اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

قطعی ترین درمان کجی آلت تناسلی مردان در منزل و مطب

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه کجی آلت تناسلی مردان یکی از مشکل های عمده این افراد مخصوصاً در سنین میانسالی که از نظر فعالیت جنسی فعال هستند می باشد. مردان جوان زیادی را می بینیم که دچار کجی آلت تناسلی هستند این انحناء می تواند به شکل های زیر باشد:

انحناء در آلت

علت کجی آلت تناسلی چیست؟

دو علت شایع کجی آلت تناسلی مردان عبارتند از کجی مادرزادی آلت که اغلب به همراه بیماری هیپوسپادیازیس دیده می شود ولی در بسیاری از موارد به صورت تنها دیده می شود و یا به صورت ثانویه و به علت بیماری پیرونی دیده می شود.


کجی آلت

درمان کجی آلات تناسلی

عمل به صورت سرپائی و بدون بستری در بیمارستان انجام می گردد. به وسیله بی حسی نخاعی، برش حلقوی در محل ختنه انجام می شود و سپس پوست تا پایه آلت تناسلی کنار زده می شود و سپس با ایجاد نعوظ مصنوعی که اصولاً با تزریق آب و یا فنتولامین داخل آلت ایجاد می شود، محل انحناء را دقیقاً مشخص می کنیم و سپس بدون برش جراحی تنها با استفاده از چند بخیه در طرف مقابل انحناء، آلت تناسلی را به حالت اولیه و راست در می آوریم و پس از کنترل نهائی پوست را به محل ختنه گاه می آوریم و بخیه زده می شود و عصر همان روز بیمار بدون بستری در بیمارستان مرخص می شود.

طول عمل جراحی حدود نیم ساعت است و یک پانسمان فشاری در محل عمل گذاشته می شود و به بیمار توصیه می کنم که 4 هفته رابطه جنسی نداشته باشد و جهت ترمیم بهتر محل عمل و جلوگیری از نعوظ شبانه اینجانب داروهای خواب آور و شل کننده به مدت یک ماه برای بیمارانم تجویز می کنم. این عمل در 95% موارد کاملاً موفقیت آمیز می باشد.

عمل کجی آلت تناسلی
عکس قبل از عمل
کجی آلت تنسالی با روش بخیه
عکس بعد از عمل

 

از عوارض احتمالی عمل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کوتاهی آلت که اغلب کمتر از یک سانت است که خیلی مهم نمی باشد.
  • عود مجدد انحناء که کمتر از 5% موارد دیده می شود که ناچیز می باشد.
  • سوزش و درد محل و تورم و کبودی که پس از چند روز خودبخود از بین خواهد رفت.

بزرگترین حسن این تکنیک این است که به خاطر عدم عدم برش روی پرده آلت تناسلی امکان از بین رفتن توان جنسی تقریباً صفر می باشد و لذا من بدون نگرانی این عمل را به صورت روتین برای بیمارانم انجام می دهم.

در زیر شما میتوانید صحبتهای دکتر کرمی در باره انحنا الت را گوش کنید.

درمان کجی آلات تناسلی بدون جراحی

درمان های غیرجراحی کجی آلت شامل تزریق ها، دارو های خوراکی و درمان های پزشکی می شود. این درمانها برای درمان بیماری پیرونی در مرحله حاد استفاده می شوند. عکس سرطان تناسلی مردان راببینید و علائمآن را بشناسید.

تزریقات: تزریق مستقیم دارو به پلاکها، تزریق داخل ضایعه ای نامیده می شود و می تواند در مرحله حاد بیماری پیرونی انجام شود. اغلب اوقات پیش از تزریق، محل آن بی حس می شود. این درمان ها را می توان در مطب پزشک انجام داد.

کلاژناز: تزریق های کلاژناز داخل ضایعه ای (Xiaflex)، در حال حاضر تنها درمان تأیید شده توسط سازمان غذا و دارو برای درمان بیماری پیرونی هستند. کلاژناز، آنزیمی است که به تجزیه ماده تشکیل دهنده پلاک ها کمک می کند. شکستن پلاکها، انحنای آلت تناسلی را کاهش می دهد و عملکرد نعوظ را بهبود می بخشد. این درمان برای مردانی انجام می شود که دارای انحنای آلت تناسلی بیشتر از 30 درجه هستند.

وراپامیل: وراپامیل برای درمان فشار خون بالا استفاده می شود و با تزریق مستقیم به پلاک، ممکن است درد آلت تناسلی و کجی آن را کاهش دهد.

وراپامیل

اینترفرون -آلفا 2 بی: اینترفرون، پروتئینی است که از گلبول های سفید ساخته شده است. تحقیقات نشان می دهند که این دارو می تواند درد، کجی آلت تناسلی و اندازه پلاک را کاهش دهد.

دارو های خوراکی: هیچ داروی خوراکی وجود ندارد که بتواند به طور مؤثر انحنای آلت تناسلی را درمان کند. گرچه، از پتاسیم پارا آمینو بنزوات، برای درمان انقباض دوپویترن استفاده می شود و ممکن است اندازه پلاک را کاهش دهد. این دارو هیچ تأثیری روی انحنای آلت تناسلی ندارد. در صورتی که احساس درد می کنید، پزشک اورولوژیست ممکن است مصرف داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDها) را توصیه کند.

درمان های پزشکی غیر دارویی: محققان، هنوز در حال تحقیق روی اثر بخشی سایر درمان های پزشکی برای درمان بیماری پیرونی هستند. این درمان ها عبارتند از: دستگاه کشش مکانیکی و وکیوم، با هدف کشش یا خم کردن آلت تناسلی برای کاهش انحنا. موج شوک درمانی – از امواج الکتروشوک متمرکز و با شدت پایین، ممکن است برای کاهش درد استفاده شود.

درمان بیماری پیرونی در منزل

اگرچه درمان قطعی پیرونی در منزل امکان‌پذیر نیست، اما شما می‌توانید با استفاده از روش‌های حمایتی و تغییرات سبک زندگی که در طب سنتی و پزشکی مکمل نیز توصیه می‌شوند، به کاهش درد و جلوگیری از پیشرفت بیماری کمک کنید.

۱. مدیریت سبک زندگی و عادات غذایی

-ترک سیگار و الکل:

استعمال دخانیات و مصرف الکل به شدت توصیه نمی‌شود، زیرا جریان خون را مختل کرده و روند التهاب و فیبروز را تشدید می‌کنند.

-مصرف مکمل‌های خوراکی (با مشورت پزشک):

    • ویتامین E: به عنوان یک آنتی‌اکسیدان قوی، ممکن است در مراحل اولیه (فاز حاد) به کاهش التهاب و جلوگیری از پیشرفت پلاک کمک کند (اگرچه شواهد قطعی نیستند).

    • کوآنزیم Q10 (CoQ10) و اِل-کارنیتین: برخی تحقیقات نشان داده‌اند که این مکمل‌ها می‌توانند خواص ضد التهابی داشته باشند و در کاهش درد و شاید کاهش انحنای خفیف مؤثر باشند.

  • رژیم غذایی ضدالتهاب: مصرف مواد غذایی سرشار از آنتی‌اکسیدان (میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل) و اسیدهای چرب امگا-۳ (ماهی‌های چرب) برای کاهش التهاب عمومی بدن

رژیم مناسب

۲. ماساژ و گرمادرمانی موضعی

-گرمای مرطوب: استفاده از کمپرس آب گرم یا حوله گرم در ناحیه مورد نظر می‌تواند به شل شدن بافت‌ها، افزایش جریان خون موضعی و کاهش درد در فاز حاد کمک کند.

-ماساژ ملایم: ماساژ ملایم ناحیه پلاک (در صورتی که دردناک نباشد) ممکن است کمی انعطاف‌پذیری را در بافت‌های اطراف بهبود بخشد، اما باید بسیار احتیاط کرد تا به آلت آسیب نرسد.

۳. تمرینات کششی و ابزارهای مکانیکی (با تجویز پزشک)

اگر پزشک شما روش‌های مکانیکی را تجویز کرده باشد، می‌توانید آن‌ها را در منزل استفاده کنید:

-ابزارهای کشش آلت: این دستگاه‌ها با اعمال کشش ملایم و تدریجی به آلت تناسلی در طول زمان، می‌توانند به کشیدگی بافت‌های فیبروز کمک کرده و انحنا را به آرامی کاهش دهند. این ابزارها باید تحت نظر و با دستورالعمل‌های دقیق پزشک استفاده شوند، زیرا استفاده نادرست می‌تواند آسیب‌زا باشد.

-وکیوم تراپی: استفاده از پمپ وکیوم می‌تواند به بهبود جریان خون و اکسیژن‌رسانی به بافت‌ها کمک کرده و از کوتاهی آلت جلوگیری کند یا آن را کاهش دهد. این روش اغلب در کنار تزریقات تخصصی توصیه می‌شود.

 منبع: niddk

2.4/5 - (244 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر شهرام چهارشنبه ۱ اردیبهشت ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 492 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.طاعاتتون قبول . آقایی 40ساله هستم،12ساله ازدواج کردیم و 4 ساله که اقدام کردیم برای بچه دارشدن ولی موفق نشدیم متاسفانه.دو سه بار iuiانجام دادیم ک موفق نبود.آزمایش پروسس و dna اسپرم انجام دادم. اولین آزمایش مورفولوژی18 درصد نرمال بود و DFI هم 32.با این توجه به اینکه 2 ماه داروی اسپریژن مصرف کردم مورفولوژی 1 درصد شد و DFI هم 55.واریکوسل هم ندارم.
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
    سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ اردیبهشت ۰( 5 سال پیش)
      اگر iui موفقیت امیز نبوده برای ivf اقدام کنید
  • تصویر کاربر Nimamoradi پنجشنبه ۲ اردیبهشت ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    سلام
    بعد عمل واریکوسل گفتید ال کارنتین ۱۰۰۰ بگیرم
    و من آمریکاییشو گرفتم
    طبق عکسی که براتون فرستادم نوشته قبل تمرین و چربی سوزه و درمانی نیست
    و کپسولش خیلی بزرگه و وقتی میخورم یکم سنگینی تو سرم احساس میکنم
    نظرتون ادامه بدم یا دارو دیگه ای جایگزینش کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ اردیبهشت ۰( 5 سال پیش)
      اگه اذیتتون میکنه قطع کنین
    2. تصویر کاربر Nimamoradi سه شنبه ۳۱ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      دارویی جایگزینش نیست معرفی کنید
    3. تصویر کاربر Nimamoradi سه شنبه ۳۱ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      رگهای بیضه بعد از عمل واریکوسل رو هنوز با دست زدن حس میکنم مثل قبله
      آیا طبیعیه اقای دکتر؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ اردیبهشت ۰( 5 سال پیش)
      بقیه داروها کافین
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر عماد سه شنبه ۳۱ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 531 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید
    این دونه ها که در کشاله رانم زده شده زیگیل هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۱ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      به زگیل شباهت ندارد
  • تصویر کاربر رضایی سه شنبه ۳۱ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 459 مشاهده پرسش
    پسر چهارساله ام مرتب خودش رو خیس می کنه و انگار که اصلا نیاز به تخلیه ادرار رو حس نمی کنه درحالیکه برای دفع مدفوع سریع اقدام می کنه و متوجه میشه ولی درباره ی ادرار نه و شب ها هم حتما خودش رو خیس می کنه . بیماری خاص ندارن . دارویی هم مصرف نمی کنه .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۱ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      ابتدا سونوگرافی و ازمایش ادرار و معاینه ی حضوری توسط ارولوژیست
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۳۱ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 530 مشاهده پرسش
    با توجه به آزمایش اسپرم آیا درمانی برای مورفولوژی صفر اسپرمها وجوددارد؟؟؟؟ آیا تصویرازمایش نیاز نیست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۱ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      عکس باز نمیشه مجدد بفرستید
  • تصویر کاربر شاهین سه شنبه ۳۱ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 519 مشاهده پرسش
    با عرض سلام جناب دکتر بنده آقای 35ساله هستم یک سال میشه که تکرار ادرار دارم وتوی مثانه سوزش دارم هم در حالت ادرار وهم گاهی بعد ادرار توی آلتم سوزش دارم وچند ماهی هست که در بهلوی سمت چب درد دارم وبرای تخلیه ادرارم خیلی تو دسشویی میمونم بعد تخلیه دوباره احساس ادرار دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۱ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      سونوگرافی و ازمایش ادرار انجام شود
  • تصویر کاربر نویسنده سه شنبه ۳۱ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 489 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب ، زدنِ واکسن گارداسیل در سن سی و یک سالگی برای آقایی که میخواد پیش گیری کنه تاثیری داره؟ حداکثر تا چند سالگی این واکسن اثربخشه و علت وجود این محدودیت سنی برای چیه ؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۱ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      در اقایون خیلی توصیه نمیشه ، برای خانم ها مفیده
  • تصویر کاربر مژگان سه شنبه ۳۱ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 501 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر من دائم دچار عفونت میشم شما فرمودین تا وقتی دختران رابطه نداشتند میتونن این واکسن hpv رو دریافت کنن یعنی من الان که رابطه داشتم و ۲۹ ساله هستم نمیتونم این واکسن رو بزنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۱ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      میتونین بزنین ولی تاثیر بهترش قبل از شروع روابط جنسی هست
  • تصویر کاربر سعید سه شنبه ۳۱ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 498 مشاهده پرسش
    باسلام ودرود فراوان
    بنده ۳۰ساله هستم از سالها قبل بعداز ارضاشدن دچارگرفتگی عضلات لگن وماهیچه های پشت ران وکمر و بیضه سمت راست میشم وبنده سکس نامنظم دارم انواع ازمایش های سونوگرافی و ازمایش خون و سونوگرافی مخصوص از پروستات دادم ولی همه نرمال وطبیعی هستند یه مدت قرص ناپروکسن و ویتامین دی خوردم که فایده نداشت.بنده متاسفانه به سندروم روده تحریک پذیر و ویروس اچ پی وی هم مبتلا هستم .لطفا درد بنده را بفرماییدناشی از چه چیزهست؟
    1. تصویر کاربر سعید سه شنبه ۳۱ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      ضمنا ادرارم کج میشه و مسیر ریزش مستقیم ندارد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۱ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      شبی یک عدد کپسول تامسولوسین. قرص ملوکسیکام هر ۱۲ ساعت
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۳۱ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 516 مشاهده پرسش
    با سلام
    اقای دکتر کرمی عزیز بنده الان با پیج شما اشنا شدم دو روز پیش برای درمان زودانزالی به دکتر جعفری مراجعه کردم و ایشان دو قرص مختلف یکی به صورت مصرف روزانه هر روز صبح و دیگری دو ساعت قبل رابطه تجویز کردند و گفتند اگه این قرصها جواب ندهد ژل تزریق میکنیم. در این مورد توضیح میدهید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۱ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      داروی پاروکستین ۲۰ صبح ها برای درمان زود انزالی مناسب است. حدود ۴،۵ ماه مصرف شود و بعد به آهستگی و به مرور قطع شود
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سعید چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 538 مشاهده پرسش
    دکتر سلام...میخواستم بدونم که من بیمه ایران دارم...ظاهرا بیمارستان نیکان فرارداد داره با بیمه من..بخوام شما انحنای آلتمو جراحی کنین هزینه جراحی من چقدر میشه؟؟؟آیا شما با بیمارستان حساب میکنین یا من مبلغی رو به شما پرداخت کنم؟؟ممنون میشم که توجیه کنین منو.....
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      من در خدمت شما هستم نگران نباش به مطب تشریف بیاورید
  • تصویر کاربر فرید شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 598 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من مقاله ی شما رو خوندم ولی در مورد مشکل خودم چیزی اشاره نشده بود
    آلت من اون انحنایی رو که توی عکس و توضیحات بود نداره
    آلتم به سمت بالا نعوظ میکنه که خوب تا اینجا مشکلی نیست مشکلم اینه که هنگام نعوظ آلتم به سمت پایین خم نمیشه و فقط تا حد 90 درجه (عمود به بدن) میاد و دیگه بعد از اون اگه بخواد پایین بره به شد درد داره (در واقع انقدر سفت هست و درد داره که اصلا بیشتر نمیره)
    آیا این طبیعی هست؟
    ممنون از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر مانع نعوظ شود باید درست شود با جراحی
  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 649 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت شما
    در خصوص عمل جراحی کجی آلت با توجه به خطر از دست دادن توان جنسی بعد از عمل آیا شما عمل corporeal plication را انجام می دهید؟ لطفا در خصوص این عمل توضیح فرمایید و آیا این عمل در ایران انجام می شود؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بله و فقط زمانی که نتوانید نزدیکی کنید وگرنه نیاز به عمل نیست
  • تصویر کاربر مجید شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 588 مشاهده پرسش
    چگونه درصد انحنا آلت رویفهمیم؟باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکسش را باموبایل بگیرید و بفرستید
  • تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 576 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر..
    من آلتم شبیه عکس موزی است که در ابتدای مقاله "هر انچه که در باره کجی آلت تناسلی باید بدانید" قرار دارد..منتها بر عکس آن و رو به پایین انحنا دارد...
    به نظرتون آقای دکتر نیاز به عمل داره و ایجاد مشکل خواهد کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اگر مانع دخول نیست نیاز به درمان ندارد
    2. تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      خب من دانشجوی دکترا هستم و حالا حالاها فرصت ازدواج ندارم...میخواستم ببینم که اگه به نظرتون نیاز به عمل داره قبل از ازدواج بیم خدمتتون...
      میشه یه نگاهی به همون موز بکنیید..
      سپاسگذارم..
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر بهراد دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 614 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی خسته نباشید
    آقای دکتر آلت من از قسمت نزدیک به سرآلت به طرف پایین کج هست و این باعث بدشکلی آلت من گردیده است اونطور که مقاله سایتتون رو خوندم نوشتین میتونین با یک جراحی ساده و 4 بخیه رفعش کنین آیا واقعا به این سادگی میتونین این کجی نسبتا کم رو رفع کنین؟عوارضی نداره؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      تنها زمانی که دخول نتوانید باید عمل کنید
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 642 مشاهده پرسش
    من 27 سالمه و انحراف آلت به چپ رو دارم و میخواستم که جراحی بکنم و درست بشه اگه میشه در مورد عمل وهزینه عمل و بیمارستان که باید عمل کنم راهنماییم کنید با سپاس.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اول عكس درحالت نعوظ باموبايل بگيريد ببينم نظربدهم
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب