم علایم حدود 80 درصد برطرف شد هر 12 ساعت .
    داروی ترازوسین هم عوارض زیادی داره مخصوصا خواب آلودگی و افت فشار خونش که من خودم درحالت عادی BP 10070دارم
    خواستم بدونم میتونم دوبرابر کنم تامسولوسین رو و اگر دوبرابر کنم مشکلی پیش نمیاد و همین روند دوبرابر کردن دارو رو ادامه بدم ؟؟ و اینکه مقدار دوبرابر رو هر 12 ساعت مصرف کنم یا بصورت یکجا ؟؟ ترسم بیشتر به این خاطر هست که چون برای خانم ها این دارو Approve نشده مشکل دیگه ای بخاطر دوبرابر کردنش برام پیش نیاد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر Alireza یکشنبه ۳ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    سلان خدمت دکتر دلسوز و مهربان
    من تمام پرسش و پاسخها را خواندم و چه مهربانانه جواب دادید
    راستش بعد از یه مسافرت که کمی باد خوردم تکرر ادرار و متعاقبا مشکل ادراری پیدا کردم به گونه ای که مدام احساس ادرار شدید و درد شدید در الت که گهگاهی شدید میباشد دارم و حتی بلافاصله پس از ادرار احساس ادرار دارم و گویا برق به سر التم وصل کردن مثانه ام هم گهگاهی درد میگیره و ادرارم خیلی کم فشارشده با اینکه اب زیاد میخورم در ازمایش ادرارم چیز خاصی نبود و باکتری هم نداشتم و psa هم 0.7 بود سونوی مثانه هم دادم که گفتن چیزی نیست حدود 1 ماهه زندگیم واقعا سخت و کلافه کننده شده 😭 چه کاری باید انجام بدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر عباس یکشنبه ۳ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 551 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر ، من یه پسر 22 ساله ام ، تقریبا 2 ساله وقتی بعد از دفع ادرار بلند میشم احساس میکنم مثانه ام بطور کامل تخلیه نشده و نیاز به دفع مجدد ادرار دارم اما وقتی دوباره برای دفع ادرار اقدام میکنم ادراری خارج نمیشود ، هم ازمایش ادرار و هم سونو گرافی انجام دادم ولی پزشک گفته مشکلی نیست ، البته از 5 یا 6 بار ادرار در روز ،فقط دو یا سه بار این مشکل پیش می اید . لازم به ذکر است هیچ مشکل دیگه ای ندارم . ممنون میشم اگه پاسخ بدید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 522 مشاهده پرسش
    سلام 47 سال دارم چند سالی است که دچار تکرر ادرار هستم ولی چندماه پیش شدیدتر شد و قطراتی نیز بی اختیار در صورت عدم اقدام سریع جهت تخلیه خارج میشد به توصیه یکی از دوستان پزشکم داروی افلوکساسیلین و تامسولوسین مصرف نمودم ولی وضعیتم بدتر شده بطوریکه علاوه بر بی اختیاری در طول روز در صورت عدم تخلیه سریع ، شبها نیز تکرر داشته و حتی لباسم خیس می شود خواهشمند است راهنمایی بفرمایید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      باید تست نوار مثانه بدهید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      02122642744 09351142080
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 538 مشاهده پرسش
    چند سالی است دچار تکرر ادراری میباشم ولی چند ماه پیش در صورت ادرار قادر به کنترل کامل ان نبوده و اگر دیر اقدام کنم قطراتی بصورت بی اختیار خارج می شود یکی از دوستان پزشکم تشخیص عفونت و یا پروستات داد و داروی افلوکساسیلین و تامسولوسین تجویز نمود ولی تکرر و بی اختیاری ادراری بدتر شده و شب ها در خواب به انداره ای است که لباسم خیس میشود و روزها نیز باید سریع به دستشویی بروم وگرنه مقداری ادرار خارج میشود لطفا راهنمایی بفرمایید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      باید تست نوار مثانه بگیرید02122642744
  • تصویر کاربر سینا شنبه ۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 483 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما اقای دکتر بنده 20 سالمه وقتی ادرار را از مثانه تخلیه میکنم در ابتدا فشار ان خیلی زیاداست اما در اخرقطره قطره میشود باید سه ثانیه ای صبر کنم تا ادرار جمع شود و بعد تخلیه کنم احساس میکنم که چندین قطره در مجرا باقی مانده است وقتی که جایی می نشینم ان چند قطره خارج میشود ودر سر الت احساس سردی میکنم که باگذشت چند دقیقه بهتر میشوم ولی سوزش ادرار ندارم به یک متخصص داخلی مراجعه کردم که برایم قرص های تورلین. سیپروتد.اکسی توتیین نوشت .بامصرف سیپروتد احساس بدتر شدن میکردم و بر خلاف ان با مصرف اکسی توتیین احساس میکردم که مشکل برطرف میشود قرص هارا تا9روز مصرف کردم ولی دوباره مثل قبل شدم. با تشکر فراوان از پاسخ شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      باید بعد از تعطیلات بررسی شوید
  • تصویر کاربر خسروی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 468 مشاهده پرسش
    هفته قبل واین هفته اینطوری شدم اونم نصف شب درد زیر شکم و مثانه بسیار زیاد و گلاب روتون رفتم دست به اب حتی حالت تهوع شدیدگرفتم و بعد از دفع مدفوع طولانی که حجم مدفوع بسیار زیاد خوب شدم در طول روزهم متوسط شکم کم وبیش کارمیکند و انقدی اون لحظه مضحک هست که انسان رو ب تب می اندازد و بعد از دفع که اسهال اما خیلی ابکی نیست بوی بدی هم اونچنان ندارد؛ بعدش خوب میشم.. تو 6 روز دوبارشدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      ازمایش مدفوع دهید
  • تصویر کاربر امیر شنبه ۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 478 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب دکتر

    همسر اینجانب 38ساله می باشد حدود 20 روز است که به صورت ناگهانی درد در ناحیه تحتانی مجاری ادرار دارد و بعد از ادرار کردن احساس پری مثانه را دارد. بعضی از مواقع هم در آخر تخلیه ادرار به دفعات کوتاه یا قطع و وصل خارج میشود و در قسمت خروج ادرار مانند نبض همراه درد میزند لطفا راهنمایی بفر مایید
    با تشکر از شما دکتر محترم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      ازمایش ادرار وسونو انجام دهید
  • تصویر کاربر وحید پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 920 مشاهده پرسش
    با سلام، مادر شصت ساله ام تقریبا همزمان با قطع مصرف قرص کلردیازپوکساید دچار تکرر ادرار شده اند،، ادرار بدون درد و رنگ طبیعی و بدون سوزش است و در بیست و چهار ساعت 15 بار دستشویی میرود. قرص کلردیازپوکساید را به مدت یک سال و با دوز ده مصرف کرده اند و طی دوماه آنرا ترک کردند. آیا علت تکرر از قطع مصرف قرص است؟ در این شرایط کرونایی میترسیم به دکتر مراجعه کنیم. ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر عزت چهارشنبه ۱۴ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    بیمار مادر من است 83سال دارد. بی اختیاری ادرار دارد به همراه درد.قبلا"به پزشک مراجعه شده.سو نو گرافی شده و گفتند مثانه ادرار را تخلیه نمیکند.وباعث عفونت شده.باید تا یکماه روزی دوبار سوند در منزل بزنند که باعث ناراحتیش شدو امتناع کرد.الان گاهی در ادرارش خون استکه روی نوار مشخص است.همچنین چرک دفع میکند که دستمال را تیره میکند ودرد دارد.وحتما میدهم بازد چرک باشد.لطفا"راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۴ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 560 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12399 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 543 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب