اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

بهترین دارو برای درمان طلایی و قطعی پیرونی+عکس پیرونی

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه مردان میان سال زیادی به اینجانب مراجعه می کنند که از کج شدن و انحناء آلت تناسلی خود شاکی هستند. اغلب خود بیمار اظهار می دارد که قسمتی از آلت وی سفت و مثل سنگ شده است که دقیقاً در معاینه بالینی نیز همینطور می باشد .

با توجه به نگرانی این بیماران سعی می کنم سوالات شایع در این باره را کاملاً به بیننده سایت توضیح دهم.

بیماری پیرونی چیست؟

این بیماری به صورت یک پلاک و التهاب و سفت شدگی موضعی در قسمت های مختلف آلت تناسلی و با علت ناشناخته تشکیل می شود و با رشد آن باعث کج شدگی آلت تناسلی مرد می گردد. محل تشکیل پلاک در لایه پوشاننده زیر پوستی آلت تناسلی و یا همان تونیکا آلبوژینه می باشد.

پلاک پیرونی چیست؟

پلاک پیرونی، یک تکه بافت فیبروز و سفت است که به صورت غیرطبیعی زیر پوست آلت تناسلی و داخل پوشش اطراف اجسام غاری (Tunica Albuginea) تشکیل می‌شود. این پلاک از بافت اسکار (بافت جوشگاهی) متراکم، عمدتاً از جنس کلاژن (مشابه بافت زخم و جای بخیه)، تشکیل شده است. بافت پلاک، برخلاف بافت طبیعی آلت تناسلی، خاصیت انعطاف‌پذیری و کشش ندارد. در طول نعوظ، هنگامی که خون به اجسام غاری هجوم می‌آورد و بافت طبیعی کشیده می‌شود، پلاک سفت باقی می‌ماند. این عدم کشیدگی یکنواخت باعث می‌شود که آلت تناسلی در جهت پلاک خم یا منحنی شود (انحنای معمول، انحنا به سمت بالا است).

آیا بیماری پیرونی خطرناک است؟

پیرونی به نوع خفیف و شدید تقسیم می شود که در 11 الی 23 درصد مردان اتفاق می افتد. پیرونی کاملاً بی خطر می باشد و به سرطان تبدیل نمی شود و خطری برای سلامتی شما ندارد و قابل انتقال از طریق مقاربت نمی باشد. در شروع بیماری اغلب دردناک می باشد ولی تدریجاً این درد از بین می رود و باعث کوتاهی و کج شدن آلت تناسلی روبه بالا و پایین و یا چپ و یا راست می گردد و اگر به موقع تشخیص و درمان نشود شاید باعث اختلال در مقاربت و افت میل جنسی و افسردگی فرد شود.

پیرونی خفیف چیست؟

بیماری پیرونی خفیف به وضعیتی گفته می‌شود که بیمار علائم بیماری پیرونی را دارد، اما این علائم تأثیر اندکی بر عملکرد جنسی یا کیفیت زندگی او می‌گذارند.

-درجه انحنای کم: معمولاً زاویه خمیدگی آلت تناسلی در حالت نعوظ کمتر از ۳۰ درجه است. این میزان انحنا غالباً به شریک جنسی یا خود فرد آسیب نمی‌زند و امکان مقاربت همچنان وجود دارد.

-درد خفیف یا عدم درد: در فاز حاد، ممکن است درد وجود داشته باشد، اما در فاز مزمن، درد یا به طور کامل برطرف شده یا بسیار خفیف است.

-عدم اختلال عملکرد جنسی: فرد مبتلا به پیرونی خفیف معمولاً مشکل جدی در حفظ نعوظ یا انجام رابطه جنسی ندارد.

بیماری پیرونی اغلب به شکل خفیف رخ می دهد که طی 6 تا 15 ماه خود به خود بهبود می یابد.

کجی آلت تناسلی

علت ایجاد پیرونی چیست؟

علل مختلفی برای ایجاد کجی آلت ذکر شده است:

1- ضربه به آلت تناسلی و شکستگی آلت هنگام نزدیکی، یکی از علل های ایجاد کننده بیماری پیرونی هستند. ضربه باعث التهاب در تونیکا آلبوژنیه یا لایه پوشاننده آلت شده و به خاطر خون رسانی کمتر این ناحیه التهاب باعث سفتی و یا فیبروز در منطقه شده و لذا منجر به تشکیل منطقه سفت یا پلاک پیرونی می گردد.

2- در بسیاری از افراد ضعف سیستم ایمنی و دیابت و بالارفتن سن و مصرف سیگار نیز از علل ایجاد کننده بیماری پیرونی می باشند.

اگر مبتلا به پیرونی شدید چه کار باید بکنید؟

بهترین کار مراجعه به موقع به دکتر است. در معاینه بالینی یک پلاک به اندازه یک سکه کوچک کاملاً سفت و مثل سنگ در بدنه آلت تناسلی تأیید کننده این بیماری است. من به بیمارانم توصیه می کنم که یک عکس با موبایل در حالت نعوظ تهیه و جهت بررسی شدت کج شدگی آلت تناسلی و انتخاب استراتژی درمانی در موقع ویزیت به اینجانب نشان دهند.

عکس بیماری پیرونی

درمان پیرونی عکس
درمان پیرونی دکتر کرمی
درمان پیرونی
عکس جراحی آلت شکسته
درمان پیرونی بهترین دکتر
درمان پیرونی دکتر کرمی

بهترین دارو برای درمان پیرونی

درمان‌ها بر اساس مرحله بیماری (فاز حاد و مزمن) متفاوت است: این درمان‌ها معمولاً در فاز حاد (6 تا 12 ماه اول که هنوز پلاک نرم است و درد وجود دارد) استفاده می‌شوند:

-تزریق کلستروکالژناز:

بهترین دارو برای درمان مستقیم پلاک‌های متوسط تا شدید تزریق کلستروکالژناز است. این آنزیم پروتئینی، کلاژن (ماده اصلی تشکیل‌دهنده پلاک) را تجزیه می‌کند و به کاهش انحنا کمک می‌کند. این تزریق به طور مستقیم توسط متخصص اورولوژیست انجام می‌شود و تنها داروی مورد تأیید FDA برای درمان انحنای پیرونی است.

-داروهای خوارکی ویتامین E، پنتوکسی‌فیلین  یا تاموکسیفن:

شواهد قطعی در مورد اثربخشی این داروها محدود است، اما گاهی در ابتدای بیماری برای جلوگیری از پیشرفت پلاک تجویز می‌شوند.

درمان قطعی پیرونی با جراحی

درمان قطعی پیرونی در مراحل پیشرفته (فاز مزمن) که پلاک ثابت شده و انحنا پایدار است، اغلب جراحی است. قطعی ترین روش و مؤثرترین روش درمان بیماری پیرونی همان جراحی می باشد. روش های مختلف جراحی برای درمان پیرونی وجود دارند که عبارتند از:

1- برداشتن منطقه سفت شده

هر گونه برش در لایه پوشاننده آلت یا تونیکا آلبوژینه می تواند باعث پنچری و نشت وریدی شده و باعث از بین رفتن نعوظ و سفتی آلت تناسلی گردد و لذا در تکنیک برداشتن پلاک امکان این عارضه بسیار بالا است و من توصیه نمی کنم.

2- روش پلیکاسیون (Plication)

در این روش بدون دست زدن و بریدن منطقه سفت شده فقط با چند بخیه آلت تناسلی را از حالت کجی به حالت نرمال درمی آوریم. حسن بزرگ این عمل که درمان طلائی انحناء آلت است: هیچ خطر ناتوانی جنسی بعد از عمل ندارد. تنها عارضه این عمل کوتاه شدن کمتر از یک سانت آلت تناسلی می باشد که زیاد به چشم نمی خورد.

3- گذاشتن پروتز

در موارد بیماری پیرونی شدید و انحناء پیچیده آلت یکی از روش های درمانی می باشد. پروتز آلت بهترین گزینه برای بیمارانی است که علاوه بر انحنا، دچار اختلال نعوظ شدید نیز هستند. پروتز، هم نعوظ قوی ایجاد می‌کند و هم آلت را صاف می‌کند.

درمان بیماری پیرونی با لیزر امکان دارد؟

لیزردرمانی یا امواج شوک به عنوان درمان‌های جایگزین و غیرتهاجمی مطرح شده‌اند.  شواهد نشان می‌دهد که درمان با امواج شوکی با شدت پایین ممکن است به کاهش درد در فاز حاد کمک کند، اما شواهد کمی دال بر کاهش معنی‌دار انحنای ناشی از پلاک با لیزر یا امواج شوکی وجود دارد.

نتیجه: در حال حاضر، لیزردرمانی به عنوان یک روش استاندارد یا مؤثر برای حل کردن پلاک و صاف کردن آلت پذیرفته نشده است.

جمع بندی:

– علامت و نشانه بیماری پیرونی سفتی یک قسمت آلت به همراه کج شدگی آلت تناسلی و درد می باشد.

– این سفت شدگی آلت یا پلاک پیرونی سرطان نیست و به سرطان تبدیل نمی شود و قابل انتقال و مسری نمی باشد.

– درمان های داروئی و تزریقی خیلی مؤثر نیستند.

– بهترین و مؤثرترین درمان اصلاح کجی آلت با جراحی و روش Plication می باشد.

– در صورت داشتن بیماری پیرونی با شماره 02122642744 جهت نوبت دهی تماس حاصل فرمائید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.2/5 - (46 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حامد دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1997 مشاهده پرسش
    عرض سلام و خسته نباشید
    38مرد ساله با 110 کیلو وزن
    راستش بنده از اول اسفند ماه سال گذشته درد متناوب بیضه و ناحیه اطراف آن دارم گاهی بیضه چپ گاهی راست گاهی ناحیه بیضه به سمت نوار زیر شکم و پهلو ها یا اندکی به پشت ران نه پشت بیضه ،که در هر حال با نشستن و لمس بیضه بدتر میشود . سوزش ادرار ندارم و بیضه قرمز رنگ هم ندارم ظاهر عادی است .
    زمانهایی درد کمتر است و خروج منی اگر چند بار پشت سر هم باشد فردایش درد را بیشتر میکند با سونو رنگی داپلر همه چیز عادی بود و سونو کلیه مثانه و کلیه سنگ نداشت و آزمایش خون عادی
    اولین بار که درد شدید بیضه چپ آمد با آمپول پروکسیکام 10 روز خوب بود بعد درد بیضه راست شروع شد از 20 اسفند با تجویز دکتر درمان آنتبیوتیک شامل 20 عدد افو.کساسین 400 روزی یکی همراه با دو عدد بروفن و دو عدد ناپروکسن را شروع کردم ایشان میگفتن شاید بعلت نشستن بند بیضه شما ملتهیبشده ولی تاثیری برروی ی درد نداشت و اواسط آن معده خونریزی کرد اما با اتمام آنتبیوتیک برای تنها اندکی درد کمتر شد که نمیدان از نوسان درد بوده یا ر دارو اما دوباره با خروج منی درد زیاد شد برای مدت چند هفته دارو نخوردم درد هم کمتربود و با نوسان متناوب . ده روز پیش 6 عدد جنتامایسین 80 روزی دوتا زدم درد بازهم برای مدتی کمتر شد وای با نوسان کمتر
    بنده مدتی طولانی برای کارم روی صندلی مینشستم و خودم میگویم شایدبا هم از دستشویی های آلوده در محل کار که شیلنگ آن معمولا روی زمین است میکروب گفته ام اهل رفتار پر خطرنیستم کمی استرس دارم اما نمیدانم چکار کنم داره درد طولانی میشه دکتر دیگری گفته شما درد لگنی دارید که تشخیص آن سخت به مهارت نیاز دارد و درمان آن سخت تر است . نمیدانم باز هم جنتامایسین بزنم یا نه شنیدم دوره 20 تایی داره گوشهام صدا وزوز دارند وبرا همین میترسم دردم به پشت خلف میانراه بیضه نمیره اماگاهی میاد نو پهلو و نوار شکمی و لمس و نشستن بدتر میشه و حساسه
    بنده از مشهد تماس گرفتم اگه بخام بیام هزینه زیادی اول اینکه لطفا همینطوری راهنمایی کنید ...ممنون
    ...
    و اگه هم باید بیام مطب لطفا بگید سونو حاجب لازمه یا نه چون اینو ندارم یا چه چیزی بیارم که دوباره هزینه تحمیل نشه
    کمی چاق هستم دو سه بار سونو عادی از کلیه کردم ولی شاید چون چاقم نشون نمیده . چیزایی که ذارم تو این چند ماهه سونو عادی کلیه ها و بیضه ها داپلر بیضه 3 تا آزمایشخون معمولی است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      مشکل شما بیشتر عصبی است
  • تصویر کاربر جمشيدي دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 508 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشيد
    ٣٢ ساله و متاهل هستم. حدود يكسالي هست كه در جواب آناليز ادرار خون در ادرار وجود دارد. كه تعداد آن ٣-٤ و برخي موارد ١٠-١٢ ميباشد و همچنين اوره ٤٣ ميباشد ولي كراتينين نرمال و روبه پايين. سونوگرافي كليه و مجاري ادراري دادم كه سنگ و توده اي ديده نشد. آيا نياز به پيگيري از طريق ديگري هست؟ در ضمن بعضي مواقع هنگاميكه عادت ماهيانه هستم و يا ادرارم رو زياد نگه ميدارم موقع دفع ادرار قسمت بالاي آلت تناسليم (تقريباً از محل برش سزارين) به سمت نافم تير ميكشه، طوريكه نميتونم پيوسته ادرار كنم. آيا اين درد به مثانه مريوط ميشه يا به واژن و رحم؟
    با توجه به اينكه خون ميكروسكوپي از علايم اوليه سرطان مثانه هست لطفاً راهنمايي فرماييد كه از نگراني دربيام.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی بکنید
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۴ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 492 مشاهده پرسش
    با سلام مجدد
    آقای دکتر من خود ارضایی تا حدود پنج شش سال پیش زیاد داشتم ولی دیگه ندارم یعنی نعوذ به اون صورت ندارم به نظرتون چیکارکنم و منظورتون از درمان چیه ؟ و کی پیگیرش باشم ایا به فکر ازدواج باشم یا اول درمان؟
    ممنون از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۱۴ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 671 مشاهده پرسش
    باسلام 21 خرداد عروسیمه بد از عروسی حتما میام دوستدار شما رضا
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      مبارک باشه در خدمتم
  • تصویر کاربر حسن یکشنبه ۱۰ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 943 مشاهده پرسش
    باسلام به دکترعزیز ومحبوب .من ازسال1389تاپایان سال1393درگیرعفونت والتهاب ورم پروستات و واریکوسل بودم.حتی به جای ادرار خون خارج می شد.آنقدر سوزش شدید داشتم که گریه میکردم.بعد ازمدتی مقعد هم سوزش پیداکرد به قدری که گریه میکردم از سوزش مقعد.عمل واریکوسل انجام دادم بهبود نیافتم*ارولوژیست تشخیص داد داروی آرام بخش مصرف کنم بازهم بهبودنیافتم.تااینکه پزشک عمومی مراجعه وایشان دستور چکاپ دادند من هم چکاپ دادم.عفونت شدید پروستات بود که متاسفانه ارولوژیست تشخیص نداده بود.پزشک عمومی مرا به پزشک جراح عمومی معرفی کرد.بعد از انجام معاینه انگشتی که حتی نمیتوانستم معاینه را تحمل کنم(به علت سوزش درناحیه مقعد)پزشک جراح گفت به علت دیرآمدن عفونت درپروستات شما لانه کرده.آنتی بیوتیک هایی مانندداکسی سایکلین*نیتروفرانتوین *ساپروفلاکساسین رامصرف کردم اما بهبودنیافتم.قبلا هم در نزد پزشک عمومی انواع آمپول ها مانند سفتری اکسن 1گرم تجویز می شد *قرص های سیفیکسیم و آموکسی سیلین500. اما بازهم درمان نیافتم .این بار به پزشک معروف شهر مراجعه کردم بعد آزمایشات وچکاپ تشخیص داد که من دچار پروستات مزمن شده ام ودرمان ندارد.اما! من مایوس نشدم ((خودم به تحقیق ودرمان پرداختم .6ماه غذا و...بررسی کردم آنتی بیوتیک های طبیعی را امتحان کردم .بعد از5سال موفق شدم راه درمان خودم را پیدا کنم.الان تقریبا5-6ماه است راحت شدم. به نظرشما آیا این بیماری برگشت پذیر است؟آیادوباره خون ادرار میکنم؟آیا دوباره از درد و سوزش در ناحیه مقعد رنج خواهم برد؟
    1. تصویر کاربر حسن یکشنبه ۱۰ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      باسلام به دکتر عزیز.من چندروز است که منتظر جواب هستم اما جوابی دریافت نکردم
  • تصویر کاربر hadi پنجشنبه ۱۴ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 539 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر بنده پسری هستم که از کودکی خود ارضایی داشتم و این مشکل به زود انزالی هم تبدیل شده یعنی اصلا با جنس مخالف خودم نمیتوانم رابطه برقرار کنم و حتی حرف بزنم سریع دچار انزال میشوم برای رفع مشکلات فوق خواهش میکنم من را راهنمایی بفرمایید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      مطلب سایت من را بخوانید گویا است
  • تصویر کاربر hadi پنجشنبه ۱۴ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    با سلام اقای دکتر بنده از کودکی مشکل ادرار داشتم یعنی همیشه احساس میکردم که هیچ وقت ادرارم کامل تخلیه نمیشود در سونو گرافی تشخیص پروستات دادن ولی در ازمایش گفتن مشکلی نداری.
    الان 4 ماه است عمل واریکوسل گراید 3 سمت چپ انجام دادم ولی متاسفانه دچار اب اوردن بیضه و باد کردن بیضه شده ام ولی اندازه ان هم یکسان نیست به طوری که بعضی اوقات جلوی فعالیت روزانه من را میگیرد ایااین مشکلات درمانی دارند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      اگر زیاد است باید عمل کنید
  • تصویر کاربر ندا سه شنبه ۵ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت دکتر
    من دخترى 26 ساله هستم الان حدود يک. ماه يه چيزى مثل گوشت اضافه زير واژنم حس ميکنم ولى هيچ دردى نداره
    بنظر شما زگيل ؟؟
    و بايد چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      عکسش را بفرستبد
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۵ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    با سلام
    من 23 سال دارم و چند ماهی میشه فهمیدم واریکوسل نوع 2 در بیضه ی چب دارم.
    ازدواج نکردم و مجردم. اندازه ی دو بیضه هم یک اندازست.
    سونوگرافی انجام دادم و این نتیجش بوده: کیست ابیدیدیم تستیکول چب و واریکوسل درجه 2 در همین تستیکول و طبیعی بودن کانال انگوعینال و ناحیه ی کورد
    میخوام ببینم نیازی به عمل دارم؟
    اگر جواب بله است آیا بیمارستانی هست که با بیمه عمل رو انجام بدن؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش منی بدهید
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۵ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 446 مشاهده پرسش
    دوستدارشما رضا
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 653 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر عزیز ممنون از زحماتتون.از بنده عکس آلتمو خواسته بودید فرستادم به gmailخودتون اخیرا به این کجی مبتلا شده قبلا کاملا راست بود.احساس درد هنگام نعوظ از هفت هشت ماه پیش بود ولی کجی دو سه ماهه.بجز جراحی چه دستور دیگری دارید.شهرستانم حضوری مشکل خدمت برسم.با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکس را دیدم نیاز به اقدام خاصی ندارد
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 899 مشاهده پرسش
    با عرض سلام وخسته نباشید
    28 سال سن دارم و مجرد هستم
    مشکل انحراف آلت تناسلی دارم
    عمل جراحی چه تاثیری بر میل جنسی یا رابطه جنسی دارد؟
    تصویر رو هم خدمتتون فرستادم
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر بعد از ازدواج مشکل دخول داشتید انحنا را درست میکنم
  • تصویر کاربر mostafa جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 556 مشاهده پرسش
    سلام. من مبتلا به پیرونی بوده و ده ماه پیش به طور خود به خود با یک پلاک بسیار کوچک آغاز شد و علیرقم مصرف داروهامختلف از اط جمله ویتامین ای و پوتابا و کلشیسین متاسفانه هیچ تاثیری نداشته و انحنا به حدود 40درجه رسیده و با گذشت زمان پلاکها و میزان انحنا بیشتر میشود. به نظر شما بهترین راه ممکن چیست ؟ خواهشا راهنماییم نمایید. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      خطرناک نیست ولی درمان داروئی ندارد
  • تصویر کاربر سهیل پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 588 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب اقای دکتر احساس ناتوانی جنسی می کنم. 3 سال ازدواجم گذشته و 30 سال سن دارم.
    مطالبی که در مورد زود انزالی نوشته بودید در مورد من هم مطرح است و کمتر از 3 دقیقه انزال صورت می گیرد. همچنین مشکل نعوظ هم دارم یعنی الت برای دخول به اندازه کافی سفت نمی شود و گاهی مشکل دخول هم دارم و در هنگام دخول الت خم می شود. اما استرس، افسردگی و مشکلات ذهنی ندارم. راهنمایی نمایید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      با توجه به سنتان و شرح حال بیشتر مشکل شما روحی است با ورزش و افزایش نشاط مشکلتان حل میشود
  • تصویر کاربر reza پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 568 مشاهده پرسش
    اقای دکتر خسته نباشین . من در حدود 3 ماه پیش در حین امیزش در آلتم صدای تقی شنیدم ولی نغوتم قطع نشد ولی بعدش کبودی داشتم . الان اون محلی که صدا داد یه بافته نسبتا سفتی به اندازی یه نخود به وجود امده . درد به هیچ عنوان ندارم صاهر آلتم طبیعی نغوطم مثل همیشست کجیم ندارم ولی این سفتی نگرانم میکنه اگه میشه راهنمایم کنید . آیا ایس سفتی میره؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      ان موقع التت شکسته باید معاینه کنم
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    سلا م دکتر....23سالمه و مجردم..این عکس آلتم در حالت نعوظ هست...دکتر بهم ویتامین ای داد و گفت که بعد از قرص بهم وکیوم میده...توروخدا اگه راهی داره به راههای غیر از جراحی جواب میده؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      خیلی کجه باید اصلاح شود
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 672 مشاهده پرسش
    آقای دکتر من آلم شبیه همین موز بالای مقاله هستش..منتها رو به پایین..
    این شکلی مشکلی به نظرتون نداره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اگر مانع دخول نشود مشکلی تدارد
  • تصویر کاربر بهروز یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 595 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    آیا انحراف آلت تناسلی مشکلی را در زندگی زناشویی لیجاد میکند؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اگر مانع دخول نشود نه
  • تصویر کاربر حمید جمعه ۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 640 مشاهده پرسش
    با سلام مجدد خدمت شما
    اگه میشه در مورد هزینه جراحی که انجام میدید شفاف تر بفرمایید ممنون میشم
    هزینه بیمارستان مثلا چقد؟دارو و آمپول قرص و شربت هم تجویز میشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      از بیمارستان باید سوال کنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب