اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

مثانه پركار یا تكرر ادرار مزاحم زندگی روزمره

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
اختلال در مثانه یا مثانه بیش‌ فعال باعث می‌ شود فرد ناگهان نیاز شدیدی به دفع ادرار پیدا کند. همچنین ممکن است منجر به ادرار غیر ارادی در فرد شود که به آن بی‌اختیار ادراری می گویند. معمولاً خانم‌ ها بیشتر از مردان به این عارضه دچار می‌شوند.

کنترل علائم این بیماری کمی دشوار است زیرا نمی‌ توان پیش ‌بینی کرد چه زمان اتفاق می افتد. این عارضه گاهی برای شخص شرم‌ آور است و در فعالیت‌های اجتماعی و کیفیت کلی زندگی او مشکل ایجاد می‌کند. این بیماری حتی می‌تواند باعث گوشه‌ گیری و تنش احساسی در فرد مبتلا شود.

با این حال، راه‌ های زیادی برای درمان این عارضه وجود دارد که به فرد کمک می‌کند علائم آن را کنترل کند. درمان اختلال مثانه وجهه فرد را بهتر می‌کند و ادرار غیر ارادی را در او کاهش می‌دهد. در ادامه مطلب، مثانه تحریک پذیر را بیشتر توضیح خواهیم داد.

یکی از دارو های تکرر ادرار قرص ویسول است. اگر از این قرص استفاده میکنید همه چیز را درباره این قرص از جمله، زمان مصرف قرص ویسول را برای شما نوشته ایم.

مثانه تحریک پذیر

علائم مثانه پرکار

اینکه گاه‌ به‌ گاه دچار ادرار غیر ارادی شوید به این معنا نیست که مثانه بیش‌ فعال دارید. به این اتفاق ریزش ادراری می گویند که می‌تواند دلایل دیگری داشته باشد. برای مثال خندیدن بیش از حد یا نگه‌ داشتن ادرار بعض اوقات منجر به این اتفاق می‌شود.

زمانی می گوییم فرد مثانه بیش‌ فعال دارد که ریزش به صورت مداوم اتفاق بیفتد و حالتی کاملاً اضطراری داشته باشد.  از جمله علائم اختلال مثانه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •  نیاز ضروری و غیرقابل کنترل به دفع ادرار
  •  تکرار ادرار غیر ارادی به دفعات
  •  دستشویی رفتن بیش از حد (مثلاً بیش از هشت بار در شبانه روز)
  •  بیش از یک بار بیدار شدن در شب برای دفع ادرار

علائم مثانه پرکار ممکن است تغییر کند یا اینکه در هر فردی متفاوت باشد. به همین خاطر به سختی می‌توان این بیماری را بدون مراجعه به پزشک تشخیص داد.

درمان مثانه پرکار

برای کنترل علائم مثانه پرکار، روش‌هایی وجود دارد که در زیر به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

درمان مثانه بیش فعال با ورزش کف لگن

بعضی از درمانگران فیزیکی متخصص ماهیچه‌های لگن هستند. آن‌ها می‌توانند با ارائه تمرین‌های فیزیکی و تقویت ماهیچه‌های لگن بعضی از مشکلات ادراری، از جمله تکرر ادرار، اضطرار ادرار و علائم شب‌ادراری را در فرد کاهش دهند.

درمان مثانه بیش فعال با دارو

داروهایی که به درمان اختلال مثانه کمک می‌کند، بر دو مورد تمرکز دارند:  اول کاهش علائم و دوم کاهش دفعات ادرار (چه به صورت ارادی و چه غیرارادی). از جمله این داروهامی توان به تولترودین (دترول، دترول ،LA)، تروسپیوم (Sanctura) و میرابگرون (Myrbetriq) اشاره کرد. این داروها گاهی در فرد باعث بروز عوارضی همچون خشک شدن چشم‌ها، خشک شدن دهان و یبوست می‌شود.

درمان با بوتاکس

بعضی اوقات تزریق دوز کمی از بوتاکس باعث از کار افتادن یا ضعیف شدن ماهیچه‌های مثانه می‌شود. در نتیجه انقباض بیش از حد در ماهیچه‌ها صورت نمی‌گیرد و علائم اختلال مثانه کاهش می‌یابند. تأثیر این دارو معمولاً بین شش تا هشت ماه باقی می‌ماند. بنابراین بعد از مدت باید درمان را تکرار کنید.

درمان مثانه ی پرکار با استفاده از تحریک عصب

این فرایند سیگنال‌های الکتریکی عصب‌های مثانه را تغییر می‌دهد. در نتیجه سلول‌های عصبی نمی‌توانند پیامی را به مثانه انتقال دهند. برای این کار سوزنی کوچک را به سیمی کوچک وصل می‌کنند و آن را از طریق پا وارد پوست فرد می‌کنند.

با اینکه این راه درمانی هنوز کاملاً تثبیت نشده است، بعضی از تحقیقات researchTrusted Source نشان داده‌اند که این روش می‌تواند شدت و حالت اضطرار اختلال مثانه را در فرد کاهش دهد.

درمان با استفاده از عمل جراحی

اگر علائم فرد با کمک دارو، تحریک عصب و روش‌های دیگر بهبود پیدا نکند، پزشک با کمک عمل جراحی سعی می کند تا این مشکل را برطرف کند.

درمان گیاهی مثانه تحریک پذیر

برای درمان مثانه تحریک پذیر، چندین مکمل طبیعی و گیاهی توصیه شده است، گرچه تحقیقات محدودی در مورد آنها وجود دارد.

گیاه گوشا جینکی گان: مطابق با تحقیقات، این دارو ترکیبی از 10 گیاه چینی است و تأثیر مثبتی روی انقباض مثانه دارد.

کلاله یا کاکل ذرت: یک داروی  سنتی است که قرن هاست برای بیماری هایی مانند سوزش مثانه و بی اختیاری ادراری شبانه استفاده می شود.

کاپسایسین: این داروی طبیعی از فلفل قرمز گرفته می شود. برخی از تحقیقات، این ماده را یک داروی ارزان و مؤثر برای مثانه های پرکار و بسیار حساس توصیه می کنند.

عصاره دانه پامپکین: تحقیقات شان می دهند که این گیاه برای درمان مثانه تحریک پذیر و بی اختیاری ادراری شبانه مفید است.

هیدروکسید منیزیم: در یک پژوهش کوچک نشان داده شده است که این مکمل، علائم بی اختیاری ادراری و شب ادراری را در 50 درصد از شرکت کننده های زن بهبود می بخشد.

ویتامین D: یک پژوهش صورت گرفته در سال 2010 دریافت که مقادیر ویتامین دی بالاتر، با کاهش احتمال اختلالات کف لگن مانند نشت ادرار در زنان مرتبط است. پژوهش دیگری، رابطه ای میان سطوح ویتامین دی پایین تر و نشت ادرار در زنان مسن تر پیدا کرد.

استفاده از دمنوش‌های گیاهی:

برخی دمنوش‌ها ممکن است خاصیت آرام‌بخش داشته باشند و علائم را کاهش دهند:

  • بابونه: برای کاهش التهاب و آرامش عضلات مثانه.
  • نعناع: ممکن است به کاهش تحریک مثانه کمک کند.
  • رازیانه: اثرات تسکین‌دهنده روی دستگاه ادراری دارد.

کنترل مثانه بیش فعال

کنترل وزن:

اضافه‌وزن می‌تواند فشار بیشتری روی مثانه و کف لگن وارد کند. کاهش وزن به کاهش این فشار کمک می‌کند.

اجتناب از یبوست:

یبوست می‌تواند فشار اضافی بر مثانه وارد کند. مصرف فیبر کافی (مانند میوه، سبزیجات، و غلات کامل) و آب به جلوگیری از یبوست کمک می‌کند.

پوشیدن لباس‌های راحت:

پوشیدن لباس‌های تنگ یا کمر‌بندهایی که به شکم فشار وارد می‌کنند می‌تواند علائم مثانه را بدتر کند.

مصرف ویتامین دی

علت بیش فعالی مثانه

ادرار ابتدا توسط کلیه تولید و سپس وارد مثانه می‌شود. بعد از آن، مغز سیگنال‌هایی می‌فرستد که به شما نشان می هد مثانه‌تان پر شده و باید آن را دفع کنید. وقتی به دستشویی می‌روید، ماهیچه‌های کف لگن منبسط می‌شوند و به ادرار اجازه می‌دهند از بدن خارج شود.

حال وقتی مثانه بیش‌فعال داشته باشید، ماهیچه‌های لگن به صورت غیرارادی فشرده می‌شوند. در نتیجه حتی وقتی مثانه‌تان هنوز پر نشده، مرتب احساس می‌کنید باید به دستشویی بروید. عارضه‌ها و عوامل دیگری هم هستند که می‌توانند منجر به اختلال در مثانه شوند، از جمله:

  • نوشیدن بیش از حد مایعات
  • خوردن داروهایی که باعث افزایش تولید ادرار می‌شوند
  • عفونت مجاری ادرار
  • استفاده از کافئین، نوشیدنی‌های الکلی یا محرک‌های ادراری
  • عدم تخلیه کامل مثانه
  • اختلالات مثانه مانند سنگ مثانه

علت اصلی مثانه بی‌فعال دقیقاً مشخص نیست. هرچه افراد مسن‌تر می‌شوند احتمال ابتلا به این عارضه در آن‌ها بیشتر می‌شود اما نمی‌توان گفت این مسئله یکی از اتفاقات رایج کهولت سن است. بنابراین نباید علائم این بیماری را نادیده بگیرید.

اگر هرگونه از علائم گفته شده را در خودتان مشاهده کردید، حتماً به پزشک مراجعه کنید تا در تشخیص بیماری به شما کمک کند. عملکرد مثانه به سلامت مجاری ادرار بستگی دارد. علت بیش‌فعالی مثانه هم اغلب به مشکلات مجاری ادرار بر می‌گردد.

تشخیص پرکاری مثانه

پزشکان برای تشخیص علت بیش‌فعالی مثانه آزمایش‌های متعددی انجام می‌دهند و حتی ممکن است شما را به متخصص درمان مشکلات مجاری ادرار ارجاع دهند. به این افراد اورولوژیست یا متخصص مجاری ادراری گفته می‌شود. آزمایش‌هایی که برای تشخیص اختلال مثانه استفاده می‌شوند به شرح زیر اند:

آزمایش ادرار

در این روش نمونه‌ای از ادرار فرد می‌گیرند و آن را آزمایش می‌کنند تا هرگونه مورد غیرعادی (مانند وجود خون در ادرار) را تشخیص دهند. این آزمایش در تشخیص عفونت مجاری ادرار یا مشکلات دیگر مجاری ادرار به پزشک کمک می‌کند.

آزمایش ادرار

معاینه فیزیکی

در این روش، پزشک با دست التهاب اطراف شکم و کلیه‌ها را بررسی می‌کند تا در صورت بزرگ شدن پروستات متوجه آن بشود.

عکسبرداری از مثانه

در این تست با استفاده از یک اشعه فراصوت، بعد از دستشویی رفتن میزان ادرار باقی‌مانده در مثانه بیمار را اندازه می‌گیرند.

نوار مثانه یا تست اوروداینمیک

تست نوار مثانه توانایی مثانه برای ذخیره و نگه‌داشتن ادرار را بررسی می‌کنند.

سیستوسکوپی

در این فرایند، پزشک مثانه بیمار را بیحس کرده و لوله‌ای را به همراه یک لنز وارد آن می‌کند تا داخل مثانه را ببیند. اگر علائم موجود به دلیل موارد غیرطبیعی از جمله سنگ مثانه یا تومور اتفاق افتاده باشد، پزشک می‌تواند با استفاده از این روش به آن پی ببرد. بافت‌برداری یکی دیگر از روش‌هایی است که دکتر می‌تواند به کمک آن این فرایند را انجام دهد.

مثانه بیش فعال در مردان

بیش‌ فعالی مثانه در زنان رایج‌ تر است اما طبق تحقیقات سی درصد از مردان هم علائم بیش‌ فعالی مثانه را به صورت متداوم تجربه می‌کنند. این تعداد حتی ممکن است از آن هم بیشتر باشد زیرا احتمال دارد بعضی از مردان علائم بیش‌ فعالی مثانه را به پزشکشان گزارش نداده باشند. علائم بیش‌ فعالی مثانه در مردان شامل موارد زیر می‌شود:

  • نیاز ضروری به دفع ادرار
  • بیش از هشت بار دستشویی رفتن در روز
  • ریزش ادراری
  • شدت‌ گرفتن ادرار و عدم توانایی کنترل آن

خیلی از موارد بیش‌فعالی مثانه در مردان به دلیل بزرگ شدن پروستات اتفاق می افتد. وقتی غدد پروستات التهاب پیدا می‌کند، این مسئله ممکن است باعث مسدود کردن جریان ادرار و در نتیجه ادرار غیرارادی در مردان شود.

بزرگی پروستات در افراد مسن بیشتر اتفاق می افتد. بنابراین بیش‌فعالی مثانه هم در افراد مسن رایج‌تر است. در این موارد، با درمان بزرگی پروستات علائم بیش‌فعالی مثانه هم از بین خواهد رفت.

بیش‌فعالی مثانه در زنان

بیش‌فعالی مثانه در زنان

احتمال ابتلا به این عارضه در زنان بیشتر است. طبق بررسی‌ها، حداقل چهل درصد از زنان چنین علائمی را به پزشکشان گزارش داده‌اند. این تعداد  ممکن است حتی از آن هم بیشتر باشد زیرا به احتمال زیاد بیمارانی هم هستند که هنوز به پزشک مراجعه نکرده‌اند یا در این مورد به دکتر اطلاعی نداده‌اند. اختلال مثانه علائمی دارد که باعث می‌شود فرد بیشتر احساس نیاز به دفع ادرار کند. از جمله این علائم موارد زیر هستند:

1- احساس ناگهانی برای دفع ادرار

2- عدم توانایی کنترل ادرار

3- دستشویی رفتن بیش از دو بار در شب (هنگام خواب)

4- دستشویی رفتن بیش از هشت بار در روز

دقیقاً مشخص نیست چه موضوعی باعث بیش‌فعالی مثانه می‌شود ولی معمولاً بعد از سن یائسگی این مسئله در زنان رایج است. شاید کاهش استروژن یکی از دلایل این عارضه باشد اما بیش‎فعالی مثانه در هر سنی ممکن است اتفاق بیفتد. بیش‌فعالی مثانه در زنان را می‌تواند با دارو، جراحی و ورزش‌های فیزیکی درمان کرد.

بیش‌فعالی مثانه در شب

نوکتوریا با بیش‌فعالی مثانه فرق می‌کند. درواقع ممکن است برخی افراد هیچ‌یک از علائم بیش‌فعالی مثانه را در طول روز نداشته باشند اما شب‌ها دچار تکرر ادرار شوند.

نوکتوریا بیشتر در افراد بالای شصت سال دیده می‌شود اما از هر سه میان‌سال بالای سی سال، یک نفر به این عارضه دچار است و شب‌ها دو تا سه بار برای دستشویی رفتن از خواب بیدار می‌شود. بیشتر افراد بدون اینکه نیازی به دستشویی رفتن داشته باشند حدود 6 تا 8 ساعت می‌خوابند و بعضی هم یک بار در شب برای دفع ادرار بیدار می‌شوند.

بنابراین اگر بین خواب بیش از یک بار برای دستشویی رفتن بیدار می‌شوید، احتمالاً دچار بیش‌فعالی مثانه در شب هستید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران، عضو انجمن ارولوژی اروپا، امریکا و آسیا

3.3/5 - (37 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمدرضا پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 654 مشاهده پرسش
    با سلام
    ادرار من فقط در سحرگاهان داراب سرعت تخلیه کم میباشد و در بقیه اوقات روز عادیست
    بیوسپی پروستات انجام شده و نتیجه آن عبارت زیر بوده است
    Benign prostatic tissue
    سایز پروستات 38×45×48 م م است و با حجم 42 سی سی
    آیا عمل جراحی لازم است؟
    ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید حضوری ببینم
  • تصویر کاربر مهران یکشنبه ۱ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    با سلام . جناب دکتر بنده مهر ماه سال پیش عمل واریکوسل رو انجام دادم تابستونی هم که گذشت آزمایش اسپرموگرام دادم نورمال بود . من هر موقع که تحریک میشم و مایع مزی بی رنگ خارج میشه خودم رو ارضا نمی کنم و به مرور موجب میشه به ناحیه ی عمل فشار وارد بشه و کمی احساس درد کنم در ناحیه عمل. میخواستم ببینم طبیعی هستش ؟ و مورد دوم بیشتر جنبه ی درد و دل داره دکتر من بیست ساله هستم موقعیت ازدواج ندارم ، خود ارضایی هم که حرامه زنا و ارتباط با نامحرم هم که همینطور استفاده از آلت تناسلی مصنوعیم که میگن حرامه ثانیا اصلا غیر قانونیه و نیست در ایران . بد چشم هم نیستم آدمم احتیاج دارم حالا هر چقدرم از چیزای تحریک کننده دور باشم خواهش می کنم بدون توجه به دین بگید من چیکار کنم گناه من و جونای امثالم چیه که تو این موقعیت داریم زندگی می کنیم درسم رو هم تحت الشعاع داره قرار میده . چه گناهی کردیم که هم تحریم داریم و هم گرونی داریم و ازدواج حداقل برای من ممکن نیست و هم اینکه دین داریم. یکی نیست بگه بابا یا تحریم روبردارید یا دین . من چه کنم دکتر ؟
    ببخشید زیاد نوشتم موفق باشید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام من فقط در درمان بيماران خدمتگزارم وشرمنده كه كاري نميتوانم بكنم
  • تصویر کاربر حسین یکشنبه ۱ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 530 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب آقای دکتر حسین کرمی
    من 35سال هستم که مدتی هست درد در قسمت لکن و کشاله ران و بیضه چم داشتم که با مراجعه به دکتر ایزدگشت در کازرون و تشخیص دکتر واریکسل و فتق بود که هر دو عمل کردن ولی باز دردم کم نشد و تا مدتها دوسال تحمل کردم و باز مراجعه به دکترعبدالخانی در شیراز کردم وتشخیص ایشان بزرگ شدن پروستات و سنگ کلیه و عفونت مزمن بود که مدت شش ماه آنتی بیوتیک مصرف کردم وهنوز مشکلم حل نشده در حال حاظرم تحت درمان خدمت دکتر نصراله پرندآور در شیراز هستم که سی تی اسکن انجام دادم لطفا منو راهنمایی کنید دارو مصرف کنم نکنم از درد بیضه و لگن و کشاله ران وشب ادرای خواب و آسایش ندارم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      مطلب درد بيضه سايت من را بخوانيد
  • تصویر کاربر احسان پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 3214 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت دکتر
    من یک سال پیش دچار این بیماری شدم وطی این یک سال مداما از محلول پودوفيلين استفاده کردم ، اوایل زگیل ها زیاد بو ،بتدریج کم شد و الان هر یک یا دو ماه یک بار بازهم دو یا سه تا زگیل تا زگیل میزنم که بازه با پودوفيلين 25درصد اونارو درمان میکنم ،ولی الان به مدت یک ماه هست که پوست اطراف آلت شدیدا به خارش افتاده و به حدی خارش زیاد هست که پوست رو زخم میکنه
    اولا میخواستم اقدام کنم واسه آزمایش، میخواستم بدونم آزمایشی که برای تشخیص سرطانهای این بیماری انجام میشه به چه اسمی هست و کجاها انجام میشه
    ثانیا این خارش شدید پوست رابطه ای با عوارض این بیماری یا مصرف ناصحیح پودوفيلين دارد یا خیر .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      متخصص پوست مشورت كنيد
    2. تصویر کاربر احسان دوشنبه ۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      ممنون که گفتید ربط داره یا نه ،جواب قانع کننده ای بود واقعا ،خیلی زحمت کشیدید ... خسته نباشی دکتر .. خدا قوت
    3. تصویر کاربر احسان دوشنبه ۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      اسم آزمایش این بیماری هم متخصص پوست مشورت كنيد هست ؟ هر بیمارستانی رفتم گفت این آزمایش رو نداریم ، اگه نمیتونید پشتیبانی سایت رو انجام ببندید سایت رو ببندید بهتره
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      این حساسیت به پودوفیلین است قطع کنید بهتر میشود
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر ABBAS یکشنبه ۱ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 494 مشاهده پرسش
    با سلام
    بنده طول التم 15 سانتی متره...و قطر ان 4 سانتی متره....
    راضی نیستم ولی مجبورم کنار بیام ..میخوام با خانمی ک از نظز قد 4..5 سانت ازم کوتاه تره ولی از نظر اندامی تو پر تر هست نسبت ب من...میخواستم ببینم توی رابطه باهاش ب مشکل بر نمیخورم؟
    اخه قبلا دوست دختری داشتم تقیبا تو همین اندام ک فقط از مقد رایطه داشتیمو راضی بود ولی حس میکردم اگه از جلو رابطه داشته باشیم نتونم ارضاش کنم چون هیکلش درشت تر از بند بود...
    الانم نگرانیم همینه...
    واقعا تا ثیر داره؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      شما كاملا نرمال هستيد
  • تصویر کاربر آرمان یکشنبه ۱ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 426 مشاهده پرسش
    هزینه عمل چقدر است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      بر اساس تعرفه
  • تصویر کاربر طارمیان یکشنبه ۱ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 3408 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    7 ماهه باردار هستم دو ماه پیش به علت درد پهلو سونو کردم و مشخص شد در ابتدای حالب کلیه راستم سنگ 7 میلی و کلیم ورم داشت که تحت عمل tul قرار گرفتم البته سنگ شکنی انجام نشد و فقط سوند دبل جی دو ماهه کار گذاشته شد.
    و بعد از دو ماه دوباره سونو انجام دادم و سنگ 4 میلی در قسمت فوقانی کلیه راست مشخص شد و سنگی در حالب دیده نشد البته قسمت میانی حالب در سونو رویت نشد و دکتر پیشنهاد داد سوند خارج بشه و سوند 6 ماهه گذاشته شه و چون قسمت میانی حالب در سونو دیده نمیشه با دوربین بررسی شه اگه سنگ نبود سوند گذاشته نشه و اصلا توضیحی درباره سنگ 7 میلی به من داده نشد که سنگ چی شده
    آقای دکتر میخاستم از خدمتتون بپرسم با وجود سوند دابل جی ممکن سنگی داخل حالبم مونده باشه
    و این سوند میتونه سنگو به داخل کلیه فرستاده باشه
    وبا این تفاسیر دوباره سوند بزارم( سنگ 4 میلی داخل کلیه میتونه مشکل ساز بشه اگه سنگی داخل حالب نیست به خاطر بیهوشی در حد امکان موافق به گذاشتن سوند دوباره نیستم .)
    ممنون از راهنماییتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      مراجعه حضوري
  • تصویر کاربر هاشم یکشنبه ۱ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 507 مشاهده پرسش
    سلام جناب اقای دکتر من ازشیراز مزاحم شدم مدراک عکسها و سونو را ارسال کنم از گریق ایمیل امکان برسی وجواب از گرف شما وجود دارد متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      اينجا بفرستيد
  • تصویر کاربر هدی یکشنبه ۱ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    سلام.الان دوروزه بعدادرارخونریزی دارم.اماخون به همراه ادرارم نیست.بعدازادرارکردن هست.یه هفته قبل هم سوزش ادرارشدیدهم داشتم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمايش وسونو دهيد
  • تصویر کاربر اقای یکشنبه ۱ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 539 مشاهده پرسش
    با سلام اقای دکتر من 26 ابان ماه اومدم مطب شما با خانم در باره نداشتن نعوظ پیش شما قرص تادالافیل 20دادین اما باز نعوظ کامل نداشتم حالا من لازم هست باز بیام پیشتون یا اسم قرص دیکه بهم بدین استفاده کنم الانهم بهم مرخص نمیدن بیام تهران از شمال برام سخته اگر میشه قرص خارجی بدین شاید خوب بشم ایمل ندارم اکر میشه در باره نعوظ مطالبی را بزارین داخل سایت مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      بايد بررسي نهائي از نظر نست وريدي انجام شود
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر روح سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1182 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    دکتر بنده 12 روز قبل عمل جراحی pf داشتم. علیرغم مصرف آنتی بیوتیک و مسکن چند روز است که در ناحیه زیر شکم و نزدیک به مثانه احساس درد خفیفی دارم. خواستم بدونم آیا مربوط به عوارض سوند گذاری و عمل جراحی است یا اینکه بهتر است با پزشک مشورت کنم و اینکه تا چه مدتی باید به مصرف کپسول ادامه داد.
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      حتما مشاوره بفرمایید
  • تصویر کاربر احمد یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 543 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت آقای دکتر کرمی
    جوانی21 ساله هستم ک معمولا وقتی هیجانی میشم و یا احساس خوشحالی بهم دست میده بعد از ادرار از مجاری اداریم ترشحات سفید رنگی ک نزدیک ب مشخصات منی هست ازم خارج میشهمیخواستم بدونم ک دلیلش چیه؟آیا ضرری هم برای بدن داره؟در کل هم زود انزال هستم
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکلی یست نگران نباش
  • تصویر کاربر محمدمهدی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 595 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکترعزیز.اینجانب گاهی اوقات هنگام دفع مدفوع و سفت بودن شکم هنگام زور زدن مایع سفید رنگ مانند منی ولی بدون بو از الت تناسلی خارج میشود لطفا بفرمائید این مایع چیست و ضرر ندارد وحکم شرعی ان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      مایع منی است حکش را از رساله نگاه کن
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب