اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا عمل فتق باعث ناباروری می شود؟+عکس باد فتق در مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

دیدن عکس باد فتق در مردان می‌تواند به شما کمک کند تا علائم این عارضه را بهتر بشناسید و با شکل ظاهری آن آشنا شوید. فتق معمولاً به‌صورت برآمدگی یا تورم در ناحیه کشاله ران یا شکم ظاهر می‌شود که ممکن است در حالت ایستاده یا هنگام فشار آوردن، واضح‌تر دیده شود. آشنایی با این تصاویر به تشخیص زودهنگام و مراجعه سریع به پزشک برای پیشگیری از عوارض جدی کمک می‌کند.

قطعی ترین روش درمان فتق  هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود.

فتق بیضه چیست؟

جدار شکم و کف لگن از نظر آناتومی از لایه های مختلف شامل عضلات و بافت نگه دارنده یا فاسیا تشکیل شده است. در صورتی که این عضلات و فاسیا به علل ژنتیکی و یا فشار بیش از حد شل شود باعث برجسته گی در ناحیه پوست محل می شود که به آن فتق یا هرنی گفته می شود.

فتق چیست و کجا قرار دارد؟

انواع فتق

1- فتق اینگوینال: فتق که در کانال اینگوینال اتفاق می افتد (شایع ترین)

2- فتق فمورال: فتق که در کانال استخوان ران ایجاد می شود

3- Velpeau Hernia:  فتقی که در جلوی رگهای خونی ران اتفاق می افتد (نادر)

4- فتق نافی.

5- فتق برشی.

6- فتق اپی گاستریک.

7- فتق هیاتال.

علل ایجاد کننده فتق کدامند؟

هرنی ممکن است مادرزادی باشد که اغلب پسربچه ها و به علت نقص در سیر نزولی بیضه ها ایجاد می شود که ممکن است همراه با آب در بیضه یا هیدروسل نیز باشد.

علل اکتسابی

به هر علتی فشار داخل شکم بیش از حد بالا رود ممکن است باعث پارگی پریتوان و فاسیا و عضلات و باعث ایجاد هرنی شود. مثلاً بیماری مزمن ریه، سرفه های مزمن، کشیدن سیگار، بزرگی پروستات که برداشتن ناگهانی وسایل تشکیل از مواردی هستند که باعث هرنی می شوند.

در مواردی نیز هرنی به دنبال عمل های جراحی باز شکمی ایجاد می شود که به علت آسیب دیدن عصب عضلات حین جراحی باعث شل شدن عضله و ایجاد هرنی می شود.

عکس باد فتق در مردان

عکس پارگی فتق
فتق پاره شده مردان
وقتی فتق پاره بشه چه شکلیه
عکس فتق بیضه مردان

اگر فتق عمل نشود چه میشود؟

اگر فتق درمان یا عمل نشود، می‌تواند به مرور زمان بدتر شده و عوارض جدی‌تری ایجاد کند. برخی از خطرات فتق درمان‌نشده عبارتند از:

1. بزرگ‌تر شدن فتق

فتق معمولاً با گذشت زمان بزرگ‌تر می‌شود و فشار بیشتری به بافت‌های اطراف وارد می‌کند. این موضوع می‌تواند باعث درد و ناراحتی بیشتری شود.

2. گیر افتادن فتق (فتق گیرکرده)

در این حالت، بخشی از بافت یا روده در داخل فتق گیر می‌کند و دیگر به جای خود برنمی‌گردد. این وضعیت باعث درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و انسداد روده می‌شود.

3. خفگی فتق (فتق خفه‌شده)

اگر جریان خون به بخشی از بافت گیرکرده قطع شود، بافت دچار مرگ سلولی می‌شود. این حالت یک اورژانس پزشکی است و می‌تواند منجر به عفونت خطرناک (سپسیس) شود.

4. انسداد روده

فتق درمان‌نشده می‌تواند باعث انسداد در روده شود که منجر به درد شدید شکم، نفخ و ناتوانی در دفع گاز یا مدفوع می‌شود.

 در نتیجه، فتق ممکن است در ابتدا بی‌ضرر به نظر برسد، اما درمان نکردن آن می‌تواند خطرناک و حتی تهدیدکننده زندگی باشد. اگر علائمی مانند درد شدید، برآمدگی ثابت، حالت تهوع یا مشکلات گوارشی دارید، باید فوراً به پزشک مراجعه کنید.

محل های شایع فتق

هرنی

محل هرنی همیشه در شکم است که شایعترین محل آنها عبارتند از:

  • فتق دور ناف
  • فتق بیضه و یا بالای آن که فتق اینگوینال نامیده می شود
  • فتق انسزیونال که در محل عمل جراحی قبلی دیده می شود.

علائم فتق بیضه کدامند؟

 اولین علامت برجستگی پوستی محل می باشد که بسته به شدت آن از یک گردو کوچک تا توپ فوتبال متغیر است.


دومین علامت هرنی درد می باشد: هر درد مزمن در ناحیه کانال اینگوینال ممکن است نشانه از یک هرنی و یا شروع آن باشد. از مشخصات هرنی این است که در حالت ایستاده و با زور زدن برجسته و بزرگتر می شود و در حالت خوابیده از بین می رود که به این حالت sliding می گویند. در مواقعی ممکن است اجزاء روده در داخل کیسه فتق گیر افتاده و بسبب قطع خونرسانی و درد شدیدی در محل فتق ایجاد می کند که با حالت خوابیدن نیز از بین نمی رود.

یادتان باشد این حالت جزء اورژانس های عالم پزشکی است و بیمار هر چه سریعتر باید تحت جراحی قرار بگیرد چرا که در صورت تأخیر باعث سیاه شدن روده ها و عفونت و مرگ بیمار می شود. شایعترین علت هرنی در قسمت تحتانی شکم در سنین بالا: به علت بزرگی پروستات می باشد. به علت بزرگی پروستات بیمار مجبور می شود که از زور زدن جهت خارج کردن ادرار استفاده کند که این زور زدن مزمن ممکن است باعث ایجاد فتق اینگوینال و ناباروری بالای بیضه ها می گردد.

علت پرکاری کلیه

عوارض فتق بیضه

عوارض  شامل موارد زیر است:

  • فشار بر بافت های اطراف. بیشتر فتق های مغبنی اگر با جراحی ترمیم نشوند با گذشت زمان بزرگ می شوند. در مردان ، فتق های بزرگ می توانند به کیسه بیضه گسترش یافته و باعث درد و تورم شوند.
  • فتق حبس شده. اگر محتویات فتق در نقطه ضعف دیواره شکم به دام بیفتد، محتویات آن می تواند روده را مسدود کند و منجر به درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و عدم توانایی در اجابت مزاج یا دفع گاز شود.
  • غرق شدن فتق حبس شده می تواند جریان خون در بخشی از روده شما را قطع کند. استرانگولاسیون می تواند منجر به مرگ بافت روده آسیب دیده شود. فتق خفه شده تهدید کننده زندگی است و نیاز به جراحی فوری دارد.

آیا راهی برای جلوگیری از ایجاد فتق وجود دارد؟

در موارد مادرزادی که در بچه ها دیده می شود جلوگیری معنی ندارد و باید هر چه سریعتر درمان جراحی شوند.
در موارد بزرگسالان باید زمینه ایجاد کننده هرنی را درمان کرد که عبارتند از:

در صورت بیماری مزمن ریوی و سرفه های مزمن باید هر چه سریعتر درمان شوند.


از مصرف سیگار، قلیان و انواع دخانیات اجتناب شود.


از برداشتن وسایل سنگین و ناگهانی باید اجتناب کرد.


 چاقی مفرط شکمی می تواند از علل زمینه ساز هرنی باشد که باید درمان گردد.

آیا با بستن فتق بند می توان از پیشرفت آن جلوگیری کرد؟

خیر، قطعی ترین روش درمان فتق عمل جراحی است و استفاده از فتق بند در درمان و جلوگیری تأثیر ندارند.

روش درمان فتق یا هرنی

همانطور که ذکر کردم قطعی ترین روش درمان هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود. روش جراحی به صورت باز و یا لاپاراسکوپی امروزه انجام می شود.

برای هرنی های بزرگ که همراه شل شدگی عضلات هستند بهترین روش درمانی عمل جراحی باز است که با برش کوچکی روی محل هرنی پوست و فاسیا باز و ساک هرنی که همان محتوی روده ها می باشد را آزاد و به داخل شکم انتقال داده و کف فتق را با نخ نایلون کاملاً ترمیم می کنیم.

درمان گیاهی باد فتق بیضه

اگر کسی مبتلا به فتق باش ، پیروی از روش های درمانی طبیعی زیر می تواند در تسکین علائم فتق کمک کند:

# ریشه زنجبیل

برای تسکین درد و ناراحتی در معده خود آب زنجبیل غلیظ یا زنجبیل خام مصرف کنید. این کار به طور همزمان سیستم سلامتی شما را تقویت می کند و به درمان فتق کمک می کند.

# کمپرس یخ

هنگامی که از فتق رنج می برید ، ممکن است التهاب و درد در شکم شما وجود داشته باشد. کیسه های یخ در صورت استفاده در ناحیه آسیب دیده باعث انقباض شده و التهاب داخل بدن را کاهش می دهد.

برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله ی باد فتق چیست را بخوانید.

درمتن مثانه بیش فعال

# رژیم غذایی مناسب

از مصرف غذاهای پرادوی ، غذای اسیدی و هضم غذا سخت باید خودداری شود. دلیل اصلی آن این است که این ماده غذایی می تواند پوشش داخلی معده را بیشتر ملتهب کرده و بهبود فتق را دشوارتر کند.

#ورزش

فتق معمولاً به این دلیل اتفاق می افتد که عضلات به اندازه کافی قدرت نگه داشتن اندام را ندارند و برخی تمرینات وجود دارد که فرد می تواند در خانه انجام دهد تا عضلات خود را تقویت کند و از فتق جلوگیری کند. برخی از این ورزش ها عبارتند از: دوچرخه سواری، یوگا، پیاده روی، شنا و …

عوارض بعد از عمل فتق

شایعترین عارضه پس از عمل معمولا درد می باشد که ممکن است چند ماه بعد از عمل ادامه داشته باشد و تدریجاً از بین می رود. عوارض نادر آن آسیب به عروق بیضه ها هنگام جدا کردن هرنی می باشد که نادر است. سوزش و خارش محل نیز از عوارض بعد از عمل بوده که تدریجاً از بین می روند.

توصیه های مهم بعد از عمل چیست؟

  • به مدت 2 ماه از انجام کارهای سنگین و فعالیت های ورزشی و سنگین باید اجتناب کرد.
  • درد بعد از عمل طبیعی بوده و با مصرف مسکن و گرم نگاه داشتن محل عمل تدریجاً از بین خواهد رفت.

نزدیکی بعد از عمل فتق

داشتن مقاربت بعد از عمل هیچ مانعی ندارد. اما بهتر است 4 تا 6 هفته پس از عمل رابطه جنسی نداشته باشید.  ممکن است در کمتر از یک هفته بتوانید فعالیت عادی خود را از جمله رابطه جنسی از سر بگیرید، اما ممکن است بیشتر طول بکشد.

آیا فتق بیضه خطرناک است؟

فتق وقتی اتفاق می افتد که بافتی مانند بخشی از روده از طریق یک نقطه ضعیف در عضلات شکم بیرون زده باشد. برآمدگی حاصل می تواند دردناک باشد، به ویژه هنگام سرفه، خم شدن یا بلند کردن جسم سنگین. با این حال، بسیاری از فتق ها درد ایجاد نمی کنند.

فتق لزوماً خطرناک نیست. به خودی خود بهبود نمی یابد و می تواند منجر به عوارض تهدید کننده زندگی شود. پزشک شما احتمالاً جراحی را برای رفع فتقی که دردناک یا بزرگ شده است، توصیه می کند.

برای فتق به چه دکتری مراجعه کنیم؟

پروفسور حسین کرمی در زمینه ی درمان و بهبود فتق تجربه ی فراوانی داد. اما لازم به ذکر است که این بیماری درمان دارویی ندارد. در صورت داشتن فتق باید اقدام به جراحی نمایید.
جهت نوبت دهی با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

سوالات متداول درباره ی بیماری فتق

1- ایا عمل فتق بیضه باعث ناباروری میشود؟

این موضوع به ماهیت فتق و ماهیت جراحی بستگی دارد. در بعضی موارد، وازدفرنس ممکن است توسط خود فتق یا با روش جراحی آسیب ببیند و بر جریان اسپرم در هنگام انزال تأثیر بگذارد که می تواند بارداری را برای مردان از طریق مقاربت بسیار دشوارتر کند.

2- آیا فتق در زنان باعث نازایی میشود؟

زنان کمتر از مردان دچار بیماری فتق می شوند و این بیماری به ندرت می تواند باعث نازایی در زنان شود.

3- تاثیر فتق بر نعوظ

در صورت عدم درمان صحیح فتق، احتمال اینکه مردان در سلامت جنسی خود دچار مشکل شوند بسیار بیشتر است. فتق ها می توانند نعوظ و ارگاسم را کاملاً دردناک کنند. هرچه این فتق ها بیشتر پیشرفت کرده و شدیدتر شوند، احتمال بروز مشکلات اختلال عملکرد جنسی در بیمار بیشتر می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (68 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سیامک شنبه ۲ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر با تشکر از شما بابت وقتی که میگذارید
    من ۴۹ سالمه بزرگی پروستات دارم(۵۰سی‌سی)
    PSA نرمال
    FBS نرمال
    سیستوسکوپی انجام دادم بزگی پروستات وتنگی گردن مثانه گزارش کردن
    سه ماه تامسولوسین وفیناستراید مصرف کردم خوب شدم یکماه دارو قطع کردم علائمم (قطره‌قطره ادرار کردن وعدم تخلیه کامل)
    برگشته از عوارض جراحی turp مانند بی اختیاری ادرار، کاهش میل جنسی و انزال معکوس نگرانم لطفا عنایت بفرمایید که آیا این عوارض قطعیه یا نه ؟ممنون میشم بفرمایید که من جراحی(turp)
    انجام بدم یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر reza شنبه ۲ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 346 مشاهده پرسش
    با عرض سلام وخسته نباشید. من مردم .میخواستم بدونم که خوردن لب و زبان بوسیدن همدیگه میتونه باعث انتقال hpv بشه؟ و همچنین این ویروس فقط در نواحی تناسلی هست یا در تمام بدن و همچنین تنها راهه انتقال تماس ناحیه تناسلی با ویروس هست یا ممکنه از طریق پوست دست هم به ادم منتقل بشه و همچنین داشتن رابطه لاپایی هم باعث انتقال میشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۴ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 2970 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت پروفسور کرمی گرامی!
    ✓بنده واریکوسل گرید ۳ دارم.
    ✓با توجه به مطالب داخل نت نیز به احتمال زیاد، به هموروئید هم مبتلا شده‌ام.
    ✓به تازگی متوجه یک توده کوچک لغزنده در زیر پوست انتهای بیضه (ناحیه بین بیضه و مقعد، دقیقا انتهای بیضه) شده‌ام؛ لطف می‌کنید بفرمایید نشانه چیست و چکار کنم؟
    خیلی ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر حسین یکشنبه ۳ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      خیلی ممنونم.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۴ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      سپاس
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهراد دوشنبه ۴ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 339 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیر خدمت شما جناب دکتر عزیز
    امیدوارم که حالتون خوب باشه
    ببخشید من امروز متوجه یک موردی در آلت تناسلیم شدم
    چیزی مثل یک زائده و خیلی نگرانم کرده ممنونتون میشم اگر امکانش هست نظرتون رو بفرمایین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر مهراد یکشنبه ۳ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      ممنونم از پاسختون جناب دکتر
      از نظر شما نیازی به انجام آزمایش و نمونه برداری هست؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۴ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      این زگیل است سریعا بیایید درمان وبررسی پشت مجرا از نظر وجود زگیل محرای پشت02122642744
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر بهداد شنبه ۲ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    سلام.من در حالت نعوظ بودم كه با يك فشار كوچك صداي تَق از آلتم شنيدم و سريع نعوظ رو از دست دادم و الان خيلي به سختي ميتونم نعوظ داشته باشم كه اون هم اصلا موندگار نيست و به حالت كامل نميرسه و سريع هم از دست ميره. هيچ دردي ندارم.كبودي ندارم.ادرارم با خون يا درد و سوزش همراه نيست.ولي كلا ناتوان شدم.لطفا راهنمايي بفرمائيد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر Nima شنبه ۲ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 405 مشاهده پرسش
    سلام‌آقای دکتر چند ماه پیش متوجه‌ یک برجستگی زیر کلاهک آلتم‌شدم و الان دوتا شدن خیلی کوچیکه و الان ۱ ماه که از آلتم مایع زردی ناخواسته ترشح میشه مثل عفونت و سوزش ادرار هم دارم و لکه های کوچک زیر پوستی سیاه روی بیضه و روی مثانه هم دیدم خیلی قبلا هم بودن ولی الان بیشتر شدن برجستگی ندارد و زیر پوستی هستن مثل خون مردگی.(امکان عکس فرستادن ندارم فرمت عکس مثل این که همخوانی ندارد)تورو خدا کمک کنید(من از بچگی میگفتن بیضه هام‌بالا پایین است ولی تو سن ۱۲ سالگی یک چیزی مثل غده بالای بیضه سمت راستم درامد و تقریبا الان ۱/۴ خود بیضه هست که چسبیده بهش و این موضوع باعث افسردگی من شده.سن۲۳
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    سلام به استاد و دانشمند گرامی 46ساله از تبریز هستم بدنبال بزرگی پروستات که از حدود ۸ ماه پیش اثارش ودیدم سونوگرافی واز مایشهای متفاوت بالاخره ام ار ای رفتم که نوع پروستات خوش خیم و عدم مشکل در فدد لنفاپی و مجاری و ..نوشته فقط یک نقطه به انذازه ۹میلی هست که بخاطر اپن نمونه برداری میشه ضمن ارسال مدارک و پاسخ ام ار ای بفرمایید تا جه حد خطر بدخیمی وجود دارد که واقعا نکرانم کرده ضمنا یعضی اوقات درد لکن و کمر دارم ایا ربطی به بدخیمی دارد یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 999 مشاهده پرسش
    ممنونم
    1. تصویر کاربر علی شنبه ۲ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام جناب دکتر کرمی.
      من پسری ۳۲ ساله ام. جهت چکآپ ۱۳ ماه قبل سونوگرافی شکم و لگن انجام دادم که حجم پروستات 28cc و بعداز تخلیه ادرار بصورت طبیعی ،با دستم چندبار فشار به شکمم آوردم که بیشتر مثانه تخلیه بشه و pvr =5 شد.
      امروز هم در سونوگرافی حجم پروستات رو ۲۸ و pvr=8 بود البته با تخلیه ادرار بصورت طبیعی نه بافشار به شکمم!

      کلا" هم مشکلی که اذیتم کنه ندارم.ولی به نظرم اولا "شدت جریان ادرارم کمی کمتر از حد معموله.دوما" معمولا آب زیاد مینوشم ولی بعد ادرار، حسم گاهی اینه که هنوز هم مثانه ام کامل خالی نشده و اگه فشارش بدم بازم میاد.

      ممنونتونم دکتر جان بابت وقتتون و راهنماییتون
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مححد شنبه ۲ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 415 مشاهده پرسش
    سلام دکتر ۴۶ هستم از تبریز حدود۷ماه مشکل پروستات دازم psaمعمولا نرمال هست سونگرافی هم خوش ۷یم نوشتند در ان ار ای یک نقطه مشکوک هست که دکتر نمونه برداری نوشته با ارسال جواب ام ار ای خواستم بدونم تا چه حد نمونه برداری برام ضروری است و احتمال بدخیم بودن چقدر است در ضمن درد لگن و کمر نشانه بدخیم بودن هست یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر فربد شنبه ۲ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 382 مشاهده پرسش
    با سلام . آقای دکتر من هفته پیش حضوری بیمارستان نیکان خدمت شما رسیدم برای جراحی کجی آلت تناسلی. فرموده بودید حضوری خدمت برسم. طی صحبت قبلی فرموده بودید عوارض فقط کوتاه شدنه آلت است. اما در ویزیت حضوری فرمودید بخیه ای که زده میشود را تا آخر عمر حس خواهید کرد و اینکه ممکن است دوباره به حالت قبلی برگردد. به خاطره همین موضوع برای عمل مردد شدم. خواهشا من را از این گمراهی بیرون بیاورید. این حس کردن بخیه موقتی برای چند هفته است؟ یا اینکه برای همیشه آن را حس خواهم کرد . و اگر همیشگی است آیا نمیشود بخیه را جزبی زد که دیگر حس نشود؟ لطفا توضیح بفرمایید تا برای عمل تصمیم گیری کنم. با تشکر فراوان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 697 مشاهده پرسش
    با سلام.من پسری 28 ساله هستم ومتاهل.حدود دو سال پیش در بیضه های خودم چند برجستگی احساس کردم.به متخصص مراجعه کردم .ایشون بعد از معاینه سونوگرافی برای من تجویز کردن.جواب سونو به این شرح:یک کیست در هد اپیدیدیم سمت راست به اندازه 5 میلی متر که احتمالا از منشا تونیکا باشد ویک کیست در هد اپیدیدیم سمت چپ به اندازه 3 میلی متر.با ذکر این اوصاف چند سوال داشتم.1)میشه درباره ماهیت این کیستها یکم توضیح بدین و اینکه ایا احتمال داره این کیست ها در اینده سرطانی بشه؟2)ایا لازم هر شش ماه یکبار ازمایش و سونو انجام بدم واینکه لازم تحت نظر پزشک باشم؟3)ایا لازمه به پزشک متخصص دیگه ای مراجعه کنم؟اقای دکتر ایا لازم نگران وجود این کیست ها باشم یا خیر؟ایا لازمه دارویی مصرف کنم؟خواهش میکنم یکم توضیح بدین. خیلی میترسم.ممنون اقای دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      این کیست نیاز به درمان ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب