اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

قطعی ترین درمان کجی آلت تناسلی مردان در منزل و مطب

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه کجی آلت تناسلی مردان یکی از مشکل های عمده این افراد مخصوصاً در سنین میانسالی که از نظر فعالیت جنسی فعال هستند می باشد. مردان جوان زیادی را می بینیم که دچار کجی آلت تناسلی هستند این انحناء می تواند به شکل های زیر باشد:

انحناء در آلت

علت کجی آلت تناسلی چیست؟

دو علت شایع کجی آلت تناسلی مردان عبارتند از کجی مادرزادی آلت که اغلب به همراه بیماری هیپوسپادیازیس دیده می شود ولی در بسیاری از موارد به صورت تنها دیده می شود و یا به صورت ثانویه و به علت بیماری پیرونی دیده می شود.


کجی آلت

درمان کجی آلات تناسلی

عمل به صورت سرپائی و بدون بستری در بیمارستان انجام می گردد. به وسیله بی حسی نخاعی، برش حلقوی در محل ختنه انجام می شود و سپس پوست تا پایه آلت تناسلی کنار زده می شود و سپس با ایجاد نعوظ مصنوعی که اصولاً با تزریق آب و یا فنتولامین داخل آلت ایجاد می شود، محل انحناء را دقیقاً مشخص می کنیم و سپس بدون برش جراحی تنها با استفاده از چند بخیه در طرف مقابل انحناء، آلت تناسلی را به حالت اولیه و راست در می آوریم و پس از کنترل نهائی پوست را به محل ختنه گاه می آوریم و بخیه زده می شود و عصر همان روز بیمار بدون بستری در بیمارستان مرخص می شود.

طول عمل جراحی حدود نیم ساعت است و یک پانسمان فشاری در محل عمل گذاشته می شود و به بیمار توصیه می کنم که 4 هفته رابطه جنسی نداشته باشد و جهت ترمیم بهتر محل عمل و جلوگیری از نعوظ شبانه اینجانب داروهای خواب آور و شل کننده به مدت یک ماه برای بیمارانم تجویز می کنم. این عمل در 95% موارد کاملاً موفقیت آمیز می باشد.

عمل کجی آلت تناسلی
عکس قبل از عمل
کجی آلت تنسالی با روش بخیه
عکس بعد از عمل

 

از عوارض احتمالی عمل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کوتاهی آلت که اغلب کمتر از یک سانت است که خیلی مهم نمی باشد.
  • عود مجدد انحناء که کمتر از 5% موارد دیده می شود که ناچیز می باشد.
  • سوزش و درد محل و تورم و کبودی که پس از چند روز خودبخود از بین خواهد رفت.

بزرگترین حسن این تکنیک این است که به خاطر عدم عدم برش روی پرده آلت تناسلی امکان از بین رفتن توان جنسی تقریباً صفر می باشد و لذا من بدون نگرانی این عمل را به صورت روتین برای بیمارانم انجام می دهم.

در زیر شما میتوانید صحبتهای دکتر کرمی در باره انحنا الت را گوش کنید.

درمان کجی آلات تناسلی بدون جراحی

درمان های غیرجراحی کجی آلت شامل تزریق ها، دارو های خوراکی و درمان های پزشکی می شود. این درمانها برای درمان بیماری پیرونی در مرحله حاد استفاده می شوند. عکس سرطان تناسلی مردان راببینید و علائمآن را بشناسید.

تزریقات: تزریق مستقیم دارو به پلاکها، تزریق داخل ضایعه ای نامیده می شود و می تواند در مرحله حاد بیماری پیرونی انجام شود. اغلب اوقات پیش از تزریق، محل آن بی حس می شود. این درمان ها را می توان در مطب پزشک انجام داد.

کلاژناز: تزریق های کلاژناز داخل ضایعه ای (Xiaflex)، در حال حاضر تنها درمان تأیید شده توسط سازمان غذا و دارو برای درمان بیماری پیرونی هستند. کلاژناز، آنزیمی است که به تجزیه ماده تشکیل دهنده پلاک ها کمک می کند. شکستن پلاکها، انحنای آلت تناسلی را کاهش می دهد و عملکرد نعوظ را بهبود می بخشد. این درمان برای مردانی انجام می شود که دارای انحنای آلت تناسلی بیشتر از 30 درجه هستند.

وراپامیل: وراپامیل برای درمان فشار خون بالا استفاده می شود و با تزریق مستقیم به پلاک، ممکن است درد آلت تناسلی و کجی آن را کاهش دهد.

وراپامیل

اینترفرون -آلفا 2 بی: اینترفرون، پروتئینی است که از گلبول های سفید ساخته شده است. تحقیقات نشان می دهند که این دارو می تواند درد، کجی آلت تناسلی و اندازه پلاک را کاهش دهد.

دارو های خوراکی: هیچ داروی خوراکی وجود ندارد که بتواند به طور مؤثر انحنای آلت تناسلی را درمان کند. گرچه، از پتاسیم پارا آمینو بنزوات، برای درمان انقباض دوپویترن استفاده می شود و ممکن است اندازه پلاک را کاهش دهد. این دارو هیچ تأثیری روی انحنای آلت تناسلی ندارد. در صورتی که احساس درد می کنید، پزشک اورولوژیست ممکن است مصرف داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDها) را توصیه کند.

درمان های پزشکی غیر دارویی: محققان، هنوز در حال تحقیق روی اثر بخشی سایر درمان های پزشکی برای درمان بیماری پیرونی هستند. این درمان ها عبارتند از: دستگاه کشش مکانیکی و وکیوم، با هدف کشش یا خم کردن آلت تناسلی برای کاهش انحنا. موج شوک درمانی – از امواج الکتروشوک متمرکز و با شدت پایین، ممکن است برای کاهش درد استفاده شود.

درمان بیماری پیرونی در منزل

اگرچه درمان قطعی پیرونی در منزل امکان‌پذیر نیست، اما شما می‌توانید با استفاده از روش‌های حمایتی و تغییرات سبک زندگی که در طب سنتی و پزشکی مکمل نیز توصیه می‌شوند، به کاهش درد و جلوگیری از پیشرفت بیماری کمک کنید.

۱. مدیریت سبک زندگی و عادات غذایی

-ترک سیگار و الکل:

استعمال دخانیات و مصرف الکل به شدت توصیه نمی‌شود، زیرا جریان خون را مختل کرده و روند التهاب و فیبروز را تشدید می‌کنند.

-مصرف مکمل‌های خوراکی (با مشورت پزشک):

    • ویتامین E: به عنوان یک آنتی‌اکسیدان قوی، ممکن است در مراحل اولیه (فاز حاد) به کاهش التهاب و جلوگیری از پیشرفت پلاک کمک کند (اگرچه شواهد قطعی نیستند).

    • کوآنزیم Q10 (CoQ10) و اِل-کارنیتین: برخی تحقیقات نشان داده‌اند که این مکمل‌ها می‌توانند خواص ضد التهابی داشته باشند و در کاهش درد و شاید کاهش انحنای خفیف مؤثر باشند.

  • رژیم غذایی ضدالتهاب: مصرف مواد غذایی سرشار از آنتی‌اکسیدان (میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل) و اسیدهای چرب امگا-۳ (ماهی‌های چرب) برای کاهش التهاب عمومی بدن

رژیم مناسب

۲. ماساژ و گرمادرمانی موضعی

-گرمای مرطوب: استفاده از کمپرس آب گرم یا حوله گرم در ناحیه مورد نظر می‌تواند به شل شدن بافت‌ها، افزایش جریان خون موضعی و کاهش درد در فاز حاد کمک کند.

-ماساژ ملایم: ماساژ ملایم ناحیه پلاک (در صورتی که دردناک نباشد) ممکن است کمی انعطاف‌پذیری را در بافت‌های اطراف بهبود بخشد، اما باید بسیار احتیاط کرد تا به آلت آسیب نرسد.

۳. تمرینات کششی و ابزارهای مکانیکی (با تجویز پزشک)

اگر پزشک شما روش‌های مکانیکی را تجویز کرده باشد، می‌توانید آن‌ها را در منزل استفاده کنید:

-ابزارهای کشش آلت: این دستگاه‌ها با اعمال کشش ملایم و تدریجی به آلت تناسلی در طول زمان، می‌توانند به کشیدگی بافت‌های فیبروز کمک کرده و انحنا را به آرامی کاهش دهند. این ابزارها باید تحت نظر و با دستورالعمل‌های دقیق پزشک استفاده شوند، زیرا استفاده نادرست می‌تواند آسیب‌زا باشد.

-وکیوم تراپی: استفاده از پمپ وکیوم می‌تواند به بهبود جریان خون و اکسیژن‌رسانی به بافت‌ها کمک کرده و از کوتاهی آلت جلوگیری کند یا آن را کاهش دهد. این روش اغلب در کنار تزریقات تخصصی توصیه می‌شود.

 منبع: niddk

2.4/5 - (244 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر اردشیر دوشنبه ۱۰ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 2082 مشاهده پرسش
    با داشتن سن حدود 55 سال و عدم نعوذ کامل 4 سال است که سیلدنافیل 50 استفاده می کنم و تآثیر خوبی دارد و با بدنم سازگاری دارد. اخیرا آزمایش سونوگرافی بزرگ بودن پروستات را مطرح کرده است. آزمایش خون بنا به دستور پزشک متخصص اورولوژی در حد طبیعی بوده است. تا حدودی از فشار ادرار کاسته شده است و اواخر آن قطره قطره می شود. پزشک متحصص دستور داده است که هفته اول هر شب قبل از خواب نصفی از قرص ترازوسین را مصرف کنم و از هفته های بعد هر شب یک قرص کامل.
    حال این سئوال برایم مطرح است آیا مصرف ترازوسین تآثیر منفی بر نعوذ آلت ندارد؟ و آیا می توان هم چنان مانند قبل از سیلدنافیل استفاده کنم؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      ادامه بدهید
  • تصویر کاربر عبدالعلی دوشنبه ۱۰ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 594 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید با توجه به نوار مثانه که فاقد عصب میباشد چگونه میتوان در سن 86 سالگی عصب مثانه را فعال کرد حتی با دارو و غیره 000 تا پروستات تراشیده یا عمل شود و از سوند رهایی یابم 0
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      راهی نیست
  • تصویر کاربر امير دوشنبه ۱۰ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 486 مشاهده پرسش
    سلام خدمت اقاي دكتر و با عرض خسته نباشيد خدمت شما
    من يك پسر ١٨ ساله هستم. يه مدتي هست كه بعضي وقت ها كه ادرار مي كنم در هنگام ادرار سوزش نا خوشايندي احساس مي كنم و بعضي از اوقات هم در ادرارم اندكي خون مشاهده مي كنم(وقتي كه خون را در ادرارم مشاهده مي كنم مجاري سوزش ندارد) مي خواستم بدانم كه مشكل چيست؟
    با ارزوي سلامتي براي شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار بدهید
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۰ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 595 مشاهده پرسش
    سلام من نو جوانی ۱۶ساله هستم و طول التم در حالت شل ۵سانتی متر وعرض ۳سانتی متر است ودر حالت نقوص ۹ سانتی متر و ۴عرض دارد ایا من کوچکی الت تناسلی دارم ودر اصفهان باید به چه دکتری مراجعه ونام ان دکتر چیست باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      نرمال و درمان نمیخواهد
  • تصویر کاربر مونا دوشنبه ۱۰ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 720 مشاهده پرسش
    با سلام خانمی 26 ساله هستم حدود 2 سال است که عفونت ادراری دارم همراه با سوزش و درد با وجود اینکه تمام ازمایشات مربوط به مثانه را از قبیل سونو و کشت ادرار را داده ام و همه سالم بودند ولی هنوز سوزش ادرار من همراه با درد و بو باقی است که هر از چند گاهی میگیرد و ول میکند . با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      اب زیاد میل کنید
  • تصویر کاربر عموزاد دوشنبه ۱۰ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 8036 مشاهده پرسش
    با سلام وخسته نباشید خدمت شما بنده در هفته 31 بارداری هستم در سونوگرافی هفته 18 با وجود عدم مشکل در جنین تشخیص "فولنس خفیف در سیستم پیلوکالیس کلیه مشاهده شده است. قطر ap لگنچه 5.6-5 می باشد".مجددا در سونوی هفته 28 اقای دکتر نوشته اند" کلیه ها ابعاد حداکثر طبیعی دارند و مختصر هیپر اکو می باشد و در لگنچه کلیه ها فولنس در حد 10 mm رویت شد، بعد از تولد در نوزادی کلیه های نوزاد بررسی شوند" سن بنده 27 سال است و جنین هم دختر می باشد باتوجه به اینکه هیچ سابقه ارثی در خانواده من و شوهرم وجود ندارد و این اولین بارداری من هس می تواند مشکل حادی باشد خیلی نگرانم تو سایت های مختلف گشتم و فقط استرسم بیشتر شده لطفا راهنمایییم کنید در صورت عدم رفع و یا حادشدن تا پایان بارداری راه درمان ان چیست ؟


    با ارزوی سلامتی و تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباشی بررسی بعد از زایمان
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۱۰ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 491 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.من 20 روز پیش بخاطر سنگ مجاری صفراوی ercp شدم.سه روز بعد عملم در شب دو بار دچار شب ادراری شدم در حد چند قطره.تا اینکه 5روز پیش وقتی دستشویی رفتم احساس کردم مثانه ام کامل تخلیه نمیشود و البته سوزش بعد از ادرار در حد ناچیز دارم.رفتم دکتر قرص سلکوکسیب و تاوانکس و مترونیدازول داد ولی تاثیری نداشته است.شدت ادرارم هم کم است یعنی سرعت کمی دارد و بعضی وقتها بصورت دو شاخه و وقتی توالت میروم علیرغم اینکه احساس میکنم زیاد ادرار دارم اما حجم کمی تخلیه میشود.در ضمن بنده 30 سالمه و مجردم.جواب سونوگرافی را پیوست کردم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوار مثانه بگیرید
  • تصویر کاربر amin دوشنبه ۱۰ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 563 مشاهده پرسش
    سلام
    آقای دکتر خوب هستین
    20 سالمه
    میخواستم بدونم روغن زالو (یا چیز های مثل این خراطین و...) تاثیری بر روی سیستم تناسلی (افزایش قطر-طول )
    دارد مثلا همکار شما آقای دکتر روا زاده
    http://attari-online.com
    http://ravazadeh.com/fa
    در سایت خودشون آقای 28ساله ای از کوچکی آلتشون ناراضی بودن و کمک خواسته بودن دکتر گفتم سن رشد شما گذشته ولی گفتن تکنیک هایی هست و چیز هایی باید مصرف کنید ک نمیتونم در سایت بگم باید حتما حضوری مطب تشریف بیاورید تا بگم حالا اگه راهی هست شیمیایی و سنتی ب من معرفی کنید شما من از شهرستان دوری پیام میدم
    هزینه شما هم هر چقدر بشه میپردازم
    اگه مشکلی نبود هیچ وقت مزاحم شما نمیشدم
    منم مثل برادر کوچک شما
    تو رو خدا کمک کنید
    خدا یک در دنیا و صد در آخرت بهتون بده
    یا حق
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      راهی ندارد
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۰ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 454 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب دکتر
    سوالم خیلی فوریه
    هرجا سرچ کردم جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم که جوابمو پیدا کنم
    خواهش می کنم زود جوابمو بدید
    من با نامزدم سکس زبانی داشتم
    مایع منی ام که در اومد و آبش روی دستانم ریخت
    بعدش دستامو خشک کردم و با دستام واژن نامزدمو مالش میدادم
    میخواستم ببینم احتمال بارداریش هست؟؟
    اگه هست باید چیکار کنم
    ممنون میشم ازتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      این کار را تکرار نکن
    2. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۰ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      جناب دکتر
      دیگه این کار رو تکرار نمیکنم
      میخواستم ببینم احتمال بارداری زیاد هست یا کم؟
      آخه کمتر از 12 ساعت از این اتفاق 2تا قرص اتیسترون مصرف کرد که بعد از گذشت 10 ساعت از مصرف قرص، دو ساعت پیش بالا آورد
      واسه اطمینان قرص لونژیل تهیه کردیم ولی چون الان حالت تهوع داره نمیتونه مصرف کنه و گذاشتیم فردا صبح 1 دونه مصرف کنه که 1 عدد دیگه هم 12 ساعت بعد مصرف کنه

      میخواستم نظر شما رو بدونم
      قرص لونژیل رو فردا صبح مصرف کنه یا اینکه مصرف دو تا قرص اتیسترون به صورت همزمان کافیه؟؟
      ممنون میشم ازتون
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مقدم دوشنبه ۱۰ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 489 مشاهده پرسش
    با سلام. آقای دکتر من از تقریبا 15 روز پیش سنگ وارد حالبم شده ولی دفع نشده دکتر معالجم یک زمان اولیه 8 روزه داد که دفع نشد دوباره یک بازه 10 روزه گفت ورزش کن آب زیاد بخور دفع میشه. سوال بنده اینه که تا چند روز امکان گیرکردن سنگ در حالب مجاز؟بطوریکه به کلیه صرر نرسونه؟
    سنگ من 6.5 میل تخمین زده شد بعد 8 روز اول سونو دادم تبدیل به 2.5 الی 3 میل شده بود. لطفا راهنمایی کنید .درضمن هزینه روش tul ?
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید عمل کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سعید چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 520 مشاهده پرسش
    دکتر سلام...میخواستم بدونم که من بیمه ایران دارم...ظاهرا بیمارستان نیکان فرارداد داره با بیمه من..بخوام شما انحنای آلتمو جراحی کنین هزینه جراحی من چقدر میشه؟؟؟آیا شما با بیمارستان حساب میکنین یا من مبلغی رو به شما پرداخت کنم؟؟ممنون میشم که توجیه کنین منو.....
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      من در خدمت شما هستم نگران نباش به مطب تشریف بیاورید
  • تصویر کاربر فرید شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 578 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من مقاله ی شما رو خوندم ولی در مورد مشکل خودم چیزی اشاره نشده بود
    آلت من اون انحنایی رو که توی عکس و توضیحات بود نداره
    آلتم به سمت بالا نعوظ میکنه که خوب تا اینجا مشکلی نیست مشکلم اینه که هنگام نعوظ آلتم به سمت پایین خم نمیشه و فقط تا حد 90 درجه (عمود به بدن) میاد و دیگه بعد از اون اگه بخواد پایین بره به شد درد داره (در واقع انقدر سفت هست و درد داره که اصلا بیشتر نمیره)
    آیا این طبیعی هست؟
    ممنون از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر مانع نعوظ شود باید درست شود با جراحی
  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 630 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت شما
    در خصوص عمل جراحی کجی آلت با توجه به خطر از دست دادن توان جنسی بعد از عمل آیا شما عمل corporeal plication را انجام می دهید؟ لطفا در خصوص این عمل توضیح فرمایید و آیا این عمل در ایران انجام می شود؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بله و فقط زمانی که نتوانید نزدیکی کنید وگرنه نیاز به عمل نیست
  • تصویر کاربر مجید شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 569 مشاهده پرسش
    چگونه درصد انحنا آلت رویفهمیم؟باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکسش را باموبایل بگیرید و بفرستید
  • تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 557 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر..
    من آلتم شبیه عکس موزی است که در ابتدای مقاله "هر انچه که در باره کجی آلت تناسلی باید بدانید" قرار دارد..منتها بر عکس آن و رو به پایین انحنا دارد...
    به نظرتون آقای دکتر نیاز به عمل داره و ایجاد مشکل خواهد کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اگر مانع دخول نیست نیاز به درمان ندارد
    2. تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      خب من دانشجوی دکترا هستم و حالا حالاها فرصت ازدواج ندارم...میخواستم ببینم که اگه به نظرتون نیاز به عمل داره قبل از ازدواج بیم خدمتتون...
      میشه یه نگاهی به همون موز بکنیید..
      سپاسگذارم..
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر بهراد دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 591 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی خسته نباشید
    آقای دکتر آلت من از قسمت نزدیک به سرآلت به طرف پایین کج هست و این باعث بدشکلی آلت من گردیده است اونطور که مقاله سایتتون رو خوندم نوشتین میتونین با یک جراحی ساده و 4 بخیه رفعش کنین آیا واقعا به این سادگی میتونین این کجی نسبتا کم رو رفع کنین؟عوارضی نداره؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      تنها زمانی که دخول نتوانید باید عمل کنید
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 619 مشاهده پرسش
    من 27 سالمه و انحراف آلت به چپ رو دارم و میخواستم که جراحی بکنم و درست بشه اگه میشه در مورد عمل وهزینه عمل و بیمارستان که باید عمل کنم راهنماییم کنید با سپاس.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اول عكس درحالت نعوظ باموبايل بگيريد ببينم نظربدهم
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب