با عوارض عمل پروستات آشنا شوید

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
امروزه عمل جراحی پروستات به دو روش باز و بسته انجام می شود که بسته به شدت و حجم و اندازه بزرگی پروستات و شکل رشد پروستات نوع درمان انتخاب می شود. عوارض عمل پروستات چیست؟

عمل پروستات

غده پروستات به اندازه یک گردو کوچک مثل شکل زیرکاملاً دورادور گردن مثانه و قسمت خروجی آن را احاطه کرده است. وقتی غده پروستات بزرگ می شود قسمت خروجی مثانه را تنگ کرده و باعث علائم زیر می شود.

عکس بزرگی پروستات

  • کاهش جریان ادراری
  • قطع و وصل شدن ادرار
  • قطره قطره آمدن ادرار
  • تکرر ادراری
  • سوزش شدید و باریک آمدن ادرار
  • عدم تخلیه خوب مثانه و ادرار باقیمانده بالا در داخل مثانه
  • بیدار شدن های مکرر بیمار از خواب در شب ها جهت دستشوئی

50درصد مردان بالای 50 سال به درجاتی به نشانه های ذکر شده مبتلا می شوند که باید درمان شوند.

عوارض عمل پروستات

آیا عمل پروستات خطرناک است؟ اصولاً عمل جراحی پروستات مثل عمل های دیگر عوارضی دارد که به ذکر آنها می پردازیم:

1- عوارض حین عمل پروستات

بعد از عمل به علت جراحی خونریزی قابل کنترلی ایجاد می شود که ممکن است باعث نگرانی بیمار شود ولی کاملاً طبیعی است و با گذاشتن سوند به مدت 24-48 ساعت و ایجاد شستشو کاملاً رفع خواهند شد.

2- بی اختیاری ادراری

عموماً در جراحی سرطان پروستات دیده می شود نه در عمل بزرگی خوش خیم. در بزرگی خوش خیم پروستات بعد از عمل احتمال بی اختیاری نزدیک به صفر می باشد و اصلاً نگران نباشید. کسانی ممکن است بی اختیار شوند که مثانه آنها مشکل داشته باشد از قبیل مثانه های کم حجم و عصبی و سرکش. پس نگران بی اختیاری نباشید.

علت بیضه ی نهفته

3- توانایی جنسی

سوالی که معمولا پرسیده می شود این است که ایا عمل پروستات باعث عقیم شدن میشود؟ در جواب باید گفت که در عمل جراحی سرطان پروستات، توان جنسی مرد آسیب می بیند و یا از بین می رود ولی در عمل خوش خیم پروستات توان جنسی شما کاملاً برای بعد از عمل حفظ خواهد شد و به علت باز شدن حفره در غده پروستات بعد عمل مایع منی شما پس از انزال به داخل مثانه می ریزد و با ادرار دفع خواهد شد و این نگرانی قطع شدن مایع منی نیست و در این مورد اصلاً جای نگرانی نیست.

4- ادرار خونی، درد، سوزش و عدم روان آمدن ادرار

بعد از عمل برای 3-4 هفته کاملاً طبیعی است و با خوردن مایعات فراوان و مصرف مسکن کاملاً بهبودی پیدا خواهید کرد.

جلوگیری از بزرگی پروستات

بزرگی پروستات معمولاً به علت بالا رفتن سن است و در نتیجه هنوز هیچ راهی برای پیشگیری از بزرگی پروستات وجود ندارد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدید، باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دکترتان از شما سونوگرافی از کلیه و مثانه و پروستات و بررسی ادرار باقیمانده و تست PSA و آزمایش کامل خون و ادرار درخواست خواهد کرد و در صورت نیاز توسط پزشک معاینه مقعدی پروستات نیز انجام خواهد شد.

درمان پروستات

اول درمان داروئی پروستات است، خط اول درمان داروئی استفاده از داروهای شل کننده گردن مثانه می باشد. مانند پرازوسین، ترازوسین، تامسولوسین و امنیک. این داروها را قبل از خواب به بیماران توصیه می کنیم که استفاده نمایند. اگر شدت تنگی مجرا به علت پروستات بالا باشد و به درمان داروئی جواب ندهند بهترین اقدام درمان جراحی پروستات می باشد.

عمل باز پروستات

امروزه عمل جراحی پروستات به دو روش باز و بسته انجام می شود که بسته به شدت و حجم و اندازه بزرگی پروستات و شکل رشد پروستات نوع درمان انتخاب می شود. درمان طلائی پروستات برای کسانی که 1- حجم پروستات آن ها بالای 60-70 گرم می باشد 2- همزمان با بزرگی پروستات سنگ مثانه بزرگ دارند 3- سمت رشد بزرگی پروستات به داخل مثانه است، عمل جراحی باز می باشد. در این روش با برش کوچکی در بالای استخوان عانه و زیر ناف و با برش کوچک روی مثانه، قسمت هسته ای پروستات را که باعث انسداد مجرا شده است برداشته می شود.

عمل باز پروستات

بهترین درمان و درمان طلائی پروستات های زیر 50 گرم که باعث انسداد شدید خروجی مجرا می شوند عمل TURP یا تراش از داخل مجرا (همان لیزر عامیانه) می باشد. در این روش بدون برش جراحی پوستی با عبور دوربین به مجرا، قسمت هسته ای پروستات را با تراش و تکه تکه کردن آنها بر می داریم مثل شکل و آنها را خارج می کنیم. پس چه در عمل جراحی پروستات باز و چه بسته همه پروستات برداشته نمی شود و فقط هسته انسدادی را بر می داریم.

عمل پروستات با لیزر

لیزر هولمیوم می تواند به روش های مختلف برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات مورد استفاده قرار گیرد. در روش تخریب پروستات به وسیله لیزر هولمیوم (HoLAP) مقدار اضافی بافت پروستات توسط لیزر از بین می رود. این کار نتیجه ای همانند جراحی پروستات چه باز و چه بسته در پی دارد. مزایای عمده روش تخریب پروستات به وسیله لیزر هولمیوم کاهش از دست دادن خون، مدت زمان کمتر کاتتر (لوله) گذاری و کاهش مدت زمان بستری در بیمارستان می باشد. یک نوع روش تخریب پروستات به وسیله لیزر هولمیوم، برش پروستات به وسیله آن لیزر (HoLRP) است. در این فرایند برای برش بافت اضافی از یک لیزر هولمیوم استفاده می شود.

جراحی پروستات به وسیله لیزر هولمیوم از طریق مجاری ادرار نیز می تواند سبب ایجاد اختلالات نعوظ و انزال معکوس شود. اما از مزایای استفاده از لیزر این است که می توان بافت بیشتری برداشت. همچنین برای مردان با هر اندازه پروستات مناسب است همچنین برای مردان مبتلا به اختلالات خونریزی یا افرادی که دارو های رقیق کننده خون (مانند آسپرین، کلوپیدوگرل و وارفارین) مصرف می کنند؛ مناسب است.

درمان خانگی پروستات

برخی اقدامات احتیاطی می توانند به اجتناب از بدتر شدن علائم بزرگی پروستات و عوارض آن کمک کنند. فرد نباید در هنگام احساس نیاز شدید، دفع ادرار خود را به تاخیر اندازد. باید در هنگام احساس نیاز، هر چه زودتر ادرار دفع شده و مثانه به طور کامل تخلیه شود.

و اما توصیه های اینجانب

  • بهترین و قطعی ترین روش درمان بزرگی پروستات، درمان جراحی آن است. باز یا بسته
  • بزرگی پروستات درمان داروئی ندارد و داروها پروستات را فقط کوتاه مدت شل می کنند و لذا درمان تسکینی هستند.
  • علیرغم پیشرفت تکنولوژی جراحی در حال حاضر بهترین درمان برای پروستات های بزرگ جراحی باز و پروستات تهای زیر 50 گرم عمل بسته TURP یا لیزری می باشد.
  • چکاب منظم PSA را در بالای 50 سال فراموش نکنید.
فیموزیس
  • از عوارض عمل پروستات نترسید چرا که عارضه مهم ندارد و بدون بیهوشی و با یک شب بستری برای همیشه از شر بزرگی پروستات و اختلال در تخلیه ادرار و بدون مصرف قرص راحت می شوید.
  • عمل جراحی خوش خیم پروستات چه باز و چه بسته عود ندارد.
  • در صورت داشتن بزرگی پروستات و اختلالات تخلیه ادراری جهت نوبت دهی با شماره 22642744 تماس بگیرید.
  • جهت آگاهی بیشتر شما فیلم عمل های اینجانب در رابطه با عمل باز و بسته پروستات رانگاه کنید.

ویدیو جراحی پروستات به وسیله دکتر کرمی:

سونوگرافی پروستات چیست؟

سونوگرافی پروستات از امواج صوتی استفاده میکند تا تصویری از غده پروستات مردان  تولید کند و برای کمک به تشخیص علائمی مانند مشکل در ادرار کردن یا بالا بودن نتایج آزمایش خون استفاده میشود. همچنین این آزمایش برای بررسی برآمدگی که هنگام معاینه مقعدی پیدا شده است، مشخص کردن اختلالات و بررسی این که آیا غده بزرگ شده است، استفاده میشود. سونوگرافی ایمن، بدون تهاجم بوده و از اشعه ی رادیواکتیو استفاده نمی کند.

این فرآیند نیاز به آمادگی خاصی ندارد. جواهرات خود را در خانه بگذارید و لباس راحت و گشاد بپوشید. ممکن است از شما خواسته شود تا گان (نوعی لباس مخصوص) بپوشید و به پهلو بخوابید و زانوهایتان را در شکمتان جمع کنید. برای بدست آوردن تصویر هایی با کیفیت بالا، ترنسدیوسر سونوگرافی –یک استوانه پلاستیکی در حدود اندازه انگشت- به مقدار کمی در مقعد شما وارد خواهد شد. اگر انجام نمونه برداری برنامه ریزی شده باشد، ممکن به شما بگویند از مصرف آسپرین و دیگر داروهای رقیق کننده خونی بین 7 تا 10 روز قبل از این فرآیند خودداری کنید. ممکن است از شما خواسته شود که تنقیه کنید تا روده هایتان پاکیزه گردند.

آیا می شود بدون عمل  و با دارو پروستات را درمان کرد. برای آشنایی بیشتر بر روی لینک درمان دارویی بزرگی پروستات کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (208 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.با توجه به تعداد زیاد سوالات پاسخ شما تا 4 روز کاری به صورت پیامک اطلاع رسانی خواهد شد  

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر حسن پنجشنبه ۱۴ دی ۲( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 94 مشاهده پرسش
    سلام.مرد ۶۳ ساله ای هستم.از ۱۳۹۸ مصرف پرترال و از ۱۴۰۰ مصرف فیناسترایت را شروع کردم.معاینه مقعدی در ۱۳۹۸ و پریروز انجام شدند که نظر ارولوژیست در هر دو مورد سالم و نرم و عاری از توده بودن پروستات بود.منحنی پارامترهای PSAو خلاصه سونوگرافی بپیوست ارایه شده اند.از ۲ ماه پیش تکرر ادرار و مشکل دفع ادرار و بوی بد ادرار مطرح شد که مصادف شد با جراحی آبسه بزرگ با حجم چرک ۷۰ cc و پانزده عدد تاوانکس و ناپروکسن تجویز شد که علایم مذکور برطرف شد.اکنون باید ۳۰ عدد افلوفکت ۱۲ ساعته و روزانه یکعدد پروستاتان و پروستا باریج و پروستافید و دم اسب و متفورمین و ناپروکسن و پرترال و فیناسترایت مصرف کرده سپس PSA بگیرم و اگر کم نشد بیوپسی شوم.میزان ارگاسم و انزال هم یکبار در هفته یا در دو هفته یا در یک ماه است.نظر شما چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ دی ۲( 11 ماه پیش)
      بله درمان درستی میباشد
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۴ آبان ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 121 مشاهده پرسش
    سلام دکتر دیشب هم پیام دادم پدرم دکتر سنادی زاده عمل رادیکال کردن اردبیهشت ماه امسال چند بار گرفتگی داشتند اول تیر سیستوسکوپی انجام دادن وسوند فولی گذاشتن به مدت بیست روز بعد که در اوردیم بعد بیست روز به طور ناگهانی ادرارشون قطع شد الان بردیم بیمارستان شهرمون گفتن سوند فولی نمیخوره یک بار مصرف با چسپ زدن لطفا دکتر چاره چی نوبت بگیریم بیایم خدممتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ آبان ۲( 1 سال پیش)
      پیش جراح معالج خودش ببرید بیمار همکاران دیگر رو من نمیبینم
  • تصویر کاربر مهدي سه شنبه ۲۳ آبان ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 107 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشيد . من شبها دستشويي زياد ميرفتم و حجم ادرار هم كم بود . متخصص كليه مراجعه كردم با سونو گرافي حجم پروستات 60 سي سي بود و با آزمايش PSA زير 0/5 . دكتر كپسول تامسولوسيون و يه قرص گياهي هر كدام روزي يكبار تجويز نمود . بعد از يك ماه مصرف فاصله دستشوييها بهتر شد دبي ادرار هم بيشتر شد اما خروج مني ندارم . خواستم نظرتون را بدونم . ممنون آقاي دكتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ آبان ۲( 1 سال پیش)
      عارضه ی تامسولوسین هست
  • تصویر کاربر صفا سه شنبه ۲۳ آبان ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 111 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر کرمی اینجانب۵۵ساله هستم که از دوران نوجوانی کم ادرار پس از اتمام آن مجددا خارج میشد چند سال پیش یکبار به علت فعالیت شدید بدنی در اسپرم خون مشاهده کردم که رفع گردید تا سال گذشته که سونو گرافی لتهاب کمی در پروستات نشان داد ورنگ ادرار نیز پر رنگ بود چیه الی چهار بار خون دلمه شده در انزال وجود داشت در سونوگرافی سال گذشته حجم پروستات۴۲سی سی ودر سونو امسال۳۲سی سی می‌باشد وpsa1.1 که دکتر قرص تامسولوسین وهیدرو کارو تیازید تجویز نموده البته مقداری شن در کلیه هم وجود دارد که قرص سیستول تجویز نموده تا قبل از مصرف دارو علایم فقط خروج ادرار پس از اتمام آن را داشتم ولی در حال حاضر این مشکل کتر ولی خروج ادرار برخی اوقات تغییراتی دارد وقرصها نیز در نعوظ تاثیر زیاد داشته وسرگیجه هم میدهد لطفاً راهنمایی نمایید که جراحی لازم است زیرا با مصرف دارو باز خون در انزال دیده شد زیرا خیلی میل جنسی ندارم البته حالتش هست ولی نعوظ صورت نمیگیرد راهنمایی فرمایید .با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ آبان ۲( 1 سال پیش)
      تامسولوسین رو قطع کنید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ آبان ۲( 1 سال پیش)
      ترازوسین به جاش استفاده کنید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ آبان ۲( 1 سال پیش)
      هیدروکلروتیازید هم قطع شود
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ آبان ۲( 1 سال پیش)
      فعلا نیاز به عمل جراحی نیسن
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر ناصر سه شنبه ۲۳ آبان ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 108 مشاهده پرسش
    سلام . شرمنده من هر کاری می کنم نمی تونم برای شما مستندات ارسال کنم لطف می کنید شماره تماس بدهین داخل تلگرام و ... براتون ارسال کنم
    البته مستندات داخل ربات تلگرام برای شما ارسال کردم اگه لطف بفرمایید جواب بدهین ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ آبان ۲( 1 سال پیش)
      با ذکر نام و شرح مجدد مشکلتون به واتس اپ 09394620321 پیام بدید
  • تصویر کاربر سیروس چهارشنبه ۱۷ آبان ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 108 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.اقای سیروس نیری ۶۳ساله هستند ایشون حدود هشت سال پیش با یکسری علائم به دکتر مراجعه کردند و تشخیص دکتر سرطان پروستات بود بعد به دلیل وزن بالا عمل انجام نشد و پرتودرمانی کردند البته ما ساکن سوئد هستیم بعداز اون در چند مرحله توسط دکتر چکاپ شدند و گفتند هیچ علائمی از بیماری وجود نداره ولی ایشون در تمام این سالها در ناحیه پروستات درد دارند و علائم قبل از درمانشون هنوز هم وجود داره حتی سال گذشته ما سفری به ایران داشتیم در ایران هم ایشون برای چکاپ پیش دکتر رفتند دکتر همون نتایج و همون حرفا رو تایید کردند و گفتند این عوارض بعداز پرتو درمانیه و پروستاتشون هنوز متورم هستش ولی سرطانی نیست میخواستم بدونم شما توصیه ای دارین آیا از این روش عملی که شما معرفی کردین میشه مشکل ایشون حل بشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ آبان ۲( 1 سال پیش)
      دستکاری نشود بهتر است در صورت داشتن علائم ادراری سیستوسکوپی قابل انجام است
  • تصویر کاربر صالحی سه شنبه ۲۵ مهر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 123 مشاهده پرسش
    سلام من اولین بار از طریق نتیجه آزمایش خون متوجه بزرگی شاخص PSA مساوی 4.6 در تاریخ 1400.6.26 طبق آزمایش زیر گردیدم بدون هیچگونه عارضه ای لذا به دکتر اسدی متخصص مجاری ادرار و اندویورولوژی مراجعه و سه قرص زیر را تجویز نمودند سپس بار دوم در تاریخ 1400.11.2 با انجام آزمایش مجدد و آزمایش خون شاخص PSA به 6.2 طبق این برگ آزمایش رسید لذا به دکتر اسدی متخصص مجاری ادرار و اندویورولوژی مراجعه و سه قرص زیر را تجویز نمودند و دو باره آزمایش دادم در تاریخ 1400.12.16 آزمایش دادم و شاخص شد 3.7 و ایشان فرمودند التهاب بوده و بایستی هر 6ماه بیایی و معاینه و آزمایش خون بدهی که دفعه بعد در تاریخ 1401.7.28 دوباره آزمایش دادم و شاخص شد 5.8 و اینبار قرص ترازوسین روزی یک عدد تجویز نمودند . بعد در تاریخ 1402.3.6 دوباره مراجعه و معاینه و آزمایش دادم که اینبار شاخص PSA شده 5.63 و قرص ترازوسین هر روز نصف تجویز نمودند و فرمودند 6ماه دیگر بیا مجدد ضمنا یکبار هم در تاریخ 1400.9.23سونوگرافی نمودم بشرح زیر جواب دادند خوب ببخشید می خواستم با توجه به تخصص جنابعالی پیشنهادتان چیست ممنون می شوم راهنمایی فرمایید ضمنا همچنان عوارض خاصی و مشکل مشهودی ندارم و فقط مشکل بزرگی شاخص PSA می باشد با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ مهر ۲( 1 سال پیش)
      آزمایش جدید دارید؟
    2. تصویر کاربر صالحی سه شنبه ۲۵ مهر ۲( 1 سال پیش)
      سلام آخرین آزمایش مربوط به 1402/3/6 می باشد که فرستادم و در متن سوال آخری می باشد باتشکر.
    3. تصویر کاربر صالحی سه شنبه ۲۵ مهر ۲( 1 سال پیش)
      این آخرین آزمایش من به تاریخ ۱۴۰۲.۳.۶ می باشد .
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ مهر ۲( 1 سال پیش)
      آقای صالحی پور یک ازمایش مجدد PSA انجام دهید هر چه سریعتر و جواب آن را برایم بفرستید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر علیرضا چهارشنبه ۵ مهر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 153 مشاهده پرسش
    مورخ ۵/۱۱ psa ام ۵.۴ بوده و حجم پروستات ۵۸ سیسی بوده بعد ۳۰ عدد مصرف لووفلوکساسین ۵۰۰ ازمایش دادم psa شده ۷.۱ در ضمن دوسال است امنیک مصرف میکنم حالا باید چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ مهر ۲( 1 سال پیش)
      سلام حتما باید نمونه برداری از پروستات و یا MRI :پروستات انجام شود
  • تصویر کاربر فرزاد دوشنبه ۳ مهر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 135 مشاهده پرسش
    باسلام،دو سال قبل بعلت سوزش به پزشک مراجعه کرم بعد از سونو گفتن پروستات ۳۲ سی سی هست که نسبت به سنتون بالاست،فکر میکنم ازمایش ادرار هم دادم(بدون کشت ادراری) دو ماهی فیناستاراید خردم و اکسی بوتی نین،زیاد تفاوتی نکرد چند ماه بعد دوباره سونو پروستات ۳۰ سیسی و ازمایش psa که در حد ۰.۵ بود،مکمل گیاهی پروستا هلث اسپامدا و سیاهدانه و ....خوردم تقریبا بعد یکسال از سونو اولم حجم پروستات به ۲۰ رسید ولی تو کیسه صفرام پولیپ دیده شد. الان دوباره بعد از یکسال از بهبودیم همون علایم رو دارم و پروستات ۳۴ سی سی شده، و پی اس ا به ۱.۵ و فری پی اس آ به ۰.۴ رسیده،دکتر برام افلوکساسین ۳۰۰ روزی ۲ تا تجویز کرده به مدت ۱۵ روز،الان روز پنجم هستش و از دیروز دچار کم شدن زیاد فشار ادرار و تکرر ادرار شدم،ضمنا من ورزش میکردم و همزمان با مصدومیت و احساس درد بین ران و استخوان شرمگاهی سوزشم شروع شده،میخواستم ببینم اسیب ورزشی تاثیری در بزرگی پروستات داره؟ من پیش دیابتی هستم و روزی ۱ گلوکوفاژ ۵۰۰ میخورم و ۱ عدد هم کلیدینیوم سی، این انتی بیوتیک مناسب هست برا من؟
    چیکار کنم واقعا خستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳ مهر ۲( 1 سال پیش)
      هنراه عزیز سونوگرافیست های متفاوت سایز های متفاوتی به شما گزارش خواهند کرد تفاوتی بین ۳۰ و ۳۴ و ۲۰ نیست آسیب ورزشی منجر به بزرگ شدن پروستات نمیشود در کنار درمان دارویی هر روز نیم ساعت در لگن آب گرم بنشینید
  • تصویر کاربر عباس یکشنبه ۲۹ مرداد ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 129 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر بیمار ۶۶ساله درگیر بیماری کنسر پروستات با متاستاز به استخوان از سال ۹۷میباشم ازدرون سونوگرافی جدید کلیه سمت راست ۵۷میلیمتر کوچکتر از حد نرمال می‌باشد ومثانه که سال قبل عمل کردم ترابکوله میباشد و تحت درمان هورمون درمانی با دارو ایکس جوا۱۲۰ ومیکرورلین دوز ۳.۷۵هر ۲۸روز ودارای زایبرون ۵۰۰ازسال۹۷میباشم ایا درمان دیگری وجود داردممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ مرداد ۲( 1 سال پیش)
      سلام خیر درمان های مناسبی دریافت میکنید . زیر نظر پزشکتون ادامه دهید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

پنج شنبه (مطب نیکان)

09:00 - 14:00

جستجو

حالب

+54 مطلب

پرسش از دکتر