ساده ترین روش درمان کجی آلت تناسلی مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه کجی آلت تناسلی مردان یکی از مشکل های عمده این افراد مخصوصاً در سنین میانسالی که از نظر فعالیت جنسی فعال هستند می باشد. مردان جوان زیادی را می بینیم که دچار کجی آلت تناسلی هستند این انحناء می تواند به شکل های زیر باشد:

انحناء در آلت

علت کجی آلت تناسلی چیست؟

دو علت شایع کجی آلت تناسلی مردان عبارتند از کجی مادرزادی آلت که اغلب به همراه بیماری هیپوسپادیازیس دیده می شود ولی در بسیاری از موارد به صورت تنها دیده می شود و یا به صورت ثانویه و به علت بیماری پیرونی دیده می شود.


کجی آلت

درمان کجی آلات تناسلی

عمل به صورت سرپائی و بدون بستری در بیمارستان انجام می گردد. به وسیله بی حسی نخاعی، برش حلقوی در محل ختنه انجام می شود و سپس پوست تا پایه آلت تناسلی کنار زده می شود و سپس با ایجاد نعوظ مصنوعی که اصولاً با تزریق آب و یا فنتولامین داخل آلت ایجاد می شود، محل انحناء را دقیقاً مشخص می کنیم و سپس بدون برش جراحی تنها با استفاده از چند بخیه در طرف مقابل انحناء، آلت تناسلی را به حالت اولیه و راست در می آوریم و پس از کنترل نهائی پوست را به محل ختنه گاه می آوریم و بخیه زده می شود و عصر همان روز بیمار بدون بستری در بیمارستان مرخص می شود.

طول عمل جراحی حدود نیم ساعت است و یک پانسمان فشاری در محل عمل گذاشته می شود و به بیمار توصیه می کنم که 4 هفته رابطه جنسی نداشته باشد و جهت ترمیم بهتر محل عمل و جلوگیری از نعوظ شبانه اینجانب داروهای خواب آور و شل کننده به مدت یک ماه برای بیمارانم تجویز می کنم. این عمل در 95% موارد کاملاً موفقیت آمیز می باشد.

عمل کجی آلت تناسلی
عکس قبل از عمل
کجی آلت تنسالی با روش بخیه
عکس بعد از عمل

 

از عوارض احتمالی عمل می توان به موارد زیر اشاره کرد

  • کوتاهی آلت که اغلب کمتر از یک سانت است که خیلی مهم نمی باشد.
  • عود مجدد انحناء که کمتر از 5% موارد دیده می شود که ناچیز می باشد.
  • سوزش و درد محل و تورم و کبودی که پس از چند روز خودبخود از بین خواهد رفت.

بزرگترین حسن این تکنیک این است که به خاطر عدم عدم برش روی پرده آلت تناسلی امکان از بین رفتن توان جنسی تقریباً صفر می باشد و لذا من بدون نگرانی این عمل را به صورت روتین برای بیمارانم انجام می دهم.

در زیر شما میتوانید صحبتهای دکتر کرمی در باره انحنا الت را گوش کنید.

درمان کجی آلات تناسلی بدون جراحی

درمان های غیرجراحی کجی آلت شامل تزریق ها، دارو های خوراکی و درمان های پزشکی می شود. این درمانها برای درمان بیماری پیرونی در مرحله حاد استفاده می شوند. عکس سرطان تناسلی مردان راببینید و علائمآن را بشناسید.

تزریقات: تزریق مستقیم دارو به پلاکها، تزریق داخل ضایعه ای نامیده می شود و می تواند در مرحله حاد بیماری پیرونی انجام شود. اغلب اوقات پیش از تزریق، محل آن بی حس می شود. این درمان ها را می توان در مطب پزشک انجام داد.

کلاژناز: تزریق های کلاژناز داخل ضایعه ای (Xiaflex)، در حال حاضر تنها درمان تأیید شده توسط سازمان غذا و دارو برای درمان بیماری پیرونی هستند. کلاژناز، آنزیمی است که به تجزیه ماده تشکیل دهنده پلاک ها کمک می کند. شکستن پلاکها، انحنای آلت تناسلی را کاهش می دهد و عملکرد نعوظ را بهبود می بخشد. این درمان برای مردانی انجام می شود که دارای انحنای آلت تناسلی بیشتر از 30 درجه هستند.

وراپامیل: وراپامیل برای درمان فشار خون بالا استفاده می شود و با تزریق مستقیم به پلاک، ممکن است درد آلت تناسلی و کجی آن را کاهش دهد.

وراپامیل

اینترفرون -آلفا 2 بی: اینترفرون، پروتئینی است که از گلبول های سفید ساخته شده است. تحقیقات نشان می دهند که این دارو می تواند درد، کجی آلت تناسلی و اندازه پلاک را کاهش دهد.

دارو های خوراکی: هیچ داروی خوراکی وجود ندارد که بتواند به طور مؤثر انحنای آلت تناسلی را درمان کند. گرچه، از پتاسیم پارا آمینو بنزوات، برای درمان انقباض دوپویترن استفاده می شود و ممکن است اندازه پلاک را کاهش دهد. این دارو هیچ تأثیری روی انحنای آلت تناسلی ندارد. در صورتی که احساس درد می کنید، پزشک اورولوژیست ممکن است مصرف داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDها) را توصیه کند.

درمان های پزشکی غیر دارویی: محققان، هنوز در حال تحقیق روی اثر بخشی سایر درمان های پزشکی برای درمان بیماری پیرونی هستند. این درمان ها عبارتند از: دستگاه کشش مکانیکی و وکیوم، با هدف کشش یا خم کردن آلت تناسلی برای کاهش انحنا. موج شوک درمانی – از امواج الکتروشوک متمرکز و با شدت پایین، ممکن است برای کاهش درد استفاده شود.

 منبع: niddk

2.4/5 - (237 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر Y یکشنبه ۲۱ مهر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 315 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر من 37 سالمه دوماه پیش درد کمر به همراه درد پا لگن ومشکل در ادار داشتم ا درآرم خوب نمیومد رفتم دکتربرام سنو ازمایش نوشت psa1.22 حجم پرستات 19ccسایز هم نرمال. بعد بهم تاوانکس500وناپرکسن داد برا 20 روز کاملا خوب شدم ولی بعد از ده روز دوباره علایم برگشتن الان دوباره ده روزه تاوانکس500وسلکسیب 200 میخورم دوباره بهتر شدم وعلائم قطع شدن میترسم دارو رو قطع کنم دوباره برگرده.14ساله متاهلم و5ساله مرتب ورزش میکنم لطفا راهنمای کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ مهر ۹۸( 5 سال پیش)
      نگران نباش با ورزش ونشستن پر اب گرم بهتر میشوید
  • تصویر کاربر حمید یکشنبه ۲۱ مهر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 273 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    من 39 سال سن دارم .
    آقای دکتر سونگرافی شکم انجام دادم و بابت پروستات این موارد گفته شده است.
    پروستات با اکوژنیسته افزایش یافته به ابعاد 33mm×38mm×30 mm و حجم تقریبی 20CC.
    تصویر لایه کلسیفیه در در ناحیه سانترال پروستات مشاهده شده است.
    حدود پروستات صاف و منظم می باشد.

    جواب متن بالا بود.
    ممنون می شم که بررسی و اطلاع بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ مهر ۹۸( 5 سال پیش)
      در سن شما اینها اصلا مهم نیستند ودرمان نمیخواهد
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 285 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ، تست PSA من ۳/۴۰:بود من خدمتتون رسیدم قرص افلوکینول ۳۰۰ دادید هر ۲۴ ساعت ، الان ۸ روز مصرف می کنم هنوز سوزش خفیف ادرار دارم در طول روز بعضی وقتهاربیشتر و بعضی وقتهارکمتر ( تقریبا مثل قبل ) و وقتی مثانهذپر است کنترلش برام سخته ، میخواستم بجای این قرص از سیپروفلوکساسین ۵۰۰:استفاده کنم ۰ چی صلاح میدونید ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 5 سال پیش)
      بله میتوانید
  • تصویر کاربر ملیح پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 316 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر همسر بنده۳۷ ساله هستند، دردهای مبهمی در پایین مثانه و بیضه ها و گاهی تب و لرز داشتند در آزمایش خون سال ۹۶ آنتی ژن psa=1.7 ودر سال ۹۷ psa=2.1 و در حال حاضر psa=2.5 و free psa= 0.2 و fpsa/ tpsa= 8 هست، در ضمن در سونو گرافی حجم پروستات 25.9 cc اعلام شد، آیا با افزایش تدریجی psa احتمال دارد ایشان سرطان پروستات داشته باشند؟ و چه اقدامی باید انجام دهند؟ متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 5 سال پیش)
      اگر سابقه خانوادهگی دارد باید هر ۶ماهپیگیر باشید
  • تصویر کاربر Setyesh یکشنبه ۲۱ مهر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 379 مشاهده پرسش
    آقای دکتر سلام پدر بنده سرطان پروستات پیشرفته داره ۷۹ سالشه psa برابر ۲۴۰ بود سرطان به استخوان ستون فقرات سر بازوها استخوان جمجمه و سایر اندام ها متاستاز کرده ،هورمون درمانی تجویز شده که از شما هم پرسیدم همین نظر رو داشتید الان حدود دو هفته از زدن آمپول میگذره و پاهای پدر من از مچ به پایین ورم داره آیا طبیعی هست یا نیاز به آزمایش داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 5 سال پیش)
      سرطان پیش رفته است ودرمان فقط هورمون ورادیو نراپی است
    2. تصویر کاربر Setyesh پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 5 سال پیش)
      بله آقای دکتر علت ورم پا چیست نگران ورم پا هستیم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ مهر ۹۸( 5 سال پیش)
      شاید متاستاز ایتخوان
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر پوریا پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    بنده 35 ساله و مجرد هستم حدود 3 ماه قبل بدلیل هماچوری و کرایتن بالا (1.34) طبق توصیه پزشک متخصص داخلی به پزشک نفرولوژیست مراجعه کردم طی آزمایشات، سونوگرافی، سی تی اسکن و سیستوسکوپی انجام گرفته بنا به گفته آقای دکتر به مورد مشکوکی برخورد نگردید. حدود دو هفته قبل بدلیل سوزش ادرار، تب و لرز و ادرار بدبو مجددا به دکتر مراجعه کردم که تشخیص پروستاتیت دادند و داروی لووفلوکساسین تجویز کردند با وجود بهبود نسبی علائم بیماری دیشب مایع منی کاملا خونی مشاهده کردم و همچنین لخته های خون در ادرار که قبلا سابقه نداشت که این وضعیت بنده رو به شدت نگران کرده ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید. تصویر سونوگرافی، سی تی اسکن، سیستوسکوپی و ـخرین آزمایش ادرار رو خدمت شما ارسال کردم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 5 سال پیش)
      اصلا جای نگرانی ندارد ۶ماه بعد تکرار سونو انجام شود
  • تصویر کاربر ظهيري پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 274 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر من ديماه سال گذشته يا مدارك از جمله ام آر آي مولتي پارامتريك خدمت رسيدم علي رغم متعادل نبودن PSA فرمود يد مشكلي نيست سه ماه سه ماه آزمايش بدهم نمودار نوسانات آزمايش همراه با جواب ام آر آي را مجدد خدمتتان ارسال مي نمايم لطفا راهنمايي بفرماييد توضيح اينكه حدود 40 روز پيش مجبور به عمل رباط صليبي شدم با بيهوشي نخاعي و مصرف مسكن هاي زياد خواستم ببينم تاثيري در افزايش PSA دارد يا خير
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 5 سال پیش)
      سر سه ماه دازمایش را بدهید ببینم
  • تصویر کاربر ashahabi پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 645 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر كرمي
    من سونوگرافي از كليه و مثانه و پروستات انجام دادم همگي نرمال و هيچ موردي نداشت حجم پروستات١5بود فقط كانون هاي اهكي در پروستات مشاهده گرديد ضمنا كمي تكرر ادرار دارم و انتهاي الت قسمت پروستات كمي سوزش دارم و بعد از اتمام ادرار حدود چند قطره ادرار از من خارج ميشود لطفا راهنمايي فرماييد ضمنا ازمايش ادرار بدون عفونت بود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 5 سال پیش)
      اینها اصلا جای نگرانی ندارد
  • تصویر کاربر Fatemi دوشنبه ۱۵ مهر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 242 مشاهده پرسش
    من یه پسر 27 ساله هستم . 4 سال پیش مشکل تکرر ادرار داشتم که شروعش اینجوری بود که بعد از ادرارم مقداری مایع سفید رنگ با فشار از مجرای ادراریم خارج میشد و بعد از چند روز تکرر ادرار شدید گرفتم و به دکتر مراجعه کردم که دکتر برام تاواناکس نوشتن واسه 10 روز استفاده کردم بهتر شدم اما بعد از اون دیگه فشار ادارم کم شد و زمان زیادی برای دفع کامل ادارم باید توی دستشویی میبودم توسط دوربین مجاری ادراری من رو در بیمارستان چک کردن و گفتن مشکلی نداره ولی همچنان فشار ادرار کم بود و هست بعد از 4 سال شهریور 97 این بار ادرارم در اکثر مواقع کدر به رنگ سفید مات هست اما نه مشکل سوزش دارم نه چیزی فقط از ناحیه کمر قسمت اخر ستون فقرات بعضی وقتا درد و گرفتگی دارم حدودا 4 ماه پیش به دکتر مراجعه کردم سونوگرافی کردن گفتن سنگ 3 میلی متر دارم سایز پروستات حدود 19 سی سی کمی هم ادرار در مثانه میمونه که دکتر گفت مقدار زیادی نیست . یک کپسول بهم دادن که پیوسته رهش بود برای پروستات اما از اونجایی که من سندروم روده تحریک پذیر دارم با خوردن این کپسول دچار اظطراب و استرس زیاد شدم و دکتر قرص رو‌ عوض کردن و بهم ترازوسین دادن مدتی خوردم خوب بود اما فقط از جهت فشار ادراری ولی مشکل کدر بودن و شیری بودن ادرارم حل نشد . بعد از دو ماه دوباره مراجعه کردم به دکتر جهت تست ادرار و ازمایش خون ایدز و اچ پی وی و هپاتیت که همه چیز نرمال بود جز ازمایش ادرارم ضمنا جناب دکتر من تو این مدت خیلی انتی بیوتیک استفاده کردم و به اکثراشون مقاوم شدم مثلا اموکسی سیلین و تاواناکس و سفکسیم
    البته اینا به دستور پزشک مصرف شده و مورد بعد من یکم مشکل روحی دارم یعنی دارو مصرف میکنم تقریبا 3_4 سال
    اس سیتالوپرام و کلیدینیوم سی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ مهر ۹۸( 5 سال پیش)
      از نظر من شما سالمید در اب گرم بشینید وورزش کنید واهمیت ندهید البته بهتر است سیستوسکوپی انجام شود
  • تصویر کاربر توسلی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 311 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید ، جواب اسکن پدرم رو براتون میفرستم ممنون میشم بفرمایید سرطان ایشون در چه مرحله ای هست واینکه چقدر از اعضای دیگر غیر از پروستات رو درگیر کرده ، ایشون هورمون درمانی رو شروع کردند
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 5 سال پیش)
      مدارک بفرستید ببینم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بهراد دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 430 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی خسته نباشید
    آقای دکتر آلت من از قسمت نزدیک به سرآلت به طرف پایین کج هست و این باعث بدشکلی آلت من گردیده است اونطور که مقاله سایتتون رو خوندم نوشتین میتونین با یک جراحی ساده و 4 بخیه رفعش کنین آیا واقعا به این سادگی میتونین این کجی نسبتا کم رو رفع کنین؟عوارضی نداره؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      تنها زمانی که دخول نتوانید باید عمل کنید
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 455 مشاهده پرسش
    من 27 سالمه و انحراف آلت به چپ رو دارم و میخواستم که جراحی بکنم و درست بشه اگه میشه در مورد عمل وهزینه عمل و بیمارستان که باید عمل کنم راهنماییم کنید با سپاس.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اول عكس درحالت نعوظ باموبايل بگيريد ببينم نظربدهم
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب