اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

قطعی ترین درمان کجی آلت تناسلی مردان در منزل و مطب

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه کجی آلت تناسلی مردان یکی از مشکل های عمده این افراد مخصوصاً در سنین میانسالی که از نظر فعالیت جنسی فعال هستند می باشد. مردان جوان زیادی را می بینیم که دچار کجی آلت تناسلی هستند این انحناء می تواند به شکل های زیر باشد:

انحناء در آلت

علت کجی آلت تناسلی چیست؟

دو علت شایع کجی آلت تناسلی مردان عبارتند از کجی مادرزادی آلت که اغلب به همراه بیماری هیپوسپادیازیس دیده می شود ولی در بسیاری از موارد به صورت تنها دیده می شود و یا به صورت ثانویه و به علت بیماری پیرونی دیده می شود.


کجی آلت

درمان کجی آلات تناسلی

عمل به صورت سرپائی و بدون بستری در بیمارستان انجام می گردد. به وسیله بی حسی نخاعی، برش حلقوی در محل ختنه انجام می شود و سپس پوست تا پایه آلت تناسلی کنار زده می شود و سپس با ایجاد نعوظ مصنوعی که اصولاً با تزریق آب و یا فنتولامین داخل آلت ایجاد می شود، محل انحناء را دقیقاً مشخص می کنیم و سپس بدون برش جراحی تنها با استفاده از چند بخیه در طرف مقابل انحناء، آلت تناسلی را به حالت اولیه و راست در می آوریم و پس از کنترل نهائی پوست را به محل ختنه گاه می آوریم و بخیه زده می شود و عصر همان روز بیمار بدون بستری در بیمارستان مرخص می شود.

طول عمل جراحی حدود نیم ساعت است و یک پانسمان فشاری در محل عمل گذاشته می شود و به بیمار توصیه می کنم که 4 هفته رابطه جنسی نداشته باشد و جهت ترمیم بهتر محل عمل و جلوگیری از نعوظ شبانه اینجانب داروهای خواب آور و شل کننده به مدت یک ماه برای بیمارانم تجویز می کنم. این عمل در 95% موارد کاملاً موفقیت آمیز می باشد.

عمل کجی آلت تناسلی
عکس قبل از عمل
کجی آلت تنسالی با روش بخیه
عکس بعد از عمل

 

از عوارض احتمالی عمل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کوتاهی آلت که اغلب کمتر از یک سانت است که خیلی مهم نمی باشد.
  • عود مجدد انحناء که کمتر از 5% موارد دیده می شود که ناچیز می باشد.
  • سوزش و درد محل و تورم و کبودی که پس از چند روز خودبخود از بین خواهد رفت.

بزرگترین حسن این تکنیک این است که به خاطر عدم عدم برش روی پرده آلت تناسلی امکان از بین رفتن توان جنسی تقریباً صفر می باشد و لذا من بدون نگرانی این عمل را به صورت روتین برای بیمارانم انجام می دهم.

در زیر شما میتوانید صحبتهای دکتر کرمی در باره انحنا الت را گوش کنید.

درمان کجی آلات تناسلی بدون جراحی

درمان های غیرجراحی کجی آلت شامل تزریق ها، دارو های خوراکی و درمان های پزشکی می شود. این درمانها برای درمان بیماری پیرونی در مرحله حاد استفاده می شوند. عکس سرطان تناسلی مردان راببینید و علائمآن را بشناسید.

تزریقات: تزریق مستقیم دارو به پلاکها، تزریق داخل ضایعه ای نامیده می شود و می تواند در مرحله حاد بیماری پیرونی انجام شود. اغلب اوقات پیش از تزریق، محل آن بی حس می شود. این درمان ها را می توان در مطب پزشک انجام داد.

کلاژناز: تزریق های کلاژناز داخل ضایعه ای (Xiaflex)، در حال حاضر تنها درمان تأیید شده توسط سازمان غذا و دارو برای درمان بیماری پیرونی هستند. کلاژناز، آنزیمی است که به تجزیه ماده تشکیل دهنده پلاک ها کمک می کند. شکستن پلاکها، انحنای آلت تناسلی را کاهش می دهد و عملکرد نعوظ را بهبود می بخشد. این درمان برای مردانی انجام می شود که دارای انحنای آلت تناسلی بیشتر از 30 درجه هستند.

وراپامیل: وراپامیل برای درمان فشار خون بالا استفاده می شود و با تزریق مستقیم به پلاک، ممکن است درد آلت تناسلی و کجی آن را کاهش دهد.

وراپامیل

اینترفرون -آلفا 2 بی: اینترفرون، پروتئینی است که از گلبول های سفید ساخته شده است. تحقیقات نشان می دهند که این دارو می تواند درد، کجی آلت تناسلی و اندازه پلاک را کاهش دهد.

دارو های خوراکی: هیچ داروی خوراکی وجود ندارد که بتواند به طور مؤثر انحنای آلت تناسلی را درمان کند. گرچه، از پتاسیم پارا آمینو بنزوات، برای درمان انقباض دوپویترن استفاده می شود و ممکن است اندازه پلاک را کاهش دهد. این دارو هیچ تأثیری روی انحنای آلت تناسلی ندارد. در صورتی که احساس درد می کنید، پزشک اورولوژیست ممکن است مصرف داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDها) را توصیه کند.

درمان های پزشکی غیر دارویی: محققان، هنوز در حال تحقیق روی اثر بخشی سایر درمان های پزشکی برای درمان بیماری پیرونی هستند. این درمان ها عبارتند از: دستگاه کشش مکانیکی و وکیوم، با هدف کشش یا خم کردن آلت تناسلی برای کاهش انحنا. موج شوک درمانی – از امواج الکتروشوک متمرکز و با شدت پایین، ممکن است برای کاهش درد استفاده شود.

درمان بیماری پیرونی در منزل

اگرچه درمان قطعی پیرونی در منزل امکان‌پذیر نیست، اما شما می‌توانید با استفاده از روش‌های حمایتی و تغییرات سبک زندگی که در طب سنتی و پزشکی مکمل نیز توصیه می‌شوند، به کاهش درد و جلوگیری از پیشرفت بیماری کمک کنید.

۱. مدیریت سبک زندگی و عادات غذایی

-ترک سیگار و الکل:

استعمال دخانیات و مصرف الکل به شدت توصیه نمی‌شود، زیرا جریان خون را مختل کرده و روند التهاب و فیبروز را تشدید می‌کنند.

-مصرف مکمل‌های خوراکی (با مشورت پزشک):

    • ویتامین E: به عنوان یک آنتی‌اکسیدان قوی، ممکن است در مراحل اولیه (فاز حاد) به کاهش التهاب و جلوگیری از پیشرفت پلاک کمک کند (اگرچه شواهد قطعی نیستند).

    • کوآنزیم Q10 (CoQ10) و اِل-کارنیتین: برخی تحقیقات نشان داده‌اند که این مکمل‌ها می‌توانند خواص ضد التهابی داشته باشند و در کاهش درد و شاید کاهش انحنای خفیف مؤثر باشند.

  • رژیم غذایی ضدالتهاب: مصرف مواد غذایی سرشار از آنتی‌اکسیدان (میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل) و اسیدهای چرب امگا-۳ (ماهی‌های چرب) برای کاهش التهاب عمومی بدن

رژیم مناسب

۲. ماساژ و گرمادرمانی موضعی

-گرمای مرطوب: استفاده از کمپرس آب گرم یا حوله گرم در ناحیه مورد نظر می‌تواند به شل شدن بافت‌ها، افزایش جریان خون موضعی و کاهش درد در فاز حاد کمک کند.

-ماساژ ملایم: ماساژ ملایم ناحیه پلاک (در صورتی که دردناک نباشد) ممکن است کمی انعطاف‌پذیری را در بافت‌های اطراف بهبود بخشد، اما باید بسیار احتیاط کرد تا به آلت آسیب نرسد.

۳. تمرینات کششی و ابزارهای مکانیکی (با تجویز پزشک)

اگر پزشک شما روش‌های مکانیکی را تجویز کرده باشد، می‌توانید آن‌ها را در منزل استفاده کنید:

-ابزارهای کشش آلت: این دستگاه‌ها با اعمال کشش ملایم و تدریجی به آلت تناسلی در طول زمان، می‌توانند به کشیدگی بافت‌های فیبروز کمک کرده و انحنا را به آرامی کاهش دهند. این ابزارها باید تحت نظر و با دستورالعمل‌های دقیق پزشک استفاده شوند، زیرا استفاده نادرست می‌تواند آسیب‌زا باشد.

-وکیوم تراپی: استفاده از پمپ وکیوم می‌تواند به بهبود جریان خون و اکسیژن‌رسانی به بافت‌ها کمک کرده و از کوتاهی آلت جلوگیری کند یا آن را کاهش دهد. این روش اغلب در کنار تزریقات تخصصی توصیه می‌شود.

 منبع: niddk

2.4/5 - (244 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ب شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 468 مشاهده پرسش
    دکتر در سن 15 تا 17 که بیشترین رشد را داره معمولا چند سانت رشد داره الت
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام فرد به فرد فرق دارد
  • تصویر کاربر امیری شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 421 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و تشکر از جناب آقای دکتر
    حدود چهار ماه است که در ناحیه دوطرفه پهلوها، احساس سوزش و خارش داشته و گهگاه این احساس کم و زیاد میشود.
    سونوگرافی انجام دادم، ولی علامتی مشاهده نشد.
    چه باید کرد؟ آیا مسئله جدی و اورژانسی هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام سونو کنید
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 521 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من 6 ماه قبل عکس هسته ای گرفتم بدلیل سنگ داشتن به تعداد 4 عدد که ابعاد آنها ار 4 الی 8 میباشد و چندین بار قبلا سنگ شکن کردم ولی این بار عکس هسته ای گرفتم گفتند که کلیه شما 12 درصد کار میکنه لازم به سنگ شکن نیست باید صبر کنی تا هر وقت عفونت زیاد شد یا خونریزی کردی اون موقع کلیه شما کاملا از کار افتاده و باید در بیارین البته نظر چند دکتر فوق تخصص بود حالا من نمیدونم باید چیکار کنم البته هر 6 ماه هم آزمایش و سونوگرافی هم میکنم میخواستم ببینم نظر شما چیه ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام حضوری تعریف بیاورید
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    با سلام و خداقوت خدمت آقای دکتر کرمی
    من بیمار اقای دکتر تدین (مقیم شیراز) بودم دوسال پیش خدمتشون رفتم
    من چندسال بود که خودارضایی میکردم و برای یک چکاب رفتم دکتر داخلی و یک ازمایش اسپرم برام نوشت که ازمایش دادم و بعداز ازمایش برام یک قرص برای تستورون و ویتامین E برام نوشت دوباره رفتم ازمایش دادم جواب ازمایش نرمال نبود و من رو معرفی کرد پیش اقای تدین ایشون هم بعداز دو دوره درمان و قرصهای ال کارنیتین و کلومفین برام نوشت ازمایشم نرمال شد و گفت بعدا هم مراجعه کن منم یک ازمایش اسپرم و سونو از بیضه گرفتم که براتون ارسال میکنم و در سونو یک کیست 3میلی متری روی بیضم وجود داره میخواستم بدونم ایا این کیست مشکل ساز هس؟
    اقای تدین رفتم مطبشون نبودن ظاهرا رفتن حارج از کشور
    ممنون میشم راهنمایی فرمایید
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام تحت نظر دکتر باشید بهتر است
  • تصویر کاربر مهلا شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 402 مشاهده پرسش
    آیا این موضوع درسته که اگر منی مرد غلیظ باشه مدت زیادی از آخرین رابطش میگذره؟ مثلا چند روز ک رابطه نداشته؟ ولی اگر رقیق باشه از آخرین رابطش مدت کمی میگذره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام علمی نیست
  • تصویر کاربر بابک شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشيد.
    من 36 سال سن دارم و حدود 10 ماهه پيش به دليل مشاهده خون در مايع منی به مطب شما مراجعه کردم و شما فرموديد که طبيعی است و مشکل خاصی نيست و بعد از 4 ماه نيز به تدريج مشکل برطرف گرديد. الان مجددا اين اتفاق تکرار شده است و باعث نگرانی من شده است. خواستم از خدمتتون بپرسم آيا با توجه به تکرار شدن اين موضوع آيا همچنان جای نگرانی نيست و آيا نياز به مراجعه حضوری و انجام معاينه و آزمايش خاصی می باشد و يا خير؟
    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام خون در منی جای نگرانی نیست
  • تصویر کاربر مرجان شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 509 مشاهده پرسش
    سلام.یک روز قبل از پریودی تکرر ادرار گرفتم و رگه های خونی مشاهده کردم.الان روز سوم پریودی است .شدیدن تکرر ادرار گرفتم و لخته خون در ادرارم میبینم.خیلی نگرانم.مطمعنم لخته ها مربرط به پریودی نیست.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام سونوگرافی کنید
  • تصویر کاربر مجتبی شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 738 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب و احترام خدمت جناب اقای دکتر

    ابتدا پوزش میخواهم که کمی طولانی میشود توضیحاتم ولی خواهشا دکتر بنده را راهنمایی نمایید که به شدت دچار مشکل شده ام.

    دکتر مشکل بنده این است که بعد از ادرار و استبراء دوباره پس از چن لحظه و دقیقه احساس میکنم کمی ادرار در حال خارج شدن است که پس از بررسی های مکرر متوجه شدم که ادرار خارج میشود.

    البته دکتر نهایتا یک قطره میشودپس از استبراء. اما نکته اینجاست که بعضا با گذشت زمان و البته تکرار استبراء و غیره و ذلک باز هم میزان خفیفی ادرار نشت میکند انگار همیشه میزان کمی ادرار در محرا وجود دارد،

    که با تکان خوردن یا دست زدن به الت یا بعضا بدون هیچ حرکت خاصی ،خارج میشود.با استفاده از قرص فنازوپیریدین و گذاشتن دستمال متوجه شدم .این اتفاق بعضا بدون هیچ حرکت خاصی مثل خنده یا سرفه و یا ...می افتد .و بعضا هم با حرکتی مثل غلتیدن در خواب

    و یا مثلا جناب دکتر بعد از گذشت ۱۰ دقیقه استبراء میکنم و حتی رطوبت چسبناک خارج میشود ،ولی باز هم کمی ادرار در حدی که فقط سر الت تر شود و کمی نشت کندو اثری بر دستمال بگذارد خارج میشود .

    و هنگامی که مثانه ام پر است و ادرار را تحمل مینمایم با اینکه هیچ حسی مبنی بر خروج ادرار بهم دست نمیدهد ولی باز کمی خفیف ترشح میکند .

    جسارتا تکرر ادرار ندارم ...سوزش ندارم ...رنگ ادرارم معمولی و بسته به مصرف یا عدم مصرف مایعات روشن و کمی تیره میشود.
    بدون بو میباشد و درد و نکته ی غیر طبیعی هم ندارم و داروی خاصی هم مصرف نمیکنم ..البته جناب دکتر کمی وسواسی هستم ولی چون با قرص تغییر دهنده رنگ ادرار امتحان کرده ام مطمئن شده ام

    پیش همکاران شما مراجعه کرده ام ولی نتیجه خاصی حاصل نشد ..ورزش کگل را پیشنهاد دادند که به مدت ۲ ماه حداقل به طور میانگین حالا یه روز بیشتر یه روز کمتر روزانه ۶۰ تا ۷۰ انجام دادم ۲۰ ثانیه انقباض ۲۰ ثانیه استراحت

    و بیشتر این ورزش در حالت ایستاده با پاهای باز به اندازه عرض شانه و خوابیده به رو بوده است.البته هنوز هم کم و بیش ادامه میدهم ولی هیچ تاثیر چشمگیر و یا بنظرم کم و معمولی مشاهده نشده است.



    ببخشید توضیحاتم طولانی شد خواهشمندم مرا راهنمایی کنید ‌ اگر ازمایش خاصی که میتواند وضعیت مرا مشخص کند بفرمایید چیست .البته همکاران شما قرص دترول و ویتامین و کلو پرامین هم داده بودند که تاثیری نداشته ..

    دکتر بقدری مستاصل شده ام که حتی به جراحی هم در صورت نیاز راضی شده ام ..اخر نمیشود که هی نشت خفیف داشته باشد .

    باز هم ببخشید بابت وقت ارزشمندتان و ممنون از حسن نظر شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      09351142080 نوار عصب مثانه بگیرید
    2. تصویر کاربر مجتبی شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      با عرض سلام مجدد خدمت جناب دکتر کرمی

      ممنون از لطف جنابعالی به جهت راهنمایی ارزشمندتان
      با ارزوی سلامتی و توفیقات روز افزون برای حضرتعالی و سایر همکارانتان.

      باز هم سپاسگزارم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام ممنون
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر پارسا شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 462 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید
    من دوران بلوغم در اثر بیتجربگی از تیغ برای موهای ناحیه تناسلی استفاده میکردم الان هیجده سالمه و از ماشین اصلاح مخصوص استفاده میکنم .در اثر تیغ کاملا آلت و بیضه هام سیاه و زشت شده میخواستم بدونم اگه کرم یا دارویی برای از بین بردن یا کم شدن سیاهی آلت و بیضه هام هست معرفی کنید .
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام متخصص پوست
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 522 مشاهده پرسش
    عرض سلام و احترام خدمت جناب آقای دکتر کرمی

    پدر اینجانب درای بیماری کانسر پروستات می باشند(66 سال سن دارد).این بیماری موجب شئه بود که درد شدید کمر و لگن داشته باشند.که پس از مراجعه به دکتر،برایشان داروهای ترکیبی شیمی درمانی تجویز کرده است.مرحله اول شیمی درمانی را انجام داده اند (هرسه هفته یکبار)و این درد ها به کلی رفع شده است و وضعیت بیمار خیلی خوب است به لطف خداوند متعال.نظر دکتر این است که باید 6 مرحله شیمی درمانی صورت بگیرد.آیا به 6 جلسه نیاز می باشد؟ و سوال دیگر رفع شدن این درد ها یعنی اینکه غده سرطانی را از بین می برد؟.الفا راهنمایی بفرماید.با تشکر از لطف حضرتعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام باید تحت نظر دخترتان باشید درمان در این مرحله مدارا است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سعید چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 521 مشاهده پرسش
    دکتر سلام...میخواستم بدونم که من بیمه ایران دارم...ظاهرا بیمارستان نیکان فرارداد داره با بیمه من..بخوام شما انحنای آلتمو جراحی کنین هزینه جراحی من چقدر میشه؟؟؟آیا شما با بیمارستان حساب میکنین یا من مبلغی رو به شما پرداخت کنم؟؟ممنون میشم که توجیه کنین منو.....
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      من در خدمت شما هستم نگران نباش به مطب تشریف بیاورید
  • تصویر کاربر فرید شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 578 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من مقاله ی شما رو خوندم ولی در مورد مشکل خودم چیزی اشاره نشده بود
    آلت من اون انحنایی رو که توی عکس و توضیحات بود نداره
    آلتم به سمت بالا نعوظ میکنه که خوب تا اینجا مشکلی نیست مشکلم اینه که هنگام نعوظ آلتم به سمت پایین خم نمیشه و فقط تا حد 90 درجه (عمود به بدن) میاد و دیگه بعد از اون اگه بخواد پایین بره به شد درد داره (در واقع انقدر سفت هست و درد داره که اصلا بیشتر نمیره)
    آیا این طبیعی هست؟
    ممنون از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر مانع نعوظ شود باید درست شود با جراحی
  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 631 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت شما
    در خصوص عمل جراحی کجی آلت با توجه به خطر از دست دادن توان جنسی بعد از عمل آیا شما عمل corporeal plication را انجام می دهید؟ لطفا در خصوص این عمل توضیح فرمایید و آیا این عمل در ایران انجام می شود؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بله و فقط زمانی که نتوانید نزدیکی کنید وگرنه نیاز به عمل نیست
  • تصویر کاربر مجید شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 570 مشاهده پرسش
    چگونه درصد انحنا آلت رویفهمیم؟باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکسش را باموبایل بگیرید و بفرستید
  • تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 559 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر..
    من آلتم شبیه عکس موزی است که در ابتدای مقاله "هر انچه که در باره کجی آلت تناسلی باید بدانید" قرار دارد..منتها بر عکس آن و رو به پایین انحنا دارد...
    به نظرتون آقای دکتر نیاز به عمل داره و ایجاد مشکل خواهد کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اگر مانع دخول نیست نیاز به درمان ندارد
    2. تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      خب من دانشجوی دکترا هستم و حالا حالاها فرصت ازدواج ندارم...میخواستم ببینم که اگه به نظرتون نیاز به عمل داره قبل از ازدواج بیم خدمتتون...
      میشه یه نگاهی به همون موز بکنیید..
      سپاسگذارم..
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر بهراد دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 592 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی خسته نباشید
    آقای دکتر آلت من از قسمت نزدیک به سرآلت به طرف پایین کج هست و این باعث بدشکلی آلت من گردیده است اونطور که مقاله سایتتون رو خوندم نوشتین میتونین با یک جراحی ساده و 4 بخیه رفعش کنین آیا واقعا به این سادگی میتونین این کجی نسبتا کم رو رفع کنین؟عوارضی نداره؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      تنها زمانی که دخول نتوانید باید عمل کنید
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 622 مشاهده پرسش
    من 27 سالمه و انحراف آلت به چپ رو دارم و میخواستم که جراحی بکنم و درست بشه اگه میشه در مورد عمل وهزینه عمل و بیمارستان که باید عمل کنم راهنماییم کنید با سپاس.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اول عكس درحالت نعوظ باموبايل بگيريد ببينم نظربدهم
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب