اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان بیماری مثانه بیش فعال ( تکرر ادراری) چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بیش فعالی مثانه چیست؟ آیا درمان قطعی مثانه بیش فعال امکانپذیر است؟ بیش فعالی مثانه عبارت است از میل شدید ناگهانی (ارجنسی) برای خالی کردن مثانه است که ممکن است با بی اختیاری ادرار همراه باشد. به طور معمول تکرر ادرار و ادرار شبانه نیز از علائم دیگر این بیماری هستند. مجموعه این علائم به علائم ادراری تحتانی تحریکی یا Storage LUTS معروف هستند. اثر عمده این بیماری کاهش کیفیت زندگی بیماران و مغایرت آن با زندگی اجتماعی معمولی می باشد.

برگشت ادراری
برگشت ادراری

میزان ابتلا به بیماری چقدر است؟

این بیماری در عالم از علل عمده صرف هزینه درمانی برای بیمار و سیستم بهداشتی درمانی است. مطالعه ارزیابی بیش فعالی مثانه در سطح ملی در مقیاس وسیع و در افراد اجتماع آمریکا به اندازه گیری شیوع و اثر بیش فعالی مثانه در ایالات متحده اجرا شده است.

در اروپا حدود 49 ملیون و در آمریکا نزدیک به 33 ملیون نفر به علائم بیش فعالی مثانه مبتلا هستند. این نسبت بالاتر از شیوع بیماری فشار خون، آسم و دیابت می باشد! شیوع بیش فعالی مثانه با بالارفتن سن افزایش می یابد و البته این بیماری یک فرآیند طبیعی در نتیجه بالارفتن سن نمی باشد. به نظر می رسد در ایران تعداد این بیماران زیاد است اما تاکنون مطالعه ای در این مورد انجام نشده است.

وضعیت درمانی مبتلایان چگونه است؟

به دلیل ناشناخته ماندن این بیماری و نسبت دادن علائم بیماری به سایر بیماریها، تنها عده معدودی از درمان مناسب بهره می برند.

در تعدادی از این بیماران میزان علائم در حد غیر قابل تحمل بوده و باعث صرف هزینه قابل توجه از جانب بیمار و دستگاه های بهداشتی برای درمان می شود. به علاوه به دلیل وحشت اکثر مردم از بیماریهای کلیه و نسبت دادن علائم ادراری ناشی از بیش فعالی مثانه به احتمال خرابی کلیه، کیفیت زندگی مبتلایان به مقدار بیشتر از معمول صدمه خواهد دید.

در ویدئوی زیر دکتر کرمی زمان مناسب برای تخلیه ی ادرار را بیان می کند.

تشخیص بیماری بیش فعالی مثانه چگونه است؟

شرح حال، معاینه و استفاده از پرسشنامه های تدین شده مناسب اولین قدم در تشخیص بیماری است.

رد عفونت های ادراری و سایر بیماریهای دارای علامت مشابه با آزمایش های مناسب یا بررسی های تصویربرداری مختلف ابتلا به ساکن لازم است. برای تشخیص خود بیماری از تست اورودینامیکی استفاده می شود.

درمان بیش فعالی مثانه چگونه است؟

درمان شامل یک یا چند مورد از موارد زیر است:

  • تغییر در شیوه رفتار شامل اجتناب از مصرف نوشابه و چای و سایر مایعات در مواقع خاص تجویز داروهای آرام کننده عضله و مخاط مثانه.
  • تجویز دارو به داخل مثانه
  • درمان با امواج الکتریکی متعادل کننده ندرتاً استفاده از اعمال جراحی

نتایج درمان چگونه است؟

شناسایی و درمان بیش فعالی مثانه در اوایل بیماری، در مراقبت بیماران نقشی بهتر و در کاهش هزینه ها نیز مؤثرتر خواهد بود. اما در عمل تأخیر زیاد در شناسایی و در تداوم پیگیری درمانی وجود دارد. شناساندن بیماری به افراد جامعه از پدیده “شرم از اعتراف به بیماری” و تسلیم شدن در مقابل این طرز فکر که بی اختیاری بخشی از بالا بردن اعتماد به نفس و کیفیت زندگی مبتلایان کمک خواهد کرد.

آیا بیماری پیش فعالی مثانه ارثی است؟

درمان خانگی مثانه بیش فعال

1- مصرف غذا ها و نوشیدنی هایی را که موجب تحریک مثانه می شوند، کاهش دهید. غذا ها و نوشیدنی های خاصی وجود دارند که مثانه را تحریک می کنند. شما می توانید درمان مثانه بیش فعال را با پرهیز از نوشیدنی های ادرارآور شروع کنید. این نوشیدنی ها حاوی الکل و کافئین هستند که بدن شما را تشویق به تولید ادرار بیشتر می کنند. شما همچنین می توانید چندین غذا را از برنامه غذایی خود حذف کنید، سپس آنها را یکی یکی اضافه کنید.

این کار به شما نشان می دهد که کدام غذاها علائم شما را تشدید می کنند، بنابراین می توانید از مصرف آنها خودداری کنید. شما می توانید برای بهبود هضم غذا، فیبرها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. غلات و بلغور جو دو سر بسیار مفید هستند. میوه های تازه و خشک شده، سبزیجات و حبوبات نیز می توانند به شما کمک کنند. بسیاری از افراد، وقتی که روش خوردن و نوشیدن خود را تغییر می دهند، احساس بهتری پیدا می کنند.

برخی از غذاها و نوشیدنی ها که ممکن است مثانه شما را تحت تأثیر قرار دهند:

تاثیر غذاهای تند بر مثانه

درمان قطعی مثانه بیش فعال

تست عصب مثانه (اورودینامیک) یکی از روش‌های تشخیصی است که عملکرد عصب‌ها و عضلات مثانه را بررسی می‌کند. این تست به شناسایی علت دقیق مشکلات مثانه کمک می‌کند، به‌ویژه در مواردی که مثانه بیش‌فعال به درمان‌های مرسوم پاسخ نمی‌دهد. اگر نتایج این تست نشان‌دهنده مشکلات عصبی مثانه باشد، درمان‌های زیر می‌توانند مؤثر باشند:

1. تحریک الکتریکی عصب (Neuromodulation)

این روش، سیگنال‌های عصبی که به مثانه ارسال می‌شوند را تنظیم می‌کند:

الف) تحریک عصب خاجی (Sacral Nerve Stimulation)

  • یک دستگاه کوچک شبیه به ضربان‌ساز در ناحیه پایین کمر قرار داده می‌شود.

  • این دستگاه با ارسال پالس‌های الکتریکی به اعصاب خاجی، عملکرد مثانه را تنظیم می‌کند.

ب) تحریک عصب تیبیال خلفی (PTNS)

  • تحریک عصب تیبیال که در مچ پا قرار دارد، سیگنال‌های مثانه را از طریق اعصاب بهبود می‌بخشد.

  • این روش غیرتهاجمی است و در جلسات هفتگی انجام می‌شود.

برای بررسی بیشتر مقاله ی: نوار مثانه در تهران کجا انجام میشود را بخوانید!

2- تعداد دفعات ادرار کردن خود را یادداشت کنید. به مدت چند روز، تعداد دفعات دستشویی رفتن خود را ثبت کنید. این کار به شما کمک می کند که درک بهتری از بدن خود داشته باشید. این یادداشت ها ممکن است به شما نشان دهند که علائم شما بدتر شده است. برای مثال، آیا علائم شما پس از نوشیدن یا خوردن غذاهای خاصی تشدید می شوند؟ وقتی که مایعات کافی نمی نوشید، علائم شما بدتر می شوند؟

3- ادرار کردن مجدد. در این حالت شما دوبار مثانه خود را تخلیه می کنید. این راهکار می تواند برای کسانی که در تخلیه کامل مثانه خود مشکل دارند، مفید باشد. پس از این که به دستشویی می روید، می توانید چند ثانیه منتظر بمانید، سپس دوباره تلاش کنید.

4- به تأخیر انداختن ادرار. قبل از رفتن به دستشویی صبر کنید، حتی اگر نیاز فوری به ادرار کردن دارید. در ابتدا فقط چند دقیقه باید صبر کنید. به تدریج ممکن است قادر باشید دو تا سه ساعت دستشویی رفتن خود را به تأخیر بیندازید. این کار را فقط در صورت توصیه پزشک انجام دهید. برخی از افراد وقتی که بیش از حد برای دستشویی رفتن منتظر می مانند، احساس می کنند که شرایط آنها بدتر شده یا دچار نشت ادرار شده اند.

5- زمان بندی ادرار. این روش به این معناست که برنامه ی دستشویی روزانه داشته باشید. به جای دستشویی رفتن در صورت نیاز، شما باید در طول روز در زمان های مشخصی به دستشویی بروید. شما و پزشکتان یک برنامه ی منطقی تنظیم خواهید کرد و شما باید سعی کنید هر دو تا چهار ساعت یکبار به دستشویی بروید، چه احساس نیاز داشته باشید، چه نداشته باشید. هدف این است که از نیاز مبرم و فوری به ادرار جلوگیری کنید و کنترل آن را دوباره به دست آورید.

مثانه تحریک پذیر

6- تمریناتی برای تقویت عضله ی مثانه.

◾ تمرینات کگل: سفت کردن و محکم نگه داشتن عضلات لگن برای تقویت کف لگن

◾ انقباض های سریع: در این تمرین باید عضلات کف لگن خود را بارها و بارها فشرده و رها کنید. بنابراین، وقتی که نیاز فوری به دستشویی رفتن دارید، چند انقباض سریع می تواند نیاز مبرم به دستشویی رفتن را کنترل کند. پزشک یا فیزیوتراپیست به شما نحوه انجام این حرکات را آموزش می دهد.

تمرینات ذهن آگاهی و بازخورد زیستی نیز به شما در شناخت مثانه کمک می کنند. این روش از صدا ها و نمودارهای کامپیوتری برای بررسی حرکات عضلات استفاده می کند. این تمرینات به شما آموزش می دهند که عضلات لگن چگونه حرکت می کنند و چقدر قوی هستند.

قرص های مناسب برای درمان مثانه بیش فعال

داروهای آنتی کولینرژیک: این داروها می توانند مثانه بیش فعال را درمان کنند و برای بی اختیاری ادراری مفید باشند. اُکسی بوتینین (دیتروپان)، تولترودین (دترول)، داریفناسین (انابلکس)، فسوترودین (توویاز)، سولیفناسین (وزیکر) و کلرید تروسپیوم، نمونه هایی از داروهای آنتی کولینرژیک هستند.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

یک اورولوژیست یا متخصص زنان می تواند این کار را انجام دهد. آنها ممکن است خدمات بوتاکس مثانه را ارائه دهند. بوتاکس با شل کردن عضله ی دیواره مثانه، بی اختیاری ادرار و نیاز فوری به ادرار را کاهش می دهد. بوتاکس همچنین، از فشار بیش از حد به مثانه جلوگیری می کند. پزشک برای تزریق سم بوتولونیوم به مثانه، از یک سیتوسکوپ برای مشاهده درون مثانه استفاده می کند و سپس مقدار کمی از ماده را به عضله ی مثانه تزریق می کند.

این رویکرد در مطب پزشک با بیحسی موضعی انجام می شود. تأثیر بوتاکس تا 6 ماه دوام دارد. وقتی که علائم مثانه بیش فعال برمی گردد، تکرار درمان ضروری خواهد بود. پس از آن، پزشک شرایط شما را بررسی می کند تا ببیند درمان بوتاکس برای شما تأثیر مثبتی داشته است یا خیر.

او شرایط شما را بررسی می کند تا متوجه شود که مشکل شما رفع شده است یا هنوز هم نمی توانید حجم ادرار زیادی را در خود نگه دارید. اگر ادرار شما به خوبی آزاد نمی شود، ممکن است لازم باشد به طور موقت از یک سوند استفاده کنید.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

تحریک عصب

درمان دیگر برای افرادی که نیاز به کمک دارند، تحریک عصب می باشد که درمان نورومدولاسیون نیز نامیده می شود. این نوع درمان، پالس های الکتریکی را به عصب هایی می فرستد که مسیر مشترکی به مثانه دارند.

در مشکل مثانه بیش فعال، سیگنال های عصبی بین مثانه و مغز ارتباط درستی ندارند. این پالس های الکتریکی به مغز و عصب ها کمک می کنند تا ارتباط بهتری با مثانه داشته باشند، به طوری که مثانه بتواند عملکرد درستی داشته باشد و علائم بیش فعالی مثانه بهبود پیدا کند.

دو نوع روش تحریک عصب وجود دارد:

تحریک عصب تیبیال از طریق پوست (PTNS): PTNS روشی است که عصب های مثانه را ترمیم می کند و با قرار دادن یک الکترود کوچک در نزدیکی قوزک پا انجام می شود. در این روش، پالس هایی به عصب تیبیال ارسال می شود. عصب تیبیال در امتداد زانو به عصب های پایین کمر می رسد. پالس ها به کنترل سیگنال هایی کمک می کنند که عملکرد درستی ندارند. اغلب اوقات، بیماران بسته به تأثیر درمان، به 12 جلسه درمانی نیاز خواهند داشت.

نورومدلاسیون ساکرال (SNS): این روش نحوه عملکرد عصب ساکرال را تغییر می دهد. این عصب، سیگنال هایی را بین نخاع و مثانه جابه جا می کند. عملکرد این روش، کمک به نگهداری و آزادسازی ادرار می باشد. در بیماری مثانه بیش فعال، این سیگنال های عصبی، وظیفه خود را به درستی انجام نمی دهند. در این روش، از یک ضربان ساز مثانه برای کنترل این سیگنال ها استفاده می شود.

اولین قدم، کاشت یک سیم الکتریکی در زیر پوست پایین کمر می باشد. این سیم در ابتدا به ضربان ساز دستی متصل می شود تا پالس هایی را به عصب ساکرال بفرستد. شما و پزشکتان باید بررسی کنید که آیا این ضربان ساز می تواند به شما کمک کند یا خیر. در صورتی که این روش مؤثر باشد، دومین مرحله، کاشت یک ضربان ساز دائمی است که می تواند ریتم عصب را تنظیم کند.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

4.1/5 - (21 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر navid پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 426 مشاهده پرسش
    مدتی هستش در قسمتی از التم رنگ پوستش به رنگ قهوه ای شده این چه بمیاری میتواند باشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      مهم میست
  • تصویر کاربر احمد شنبه ۹ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 407 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    پدرم 6 7 سال پیش عمل بسته پروستات انجام داد (شهرستان)الان متوجه شدم ک بعد از اون عمل توان جنسیشو از دست داده و از این بابت خیلی ناراحته خودشم تو این مدت پیش دکتر رفته انگار گفتن درمانی نداره ...(سن 65سال) آیا واقعا درمانی وجود نداره .؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      اگر به دارو جواب نداد راهی ندارد
  • تصویر کاربر سجاد پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 427 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر کرمی
    من مبتلا به کجی آلت تناسلی به صورت مادرزادی هستم. سال 93 در مطب خیابان شریعتی توسط شما معاینه شدم و تشخیص دادید که باید عمل جراحی شوم. کارت بیمارستان نیکان را به بنده دادید و شماره موبایل 09121142080 را روی کارت نوشتید. الان تصمیم به عمل دارم و برای 13 آذر ساعت 13 وقت اینترنتی گرفتم. (تصویر پیوست)
    میخواستم بپرسم با توجه به این که من از شهرستان خدمت شما میرسم، آیا مقدور هست که در روز 13 آذر برای من وقت عمل قرار دهید؟
    ضمنا من بیماری میرگن دارم و هر روز قرص های propranolol 20 و nortriptyline 10 و در مواقع شروع میگرن قرص های مسکن و sumatriptan 50 رو مصرف میکنم. آیا مصرف این قرص ها برای عمل جراحی من مشکل ایجاد نمی کنند؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر سجاد پنجشنبه ۲۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      شرمنده من نمیدونستم که سوال به صورت عمومی توی سایت منتشر میشه، امکان ویرایش هم نداره که شماره موبایل رو حذف کنم.
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      بیایید صحبت کنیم02122642744
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 440 مشاهده پرسش
    با سلام
    قسمتی از زیر کلاهک الت من حالت باد کرده پیدا کرده، درد هم نداره
    خودش درست میشه یا نیاز به درمان داره
    اولین باره این اتفاق افتاده 23 سالمه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      تحریم نکنید خوب میشود
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۵ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 511 مشاهده پرسش
    سلام دکتر وقت بخیر
    فردی ۳۵ ساله و مجرد هستم چند روز پیش آزمایش خون و ادرار دادم که در ادرارم خون مشاهده شده بود به دکتر اورولوژی مراجعه کردم و ایشان هم برای من سونوگرافی تجویز کردند نتیجه آزمایش هم به این صورت بود که کلیه ها و مثانه نرمال بود اندازه پروستات ۳۰*۳۴*۲۸ میلیمتر و حجم پروستات ۱۵ سی سی و باقیمانده ادرار هم ۳۸ سی سی بود. دکتر گفتند احتمالا التهاب پروستات داری و برای من قرص های سیپروفلوکساسین ، سلکسیب و پروترال تجویز کردند و گفتند مصرف قرص ها که تمام شد دوباره آزمایش بدهید
    این رو هم اضافه کنم که در این چند وقت اخیر در بعضی مواقع مقدار خفیفی درد بیضه دارم ممنون میشوم نظرتون را بفرمایید و راهنمایی فرمایید .( نتایج آزمایش خون و ادرار و سونوگرافی را ضمیمه کردم )
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      از نظر من درمان کافی تست ادامع ندهید
    2. تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام دکتر خسته نباشید
      پیرو توضیحات بالا من داروها رو مصرف کردم و آزمایش ادرار دادم و خون در ادرارم مشاهده نشد اما الان علاوه بر درد بیضه یک مشکلی جدیدی که برام ایجاد شده یک درد مبهمی بالای آلت تتاسلیم هست انگار یک چیزی بالای آلتم سنگینی میکنه و یا تحت فشار باشد دکتر هم که رفتم ایشان معتقد بود مربط به عفونت می باشد و برای من قرص های انتری داکس و فستوور و همچنین آمپول افاکسون تجویز کردند دکتر جان میخواستم نظر شما و تشخیصتون رو بدونم آیا این درد های بیضه و بالای آلتم مربوط به عفونت میباشد؟ و مصرف این داروها واقعا مفید است یا خیر ؟
      با تشکر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      درمان این دردها بی اهمیتی است وگرنه با دارو خوب نمیشوید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر باقری پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام. نوار مثانه بیمارمو می فرستم. لطفا نظرتون رو بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      اگر پرست باشد موتور مثانه ضعیف است بیایید ببینم02122642744
  • تصویر کاربر Yosef پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 497 مشاهده پرسش
    سلام.اقای دکتر ۲۵ سالمه و۱۲ ماهه برای بارداری اقدام کردیم .و هنوز موفق نشدیم ازمایش اسپرم به شرح زیر است لطفا نظر بدید. آیا با درمان خانگی برطرف میشود.
    Volume=3,50
    Color=milky
    Ph=8
    WBC=0_1
    Rbc=0_1
    Normal morphology=25
    Head=59
    Nack=10
    Tail=6
    Pathology=75
    Progressive=37.5%
    Immotile=31.3%
    Non progressive =31.3%
    1. تصویر کاربر Yosef یکشنبه ۱۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      کجاست پاسخرلخقتبکادا
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام پوزش سونو بیضه بدهید از نظر واریکوسل
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر Fzl پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    دكتر جان سلام. من تا به الان به سه پزشك مراجعه كردم و همگي اين ضايعه هاي پوستي رو مولوسكوم تشخيص دادند. ميخواستم بدونم نظر شما چيه ؟ نه درد دارم و نه خارش!
    آيا نيازي به آزمايش دادن هست براي تشخيص قطعي يا خير ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      بله ولی مسری است بیایید کرایو کنم02122642744
  • تصویر کاربر مسعود پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 432 مشاهده پرسش
    سلام مادر من برای کلیه آزمایش ادرار سه نوبته دادند جوابش اینه که باید سیستسکوپی بشه چون تغییرات راکتیو در سلول های اروتلیال دیده شده خواستم بدونم معنی این جمله چیه
    باتوجه به اینکه عکس رنگی و اسکن و سونو داده چیزی دیده نشده فقط مقداری خون در ادرار وجود دارد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام بیایید بررسی کامل 02122642744 02171062350
  • تصویر کاربر یاشار پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 370 مشاهده پرسش
    سلام،از شیرازم، لطفا با تامل بیشتر جواب بدید چون زندگی متاهلیم شدیدا تحت شعاع این ویروس لعنتیه ،سی و سه ساله هستم ،ویروس نوع شش دارم،چند بار اطراف ناحیه تناسلیمو کرایو کردم و جواب گرفتم امروز رفتم برای کرایو یه زگیل داخل مجرای ادراریم هست،که پزشکم دید و گفت این خطرناکه و باید عمل بشه البته یه کم از نوک التم پایینتره ولی مشخصه ،من باید چیکار کنم عمل کنم یا کرایو میتونه برطرفش کنه،از عمل به خاطره استفاده از کاتر میترسم که پخش بشه،و همچنین یه کم از لحاظ مالی سختمه ،
    خانمم بیست و شش سالشه علایم ظاهری نداره پاپ اسمیر هم شش ماه پیش داد که چیزی رو نشون نداد ازمایش ،دکترم گفت تست بده باز اگر نشون نداد واکسن گارداسیل بزنه ولی شما تو ویدیو هاتون گفتید بی فایدست منو راهنمایی کنید پزشکم گفت وقتی داخل مجرا بزنه احتمال سرطانی بودن بیشتره، من بسسسسیغر زیاد نگران خانمم هستم چون بدون کاندوم ما این مدت سکس میکردیم ،
    هزینه کرایو پیش شما چنه؟!؟
    ممنونم ازتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      ۱-بیایید کرایو کنم ۲-حضوری به سوالات جواب میدهم02122642744
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 605 مشاهده پرسش
    با سلام
    پس از معاینه پزشک و سنو گرافی تشخیص واریکوسل بود لطما بفر ماییدبا توجه به داشتن درد نیاز به عمل است یا نه؟
    اکر نه برای رفع درد باید چه کرد؟
    ضمنا اینجانب دارای فرزند می باشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نیاز به عمل ندارید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب