اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

قطعی ترین درمان کجی آلت تناسلی مردان در منزل و مطب

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه کجی آلت تناسلی مردان یکی از مشکل های عمده این افراد مخصوصاً در سنین میانسالی که از نظر فعالیت جنسی فعال هستند می باشد. مردان جوان زیادی را می بینیم که دچار کجی آلت تناسلی هستند این انحناء می تواند به شکل های زیر باشد:

انحناء در آلت

علت کجی آلت تناسلی چیست؟

دو علت شایع کجی آلت تناسلی مردان عبارتند از کجی مادرزادی آلت که اغلب به همراه بیماری هیپوسپادیازیس دیده می شود ولی در بسیاری از موارد به صورت تنها دیده می شود و یا به صورت ثانویه و به علت بیماری پیرونی دیده می شود.


کجی آلت

درمان کجی آلات تناسلی

عمل به صورت سرپائی و بدون بستری در بیمارستان انجام می گردد. به وسیله بی حسی نخاعی، برش حلقوی در محل ختنه انجام می شود و سپس پوست تا پایه آلت تناسلی کنار زده می شود و سپس با ایجاد نعوظ مصنوعی که اصولاً با تزریق آب و یا فنتولامین داخل آلت ایجاد می شود، محل انحناء را دقیقاً مشخص می کنیم و سپس بدون برش جراحی تنها با استفاده از چند بخیه در طرف مقابل انحناء، آلت تناسلی را به حالت اولیه و راست در می آوریم و پس از کنترل نهائی پوست را به محل ختنه گاه می آوریم و بخیه زده می شود و عصر همان روز بیمار بدون بستری در بیمارستان مرخص می شود.

طول عمل جراحی حدود نیم ساعت است و یک پانسمان فشاری در محل عمل گذاشته می شود و به بیمار توصیه می کنم که 4 هفته رابطه جنسی نداشته باشد و جهت ترمیم بهتر محل عمل و جلوگیری از نعوظ شبانه اینجانب داروهای خواب آور و شل کننده به مدت یک ماه برای بیمارانم تجویز می کنم. این عمل در 95% موارد کاملاً موفقیت آمیز می باشد.

عمل کجی آلت تناسلی
عکس قبل از عمل
کجی آلت تنسالی با روش بخیه
عکس بعد از عمل

 

از عوارض احتمالی عمل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کوتاهی آلت که اغلب کمتر از یک سانت است که خیلی مهم نمی باشد.
  • عود مجدد انحناء که کمتر از 5% موارد دیده می شود که ناچیز می باشد.
  • سوزش و درد محل و تورم و کبودی که پس از چند روز خودبخود از بین خواهد رفت.

بزرگترین حسن این تکنیک این است که به خاطر عدم عدم برش روی پرده آلت تناسلی امکان از بین رفتن توان جنسی تقریباً صفر می باشد و لذا من بدون نگرانی این عمل را به صورت روتین برای بیمارانم انجام می دهم.

در زیر شما میتوانید صحبتهای دکتر کرمی در باره انحنا الت را گوش کنید.

درمان کجی آلات تناسلی بدون جراحی

درمان های غیرجراحی کجی آلت شامل تزریق ها، دارو های خوراکی و درمان های پزشکی می شود. این درمانها برای درمان بیماری پیرونی در مرحله حاد استفاده می شوند. عکس سرطان تناسلی مردان راببینید و علائمآن را بشناسید.

تزریقات: تزریق مستقیم دارو به پلاکها، تزریق داخل ضایعه ای نامیده می شود و می تواند در مرحله حاد بیماری پیرونی انجام شود. اغلب اوقات پیش از تزریق، محل آن بی حس می شود. این درمان ها را می توان در مطب پزشک انجام داد.

کلاژناز: تزریق های کلاژناز داخل ضایعه ای (Xiaflex)، در حال حاضر تنها درمان تأیید شده توسط سازمان غذا و دارو برای درمان بیماری پیرونی هستند. کلاژناز، آنزیمی است که به تجزیه ماده تشکیل دهنده پلاک ها کمک می کند. شکستن پلاکها، انحنای آلت تناسلی را کاهش می دهد و عملکرد نعوظ را بهبود می بخشد. این درمان برای مردانی انجام می شود که دارای انحنای آلت تناسلی بیشتر از 30 درجه هستند.

وراپامیل: وراپامیل برای درمان فشار خون بالا استفاده می شود و با تزریق مستقیم به پلاک، ممکن است درد آلت تناسلی و کجی آن را کاهش دهد.

وراپامیل

اینترفرون -آلفا 2 بی: اینترفرون، پروتئینی است که از گلبول های سفید ساخته شده است. تحقیقات نشان می دهند که این دارو می تواند درد، کجی آلت تناسلی و اندازه پلاک را کاهش دهد.

دارو های خوراکی: هیچ داروی خوراکی وجود ندارد که بتواند به طور مؤثر انحنای آلت تناسلی را درمان کند. گرچه، از پتاسیم پارا آمینو بنزوات، برای درمان انقباض دوپویترن استفاده می شود و ممکن است اندازه پلاک را کاهش دهد. این دارو هیچ تأثیری روی انحنای آلت تناسلی ندارد. در صورتی که احساس درد می کنید، پزشک اورولوژیست ممکن است مصرف داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDها) را توصیه کند.

درمان های پزشکی غیر دارویی: محققان، هنوز در حال تحقیق روی اثر بخشی سایر درمان های پزشکی برای درمان بیماری پیرونی هستند. این درمان ها عبارتند از: دستگاه کشش مکانیکی و وکیوم، با هدف کشش یا خم کردن آلت تناسلی برای کاهش انحنا. موج شوک درمانی – از امواج الکتروشوک متمرکز و با شدت پایین، ممکن است برای کاهش درد استفاده شود.

درمان بیماری پیرونی در منزل

اگرچه درمان قطعی پیرونی در منزل امکان‌پذیر نیست، اما شما می‌توانید با استفاده از روش‌های حمایتی و تغییرات سبک زندگی که در طب سنتی و پزشکی مکمل نیز توصیه می‌شوند، به کاهش درد و جلوگیری از پیشرفت بیماری کمک کنید.

۱. مدیریت سبک زندگی و عادات غذایی

-ترک سیگار و الکل:

استعمال دخانیات و مصرف الکل به شدت توصیه نمی‌شود، زیرا جریان خون را مختل کرده و روند التهاب و فیبروز را تشدید می‌کنند.

-مصرف مکمل‌های خوراکی (با مشورت پزشک):

    • ویتامین E: به عنوان یک آنتی‌اکسیدان قوی، ممکن است در مراحل اولیه (فاز حاد) به کاهش التهاب و جلوگیری از پیشرفت پلاک کمک کند (اگرچه شواهد قطعی نیستند).

    • کوآنزیم Q10 (CoQ10) و اِل-کارنیتین: برخی تحقیقات نشان داده‌اند که این مکمل‌ها می‌توانند خواص ضد التهابی داشته باشند و در کاهش درد و شاید کاهش انحنای خفیف مؤثر باشند.

  • رژیم غذایی ضدالتهاب: مصرف مواد غذایی سرشار از آنتی‌اکسیدان (میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل) و اسیدهای چرب امگا-۳ (ماهی‌های چرب) برای کاهش التهاب عمومی بدن

رژیم مناسب

۲. ماساژ و گرمادرمانی موضعی

-گرمای مرطوب: استفاده از کمپرس آب گرم یا حوله گرم در ناحیه مورد نظر می‌تواند به شل شدن بافت‌ها، افزایش جریان خون موضعی و کاهش درد در فاز حاد کمک کند.

-ماساژ ملایم: ماساژ ملایم ناحیه پلاک (در صورتی که دردناک نباشد) ممکن است کمی انعطاف‌پذیری را در بافت‌های اطراف بهبود بخشد، اما باید بسیار احتیاط کرد تا به آلت آسیب نرسد.

۳. تمرینات کششی و ابزارهای مکانیکی (با تجویز پزشک)

اگر پزشک شما روش‌های مکانیکی را تجویز کرده باشد، می‌توانید آن‌ها را در منزل استفاده کنید:

-ابزارهای کشش آلت: این دستگاه‌ها با اعمال کشش ملایم و تدریجی به آلت تناسلی در طول زمان، می‌توانند به کشیدگی بافت‌های فیبروز کمک کرده و انحنا را به آرامی کاهش دهند. این ابزارها باید تحت نظر و با دستورالعمل‌های دقیق پزشک استفاده شوند، زیرا استفاده نادرست می‌تواند آسیب‌زا باشد.

-وکیوم تراپی: استفاده از پمپ وکیوم می‌تواند به بهبود جریان خون و اکسیژن‌رسانی به بافت‌ها کمک کرده و از کوتاهی آلت جلوگیری کند یا آن را کاهش دهد. این روش اغلب در کنار تزریقات تخصصی توصیه می‌شود.

 منبع: niddk

2.4/5 - (244 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 588 مشاهده پرسش
    سلام دکتر.عکس از انحراف آلت را با گوشی موبایل گرفتم و برایتان ازطریق ایمل به آدرستان فرستادم.
    mehdi.mh72@yahoo.com
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      همینجا به پیوست فایل زمینه بفرست ایمیلم نیامده
  • تصویر کاربر فراز پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 625 مشاهده پرسش
    با سلام
    اقای دکتر پسر 2.5 سالی دارم که دارای تنگی مجراست. هزینه جراحی چقدر میشه و همان 5 دقیقه طول میکشه؟ ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      در خدمتم مطب تشریف بیاورید
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 549 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر فراوان از این سیستم پرسش و پاسخ ارزشمند
    من حدود سه سالی می شه که به عادت خودارضایی مبتلا هستم و وضعیت آلت من در حالت نعوظ رو در تصویر مشاهده می کنید
    1.آیا خودارضایی سبب شکل گیری این انحراف آلت شده است؟
    2.آیا ادامه ی خودارضایی سبب تشدید و بدتر شدن این انحراف می شود؟
    3.برای رفع این انحراف آلت چه باید بکنم
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      خود ارضائی را ترک کن 2- خود ارضائی باعث کج شدن نمیشود
    2. تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      ممنون از توجهتون؛
      يعنى اگر الان خودارضايى رو ترك كنم اين انحراف هم بر طرف مى شه؟
      نياز به جراحى نداره يعنى...؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 600 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر فراوان از این سیستم پرسش و پاسخ ارزشمند
    من حدود سه سالی می شه که به عادت خودارضایی مبتلا هستم و وضعیت آلت من در حالت نعوظ رو در تصویر مشاهده می کنید
    1.آیا خودارضایی سبب شکل گیری این انحراف آلت شده است؟
    2.آیا ادامه ی خودارضایی سبب تشدید و بدتر شدن این انحراف می شود؟
    3.برای رفع این انحراف آلت چه باید بکنم
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکس نفرستادید
  • تصویر کاربر حامد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1342 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشیر خدمت شما با عرض شرمندگی بابت طولانی بودن سوال بخاطر اینکه از شهرستان زندگی میکنم مجبورم سوالم طولانی باشد.
    ما در شهرستان بجنورد زندگی میکنیم و پدر من 63 سال سن دازند ایشان حدود 8 سال پیش ناراحتی در مثانه و خون در ادرار داشتند که توسط دکتر دارابی در مشهد از طریق مجاری ادرار عمل جراحی صورت گرفته که داخل مثانه غده و سنگ ریزه وجود داشت بعد از یک سال دوباره مشکل برایشان ایجاد شد و باز به مشهد رفتند و این بار سنگ مثانه را خارج کردند .
    بعد از این قضایا پدرم دچار بیماری دیابت شد و تا هم اکنون این بیماری را دارند تا سال پیش ک باز داخل ادرارشان خون مشاهده کردند.
    حدودا نزدیک به 10 ماه پیش سگته خفیف مغزی کردند و دست چپشان تغریبا از کار افتاد و مجبور به خوردن رقیق کننده خون کردند . بعد از چند هفته دوباره به مشهد رفتیم و دکتر با انجام چند آزمایش روی ایشان گفتند باید عمل شود متاسفانه در سونو گرافی سه بعدی فقط یک غده مشاهده شد و دکتر در حین عمل غده های زیادی مشاهده نمدند و به دلیل اینکه قرص های رقیق کننده خون میخوردند و بخاطر خونریزی زیاد نتوانستند عمل را به اتمام برسانند و بعد از یک هفته دوباره عمل شدند و باز تعدادی از غده ها را بیرون آورند و بعد از چند هفته دیدیم ک دوباره در ادرارشان خون مشاهده شد اینبار در خود شهرستان خودمان توسط دکتر داریوش امیری تحت معالجه و عمل جراحی قرار گرفتند که عمل شان تقریبا موفقیت داشت دکتر امیری دارویی به اسم - ب ث ژ اینتراوزیکال (intravesical BCG)- به تعداد 10 عدد تجویز نمودند که در هفته اول با تزریق داخل مجاری رضایت داشتند و احساس میکردند حالشان بهتر شده حتی درد پهلو و حتی دید چشمشان بهتر شد ولی در هفته دوم بعد از تزریق و تخلیه دارو به مدت دو روز خونریزی با سوزش و هفته سوم بعد از تزریق و تخلیه دارو به مدت یک روز خونریزی همراه با سوزش داشتند که به گفته دکتر میگفتند که احتمال تب کردن هست ولی ایشان تب نکردند فقط سوزش و خونریزی بود .
    به نظر شما همین راه درمان را ادامه دهیم یا به پزشک دیگر یا راه درمان دیگری را در پیش بگیریم.
    با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمانتان درست است ادامه بدهید
  • تصویر کاربر و-سعيدي پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 503 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر،خسته نباشيد.مامان بزرگم چند روز پيش اومد مطبتون واسش دارو نوشتيد.چند تا داروخونه برديم داروي آخرى رو كه تو نسخه نوشتيد نتونستند بخونند من عكس نسخه رو واستون ميفرستم اگه ممكنه اسم دارو رو بنويسيد.ممنون ميشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فال باز نشد لطفا دوباره بفرست
    2. تصویر کاربر و-سعيدي پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقاي دكتر من دوباره نسخه رو فرستادم.البته اينجا جايي براي attach كردن مجدد عكس نديدم مجبور شدم با يك سوال جديد ديگه بفرستم. شماره سوال I32e333 هست.ممنون ميشم فرصت كرديد جواب بديد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 571 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر چند وقت الت تناسلیم حدود 8 ماهه از قسمته نزدیک پایش یکدفه کج مییشه در واقع اگه بهش فشار بیاد حالت تا شده در میاد خواستم راهنمایی کنید علتش چیه باید جراحی کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکس در حالت نعوظ را با موبایل بگیر بفرست
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 611 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من در ماه اذر 92 جراحی رادیکال پروستات شدم مشگل من در دفع ادرار است چنان احساس دفع ادرار میکنم که باید فوری به به توالت برم در هر با ر فقط 60 سی سی ادرار دفع میشه وقتی هم که احساس دفع ادرار ندارم به محض باز کردن شیر اب تحریک میشم احساس ریختن ادرار میکنم فوری باید برم تخلیه کنم لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت ویزیت تشریف بیاورید درست میکنم
  • تصویر کاربر محمدعلی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1202 مشاهده پرسش
    با سلام
    من چهار سال پیش جراحی واریکوسل انجام دادم اما چندماهی است که در همان بیضه چپ احساس دردهای پراکنده ای دارم. آزمایش اسپرم انجام داده ام که الحمدلله همه مولفه های آن نرمال بوده اند فقط مقدار WBC فراتر از حد نرمال بوده (در حدود 2- 5 ) و لذا میخواهم بدانم که در این شرایط پیگیری لازم است یا موضوع را رها کنم؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران درد نباش درست میشود
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 566 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت دکتر عزیزم
    من 9 روز هست که عمل لاپاراسکوپی واریکوسل انجام دادم خدمتون.قبل عمل درد نداشتم ولی الان بیضه چپم درد داره کمی و دردش به بالای مثانه ام سمت چپ هم هستش میخواستم دلیلش بدونم2چند وقت بعد عمل میتونم بدنسازی کارکنم3کاره من طوری هست که رو صندلی میشینم زیاد واسه بعد عمل ضرر نداره

    ممنون خسته نباشین، ، واقعا از ته قلب دوستون دارم..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      بدت سازی 2-3 ماه ممنوع است درد بعد از عمل طبیعی است زیاد سرپا نباشید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سعید چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 520 مشاهده پرسش
    دکتر سلام...میخواستم بدونم که من بیمه ایران دارم...ظاهرا بیمارستان نیکان فرارداد داره با بیمه من..بخوام شما انحنای آلتمو جراحی کنین هزینه جراحی من چقدر میشه؟؟؟آیا شما با بیمارستان حساب میکنین یا من مبلغی رو به شما پرداخت کنم؟؟ممنون میشم که توجیه کنین منو.....
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      من در خدمت شما هستم نگران نباش به مطب تشریف بیاورید
  • تصویر کاربر فرید شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 578 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من مقاله ی شما رو خوندم ولی در مورد مشکل خودم چیزی اشاره نشده بود
    آلت من اون انحنایی رو که توی عکس و توضیحات بود نداره
    آلتم به سمت بالا نعوظ میکنه که خوب تا اینجا مشکلی نیست مشکلم اینه که هنگام نعوظ آلتم به سمت پایین خم نمیشه و فقط تا حد 90 درجه (عمود به بدن) میاد و دیگه بعد از اون اگه بخواد پایین بره به شد درد داره (در واقع انقدر سفت هست و درد داره که اصلا بیشتر نمیره)
    آیا این طبیعی هست؟
    ممنون از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر مانع نعوظ شود باید درست شود با جراحی
  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 630 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت شما
    در خصوص عمل جراحی کجی آلت با توجه به خطر از دست دادن توان جنسی بعد از عمل آیا شما عمل corporeal plication را انجام می دهید؟ لطفا در خصوص این عمل توضیح فرمایید و آیا این عمل در ایران انجام می شود؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بله و فقط زمانی که نتوانید نزدیکی کنید وگرنه نیاز به عمل نیست
  • تصویر کاربر مجید شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 569 مشاهده پرسش
    چگونه درصد انحنا آلت رویفهمیم؟باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکسش را باموبایل بگیرید و بفرستید
  • تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 557 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر..
    من آلتم شبیه عکس موزی است که در ابتدای مقاله "هر انچه که در باره کجی آلت تناسلی باید بدانید" قرار دارد..منتها بر عکس آن و رو به پایین انحنا دارد...
    به نظرتون آقای دکتر نیاز به عمل داره و ایجاد مشکل خواهد کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اگر مانع دخول نیست نیاز به درمان ندارد
    2. تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      خب من دانشجوی دکترا هستم و حالا حالاها فرصت ازدواج ندارم...میخواستم ببینم که اگه به نظرتون نیاز به عمل داره قبل از ازدواج بیم خدمتتون...
      میشه یه نگاهی به همون موز بکنیید..
      سپاسگذارم..
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر بهراد دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 591 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی خسته نباشید
    آقای دکتر آلت من از قسمت نزدیک به سرآلت به طرف پایین کج هست و این باعث بدشکلی آلت من گردیده است اونطور که مقاله سایتتون رو خوندم نوشتین میتونین با یک جراحی ساده و 4 بخیه رفعش کنین آیا واقعا به این سادگی میتونین این کجی نسبتا کم رو رفع کنین؟عوارضی نداره؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      تنها زمانی که دخول نتوانید باید عمل کنید
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 619 مشاهده پرسش
    من 27 سالمه و انحراف آلت به چپ رو دارم و میخواستم که جراحی بکنم و درست بشه اگه میشه در مورد عمل وهزینه عمل و بیمارستان که باید عمل کنم راهنماییم کنید با سپاس.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اول عكس درحالت نعوظ باموبايل بگيريد ببينم نظربدهم
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب