اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

ساده ترین روش درمان کجی آلت تناسلی مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه کجی آلت تناسلی مردان یکی از مشکل های عمده این افراد مخصوصاً در سنین میانسالی که از نظر فعالیت جنسی فعال هستند می باشد. مردان جوان زیادی را می بینیم که دچار کجی آلت تناسلی هستند این انحناء می تواند به شکل های زیر باشد:

انحناء در آلت

علت کجی آلت تناسلی چیست؟

دو علت شایع کجی آلت تناسلی مردان عبارتند از کجی مادرزادی آلت که اغلب به همراه بیماری هیپوسپادیازیس دیده می شود ولی در بسیاری از موارد به صورت تنها دیده می شود و یا به صورت ثانویه و به علت بیماری پیرونی دیده می شود.


کجی آلت

درمان کجی آلات تناسلی

عمل به صورت سرپائی و بدون بستری در بیمارستان انجام می گردد. به وسیله بی حسی نخاعی، برش حلقوی در محل ختنه انجام می شود و سپس پوست تا پایه آلت تناسلی کنار زده می شود و سپس با ایجاد نعوظ مصنوعی که اصولاً با تزریق آب و یا فنتولامین داخل آلت ایجاد می شود، محل انحناء را دقیقاً مشخص می کنیم و سپس بدون برش جراحی تنها با استفاده از چند بخیه در طرف مقابل انحناء، آلت تناسلی را به حالت اولیه و راست در می آوریم و پس از کنترل نهائی پوست را به محل ختنه گاه می آوریم و بخیه زده می شود و عصر همان روز بیمار بدون بستری در بیمارستان مرخص می شود.

طول عمل جراحی حدود نیم ساعت است و یک پانسمان فشاری در محل عمل گذاشته می شود و به بیمار توصیه می کنم که 4 هفته رابطه جنسی نداشته باشد و جهت ترمیم بهتر محل عمل و جلوگیری از نعوظ شبانه اینجانب داروهای خواب آور و شل کننده به مدت یک ماه برای بیمارانم تجویز می کنم. این عمل در 95% موارد کاملاً موفقیت آمیز می باشد.

عمل کجی آلت تناسلی
عکس قبل از عمل
کجی آلت تنسالی با روش بخیه
عکس بعد از عمل

 

از عوارض احتمالی عمل می توان به موارد زیر اشاره کرد

  • کوتاهی آلت که اغلب کمتر از یک سانت است که خیلی مهم نمی باشد.
  • عود مجدد انحناء که کمتر از 5% موارد دیده می شود که ناچیز می باشد.
  • سوزش و درد محل و تورم و کبودی که پس از چند روز خودبخود از بین خواهد رفت.

بزرگترین حسن این تکنیک این است که به خاطر عدم عدم برش روی پرده آلت تناسلی امکان از بین رفتن توان جنسی تقریباً صفر می باشد و لذا من بدون نگرانی این عمل را به صورت روتین برای بیمارانم انجام می دهم.

در زیر شما میتوانید صحبتهای دکتر کرمی در باره انحنا الت را گوش کنید.

درمان کجی آلات تناسلی بدون جراحی

درمان های غیرجراحی کجی آلت شامل تزریق ها، دارو های خوراکی و درمان های پزشکی می شود. این درمانها برای درمان بیماری پیرونی در مرحله حاد استفاده می شوند. عکس سرطان تناسلی مردان راببینید و علائمآن را بشناسید.

تزریقات: تزریق مستقیم دارو به پلاکها، تزریق داخل ضایعه ای نامیده می شود و می تواند در مرحله حاد بیماری پیرونی انجام شود. اغلب اوقات پیش از تزریق، محل آن بی حس می شود. این درمان ها را می توان در مطب پزشک انجام داد.

کلاژناز: تزریق های کلاژناز داخل ضایعه ای (Xiaflex)، در حال حاضر تنها درمان تأیید شده توسط سازمان غذا و دارو برای درمان بیماری پیرونی هستند. کلاژناز، آنزیمی است که به تجزیه ماده تشکیل دهنده پلاک ها کمک می کند. شکستن پلاکها، انحنای آلت تناسلی را کاهش می دهد و عملکرد نعوظ را بهبود می بخشد. این درمان برای مردانی انجام می شود که دارای انحنای آلت تناسلی بیشتر از 30 درجه هستند.

وراپامیل: وراپامیل برای درمان فشار خون بالا استفاده می شود و با تزریق مستقیم به پلاک، ممکن است درد آلت تناسلی و کجی آن را کاهش دهد.

وراپامیل

اینترفرون -آلفا 2 بی: اینترفرون، پروتئینی است که از گلبول های سفید ساخته شده است. تحقیقات نشان می دهند که این دارو می تواند درد، کجی آلت تناسلی و اندازه پلاک را کاهش دهد.

دارو های خوراکی: هیچ داروی خوراکی وجود ندارد که بتواند به طور مؤثر انحنای آلت تناسلی را درمان کند. گرچه، از پتاسیم پارا آمینو بنزوات، برای درمان انقباض دوپویترن استفاده می شود و ممکن است اندازه پلاک را کاهش دهد. این دارو هیچ تأثیری روی انحنای آلت تناسلی ندارد. در صورتی که احساس درد می کنید، پزشک اورولوژیست ممکن است مصرف داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDها) را توصیه کند.

درمان های پزشکی غیر دارویی: محققان، هنوز در حال تحقیق روی اثر بخشی سایر درمان های پزشکی برای درمان بیماری پیرونی هستند. این درمان ها عبارتند از: دستگاه کشش مکانیکی و وکیوم، با هدف کشش یا خم کردن آلت تناسلی برای کاهش انحنا. موج شوک درمانی – از امواج الکتروشوک متمرکز و با شدت پایین، ممکن است برای کاهش درد استفاده شود.

 منبع: niddk

2.4/5 - (238 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر شهاب شنبه ۵ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 345 مشاهده پرسش
    با سلام مجدد خدمت آقای دکتر
    ببخشید دوباره مزاحم شدم، من سه روز پیش جواب نتیجه آزمایشمو براتون فرستادم و شما مرقوم فرمودید:
    <<""اگر مجردی اقدامی لازم نیست ولی آزمایش حرکت پایین است"">>
    ولی من الان 35 سالمه و تازه اذواج کردم و متاهلم. اگه میشه بیشتر توضیح بدید آیا مشکل خاصی دارم و منظور از اینکه اقدامی لازم نیست (بخصوص برای پایین بودن آزمایش حرکت) چیه؟
    ممنون از شما / مجدداً جواب آزمایش رو براتون می فرستم:
    Color & Appearance:Milky
    Volume:2
    PH:8
    Viscosity:4
    Liquefaction time:30
    Sperm count:61
    Normal forms:50
    Abnormal forms:50
    Giant head:25
    Juvenile sperm:15
    Pin head:10
    Non motile:75
    Motility after 1 hr:25
    W.B.C:0-1
    R.B.C:0-1
    Germ cells/hpf:3-4
    Grade 1:15
    Grade 2:10
    Grade 3:0
    Grade 4:0
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      حرکت ضعیف است
  • تصویر کاربر علی شنبه ۵ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 362 مشاهده پرسش
    با سلام. حدود 20 روز است که ازدواج کرده ام و بعضی اوقات دردی در ناحیه بیضه راستم حس میکنم که تا سمت راست شکمم درد ادامه پیدا می کند هنگام لمس بیضه و یا نشستن طولانی مدت درد بیشتر ظاهر می شود. لطفا مرا راهنمایی کنید
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      طبیعی است
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 414 مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر
    3 سال پیش آزمایش اسپرم و سنو دادم که مشکلی نداشت و علت این آزمایش این بود که مثانه ام وقتی پر میشد بالای بیضه ی راستم داخل کیسه قلپ میکرد(فکر میکنم فشار به لوله ها می آورد) البته گاهی این اتفاق می افتاد و هنوزم گهگاهی ادامه دارد.
    اما چند روزی هست که احساس میکنم لوله ای که از سمت شکمم وارد بیضه راستم (کیسه) میشه کمی ضخیم تر از طرف دیگه هست یه درد خیلی ضعیفی هم در همین ناحیه احساس میکنم ، لازم به ذکر هسته 3 سال پیش هم کمی احساس میکردم این لوله بزرگتر باشه
    میتونه عفونت باشه؟؟؟؟؟

    ممنون میشم راجع به همه ی نوشته هایم پاسخ کامل و واضح بدین.

    صوت شمارو خیلی دوست دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونو از بیضه وشکم و کلیه انجام و نتیجه را بفرمایید
  • تصویر کاربر بهادری سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    با سلام
    برادری دارم 28 ساله که 2 سال است ازدواج کرده. او در سن 18 سالگی به علت وجود تومور در لگنش مجبور به شیمی درمانی و پرتو درمانی شد و حالا پزشکان تشخیص داده اند که او اسپرم ندارد و بچه دار نمیشود آیا راه درمانی وجود دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      عارضه شیمی درمانی است بیوپسی از بیضه پیشنهاد میکنم
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 701 مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما . ببخشید آقای دکتر سوالم کمی طولانی است .
    13 سال سن دارم و 5 روز است که عمل جراحی واریکوسل (به روش سنتی و بدون میکروسکوپ) در سمت چپ (گرید 3) انجام داده ام . در سونوگرافی اندازه بیضه و عملکرد هردو طبیعی بود . حالا چند سوال برای من پیش آمده است :
    1- امکان عود واریکوسل بعد از عمل وجود دارد ؟ آیا فشار شکمی ، زور زدن و دویدن در 2 الی 3 روز اول بعد از جراحی باعث عود می شود ؟
    2- اگر واریکوسل عود کند آیا دوباره جراحی امکانپذیر است ؟ آیا اگر دو بار عود کند نیز امکان جراحی وجود دارد ؟
    3- آیا فعالیت زیاد باعث هیدروسل می شود؟
    4 - بعد از عمل هنوز رگ های واریسی در سمت چپ مشاهده می شود . آیا جای نگرانی هست ؟ یا طبیعی می باشد ؟
    با احترام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباشیدجواب سوالهایتان همه منفی است
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 407 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ببخشید من سوال زیاد می پرسم از شما.
    من بهتون گفته بودم که به دلیل خودارضایی چند سال پیش که الان قطع شده زیاد در خواب جنب می شوم.من در اینترنت تحقیق کردم و میگن که اگر در خواب زیاد جنب می شوید بهتر است که به یک اورولوژیست مراجعه کنید.این جنب شدن مثل خودارضایی رو من تاثیر روحی روانی میذاره و منو از زندگیم انداخته.امیدوارم منو درک کنید آقای دکتر که همین طور هم هست.به نظرتون من برای معاینه بیام پیشتون؟خواهش مینم اگر لازمه بیام.قکر کنم بد نباشه.نه؟
    با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اصلا جای نگرانی نیست
  • تصویر کاربر Amir سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 418 مشاهده پرسش
    با سلام ميخواستم بدونم كجي الت تا حدي كه در عكس مشخص است مشكل ساز است؟؟؟ اي بيماري كجي الت دارم؟؟؟ ايا خود به خود درمان مي شود?? ايا نياز به درمان دارد ؟؟؟ بسيار ممنون ميشم اكر باسخ دهيد خيلي نكرانم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      کمه نیاز به جراحی نیست
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 350 مشاهده پرسش
    با سلام
    دکتر من بخاطر واریکوسل آزمایش اسپرم دادم
    با این مشخصات
    تعداد ۷۶ میلیون
    گرید فوق سریع ۲۰%
    اهسته ۳۱ %
    بدون حرکت ۸%
    اخرین گرید ۴۰%
    شکل نورمال ۲۰%
    به نظر شما باید عمل کنم یا خیر
    ۲۳سالمه
    در مورد شکل نرمال شک داشتم که فکر کنم شما تو سایت نوشتید حداقل ۴% هست و جای دیگه نوشته بود حداقل ۱۴%
    در حالیکه تو برگه آزمایش من زده حداقل شکل نورمال باید ۳۰% باشد
    ممنون میشم کمکم کنید که من عمل کنم یا خیر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      گرید واریکوسلتان چند است
    2. تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      گرید ۳ است
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    سلام
    دکتر من واریکوسل دارم و میخواستم برای استخدام در وزارت دفاع اقدام کنم چیکار کنم که موقع معاینه رد نشم
    خواهش میکنم کمکم کنید
    صحبت در مورد آینده زندگیمه
    باسپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      با معاینه مشخص میشود
    2. تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر عمل کنم با توجه به اینکه رگ ها باقی می مانند باز هم تو معاینه منو رد می کنند یا نه دیگه من را واریکوسلی نمیدانند ؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 400 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    ببخشید آقای دکتر که وقتتون رو میگیرم عکسی از بیضه را برایتان ارسال کردم میشه به من بگویید که آیا واریکوسل دارم یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 497 مشاهده پرسش
    من 27 سالمه و انحراف آلت به چپ رو دارم و میخواستم که جراحی بکنم و درست بشه اگه میشه در مورد عمل وهزینه عمل و بیمارستان که باید عمل کنم راهنماییم کنید با سپاس.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اول عكس درحالت نعوظ باموبايل بگيريد ببينم نظربدهم
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب