اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

کیست کورتیکال کلیه

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

کیست های کلیه اغلب بی علامت هستند و به صورت اتفاقی در بررسی های سونوگرافی تشخیص داده می شود. بیماری 45 ساله به علت درد پهلوی مبهم و جهت بررسی و چکاپ سلامتی کلیه ها به دکتر مراجعه می کند و در بررسی های انجام شده توسط دکتر در سونوگرافی، یک کیست به اندازه 5 سانتی متر در کلیه چپ تشخیص داده می شود.

این امر باعث نگرانی بیمار که مریم نام دارد شده و جهت پیگیری بیشتر به دکتر کرمی مراجعه می کند. به خاطر نگرانی مریم از این موضوع، سوال ها و جواب هایی که بین ایشان و دکتر کرمی مطرح شده است را در زیر می خوانیم.

کیست های کلیه

کیست کورتیکال، معمولاً کیسه گرد کوچکی هست که با مایع پر شده است. اکثر افرادی که به این کیست ها مبتلا هستند، از وجود آنها بی خبر هستند. در صورتی که این کیست ها بترکند، خونریزی کنند و یا به حدی رشد کنند که به دیگر اعضای بدن فشار وارد کنند، باید تحت درمان قرار بگیرند.

کیست های کلیه چه چیزی هستند؟

یک کیست کلیه، یک کیسه بسته است که با هوا یا مایع پر شده است. کلیه ها اندام های لوبیا شکلی هستند که در پایین کمر قرار گرفته اند و به کنترل مقدار نمک و آب بدن کمک می کنند. آنها همچنین با تصفیه ی خون و تولید ادرار، مواد زائد را از بدن خارج می کنند. درون کلیه، واحد های سازنده ای به نام نفرونها قرار دارند. هر نفرون از یک فیلتر و یک لوله تشکیل شده است.

زمانی که خون برای تصفیه سازی وارد کلیه ها می شود، نفرون ها آب اضافی و مواد زائد را خارج می کنند که به صورت ادرار از بدن دفع می شوند. کیست به جمع شدن مایع در یک حفره با دیواره نازک، که راه خروجی ندارد گفته می شود که به جمع شدن این مایع در دیواره کلیه ها کیست کلیه گفته می شود.(کیست های ساده کلیه، معمولاً دیواره نازکی دارند و پر از مایع هستند.)

اگر به اطلاعات بیشتر درمورد کیسه های کلیه میخواید، مقاله ی کیست کلیه را بخوانید.

عکس کیست کورتیکال کلیه

کیست کورتیکال کلیه چیست؟

کیست کورتیکال کلیه یک کیسه‌ی پر از مایع است که در لایه کورتکس (قشر خارجی) کلیه تشکیل می‌شود. این نوع کیست‌ها معمولاً خوش‌خیم هستند و به‌طور تصادفی در تصویربرداری‌های پزشکی مانند سونوگرافی یا سی‌تی‌اسکن شناسایی می‌شوند. کیست‌های کورتیکال کلیه اغلب بدون علامت هستند و به درمان خاصی نیاز ندارند، مگر اینکه بزرگ شوند یا باعث علائمی شوند.

علائم

در بیشتر موارد، کیست‌های کورتیکال کلیه هیچ علائمی ندارند، اما در صورت افزایش اندازه یا ایجاد عفونت ممکن است علائمی مانند:

  • درد مبهم یا شدید در ناحیه کمر یا پهلو
  • عفونت‌های مکرر ادراری
  • وجود خون در ادرار (هماتوری)
  • فشار خون بالا

علل

علت دقیق تشکیل کیست‌های کورتیکال کلیه مشخص نیست، اما با افزایش سن احتمال ایجاد آن‌ها بیشتر می‌شود. همچنین ممکن است زمینه ژنتیکی یا برخی بیماری‌ها در این روند نقش داشته باشند.

این کیست ها ممکن است به کوچکی یک نخود یا به بزرگی یک گریپ فروت باشند و می توانند به مرور زمان بزرگتر شوند. 

چه کسانی به کیست کورتیکال کلیه می شوند؟

با بالا رفتن سن، کیست کورتیکال کلیه شایع تر می شود. تقریباً نیمی از افراد 50 سال به بالا، حداقل یک کیست کلیه دارند. اکثر افراد فقط در یکی از کلیه های خود کیست دارند، اما با افزایش سن، تعداد کیست ها و احتمال تشکیل کیست در کلیه دوم بیشتر می شود.

ابتلا به کیست کلیه

آیا کیست های ساده کلیه خطرناک هستند؟

کیست کورتیکال کلیه، تقریباً همیشه بی خطر است. دلیل نامگذاری آنها این است که احتمال بسیار کمی وجود دارد که تبدیل به یک مسئله جدی تر شوند. گرچه، برخی از کیست ها دیواره های ضخیمی دارند و ممکن است روی اشعه ی ایکس ناهنجار به نظر برسند و می توانند مربوط به سرطان کلیه باشند.

چه چیزی موجب تشکیل کیست های ساده کلیه می شود؟

کیست های ساده کلیه زمانی تشکیل می شوند که لوله یک نفرون شروع به بزرگتر شدن کند و با مایع پر شود. محققان نمی داند چه چیزی موجب این اتفاق می شود اما می دانند که کیست های کلیه ارثی نیستند. 

در کلیه چند نوع کیست وجود دارد؟

1- کیست ساده: که اغلب به صورت تکی و با دیواره صاف در سونوگرافی می باشد به علت سن بالا ایجاد می شود و 50درصد افراد بالای 50 سال در بررسی سونوگرافی ممکن است کیست ساده داشته باشند. کیستهای ساده در سونوگرافی دیواره صاف دارند و در داخل آنها چرک و خون و لخته وجود ندارد.

2- کیست های متعدد: که این کیستها باید دقیقاً بررسی شوند. بعضی از این کیست ها علت ارثی دارند و از والدین به بچه ها منتقل می شوند. که به آنها (APCK) گفته می شود. نکته مهم در مورد این کیست ها تشخیص به موقع و کنترل آنها می باشد چرا که ممکن است در نهایت منجر به از کار افتادن کلیه ها و دیالیز در سنین پایین شود. لذا انجام سونوگرافی قبل از ازدواج در تشخیص و جلوگیری از انتقال آن بسیار مهم است.

3- کیستهای مخلوط: که در سونوگرافی تعداد کیست ها متعدد و در داخل آنها دیواره های متعددی وجود دارد. این کیست ها باید از نظر سرطان کلیه دقیقاً بررسی کرد.

جمع بندی اینکه در کلیه سه نوع کیست وجود دارد:

  1. کیست های ساده
  2. کیست های متعدد و ارثی
  3. کیست های دیواره دار و نامنظم
درد پهلوی چپ

علائم کیست های ساده کلیه چه چیزهایی هستند؟

کیست کورتیکال، معمولاً هیچ علائمی ندارد و به صورت اتفاقی در بررسی های سونوگرافی تشخیص داده می شود. در حقیقت، اکثر افرادی که این کیست ها را دارند از وجود آنها بی خبر هستند. در صورتی که این کیست ها پاره شوند و شروع به خونریزی کنند، عفونت کنند و یا بزرگتر شوند، می توانند مشکل ساز باشند. علائم کیست های ساده کلیه عبارتند از:

  • درد پهلو بین دنده ها و لگن، شکم یا کمر
  • تب
  • تکرر ادرار
  • وجود خون در ادرار یا ادرار تیره

کیست، بسته به محل خود می تواند بر عملکرد کلیه تأثیر بگذارد. همچنین در صورتی که کیست از تصفیه مواد زائد خون جلوگیری کند، می تواند منجر به نوعی فشار خون بالا شود.

کیست های ساده کلیه چگونه تشخیص داده می شوند؟

کیست های ساده کلیه معمولاً در زمانی شناسایی می شوند که بیمار به علت مشکل دیگری به پزشک مراجعه کرده است. رایج ترین آزمایشات مورد استفاده برای تشخیص این کیست ها عبارتند از:

سونوگرافی: امواج صوتی و اکوهای فرکانس بالا، تصاویری از درون بدن را ایجاد می کنند.

توموگرافی کامپیوتری (سی تی اسکن): اشعه های ایکس و یک کامپیوتر، تصاویری سه بُعدی از درون بدن فراهم می کنند. این اسکن ها، نیاز به تزریق یک ماده کنتراست یونیزه شده دارند تا کیست های مایع را از توده های جامد تشخیص دهند.

تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI): با استفاده از آهن ربا ها، امواج رادیویی و یک کامپیوتر، تصاویری از درون بدن تولید می شود. از این روش همچنین برای تشخیص کیست های پر از مایع، از کیست های جامد استفاده می شود. این روش نیازی به استفاده از ماده کنتراست یونیزه شده ندارد، بنابراین، برای بیمارانی استفاده می شود که به ماده کنتراست حساسیت دارند.

تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI)

کیست های ساده کلیه چگونه درمان می شوند؟

در اکثر موارد، کیست های ساده کلیه نیازی به درمان ندارند. با این حال، اگر کیستی به اعضای دیگر بدن فشار وارد کند یا عملکرد کلیه ها را تحت تأثیر قرار دهد، کوچک کردن یا خارج کردن آن ممکن است ضروری باشد. 2 نوع روش برای درمان کیست های کلیه وجود دارد:

  • آسپیراسیون و اسکلروتراپی: پزشک یک سوزن بلند را وارد پوست می کند تا کیست را سوراخ و مایع درون آن را تخلیه کند. سپس برای کوچکتر کردن کیست، یک محلول قوی به آن تزریق می کند. در صورت لزوم، این روش باید تکرار شود.
  • جراحی: جراحی خارج کردن کیست معمولاً با روش لاپاروسکوپی انجام می شود. در این روش، وسیله ی نازکی به نام لاپاروسکوپ از طریق حفره هایی کوچک وارد شکم می شود. پزشک در طول جراحی، ابتدا کیست را تخلیه می کند، سپس آن را برش می دهد و یا می سوزاند.

آیا کیست های ساده کلیه قابل پیشگیری هستند؟

برخی از کیست های ساده قابل پیشگیری نیستند. شما می توانید با نوشیدن مایعات فراوان و مصرف نمک کمتر از 2300 میلی گرم در روز احتمال تشکیل آنها را کاهش دهید.

 آیا ارتباطی بین کیست کلیه و تبدیل آن به سرطان کلیه وجود دارد؟

کیست ساده هیچ نگرانی نداشته و به سرطان تبدیل نمی شود.  اما کیست هایی که دیواره آنها نامنظم و داخل آنها حفره حفره است حتماً باید از نظر سرطان کلیه هرچه زودتر بررسی شوند و کیست های ارثی متعدد اغلب باعث از کارافتادگی کلیه ها می شوند و ندرتاً به سرطان کلیه تبدیل می شوند.

در ویدئوی زیر کیست کلیه از داخل کلیه ی بیمار بیرون آورده می شود.

کالیکتازی کلیه معمولاً به دلیل درمان ویتامین  D، پرکاری غده تیروئید، سارکوئیدوز و موارد دیگر اتفاق می افتد. درمان این شرایط بستگی به علت وقوع بیماری دارد. در صورتی که بیمار به خوبی درمان نشود، برخی از علل نفروکلسیوز می توانند منجر به بیماری کلیوی مزمن شوند.ش

سینوس کلیوی یک حفره ی پر از چربی است که در فضای داخلی کلیه قرار گرفته است. این حفره با فضای پری نفریک در ارتباط است. سینوس کلیوی حاوی هلیوم کلیوی است و از طرفین با پارانیشم کلیوی هم مرز است.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران، عضو انجمن ارولوژی اروپا، امریکا و آسیا

3.9/5 - (59 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 623 مشاهده پرسش
    باسلام 52سال سن دارم مدتی است تکرر.شوزش.دوشاخه شدن ادرار دارم حجم پرستاتم 50سی سی میباشدایا نیاز به جراحی دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      باید سیستوسکوپی کنم
  • تصویر کاربر سیاوش شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 556 مشاهده پرسش
    با سلام .پدر من حدودا 70 سال دارند همراه با ناراحتی قلبی که سه استنت در قلبشون دارند با مشکل تکرر ادرار وپی اس ا 98 به دکتر مراجعه نمودند .پس از نمونه برداری درجه گلیسون5+4 بود ودر بن اسکن متاستاز استخوان دیده شد .در سی تی شکم ولگن مشکلی نبود .دکتر معالج برایشان ماهی یکبار امپول دیفرلین وپرتو درمانی تجویز نمودند .سوال من این است که با توجه به اینکه پدر سر حال هستن ودر داستخوان ندارند بایدپرتودرمانی شوند.واگر بشوند عوارض ان چیست .واینکه اگر پرتو نشوند وفقط هورمون درمانی شوند چه مشکلی پیش نیاد ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      روش درمان همان است که فرمودین جراحی نمیخواهد هر دو ضروری است
  • تصویر کاربر ولی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 854 مشاهده پرسش
    پدر بنده با 70 سال سن پروستاتشان 107 سی سی شده. از مشکل تکرر ادرار در شبها بسیار رنج میبرند. چون پاهایشان نیز ضعیف و کمی اختلال حواس نیز دارند. سنگ مثانه بزرگی به اندازه حدود یک سانت نیز طبق سی تی اسکن و سونوگرافی دارند. دکتر دستور عمل جراحی داد که پیش از آن لازم بود مشاوره با دکتر قلب صورت بگیرد. دکتر قلب بعد از اکو و نوار قلب برای عمل اوکی نداد. میخواستم بپرسم برای ایشان چه میتوانیم بکنیم؟ هربار که دستشویی میره با خطر افتادن در دستشویی روبروست. واقعا وضعیت ایشان چندخانواده را گرفتار کرده است. اگر دکتر لطف کنند و در دوهفته اول آذر به ما وقت بدهند که با مدارک کامل خدمت برسیم هم ممنون خواهیم شد. با سپاس مجدد بیمار سابقه فشارخون و قند هم دارند. اماتابه حال مشکل قلبی نداشتن. دکتر قلب بعد از اکو و نوارقلب دستور اسکن هسته ای قلب دادن که دیگر پدرم خسته شد و حاضر به ادامه نشد. چون اسکن قلب دوروز کار داشت.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      در صورت اجازه دکتر قلب تنهادرمان جراحی باز است
  • تصویر کاربر احسان شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 475 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض وقت بخیر؛
    آقای دکتر بنده ( پسری 31 ساله) دو ماه پیش بدلیل سوزش ادرار و وجود خون در ادرار (بصورت میکروسکوپی) به اورولوژیست مراجعه کردم. پزشک محترم پس از بررسی نتیجه سونوگرافی و آزمایش، برای بنده سیستوسکوپی تجویز کردند و انجام شد. گزارش آزمایش، سونوگرافی و سیستوسکوپی به پیوست تقدیم می گردد.
    ● علائم فعلی جسمی بنده سوزش ادرار، درد های گاه به گاه شدید و خفیف در ناحیه مجرای ادرار ( این سوزش گاه تا ناحیه مقعد هم حس می شود) ، دو ماه پیش برای دو الی سه روز در ناحیه آلت هم درد داشتم.(الآن در ناحیه آلت دردی ندارم.) بدلیل شرایط کاری و تحصیلی بعضاً دچار استرس هم می شوم. مجرد هستم و بصورت مرتب تخلیه مایع منی صورت نمی گیرد. سابقه آمیزش جنسی ندارم. در تخلیه ادرار مشکلی ندارم و ادرار باریک شده امّا منقطع و چکه چکه نشده. شب ها در موقع خواب در صورت مصرف زیاد مایعات یک الی دو بار بیدار می شوم.
    ● سؤال بنده این است که بر اساس شرح حال و گزارش سیستوسکوپی، پروستاتیت من از چه نوع می باشد؟ ( حاد، مزمن و ...)
    ● بنده تا کنون 30 عدد تاوانکس مصرف کرده ام. هر شب قبل زا خواب یک عدد کپسول اُمنیک ( تامسولاسین) مصرف می کنم. هر روز یک عدد قرص سلنیوس می خورم. و همچنین روزی دو بار از قرص پروستاتان استفاده می کنم. روزانه از تخم شربتی هم استفاده میکنم. به طرز باور نکردنی در تسکین سوزش بسیار اثر گذار می باشد. آیا مصرف این داروها با توجه به بیماری مناسب است؟ تا کی باید این داروها را مصرف کنم؟
    ● آقای دکتر بنده در مرحله آشنایی پیش ا ازدواج می باشم. با توجّه به مصرف این داروها و تشخیص این بیماری نیازی به مطرح نمودن این بیماری با همسرم می باشم یا خیر؟
    تشکّر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      از نظر من شما سالمید ونیاز به درمان ندارید
  • تصویر کاربر mohamad شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خوب هستید من سوالم رو دررابطه با پروستات پرسیدم در سایتتون اما باز همانند سوالم در رابطه با واریکوسل ، از فرمت عکس من سایتتون پشتیبانی نمیکند ، آقای دکتر مگر برای تشخیص بیماری های مخصوص پروستات نباید ازماش خون و یا ازمایش دستی برای مقعد داد پس چطور دکتر من از روی ازمایش اسپرم و سونوگرافی بیضه سمت چپ تشخیص دادند که من نباید تا زمان ازدواجم نوشیدنی های حاوی کافعین و همچنین تندیجات بخورم من سه ماه از قرص فیناستراید 1 میل استفاده کردم اما فیناستراید روی علایم ازمایش psd که ازمایش خون مخصوص پروستات هست اثر میگذاره نه ازمایش اسپرم درضمن من قبل از ازمایش اسپرمم نزدیک دو ماه بود که قرص فیناید رو قطع کرده بودم من از روی ازمایشاتم عکس گرفتم لطفا نگاه کنید و نظرتون رو بگید من قبلا بخاطر مشکلاتی که داشتم و الان نمیتونم توضیح بدم زمان دبیرستانم مقدار زیادی خودارضایی انجام میدادم مثلا هفته ای دو یا سه بار اما الان خیلی کمتر انجام میدم و هر هفته یا دو هفته یک بار شده و بعد از عمل واریکوسلم در بیضه سمت چپ سه هفته هست که اینکار رو انجام ندادم یعنی به خاطر خودارضایی پروستاتم عود کرده خواهش میکنم کامل بهم در پاسختون توضیح دهید و لطفا کلی نگویید چون خیلی استرس دارم ، خیلی خیلی از شما ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      این تزمایش کاملا طبیعی است
  • تصویر کاربر شهریار شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 580 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر. من چند وقتی هست که دور کلاهک آلتم جوشهای ریزی به وجود اومدن که نگرانم کرده. علاوه بر این از طرفی قبلا هم بخاطر درد ناحیه ی شکم پیش ارولوژیست رفتم و گفتن که التهاب پروستات دارم که منجر به سیستوسکپی شد. ولی اون درد خوب نشد و باز هم ادامه داره. از کلیه و مثانه هم سی تی و هم سونو گرفتن اما چیزی مشاهده نشد. اخیرا یک دکتر عمومی که بهشون مراجعه کردم با معاینه شکمم و فشار دادن قسمت سمت راست مجاور نافم گفتن که احتمال سندروم روده تحریک پذیر میره. لطفا راهنماییم کنید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      اینها زگیل
      نیستند درمان نمیخواهد
  • تصویر کاربر الهام دوشنبه ۶ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 474 مشاهده پرسش
    پدرم 64سال سن داره
    چند سالِ شهرستان تحت نظر دكترش دارو مصرف كرده كه طبق آزمايشاتش psa آن تا حالا4.9بيشتر نبوده ولي هفته پيش آزمايشش 6.94بوده خواستم بپرسم تشخيصتون چيه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام بهتر ایت نمونه برداری شود فیلم نمونه برداری پروستات من در سایتم را ببینید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 555 مشاهده پرسش
    من پدرم 63 سالشه....
    نمره psa =23...
    سایز= 45...
    نمره گلیسون= 9...
    دکتر گفته هورمون درمانی...
    نظر شما چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      باید بیایید ببینم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب چند ماه گذشته در خصوص پروستاتم با شما مشورت کردم فرمودید شش ماه بعد آزمایش رو تکرار کردم در خردادماه نتیجه 2.98 بود که فرمودید فعلا اقدامی لازم نیست در مهرماه با وجود علائم تکرر آزمایش رو تکرار کردم که به 3.79 افزایش پیدا کرد مجددا در آذرماه با تکرار آزمایش به 2.61 رسیده چون گاها تکرر و احساس عدم تخلیه کامل ادرار دارم و از طرفی اعداد آزمایش متغیر هستن چه دستور می فرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      چون بالا رونده نیست درمان نمیخواهد
  • تصویر کاربر سامان چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 7630 مشاهده پرسش
    با سلام
    پدرم سال پيش ماه اسفند عمل راديكال پروستاتكتومي انجام دادن بعد ازعمل تا حالا سه بار آزمايش psa دادن به فاصله ي سه ماه
    آزمايش اول:
    Total psa: 0.1
    آزمايش دوم:
    Total psa: 0.2
    آزمايش سوم:
    Total psa: 0.5
    مي خواستم بدونم اين افزايش نشان دهنده ي recurrence مي تونه باشه چون گفته شده psa> 0.2 نشانه ي بازگشت سرطان است؟
    با توجه به اينكه پدرم هنوز از نظر كنترل ادرار هيچ بهبودي پيدا نكرده.
    ممنون .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      سه ماهدیگر اگر بالا رود باید رادیو تراپی کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر غلام جمعه ۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 521 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر دو ماه پیش دو سال کردم ولی هنوز جواب ندادی علت چیست .پیگیری z96e772 و- n70c131
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      با شرمنده گی سوالتان را تکرار نمایید
  • تصویر کاربر فریماه پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 677 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید آقای دکتر من 31 سال دارم و حدود 3 سال پیش فهمیدم در هر 2 کلیه کیست دارم و توسط پزشک تحت نظر هستم و فقط قرص آتوروستاتیت مصرف می کنم سوالم این است که هیچ راهی ندارد که این کیستها از بین برود و سوال دوم اینکه اگر بچه دار شوم بچه هم مبتلا می شود ؟ در ضمن متاهل هستم
    مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر ارثی است حتما منتقل خواهد شد apck
    2. تصویر کاربر فریماه چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام با تشکر از جوابتان می خواستم بدون در خانواده من فقط من مبتلا هستم از کجا بدونم که ارثی است.یا نه؟و راه درمان ندارد؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی مشخص میکند
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 563 مشاهده پرسش
    سلام
    سنگی به اندازه ی 12 میلی در حالب راست دارم که عمل TUL را برایم توصیه کرده اند .
    میخواستم از شما سوال کنم آیا امکان دفع آن بدون این عمل وجود ندارد؟
    یا راه دیگری بجز این عمل نیست ؟
    با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      حتما راهی ندارد با عکس مراجعه نمایید
  • تصویر کاربر rezakhan چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 706 مشاهده پرسش
    باسپاس فراوان از شما كه جواب بنده رو دادين.سيتوسكپي هم انجام شده از مثانه و خدارو شكر داخل مثانه توده نبوده.البته نا گفته نماند همسرم سال قبل عمل تنگي حالب انجام دادن در اون زمان كليه ايشان از اندازه طبيعي بزرگتر شده بود و حدود 15% كليه فقط كار ميكرد كه به ما گفتن مشگل تنگي بر طرف شده كليه هيچ مشگلي نداره و بعد از 2 ماه بعد ديديم كه قسمت جراحي شده سفت شده و روز به روز بزرگتر مي شود.با مراجعه به پزشك كه در كرج اين جراحي را انجام داده و سونوگرافي هم كرديم گفت مشگلي نيست وبه پزشك ديگري مراجعه كرديم كه پزشك گفت كليه خيلي بزرگ شده و داخلش خون جمع شده.مدتي هم بود داخل ادرار خون ديده ميشد كه يك دفعه كامل خون قطع شد و به حالت طبيعي برگشت.اما باز روز به روز كليه بزرگتر مي شد و وقتي گفتن بايد نفركتومي بشه بعد از اسكن هسته اي كه مطمئن شديم كامل كليه از كار افتاده عمل نفركتومي انجام شد و بعد جواب پاتولوژي به ما اينطوري گفتن كه ارسال مي كنم خدمتتون.
    Macroscopic:
    Specimen received in formalin , labled as right kidney , consists of a nephrectomy specimen including M:16*11*5 cm covered by perinephric fat , M:5*1.5*1 cm , and including urter M:0.5*0.5 cm.
    External surface is unremarkable . on sections multiple creamy fragile papillary tumoral masses are identified in renal pelvis M:12*6*4 cm . grossly tumorinvades into renal pelvis and sinus but renal vein are grossly free from tumor . cortical and medullary thickness of kidney are 0.5cm and 3cm respectively .
    No lymph node is included .
    SOS : M/10 EMB:5%
    Block descroption;1-3)tumor 4-5)tumor&peripelvic fat 6,7)tumor &renal paranchyma 8)non tumoral tissue 9)margin of ureter 10)ureter 11)perinefric fat

    Microscopic:
    Section show papillary structures lined with transitional epithelium showing high N/C ratio, large pleomorphic hyperchromatic nuclei, eosinophilic cytoplasmand prominent nucleoli with area of nests formation invading into lamina propria.

    Diagnosis:
    Right Kidney , Nephrectomy;
    - High Grade Urothelial Carcinoma of Renal Pelvis according to 2004 WHO grading system.
    - Tumor size: 12*6*4cm (total surface)
    - Tumor location: renal pelvis
    - Peripelvic fat: involved by tumor
    - Renal parenchyma: involved by the tumor
    - Perirenal fat: involved by tumor
    - Distal of ureter: involved by tumor
    - Renal vein: free from tumor
    - Necrosis : not identified
    - Vascular invasion(venous or lymphatic); not identified
    - Non neoplastic tissue : end stage renal disease
    - No lymph node is included
    - ICD: M-8130/3. C65.9
    NOTE – Patohologic staging is compatible with Pt3a,pNx,pMx(At least stage III)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      این سرطان لگنچه بوده و بعد از عمل شیمی درمانی و پی گیری می خواهد
    2. تصویر کاربر rezakhan چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با تشكر فراوان از شما.
      در بيمارستاني كه اين عمل نفركتومي انجام شد (بيمارستان هاشمي نژاد) قبل از سيتوسكپي گفنمد شيمي درماني نياز هست اما بعد از سيستوسكپي خداروشكر گفتند كه به مثانه نرسيده فقط بايد لوله حالب را در بيارن.مي خواستم ببينم لوله حالب خارج شود باز هم نياز به شيمي درماني مي باشد؟؟؟ اونجا گفتند نياز نيست.فقط حالب خارج شود كافيست.
    3. تصویر کاربر rezakhan چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر نياز هست جواب سيتوسكپي هم براتون ارسال كنم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهران یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 521 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب. اینجانب شبها 2 بار جهت تخلیه ادرار بیدار می شوم ، ضمنا پس از انجام ادرار حس میکنم بطور کامل تخلیه صورت نگرفته و یک دقیقه بعد کمی ادرار برای تخلیه مجدد وجود دارد.البته ادرارم قطره قطره نیست فقط در یک زمان همهش تخلیه نمیشود . PSA اینجانب نبز 0/9 است. از قطره روغن کدوی طبی زردبند نیز استفاده می کنم لطفا راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      چند سالتان است
    2. تصویر کاربر مهران سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      من 46سالمه
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر اميرحسين چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 544 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشيد بند جوان 19 ساله هستم كه داراي سنگي به قطر 4ميل متر هستم كه در حالب كليه قرار دارد و داراي درد هاي مداوم هستم به دكتر مراجعه كردم و دارو هايي و توصيه هاي ذكر نمود ملي تاثير حاصل نشد خواهشمند هستم كه بنده را راهنمايي كنيد
    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر دفع نشود باید tulانجام دهید02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر سهيل پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1815 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر. خسته نباشيد
    بنده بعد از اينكه به يك پزشك داخلي مراجعه كردم بعد از انجام سونوگرافي مشخص شد كه سنگ 5ميليمتر در قسمت اينترامورال حالب چپ در محل uvj به صورت impactedوجود دارد. ميخواستم بدونم كه راهي براي دفع اين سنگ با دارو وجود داره يا نه؟ اگر راهي هست چطور؟ و اگر هم راهي وجود نداره ميخواستم هزينه عمل TUL رو با دفترچه تامين اجتماعي و يا آزاد بدونم ؟ متشكرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمان tul است فیلم عمل را در اپارات ببینید با سرچ دکتر کرمی با مطب هماهنگ نمائید02122642744
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 659 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر با عرض پوزش فرمودی گرما وسرما مال کلیه نیست واسپاسم عضله است راه درمان چیست وبه چه دکتری مراجعه کنم واقعا درد مرا پیدا کردی خدا خیرت بده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      گرم نگاه داشتن کلیه و نرمش
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب