اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان بیماری مثانه بیش فعال ( تکرر ادراری) چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بیش فعالی مثانه چیست؟ آیا درمان قطعی مثانه بیش فعال امکانپذیر است؟ بیش فعالی مثانه عبارت است از میل شدید ناگهانی (ارجنسی) برای خالی کردن مثانه است که ممکن است با بی اختیاری ادرار همراه باشد. به طور معمول تکرر ادرار و ادرار شبانه نیز از علائم دیگر این بیماری هستند. مجموعه این علائم به علائم ادراری تحتانی تحریکی یا Storage LUTS معروف هستند. اثر عمده این بیماری کاهش کیفیت زندگی بیماران و مغایرت آن با زندگی اجتماعی معمولی می باشد.

برگشت ادراری
برگشت ادراری

میزان ابتلا به بیماری چقدر است؟

این بیماری در عالم از علل عمده صرف هزینه درمانی برای بیمار و سیستم بهداشتی درمانی است. مطالعه ارزیابی بیش فعالی مثانه در سطح ملی در مقیاس وسیع و در افراد اجتماع آمریکا به اندازه گیری شیوع و اثر بیش فعالی مثانه در ایالات متحده اجرا شده است.

در اروپا حدود 49 ملیون و در آمریکا نزدیک به 33 ملیون نفر به علائم بیش فعالی مثانه مبتلا هستند. این نسبت بالاتر از شیوع بیماری فشار خون، آسم و دیابت می باشد! شیوع بیش فعالی مثانه با بالارفتن سن افزایش می یابد و البته این بیماری یک فرآیند طبیعی در نتیجه بالارفتن سن نمی باشد. به نظر می رسد در ایران تعداد این بیماران زیاد است اما تاکنون مطالعه ای در این مورد انجام نشده است.

وضعیت درمانی مبتلایان چگونه است؟

به دلیل ناشناخته ماندن این بیماری و نسبت دادن علائم بیماری به سایر بیماریها، تنها عده معدودی از درمان مناسب بهره می برند.

در تعدادی از این بیماران میزان علائم در حد غیر قابل تحمل بوده و باعث صرف هزینه قابل توجه از جانب بیمار و دستگاه های بهداشتی برای درمان می شود. به علاوه به دلیل وحشت اکثر مردم از بیماریهای کلیه و نسبت دادن علائم ادراری ناشی از بیش فعالی مثانه به احتمال خرابی کلیه، کیفیت زندگی مبتلایان به مقدار بیشتر از معمول صدمه خواهد دید.

در ویدئوی زیر دکتر کرمی زمان مناسب برای تخلیه ی ادرار را بیان می کند.

تشخیص بیماری بیش فعالی مثانه چگونه است؟

شرح حال، معاینه و استفاده از پرسشنامه های تدین شده مناسب اولین قدم در تشخیص بیماری است.

رد عفونت های ادراری و سایر بیماریهای دارای علامت مشابه با آزمایش های مناسب یا بررسی های تصویربرداری مختلف ابتلا به ساکن لازم است. برای تشخیص خود بیماری از تست اورودینامیکی استفاده می شود.

درمان بیش فعالی مثانه چگونه است؟

درمان شامل یک یا چند مورد از موارد زیر است:

  • تغییر در شیوه رفتار شامل اجتناب از مصرف نوشابه و چای و سایر مایعات در مواقع خاص تجویز داروهای آرام کننده عضله و مخاط مثانه.
  • تجویز دارو به داخل مثانه
  • درمان با امواج الکتریکی متعادل کننده ندرتاً استفاده از اعمال جراحی

نتایج درمان چگونه است؟

شناسایی و درمان بیش فعالی مثانه در اوایل بیماری، در مراقبت بیماران نقشی بهتر و در کاهش هزینه ها نیز مؤثرتر خواهد بود. اما در عمل تأخیر زیاد در شناسایی و در تداوم پیگیری درمانی وجود دارد. شناساندن بیماری به افراد جامعه از پدیده “شرم از اعتراف به بیماری” و تسلیم شدن در مقابل این طرز فکر که بی اختیاری بخشی از بالا بردن اعتماد به نفس و کیفیت زندگی مبتلایان کمک خواهد کرد.

آیا بیماری پیش فعالی مثانه ارثی است؟

درمان خانگی مثانه بیش فعال

1- مصرف غذا ها و نوشیدنی هایی را که موجب تحریک مثانه می شوند، کاهش دهید. غذا ها و نوشیدنی های خاصی وجود دارند که مثانه را تحریک می کنند. شما می توانید درمان مثانه بیش فعال را با پرهیز از نوشیدنی های ادرارآور شروع کنید. این نوشیدنی ها حاوی الکل و کافئین هستند که بدن شما را تشویق به تولید ادرار بیشتر می کنند. شما همچنین می توانید چندین غذا را از برنامه غذایی خود حذف کنید، سپس آنها را یکی یکی اضافه کنید.

این کار به شما نشان می دهد که کدام غذاها علائم شما را تشدید می کنند، بنابراین می توانید از مصرف آنها خودداری کنید. شما می توانید برای بهبود هضم غذا، فیبرها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. غلات و بلغور جو دو سر بسیار مفید هستند. میوه های تازه و خشک شده، سبزیجات و حبوبات نیز می توانند به شما کمک کنند. بسیاری از افراد، وقتی که روش خوردن و نوشیدن خود را تغییر می دهند، احساس بهتری پیدا می کنند.

برخی از غذاها و نوشیدنی ها که ممکن است مثانه شما را تحت تأثیر قرار دهند:

تاثیر غذاهای تند بر مثانه

درمان قطعی مثانه بیش فعال

تست عصب مثانه (اورودینامیک) یکی از روش‌های تشخیصی است که عملکرد عصب‌ها و عضلات مثانه را بررسی می‌کند. این تست به شناسایی علت دقیق مشکلات مثانه کمک می‌کند، به‌ویژه در مواردی که مثانه بیش‌فعال به درمان‌های مرسوم پاسخ نمی‌دهد. اگر نتایج این تست نشان‌دهنده مشکلات عصبی مثانه باشد، درمان‌های زیر می‌توانند مؤثر باشند:

1. تحریک الکتریکی عصب (Neuromodulation)

این روش، سیگنال‌های عصبی که به مثانه ارسال می‌شوند را تنظیم می‌کند:

الف) تحریک عصب خاجی (Sacral Nerve Stimulation)

  • یک دستگاه کوچک شبیه به ضربان‌ساز در ناحیه پایین کمر قرار داده می‌شود.

  • این دستگاه با ارسال پالس‌های الکتریکی به اعصاب خاجی، عملکرد مثانه را تنظیم می‌کند.

ب) تحریک عصب تیبیال خلفی (PTNS)

  • تحریک عصب تیبیال که در مچ پا قرار دارد، سیگنال‌های مثانه را از طریق اعصاب بهبود می‌بخشد.

  • این روش غیرتهاجمی است و در جلسات هفتگی انجام می‌شود.

برای بررسی بیشتر مقاله ی: نوار مثانه در تهران کجا انجام میشود را بخوانید!

2- تعداد دفعات ادرار کردن خود را یادداشت کنید. به مدت چند روز، تعداد دفعات دستشویی رفتن خود را ثبت کنید. این کار به شما کمک می کند که درک بهتری از بدن خود داشته باشید. این یادداشت ها ممکن است به شما نشان دهند که علائم شما بدتر شده است. برای مثال، آیا علائم شما پس از نوشیدن یا خوردن غذاهای خاصی تشدید می شوند؟ وقتی که مایعات کافی نمی نوشید، علائم شما بدتر می شوند؟

3- ادرار کردن مجدد. در این حالت شما دوبار مثانه خود را تخلیه می کنید. این راهکار می تواند برای کسانی که در تخلیه کامل مثانه خود مشکل دارند، مفید باشد. پس از این که به دستشویی می روید، می توانید چند ثانیه منتظر بمانید، سپس دوباره تلاش کنید.

4- به تأخیر انداختن ادرار. قبل از رفتن به دستشویی صبر کنید، حتی اگر نیاز فوری به ادرار کردن دارید. در ابتدا فقط چند دقیقه باید صبر کنید. به تدریج ممکن است قادر باشید دو تا سه ساعت دستشویی رفتن خود را به تأخیر بیندازید. این کار را فقط در صورت توصیه پزشک انجام دهید. برخی از افراد وقتی که بیش از حد برای دستشویی رفتن منتظر می مانند، احساس می کنند که شرایط آنها بدتر شده یا دچار نشت ادرار شده اند.

5- زمان بندی ادرار. این روش به این معناست که برنامه ی دستشویی روزانه داشته باشید. به جای دستشویی رفتن در صورت نیاز، شما باید در طول روز در زمان های مشخصی به دستشویی بروید. شما و پزشکتان یک برنامه ی منطقی تنظیم خواهید کرد و شما باید سعی کنید هر دو تا چهار ساعت یکبار به دستشویی بروید، چه احساس نیاز داشته باشید، چه نداشته باشید. هدف این است که از نیاز مبرم و فوری به ادرار جلوگیری کنید و کنترل آن را دوباره به دست آورید.

مثانه تحریک پذیر

6- تمریناتی برای تقویت عضله ی مثانه.

◾ تمرینات کگل: سفت کردن و محکم نگه داشتن عضلات لگن برای تقویت کف لگن

◾ انقباض های سریع: در این تمرین باید عضلات کف لگن خود را بارها و بارها فشرده و رها کنید. بنابراین، وقتی که نیاز فوری به دستشویی رفتن دارید، چند انقباض سریع می تواند نیاز مبرم به دستشویی رفتن را کنترل کند. پزشک یا فیزیوتراپیست به شما نحوه انجام این حرکات را آموزش می دهد.

تمرینات ذهن آگاهی و بازخورد زیستی نیز به شما در شناخت مثانه کمک می کنند. این روش از صدا ها و نمودارهای کامپیوتری برای بررسی حرکات عضلات استفاده می کند. این تمرینات به شما آموزش می دهند که عضلات لگن چگونه حرکت می کنند و چقدر قوی هستند.

قرص های مناسب برای درمان مثانه بیش فعال

داروهای آنتی کولینرژیک: این داروها می توانند مثانه بیش فعال را درمان کنند و برای بی اختیاری ادراری مفید باشند. اُکسی بوتینین (دیتروپان)، تولترودین (دترول)، داریفناسین (انابلکس)، فسوترودین (توویاز)، سولیفناسین (وزیکر) و کلرید تروسپیوم، نمونه هایی از داروهای آنتی کولینرژیک هستند.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

یک اورولوژیست یا متخصص زنان می تواند این کار را انجام دهد. آنها ممکن است خدمات بوتاکس مثانه را ارائه دهند. بوتاکس با شل کردن عضله ی دیواره مثانه، بی اختیاری ادرار و نیاز فوری به ادرار را کاهش می دهد. بوتاکس همچنین، از فشار بیش از حد به مثانه جلوگیری می کند. پزشک برای تزریق سم بوتولونیوم به مثانه، از یک سیتوسکوپ برای مشاهده درون مثانه استفاده می کند و سپس مقدار کمی از ماده را به عضله ی مثانه تزریق می کند.

این رویکرد در مطب پزشک با بیحسی موضعی انجام می شود. تأثیر بوتاکس تا 6 ماه دوام دارد. وقتی که علائم مثانه بیش فعال برمی گردد، تکرار درمان ضروری خواهد بود. پس از آن، پزشک شرایط شما را بررسی می کند تا ببیند درمان بوتاکس برای شما تأثیر مثبتی داشته است یا خیر.

او شرایط شما را بررسی می کند تا متوجه شود که مشکل شما رفع شده است یا هنوز هم نمی توانید حجم ادرار زیادی را در خود نگه دارید. اگر ادرار شما به خوبی آزاد نمی شود، ممکن است لازم باشد به طور موقت از یک سوند استفاده کنید.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

تحریک عصب

درمان دیگر برای افرادی که نیاز به کمک دارند، تحریک عصب می باشد که درمان نورومدولاسیون نیز نامیده می شود. این نوع درمان، پالس های الکتریکی را به عصب هایی می فرستد که مسیر مشترکی به مثانه دارند.

در مشکل مثانه بیش فعال، سیگنال های عصبی بین مثانه و مغز ارتباط درستی ندارند. این پالس های الکتریکی به مغز و عصب ها کمک می کنند تا ارتباط بهتری با مثانه داشته باشند، به طوری که مثانه بتواند عملکرد درستی داشته باشد و علائم بیش فعالی مثانه بهبود پیدا کند.

دو نوع روش تحریک عصب وجود دارد:

تحریک عصب تیبیال از طریق پوست (PTNS): PTNS روشی است که عصب های مثانه را ترمیم می کند و با قرار دادن یک الکترود کوچک در نزدیکی قوزک پا انجام می شود. در این روش، پالس هایی به عصب تیبیال ارسال می شود. عصب تیبیال در امتداد زانو به عصب های پایین کمر می رسد. پالس ها به کنترل سیگنال هایی کمک می کنند که عملکرد درستی ندارند. اغلب اوقات، بیماران بسته به تأثیر درمان، به 12 جلسه درمانی نیاز خواهند داشت.

نورومدلاسیون ساکرال (SNS): این روش نحوه عملکرد عصب ساکرال را تغییر می دهد. این عصب، سیگنال هایی را بین نخاع و مثانه جابه جا می کند. عملکرد این روش، کمک به نگهداری و آزادسازی ادرار می باشد. در بیماری مثانه بیش فعال، این سیگنال های عصبی، وظیفه خود را به درستی انجام نمی دهند. در این روش، از یک ضربان ساز مثانه برای کنترل این سیگنال ها استفاده می شود.

اولین قدم، کاشت یک سیم الکتریکی در زیر پوست پایین کمر می باشد. این سیم در ابتدا به ضربان ساز دستی متصل می شود تا پالس هایی را به عصب ساکرال بفرستد. شما و پزشکتان باید بررسی کنید که آیا این ضربان ساز می تواند به شما کمک کند یا خیر. در صورتی که این روش مؤثر باشد، دومین مرحله، کاشت یک ضربان ساز دائمی است که می تواند ریتم عصب را تنظیم کند.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

4.1/5 - (21 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۷ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 182 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید میخاستم بدونم آیا این ها زیگیل هستن یا اصلا چی هستن روی کلاهک آلتم همچین برجستگی هایی وجود داره که به تازگی متوجه شدم و در پایین کلاهک آلتم رو زیر آلتم همچین دون دون هایی هست ولی این دون دون ها بیشتر از 6 7 ماهی هستن که همین شکلی هست شایدم بیشتر
    به هرحال نظر شما چیه ایا این ها خطرناک هستن ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ دی ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
  • تصویر کاربر زراعتکار پنجشنبه ۲۷ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 225 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب خدمت شما دکتر جان،
    من سه هفته که صبح ساعت 4، با درد شدید پشت پهلو سمت چپم از خواب بیدار میشم ،پیش سه تا دکتر داخلی ،جراحی،و آرتور پد هم رفتم ولی تشخیص ندادن ،سونو و آزمایش ها هم گفتن چیزی معلوم نمیشه ،ولی دردم همچنان ادامه داره ،و صبح ها تا مسکن قوی نخورم آروم نمیشه ،ممنونم از راهنمایی تون🙏 سونوگرافی ،و آزمایش ها هم براتون ارسال کردم .
    1. تصویر کاربر زراعتکار چهارشنبه ۲۶ دی ۳( 1 سال پیش)
      سلام وقت بخیر ،
      من تلگرام عکس سونوگرافی و آزمایش فرستادم و ویزیت هم ۱۰۰هزار پرداخت کردم ،ولی جواب داده نشده هنوز
    2. تصویر کاربر زراعتکار چهارشنبه ۲۶ دی ۳( 1 سال پیش)
      سلام وقت بخیر ،
      من تلگرام عکس سونوگرافی و آزمایش ها فرستادم ،و مبلغ ویزیت هم پرداخت کردم ،یه محبت می‌فرماید زودتر پاسخ بدین درد دارم .
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ دی ۳( 1 سال پیش)
      بله سوال رو دوبار مطرح کردین از نظر سیستم کلیه ها و مجاری ادراری مشکلی ندارید باید به جراح مغز و اعصاب جهت بررسی دیسک کمر مراجعه کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر Mmm پنجشنبه ۲۷ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 237 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید پسری ۲۰ ساله هستم که دچار واریکوسل هستم از سه ساله پیش واریکوسلم کم بود پارسال رفتم دکتر مشهد گفت گرید ۳ داری میزانش هم سمت چپ ۲.۷ بود ، امسال دوباره رفتم گفت سمت چپ شده ۳.۳ و راست هم ۲ اینا
    الان درد هم شدید دارم طوری علاوه بر واریکوسل داخل بیضه ، خود بیضه هاهم درد میکنه و زیر شکمم هم سرتاسر درد میکنه نمیتونم وایستم یا راه برم
    به نظرتون چه کنم؟؟
    میترسم اثر رو باروری گذاشته باشه چون الان نزدیک دو ساله گرید ۳
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ دی ۳( 1 سال پیش)
      آزمایش آنالیز مایع منی انجام شود
    2. تصویر کاربر Mmm سه شنبه ۲۵ دی ۳( 1 سال پیش)
      باشه چشم
    3. تصویر کاربر Mmm سه شنبه ۲۵ دی ۳( 1 سال پیش)
      آقای دکتر امکانش هست یه کد آزمایش بدین مرسی
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ دی ۳( 1 سال پیش)
      به واتس اپ ۰۹۱۰۱۱۴۲۰۸۰ پیام بدین
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر Hamid پنجشنبه ۲۷ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 293 مشاهده پرسش
    ورم مثانه در هنگام شروع فعالیت ورزشی درد زیادی دارم اما بعد از ادامه فعالیت و گرم شدن درد کمتری حس می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ دی ۳( 1 سال پیش)
      وابسته به ورزشه؟ در حالت عادی این مشکلات رو ندارید؟
    2. تصویر کاربر Hamid سه شنبه ۲۵ دی ۳( 1 سال پیش)
      در حالت عادی ورم دارم اما درد نه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ دی ۳( 1 سال پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری با تعیین باقیمانده ادراری انجام دهید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حسینی سه شنبه ۲۵ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 234 مشاهده پرسش
    سلام
    دکتر چند وقت پیش پدرم کمی درد پهلو داشتن ما هم برای اطمینان رفتیم دکتر سونو انجام دادیم
    جواب سونو گرافی اومده که کلیه ها مشکلی ندارن
    اما در سونو اومده مثانه دارای ضخامت جداری نامنظم رویت شد
    پوروتروژن لوب مدین به میزان mm10 در کف مثانه رویت شد
    پروستات دارای اکوی نرمال و به حجم 22 cc نرمال است
    حجم قبل از تخلیه 156 ccمیباشد
    رزیدو ادراری پس از تخلیه 12cc می باشد
    دکتر من خیلی نگران هستم
    ممکنه چیز بدی باشه؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ دی ۳( 1 سال پیش)
      خیر آزمایش psa انجام دادین؟
  • تصویر کاربر آرین پنجشنبه ۲۷ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 284 مشاهده پرسش
    سلا آقای دکتر وققتون بخیر. دکتر هنگام اندازه گیری وقتی متر رو فشار میدهم داخل تا استخوان عانه اندازه 132 سانت هست ولی وقتی فشار نمیدهم 11 سانت هست . 182 قدم و 79 کیلو وزنم هست . آیا اندازه نرماله یا مراجعه کنم خدمتتون؟ آیا اندازه کوچیکه یا معمولی؟ و اینکه کدوم عدد اندازه من هست 11 یا 13؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ دی ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام عکس از آلت در حالت نعوظ بفرستید
    2. تصویر کاربر آرین سه شنبه ۲۵ دی ۳( 1 سال پیش)
      فرستادم ، بفرمایید
    3. تصویر کاربر آرین سه شنبه ۲۵ دی ۳( 1 سال پیش)
      بفرمایید
    4. تصویر کاربر آرین چهارشنبه ۲۶ دی ۳( 1 سال پیش)
      سلام اقای دکتر فرستادم براتون پاسخ ندادید
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ دی ۳( 1 سال پیش)
      سایز آلت شما در محدوده ی نرمال هست
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ دی ۳( 1 سال پیش)
      ۱۳
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر زراعتکار چهارشنبه ۲۶ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 427 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب خدمت شما دکتر جان،
    من سه هفته که صبح ساعت 4، با درد شدید پشت پهلو سمت چپم از خواب بیدار میشم ،پیش سه تا دکتر داخلی ،جراحی،و آرتور پد هم رفتم ولی تشخیص ندادن ،سونو و آزمایش ها هم گفتن چیزی معلوم نمیشه ،ولی دردم همچنان ادامه داره ،و صبح ها تا مسکن قوی نخورم آروم نمیشه ،ممنونم از راهنمایی تون🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ دی ۳( 1 سال پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری انجام شود
    2. تصویر کاربر زراعتکار سه شنبه ۲۵ دی ۳( 1 سال پیش)
      خدمت شما
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ دی ۳( 1 سال پیش)
      مشکل کلیه ها و مجاری ادراری ندارید بهتره به جراح مغز و اعصاب جهت بررسی دیسک کمر مراجعه کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۲۵ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 265 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان بنده ۲۹ سالمه مجرد هستم وقتی صبح بیدار میشم ادرار کم با تاخیر خارج میشه و بافشار کم . به علت میل جنسی بالا مایع رقیقی که قبل از خروج منی و در زمان تحریک جنسی خروج میکنه . در طول شبانه روز خیلی از بنده خارج میشه آیا مشکلی برای پروستات ایجاد میکنه چون با خروج اون و تحریک جنسی ادرار کم فشار میشه و به زحمت خروج میکنه
    با تشکر از وقتی که میگذارید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ دی ۳( 1 سال پیش)
      تحریک جنسی باید همراه با ارضا شدن باشه اگر غیر اینه میتونه منجر به عوارض بشه براتون
  • تصویر کاربر میثاق سه شنبه ۲۵ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 241 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من 13سال قبل عمل فتق دوطرفه انجام دادم که قبل عمل آزمایش اسپرم دادم از حد نرمال هم بالا بود ولی 6سال بعد عمل ازدواج کردم که بچه دار نشدیم رفتم آزمایش در حد صفر بود ولی بیوپسی کردم که تو بیضه اسپرم خوب و نرمال بود ولی ای وی اف سه بار کردم جواب نداد میخواستم ببینم میشه با عمل جراحی درمان کرد؟ضمنامن تو تبریز هستم. عمل فتق می‌تونه باعث مسدودی لوله های اسپرم بر باشه؟و اینکه اگه قابل درمانه من تو تبریز پیش کدوم همکارتون میتونم مراجعه کنم واسه درمان چون امکان اومدنم به تهران نیست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ دی ۳( 1 سال پیش)
      باید از روش های کمک باروری استفاده کنید همین I\'ve بله میتونه حین عمل عارضه ای پیش بیاد
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۵ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 310 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بنده حدود دو ماه و نیم پیش به دلیل درد در بیضه چپ و مثانه در همان سمت و گاهی تکرر ادرار به متخصص مراجعه کردم که ایشون هم آزمایش گرفتند هم سونو گرافی ،داخل سونو چیزی نبود ،گفتن که دچار عفونت شدی داروی تزریقی آمیکاسین 3 عدد ،یک ماه داکسی سایکلین 100و سه عدد سه شاسه فسفو مایسین
    تجویز کردن که در دوران مصرف بهتر بودم بعد از 1 ماه دارو مجدد علائم خفیف تر برگشت دوباره مراجعه کردم این سری 3 تا تزریقی جنتامایسین ،یک هفته آزیترومایسین و یک هفته تترا سایکلین تجویز کردن مجدد بعد از مصرف دارو علائم برگشت به صورت سبک مجدد برای بار سوم مراجعه کردم و ایشان بعد از معاینه مجدد تشخیص آپاندیس بیضه دادن و یک سونوگرافی بیضه و کشاله ران نوشتن و گفتن البته نیاز به انجام نیست چون بیماری همینه و داروی خاصی نداره و بعد یه دوره طولانی خودش رفع میشه و پرسیدم من نگران عفونت ام گفتن رفع شده ،الان حدود دو هفته از آخرین مراجعه ام میگذره این درد گاهی میاد که با مسکن بهتر میشه، فقط سوال بنده اینه تکرر ادرار همچنان هست این یعنی بنده درگیر عفونت ام یا از عوارض همون آپاندیس است ؟ یا مشکل دیگه ای دارم ؟ باید چیکار کنم دارویی هست مصرف کنم این تکرر و درد بهتر بشه یا خیر ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ دی ۳( 1 سال پیش)
      علائمتون بیشتر به التهاب پروستات (پروستاتیت) شبیهه تا آپاندیس بیضه
    2. تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۵ دی ۳( 1 سال پیش)
      چه دارویی داره آقای دکتر که مصرف کنم تا بهتر بشم؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ دی ۳( 1 سال پیش)
      بیماری شما نیاز به درمان طولانی مدت و با عود بالا همراه میباشد کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد افلوکساسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت و روزی نیم ساعت داخل لگن آب گرم بنشینید در صورت عود و تکرار علائم بعد از بهبودی مجددا دوره ی درمان تکرار شود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 608 مشاهده پرسش
    با سلام
    پس از معاینه پزشک و سنو گرافی تشخیص واریکوسل بود لطما بفر ماییدبا توجه به داشتن درد نیاز به عمل است یا نه؟
    اکر نه برای رفع درد باید چه کرد؟
    ضمنا اینجانب دارای فرزند می باشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نیاز به عمل ندارید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

احساس ناگهانی و غیرقابل کنترل برای ادرار کردن — که نمی‌توانید آن را به تأخیر بیندازید —…
رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…
تبخال تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی در جهان است و زنان بیش از مردان در معرض…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب