اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر. 4 روزه زائده پیوست در بالای آلت ایجاد شده ایا زگیل است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      عکس بفرستید
  • تصویر کاربر sinderelay شنبه ۲۶ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وختتون بخیر.آقای دکترمبتلا به زگیل نوع 16هستم.زگیلا درون مجرای مقعد وبیرون مقعدهستن.بیرون رورفتم دکترپوست کرایو کردن.ولی برا داخل مجرای مقعد هردکتری توتبریز رفتم گفتن براداخل نمیشه کاری کرد وزگیلا دارن بیشتروبزرگترمیشن.جواب کلونوسکوپی این بودکه زگیل هس ولی هردکتری رفتم عفونی وپوست وگوارش ازشون درمان خواستم براداخل گفتن ماتاجایی که دیده بشه میتونیم فربزکنیم وبراداخل هیچ کاری نمیتونن بکننن.حتی پمادهم معرفی نکردن بخرم.ازیه دکتر دیگه پرسیدم پماد آلدرا معرفی کردولی تواینترنت خودندم آلدرارونبایدبه مخاط زد.الان من 8ماهه زگلیلا رودارم.ووختی یه کم مقعدمو بازمیکنم مببینم به شکل تاول شده وبقیه روهم که نمیتونم ببینم.الان سوال من اینه که اگه درمان نشه من چندوخت دیگه وچنددرصد سرطان میگیرم.سوال دوم اینه که لطف کنین پمادی معرفی کنین برا داخل مجرای مقعد که بخرم بزنم.اگه امکانش بود حتما می اومدم تهران برادرمان ولی نمیتونم.اگه دکتری میشناسین توتبریز معرفی کنین برم برا درمان.دکتر پوست دیگه ای رفتم برا لیزرکه اونم گف مابرا داخل نمیتونیم لیزرکنیم فقط بیرون ممکنه.وامکان جراحی هم ندارم ینی موقعیتشوندارم.ولی درمورد جراحی دااخل مجراتوضیح بدین که میشه جراحی کرد واگه میشه دگتر گوارش برم؟واگه جراحی کنن بعدازعمل راحت میتونم برگردم خونه یا عمل جراحی سنگینی هس؟ ببخشیدکه طولانی شد ولی من شدیدترین لطمه روحی خوردم وچون درمان پیدانمیشه حال وروزخوبی ندارم.اگه لطف کنین سوالامو جواب بدین وپماد معرفی کنین واگه دکتر میشناسین تبریز دکترمعرفی کنین.ودرمورد عمل جراحی داخل مجرای مقعدهم بگین که عملش چحوریه وکدوم دکتربرم بگم عمل کنه خیلی لطف بزرگی میکنین.چون درمانی پیدانمیشه فقط نشستم وروزبه روز زگیلا داخل اذیتم میکنن ونمیدونم کی به سرطان تبدیل میشن ودرمورد روغن درخت چای که تواینترنت نوشتن بزنین اونم توصبح بدین وهرچی درمان پزشکی وگیاهی هس بهم بگین خیلی ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من هجده ساله هستم حدود چهار ماهه که این نقطه افتاده روی پوست بیضم نمیدونم چیه
    زگیله؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر ثمین دوشنبه ۱۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من دختر 20ساله هستم تازگی متوجه شدم زگیل تناسلی از نوع 53 و 82 مبتلا شدم و آزمایش hpv هم انجام دادم پیش دکتر رفتم برام قرص زینک و پاور فیت و واکسن و آزمایش کولپوسکوپی نوشتن..شما چ راهکاری ارائه میدین؟من واقعا نمیدونم چیکار کنم و خیلی میترسم و نمیدونم تا کی نباید سکس داشته باشم و این آزمایش انجام بدم یا نه؟ و اینک زدن واکسن تاثیری داره؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      این احتمال بالا غلط است اگ زگیل دارید عکس از محل بفرستید
    2. تصویر کاربر ثمین جمعه ۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      دکتر متوجه منظورتون نشدم که غلط هست
      یعنی دکترم اشتباه تشخیص داده؟؟
      من عکس جواب آزمایشم براتون فرستادم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      ازمایش غلط ایت
    4. تصویر کاربر ثمین جمعه ۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      پس من باید دوباره آزمایش بدم؟
      یا قبلش بیام پیش شما ویزیتم میکنین؟؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر سام پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    باسلام مردمتأهلي هستم
    هرگز رابطه خارج نداشتم اما چند لكه قهوه اي درناحيه تناسلي بود كه ٢ مرحله كرايو كردم بعد ٢ ماه لكه ديگر مشخص شد.
    فرموديدآزمايش دهم متأسفانه جواب آزمايش hpv كد ٣١ مثبت شد.
    درسؤال قبلي درمورد جواب آزمايشي كه فرستادم پاسخ نداديد جواب آزمايش را ارسال ميكنم. براي معاينه خدمت شما برسم؟لطفاً راهنمايي فرماييد.
    آزمايش خانومم منفي بود.
    لطفاً درمورد مثبت بودن آزمايشي خودم كه ارسال كردم راهنمايي بفرماييد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)
      اگر رابطه الوده نداشته باشید شانس زگیل صفر است
  • تصویر کاربر راحیل پنجشنبه ۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 462 مشاهده پرسش
    سلام
    آیا زیگیل تناسلی هست؟
    تو رو خدا خیالم رو راحت کنید
    6 سال هست این ضایعه هست
    چه کنم ؟ اگر کرایو بخوام انجام بدم چند روز زخم هست چون سر کار میرم
    آیا با سرکه ی سیب حل میشه چجوری استفاده کنم در روز ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)
      این زگیل نیست
    2. تصویر کاربر راحیل پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)
      ممنونم آقای دکتر مهربانم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)
      سپاس
    4. تصویر کاربر راحیل پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)
      اینم دومین عکس
    5. تصویر کاربر راحیل پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)
      بخاطر اینکه نگرانم دوباره هم عکس فرستادم که مطمئن شوم ممنونم بخاطر وقتی که برای ما بیماران قرار میدهید
    6. تصویر کاربر راحیل یکشنبه ۲۷ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)
      آیا عکسهای بعدی رو دیدید ؟
      میشه خیالم رو راحت کنید و بفرمایید واقعا زیگیل نیست ؟
      این ضایعه ی گوشتی اسمش چی هست و درمانش چیه؟
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      از نظر من زگیل تناسلی نیست
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر نگدا پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 414 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر بنده دیروز رابطه ی جنسی دهانی داشتم و متوجه شدم که پارتنرم مبتلا به زگیل بوده است،۲۵ ساله هستم و باکره. چطور میتونم بفهمم منم مبتلا شدم یا خیر؟ و اگر مثبت بود چگونه میشود داخل دهان و یا حلق را درمان کرد؟ بسیار نگران و ناراحتم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)
      اگر ظاهرا ندارید پس نگران نباشید
  • تصویر کاربر Amirabas پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 505 مشاهده پرسش
    سلام اینا اقای دکتر دور کلاهک الاتم نگرانم که زگیل باشه
    دوست دخترم رابطه داشتم میگه یهچیزایی روی لبه وارژن ب صورت ردیفی زده امکان زگیل است ؟
    هیچ جال دیگه بدنم نداره ولی دور کلاهک الت تناسلیم هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)
      اینها رگیل نیست
  • تصویر کاربر سام پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 424 مشاهده پرسش
    باسلام مردمتأهلي هستم هرگز رابطه خارج نداشتم اما چندموردبود كرايو كردم دفعه قبل فرموديدآزمايش دهم متأسفانه جواب آزمايش tayp 31 مثبت شد. جواب آزمايش را ارسال ميكنم لطفاًجهت معاينه وادامه روند درمان راهنمايي فرماييد. آزمايش خانومم منفي بود.
    جوابها را ارسال مينكم.
    نگراني من بابت چگونگي گرفتن ويروس هست درصورتيكه هرگز رابطه خارج نداشتم.
    درموردخانمم چكاركنم.
    واقعاًنگرانم لطفاً راهنمايي بفرماييد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)
      از نظر من اینها زگیل نیست
  • تصویر کاربر Shaghayegh پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 372 مشاهده پرسش
    من قبلا زگیل تناسلی داشتم الان بعد ۸ماه بعد لیزر موهای زائدم دو تا چیز در آمده یکی روی واژنم که فکر کردم جوشه ولی خون اومد و این عکس..می خواستم ببینم زگیل تناسلیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)
      این اصلا جای نگرانی نیست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 563 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 556 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12393 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 539 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب