مثانه پرکار یا تکرر ادرار مزاحم زندگی روزمره

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
اختلال در مثانه یا مثانه بیش‌ فعال باعث می‌ شود فرد ناگهان نیاز شدیدی به دفع ادرار پیدا کند. همچنین ممکن است منجر به ادرار غیر ارادی در فرد شود که به آن بی‌اختیار ادراری می گویند. معمولاً خانم‌ ها بیشتر از مردان به این عارضه دچار می‌شوند.

کنترل علائم این بیماری کمی دشوار است زیرا نمی‌ توان پیش ‌بینی کرد چه زمان اتفاق می افتد. این عارضه گاهی برای شخص شرم‌ آور است و در فعالیت‌های اجتماعی و کیفیت کلی زندگی او مشکل ایجاد می‌کند. این بیماری حتی می‌تواند باعث گوشه‌ گیری و تنش احساسی در فرد مبتلا شود.

با این حال، راه‌ های زیادی برای درمان این عارضه وجود دارد که به فرد کمک می‌کند علائم آن را کنترل کند. درمان اختلال مثانه وجهه فرد را بهتر می‌کند و ادرار غیر ارادی را در او کاهش می‌دهد. در ادامه مطلب، مثانه تحریک پذیر را بیشتر توضیح خواهیم داد.

یکی از دارو های تکرر ادرار قرص ویسول است. اگر از این قرص استفاده میکنید همه چیز را درباره این قرص از جمله، زمان مصرف قرص ویسول را برای شما نوشته ایم.

مثانه تحریک پذیر

علائم مثانه پرکار

اینکه گاه‌ به‌ گاه دچار ادرار غیر ارادی شوید به این معنا نیست که مثانه بیش‌ فعال دارید. به این اتفاق ریزش ادراری می گویند که می‌تواند دلایل دیگری داشته باشد. برای مثال خندیدن بیش از حد یا نگه‌ داشتن ادرار بعض اوقات منجر به این اتفاق می‌شود.

زمانی می گوییم فرد مثانه بیش‌ فعال دارد که ریزش به صورت مداوم اتفاق بیفتد و حالتی کاملاً اضطراری داشته باشد.  از جمله علائم اختلال مثانه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •  نیاز ضروری و غیرقابل کنترل به دفع ادرار
  •  تکرار ادرار غیر ارادی به دفعات
  •  دستشویی رفتن بیش از حد (مثلاً بیش از هشت بار در شبانه روز)
  •  بیش از یک بار بیدار شدن در شب برای دفع ادرار

علائم مثانه پرکار ممکن است تغییر کند یا اینکه در هر فردی متفاوت باشد. به همین خاطر به سختی می‌توان این بیماری را بدون مراجعه به پزشک تشخیص داد.

درمان مثانه پرکار

برای کنترل علائم مثانه پرکار، روش‌هایی وجود دارد که در زیر به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

درمان مثانه بیش فعال با ورزش کف لگن

بعضی از درمانگران فیزیکی متخصص ماهیچه‌های لگن هستند. آن‌ها می‌توانند با ارائه تمرین‌های فیزیکی و تقویت ماهیچه‌های لگن بعضی از مشکلات ادراری، از جمله تکرر ادرار، اضطرار ادرار و علائم شب‌ادراری را در فرد کاهش دهند.

درمان مثانه بیش فعال با دارو

داروهایی که به درمان اختلال مثانه کمک می‌کند، بر دو مورد تمرکز دارند:  اول کاهش علائم و دوم کاهش دفعات ادرار (چه به صورت ارادی و چه غیرارادی). از جمله این داروهامی توان به تولترودین (دترول، دترول ،LA)، تروسپیوم (Sanctura) و میرابگرون (Myrbetriq) اشاره کرد. این داروها گاهی در فرد باعث بروز عوارضی همچون خشک شدن چشم‌ها، خشک شدن دهان و یبوست می‌شود.

درمان با بوتاکس

بعضی اوقات تزریق دوز کمی از بوتاکس باعث از کار افتادن یا ضعیف شدن ماهیچه‌های مثانه می‌شود. در نتیجه انقباض بیش از حد در ماهیچه‌ها صورت نمی‌گیرد و علائم اختلال مثانه کاهش می‌یابند. تأثیر این دارو معمولاً بین شش تا هشت ماه باقی می‌ماند. بنابراین بعد از مدت باید درمان را تکرار کنید.

درمان مثانه ی پرکار با استفاده از تحریک عصب

این فرایند سیگنال‌های الکتریکی عصب‌های مثانه را تغییر می‌دهد. در نتیجه سلول‌های عصبی نمی‌توانند پیامی را به مثانه انتقال دهند. برای این کار سوزنی کوچک را به سیمی کوچک وصل می‌کنند و آن را از طریق پا وارد پوست فرد می‌کنند.

با اینکه این راه درمانی هنوز کاملاً تثبیت نشده است، بعضی از تحقیقات researchTrusted Source نشان داده‌اند که این روش می‌تواند شدت و حالت اضطرار اختلال مثانه را در فرد کاهش دهد.

درمان با استفاده از عمل جراحی

اگر علائم فرد با کمک دارو، تحریک عصب و روش‌های دیگر بهبود پیدا نکند، پزشک با کمک عمل جراحی سعی می کند تا این مشکل را برطرف کند.

درمان گیاهی مثانه تحریک پذیر

برای درمان مثانه تحریک پذیر، چندین مکمل طبیعی و گیاهی توصیه شده است، گرچه تحقیقات محدودی در مورد آنها وجود دارد.

گیاه گوشا جینکی گان: مطابق با تحقیقات، این دارو ترکیبی از 10 گیاه چینی است و تأثیر مثبتی روی انقباض مثانه دارد.

کلاله یا کاکل ذرت: یک داروی  سنتی است که قرن هاست برای بیماری هایی مانند سوزش مثانه و بی اختیاری ادراری شبانه استفاده می شود.

کاپسایسین: این داروی طبیعی از فلفل قرمز گرفته می شود. برخی از تحقیقات، این ماده را یک داروی ارزان و مؤثر برای مثانه های پرکار و بسیار حساس توصیه می کنند.

عصاره دانه پامپکین: تحقیقات شان می دهند که این گیاه برای درمان مثانه تحریک پذیر و بی اختیاری ادراری شبانه مفید است.

هیدروکسید منیزیم: در یک پژوهش کوچک نشان داده شده است که این مکمل، علائم بی اختیاری ادراری و شب ادراری را در 50 درصد از شرکت کننده های زن بهبود می بخشد.

ویتامین D: یک پژوهش صورت گرفته در سال 2010 دریافت که مقادیر ویتامین دی بالاتر، با کاهش احتمال اختلالات کف لگن مانند نشت ادرار در زنان مرتبط است. پژوهش دیگری، رابطه ای میان سطوح ویتامین دی پایین تر و نشت ادرار در زنان مسن تر پیدا کرد.

مصرف ویتامین دی

علت بیش فعالی مثانه

ادرار ابتدا توسط کلیه تولید و سپس وارد مثانه می‌شود. بعد از آن، مغز سیگنال‌هایی می‌فرستد که به شما نشان می هد مثانه‌تان پر شده و باید آن را دفع کنید. وقتی به دستشویی می‌روید، ماهیچه‌های کف لگن منبسط می‌شوند و به ادرار اجازه می‌دهند از بدن خارج شود.

حال وقتی مثانه بیش‌فعال داشته باشید، ماهیچه‌های لگن به صورت غیرارادی فشرده می‌شوند. در نتیجه حتی وقتی مثانه‌تان هنوز پر نشده، مرتب احساس می‌کنید باید به دستشویی بروید. عارضه‌ها و عوامل دیگری هم هستند که می‌توانند منجر به اختلال در مثانه شوند، از جمله:

  • نوشیدن بیش از حد مایعات
  • خوردن داروهایی که باعث افزایش تولید ادرار می‌شوند
  • عفونت مجاری ادرار
  • استفاده از کافئین، نوشیدنی‌های الکلی یا محرک‌های ادراری
  • عدم تخلیه کامل مثانه
  • اختلالات مثانه مانند سنگ مثانه

علت اصلی مثانه بی‌فعال دقیقاً مشخص نیست. هرچه افراد مسن‌تر می‌شوند احتمال ابتلا به این عارضه در آن‌ها بیشتر می‌شود اما نمی‌توان گفت این مسئله یکی از اتفاقات رایج کهولت سن است. بنابراین نباید علائم این بیماری را نادیده بگیرید.

اگر هرگونه از علائم گفته شده را در خودتان مشاهده کردید، حتماً به پزشک مراجعه کنید تا در تشخیص بیماری به شما کمک کند. عملکرد مثانه به سلامت مجاری ادرار بستگی دارد. علت بیش‌فعالی مثانه هم اغلب به مشکلات مجاری ادرار بر می‌گردد.

تشخیص پرکاری مثانه

پزشکان برای تشخیص علت بیش‌فعالی مثانه آزمایش‌های متعددی انجام می‌دهند و حتی ممکن است شما را به متخصص درمان مشکلات مجاری ادرار ارجاع دهند. به این افراد اورولوژیست یا متخصص مجاری ادراری گفته می‌شود. آزمایش‌هایی که برای تشخیص اختلال مثانه استفاده می‌شوند به شرح زیر اند:

آزمایش ادرار

در این روش نمونه‌ای از ادرار فرد می‌گیرند و آن را آزمایش می‌کنند تا هرگونه مورد غیرعادی (مانند وجود خون در ادرار) را تشخیص دهند. این آزمایش در تشخیص عفونت مجاری ادرار یا مشکلات دیگر مجاری ادرار به پزشک کمک می‌کند.

آزمایش ادرار

معاینه فیزیکی

در این روش، پزشک با دست التهاب اطراف شکم و کلیه‌ها را بررسی می‌کند تا در صورت بزرگ شدن پروستات متوجه آن بشود.

عکسبرداری از مثانه

در این تست با استفاده از یک اشعه فراصوت، بعد از دستشویی رفتن میزان ادرار باقی‌مانده در مثانه بیمار را اندازه می‌گیرند.

نوار مثانه یا تست اوروداینمیک

با این آزمایش توانایی مثانه برای ذخیره و نگه‌داشتن ادرار را بررسی می‌کنند.

سیستوسکوپی

در این فرایند، پزشک مثانه بیمار را بیحس کرده و لوله‌ای را به همراه یک لنز وارد آن می‌کند تا داخل مثانه را ببیند. اگر علائم موجود به دلیل موارد غیرطبیعی از جمله سنگ مثانه یا تومور اتفاق افتاده باشد، پزشک می‌تواند با استفاده از این روش به آن پی ببرد. بافت‌برداری یکی دیگر از روش‌هایی است که دکتر می‌تواند به کمک آن این فرایند را انجام دهد.

مثانه بیش فعال در مردان

بیش‌ فعالی مثانه در زنان رایج‌ تر است اما طبق تحقیقات سی درصد از مردان هم علائم بیش‌ فعالی مثانه را به صورت متداوم تجربه می‌کنند. این تعداد حتی ممکن است از آن هم بیشتر باشد زیرا احتمال دارد بعضی از مردان علائم بیش‌ فعالی مثانه را به پزشکشان گزارش نداده باشند. علائم بیش‌ فعالی مثانه در مردان شامل موارد زیر می‌شود:

  • نیاز ضروری به دفع ادرار
  • بیش از هشت بار دستشویی رفتن در روز
  • ریزش ادراری
  • شدت‌ گرفتن ادرار و عدم توانایی کنترل آن

خیلی از موارد بیش‌فعالی مثانه در مردان به دلیل بزرگ شدن پروستات اتفاق می افتد. وقتی غدد پروستات التهاب پیدا می‌کند، این مسئله ممکن است باعث مسدود کردن جریان ادرار و در نتیجه ادرار غیرارادی در مردان شود.

بزرگی پروستات در افراد مسن بیشتر اتفاق می افتد. بنابراین بیش‌فعالی مثانه هم در افراد مسن رایج‌تر است. در این موارد، با درمان بزرگی پروستات علائم بیش‌فعالی مثانه هم از بین خواهد رفت.

بیش‌فعالی مثانه در زنان

بیش‌فعالی مثانه در زنان

احتمال ابتلا به این عارضه در زنان بیشتر است. طبق بررسی‌ها، حداقل چهل درصد از زنان چنین علائمی را به پزشکشان گزارش داده‌اند. این تعداد  ممکن است حتی از آن هم بیشتر باشد زیرا به احتمال زیاد بیمارانی هم هستند که هنوز به پزشک مراجعه نکرده‌اند یا در این مورد به دکتر اطلاعی نداده‌اند. اختلال مثانه علائمی دارد که باعث می‌شود فرد بیشتر احساس نیاز به دفع ادرار کند. از جمله این علائم موارد زیر هستند:

1- احساس ناگهانی برای دفع ادرار

2- عدم توانایی کنترل ادرار

3- دستشویی رفتن بیش از دو بار در شب (هنگام خواب)

4- دستشویی رفتن بیش از هشت بار در روز

دقیقاً مشخص نیست چه موضوعی باعث بیش‌فعالی مثانه می‌شود ولی معمولاً بعد از سن یائسگی این مسئله در زنان رایج است. شاید کاهش استروژن یکی از دلایل این عارضه باشد اما بیش‎فعالی مثانه در هر سنی ممکن است اتفاق بیفتد. بیش‌فعالی مثانه در زنان را می‌تواند با دارو، جراحی و ورزش‌های فیزیکی درمان کرد.

بیش‌فعالی مثانه در شب

نوکتوریا با بیش‌فعالی مثانه فرق می‌کند. درواقع ممکن است برخی افراد هیچ‌یک از علائم بیش‌فعالی مثانه را در طول روز نداشته باشند اما شب‌ها دچار تکرر ادرار شوند.

نوکتوریا بیشتر در افراد بالای شصت سال دیده می‌شود اما از هر سه میان‌سال بالای سی سال، یک نفر به این عارضه دچار است و شب‌ها دو تا سه بار برای دستشویی رفتن از خواب بیدار می‌شود. بیشتر افراد بدون اینکه نیازی به دستشویی رفتن داشته باشند حدود 6 تا 8 ساعت می‌خوابند و بعضی هم یک بار در شب برای دفع ادرار بیدار می‌شوند.

بنابراین اگر بین خواب بیش از یک بار برای دستشویی رفتن بیدار می‌شوید، احتمالاً دچار بیش‌فعالی مثانه در شب هستید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران، عضو انجمن ارولوژی اروپا، امریکا و آسیا

3.5/5 - (26 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.با توجه به تعداد زیاد سوالات پاسخ شما تا 4 روز کاری به صورت پیامک اطلاع رسانی خواهد شد  

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر نگار سه شنبه ۲۲ آبان ۳( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 12 مشاهده پرسش
    سلام، خانم ۳۸ ساله
    حدودا دو سه ماهی هست که بعد از تخلیه ادرار همچنان احساس ادرار دارم و وقتی برای بار دوم به دستشویی میرم ادرار دارم ولی نه با حجم زیاد، فشار ادرار مثل قبل هست و تغییری نداشته، قطره قطره هم نمیاد ولی بعضی وقتا حس میکنم درست تخلیه نمیشه
    بعضی روزها همه چی خوب و نرمال هستن و اصلا احساس ادرار بیش از حد ندارم ولی بعضی مواقع این احساس حادتر میشه،
    تعداد دفعاتی در روز که دفع ادرار میکنم زیاد نیست، شبها اصلا برای دفع ادرار بیدار نمیشم
    کمی یبوست دارم و در آخرین سونوگرافی که انجام دادم مشخص شد که سنگ ۳/۲ میلیمتری در کلیه راست وجود داره و پزشک گفتن که میزان باقیمونده ادرار در مثانه نرمال هست
    تصویر سونو آزمایش ادرار رو ارسال میکنم
    خواهش میکنم راهنمایی کنید که مشکلم چی میتونه باشه؟
    1. تصویر کاربر نگار دوشنبه ۲۱ آبان ۳( 1 هفته پیش)
      و یه چیز هم دیگه یادم رفت بگم، خودم حس میکنم با نشستن زیاد این موضوع تشدید میشه، ممکنه مربوط باشه به دیسک کمر؟ که کمی اندازه ۱۰-۱۵ درصد لغزندگی مهره L5-S1 دارم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ آبان ۳( 1 هفته پیش)
      بله میتونه به علت مشکل کمری بشه میتونید نوار مثانه انجام بدین تا علت اصلی مشکل مشخص بشه
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مسعود یکشنبه ۲۹ مهر ۳( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 15 مشاهده پرسش
    سلام دکتر عزیز
    من کلیپ مستانه پیش فعال شما را دیدم با شرایط خودم که ۶۸ دارم خیلی نزدیک است .البته همیشه این مشگل را ندارم مثلا هفته ای یکبار ولی وقتی بیرون یا مسافرت هستم اذیت میشوم دارو و یا رژیم غذایی مناسبی هست که کمتر اذیت بشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ مهر ۳( 1 ماه پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری با تعیین سایز پروستات و باقیمانده ادراری و آزمایش psa انجام شود؟
  • تصویر کاربر اناهیتا جمعه ۱۹ مرداد ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 51 مشاهده پرسش
    دکتر من حدود یک ماه هست سوزش ادرار دارم و ادرارمو نمیتونم کامل خالی کنم خیلی هم انتی بیوتیک خوردم ازمایش خونم ب دلیل مصرف قرص متفی شد ولی سونو عفونت مثانه رو گزارش داد سیتی اسکن مثانمم مشکلی نداشت الان من چ قرصی بخورم ک بتونم ادرارمو کامل بدون سوزش خالی کنم تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۹ مرداد ۳( 3 ماه پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری با تعیین باقیمانده ادراری انجام دهید
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۲ مرداد ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 50 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر عزیز / سن 62 من قبلا سوال پرسش ۳۳۲۹۴۰ را مطرح نمودم قرص ترانکوپین و دوکسپین 10 هم برای خواب می خورم و افسردگی مصرف می کنم. . (سوزش زیر شکم و کمی درد و ضرورت تخلیه مثانه هر 2 تا سه ساعت که قبلا پراداری من خیلی بیشتر بود.) و از حضرتعالی سوال شد یوریناسین 5 مصرف شود ؟ فرمودید یکماه یوریناسین مصرف شود. اما واقعش گوارش بنده با این قرص بهم می ریزد و ثانیا فعلا مشکل بنده افزایش خروجی ادرار شده است./ و اساسا اتفاقی که در حال حاضر مرا آزار می دهد . علی رغم اینکه بیمارستان چ ...دکتر غدد گفته بود مصرف مایعات با میزان ادرار خروجی تقریبا یکسان است / اما چند روز است بدون دارو ادرار کامل می آید و مشکل پرادراری شده است (چند ماه پیش در بیمارستان خیلی بیشتر بود ) و الان مجددا هر 2 یا 3 ساعت که برای تخلیه اقدام می کنم حدود 300 سی سی ادرار ( بدون مشکل انسدادی )تخلیه می شود و گاهی حتی اگر مایعات نخورم و تا حدی که انرژی و ضعف جسمی بر من حاکم می گردد. خدمتتان گفته بودم بیمارستان گفت غده هیپوفیز سالم است . من در حال حاضر برای اینکه آب بدنم تخلیه نشود ناچارم هر 3 ساعت مایعات برابر حجم خروجی ادرار مصرف کنم . این مشکل علتش چیست؟ البته 4 ماه پیش که خیلی شدید بود و با بی خوابی و استرس شروع شد. اکنون نمی دانم علت چیست ؟ آیا مصرف دو داروی گفته شده عامل است یا مشکل دیگری است. / در سایت هم در مورد پرادراری و علل و درمان آن چیزی گفته نشده. آیا ممکنه است به علت اشتباه در تشخیص بیمارستان و استفاده از مکسولسین یا یوریناسین مشکل او مجددا برگشت کند(من بخاطر پرادراری بستری شدم که اوایل زیاد بود بعد بهتر شد و مصرف این داروها خروجی ادرار را تقطیع و کم می نمود. ..و الان مجددا تا حدودی همان حجم زیاد ادرار ) محبت می نمایید راهنمایی کاملی بکنید. سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ مرداد ۳( 3 ماه پیش)
      با سلام و احترام به نظرم باید مجددا توسط متخصص غدد بررسی های تکمیلی انجام بشه مشکل پرادراری ربطی به داروها و یا سیستم کارکردی کلیه و مجاری ادراری ندارد
  • تصویر کاربر سعید پنجشنبه ۲۸ تیر ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 62 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید.چندین مرحله خدمت شما مشاوره ودارو مصرف کردم .بعد ازدوماه مجدد درد زیر شکم مثانه ودرد بیض وکمی سوزش درمعقد والت احساس میکنم.بجای تامسوسولین شربت گیاهی فرطب خوردم با افلوکساسین وملوکسیکام.خدای شربت جواب گرفتم ریزش ادرارخوب شدش.مجدد بعد دوماه شروع شدش چند روز بالا ذکر کردم شدم .چ دستور میفرمایی.درصمن افلوکساسین خیلی معدم وادیت میکنه واستهاندارم. روزا میخورم خوبم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ تیر ۳( 4 ماه پیش)
      دوست عزیز همونطور که قبلا بهتون گفتم نیاز به درمان طولانی مدت داره و با عود بالاست به جای افلوکساسین میتونید ۱۰ روز تاوانکس مصرف کنید سایر اقدامات درمانی رو هم ادامه بدین
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۰ تیر ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 79 مشاهده پرسش
    پسرم ۱۴سالشه شب ادراری دارن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ تیر ۳( 4 ماه پیش)
      از اول بوده یا جدیدا ایجاد شده؟
  • تصویر کاربر Abr پنجشنبه ۷ تیر ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 65 مشاهده پرسش
    سلام
    وقت بخیر
    برای بی اختیاری ادرار در مثانه(به دلیل کوچک شدن حجم مثانه و لرزش مثانه که از بیماری ام اس به جود آمده که خود دکتر کرمی در تست نوار عصب مثانه تشخیص دادین) آیا بوتاکس مثانه کاملا بی اختیاری ادرار رو در اون ۷-۸ ماه کاملا کنترل میکنه و ریزشی وجود نداره؟
    ممنون میشم راجع به هزینه هاش هم اطلاعاتی بهم بفرمایین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۷ تیر ۳( 4 ماه پیش)
      خیر ۱۰۰٪ نخواهد بود و شاید زودتر تاثیرش از بین بره
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۷ تیر ۳( 4 ماه پیش)
      با توجه به نوع بیمه و ... و هزینه ی بوتاکسی که تهیه میشه متفاوته
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر Saleh دوشنبه ۱۴ خرداد ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 91 مشاهده پرسش
    آیا بعد از انجام نوار مثانه، بلید آنتی بیوتیک مصرف کنیم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۴ خرداد ۳( 5 ماه پیش)
      فرد به فرد متفاوت است در اغلب مواقع لازم نخواهد بود
  • تصویر کاربر نگاه سه شنبه ۱ خرداد ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 80 مشاهده پرسش
    سلام من سه هفته بعد از عمل TURB رابطه جنسی داشتم و بعد از اون درد لگن و خون در ادرارم مشاهده شد
    چه اقدامی رو باید انجام بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ خرداد ۳( 6 ماه پیش)
      باید بررسی بشید رابطه ی جنسی منجر به خونریزی نمیشود احتمال عود ضایعه یا خارج شدن لخته های قبلی هست
  • تصویر کاربر اکرم یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 75 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب اقای دکتر
    مادر من دچار تکرر ادرار هستن مخصوصا شبها که به گفته خودشون گاهی تا ۲۰بار درشب برای خالی کردن ادرار مجبورا بیدار بشن دیگه توانی براشون نمونده و به شدت اعصاب وجسم وروحشون وزندگیشون رو تحت تاثیر گذاشته
    دکتر زیاد بردیم همه جور اقدامات انجام دادن ازمایش وسونو گرافی و عکسبردری بوتاکس سیستوسکوپی وداروهای زیادی خوردن متاسفانه مشکل برطرف نشده ودکترشون گفتن ۳ماه یکبار بیاریدشون وکلا تکرر ادرار رو بیخیال بشین
    ولی واقعا نمیشه بیخیال شد ایشون جدا دارن نابود میشن
    اقای دکتر از شما ملتمسانه خواهش دارم مادر من رو از این وضعیت نجات بدین
    منتظر راهنماییتون هستم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۳( 6 ماه پیش)
      نوار مثانه هم انجام شده؟
    2. تصویر کاربر اکرم جمعه ۱۴ اردیبهشت ۳( 6 ماه پیش)
      بله فراموش کرده بودم بنویسم نوار مثانه هم گرفته بودن وگفتن که هیچ مشکلی نداره وگفتن به خاطر افزایش سن وزایمانهای زیاد هست وکاریش نمیشه کرد فقط باید تا اخر عمر دارو بخوره که کنترل بشه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۳( 6 ماه پیش)
      نوار مثانه رو بفرستید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

پنج شنبه (مطب نیکان)

09:00 - 14:00

جستجو

حالب

+54 مطلب

پرسش از دکتر