اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر Ali پنجشنبه ۱۰ آذر ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 387 مشاهده پرسش
    باسلام
    مي خواستم بپرسم تايپ 56 مي تواند خطرناك باشد يا خير ؟! و اينكه براي ويزيت دهان جهت زگيل به مدام پزشك بايد مراجعه كرد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۰ آذر ۱( 3 سال پیش)
      سلام بله جز ریسک بالا است برای ویزیت به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه نمایید
  • تصویر کاربر زریبار جمعه ۱۱ آذر ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 371 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خواستم ببینم این عکسها زگیل هست یا نه و باید چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ آذر ۱( 3 سال پیش)
      سلام از کی ایجاد شده ؟ رابطه جنسی مشکوک داشته اید ؟ چندتا بسیار مشکوک است بهترین راه درمان کرایو است
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ آذر ۱( 3 سال پیش)
      ۰۹۳۵۱۱۴۲۰۸۰ ۰۹۱۰۱۱۴۲۰۸۰ با این شماره ها جهت کرایو هماهنگ کنید
    3. تصویر کاربر زریبار پنجشنبه ۱۰ آذر ۱( 3 سال پیش)
      سلام حدود یکسال پیش در یه مکان عمومی رابطه داشتم اما نمیدونم طرف زگیل داشت یا‌نه، حدوده یک ماهه بعد اصلاح متوجه شدم و احساس میکنم به شدت داره زیاد‌ میشه، از کجا بفهمم صد در صد زگیله و چکار کنم جلوی افزایش رو بگیرم
    4. تصویر کاربر زریبار پنجشنبه ۱۰ آذر ۱( 3 سال پیش)
      سلام حدود یکسال پیش در یه مکان عمومی رابطه داشتم اما نمیدونم طرف زگیل داشت یا‌نه، حدوده یک ماهه بعد اصلاح متوجه شدم و احساس میکنم به شدت داره زیاد‌ میشه، از کجا بفهمم صد در صد زگیله و چکار کنم جلوی افزایش رو بگیرم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ آذر ۱( 3 سال پیش)
      باید حتما معاینه شوید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۱ آذر ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 347 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر فرمودید عکس رو مجددا ارسال کنم
    لطفا بگید زگیل تناسلی دارم یا نه یا مربوط به چیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ آذر ۱( 3 سال پیش)
      سلام به علت مشکل اینترنت عکس اپلود نشده لطفا مجددا سعی کنید
  • تصویر کاربر شیما جمعه ۱۱ آذر ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 316 مشاهده پرسش
    نامزدم که آقا هستند و ۴۸ سال سن دارند، دارای اچ پی وی ۶۸ و ۷۳ بوده است ، و بعد از مصرف داروی پاورفیت ، آزمایش داده و جواب آزمایش منفی شده است. و من دو دوز واکسن گارداسیل را تزریق کرده ام. آیا می توانم با ایشان ازدواج کنم و رابطه جنسی دخول داشته باشم ؟ یا حتما باید صبر کنم تا دوز سوم واکسن را هم بزنم ؟ و همچنین آیا برای رابطه دخول حتما باید از کان دوم استفاده کنیم ؟ و با توجه به سن نامزدم که ۴۸ ساله است ، نیازی به واکسن دارد یا خیر ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ آذر ۱( 3 سال پیش)
      سلام ایشان باید از نظر ضایعات پوستی به دقت بررسی شوند اگر نداشته باشند جای نگرانی ندارد بهتر است دوز واکسن هایتان تکمیل شود
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۱ آذر ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 442 مشاهده پرسش
    سلام
    آقای دکتر حدود چهل سال سن دارم و متاهل هستم، چند وقتی یه برآمدگی انتهای الت رو دیدم ، حدود 2 میلیمتر،
    آقا زگیل هست؟
    ممنون از پاسخگویتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ آذر ۱( 3 سال پیش)
      سلام لطفا مجدد عکس اپلود کنید متاسفانه اپلود نشده
    2. تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۰ آذر ۱( 3 سال پیش)
      یک بار دیگه فرستادم
    3. تصویر کاربر محمد جمعه ۱۱ آذر ۱( 3 سال پیش)
      ؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ آذر ۱( 3 سال پیش)
      خیر به نظر زگیل نیست برای اطمینان بهتر است از نزدیک رویت شود
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۷ آذر ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 380 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر
    من در دور آلت تناسلی ام چند نقطه سفید دارم که نمیدونم چیه خواستم شما بهم بگید
    اگر زگیل تناسلی هست آیا ممکن است مبتلا به ایدز باشم؟
    ممنون میشم پاسخ بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ آذر ۱( 3 سال پیش)
      سلام لطفا مجددا عکس بفرستید اپلود نشده
  • تصویر کاربر پورهاشمی جمعه ۱۱ آذر ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 336 مشاهده پرسش
    سلام دکتر،وقتتون بخیر،من چند وقته بیماری زگیل تناسلی دارم و متاسفانه پیگیری نکردم و الان باعث شده به دستم ،باسن،دهان(گلو،زیر زبان و لثه) سرایت کنه،خیلی ذهنم درگیره و استرس شدید دارم،نمیدونم پیش چه دکتری باید برم و ..؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ آذر ۱( 3 سال پیش)
      سلام حتما به متخصص پوست مراجعه کنید تا ضایعات رویت و تایید شوند . بهترین درمان کرایو است
  • تصویر کاربر شاهین دوشنبه ۷ آذر ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 429 مشاهده پرسش
    چند دانه دور کلاهک
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ آذر ۱( 3 سال پیش)
      ببینم
  • تصویر کاربر هادی یکشنبه ۶ آذر ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 372 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    ببخشید من یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
    نزدیک دو هفته هست که نوک آلتم به اندازه ناخن انگشت کوچیک سفید شده فکنم بر اثر فشار اینطوری شده نظر شما چیه و درمانی داره درد و خارش و چیزی دیگه ای نداره ولی احساس میکنم اون قسمتی که سفید شده کم حس شده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۶ آذر ۱( 3 سال پیش)
      سلام لطفا عکس بفرستید
  • تصویر کاربر صادق یکشنبه ۶ آذر ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 343 مشاهده پرسش
    یه دونه شبیه جوش بغل آلت زیر کلاهک الان چند ماهی هست که موندگاره باهام
    میخواستم ببینم زگیله یا چیز دیگست؟
    عکسش رو فرستادم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۶ آذر ۱( 3 سال پیش)
      سلام کمی مشکوک است بهتر است از نزدیک معاینه شوید در حد عکس به نظر نمیرسد
    2. تصویر کاربر صادق یکشنبه ۶ آذر ۱( 3 سال پیش)
      چون من نمیددنستم از اون موقعی که دیدم تا الان چند ماه شده و چندین بار رابطه جنسی با همسرم داشتم و اون مشکلی پیدا نکرده
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۶ آذر ۱( 3 سال پیش)
      به نظر زگیل نیست اما مشکوکه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 563 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 556 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12393 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 539 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب