جدیدترین درمان پروستات با کپسول پروترال تامسولوسین

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سوالی که معمولا برای مردم مطرح می شود این است که داروی درمان قطعی پروستات چیست و کدام درمان برای پروستات بهتر است. کپسول پروترال و قرص تامسولوسین در واقع کپسول درمان پروستات هستند که برای درمان بزرگی پروستات تجویز می شوند. در این مقاله با داروهای درمان پروستات و عوارض آنها از جمله پروترال 0/4 آشنا می شوید. بزرگی پروستات شتری است که در خانه همه مردان بالای 50 سال دیر یا زود می خوابد. بزرگی پروستات خود را با کاهش قطر جریان ادرار، قطره قطره آمدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار ، تکرر و سوزش ادرار و اختلال در تخلیه ادرار و باقی ماندن ادرار در داخل مثانه و شب بیدار شدن های مکرر، نشان می دهد.

بزرگی پروستات بیماری سن است. با گذر زمان تغییرات سنی در بدن ایجاد می شود و به عنوان مثال: پوکی استخوان ها، سفید شدن موها و چین وچروک پوست و … پروستات در آقایان مسن نیز شروع به بزرگ شدن و باعث بستن خروجی مثانه می گردد.

بزرگی پروستات

در درمان بزرگی پروستات داروهایی مورد استفاده قرار میگیرند که ما در این مقاله چندین قرص پروستاتیت را به طور کامل بررسی میکنیم. با ما همراه باشید تا کپسول درمان پروستات را به شما معرفی کنیم. غده پروستات که فقط در مردان یافت می شود در بالای مجرای مرتبط کننده مثانه با محیط بیرون قرار دارد. غده پروستات اغلب با افزایش سن، بزرگ شده و بر روی میزراه فشار آورده و جریان ادراری را که از مثانه می آید، مسدود می کند.

این وضعیت، می تواند علائم مختلفی را به وجود آورد که از جمله آن ها می توان به مشکل در دفع ادرار، عدم توانایی تخلیه مثانه و نیاز به دفع سریع تر و در دفعات بالاتر ادرار اشاره کرد.

انواع قرص برای التهاب پروستات:

1- کپسول درمان پروستات تامسولوزین

تامسولوزین نوعی دارو به نام آلفا بلاکر است. این دارو با مسدود سازی گیرنده های آلفا موجود در عضله غده پروستات، عمل می کند. تامسولوزین سبب منبسط شدن عضله غده پروستات می شود. این انبساط سبب کاهش فشار بر روی میزراه شده و اجازه می دهد که ادرار آزادانه از غده پروستات عبور کند. همچنین، در این حال دفع ادرار و تخلیه مثانه آسان تر خواهد شد.

2- فیناستراید

فیناستراید یک داروی تجویزی است که به صورت قرص های خوراکی پروستات وجود دارد. قرص های خورکی فیناستراید با نام تجاری Proscar و Propecia وجود دارند. همچنین، این دارو به عنوان یک داروی ژنریک هم موجود است. دارو های ژنریک معمولا قیمت کم تری نسبت به نسخه های تجاری خود دارند.

فیناستراید با کاهش مقدار هورمون دی هیدرو تستوسترون (DHT) در بدن، اثر خود را اعمال می کند.DHT  معمولا سبب بزرگ تر شدن غده پروستات شده و کاهش آن به جلوگیری از بزرگ شدن غده پروستات کمک می کند. مصرف این دارو به افزایش رشد و کاهش ریزش موی سر کمک می کند. رشد مو در دیگر نواحی بدن تحت تاثیر آن قرار نمی گیرد.

شیمی درمانی

3- قرص پرازوسین پروستات

پرازوسین اغلب به عنوان یک آلفا بلاکر استفاده می شود. مطالعات کنترل شده نشان داده اند که این دارو برخلاف دارونمای آن (پلاسیبو) بر علائم سیستم ادراری و میزان جریان ادرار اثر داشته است. درمان با این دارو باید با 0.5 میلی گرم در شب شروع شده و سپس به تدریج و در ظرف 2 هفته تا به 2 میلی گرم و تعداد دو بار در روز افزایش یابد. مهم ترین عارضه جانبی این دارو هایپو تانسیون وضعیتی است با این حال احتمال دارد گرفتگی بینی، سردرد و ریفلاکس معده نیز ایجاد شود.

نتایج این دارو سریع بوده و اغلب می توانند در ظرف 4 هفته ارزیابی شوند. در صورتی که پرازوسین به مدت بیش تر از 2 سال استفاده شود، تاثیر آن کم شده و ممکن است مقادیر بیش تری مورد نیاز باشد. این مورد می تواند ناشی تاکی فیلاکسی یا افزایشی پیش رونده در اندازه غده پروستات باشد که به علت اثرات پرازوسین بر روی تون عضلانی به وجود نیامده است.

4- ترازوسین پروستات

اخیرا، ترازوسین پروستات در بازار های استرالیا حضور یافته است. همچنین، این دارو تنها آلفا بلاکری است که برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات از طرف سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تایید گرفته است. ترازوسین نسبت به پرازوسین نیمه عمری طولانی تر داشته و می تواند یک بار در روز به بیمار داده شود. به علت همین دوز یک روزه خود، سازگاری و مقاومت آن می تواند نسبت به آلفا بلاکر هایی با مدت اثر کوتاه تر، بهتر باشد. آلفا بلاکر هایی با مدت اثر طولانی تر که در شب مصرف می شوند می توانند سازگاری بهتر و اثرات جانبی کم تری داشته باشند.

با این حال، مقادیری بهینه از این دارو ها تاثیری مشابه دارد. تقریبا 70 درصد بیمارانی که به صورت روزانه 10 میلی گرم ترازوسین مصرف می کنند می توانند انتظار بهبودی بیش از 30 درصدی در علائم کلی خود داشته باشند. همچنین، در 52 درصد بیماران، میزان جریان ادرار بیش از 30 درصد بهبود می یابد. عوارض جانبی قابل ملاحظه از لحاظ بالینی حداکثر در 10 درصد بیماران اتفاق می افتد. عوارض جانبی شامل ضعف، تورم محیطی و علائم وضعیتی می شوند. برای کاهش برخی از این عوارض جانبی، درمان باید به آرامی و در شب انجام شود.

ترازوسین پروستات

5- کپسول درمان پروستات پروترال 4

کپسول پروترال0/4 برای چیست؟ کپسول پروترال 0/4 برای درمان بزرگی پروستات تجویز می‌شود. قرص پروترال 4 که با نام تامسولوسین نیز شناخته می شود، پروستات را کوچک نمی‌کند، بلکه باعث باز شدن خروجی مثانه و در نتیجه احساس راحتی در تخلیه ادرار می‌شود. توجه داشته باشید که مصرف کپسول پروترال به صورت دائمی است و در صورت قطع قرص پروترال 0/4، دوباره علائم بزرگی پروستات ظاهر می شوند. به بیماران توصیه می کنیم که از مصرف این دارو زیر 50 سالگی خودداری نمایند.

عوارض کپسول پروترال

عوارض جانبی شایع کپسول پروترال تامسولوسین ممکن است شامل موارد زیر باشد:

6- پروستاتان

یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مردان، ورم خوش‌خیم پروستات (‌BPH) است که علائم ناشی از آن مثل تکرر ادرار و بیداری‌های مکرر در طول شب، احساس درد در هنگام دفع ادرار و غالبا ابتلاء به عفونت‌های مجاری ادراری می باشد. قرص پروستاتان محتوی عصاره‌های خشک گیاهانی چون ریشه و برگ گزنه، تخم کدوی بدون پوست، گل بابونه، میوه‌ی آنیسونو خارخاسک است که دارای خاصیت ضد التهاب و حتی محرک ایمنی بوده، بنابراین  در کاهش التهاب پروستات و درمان علائم ناشی از آن کاملا موثر می‌باشد. 

پروستاتان

7- درمان بزرگی پروستات با آلفا بلاکر ها

مسدود کننده های آلفا یا همان آلفا بلاکرها به شل شدن عضلات مثانه و پروستات کمک می کنند. آنها اندازه پروستات شما را تغییر نمی دهند، اما به جریان ادرار، بیدار شدن از خواب شبانه ب سایر علائم کمک می کنند. و دیگر نیازی به انتظار طولانی برای دیدن نتایج نخواهید داشت. آنها معمولاً بلافاصله کار می کنند. اگر فشار خون بالا دارید، مسدود کننده های آلفا ممکن است گزینه خوبی برای شما باشد زیرا هر دو بیماری را درمان می کنند.

پزشک شما ممکن است یکی از این مسدود کننده های آلفا را پیشنهاد کند:

  • آلفوزوسین ( Uroxatral )
  • دوکسازوسین ( کاردورا )
  • پرازوسین ( مینی پرس )
  • سیلودوسین ( راپافلو )
  • تامسولوسین ( Flomax )
  • ترازوسین ( هیترین )

 

8- مهار کننده های 5- آلفا ردوکتاز

این دارو ها بدن شما را از ایجاد یکی از هورمون هایی که پروستات را بزرگتر می کند، جلوگیری می کنند. آنها از رشد غده پروستات جلوگیری می کنند و در بعضی موارد حتی آن را کوچک می کنند. این داروها دو مزیت دیگر نیز دارند که عبارتند از:

جراحی پروستات

قرص مسکن برای درد پروستات

  • مسکن، مانند پاراستامول یا ایبوپروفن .
  • داروهای مسدودکننده آلفا. آلفا بلاکرها می توانند به شل شدن عضلات غده پروستات و پایه مثانه کمک کنند.
  • آنتی بیوتیک ها.

آیا برای درمان قطعی بزرگی پروستات دارویی وجود دارد؟

آیا رابطه جنسی تاثیری در پیشگیری از سرطان پروستات دارد؟

برخلاف تصور عمومی که فکر می کنند انجام فعالیت های جنسی باعث بزرگی پروستات و بیماری آن می شود، این تفکر کاملاً غلط است و بر اساس تحقیقات ثابت شده انجام فعالیت های جنسی و مقاربت مداوم و منظم باعث شادابی غده پروستات می شود و برعکس عدم مقاربت و یا فاصله زیاد بین رابطه جنسی باعث التهاب پروستات می گردد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدیم باید چه کار کنیم؟

در صورت مشاهده اختلال در تخلیه ادرار باید به پزشک ارولوژی مراجعه و بررسی شوید. این بررسی ها عبارتند از:

  • انجام آزمایش PSA و آزمایش ادرار و عملکرد کلیه ها
  • سونوگرافی از کلیه ها، مثانه و پروستات و ادرار باقیمانده
  • معاینه انگشتی در صورت تشخیص پزشک

علائم و نشانه های بزرگی پروستات بر اساس شدت انسداد به سه نوع خفیف، متوسط و شدید تقیسم می شوند.

– نوع خفیف

سوزش مختصر ادراری، کاهش مختصر فشار و سرعت ادراری دیده می شود ولی تخلیه مثانه خوب انجام می شود و فرد علیرغم علائم از تخلیه ادراری شکایت ندارد.

– نوع متوسط

دوشاخه شدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار، شب بیدار شدن های مکرر ادراری و زور زدن هنگام تخلیه ادرار و باقیمانده زیاد ادرار در مثانه می باشد.

علت سوزش دستگاه تناسلی مردان هنگام ادرار

– نوع شدید

 ادرار بسیار باریک و تخلیه ادراری کاملاً مشکل و اذیت کننده شده و فرد چه بسا دچار احتباس ادراری می شود که مجبور می شویم برای بیمار سوند فولی گذاشته شود.

مکانیسم اثر داروها در درمان پروستات چگونه است؟

داروهایی که امروزه برای درمان پروستات استفاده می شوند عبارتند از: شل کننده های عضلات صاف (مثل امنیک ، تامسولوسین، پرازوسین، ترازوسین) این داروها باعث مهار کردن گیرنده های آلفا که در پروستات و کپسول آن قرار دارد باعث شل شدن گردن مثانه و لذا باز شدن خروجی مثانه و باعث احساس راحتی در تخلیه ادرار می شوند.

این داروها را با عنوان خط اول درمانی برای پروستات های بزرگ شده با علائم خفیف تا متوسط پیشنهاد می کنیم و به بیمار توصیه می کنیم. با محدودیت مصرف مایعات شبانه قبل از خواب یکی از این کپسول ها را استفاده نمایند که باعث روان شدن جریان ادرار صبحگاهی می شود.

مدت زمان استفاده از این داروها چقدر است؟

اگر فرد ی مبتلا به علائم بزرگی پروستات شود باید تا آخر عمر از این داروها استفاده نماید چون اثر این داروها موقتی است و در صورت قطع دارو بلافاصله علائم بزرگی پروستات خود را نشان می دهند.

آیا داروهای شل کننده عضلات پروستات مثل تامسولوسین، امنیک، پرازوسین و ترازوسین عارضه خاصی دارند؟

نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین
نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین

با توجه به مصرف دراز مدت این داروها لازم است با عوارض آن آشنا شوید:

1- قطع و یا کم شدن مایع منی در موقع نزدیکی

این داروها باعث شل شدن و بازماندن گردن مثانه هنگام انزال شده و باعث می شوندکه مایع منی عوض خروج از مجرا به داخل مثانه ریخته شود و با ادرار دفع گردد.

2- کاهش شدت نعوظ

به علت اثر شل کنندگی این قرص ها در پروستات باعث شل شدن عضلات صاف آلت تناسلی مرد نیز می شود و لذا نعوظ سفت ممکن است ایجاد نشود.

3- افت فشار خون

مصرف همزمان این داروها با داروهای پایین آورنده فشارخون ممکن است باعث تشدید افت فشار خون شده و باعث ضعف، سرگیجه، سردی در اندام تحتانی و یا افتادن ناگهانی فرد به زمین شود و به همین خاطر توصیه می شود که این داروها شب ها قبل از خواب مصرف شوند.

انزال ممکن است خطر سرطان پروستات را کاهش دهد

یافته های اخیر، که براساس داده هایی از 30 هزار مرد عمدتا سفید پوست در سن 46 تا 81 سالگی بوده است. در آغاز مطالعه، مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

در مطالعاتی که انجام شد؛ مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

داروهای دیگر درمان بزرگی پروستات

داروهایی هستند که باعث بلوکه شدن تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون در خون می شود. بزرگترین محرک بزرگ شدن غده پروستات هورمون دهیدروتستوسترون است. این داروها از قبیل فیناستراید، دوتاستراید باعث مهار در تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون شود. شش ماه بعد از مصرف این دارو حجم غده پروستات 30 درصد کم می شود ولی در صورت قطع دارو دوباره به حالت اولیه پروستات بر می گردد.

درمان خارش بیضه

از مهمترین عارضه این دارو: کاهش شدید میل جنسی در مرد می باشد که به علت اثرات هورمون دارویی می باشد.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

برای اطلاع از علت بزرگ شدن پروستات در جوانان روی اینجا کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص  کلیه و مجاری ادراری

3.8/5 - (612 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.با توجه به تعداد زیاد سوالات پاسخ شما تا 4 روز کاری به صورت پیامک اطلاع رسانی خواهد شد  

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر ایرج پنجشنبه ۲۲ شهریور ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 39 مشاهده پرسش
    سلام و خدا قوت خدمت اقای دکتر کرمی
    52 سال سن دارم و از خوزستان ، اهواز پیام می دم.
    اقای دکتر دو ماه پیش رفتم سونو گفتن پروستات 56 هست البته نسبت به نوبت های قبل که 76 و 65 بوده بهتر شده ولی ازمایش دادم psa 5 بود که داروهای تامسور ، فینوسکار ، ایندومتاسین بهم دادن و یکماه مصرف کردم و بعد از یکماه و نیم رفتم ازمایش psa 7 شده که دکتر داروها را عوض کرد و امنیک ، پروستا باریج ، وزیکر برام تجویز کرد و گفت بعد از یکماه و نیم بیا بفرستم بیمارستان بستری بشی برای نمونه برداری ، در این مدت میل جنسی کم شده و انزال خشک دارم ، خواهش می کنم کمک و راهنمایی کنید ، ممنون می شم، واقعیتش دکتر خیلی خودم و خانوادم را ترسوند و گفت احتمال سرطان پروستات زیاد هست و باید نمونه برداری بشی، سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ شهریور ۳( 2 ماه پیش)
      بله باید نمونه برداری انجام بشه انزال خشک بخاطر داروهای مصرفی هست حتما نمونه برداری انجام بشه
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۷ شهریور ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 50 مشاهده پرسش
    درودوعرض ادب خدمت شما،
    آقای دکتر۵۴ سالمه حدود دوماهه که احساس سوزش و
    تکررادرار داشنم که هفتهٔ گذشته ب دکتر متخصص کلیه و مجاری ادرارمراجعه کردم،
    ناگفته نماندکه فبلش سونو و کشت ادرار دادم،که نتیجهٔ سونو ،حجم پروستات ۲۸ بودش و حاوی سنگ کلیهٔ ۵ میل در هردو کلیه،،ایشان با معاینه حجم پروستات رو بیشترتشخیص دادن و کپسول
    پورترال۰/۴ و کپسول دوتاستراید،،و برای سنگ کلیه هم قرص سیستون و تاوانکس تجویز کردن،بعدازیکهفته مصرف داروهای فوق،حدود
    ۲۰ درصد علائم بهبودی ایجادشده،ولی برخی مواقع سوزش و تکرر زیاد و کم میشه،
    ممنونم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ شهریور ۳( 2 ماه پیش)
      دوتاستراید رو قطع کنید.مصرف مایعات بیشتر بشه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ شهریور ۳( 2 ماه پیش)
      اگر ادامه دار بود کشت ادراری انجام شود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سمیه شنبه ۱۰ شهریور ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 62 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر سونو وآزمایش بارگزاری شده است
    تشخیص پزشک سرطان خوش خیم پروستات بوده است ک قرص فیناید وآمنیک تجویز شده است سن بیمار ۴۷سال میباشد و جریان ادار ایشان کند می باشد آیا تشخیص پزشک درست بوده ؟ نظرشما درمورد آزمایش سونو وداروی تجویزی چی هست سپاسگزارم از اینکه وقت گذاشتید و پاسخگو بودید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ شهریور ۳( 2 ماه پیش)
      سرطان نداره که پروستات خوش خیم سرطان نیست!
    2. تصویر کاربر سمیه جمعه ۹ شهریور ۳( 2 ماه پیش)
      داروها و مصرف کنن نظرشما هم همین هست
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۰ شهریور ۳( 2 ماه پیش)
      بله اصلا سرطانی نیست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر احمدی یکشنبه ۴ شهریور ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 66 مشاهده پرسش
    سلام پدرم۷۸ سال سن دارد اوایل تیر ماه ادارش بند امد که براش سوند وصل شد دکتر بردیم ازمایش وسونو انجام شد psa27.8 بود داروی تامسولوسین و افلوکساسین مصرف کرد بعد دکتر با معاینه گفت احتمالا سرطان mri واسکن استخوان وبیوبسی انجام دادیم که در اینها از سرطان چیزی نشان نداد یه دکتر میگه فعلا این دارو هارو ادامه بده یکی میگه عمل بشه در حالی که هنوز سوند داره و اینکه ازمایش psa مجدد انجام شده ۴۳.۳شده باید چه کار کنیم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ شهریور ۳( 2 ماه پیش)
      با توجه به افزایش psa باید نمونه برداری انجام بشه
    2. تصویر کاربر احمدی یکشنبه ۴ شهریور ۳( 2 ماه پیش)
      نمونه برداری شده و جواب هم اینکه بدخیمی دیده نشده
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۴ شهریور ۳( 2 ماه پیش)
      جواب نمونه برداری رو بفرستید! باید جراحی بشه تحت نظر همون جراحی که نمونه برداری رو انجام داده
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۲۱ مرداد ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 66 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتربنده با تجویز دکتر پروستاتم را سونوگرافی کردم اندازه پروستات 40 میباشد . در حال حاضر کپسول پروترال 0/4 مصرف میکنم خیلی اذیت نمیشوم ولی بعضا برای ادار به خوبی تخلیه نمیشود . آیا لازم میدانید از طریق TURP نسبت به باز کردن مسیر پروستات اقدام کنم؟
    ضمنا فرمودید که بیهوشی در عمل ندارید یعنی عمل بدون بیهوشی یا بی حسی از طریق نخاع انجام میشود؟
    سن بنده 62 سال است
    ممنون میشوم پاسخ و راهنمائی فرمائید.
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ مرداد ۳( 3 ماه پیش)
      از طریق بی حسی هست سونوگرافی و آزمایش psa رو بفرستید
  • تصویر کاربر حسن یکشنبه ۲۱ مرداد ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 65 مشاهده پرسش
    سلام.43سال سن دارم.پروستاتم 41 و اکوی هموژن داره و کلسیفیکاسیون بطول 13 میلیمتر در پارانشیم میانی وجود دارد.خواستم بدونم مشکلی هست و راه درمان؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ مرداد ۳( 3 ماه پیش)
      آزمایش psa انجام دادین؟
  • تصویر کاربر نازنین پنجشنبه ۱۸ مرداد ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 68 مشاهده پرسش
    باسلام
    برای همسرم دکتر زرگر بیوبسی نوشتن وگفتند که پاراید ۴ هستن
    میخواستم ببینم خطرناکه؟؟
    شما این کار رو (بیوبسی) رو خودتون براشون انجام میدید؟؟؟کجا باید بیارمشون؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ مرداد ۳( 3 ماه پیش)
      با مدارک کامل خودتون جهت ویزیت حضوری و تعیین پلن جراحی به مطب مراجعه کنید همکاران مطب با شما جهت هماهنگی های لازم تماس خواهند گرفت
  • تصویر کاربر قلندری پنجشنبه ۱۸ مرداد ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 54 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان بنده 48سالمه حدودا پنج الی شش دقیقه تاخیر در شروع ادرار در تابستونا دارم زمستان این مشکلو ندارم شاید تکرار داشته باشم ولی تاخیر ندارم از بچگی کم و بیش استرس تخلیه ادارو داشتم البته
    تست پروستات بنده total PSA (cl) 0/38 هست
    free PSA 0/14 هست
    فری PSA و توتال psaهم 0/37هست
    چون عموهام در 70سالگی مشکل پروستات داشتن خواستم ببینم جواب تست بنده نرماله یا باید سالانه تکرارش کنم دکتر جان 🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ مرداد ۳( 3 ماه پیش)
      نرماله در ۵۰ سالگی تکرار کنید آزمایشو
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱۳ مرداد ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 63 مشاهده پرسش
    سلام
    10ماهیست زیرمقعداحساس ورم دارم وخارش.هرشیاف وقرص جواب نداد 20 روزیست مقعداحساس انقباض دارم ودردمقعدوبین مقعدوکیسه وپشت بیضه درددارم وکمردرد وانزال کمی درددارهِ
    سونوچندباروکشت ادرار خداروشکرسالم بوده ودکتر تاوانکس وسیپرو وپروستاتان ونشستن اب گرم که 4روزهست انجام میدم وکف پاهم دردداره .خیلی نگرانم ونمیدونم مشکلم چیس ضعف دارم
    1. تصویر کاربر رضا جمعه ۱۲ مرداد ۳( 3 ماه پیش)
      دردتاکی ادامه داره
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ مرداد ۳( 3 ماه پیش)
      با سلام و احترام خدمت شما همراه گرامی شما دچار التهاب پروستات هستید بیماری شما نیاز به درمان طولانی مدت و با عود بالا همراه میباشد کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد افلوکساسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت و روزی نیم ساعت داخل لگن آب گرم بنشینید در صورت عود و تکرار علائم بعد از بهبودی مجددا دوره ی درمان تکرار شود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱۳ مرداد ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 94 مشاهده پرسش
    سلام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ مرداد ۳( 3 ماه پیش)
      بفرمایید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

پنج شنبه (مطب نیکان)

09:00 - 14:00

جستجو

حالب

+54 مطلب

پرسش از دکتر