اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

قطعی ترین درمان کجی آلت تناسلی مردان در منزل و مطب

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه کجی آلت تناسلی مردان یکی از مشکل های عمده این افراد مخصوصاً در سنین میانسالی که از نظر فعالیت جنسی فعال هستند می باشد. مردان جوان زیادی را می بینیم که دچار کجی آلت تناسلی هستند این انحناء می تواند به شکل های زیر باشد:

انحناء در آلت

علت کجی آلت تناسلی چیست؟

دو علت شایع کجی آلت تناسلی مردان عبارتند از کجی مادرزادی آلت که اغلب به همراه بیماری هیپوسپادیازیس دیده می شود ولی در بسیاری از موارد به صورت تنها دیده می شود و یا به صورت ثانویه و به علت بیماری پیرونی دیده می شود.


کجی آلت

درمان کجی آلات تناسلی

عمل به صورت سرپائی و بدون بستری در بیمارستان انجام می گردد. به وسیله بی حسی نخاعی، برش حلقوی در محل ختنه انجام می شود و سپس پوست تا پایه آلت تناسلی کنار زده می شود و سپس با ایجاد نعوظ مصنوعی که اصولاً با تزریق آب و یا فنتولامین داخل آلت ایجاد می شود، محل انحناء را دقیقاً مشخص می کنیم و سپس بدون برش جراحی تنها با استفاده از چند بخیه در طرف مقابل انحناء، آلت تناسلی را به حالت اولیه و راست در می آوریم و پس از کنترل نهائی پوست را به محل ختنه گاه می آوریم و بخیه زده می شود و عصر همان روز بیمار بدون بستری در بیمارستان مرخص می شود.

طول عمل جراحی حدود نیم ساعت است و یک پانسمان فشاری در محل عمل گذاشته می شود و به بیمار توصیه می کنم که 4 هفته رابطه جنسی نداشته باشد و جهت ترمیم بهتر محل عمل و جلوگیری از نعوظ شبانه اینجانب داروهای خواب آور و شل کننده به مدت یک ماه برای بیمارانم تجویز می کنم. این عمل در 95% موارد کاملاً موفقیت آمیز می باشد.

عمل کجی آلت تناسلی
عکس قبل از عمل
کجی آلت تنسالی با روش بخیه
عکس بعد از عمل

 

از عوارض احتمالی عمل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کوتاهی آلت که اغلب کمتر از یک سانت است که خیلی مهم نمی باشد.
  • عود مجدد انحناء که کمتر از 5% موارد دیده می شود که ناچیز می باشد.
  • سوزش و درد محل و تورم و کبودی که پس از چند روز خودبخود از بین خواهد رفت.

بزرگترین حسن این تکنیک این است که به خاطر عدم عدم برش روی پرده آلت تناسلی امکان از بین رفتن توان جنسی تقریباً صفر می باشد و لذا من بدون نگرانی این عمل را به صورت روتین برای بیمارانم انجام می دهم.

در زیر شما میتوانید صحبتهای دکتر کرمی در باره انحنا الت را گوش کنید.

درمان کجی آلات تناسلی بدون جراحی

درمان های غیرجراحی کجی آلت شامل تزریق ها، دارو های خوراکی و درمان های پزشکی می شود. این درمانها برای درمان بیماری پیرونی در مرحله حاد استفاده می شوند. عکس سرطان تناسلی مردان راببینید و علائمآن را بشناسید.

تزریقات: تزریق مستقیم دارو به پلاکها، تزریق داخل ضایعه ای نامیده می شود و می تواند در مرحله حاد بیماری پیرونی انجام شود. اغلب اوقات پیش از تزریق، محل آن بی حس می شود. این درمان ها را می توان در مطب پزشک انجام داد.

کلاژناز: تزریق های کلاژناز داخل ضایعه ای (Xiaflex)، در حال حاضر تنها درمان تأیید شده توسط سازمان غذا و دارو برای درمان بیماری پیرونی هستند. کلاژناز، آنزیمی است که به تجزیه ماده تشکیل دهنده پلاک ها کمک می کند. شکستن پلاکها، انحنای آلت تناسلی را کاهش می دهد و عملکرد نعوظ را بهبود می بخشد. این درمان برای مردانی انجام می شود که دارای انحنای آلت تناسلی بیشتر از 30 درجه هستند.

وراپامیل: وراپامیل برای درمان فشار خون بالا استفاده می شود و با تزریق مستقیم به پلاک، ممکن است درد آلت تناسلی و کجی آن را کاهش دهد.

وراپامیل

اینترفرون -آلفا 2 بی: اینترفرون، پروتئینی است که از گلبول های سفید ساخته شده است. تحقیقات نشان می دهند که این دارو می تواند درد، کجی آلت تناسلی و اندازه پلاک را کاهش دهد.

دارو های خوراکی: هیچ داروی خوراکی وجود ندارد که بتواند به طور مؤثر انحنای آلت تناسلی را درمان کند. گرچه، از پتاسیم پارا آمینو بنزوات، برای درمان انقباض دوپویترن استفاده می شود و ممکن است اندازه پلاک را کاهش دهد. این دارو هیچ تأثیری روی انحنای آلت تناسلی ندارد. در صورتی که احساس درد می کنید، پزشک اورولوژیست ممکن است مصرف داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDها) را توصیه کند.

درمان های پزشکی غیر دارویی: محققان، هنوز در حال تحقیق روی اثر بخشی سایر درمان های پزشکی برای درمان بیماری پیرونی هستند. این درمان ها عبارتند از: دستگاه کشش مکانیکی و وکیوم، با هدف کشش یا خم کردن آلت تناسلی برای کاهش انحنا. موج شوک درمانی – از امواج الکتروشوک متمرکز و با شدت پایین، ممکن است برای کاهش درد استفاده شود.

درمان بیماری پیرونی در منزل

اگرچه درمان قطعی پیرونی در منزل امکان‌پذیر نیست، اما شما می‌توانید با استفاده از روش‌های حمایتی و تغییرات سبک زندگی که در طب سنتی و پزشکی مکمل نیز توصیه می‌شوند، به کاهش درد و جلوگیری از پیشرفت بیماری کمک کنید.

۱. مدیریت سبک زندگی و عادات غذایی

-ترک سیگار و الکل:

استعمال دخانیات و مصرف الکل به شدت توصیه نمی‌شود، زیرا جریان خون را مختل کرده و روند التهاب و فیبروز را تشدید می‌کنند.

-مصرف مکمل‌های خوراکی (با مشورت پزشک):

    • ویتامین E: به عنوان یک آنتی‌اکسیدان قوی، ممکن است در مراحل اولیه (فاز حاد) به کاهش التهاب و جلوگیری از پیشرفت پلاک کمک کند (اگرچه شواهد قطعی نیستند).

    • کوآنزیم Q10 (CoQ10) و اِل-کارنیتین: برخی تحقیقات نشان داده‌اند که این مکمل‌ها می‌توانند خواص ضد التهابی داشته باشند و در کاهش درد و شاید کاهش انحنای خفیف مؤثر باشند.

  • رژیم غذایی ضدالتهاب: مصرف مواد غذایی سرشار از آنتی‌اکسیدان (میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل) و اسیدهای چرب امگا-۳ (ماهی‌های چرب) برای کاهش التهاب عمومی بدن

رژیم مناسب

۲. ماساژ و گرمادرمانی موضعی

-گرمای مرطوب: استفاده از کمپرس آب گرم یا حوله گرم در ناحیه مورد نظر می‌تواند به شل شدن بافت‌ها، افزایش جریان خون موضعی و کاهش درد در فاز حاد کمک کند.

-ماساژ ملایم: ماساژ ملایم ناحیه پلاک (در صورتی که دردناک نباشد) ممکن است کمی انعطاف‌پذیری را در بافت‌های اطراف بهبود بخشد، اما باید بسیار احتیاط کرد تا به آلت آسیب نرسد.

۳. تمرینات کششی و ابزارهای مکانیکی (با تجویز پزشک)

اگر پزشک شما روش‌های مکانیکی را تجویز کرده باشد، می‌توانید آن‌ها را در منزل استفاده کنید:

-ابزارهای کشش آلت: این دستگاه‌ها با اعمال کشش ملایم و تدریجی به آلت تناسلی در طول زمان، می‌توانند به کشیدگی بافت‌های فیبروز کمک کرده و انحنا را به آرامی کاهش دهند. این ابزارها باید تحت نظر و با دستورالعمل‌های دقیق پزشک استفاده شوند، زیرا استفاده نادرست می‌تواند آسیب‌زا باشد.

-وکیوم تراپی: استفاده از پمپ وکیوم می‌تواند به بهبود جریان خون و اکسیژن‌رسانی به بافت‌ها کمک کرده و از کوتاهی آلت جلوگیری کند یا آن را کاهش دهد. این روش اغلب در کنار تزریقات تخصصی توصیه می‌شود.

 منبع: niddk

2.4/5 - (244 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر کاظم سه شنبه ۱۶ خرداد ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 472 مشاهده پرسش
    Kazem: سلام خسته نباشید اقای دکتر من در سن 5 سالگی به دلیل بالا بودن بیضه یک بار عمل کردم.مدتی پیش برای درد رفتم دکتر و سونوگرافی بیضه راست 38.15mm .و چپ 41.16mm ابعاد و اکو پترن طبیعی اعلام کرد .و بیضه راست نیز دارای کیست .و سمت چپ رو وار یکوسل به اتساع وریدهای مذکور 4mm گزارش کرده .بعد ازمایش اسپرم دادم که 12800000 که از 20 میلیون کمتر و rapidly progressive 10% و slowly progressive 15 % مشخص شده ایا امکانش هست که از واریکوسل چون درجه سه هست نباشه و به همون بیضه راست ختم بشه که به اندازه کافی رشت نکره .چاره چیست .درمانی وجود داره ؟
    1. تصویر کاربر کاظم دوشنبه ۱۵ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام من هنووز جوابی دریافت نکرده ام
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام بله واريكوسل گريد ٣ ميتواند حتما بايد معاينه شويد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سیده سه شنبه ۱۶ خرداد ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 599 مشاهده پرسش
    Zahra Hosseini: برادرم در آزمایش UA که برای چک انجام دادند،پروتئینوری سه مثبت و هماچوری دو مثبت گزارش شد،RBC در ادرار،18تا20 ،اوره و کراتینین خونش نرماله،هیچ علامت بالینی نداره،سونوگرافی نرمال گزارش شد،به نظرتون چه اقدامی انجام بدیم ?دکتر ،نظرتون خیلی واسم مهمه،میشه بگید نظرتون چیه?از اعضای سایتتون هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      ازمايش ادرار ٢٤ ساعته از نظر دفع پروتيين بدهيد وبفرستيد
  • تصویر کاربر حبیب سه شنبه ۱۶ خرداد ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 395 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت دکتر کرمی طاعات و عباداتتون قبول من بیست و پنج سالمه ساکن ایلام پارسال دچار عارضه واریکوس گرید سه شدم و تحت عمل جراحی قرار گرفتم الان متاسفانه دوباره بیماریم عود کرده از طرفی چند نفر از دوستانم از شما تعریف کرده اند لذا اگر امکانش هست خواهشها من رو راهنمایی کنید من منتظر جواب شما خواهم بود ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام يك بار عمل كافي است وعود بيخودي است ديگر عمل نكنيد
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۶ خرداد ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 1002 مشاهده پرسش
    a z, [03.06.17 19:54] باعرض سلام وادب خدمت شما استاد عزیز. اقای دکتر بنده هرموقع سونو یا سی تی انجام میدم درکلیم سنگ دارم نمیدانم چرا.؟ الان هم یک سی تی جدید انجام دادم براتون میفرستم. وداروهای رواتینکس.سنکل.وهیدروکلروتیازید مصرف میکنم اما باز سنگم دفع نمیشود میخواستم بدانم علت عدم دفع سنگم چیست؟راستی اقای دکتر احتباس ادرار هم دارم و داروی ایمیپرامین25به دلیل استرس مصرف میکنم وقرص ترازوسین و تولترودین هم مصرف میکنم. وتا قرص رو قطع میکنم مجدد احتباس دارم. اقای دکتر رادخواه فرمودند تا اخر عمر روزه نگیرم.ممنون میشم راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۴ خرداد ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 393 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.من جوانی 24 ساله. ساکن تهرانم. ببخشید من مادرزادی قسمت بالایی (حشفه) آلتم کج 60 درجه به سمت پایین بود.تا بعدها که به بلوغ رسیدم متوجه این موضوع شدم.فک میکنم این مشکل هم باعث کوچک ماندن آلتم شده.جوریه که خیلی اذیتم میکنه از لحاظ روحی. و تاحالا روم نشد جایی مطرح کنم.تا اینکه سایت شمارو دیدم.خواهش میکنم کمکم کنید. آیا میشه آلتم صاف و بزرگتر بشه.لطفا کمکم کنید و اینکه اگ میشه هزینه عمل و طول درمانش چقدره.ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام حضوري تشريف بياوريد ببينم ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ بايد عمل كنيد
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۶ خرداد ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 516 مشاهده پرسش
    سلام استاد خسته نباشید محمد سالاری از شهر نکا استان مازندران هستم. استاد آلت تناسلی بنده کوتاه و کجی دارد. نمیدانم چرا ؟ چند راهکار برای افزایش و قطر آلت تناسلی میگویید؟؟ راهنمایی کنید استاد بسیار ناراحتم هم قطر بسیار هم طول بسیار که افزایش پیدا کند
    1. تصویر کاربر محمد شنبه ۱۳ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      استاد راهنمایی کنید تا افزایش پیدا کند
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۶ خرداد ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 516 مشاهده پرسش
    در آزمایش اسپرم من 98 درصد مرفوگرافی ابنرمال دارد و تحرکم 40 هستش. ایا نابارورم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر دستان چهارشنبه ۱۷ خرداد ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 551 مشاهده پرسش
    با سلام, من خاستگاری دارم که ایشون اواخر شهریور ماه متوجه سرطان بیضه میشه, به اقای دکتر سیم فروش مراجعه میکنند و تشخیص داده میشه و با جراحی بیضه ی راست ایشون خارج میشه, بعد به دکتر انکولوژی اقای دکتر مفید مراجعه میکنند برای دو جلسه شیمی درمانی تکمیلی, تومور از نوع سمینوما بوده, میخواستم بدونم خطرناکه؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید, من با ایشون پیش دکترش رفتم چون هر سه ماه چک میشن, دکترشون گفتن نگران نباشم, ولی نگرانیم از اینه که شاید همراه با ایشون بودم دکترشون اینطوری پاسخ دادند, میشه لطفا راهنمایی کنید؟ سن این اقا 26_27 سال است.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دستان سه شنبه ۱۶ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      اقای دکتر پس من نگرانی ای از جانب بیماریشون نداشته باشم؟ احتمال عود بیماریشون ضعیفه؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      بله ولي اگر شيمي درماني كرده از نظر باروري بايد با ازمايش اسپرم بررسي شود
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      9-شما می توانید از طریق صفحه اینستاگرام یا کانال تلگرام سلسله مباحث پزشکی اینجانب را دنبال کنید.
      🆔 https://www.instagram.com/drkarami/
      🆔 http://t.me/irdarman
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر قدمعلی سه شنبه ۱۶ خرداد ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 607 مشاهده پرسش
    با
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر مریم سه شنبه ۱۶ خرداد ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر، خسته نباشید
    پدرم ۶۴ سال داره. یه چکاپ معمولی داد و مقدار ناچیزی خون در ادرارش دیده شد.به متخصص کلیه و مجاری نشون داد.دکتر تو مطب یه سونو ازش گرفت گفت پروستاتت مقداری بزرگ شده.به گفته پدرم گفتش ۶۰ میلیمتر شده.بعدش آزمایش psa داد که آزمایشاتش رو براتون میفرستم.وقتی جواب رو دید براش نمونه برداری نوشته.میخواستم ببینم لازمه الان نمونه برداری بشه.چون من خیلی تو توضیحاتتون خوندم که بهتره چند بار این آزمایش انجام بشه، اگر رشد صعودی داره بهتره نمونه برداری انجام بشه.ممنون از لطف و محبت و جوابگوییتون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سعید چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    دکتر سلام...میخواستم بدونم که من بیمه ایران دارم...ظاهرا بیمارستان نیکان فرارداد داره با بیمه من..بخوام شما انحنای آلتمو جراحی کنین هزینه جراحی من چقدر میشه؟؟؟آیا شما با بیمارستان حساب میکنین یا من مبلغی رو به شما پرداخت کنم؟؟ممنون میشم که توجیه کنین منو.....
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      من در خدمت شما هستم نگران نباش به مطب تشریف بیاورید
  • تصویر کاربر فرید شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 595 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من مقاله ی شما رو خوندم ولی در مورد مشکل خودم چیزی اشاره نشده بود
    آلت من اون انحنایی رو که توی عکس و توضیحات بود نداره
    آلتم به سمت بالا نعوظ میکنه که خوب تا اینجا مشکلی نیست مشکلم اینه که هنگام نعوظ آلتم به سمت پایین خم نمیشه و فقط تا حد 90 درجه (عمود به بدن) میاد و دیگه بعد از اون اگه بخواد پایین بره به شد درد داره (در واقع انقدر سفت هست و درد داره که اصلا بیشتر نمیره)
    آیا این طبیعی هست؟
    ممنون از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر مانع نعوظ شود باید درست شود با جراحی
  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 644 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت شما
    در خصوص عمل جراحی کجی آلت با توجه به خطر از دست دادن توان جنسی بعد از عمل آیا شما عمل corporeal plication را انجام می دهید؟ لطفا در خصوص این عمل توضیح فرمایید و آیا این عمل در ایران انجام می شود؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بله و فقط زمانی که نتوانید نزدیکی کنید وگرنه نیاز به عمل نیست
  • تصویر کاربر مجید شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 585 مشاهده پرسش
    چگونه درصد انحنا آلت رویفهمیم؟باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکسش را باموبایل بگیرید و بفرستید
  • تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 573 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر..
    من آلتم شبیه عکس موزی است که در ابتدای مقاله "هر انچه که در باره کجی آلت تناسلی باید بدانید" قرار دارد..منتها بر عکس آن و رو به پایین انحنا دارد...
    به نظرتون آقای دکتر نیاز به عمل داره و ایجاد مشکل خواهد کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اگر مانع دخول نیست نیاز به درمان ندارد
    2. تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      خب من دانشجوی دکترا هستم و حالا حالاها فرصت ازدواج ندارم...میخواستم ببینم که اگه به نظرتون نیاز به عمل داره قبل از ازدواج بیم خدمتتون...
      میشه یه نگاهی به همون موز بکنیید..
      سپاسگذارم..
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر بهراد دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 609 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی خسته نباشید
    آقای دکتر آلت من از قسمت نزدیک به سرآلت به طرف پایین کج هست و این باعث بدشکلی آلت من گردیده است اونطور که مقاله سایتتون رو خوندم نوشتین میتونین با یک جراحی ساده و 4 بخیه رفعش کنین آیا واقعا به این سادگی میتونین این کجی نسبتا کم رو رفع کنین؟عوارضی نداره؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      تنها زمانی که دخول نتوانید باید عمل کنید
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 638 مشاهده پرسش
    من 27 سالمه و انحراف آلت به چپ رو دارم و میخواستم که جراحی بکنم و درست بشه اگه میشه در مورد عمل وهزینه عمل و بیمارستان که باید عمل کنم راهنماییم کنید با سپاس.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اول عكس درحالت نعوظ باموبايل بگيريد ببينم نظربدهم
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب