اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محسن یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 400 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر.
    من 2ماهی میشه به زیگیل مقعدی مبتلا شدم اول جدی نمیگرفتم میگفتم خوب میشه ولی توی این سایت شما اومدم و مطالعه کردم فهمیدم که چقدر دیر کردم.
    اقای دکتر من روز اول یه تیکه اناناس را برش زدم در لای دستمال کاغذی پیچیدم و روی زیگیل ها گذاشتم که به مدت 4ساعت موند ولی به دلیل راه رفتن زیاد سوزش شدید داشتم و مجبور شدم دستمال را بردارم وقتی دستمال را دراوردم دیدم که اغشته بخون شده ودستمال به رنگ قهوای تیره دراومده.بر اثر اسید زیاد و سائیده شدن ؛ زگیل ها متورم شده بودن و خونریزی کرده بودن.محل را شستم و خشک کردم. روز دوم همین روش را انجام دادم ولی این باردر موقع خواب دستمال را روی زیگیل ها گذاشتم و تا صبح موند سوزش نسبت به روز قبل خیلی کمتر بود و خونریزی خیف.
    شب بعد هم همین کار را تکرار کردم.
    بنظر خودم با مقایسه عکس شب اول با الان خیلی فرق کرده.
    من سوالم اینه که اقای دکتر :
    1-این کار چند روز باید ادامه داشته باشه؟؟
    2- ایا با خونریزی که به دستمال کاغذی جذب میشه احتمال پخش الودگی در همون مکان هست؟ یا بدلیل اسیدی بودن محل ویروس الوده از بین میره.؟
    3- روش درمان را صحیح رفتم؟؟ بجای پنبه از دستمال کاغدی استفاده کردم مشکلی نداره؟
    4-چقدر زمان میبره تا به درمان کامل برسم؟؟
    عکس ها را براتون فرستادم .بنظرتون با این روش درمان میتونم این حجم را از بین ببرم؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      بهترین درمان کرایو است من در خدمتم۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    چند سالی هست دور آلتم چند تا زگیل ریز میبینم وبغل نافم نمیدونم زگیل هست یا نه از کجا تشخیص بدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      این زگیل نیست

    2. تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      چي هست دكتر اون مشكيها خيلي ريز بودن چند بار تيغ زدم بزرگتر شدن.الان چي كار بايد بكنم.مشكلي كه ايجاد نميكنه
    3. تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      دكتر چي هست اين
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      شک دارید ازمایش دهید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر نسترن یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 405 مشاهده پرسش
    از داخل من مشكل دارم بيرون اثري از زيگيل نيست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      فقط التهاب است جای نگرانی نیست
  • تصویر کاربر حسن یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 485 مشاهده پرسش
    سلام آلت شوهر من چند دو ماهه که یه قسمت هایه قرمزی روش ایجاد شده بعضی وقتا هم خارش داره و بعد از خارش پوسته پوسته سفید میشه خجالت میکشه بیاد دکتر لطفا بگید چیکار کنیم من چند بار واستون پیام فرستادم حتی ده تومانم واریز کردم ولی متاسفانه کد رهگیری رو پاک کردم لطفا راهنمایبم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      عکس نیامده است
  • تصویر کاربر شراره یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید خواهش میکنم بطور مفصل پاسخ بدین قبلا هم سوال خدمتتون پرسیدم که همسرم چند تا زگیل تناسلی داره که بنا به پیشنهاد شما کرایو کردن ولی متاسفانه یا اینکه باقیمانده قبلی ها بود ویا اینکه چون زیاد رعایت نکردیم بدون کاندوم نزدیکی داشتیم الان زیر آلتشون چند تا دیگه زده در ضمن خودم قبلا که معاینه شدم نداشتم و تست پاپ اسمیر هم منفی بود ولی الان یه دونه نوک دستگاه تناسلی زدم که اذیتم میکنه وخیلی هم سوزش و خارش دارم خواهش میکنم راهنمایی بفرمائید که دقیقا چکار کنیم همسرم دوباره باید کرایو کنه ؟خودم چکار کنم واینکه خیلی رو ارتباط عاطفی و زناشویی تاثیر منفی گذاشته
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر جواد دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. وقتتون بخیر. سال نو رو خدمتتون تبریک عرض میکنم.
    من 5 ماه پیش موهای ناحیه تناسلیم رو زدم متوجه چندتا جوش شدم ی ماه صبر کردم ولی نرفتن. رفتم پیش دکتر پوست دقیق تشخیص نداد وگفت باید لیزر بشه. لیزر کردن. ولی بعد دوماه ی سری دیگ رشد کرد. رفتم پیش دکتر ارولوژی گفت زگیل و پودوفین داد بزنم ولی اثری نداشت. دوباره رفتم دکتر پوست ایشونم گفتن یا مولوسکوم یا زگیل اسید داد بزنم.کمی هم خارش توی ناحیه تناسلیم دارم. ولی این دونه ها روز بروز بیشتر میشن. موندم چیکار کنم. شهرستان هستم و نمیتونم بیام تهران. تورو خدا راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    سلام وقت به خیر جوان 27 ساله ای هستم که در سن 17 سالگی سکس داشتم دیگه نداشتم الان چند ماهی هست که متوجه شدم چیزهای دور تا دور ختنه گاهم هست دانهای بسیار ریز و به صورت جداگانه
    میخواستم بدونم چی هستن دقیقا
    تمام ازمایشهای عفونی رو هم انجام دادم منفی بودن
    کرایو هم کردم اسید میزنم روی این برجستگیها از بین میرن بعد چند روز در میان البته به جز ضایعه بزرگه که اصلا کنده نمیشه و کوچک هم نمیشه
    میخواستم بدونم چی هستن
    عکسهایی که کادر ابی دارن مال قبل از درمانه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      باید ازمایش دهید
    2. تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      سلام هستند اقای دکتر به نظرتون؟؟؟؟؟یا شک دارید ونظرتون مهمه واسم !!!!
    3. تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      نظرتون شرطه واسم میخوام ببینم چند درصد احتمال میدین؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
    5. تصویر کاربر محمد شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
      اقای دکتر نمیرن ولی چون میگن تبخال یه مدت میاد و میره درد هم داره میسوزه ولی واسه من دردم نداره اقای دکتر الان خیلی وقته هستشون
    6. تصویر کاربر محمد شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
      نمیدونم بخدا میخوام ازدواجمو به هم بزنم امه اگه تبخالم بود بعد چند روز میرفت سوزشم نداره اصلا پوستم برجسته شدم.منظورتون ازمایش تبخال تناسلی هست یا زیگیل تناسلی ؟
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۲۷ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 457 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. خسته نباشید.
    دکتر الان به طور اتفاقی چون ناحیه ی واژنم سوزش و خارش داشت، داشتم معاینه شخصی میکردم، که متوجه شدم یه چیز های دون دونی مثل پرز زبان که توشون قرمزه و نرمن داخل لب بزرگم نزدیک واژنم هست. دست ک بهشون میزنم خیلی نرمن و توشون انگار ی چیزای قرمزه دقیقا مثل پرز زبون. ترسیدم نکنه زگیل داشته باشم. من فعلا مجرد هستم اما با نامزدم سکس(بدون دخول) داشتم. ولی خب سالمه ایشون یعنی حداقل چیزی مثل زگیل من در اون نمیبینم.
    به نظر شما اینا زگیل هستن؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر ساسان دوشنبه ۲۷ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 480 مشاهده پرسش
    سلام روز بخیر
    من تازه با محصولات و پیج شما آشنا شدم‌ سوال داشتم خدمتتون
    چند وقت پیش همراه خانمم دکتر رفتیم و ایشون مبتلا به hpv شدن و سلول های پیش سرطانی دارن من خودم‌ علایمی نداشتم دکتر برای ما کپسول پاور فیت رو تجویز کرد اما میخواستم بدونم با محصولات شما میشه روند درمان رو سریع تر و بهتر کرد؟
    پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    مدت زیادی هستش یک چیزی شبیه به زگیل رو الت تناسلیم هست ، میخواستم بدونم مشکلی هست ؟ خطری داره یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر امیرحسین دوشنبه ۲۷ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      نه جناب دکتر ، هیچ رابطه جنسی نداشتم تا حالا و اینکه بله فقط همین یه دونه هستش
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
    4. تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      خیلی متشکرم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      سپاس
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 559 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 554 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12391 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 538 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

شن ریزه کلیه (Kidney Gravel) در واقع سنگ های بسیار ریزی هستند که هنوز به ابعاد بزرگ…
از کجا بفهمیم اسپرم سالم است؟ بسیاری از مردان تصور می کنند که قدرت باروری آن ها تنها…
چاقی فقط یک مسئله ظاهری یا مربوط به افزایش وزن نیست؛ این وضعیت می‌ تواند به‌ صورت…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب