اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

ساده ترین روش درمان کجی آلت تناسلی مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه کجی آلت تناسلی مردان یکی از مشکل های عمده این افراد مخصوصاً در سنین میانسالی که از نظر فعالیت جنسی فعال هستند می باشد. مردان جوان زیادی را می بینیم که دچار کجی آلت تناسلی هستند این انحناء می تواند به شکل های زیر باشد:

انحناء در آلت

علت کجی آلت تناسلی چیست؟

دو علت شایع کجی آلت تناسلی مردان عبارتند از کجی مادرزادی آلت که اغلب به همراه بیماری هیپوسپادیازیس دیده می شود ولی در بسیاری از موارد به صورت تنها دیده می شود و یا به صورت ثانویه و به علت بیماری پیرونی دیده می شود.


کجی آلت

درمان کجی آلات تناسلی

عمل به صورت سرپائی و بدون بستری در بیمارستان انجام می گردد. به وسیله بی حسی نخاعی، برش حلقوی در محل ختنه انجام می شود و سپس پوست تا پایه آلت تناسلی کنار زده می شود و سپس با ایجاد نعوظ مصنوعی که اصولاً با تزریق آب و یا فنتولامین داخل آلت ایجاد می شود، محل انحناء را دقیقاً مشخص می کنیم و سپس بدون برش جراحی تنها با استفاده از چند بخیه در طرف مقابل انحناء، آلت تناسلی را به حالت اولیه و راست در می آوریم و پس از کنترل نهائی پوست را به محل ختنه گاه می آوریم و بخیه زده می شود و عصر همان روز بیمار بدون بستری در بیمارستان مرخص می شود.

طول عمل جراحی حدود نیم ساعت است و یک پانسمان فشاری در محل عمل گذاشته می شود و به بیمار توصیه می کنم که 4 هفته رابطه جنسی نداشته باشد و جهت ترمیم بهتر محل عمل و جلوگیری از نعوظ شبانه اینجانب داروهای خواب آور و شل کننده به مدت یک ماه برای بیمارانم تجویز می کنم. این عمل در 95% موارد کاملاً موفقیت آمیز می باشد.

عمل کجی آلت تناسلی
عکس قبل از عمل
کجی آلت تنسالی با روش بخیه
عکس بعد از عمل

 

از عوارض احتمالی عمل می توان به موارد زیر اشاره کرد

  • کوتاهی آلت که اغلب کمتر از یک سانت است که خیلی مهم نمی باشد.
  • عود مجدد انحناء که کمتر از 5% موارد دیده می شود که ناچیز می باشد.
  • سوزش و درد محل و تورم و کبودی که پس از چند روز خودبخود از بین خواهد رفت.

بزرگترین حسن این تکنیک این است که به خاطر عدم عدم برش روی پرده آلت تناسلی امکان از بین رفتن توان جنسی تقریباً صفر می باشد و لذا من بدون نگرانی این عمل را به صورت روتین برای بیمارانم انجام می دهم.

در زیر شما میتوانید صحبتهای دکتر کرمی در باره انحنا الت را گوش کنید.

درمان کجی آلات تناسلی بدون جراحی

درمان های غیرجراحی کجی آلت شامل تزریق ها، دارو های خوراکی و درمان های پزشکی می شود. این درمانها برای درمان بیماری پیرونی در مرحله حاد استفاده می شوند. عکس سرطان تناسلی مردان راببینید و علائمآن را بشناسید.

تزریقات: تزریق مستقیم دارو به پلاکها، تزریق داخل ضایعه ای نامیده می شود و می تواند در مرحله حاد بیماری پیرونی انجام شود. اغلب اوقات پیش از تزریق، محل آن بی حس می شود. این درمان ها را می توان در مطب پزشک انجام داد.

کلاژناز: تزریق های کلاژناز داخل ضایعه ای (Xiaflex)، در حال حاضر تنها درمان تأیید شده توسط سازمان غذا و دارو برای درمان بیماری پیرونی هستند. کلاژناز، آنزیمی است که به تجزیه ماده تشکیل دهنده پلاک ها کمک می کند. شکستن پلاکها، انحنای آلت تناسلی را کاهش می دهد و عملکرد نعوظ را بهبود می بخشد. این درمان برای مردانی انجام می شود که دارای انحنای آلت تناسلی بیشتر از 30 درجه هستند.

وراپامیل: وراپامیل برای درمان فشار خون بالا استفاده می شود و با تزریق مستقیم به پلاک، ممکن است درد آلت تناسلی و کجی آن را کاهش دهد.

وراپامیل

اینترفرون -آلفا 2 بی: اینترفرون، پروتئینی است که از گلبول های سفید ساخته شده است. تحقیقات نشان می دهند که این دارو می تواند درد، کجی آلت تناسلی و اندازه پلاک را کاهش دهد.

دارو های خوراکی: هیچ داروی خوراکی وجود ندارد که بتواند به طور مؤثر انحنای آلت تناسلی را درمان کند. گرچه، از پتاسیم پارا آمینو بنزوات، برای درمان انقباض دوپویترن استفاده می شود و ممکن است اندازه پلاک را کاهش دهد. این دارو هیچ تأثیری روی انحنای آلت تناسلی ندارد. در صورتی که احساس درد می کنید، پزشک اورولوژیست ممکن است مصرف داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDها) را توصیه کند.

درمان های پزشکی غیر دارویی: محققان، هنوز در حال تحقیق روی اثر بخشی سایر درمان های پزشکی برای درمان بیماری پیرونی هستند. این درمان ها عبارتند از: دستگاه کشش مکانیکی و وکیوم، با هدف کشش یا خم کردن آلت تناسلی برای کاهش انحنا. موج شوک درمانی – از امواج الکتروشوک متمرکز و با شدت پایین، ممکن است برای کاهش درد استفاده شود.

 منبع: niddk

2.4/5 - (238 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر sahar پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.. روز بخیر

    بنده دختر هستم و 28 سال دارم.

    دفع ادرار یک فرد معمولی در روز ( در 24 ساعت) چند لیتر هست؟

    من یک ظرف 1/5 لیتری از مغازه تهیه کردم و درونش رو خالی کردم و می خوام میزان دفع ادرارم رو بسنجم که ببینم آیا دفع ادارم زیاد هست یا کم.
    این میزان لیتری که در برخی پایگاه های پزشکی برای سنجش میزان دفع ادرار مطرح شدند منظور همین لیترهای معمولی هست که روی ظروف درج شدند جهت جایگیری ؟

    ببخشید بنده دفع ادرارم زیاد شده ( حدود 12 بار در روز) و وقتی ادرار میکنم زیاد میاد اما باز هم اندکی داخل مثانه باقی میمونه و دوباره بعد از نیم ساعت یا بیشتر احساس ادرار میکنم. درد و سوزش ندارم و عطش ندارم دهانم هم خشک نمیشه.
    فقط استرس دارم.

    خواهش میکنم راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش قند اوره و کراتینین کمک کننده هستند
  • تصویر کاربر سپیده پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 510 مشاهده پرسش
    سلام . نامزد من در سن 2 سالگی با تشخیص تومور ويلمز تحت عمل نفرکتومي چپ قرار گرفته و پس از آن اقدامات شیمی درمانی برای ایشان صورت گرفته است . در حال حاضر او 25 سال دارد و از نظر وضعیت سلامتی نرمال است . آیا شیمی درمانی مه وی در دوران کودکی انجام داده می تواند منجر به عقيمي یا تولید فرزندان ناقص گردد ?
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ازمایش اسپرم بدهند تا مشخص شود
  • تصویر کاربر سعید پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 377 مشاهده پرسش
    سلام استاد عزیز
    متاسفانه بنده از13سالگی گرفتارم
    الآن 27 سالسن دارم
    ویک بار چراحی واریکوسل انجام داده ام (روش اینگوینال)3پ
    الآن بیضه چپم آویزان است و کوچک شده
    و سیاهرگها بر روی پوست بیضه قابل مشاهده هستند
    ضمنا رگ نسبتا متورمی بر روی آلتناسلی ام همیشه قابل مشاهده است
    سوال من از محضر شما اینه که
    من قصد ازدواج دارم آیا با شرایط موجود و عوارض عدیده استمنا در این چند سال و زود انزالی و ...
    میتونم ازدواج بی دردسر و بدون حاشیه ای داشته باشم
    ممنون از اینکه به بندگان خداوند کمک میکنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      بله میتوانید نگران نباش
  • تصویر کاربر ناصر پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 423 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من 50ساله هستم ودیابت دارم وده سال پیش به خاطر دیابت یکی از پاهام قطع شد چندسالی است هروقت ازمایش میدم کراتینینم روی 2/6 کمتر از یک وبیشتر از 3نمیشود .به دکتر مراجعه کردم گفت انسولین استفاده کنم کراتینین کاهش پیدا میکند ولی تغییری ایجادنشد .در ازمایشی که هفته ی پیش دادم کراتینین 2/6،نیتروژن 34وتری گلیسیرید 383است برای کاهش اینهاچکارکنم؟
    درضمن داروهای :آنالاپریل .آ.اس آ .لوزارتان و اسپیرو نولاکتون مصرف میکنم .ممنون میشم اگرمن رو راهنمایی کنید .باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید تحت نظر دکتر غدد قند خون تنظیم شود 2-با مصرف کم پروتئین و بدون نمک مواظب بالا رفتن کراتینین باشید
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 475 مشاهده پرسش
    با سلام سن من ۳۰ ساله بعد از دستشویی بخصوص وقتی یه حرکتی مثلا بشینم یا پاشم احساس میکنم قطره ای ادرار میاد دکتر بهم یه قرص قهوهای رنگ داد گفت مجاری را میشوره ادرارم نارنجی میشد ولی همان طوره ممنون میشم کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر ShN پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 521 مشاهده پرسش
    Salam .khaste nabashid.partnere man 3 _4 roozist ke balatar az penis chand zigil dare . va mige ke 2 sal pish dar malezi gerefte be ellate chand sex partner dashtan.ba bad az chand mah morajee karde va soozoonde .3 mah pish baz malezi boode va sex dashte.
    1)Aya in viroos be man montaghel shode?
    2)Aya viroos bargashte ya baz sex ba hamoon adam baes shode?
    3)doreye commone bimaree cheghadre..?
    mamnoon misham az lotfetoon
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      زگیل را باید کرایو کرد تا شانس انتقال کم شود ویروس زگیل الوده کننده است مطلب سایت من را در این مورد بخوانید
  • تصویر کاربر کافی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 865 مشاهده پرسش
    با سلام برای درمان بی اختیاری کامل ادرار شیوه کاشتن دریچه مصنوعی مثانه را پیشنهاد داده اید. آیا این عمل در ایران یا توسط حضرتعالی انجام می شود؟ چقدر به کارایی آن می توان اطمینان داشت؟آیا برای کودکان اکستروفی کارایی دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید اول مدارکتان را ببینم
  • تصویر کاربر حسن پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 492 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من 28 سالمه و رفتم یه ارولوژی من و دیده 2 تا مشکل دارم یکی اینکه پوست اضافه ای که از آلت به کلاهک وصل شده دوم طول آلت ؟
    دکتری که دیدن گفت پوست و میشه با یه عمل سر پایی برداشت و لی تو این سن اندازه الت و نمیشه دست زد . ؟
    آیا راهی نداره ؟
    ضمنا ایمیل هم ندارم مال یکی از دوستامو دادم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      طول الت قابل افزایش نیست
  • تصویر کاربر امیر.ا پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 543 مشاهده پرسش
    با سلام
    برای اورولوژی به بیمارستان میلاد نیز می آیید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چه زمانی؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      بعد از ماه رمضان روزهای شنبه
  • تصویر کاربر سامان پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 455 مشاهده پرسش
    سلام فکر کنم ازبچگی دچار کجی نسبتا متوسط حدود 30%یا کمی بیشتر بودم والان هم دچار این بیماری قهستم چه کارکنم؟ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکسش را بفرستید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 496 مشاهده پرسش
    من 27 سالمه و انحراف آلت به چپ رو دارم و میخواستم که جراحی بکنم و درست بشه اگه میشه در مورد عمل وهزینه عمل و بیمارستان که باید عمل کنم راهنماییم کنید با سپاس.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اول عكس درحالت نعوظ باموبايل بگيريد ببينم نظربدهم
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب