اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

کوچکترین برش در عمل لاپاراسکوپی واریکوسل

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروز شعار عالم جراحی، انجام عمل‌ های بزرگ از طریق شكاف‌ های كوچك است. در این راستا عمل لاپاراسكوپی واریکوسل روز به روز جایگاه خاص تری برای خود  پیدا می‌كند.

عمل لاپاراسکوپی واریکوسل توسط بسیاری از پزشکان اورولوژیست انجام می شود و در این زمینه چندین گزارش از مراکز پزشکی مختلف منتشر شده است. تحقیقات نشان می دهند که عمل بستن لاپاراسکوپی واریکوسل نسبت به روشهای رادیوگرافی (آمبولیزاسیون) و جراحی باز، بهتر و کم تهاجمی تر است.

واریكوسل چیست؟

خب ابتدا باید توضیح بدهیم كه اصلا واریكوسل چیست؟ به گشادشدگی غیر طبیعی شبكه وریدهای بیضه واریكوسل گفته می‌شود.واریكوسل در 15‌درصد مردان بالغ و در سن باروری دیده می‌شود. در 35‌ درصد مردان با ناباروری اولیه و 80درصد مردان با ناباروری ثانویه واریكوسل در معاینه مشاهده می‌شود.

علت واقعی آن نامشخص است ولی نارسا‌ بودن دریچه‌های لانه كبوتری و اثر فشاری روی ورید های بیضه را از علل ایجاد واریكوسل ذكر می‌كنند.

واریكوسل چیست؟

آیا واریکوسل علامت خاصی دارد؟

واریكوسل در بیضه چپ شایع است و ممكن است بی‌علامت یا درد بیضه با فعالیت‌های سنگین، سرپا بودن طولانی و ورم بیضه خود را نشان دهد.

برای دیدن تصاویر واریکوسل کلیک کنید!

شما با چه روشی واریكوسل را تشخیص می‌دهید؟

اغلب در معاینه بالینی توسط پزشك به‌صورت شبكه وریدی گشاد و درهم كه با گرفتن و فشار‌دادن، گشاد‌شده و بیشتر می‌شود. امروزه اغلب از سونوگرافی رنگی یا كالر داپلر در تأیید بیماری واریكوسل استفاده می‌شود.

عمل لاپاراسکوپی واریکوسل(فیلم)

بهترین روش‌های درمانی واریكوسل كدامند؟

ببینید، درمان دارویی واریکوسل امکان پذیر نیست. با این حال تكنیك عمل‌های جراحی این بیماری عبارتند از: عمل جراحی باز و لاپاراسكوپی. عمل جراحی باز با برش در محل عبور ورید ها با دید مستقیم یا با استفاده از میكروسكوپ انجام می‌شود.

در عمل جراحی به روش لاپاراسكوپی نیز سه سوراخ نیم سانتی در ناف و كناره‌های شكم جهت عبور لوله تروكار و دوربین و وسایل‌های جراحی ایجاد می‌شود و وریدهای واریس با بزرگنمایی چندین برابر در تلویزیون‌ها مشخص و قطع می‌شوند. البته درصد موفقیت به اندازه عمل جراحی باز است ولی درد آن كمتر از عمل جراحی باز است و بیمار به‌صورت سرپایی و بدون نیاز به بستری، همان شب بیمارستان را ترك می‌كند.

اگر نیاز به جراحی دارید باید، بهترین بیمارستان برای عمل واریکوسل تهران را بشناسید. به همین جهت ما برای شما این مقاله را آماده کردیم.

آیا با واریکوسل ناباروری هم 100‌درصد درمان می‌شود؟

در این مورد باید بگویم عمل جراحی واریكوسل فقط در 60-50 درصد موارد باعث بهبودی كیفیت اسپرم می‌شود. بارزترین تغییرات پس از عمل هم در حركت اسپرم به وجود می‌آید كه باعث تقویت حركت اسپرم خواهد شد.

آیا با واریکوسل ناباروری هم 100‌درصد درمان می‌شود؟

آقای دكتر، مزیت عمل لاپاراسكوپی واریکوسل نسبت به عمل جراحی باز چیست؟

در روش لاپاراسكوپی واریکوسل عمل‌های جراحی بدون شكاف بزرگ پوستی تنها با چند بخیه انجام می‌شود. علاوه بر این زیبایی پوست، درد كمتر و مدت بستری كمتر در بیمارستان و برگشتن سریع به كار و زندگی روزمره از محاسن لاپاراسكوپی نسبت به عمل جراحی باز است.

به روش انجام این عمل هم اشاره می كنید؟

ابتدا با بیهوشی عمومی یا نخاعی بسته به نوع جراحی، استفاده از سوزن مخصوص یا تروكار كه ابتدا در ناحیه ناف وارد شكم می‌شود، گاز را وارد حفره شكمی می‌كنیم و سپس با عبور دوربین به داخل شكم و بزرگ‌نمایی چند برابر آن در تلویزیون، لوله‌های تروكار بعدی بسته به نوع عمل و محل عمل گذاشته می‌شود و با عبور وسایل جراحی مخصوص لاپاراسكوپی از قبیل قیچی، كوتر، پنس و… تمام مراحل عمل جراحی به روش بسته انجام می‌شود.

سرطان پروستات

مدت زمان عمل لاپاراسكوپی چقدر است؟

بسته به نوع عمل و مهارت جراح زمان عمل، از چند دقیقه برای عمل‌های تشخیصی مانند: بیضه پایین نیامده، كیست و واریكوسل،‌ 5 تا 3 ساعت برای عمل‌های بزرگ مثل جراحی سرطان پروستات و تومورهای بیضه متغیر است.

بیمار باید پس از این عمل منتظر عوارض آن هم باشد؟

 ببینید، مثل تمام عمل‌های جراحی، لاپاراسكوپی نیز عوارض خودش را دارد كه اغلب ناچیز و قابل كنترل هستند، از جمله: آسیب به احشاء مجاور از قبیل روده، كبد و طحال كه بسیار ناچیز و با درصد پایین همراه هستند و خونریزی از رگ‌های بزرگ و تبدیل به عمل جراحی باز كه با افزایش مهارت جراح از درصد آن كاسته می‌شود.

لاپاراسکوپی

با این حال درصد موفقیت‌های عمل لاپاراسكوپی چقدر است؟

با افزایش مهارت جراح و گذراندن دوره تكمیلی آموزش لاپاراسكوپی اغلب عمل‌ها با درصد بالا و معادل عمل‌های جراحی باز انجام می‌شود.

چه عمل‌های دیگری با لاپاراسكوپی انجام می‌شود؟

خب امروزه بیش از 90درصد عمل‌های جراحی ناحیه لگن و شكم با لاپاراسكوپی قابل انجام است كه در اورولوژی شامل برداشتن كلیه‌های سرطانی، برداشتن كلیه‌هایی كه خاموش هستند، رفع محل تنگی حالب و كلیه‌ها كه یكی از شایع‌ترین ناهنجاری‌ها در كلیه‌هاست، خارج كردن سنگ‌های بزرگ حالب، كاشتن مجدد حالب‌ها در مثانه، برداشتن غده سرطانی پروستات، عمل جراحی واریكوسل كه شایع‌ترین علت ناباروری مردان است، كیست‌های بزرگ كلیه و عمل جراحی RPLND كه برای درمان سرطان بیضه انجام می‌شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

5/5 - (1 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر زینب سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 488 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دکتر
    من حدود 3ماه که هر موقع به دسشویی میرم بعد از دفع ادرار دوباره احساس دفع ادرار پیدا میکنم دکتر رفتم انتی بیوتیک هم مصرف کردم ولی تاثیری نداشت ضمنا من دختر 20 ساله هستم. و مجرد
    ممکنه من درد ناعلاجی داشته باشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار بدهید
    2. تصویر کاربر زینب سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام من ازمایش ادرار دادم
      lymph% 44.4
      gran% 46.7
      ایا مشکل خاصی دارم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید من ی جوون 21 ساله هستم و ی ی هفته ای هست ک دسشوای رفتنم واس ادرار خیلی زیاد شده یعنی الان ک میرم دسشوای تو فاصله 2دقیقه باز احساس میکنم دسشوای خیلی شدیدی دارم ولی وقتی میرم در حد چند قطره ادرار است خیلی دارم از این وظعیت عذاب میشکم شبا تا نصفه شب خوابم نمیبره نمیتونم مسافرتیم برم خیلی اذیت میشم بزودیم قراره برم سربازی چیکار کنم ؟راه حلتون چیه.
    من 6ساله بدنسازی کار میکنم بار ها از مکمل های بدن سازی استفاده کردم همین ی هفته پیشم دوباره رفتم تو دوره ایا میتونه ربطی ب اون داشته باشه؟
    از لحاظ سنگ کلیه اینام مشگلی ندارم 2ماه پیش ازمایش دارم وضعیتم داره بد تر میشه چیکار کنم اقای دکتر؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      عصبی است نوار عصب مثانه 02122642744 بگیرید
    2. تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      سپاس اقای دکتر
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مرادحسین سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 557 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    جناب آقای دکتر کرمی :
    احتراما با عرض پوزش مدتی است اینجانب زمانی سن 55 سال می باشم که خون در ادرار دارم حتی چند شب پیش بی اختیار متوجه خونریزی مستقیم در لباس خود شدم قبلا هم آزمایشاتی را انجام دادم و خونریزی ثبت شد مدتی هم تحت درمان دارویی قرار گرفتم حتی کشت ادرار هم انجام دادم هیچ علایمی مبنی بر سرطان تایید نشد اخیرا هم سونوگرافی نشان از بزرگ شدن پرستات گزارش شد با توجه به اینکه در شهرستان زندگی می کنم با تماس به شماره 09187066323 جهت پیگیری و درمان تماس حاصل فرمائید با تشکر زمانی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید 02122642744
  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۷ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 849 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب و ارزوی سلامتی و طول عمر برای حضرت عالی
    ابتدا پوزش میطلبم اگر کمی توضیحاتم طولانی میشود.
    بنده دچار مشکل نشت ادرار میباشم ؛ این مشکل به خصوص پس ادرا ر کردن شدت بیشتری دارد.(شدت بیشتر به منزله نهایتا یک قطره)
    البته استبراء و بعضا نشت و بر خاست و صبر کردن چند دقیقه ای هم انجام میدم ولی باز اتفاق می افتد.
    همچنین از مطلب بالا که بگذریم مشکل دیگر این است که به طور شایع و همیشگی تقریبا به هنگام غلتیدن در خواب ..یا بلند شدن یا بعضا خروج باد و تحمل مدفوع و غیره به میزان عموما خفیف در حدی که فقط کمی رطوبت خارج شود اتفاق می افتد ..بعضا هنگام که میخواستم بررسی نمایم تا به مشکلم بیشتر اگاه شوم میدیدم با دست زدن هم بعضا مقدار خفیف که سبب تر شدن سر الت میشود خارج میشود .

    حتی جناب دکتر بعضا در حالت نشته و استراحت که هیچ حرکت خاصی هم ندارم احساس میکنم که نشت میکند و فکر میکنم احساسم درست است هرچند تا کنون بررسی خاص نکرده ام .

    یک مورد دیگر هم کا وجود دارد هنگامی که مثانه دارار ادرار هست همین نشت خفیف اتفاق می افتد البته حتی در ادرار کم مثلا حدود
    شاید ۱۵۰ cc و کمتر و بیشتر ...
    این مشکل ظاهرا از گذشته وجود داشته ولی من توجه نمیکردم و اصطلاحا پس از استبرا و تحرک و غیره این رطوبت هار ا ادرار نمیدانستم و مبنا را بر سایر ترشحات پروستات میگذاشتمولی با مصرف فینازو پیریدین متوجه شدم این ترشحات ادرار است .
    متاسفانه این مساله مشکلات عدیده برایم بوجود اورده و دچار وسواس فکری و عملی شده ام .خواهشمندم در صورت امکان بنده را راهنمایی بفرمایید .
    البته ورزش های kegel را نیز کما بیش شروع کرده ام به میزانی که فرصت شود و بتوانم .

    مجدد از پرگویی پوزش میطلبم و پیشاپیش از شما سپاسگزاری مینمایم . با ارزوی توفیق روز افزون و سلامتی برای شما و خانوده محترمتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید روانکاوی شوید تماس با دکتر ستوده02188209216
  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۷ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 556 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر 19 سال سن دارم حدود دوسال است مشکل غیرارادی ادرار راپیدا کردم واین مشکلم باعث شده که هیچگونه مایعات (میوه ابمیوه چایو....)رانخورم وبااین وجود درطول روز حدود 7 یاهشت بار ودرطول شب حدود 5.6بار ب دست شویی برم وشب درهربار رفتن تااینکه ب دستشویی برسم دچارنشت ادرار غیرارادی میشم واگه حس کردم ادرار دارم باید فورا برم اگه نرم بطور غیرارادی درشب وروز نشت میشه لطفا جواب سوالمو بدین ممنون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید
  • تصویر کاربر منصوره جمعه ۴ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 918 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید. اقای دکتر مدتی است بعد از تخلیه ادرار و پا شدن چند قطره ادرار بی اختیار نشت میکنه این مشکل کلافه ام کرده قبلا برای تخلیه نشدن مثانه داروی اکسی بیوتینین مصرف کردم فقط تعداد دسشویی رفتن و احساس تخلیه فوری را کاهش داد اما احساس تخلیه نشدن و ذره ذره نشت کردن بهتر نشد چشمم هم اذیت شد .لطفا راهنمایی کنید برای نشت ادرار بعد از تخلیه ادرار چه کنم ایا راهی برای اطمینان از خیال و واقعیت وجود دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      09351142080 نوار مثانه بگیرید
  • تصویر کاربر لیلا جمعه ۴ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 516 مشاهده پرسش
    من دختری بیست ساله هستم که دارای تکررادراری هستم مخصوصا در مواقعی که استرس میگیرم باید چندین بار به صورت متوالی به دستشویی مراجعه کنم یادر مواقعی که کلاس دارم یا امتحان دارم ممنون میشم اگه دراین باره به من کمک کنید با تشکر از سایت خوبتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      بگر مزمن است نوار بگیرید09351142080
  • تصویر کاربر فرشته دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 507 مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشید،
    آقای دکترمن ازبیمارانتون هستم که چندماه پیش بخاطرمشکلم مزاحمتون شدم وبعدازانجام نوارمثانه برای من ۶۰ عددقرص یوریناسین تجویزکردیدکه بعدازمصرفشون شماگفتیدکه یه دوره دیگه مصرف کنم ولی چون نتونستم دارو روبه موقع تهیه کنم ویک ماه فاصله افتاد، این بار۲ سری یعنی ۱۲۰ عددمصرف کردم.الان وبعدازاتمام دارو حالم بهترشده اما بهبود کامل حاصل نشده، حالا بایدچیکارکنم؟ باتشکر…
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      ادامه دهید
    2. تصویر کاربر فرشته شنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام و وقت بخیر
      آقای دکتر در مراجعه به داروخانه به جای قرص یوریناسین، بهم قرص سولیفکس دادن. آیا میشه به جای یوریناسین این قرص را مصرف کرد؟
      ممنون از راهنماییهاتون
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله یکی است
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر صبا جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 562 مشاهده پرسش
    لام خسته نباشید
    خانمی هستم 23 ساله و متاهل . من همیشه ،بهخصوص موقع نشستن احساس خارج شدن ادرار می کنم ولی دقیقا نمیدونم ادراره یا عرق و یا چیز دیگه و اکثر اوقات احساس گرمی در ناحیه خروج ادرار می کنم .هر بار پس از تخلیه ی ادرار احساس میکنم ادرارم کامل خارج نشده وبا فاصله های زمانی چند دقیقه مقداری از آن قطره قطره خارج شده و بقیه اش باقی میماند و با هر تغییر حالت یاعطسه و ... احساس خروج مایعی داغ از بدنم میکنم که نمیدانم ادرار است یا نه؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      نوار مثانه بگیرید02122642744
  • تصویر کاربر زهرا جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    دختری سه ونیم ساله دارم مبتلا به ریفلاکس کلیه درجه سه.ادرارش ذره ذره میکنه.بعداز معاینه زیر بیهوشی دکتر گفت :دریچه پیشابراه مقداری بزرگ وحالب ها به مثانه راه نداره باید حالب عمل بشه.سوالم از شما اینه ایا باعمل خوب می شود؟ ودریچه پیشابراه درمانی نداره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید ببینم 02122642744
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر امین جمعه ۲۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 581 مشاهده پرسش
    سلام من سال گذشته به دلیل درد بیضه و تشخیص واریکوسل(گرید1) عمل جراحی انجام دادم ولی از وقتی هوا گرم شده درد هایم دوباره شروع شده و احساس می کنم حجم بیضه هایم در سرما و گرما متغیر است البته لازم به ذکر است که بیشتر اوقات ناخوداگاه عضله بین بیضه و مقعد خودم رو منقبض نگه داشته ام.و میخواستم بدونم دوچرخه سواری هم برای من مشکل ساز هست یانه
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه مشکلی ندارد
  • تصویر کاربر sam پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 554 مشاهده پرسش
    سلام وخدا قوت میخواستم بدونم اولا وازیکوسیل از کجا میاید؟ دوما چطور امکان داره واریکوسیل دوباره بعد عمل برگرده دوتا از دوستام بعد عمل دوباره واریکوسیل گرفتن چون من خودم یه ورزشکار حرفه ای هستم از لحاظ روانی منو خیلی عزیت میکنه که ایه بازم واریکوسیل بر میگرده یا نه؟ خیلی خیلی ممنون میشم از پاسختان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      علت ان نامشخص است و خطر ندارد نگران نباش
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب