اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

قطعی ترین درمان کجی آلت تناسلی مردان در منزل و مطب

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه کجی آلت تناسلی مردان یکی از مشکل های عمده این افراد مخصوصاً در سنین میانسالی که از نظر فعالیت جنسی فعال هستند می باشد. مردان جوان زیادی را می بینیم که دچار کجی آلت تناسلی هستند این انحناء می تواند به شکل های زیر باشد:

انحناء در آلت

علت کجی آلت تناسلی چیست؟

دو علت شایع کجی آلت تناسلی مردان عبارتند از کجی مادرزادی آلت که اغلب به همراه بیماری هیپوسپادیازیس دیده می شود ولی در بسیاری از موارد به صورت تنها دیده می شود و یا به صورت ثانویه و به علت بیماری پیرونی دیده می شود.


کجی آلت

درمان کجی آلات تناسلی

عمل به صورت سرپائی و بدون بستری در بیمارستان انجام می گردد. به وسیله بی حسی نخاعی، برش حلقوی در محل ختنه انجام می شود و سپس پوست تا پایه آلت تناسلی کنار زده می شود و سپس با ایجاد نعوظ مصنوعی که اصولاً با تزریق آب و یا فنتولامین داخل آلت ایجاد می شود، محل انحناء را دقیقاً مشخص می کنیم و سپس بدون برش جراحی تنها با استفاده از چند بخیه در طرف مقابل انحناء، آلت تناسلی را به حالت اولیه و راست در می آوریم و پس از کنترل نهائی پوست را به محل ختنه گاه می آوریم و بخیه زده می شود و عصر همان روز بیمار بدون بستری در بیمارستان مرخص می شود.

طول عمل جراحی حدود نیم ساعت است و یک پانسمان فشاری در محل عمل گذاشته می شود و به بیمار توصیه می کنم که 4 هفته رابطه جنسی نداشته باشد و جهت ترمیم بهتر محل عمل و جلوگیری از نعوظ شبانه اینجانب داروهای خواب آور و شل کننده به مدت یک ماه برای بیمارانم تجویز می کنم. این عمل در 95% موارد کاملاً موفقیت آمیز می باشد.

عمل کجی آلت تناسلی
عکس قبل از عمل
کجی آلت تنسالی با روش بخیه
عکس بعد از عمل

 

از عوارض احتمالی عمل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کوتاهی آلت که اغلب کمتر از یک سانت است که خیلی مهم نمی باشد.
  • عود مجدد انحناء که کمتر از 5% موارد دیده می شود که ناچیز می باشد.
  • سوزش و درد محل و تورم و کبودی که پس از چند روز خودبخود از بین خواهد رفت.

بزرگترین حسن این تکنیک این است که به خاطر عدم عدم برش روی پرده آلت تناسلی امکان از بین رفتن توان جنسی تقریباً صفر می باشد و لذا من بدون نگرانی این عمل را به صورت روتین برای بیمارانم انجام می دهم.

در زیر شما میتوانید صحبتهای دکتر کرمی در باره انحنا الت را گوش کنید.

درمان کجی آلات تناسلی بدون جراحی

درمان های غیرجراحی کجی آلت شامل تزریق ها، دارو های خوراکی و درمان های پزشکی می شود. این درمانها برای درمان بیماری پیرونی در مرحله حاد استفاده می شوند. عکس سرطان تناسلی مردان راببینید و علائمآن را بشناسید.

تزریقات: تزریق مستقیم دارو به پلاکها، تزریق داخل ضایعه ای نامیده می شود و می تواند در مرحله حاد بیماری پیرونی انجام شود. اغلب اوقات پیش از تزریق، محل آن بی حس می شود. این درمان ها را می توان در مطب پزشک انجام داد.

کلاژناز: تزریق های کلاژناز داخل ضایعه ای (Xiaflex)، در حال حاضر تنها درمان تأیید شده توسط سازمان غذا و دارو برای درمان بیماری پیرونی هستند. کلاژناز، آنزیمی است که به تجزیه ماده تشکیل دهنده پلاک ها کمک می کند. شکستن پلاکها، انحنای آلت تناسلی را کاهش می دهد و عملکرد نعوظ را بهبود می بخشد. این درمان برای مردانی انجام می شود که دارای انحنای آلت تناسلی بیشتر از 30 درجه هستند.

وراپامیل: وراپامیل برای درمان فشار خون بالا استفاده می شود و با تزریق مستقیم به پلاک، ممکن است درد آلت تناسلی و کجی آن را کاهش دهد.

وراپامیل

اینترفرون -آلفا 2 بی: اینترفرون، پروتئینی است که از گلبول های سفید ساخته شده است. تحقیقات نشان می دهند که این دارو می تواند درد، کجی آلت تناسلی و اندازه پلاک را کاهش دهد.

دارو های خوراکی: هیچ داروی خوراکی وجود ندارد که بتواند به طور مؤثر انحنای آلت تناسلی را درمان کند. گرچه، از پتاسیم پارا آمینو بنزوات، برای درمان انقباض دوپویترن استفاده می شود و ممکن است اندازه پلاک را کاهش دهد. این دارو هیچ تأثیری روی انحنای آلت تناسلی ندارد. در صورتی که احساس درد می کنید، پزشک اورولوژیست ممکن است مصرف داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDها) را توصیه کند.

درمان های پزشکی غیر دارویی: محققان، هنوز در حال تحقیق روی اثر بخشی سایر درمان های پزشکی برای درمان بیماری پیرونی هستند. این درمان ها عبارتند از: دستگاه کشش مکانیکی و وکیوم، با هدف کشش یا خم کردن آلت تناسلی برای کاهش انحنا. موج شوک درمانی – از امواج الکتروشوک متمرکز و با شدت پایین، ممکن است برای کاهش درد استفاده شود.

درمان بیماری پیرونی در منزل

اگرچه درمان قطعی پیرونی در منزل امکان‌پذیر نیست، اما شما می‌توانید با استفاده از روش‌های حمایتی و تغییرات سبک زندگی که در طب سنتی و پزشکی مکمل نیز توصیه می‌شوند، به کاهش درد و جلوگیری از پیشرفت بیماری کمک کنید.

۱. مدیریت سبک زندگی و عادات غذایی

-ترک سیگار و الکل:

استعمال دخانیات و مصرف الکل به شدت توصیه نمی‌شود، زیرا جریان خون را مختل کرده و روند التهاب و فیبروز را تشدید می‌کنند.

-مصرف مکمل‌های خوراکی (با مشورت پزشک):

    • ویتامین E: به عنوان یک آنتی‌اکسیدان قوی، ممکن است در مراحل اولیه (فاز حاد) به کاهش التهاب و جلوگیری از پیشرفت پلاک کمک کند (اگرچه شواهد قطعی نیستند).

    • کوآنزیم Q10 (CoQ10) و اِل-کارنیتین: برخی تحقیقات نشان داده‌اند که این مکمل‌ها می‌توانند خواص ضد التهابی داشته باشند و در کاهش درد و شاید کاهش انحنای خفیف مؤثر باشند.

  • رژیم غذایی ضدالتهاب: مصرف مواد غذایی سرشار از آنتی‌اکسیدان (میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل) و اسیدهای چرب امگا-۳ (ماهی‌های چرب) برای کاهش التهاب عمومی بدن

رژیم مناسب

۲. ماساژ و گرمادرمانی موضعی

-گرمای مرطوب: استفاده از کمپرس آب گرم یا حوله گرم در ناحیه مورد نظر می‌تواند به شل شدن بافت‌ها، افزایش جریان خون موضعی و کاهش درد در فاز حاد کمک کند.

-ماساژ ملایم: ماساژ ملایم ناحیه پلاک (در صورتی که دردناک نباشد) ممکن است کمی انعطاف‌پذیری را در بافت‌های اطراف بهبود بخشد، اما باید بسیار احتیاط کرد تا به آلت آسیب نرسد.

۳. تمرینات کششی و ابزارهای مکانیکی (با تجویز پزشک)

اگر پزشک شما روش‌های مکانیکی را تجویز کرده باشد، می‌توانید آن‌ها را در منزل استفاده کنید:

-ابزارهای کشش آلت: این دستگاه‌ها با اعمال کشش ملایم و تدریجی به آلت تناسلی در طول زمان، می‌توانند به کشیدگی بافت‌های فیبروز کمک کرده و انحنا را به آرامی کاهش دهند. این ابزارها باید تحت نظر و با دستورالعمل‌های دقیق پزشک استفاده شوند، زیرا استفاده نادرست می‌تواند آسیب‌زا باشد.

-وکیوم تراپی: استفاده از پمپ وکیوم می‌تواند به بهبود جریان خون و اکسیژن‌رسانی به بافت‌ها کمک کرده و از کوتاهی آلت جلوگیری کند یا آن را کاهش دهد. این روش اغلب در کنار تزریقات تخصصی توصیه می‌شود.

 منبع: niddk

2.4/5 - (244 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 548 مشاهده پرسش
    با سلام بنده دارای 20 سال سن هستم و حدود یک ماه پیش به وسیله ی ستگ شکن tulسنگ هایم را دفع کردم بعد از یک ماه دوبا وجود دو تا سنگ در کلیه ی من مشاهده شده است به نظر شما مشکل از کجاست ؟؟؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اندازه سنگ چقدر است
  • تصویر کاربر م. پنجشنبه ۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 550 مشاهده پرسش
    آقای دکتر من 28 سالمه و از زمانی که به یاد دارم آلتم در هنگام نعوظ به سمت چپ انحراف داشته. از حدود دو سال پیش که پیگیر این مساله شدم به بیماری پیرونی مشکوک شدم و به یک ارولوژیست مراجعه کردم. ایشان فقط مقداری داروی مربوط به قلب و عروق و مسکن برای من تجویز کرد چرا که در عکس سونوگرافی هیچ پلاکی دیده نشد.
    اما مشکل من پیچیده هست و ایشان در حالت سفت شده آلت من رو معاینه نکرد.
    مشکل من این هست که سمت چپ آلتم، تقریبا وسط آلت، یک غده بسیار ریز وجود دارد که تنها خوئم با پشت ناخن آن را تشخیص میدهم و دکتر سونوگراف هم در حالت معمولی آلت موفق به لمس آن نشد. متاسفانه این غده در هنگام نعوظ بزرگ و سفت شده و به اندازه حدودا 5 میلیمتر می رسد و کاملا قابل لمس می شود و حتی دقایقی بعد از شل شدن آلت نیز همچنان سفت است و من احتمال می دهم غده ایست که خون در آن جمع می شود.
    اولا وجود خود این غده یا رگ که بزرگ می شود برای من احساس ترس ایجاد کرده و ناخوشایند است ثانیا انحنای حدود 40 درجه آلتم و البته عدم توانایی حفظ حالت نعوظ به مدت طولانی برای من مشکل ساز شده است.
    از شما خواهش می کنم راهنمایی کنید چون پس از دو سه سال تحقیق و بررسی هنوز مشکل من مشخص نیست.

    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکسش را بفرست
    2. تصویر کاربر م. چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر اگر منظور شما عکس آلت هست، تنها انحراف قابل مشاهده است و خود غده قابل دیدن نیست.
      عکس آلت را بفرستم؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکس انحراف در حالت نعوظ را بفرستید
    4. تصویر کاربر م. چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      دکتر از ایمیل philixiano به ایمیل drkarami.com@gmail.com عکس را ارسال کردم.
      دکتر در ضمن باید بگم که حفظ نعوظ بدون تحریک آلت برام خیلی سخته و احساس می کنم اصلا از طرف
      چپ که آلت انحنا دارد قادر به سفت کردن و نگه داشتن آلت نیستم.
      ممنون میشم اگر بفرمایید در صورتی که لازم باشد عمل کنید عمل به چه صورت هست؟ آیا خطر یا عوارض دارد؟
      دوران نقاهت چقدر است و حدود هزینه به چه میزان هست؟

      با سپاس فراوان
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      می بینم جهت عمل باید با عکس حالت نعوظ مراجعه نمایید عمل سربایی است
    6. تصویر کاربر م. چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      ممنون آقای دکتر
      عکس معمولی از حالت نعوظ یا رادیولوژی؟
      چقدر انحراف قابل درمان هست؟
      درمورد حدود هزینه هم بفرمایید چه مقدار است؟
      من بیمه سلامت دارم
      با سپاس
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با موبایل عکس بگیرید و بفرستید
    8. تصویر کاربر م. پنجشنبه ۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      دکتر عکس رو همونطور که قبلا گفتم از ایمیل philixiano به ایمیل drkarami.com@gmail.com ارسال کردم.
      دکتر من در مورد روش Pelicution هیچ مطلبی پیدا نکردم. آیا این همان روش Corporeal Plication هست؟
      چقدر انحراف قابل درمان هست؟
      درمورد حدود هزینه هم بفرمایید چه مقدار است؟
      من بیمه سلامت دارم
      با سپاس
    9. نمایش سایر 7 پاسخ
  • تصویر کاربر مصطفی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    سلام
    دختری 3 ساله دارم-توی 4 ماهگی بعد از عفونت ادراری مختصصای زاهدان تشخیص بر رفلکس گذاشتن - بعد از عکس هسته ایی و vcug گرید 4 به راست و گرید 3 به چپ گذاشتند-و تجویز آنتی بیوتیک تا الان - و هر سه ماه انتی بیوتیکش عوض میشه-تا الان عفونت ادراری فقط یکبار گرفته-الان پزشکان اصرار به تکرار vcug دارند-چون این نوع عکس برداری خیلی بچه رو اذیت میکنه-چندتا سئوال داشتم
    1-پزشکا میگن تا 5 سالگی خوب میشه-درسته؟
    2-آیا تکرار vcug لازمه؟
    3-درمان دیگه ایی هم هست به غیر جراحی باز؟
    4-نظر شما درباره defluxچیست-بعد این درمان دیگه بچه آنتی بیوتیک نمی خوره؟درمانش تضمینیه یا احتمال برگشت هست؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر بتوانی با مدارک تشریف بیاورید vcug جدید بگیرید بهترین درمان جراحی است درصد هیچ عملی 100 در 100 نیست بهتر است حضوری بیایید نیازی به بچه نیست
    2. تصویر کاربر مصطفی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      ببخشید من از زابل هستم و راهم طولانی
      امکانش هست مدارک رو اسکن کنم براتون ارسال کنم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بله حتما من در خدمتتان هستم فایل ضمیمه بفرست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 521 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ,خسته نباشید , من20ساله هستم مشکل من زود انزالی هست و اینکه زود تحریک میشم و هنگام تحریک شدن چند قطره چسبناک از التم ناخداگاه خارج میشه ولی ارگاسم نمیشم و این تحریک شدن فقط هنگام سکس نیست ,پشت تلفن یا هنگام نگاه کردن به فیلم هم سر التم خیس میشه ولی ارگاسم نیست, میخواستم بدونم این حالت طبیعی هست یا نه؟ و به چه پزشکی باید مراجعه کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      مطلب سایت من را بخوانید در باره زود انزالی
  • تصویر کاربر فرهاد شنبه ۲۰ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 513 مشاهده پرسش
    دکتر کرمی سلام.

    من یک جوان 18-19 ساله هستم که قبلا طی یک بازه ی زمانی کاملا محدود ( کمتر از 6 ماه ) در 13 یا 14 یا 15 سالگی خود ارضایی می کردم... من قبل از اون رو یادم نمیاد اما از بعد از اون که یادمه آلتم رو به پایین کجه ... طول آلتم 14.5 سانته ولی تقریبا از وسط رو به پایین کج میشه ...من خودم شورت های نسبتا تنگ میپوشم و آلتم رو توش رو به پایین جا میدم ... خیلی زود هم آلتم بزرگ میشه(شق میکنه) و زمانی که با شورت بزرگ میشه چون رو به پایین فشارش دادم کمی درد میگیره.... 1- به نظرتون خود ارضایی باعثش بوده ؟؟؟؟ 2- به نظرتون باید طرز قرار دادن آلتم در شورت رو تغییر بدم یا کلا به این مربوطه(این باعثش بوده؟؟)؟؟؟؟3-آیا من بعدا در رابطه زناشویی مشکلی خواهم داشت ؟؟؟ 4- آیا باعث ناباروری میشه ؟؟؟؟

    آقای دکتر به خدا من در یک شرایطی هستم که خیلی برام سخته ..دارم عذاب میشکم ... از طرفی خجالت میکشم با خانوادم مطرحش کنم و خجالت میکشم برم پیش دکتر ... تورو خدا زود تر جوابو برام بفرستید ..این نوع پرسش آخرین راهمه ... ممنون
    عکس رو هم خدمتتون فرستادم ...
    اگر ممکنه جوابو بهم ایمبل کنید ...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      شدید است باید عمل کنید
  • تصویر کاربر میثم چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 501 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
    پسری هستم 23 ساله
    از سن 21 سالگی در پشت بیضه ی سمت راستم غده یا تومر (دقیقا نمیدانم چیست) مشاهده کردم
    هنوز به پزشک مراجعه نکردم و نمیدانم مشکل چیست خواستم نظر جناب عالی را جویا شوم
    علایم :
    گاهی احساس درد های کاملا خفیفی در همان ناحیه دارم
    گاهی اوقات احساس می کنم بیضه هایم درون کیسه ی خود چرخشی 90 درجه ای دارند به ویژه سمت چپ
    تومر را می توان به راحتی لمس نمود و کمی هم سفت به نظر می رسد
    ضمن تشکر می خواستم نظر شما را جویا شوم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انجام و نتیجه را بفرمایید
  • تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 502 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت اقای دکتر.من پسری هستم بیست ویکساله.پند روزی است که طی فواصل زمانی کم مثلا یک روز درمیان حداقل ان درخواب جنب میشوم.نگرانی من از این بابت است که منی در حالت عدم نعوظ ودرحالت خوابیده الت از من خارج میشود.البته هنگام خروج منی این موضوع رو میفهمم.نمیدونم قبل از اون نعوظ داشته یاخیردر ضمن هنگام تحریک جنسی برای چند لحظه سیخ شده و میخوابد.باتشکر فراوان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      به اقتضای سن طبیعی است
    2. تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      ممنون اقای دکتر.انشاا... موفقتر از همیشه باشید.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما همچنین
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 488 مشاهده پرسش
    با سلام وآرزوی قبولی طاعات و عبادات شما به خداوند باریتعالی و تشکر از پاسخ های قبلی شما
    با توجه به سنو گرافی وگزارش سی تی اسکن کلیه و .....اینجانب ،
    1-ایا سنگ در کلیه هاو حالب وجود دارد .؟
    2- دردی که در حوالی کلیه چپ احساس مشود ناشی از چیست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه اب زیاد بخورید و نمک کم درد ناشی از اسباسم عضله است
  • تصویر کاربر احسان چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر

    من 30 ساله و مجرد هستم از دیروز بیضه سمت چپم تورم داره و درد دارم گاهی دردش کم میشه گاهی زیاد از جایی که کمر بند میبندم به پایین تقریبا و سمت چپ هست آیا خطرناکه؟ میتونید راهنماییم کنید؟ ایا جراحی نیازه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انجام دهید
  • تصویر کاربر ف چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 569 مشاهده پرسش
    سلام من یه دختر19ساله هستم که الان حدود یک سال و نیم هست که تکررادرار دارم مثلا روزی 20بار یا شبی10بار دستشویی میرم تو این مدت چن بار ازمایش قند و عفونت ادرار انجام دادام و جواب همشون منفی است. تازگی ها پیش دکتر کلیه وجاری ادرار رفتم نوارمثانه برام نوشته خواستم بدونم که نوارمثانه خطری نداره و چجوری میشه مشکلم حل بشه لطفا کمکم کنید!! قبل ازاین بیماری مشکل عصبی پیدا کرده بودم...اگه میشه جوابم رو به ایمیلم بفرستید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه با شماره 02122642744 جهت نوار هماهنگ کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سعید چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 520 مشاهده پرسش
    دکتر سلام...میخواستم بدونم که من بیمه ایران دارم...ظاهرا بیمارستان نیکان فرارداد داره با بیمه من..بخوام شما انحنای آلتمو جراحی کنین هزینه جراحی من چقدر میشه؟؟؟آیا شما با بیمارستان حساب میکنین یا من مبلغی رو به شما پرداخت کنم؟؟ممنون میشم که توجیه کنین منو.....
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      من در خدمت شما هستم نگران نباش به مطب تشریف بیاورید
  • تصویر کاربر فرید شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 578 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من مقاله ی شما رو خوندم ولی در مورد مشکل خودم چیزی اشاره نشده بود
    آلت من اون انحنایی رو که توی عکس و توضیحات بود نداره
    آلتم به سمت بالا نعوظ میکنه که خوب تا اینجا مشکلی نیست مشکلم اینه که هنگام نعوظ آلتم به سمت پایین خم نمیشه و فقط تا حد 90 درجه (عمود به بدن) میاد و دیگه بعد از اون اگه بخواد پایین بره به شد درد داره (در واقع انقدر سفت هست و درد داره که اصلا بیشتر نمیره)
    آیا این طبیعی هست؟
    ممنون از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر مانع نعوظ شود باید درست شود با جراحی
  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 630 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت شما
    در خصوص عمل جراحی کجی آلت با توجه به خطر از دست دادن توان جنسی بعد از عمل آیا شما عمل corporeal plication را انجام می دهید؟ لطفا در خصوص این عمل توضیح فرمایید و آیا این عمل در ایران انجام می شود؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بله و فقط زمانی که نتوانید نزدیکی کنید وگرنه نیاز به عمل نیست
  • تصویر کاربر مجید شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 569 مشاهده پرسش
    چگونه درصد انحنا آلت رویفهمیم؟باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکسش را باموبایل بگیرید و بفرستید
  • تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 557 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر..
    من آلتم شبیه عکس موزی است که در ابتدای مقاله "هر انچه که در باره کجی آلت تناسلی باید بدانید" قرار دارد..منتها بر عکس آن و رو به پایین انحنا دارد...
    به نظرتون آقای دکتر نیاز به عمل داره و ایجاد مشکل خواهد کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اگر مانع دخول نیست نیاز به درمان ندارد
    2. تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      خب من دانشجوی دکترا هستم و حالا حالاها فرصت ازدواج ندارم...میخواستم ببینم که اگه به نظرتون نیاز به عمل داره قبل از ازدواج بیم خدمتتون...
      میشه یه نگاهی به همون موز بکنیید..
      سپاسگذارم..
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر بهراد دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 591 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی خسته نباشید
    آقای دکتر آلت من از قسمت نزدیک به سرآلت به طرف پایین کج هست و این باعث بدشکلی آلت من گردیده است اونطور که مقاله سایتتون رو خوندم نوشتین میتونین با یک جراحی ساده و 4 بخیه رفعش کنین آیا واقعا به این سادگی میتونین این کجی نسبتا کم رو رفع کنین؟عوارضی نداره؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      تنها زمانی که دخول نتوانید باید عمل کنید
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 619 مشاهده پرسش
    من 27 سالمه و انحراف آلت به چپ رو دارم و میخواستم که جراحی بکنم و درست بشه اگه میشه در مورد عمل وهزینه عمل و بیمارستان که باید عمل کنم راهنماییم کنید با سپاس.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اول عكس درحالت نعوظ باموبايل بگيريد ببينم نظربدهم
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب