لیست پرسشها (9,822 پرسش)
مقصودنادر پنجشنبه ۲۱ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 727 مشاهده پرسش
باسلام و تشکر از زحمات جنابعالی مادر بنده بعداز سونوگرافی پزشکش متوجه افزایش ضخامت جداری مثانه به میزان6میلیمتر شد که بعد از سیستوسکوپی متوجه توده مجرا شدرو برگه نوشته کارونکل. توضیحی درمورد کاونکل بدهید ایا خظرناک است؟ سرطان است؟ ما ساکن شهرستانیم ایا بیایم محضرتون؟ جوا ب نمونه برداری رو گرفتم به شرح دیل
Microscopic:section show squamous epithelium with orderly maturation and irregular
achanthosis and paplilomatous and inflammatory cells infiltration in stroma
diagonis
urtheral mass, biopsy
papilloma
no evidence of dysplasia is identified-
دکتر حسین کرمی
پنجشنبه ۲۱ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
سرطانی نیست
-
- باسلام درخصوص گرفتن روزه سوال داشتم باتوجه به سوال قبلی که پاسخ دادین مبنی بر اینکه :سنگ یازده میل داشتم وتوسط tulخارج شده فرمودین بسته به شرایط است .ایا گرفتن روزه ممکن است و ایجاد مشکل نمی گند منظورتان از شرایط چیست ؟ باتشکر
-
دکتر حسین کرمی
پنجشنبه ۲۱ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
اگر سنگ ندارید می توانید
-
- باسلام خدمت جناب دکتر
من سنگ کلیه به قطر 2/6 میلی دارم آیا روزه برایم مضر است؟البته خودم دوست دارم ماه رمضان را روزه بگیرم-
دکتر حسین کرمی
پنجشنبه ۲۱ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
نه مهم نبست
-
- سلام علیکم از اقای دکتر گله دارم دوبار سوال مطرح کردم پاسخی دریافت ننموده ام و کدرهیگیری هم گرفته ام.
-
دکتر حسین کرمی
دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
شرمنده ام جواب میدهم
-
- با سلام...من 29ساله ام و از ابتدا و بصورت مادرزادی بی اختیاری ادرار و شب ادراری دارم و همچنین 10سال پیش توسط دکتر ناوارد دکتر حسن فرهمند عمل شدم ولی متاسفانه مجاری ادرار و واژن را یکی کردند....حال سوال اینه که برای درمان شب ادراری و بی اختیاری جراحی صورت میگیره توسط شما یا خیر و اگه جواب مثبت است یک وقت ویزیت بدین ممنون
-
دکتر حسین کرمی
دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
کار من نیست
-
- با سلام خدمت دکتر کرمی عزیز
باقرلو هستم از شهرستان خوی , آذربایجان غربی براتون می نویسم از عوض مادرم.
آقای دکتر در مورد مادرم که مبتلا به سوزش مثانه است یک مشاوره مبسوط ازتون می خوام بلکه راه چاره برای مشکل مادرم بلکه از سوی شما بتونیم پیدا بکنیم ان شاالله.
از حدود سال 87 به این طرف مادرم مبتلا به نوعی سوزش در مثانه اش شده که با این که به قول خودش وقتی کمی ادرار در مثانه اش جمع میشه مثانه شروع میکنه به سوزش که باعث میشه به تعداد دفعات زیاد به دستشویی مراجعه کنه وقتی مثل انسان های سالم میخواد ادرارش رو نگه بداره سوزش مثانه اش شدت پیدا می کنه میره دستشویی میبینه که ادراش خیلی کم بوده و بعد از ادرار همون کم سوزش مثانه اش قطع میشه اوایل که به دکتر مربوطه در همین شهر خودمون خوی مراجعه کردیم آقای دکتر صدر با آزمایشهای سونوگرافی و غیره متوجه شدند که مثانه ایشان حجمش کوچیک شده و در یکی از بیمارستانهای تبریز به مثانه مادر پتاکس تزریق کردند که حجم مثانه به حال طبیعی و نرمال خودش تونست برگرده ما بعدش فکر کردیم دیگه درمان شده ولی بازهم از یکی دو روز به بعد زدن پتاکس بازهم سوزشش شروع شد. آقای دکتر صدر می دونستند که مادرم مبتلا به میگرن هستند که البته از همون سال87 با این ور تقریبا بهبود پیدا کرده و شاید سالی یک یا دو بار سردرد شدید بگیرند به همین خاطر اظهار کردند که مثانه مادرم شبیه سردرد میگرنی هستش و نمیشه واسش کار خاصی رو انجام داد .بازم رفتند تبریز یه دکتر دیگه مراجعه کردند اونم درمان نشتن در آب گرم رو به مادر پیشنهاد کردند که بازم افاقه نکردش بعد عکس ام آر آی از مثانه گرفته شد و مشخص شد که مثانه تمام ادرار رو خالی نکرده و مقداری از ادرار بعد از ادرار همچنان در مثانه باقی می مونه. همین چندروز پیش آقای دکتر فروغی در شهر خودمون به مادرم توصیه کردند که به یک ارولوژیست مراجعه بکنند و ادرارشون تحت نظر یک ارولوژیست کشت داده بشه و گفته بودند که به احتمال زیاد در کشت ادرار علت مشخص میشه همین دو روز پیش بازم یک آزمایش ادرار و قند خون و فشار خون ازشون گرفته شده بود که اونم نرمال بود.
خصوصیات مادرم: سن 45 قد 155 وزن 86 - از سال 80 تا 86 مبتلا به میگرن شدید از سال 86 به این ور خوب و بعضا برای پیشگیری از داروی شیاف استفاده می کنند اونم خیلی خیلی کم مگر که احساس کنند که سرشون می خواد درد کنه. به لحاظ ارثی هم در فامیل تیره خودمون مشکلات ادراری و مثانه و کلیه وجود نداره.
-------------------------------------------------
آقای دکتر درمورد خودم هم یه مشکلی برام پیش اومده اونم تقریبا یک الی دو سال بعد از اینکه من شروع کردم به روزه گرفتن از زمان رسیدن به سن تکلیفم .
راستش من برنامه های شما رو از تلویزیو هروقت که خونه باشم برنامه تلویزیونی شما داشته باشید دنبال می کنم و روزی شما در یکی از همی برنامه ها گفتید که علت ایجاد سنگ مثانه نه در سختی آب نوشیدنی بلکه در کم آب خوردن هستش راستش من الان 24 و نیم سال دارم و روزهای زمستان و پاییز برخلاف بهار و تابستان که معمولا کار کشاورزی می کنیم هم آب و چای زیاد مصرف می کنیم به شدت آب کمی رو مصرف می کنم و شاید اصلا در پاییز و زمستان روزی باشه که اصلا آب نخورده باشم والان همان سن 17 و 18 سالگیم نمی دونم کلیه هام یا مثانه ام شروع کردند به دفع سنگ های ریز که اون موقع تقریبا بزرگشون یک میلی متر بودند همرا با پودر سنگ که خود همین سنگها زرد متمایل به نارنجی بودند که سال به سال و به خصوص از زمانی که برنامه شما رو دیدم تقریبا مواظبت کردم که در آب رو به مقدار لازم مصرف بکنم البته در کنار چای که چای خور هستم خیلی زیاد. همو اوایل به همین دکتر به همین دکتر صدر مراجعه کردم و آزمایش ادرار دادم که همه چی نرمال بود. گفتن رسوب بوده و یه دون هقرص دادند که مصرف کردم و زمان اون موقع پاییز بود همون موقعی که معمولا کم آب می خورم و دقیقا الان طوری شده که واقعا خودم شب هنگام وقتی که رزه سنگ یا پودر سنگ دفع می کنم بر میگردم میبینم که در اون روز واقعا آب کمی یا چای حتی کمی رو مصرف کرده ام حتی سال گذشته همون روز اول ماه رمضان که روزه گرفته بودم واقعا ریزه سنگ هایی دفع کردم که به نسبت گذشته کمی بزرگ شده بودند که در موقع دفع هم باعث اذیتم شد که دیگه ترسیدم و روزه گرفتن رو ادامه ندادم.
خب آفای دکتر من باید چی کار کنم.
ممنونم از وقت ارزشمندی که میگذارید و جواب می دید.
با آرزوی بهروزی و موفقیت برای شما.-
دکتر حسین کرمی
دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
همه مشکل شما عصبی است
-
- باسلام.بنده یک کلیه بیشتر ندارم.26 سالمه.تازه عمل جراحی کردم.عوارض نبود کلیه دوم چیه لطفا راهنمایی کنین
-
دکتر حسین کرمی
دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
از دکترتان بپرسید
-
- با عرض سلام ، نتيجع سيتولوژي مثانه مادرم كه سنشون 77 سال است اين بود :
presence of few slightly atypical urothelial cells . دكتر هم بهايشون گفته كه بايد سيستوسكوپي انجامبدن. آيا اين جواب آزمايش خطرناك است آقاي دكتر؟ - با عرض سلام و خسته نباشید.
آقای دکتر دوست بنده دختر دوساله ای داره که امروز متاسفانه متوجه شدن عفونت کلیه داره از نوع شدید. بطوریکه خودبخود بچه تب میکرده و درد پا داشته ک دکتر مربوطه گفتن علتش همین عفونته. با توجه ب اینکه ساکن منطقه محروم سراوان در استان س و ب هس و امکان دسترسی به محل پیشرفته تر و مجهز تری رو نداره گفتم از شما راهنمایی و کمک بخوام. ادرار دخترش کدر و بدبو نشده فقط گاهی اوقات تیره میشه اما موقع استحمام اجازه دست زدن به واژنو نمیده. الان دکتر عمومی ک اونجا مشغول به خدمت هستن آمپول amikacin500 تجویز کردن که روزی نصف تزریقشه تا پونزده روز و استامینوفن و سفیکسیم. اگه کمک و راهنمایی بفرمایین ممنون میشم.-
دکتر حسین کرمی
دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
باید vcug انجام دهید تز نظر برگشت ادرار
-
- سلام اقای دکتر من ب خاطر بیماری پوستی ب اسم پی ال سی ب مدت 3 ماهه ک قرص متوتروکسات استفاده میکنم ک تو این مدت بعضی وقتا سوزش ادرار و گاهی درد در قسمت واژنم داشتم .چند بار ازمایش دادم اینم اخرین ازمایشم هست .موقعی ک روزه میگیرم احساس درد دارم .فقط هم روزهای جمعه قرص متوتروکسات استفاده میکنم
شما می توانید سوالات خود را در زمینه های مختلف کلیه، مجاری ادراری، زگیل تناسلی مردان و زنان و سایر بیماری های جنسی را از صفحه پرسش از دکتر بپرسید.
1-پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی نیاز نمی کنند.
2-پاسخ ها معمولا در کمتر از 48 ساعت پاسخ داده خواهند شد.
3-از پرسیدن چندین باره سوالات خودداری کنید.
4-برای پیدا کردن پاسخ سوال خود، کد رهگیری را یادداشت نمایید.
لطفا در متن سوال اطلاعات شخصی خود مثل نام و نام خانوادگی ، آدرس ، شماره تماس قرار ندهید.!!!!
چنانچه سوالی ندارید و به دنبال مقاله ای خاص هستید می توانید از باکس های زیر استفاده کنید:
مثانه
کلیه
زودانزالی
پروستات
واریکوسل
هیدروسل
زگیل تناسلی
مجرای ادراری
تلگرام دکتر حسین کرمی اورولوژیست
به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید.

