اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۲ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 438 مشاهده پرسش
    سلام من دو ماهه پیش برای زگیل تناسلی ک تازه فهمیده بودم زگیله رویه التم بود رفتم‌دکتر و دکتر و دکتر با لیزر تعداد 13 عدد زگیل ک دیده میشد رو سوزوند و بعد به من کپسول پاور فیت داد برای 4 ماه و سه تا واکسن گارداسیل داد ک یکیشو همون موقع زدم یکیشم الان زدم بعد دوماه و بعدیو باید 4 ماه بد بزنم.تو این مدت من روزانه چند نخ درحد 4 5 نخ سیگار کشیدم.و الان دوباره التم زگیل دراورده و حس میکنم نسبت به قبل بیشتر شده و مقعدم هم خارش و یکم درد خیلی خفیف پیدا کرده الان حس میکنم مقعدم هم زگیل گرفته باید چیکار کنم اقای دکتر؟؟به دکتر زنگ زدم گفت تا واکسناتو نزدی نیا پیشم سگارو یه هفتس دیگه نمیکشم دکتر گفت نکش فک نمیکردم باعث عود بشه.خیلی استرس و ترس دارم اقای دکتر چیکار کنم؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۱ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
      زگیل ک یکی دوتایی رو نوک الت دیده میشه ولی به اندازه سر سوزن و شاید ریزتره طوریه ک تو عکس دیده نمیشه خودمم به زور میبینم یه طورایی.یه حالت پوست مرغیه خیلی کم هم رویه بیضه ایجاد شده ولی برجسته نیست اقای دکتر.
    3. تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۱ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
      من نمیدونستم اقای دکتر ک چه روشی خوبه من تو شهرستانم به مشهد نزدیکم اولین دکتری ک تو اینترنت دیدم رفتم پیشش از استرس زیاد و اونم این درمانو پیشنهاد کرد و انجام داد.سپاس از راهنماییتون اقای دکتر خیالم راحت شد
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
    5. تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۲ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
      سپاس فراوان از شما دکتر مهربان و خوب❤🙏
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۱ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 363 مشاهده پرسش
    بهترین روش درمان زگیل تناسلی چیست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۱ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 407 مشاهده پرسش
    سلام.من مردم.خانمم دچار زگیل تناسلی شده که بعد از چنو نمونه ازمایش، دکترش گفته که باید دهانه رحمو برداره.
    من دو روزه روی الت تتاسلی خودم هم زگیلهای ریزی را مشهاهده کردم.
    پیش چه دکتری باید برم.و راه درمان چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر س سه شنبه ۲ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر عزیز.همسر من چند ماه پیش زگیل زدند و پیش شما اومدند و زحمت کشیدین و کرایو کردین.چند وقت پیش دچار التهاب پروستات و خون در ادرار شده بودن و چون راه دور بود تو شهر خودمون پیش دکتر اورولوژی سیستیسکوپی انجام دادن که خدا رو شکر طبق گفته دکتر در مجاری چیزی نبود.اماایشون به همسرم چیزی گفتن که ما کلا نا امید شدیم.ایشون گفتن که این زگیلها موقتی رفته و ممکنه با یه سرماخوردگی و تضعیف سیستم ایمنی دوباره برگرده حتی بیست سال دیگه،گفت ای ویروس هرگز از بین نمیره و جز ژن افراد میشه،در حالیکه در تمام مقالات گفته شده بیش از نود درصد سیستم ایمنی نهایتا طی دو سال ویروس رو از بدن دفع میکنه و فقط ده درصد ماندگار میشه.الان کدوم حرف درسته؟من موندم اگه مقالات درسته پس چرا اون اقای دکتر که متخصص اورولوزی هم هستن این حرفو زدن.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر دنیا شنبه ۲۹ دی ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 389 مشاهده پرسش
    سلام دکتر.. من 1 هفته از جلسه دوم کرایو ام گذشته و دگ به جز جای زگیل های قبلی دیگه زگیلی نمیبینم.مرحله اول واکسن رو هم تزریق کردم. میخواستم بدونم امکانش هست با شریک جنسیم که ویروس رو ازش گرفتم دوباره رابطه امو شروع کنم؟ یا ممکنه خطرناک باشه و دوباره عود کنه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ دی ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۲۹ دی ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 574 مشاهده پرسش
    چن سالی است که کیسه بیضه هام خال داشت ب هر دکتری رفتم گفتند چیزی نیست ولی الان زیاد شده خجالت میکشم ب نظر شما چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ دی ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر روزبه سه شنبه ۲ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 478 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشین من 20 سالمه بد من بالای التم بد زیر طول التم زیگیل هستش که یه دکتر رفتم اون دکتر حسینی بود سمت نازی اباد گفت فیریز کن گفتم HIV هستش گفتن خیر بد من رفتم پیش دکتر خودم توسلیان سمت زعفر چهارراه مختاری رفتم اروز گفت بله زیگیل تناسلی یک قطره دست ساز بهم داد با 2عدد قرص پادزهر اونیکی نمفهمیدم اما خب میخواستم بپرسم احتمال HIV ام هستش؟؟دوتا دکتر گفتن نیستش

    رابطه داشتم ولی چون از اولش باهم بودیم بدون کاندوم از مقعد انجام میدادیم
    تا اینجوری شد
    شما نظرتون چیه دکتر جان بد دکتر این قطره گف بیشتر از 5 دقیقه زمان نبره روی زیگیل حتما بریزین
    دکتر چن درصد احتمال HIV هستش بد اینکه درمانش الان هست تشکر بابت اینکه مرحله گذاشتین واسمون خسته نباشین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ دی ۹۷( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر روزبه دوشنبه ۱ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
      دکتر جان من جواب ازمایش فرستادم ببینین لطفا
    3. تصویر کاربر روزبه دوشنبه ۱ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
      دکترجان من عکس فرستادم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر مجیدجرفی شنبه ۲۹ دی ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 401 مشاهده پرسش
    آیازگیل تناسلی واسه مردان خطر ناک است و چه عوارضی دارد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ دی ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر ali سه شنبه ۲ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 382 مشاهده پرسش
    slm bbkhshid in ax zigilie ya na mrc
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۲ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 365 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب،
    چند ماهی هست که دچار زگیل تناسلی شده ام،ابتدا دو عدد بیشتر نبود طی دو سه ماه بعد یکی از زایعه ها بحالت پوسیده و تاج خروس درامده بود بطور خودکار کنده شد و خونریزی داشت از اون موقع چند زگیل دیگه اضافه شد، اما بعد از سه ماه مجدد یه زگیل دیگه پوسیده شد و افتاد،
    برای حذف این زگیلها و درمان آن خواهشمند ام راهنمایی کنید و الان چه توصیه ای دارید؟
    هزینه برداشت زگیل ها با کرایو چقدر است؟ و اینکه طی یک جلسه درمان میشود یا خیر؟
    نحوه ی نوبت گیری برای درمان از مطب شما به چه صورت انجام پذیر است چون من از شهرستان هستم باید بیام تهران؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 559 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 554 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12390 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب