اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر تارا جمعه ۲۹ مرداد ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 539 مشاهده پرسش
    با سلام. آقای دکتر من تقریبا دو ماه پیش یدونه زگیل مجزا اطراف مقعد داشتم و یکی دو تا کنار واژن که خیلی ریز بودن و چند بار سرکه سیب زدم از بین رفتن و الان حدود دو هفته هست زگیل جدید نمیبینم البته ازمایش PCR هم دادم که جوابش فعلا آماده نیست منتها هر وقت پنبه آغشته به سرکه سیب به پوست اطراف مقعد میزنم یکی دو جا سفید میشه که حدس میزنم باید زگیل باشه که هنوز به اندازه کافی رشد نکرده که از پوست بزنه بیرون میخواستم بدونم موارد اینطوری چجوری درمان میشه؟ باید لیزر کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ مرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      اگر ديده نميشود درمان نميخواهد
  • تصویر کاربر مریم.ح جمعه ۲۹ مرداد ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 591 مشاهده پرسش
    با سلام
    من دو روز پیش در یک کلینیک مثل فیلم شما کرایو کردم (البته من خانم هستم) اول اینکه هزینش خیلی زیاد شد دوم اینکه گفت هفته بعد هم باید بیای یعنی دو جلسه. میخواستم بپرسم هزینش چقدره و اینکه آیا برای ویزیت دوم گفتن باید برم یا واقعا باید برم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ مرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      در خدمتيم
  • تصویر کاربر hadi پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    با سلام
    من مرد 35 ساله هستم و الان مدت دوسال است که روی کلاهک آلت تناسلیم التهاب های صورتی رنگی در آماده که توی چند ماه اخیر بشدت زیاد شده. یکبار زمانی که ایران بودم به دکتر مراجعه کردم که گفتن بیماری صدف هست و واگیر ندارد. این التهاب از دور کلاهک به جای دیگر انتقال پیدا نکرده در این مدت. و نه سوزش نه خارش و هیچ علامت خاصی نداره فقط بدشکل است و زیاد شدنش نگران کننده. لطفا راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد ازمايش دهيد
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 586 مشاهده پرسش
    سلام. حدود 12سال یا بیشتر چنتا دونه ریز روی ختنه گاه هست که نه درد داره و نه خارش.بزرگتر هم نشده .میخواستم بدونم زگیل دارم یا چیز دیگه ای هستش؟؟؟ و باید چیکار کنم؟! 25ساله هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      مهم نيست
  • تصویر کاربر فرزین پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 455 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید. آقای دکتر من ۲۴ سالمه.. و ۱ سال پیش به تشخیص متخصص پوست زگیل داشتم.. ولی تا اون حد نبود. الان اون زگیل های ناف دار رفتن و به جاش زگیل خال هست لکه سیاه و اطراف آلت گوشت اضافی به شکل خیلی ریز نیز دیده میشه ایا اون ها هم زگیل هستن؟ میشه راهنمایی کنین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      بياييد براي معاينه٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر مانا پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 477 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید.
    ببخشید یک سوال کلی:

    آیا امکانش هست زگیل تناسلی خوب بشه و کم کم کوچیک و حذف شه؟

    من زگیل هام به حدی بود که دکترا یا کرایو یا لیزر رو پیشنهاد میدادن.
    ولی من انجام ندادم به خاطر شرایطم و فقط پانزده تا الدارا مصرف کردم.

    الان بعد دو ماه میبینم زگیل هام چروک و حذف و کم شدند..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      بياييد ببينم
  • تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 1060 مشاهده پرسش
    با سلام خسته نباشید خدمت دکتر آیا سونوگرافی بادستگاه الوده به ویروس hpv می تواند باعث انتقال این ویروس به فرد شود؟من 6ماه پیش برای سونو گرافی بیضه رفتم و الان متوجه یک خال روی الت شدم که کم رنگه و فکر میکنم بعد از سونو ایجاد شده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ مرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      خیر
    2. تصویر کاربر امیر یکشنبه ۱۰ مرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      تشکر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      سپاس
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر yohan شنبه ۹ مرداد ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 746 مشاهده پرسش
    با سلام وخسته نباشید خدمت شما پزشک گرامی،
    جسارتاً عکسی رو که خدمتتون میفرستم به زگیل شباهت داره یا خیر؟ انگار جوش زیر پوستی تعدادش هم در بدنه آلت پشت و رو خیلی زیاده درد و خارش هم نداره، با سپاس از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ مرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      باید لزمایش دهید
  • تصویر کاربر مجتبی پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 478 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر. چند تا سوال خیلی ذهن منو مشغول کرده اگه ممکنه به صورت کامل و مجزا به هر سوال جداگانه جواب بدید واقعا سپاسگزار میشم:
    1- اون خال های بزرگ توی تصویر سمت چپ زگیل تناسلی هست؟؟؟؟؟
    2- خال های ریز روی آلتم و روی بیضه هام زید شدند آیا اینها هم زگیل تناسلی هستن؟؟(تصویر راست)
    3- آیا زگیل های تناسلی می تونن باعث ایجاد خال های ریز روی صورت و گردن هم بشن؟؟ چون نسسبت به قبل چندین خال ریز روی صورت و گردن ظاهر شدند. شاید نزدیک به 5 یا 6 مورد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ مرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      خالهاي بر جئته زگيلند
    2. تصویر کاربر مجتبی جمعه ۸ مرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      يعنى اون خالهاى كوچك كه وجود دارند زگيل نيستند؟؟؟پس چرا تعدادشون زياد شدند؟؟؟؟
      احتمال انتشار و سرايت به صورت و گردن هم هست؟؟؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      اگر شك داري ازمايش بده
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سارا جمعه ۸ مرداد ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 402 مشاهده پرسش
    سلام ببخشيد من بخاطر رابطه با نامزدم درون مقعدم زگيل زده بود كه دكتر گفتن چون درون مقعد است بايد با جراحي ليزر برداشته بشه و من سه روز پيش اين عمل رو انجام دادم ولي هنوز احساس درد ميكنم و اذيت ميشم راهي هست كه زودتر بهبودي كاملم رو بدست بيارم و احساس هيچ دردي نكنم؟ و اينكه من احساس خارش ميكنم ايا طبيعي هست يا اينكه دوباره داره زگيل ميزنه كه من احساس خارش ميكنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ مرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد بررسي شود
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 558 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 553 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12386 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

شن ریزه کلیه (Kidney Gravel) در واقع سنگ های بسیار ریزی هستند که هنوز به ابعاد بزرگ…
از کجا بفهمیم اسپرم سالم است؟ بسیاری از مردان تصور می کنند که قدرت باروری آن ها تنها…
چاقی فقط یک مسئله ظاهری یا مربوط به افزایش وزن نیست؛ این وضعیت می‌ تواند به‌ صورت…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب