اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

قطعی ترین درمان کجی آلت تناسلی مردان در منزل و مطب

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه کجی آلت تناسلی مردان یکی از مشکل های عمده این افراد مخصوصاً در سنین میانسالی که از نظر فعالیت جنسی فعال هستند می باشد. مردان جوان زیادی را می بینیم که دچار کجی آلت تناسلی هستند این انحناء می تواند به شکل های زیر باشد:

انحناء در آلت

علت کجی آلت تناسلی چیست؟

دو علت شایع کجی آلت تناسلی مردان عبارتند از کجی مادرزادی آلت که اغلب به همراه بیماری هیپوسپادیازیس دیده می شود ولی در بسیاری از موارد به صورت تنها دیده می شود و یا به صورت ثانویه و به علت بیماری پیرونی دیده می شود.


کجی آلت

درمان کجی آلات تناسلی

عمل به صورت سرپائی و بدون بستری در بیمارستان انجام می گردد. به وسیله بی حسی نخاعی، برش حلقوی در محل ختنه انجام می شود و سپس پوست تا پایه آلت تناسلی کنار زده می شود و سپس با ایجاد نعوظ مصنوعی که اصولاً با تزریق آب و یا فنتولامین داخل آلت ایجاد می شود، محل انحناء را دقیقاً مشخص می کنیم و سپس بدون برش جراحی تنها با استفاده از چند بخیه در طرف مقابل انحناء، آلت تناسلی را به حالت اولیه و راست در می آوریم و پس از کنترل نهائی پوست را به محل ختنه گاه می آوریم و بخیه زده می شود و عصر همان روز بیمار بدون بستری در بیمارستان مرخص می شود.

طول عمل جراحی حدود نیم ساعت است و یک پانسمان فشاری در محل عمل گذاشته می شود و به بیمار توصیه می کنم که 4 هفته رابطه جنسی نداشته باشد و جهت ترمیم بهتر محل عمل و جلوگیری از نعوظ شبانه اینجانب داروهای خواب آور و شل کننده به مدت یک ماه برای بیمارانم تجویز می کنم. این عمل در 95% موارد کاملاً موفقیت آمیز می باشد.

عمل کجی آلت تناسلی
عکس قبل از عمل
کجی آلت تنسالی با روش بخیه
عکس بعد از عمل

 

از عوارض احتمالی عمل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کوتاهی آلت که اغلب کمتر از یک سانت است که خیلی مهم نمی باشد.
  • عود مجدد انحناء که کمتر از 5% موارد دیده می شود که ناچیز می باشد.
  • سوزش و درد محل و تورم و کبودی که پس از چند روز خودبخود از بین خواهد رفت.

بزرگترین حسن این تکنیک این است که به خاطر عدم عدم برش روی پرده آلت تناسلی امکان از بین رفتن توان جنسی تقریباً صفر می باشد و لذا من بدون نگرانی این عمل را به صورت روتین برای بیمارانم انجام می دهم.

در زیر شما میتوانید صحبتهای دکتر کرمی در باره انحنا الت را گوش کنید.

درمان کجی آلات تناسلی بدون جراحی

درمان های غیرجراحی کجی آلت شامل تزریق ها، دارو های خوراکی و درمان های پزشکی می شود. این درمانها برای درمان بیماری پیرونی در مرحله حاد استفاده می شوند. عکس سرطان تناسلی مردان راببینید و علائمآن را بشناسید.

تزریقات: تزریق مستقیم دارو به پلاکها، تزریق داخل ضایعه ای نامیده می شود و می تواند در مرحله حاد بیماری پیرونی انجام شود. اغلب اوقات پیش از تزریق، محل آن بی حس می شود. این درمان ها را می توان در مطب پزشک انجام داد.

کلاژناز: تزریق های کلاژناز داخل ضایعه ای (Xiaflex)، در حال حاضر تنها درمان تأیید شده توسط سازمان غذا و دارو برای درمان بیماری پیرونی هستند. کلاژناز، آنزیمی است که به تجزیه ماده تشکیل دهنده پلاک ها کمک می کند. شکستن پلاکها، انحنای آلت تناسلی را کاهش می دهد و عملکرد نعوظ را بهبود می بخشد. این درمان برای مردانی انجام می شود که دارای انحنای آلت تناسلی بیشتر از 30 درجه هستند.

وراپامیل: وراپامیل برای درمان فشار خون بالا استفاده می شود و با تزریق مستقیم به پلاک، ممکن است درد آلت تناسلی و کجی آن را کاهش دهد.

وراپامیل

اینترفرون -آلفا 2 بی: اینترفرون، پروتئینی است که از گلبول های سفید ساخته شده است. تحقیقات نشان می دهند که این دارو می تواند درد، کجی آلت تناسلی و اندازه پلاک را کاهش دهد.

دارو های خوراکی: هیچ داروی خوراکی وجود ندارد که بتواند به طور مؤثر انحنای آلت تناسلی را درمان کند. گرچه، از پتاسیم پارا آمینو بنزوات، برای درمان انقباض دوپویترن استفاده می شود و ممکن است اندازه پلاک را کاهش دهد. این دارو هیچ تأثیری روی انحنای آلت تناسلی ندارد. در صورتی که احساس درد می کنید، پزشک اورولوژیست ممکن است مصرف داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDها) را توصیه کند.

درمان های پزشکی غیر دارویی: محققان، هنوز در حال تحقیق روی اثر بخشی سایر درمان های پزشکی برای درمان بیماری پیرونی هستند. این درمان ها عبارتند از: دستگاه کشش مکانیکی و وکیوم، با هدف کشش یا خم کردن آلت تناسلی برای کاهش انحنا. موج شوک درمانی – از امواج الکتروشوک متمرکز و با شدت پایین، ممکن است برای کاهش درد استفاده شود.

درمان بیماری پیرونی در منزل

اگرچه درمان قطعی پیرونی در منزل امکان‌پذیر نیست، اما شما می‌توانید با استفاده از روش‌های حمایتی و تغییرات سبک زندگی که در طب سنتی و پزشکی مکمل نیز توصیه می‌شوند، به کاهش درد و جلوگیری از پیشرفت بیماری کمک کنید.

۱. مدیریت سبک زندگی و عادات غذایی

-ترک سیگار و الکل:

استعمال دخانیات و مصرف الکل به شدت توصیه نمی‌شود، زیرا جریان خون را مختل کرده و روند التهاب و فیبروز را تشدید می‌کنند.

-مصرف مکمل‌های خوراکی (با مشورت پزشک):

    • ویتامین E: به عنوان یک آنتی‌اکسیدان قوی، ممکن است در مراحل اولیه (فاز حاد) به کاهش التهاب و جلوگیری از پیشرفت پلاک کمک کند (اگرچه شواهد قطعی نیستند).

    • کوآنزیم Q10 (CoQ10) و اِل-کارنیتین: برخی تحقیقات نشان داده‌اند که این مکمل‌ها می‌توانند خواص ضد التهابی داشته باشند و در کاهش درد و شاید کاهش انحنای خفیف مؤثر باشند.

  • رژیم غذایی ضدالتهاب: مصرف مواد غذایی سرشار از آنتی‌اکسیدان (میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل) و اسیدهای چرب امگا-۳ (ماهی‌های چرب) برای کاهش التهاب عمومی بدن

رژیم مناسب

۲. ماساژ و گرمادرمانی موضعی

-گرمای مرطوب: استفاده از کمپرس آب گرم یا حوله گرم در ناحیه مورد نظر می‌تواند به شل شدن بافت‌ها، افزایش جریان خون موضعی و کاهش درد در فاز حاد کمک کند.

-ماساژ ملایم: ماساژ ملایم ناحیه پلاک (در صورتی که دردناک نباشد) ممکن است کمی انعطاف‌پذیری را در بافت‌های اطراف بهبود بخشد، اما باید بسیار احتیاط کرد تا به آلت آسیب نرسد.

۳. تمرینات کششی و ابزارهای مکانیکی (با تجویز پزشک)

اگر پزشک شما روش‌های مکانیکی را تجویز کرده باشد، می‌توانید آن‌ها را در منزل استفاده کنید:

-ابزارهای کشش آلت: این دستگاه‌ها با اعمال کشش ملایم و تدریجی به آلت تناسلی در طول زمان، می‌توانند به کشیدگی بافت‌های فیبروز کمک کرده و انحنا را به آرامی کاهش دهند. این ابزارها باید تحت نظر و با دستورالعمل‌های دقیق پزشک استفاده شوند، زیرا استفاده نادرست می‌تواند آسیب‌زا باشد.

-وکیوم تراپی: استفاده از پمپ وکیوم می‌تواند به بهبود جریان خون و اکسیژن‌رسانی به بافت‌ها کمک کرده و از کوتاهی آلت جلوگیری کند یا آن را کاهش دهد. این روش اغلب در کنار تزریقات تخصصی توصیه می‌شود.

 منبع: niddk

2.4/5 - (244 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 1187 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید خدمت شما
    پدر بنده حدود 82 سال سن دارن و تقریبا از 9 ماه پیش (یعنی برج 2 امسال) برای آزمایش ادرار و psa که از طرف مرکز بهداشت به آزمایشگاه معرفی شدن، نتیجه psa(total)=6.1 بود. در 3 روز بعد با مراجعه به پزشک متخصص مجدد آزمایش ایشان تکرار شد و total psa(ECL)=6.62 و free psa(ECL)=1.93 شد. پزشک ایشون قرص آترواستاتین برای درمان این بیماری تجویز کردن و حدودا 6 ماه بعد (یعنی برج 8 امسال) مجددا آزمایش دادن و total psa(ECL)=7.18 و free psa(ECL)=1.98 شد و طبق سونوگرافی (حجم پروستات 90 سی سی) اعلام شد. با مراجعه به پزشک متخصص دیگری، ایشان قرص های پروترال 0.4 ، فینوپروست 5 و افلوکساسین 200 تجویز کردن و بعد از 15 روز (یعنی دوم آذر امسال) مجددا تست دادن و total psa(ECL)=12.5 و free psa(ECL)=4.2 اعلام شد و پزشک دوم فرمودن بدلیل اینکه در آزمایشگاه قبلی تست انجام نشده باید تست مجدد صورت گیرد و مجدد علاوه بر داروهای قبلی، لووفلوکساسین 500 تجویز گردید. لذا مجددا 15 روز بعد (یعنی 17 آذر) تست تکرار شد و total psa(ECL)=8.28 و free psa(ECL)=2.35 اعلام گردید که پزشک دوم گفتن باید نمونه برداری انجام بشه و عمل باتوجه به سن جایز نیست و اینبار پزشک دوم گفتن که باید مصرف تامسولوسین و فینوپروست 5 ادامه پیدا کند و دوباره تجویز کردند.
    در نتیجه خواهشمندم با توجه پیوست های ارسالی، لطف بفرمایید بررسی کنید که با توجه به اینکه نمونه برداری در شهرما و طبق گفته پزشک دوم و سن بالای پدر، مشکلات و درد زیادی حتی در بیمارستان دارد، آیا قرص ها را باید ادامه دهیم یا نمونه برداری باید انجام شود یا حتی عمل صورت گیرد؟
    ضمنا تشخیص پزشک اول، B.P.H بوده است.
    باسپاس و تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر سعید دوشنبه ۲۲ آذر ۰( 4 سال پیش)
      ضمنا با عرض پوزش در ادامه پیام قبلی: پدر بنده قبلا چند سال پیش، سابقه یکبار عمل جراحی پروستات و چند بار عمل جراحی فتخ داشتن و در مجموع این عمل جراحی پنجمشون هست اگه لازم باشه و به شدت نگران جراحی و حتی نمونه برداری هستن. ایشون سابقه فشارخون هم دارن و در این خصوص قرص مصرف میکنن. خواهش میکنم جناب آقای دکتر کرمی بزرگوار بفرمایید که با توجه به مستندات پیام قبلی، چه اقدام و توصیه ای لازم هست که ما باید انجام بدهیم.
      تشکر از لطف شما
    2. تصویر کاربر سعید دوشنبه ۲۲ آذر ۰( 4 سال پیش)
      عذرخواهم. یادم رفت این مسئله رو هم بگم که ایشون هیچ درد و مشکلی بابت تخلیه ادرار ندارن و کاملا وضعیتشون نرماله
    3. تصویر کاربر سعید جمعه ۲۶ آذر ۰( 4 سال پیش)
      آقای دکتر لطفا جواب بنده رو هم بدین. ممنون
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش)
      باید زیرنظر دکتر انکولوژی تحت کمورادیوتراپی قرار بگیرند
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر امیرحسین جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 454 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.من خیلی جامع توضیح میدم و امیدوارم که موجب آزردگی شما نشه
    من ۳ سال پیش ، یک خارش بالای آلت در قسمت شرمگاهی داشتم که از شدت خارش کهیر میزد.اما مدتی بعد از خارش شبیه به یک جوش سفید شد و ترکید.مشکلی نبود اون موقع..اما به مرور روی آلات رنگ دانه های سفیدی اومد که اصلا جوش نبودن یا خارشی نداشتن.این رنگدانه ها به مرور شدت پیدا کردن و تقریبا رنگ کل آلت رو سفید کردن و تنها در قسمت های روش هنوز رنگ پوست قبلی هست.اینها هیچکدوم درد یا خارش نداشتن تا اینکه یک زخمی هست که ۳ ماهی پدیدار شد که ابتدا اول پوست اون قسمت که زیر آلت زیر کلاهک هست کمی خشک شد و به راحتی کنده شد و زخم شد.
    پماد های مختلفی مثل پمادهای (ان_ان/تاکری و یک پماد دیگر قوی که برای قارچ بود و همچنین یک پماد دست ساز که دکتر دیگری تجویز کرد به همراه قرص زد قارچ و قرص زدعفونت)مصرف کردم اما در این یک ماهی که گذشت هیچ بهبودی حاصل نشد و فقط ادرار قهوه ای رنگی که دوهفته قبل از درمان داشتم قطع شد با استفاده از قرص زد عفونت.سونوگرافی شکم و لگن و بیضه و آلت هم انجام دادم و همه چیز نرمال بود
    عکس رو براتون ارسال میکنم اگر مشکل حادی از نظر شما هست یا پماد مخصوصی هست به بنده بگید
    ببخشید که قسمت زگیل رو انتخاب کردم و سوال دیگری مطرح کردم.چاره ای نبود

    از اینکه وقتتون رو برای خواندن این سوال قرار دادید سپاس گذارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش)
      به متخصص پوست باید مراجعه کنید و این بیماری پوستی هست
  • تصویر کاربر کاوه جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 583 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر چند تا سوال دارم پسر مجرد 330هستم که از در جوانی به شدت توپل بودم با بی ام ای 56 که عمل بایپس انجام دادم از سن 20 سالگی روزی 2بار خود ارزایی میکنم سوالاتم
    1 آیا آلت تناسلی بسیار کوچیک که دارم که در بهترین حالت به 5 سانت میرسه بعلت چاقی زیاد بوده یا خود ارزایی زیاد و آیا روشی برای درمان هست
    2 تا به حال فقط. دو بار سکس داشتم که به شدت زود ترضا بودم ایا روشی به غیر از غرص راهی برای دیر انزالی هست به غیر از کنترل خود ارضایی که ترکش از نظر من به سختی ترک مواد یک معتاد بع. از این همه سال
    3 به غیر از طز یق چربی آیا روشی برای افزایش سایز الت تناسلی هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش)
      استفاده از وکیوم
  • تصویر کاربر Mehrad جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 460 مشاهده پرسش
    یه کورک( جوش بزرگ) زیر بیضه من ایجاد شد یه مدت بعد خودش غیب شد اما باز دوباره بعد چند وقت برگشت و متورم شد و مقداری چرک و خون تخلیه شد اما هنوز هست به صورت کوچکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش)
      سلام عکسش را بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر ابراهیم جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 541 مشاهده پرسش
    سلام دکترعزیز مدت دوسال است همش احتباس ادرار و عدم تخیله نفخ درد پایین شکم کمر درد که همه ناشی از عدم تخیله و تکرر ادرار اومدم خدمت شما نوار مثانه گرفتین گفتین پمپاژ مشکل داره خیلی دارو مصرف کردم ۲ بار نوبت گرفتم خدمت شما ولی نتیجه نگرفتم خیلی اذیت میشم خیلی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش)
      قرص باکلوفن 10 هر روز یک عدد مصرف کنید
  • تصویر کاربر مهی جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 484 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من تازه ازدواج کردم،بعد از اولین رابطه متوجه یه زائده هایی ورودی واژنم شدم که بیشتر شبیه به بریدگی بود که فکر کردم بخاطر اولین رابطه هست،بعد از گذشت چند روز هنوز هستند و زائده شکل شدن،خودم و همسرم مشکلی نداشتیم تا حالا،من خیلی نگرانم ممنون میشم کمکم کنید
    1. تصویر کاربر مهی شنبه ۲۷ آذر ۰( 4 سال پیش)
      آقای دکتر به من جوابی ندادین،عکس که گذاشتم پرداخت هم که انجام دادم،پس چرا پاسخی دریافت نکردم
    2. تصویر کاربر مهی دوشنبه ۲۹ آذر ۰( 4 سال پیش)
      چرا من جوابی دریافت نمیکنم
    3. تصویر کاربر مهی سه شنبه ۳۰ آذر ۰( 4 سال پیش)
      چرا جواب نمیدید
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش)
      مشکوک به زگیل است مراجعه کنید از نزدیک معاینه کنم در صورت تایید کرایو کنم
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر مجید شنبه ۴ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 932 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    من ۴۰ سال دارم حدود ۲۰ روز پیش با‌کمر درد در ناحیه تحتانی و درد مختصر در ناحیه لگن و همچنین درد مختصر بیضه در هنگام راه رفتن و خارش مجاری ادراری به دکتر ارولوژیست مراجعه نمودم و ایشون سنوگرافی از بیضه برای واریکوسل و غیره نوشتن که نتیجش سلامت بیضه بود، ایشون برای من ۱۰ عدد تاواناکس و داکسی ساکلین و سلوکسیب نوشتن که بعد مصرف ۱۰ عدد از آنها دچار مصفل درد شدید در تمام بدن و حالات اعصبی، بی‌حسی در دستها و پاها شدم، همچنین در روزهای اول درد شدید تاندون داشتم به دکتر مغزواعصاب مراجهه و ایشون به من نپراکسین دادن و گفتن داروهای قبلی رو قطع کن! من الان ۱۲ روزه تاواناکس رو قطع کردم ولی همچنان مفصل درد شدید دارم مانند روماتیسم و درد پاشنه پا هم اضافه شده!!!
    آزمایش ادرار هم دادم باکتری ندارد!!!
    سوال: آیا این علائم مصرف تاواناکس است و با توجه به تجربه شما دقیقا کی این علائم از بدن من خارج میشه؟
    سوال: خارش مجاری ادراری برگشته، وقتی من آب کم مصرف میکنم خارش شروع میشه و وقتی آب زیاد مصرف میکنم خارج از بین میره درضمن درد کمر و بیضه هم با ناپراکسین از بین میره. ممنون میشم تشخیص شما را در مورد مشکل اولم هم بدونم؟
    1. تصویر کاربر مجید سه شنبه ۲۳ آذر ۰( 4 سال پیش)
      دقیقا کی جواب سوال را میدید ؟
    2. تصویر کاربر مجید سه شنبه ۳۰ آذر ۰( 4 سال پیش)
      اگر اطلاعات كافى جهت پاسخ به سوال را نداريد مبلغ را عودت دهيد مردم رو سركار نذاريد آقاى دكتر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش)
      خیر علایم مصرف تاوانکس نیست
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش)
      ترشح از نوک مجرا ندارید؟
    5. تصویر کاربر مجید جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش)
      متوجه ترشح نمیشم
      ولی شب ها که از خواب بلند میشم و خودم با دست مجرای ادراری رو چک میکنم میبینم یک مایه بی رنگی در مجراع است
      صبح ها هم انگار این مایه خشک شده باشه اول با یکم فشار ادرار خارج میشه!!!
      کلا باید مقدار آب زیاد مصرف کنم
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ دی ۰( 4 سال پیش)
      باید نمونه کشت از ترشحات مجرا بدید
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر ALM جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 474 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    پنج هفته قرص پاروکستین ۲۰ خوردم تاثیری رو زودانزالی نداشت
    خوردن را ادامه بدم یا قرص دیگه جایگزین کنم؟
    1. تصویر کاربر ALM جمعه ۲۶ آذر ۰( 4 سال پیش)
      دکتر جواب نمیدید؟
      ۵ روز شد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ آذر ۰( 4 سال پیش)
      سرترالین ۲۵ جایگزینش کنید
    3. تصویر کاربر ALM شنبه ۲۷ آذر ۰( 4 سال پیش)
      قرص های موجود ۵۰ هست
      نصف شود و مصرف شود؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش)
      بله نصف کنید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر آئینی شنبه ۲۷ آذر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    کارشناس مامائی ومطب دار هستم یه مراجعه کننده دارم که ازاین بیماری رنج می برد از دوران بچگی داشته پیش دکترهای زیادی رفته درمان نشده وفقط اکسی بوتینین بهش دادند من الان دارم روی تقویت عضلات کف لگن توسط ورزشهای کگل کار می کنم میشه لطفا راهنماییم کنید داروهای تقویت کننده عضلات چی هست که تجویز کنم براش وچه کارهای دیگری می تونم براش انجام بدم
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ آذر ۰( 4 سال پیش)
      Vsol 5 هر روز یک عدد
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۷ آذر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    من چند روزی هست یه زگیل انتهای آلتم دیدم
    خواستم بفرمایید این زگیل تناسلی هست یا معمولی
    باتشکر
    1. تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۳ آذر ۰( 4 سال پیش)
      ؟؟؟
    2. تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۴ آذر ۰( 4 سال پیش)
      چرا ج نمیدید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ آذر ۰( 4 سال پیش)
      این زگیل است برای کرایو با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سعید چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    دکتر سلام...میخواستم بدونم که من بیمه ایران دارم...ظاهرا بیمارستان نیکان فرارداد داره با بیمه من..بخوام شما انحنای آلتمو جراحی کنین هزینه جراحی من چقدر میشه؟؟؟آیا شما با بیمارستان حساب میکنین یا من مبلغی رو به شما پرداخت کنم؟؟ممنون میشم که توجیه کنین منو.....
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      من در خدمت شما هستم نگران نباش به مطب تشریف بیاورید
  • تصویر کاربر فرید شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 598 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من مقاله ی شما رو خوندم ولی در مورد مشکل خودم چیزی اشاره نشده بود
    آلت من اون انحنایی رو که توی عکس و توضیحات بود نداره
    آلتم به سمت بالا نعوظ میکنه که خوب تا اینجا مشکلی نیست مشکلم اینه که هنگام نعوظ آلتم به سمت پایین خم نمیشه و فقط تا حد 90 درجه (عمود به بدن) میاد و دیگه بعد از اون اگه بخواد پایین بره به شد درد داره (در واقع انقدر سفت هست و درد داره که اصلا بیشتر نمیره)
    آیا این طبیعی هست؟
    ممنون از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر مانع نعوظ شود باید درست شود با جراحی
  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 649 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت شما
    در خصوص عمل جراحی کجی آلت با توجه به خطر از دست دادن توان جنسی بعد از عمل آیا شما عمل corporeal plication را انجام می دهید؟ لطفا در خصوص این عمل توضیح فرمایید و آیا این عمل در ایران انجام می شود؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بله و فقط زمانی که نتوانید نزدیکی کنید وگرنه نیاز به عمل نیست
  • تصویر کاربر مجید شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 587 مشاهده پرسش
    چگونه درصد انحنا آلت رویفهمیم؟باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکسش را باموبایل بگیرید و بفرستید
  • تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 575 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر..
    من آلتم شبیه عکس موزی است که در ابتدای مقاله "هر انچه که در باره کجی آلت تناسلی باید بدانید" قرار دارد..منتها بر عکس آن و رو به پایین انحنا دارد...
    به نظرتون آقای دکتر نیاز به عمل داره و ایجاد مشکل خواهد کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اگر مانع دخول نیست نیاز به درمان ندارد
    2. تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      خب من دانشجوی دکترا هستم و حالا حالاها فرصت ازدواج ندارم...میخواستم ببینم که اگه به نظرتون نیاز به عمل داره قبل از ازدواج بیم خدمتتون...
      میشه یه نگاهی به همون موز بکنیید..
      سپاسگذارم..
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر بهراد دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 612 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی خسته نباشید
    آقای دکتر آلت من از قسمت نزدیک به سرآلت به طرف پایین کج هست و این باعث بدشکلی آلت من گردیده است اونطور که مقاله سایتتون رو خوندم نوشتین میتونین با یک جراحی ساده و 4 بخیه رفعش کنین آیا واقعا به این سادگی میتونین این کجی نسبتا کم رو رفع کنین؟عوارضی نداره؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      تنها زمانی که دخول نتوانید باید عمل کنید
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 640 مشاهده پرسش
    من 27 سالمه و انحراف آلت به چپ رو دارم و میخواستم که جراحی بکنم و درست بشه اگه میشه در مورد عمل وهزینه عمل و بیمارستان که باید عمل کنم راهنماییم کنید با سپاس.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اول عكس درحالت نعوظ باموبايل بگيريد ببينم نظربدهم
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب