لیست پرسشها (10,840 پرسش)
حافظ پنجشنبه ۱۶ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 20222 مشاهده پرسش
با سلام و عرض ادب و خسته نباشید خدمت آقای دکتر حسین کرمی و همکاران عزیزشان
آقای دکتر اینجانب از همکاران شما و از اعضای هیئت علمی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل می باشم. پسر بنده 8 سالش است. حدود 10 ماه پیش یک عفونت مثانه گرفت و بعد از سونوگرافی جدار مثانه 7 میلی متر گزارش شد.(آنتی بیوتیک مصرف کرد.). در تهران که کنگره بودم باز یک درد جزئی گرفت و بعد از مراجعه به مرکز طبی کودکان تهران نوار مثانه گرفتند و گفتند فشار داخل مثانه را کمی زیاد نشان داد. آقای دکتر کجباف زاده و دکتر قهستانی 1/2 باکلوفن و 1/4 ترازوسین 2 برای شب و 1/2 باکلوفن برای صبح تزویج کردند. حدود 10 ماه است که دارو استفاده می کنند و اصلا" مشکلی هم ندارند.
آقای دکتر حضرتعالی چه دستوری می فرمائید. ممنون می شوم اگر راهنمائیم کنید.(در ضمن آقای دکتر پسرم موقع به دنیا آمدن امفالوسل با قطر 5 سانتی داشتند.)
با تشکر و احترام-
دکتر حسین کرمی
یکشنبه ۱۳ اسفند ۲( 2 سال پیش)
- نمایش سایر 1 پاسخ
-
- سلام آقای دکتر نوار مثانه چیه ونوار مثانه باید توسط خود پزشک معالج انجام بشه؟
-
دکتر حسین کرمی
شنبه ۲۰ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
مطلب سایت من را بخوانید
-
- با سلام و احترام . آقای دکتر دو سال پیش در چکاپ سالیانه در سونوگرافی متوجه وجود یک سنگ به قطر 5 میلیمتر در پل تحتانی کلیه شدم . در طول روز بیشتر از ده لیتر آب استفاده می کنم . و رژیم غذاییمو هم رعایت می کنم . جدیدا متوجه ایجاد یه سنگ دیگه درپل میانی فوقانی به قطر 4 میل شده ام . مادرم نیز کلیه سنگ ساز دارن . سنگ قبلی علی رغم ورزش و مصرف زیاد آب هنوز دفع نشده . کلیه راستم سنگ نداره . لطفا منو راهنمایی کنید که کاری باید انجام بدم بسیار ازتون قدردانم.
-
دکتر حسین کرمی
جمعه ۱۹ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
این سنگها نیاز به درمان ندارد
-
- سلام
خواهر بنده وارد ماه 7 بارداری شده است . هفته پیش با شکایت درد کلیه به پزشک متخصص جراحی کلیه و مجاری مراجعه کرده و بهد از انجام سونوگرافی سنگ کلیه در حالب تشخیص داده شده است . نظر پزشک سقط جنین بوده و تا کنون با مصرف داروی مسکن همچنان از درد شاکی است.
لطفن نظر خود را درمورد کاهش یا رفع درد و همچنین لزوم یا عدم آن بفرمایید.
باتشکر-پایدار و پیروز باشید-
دکتر حسین کرمی
پنجشنبه ۱۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
نه سقط نمی خواهد جهت درمان تشریف بیاورید
-
- با عرض سلام و خسته نباشید. من مبتلا به سیستینوری هستم که دکتر برای من سیترات سه بار در روز با دوز یک قاشق چایخوری در هر نوبت و کاپتوپریل ۲۵ میلی تجویز کرده اند. منتها phادار من با مصرف سیترات همیشه ۸ است. با مطالعه در سایتها متوجه شدم pH بالاتر از۷/۵ خطر تشکیل سنگهای نوع دیگر را دارد. این قضیه تا چه حد نگران کننده است؟ با تشکر از شما بابت وقتی که در پاسخگویی بیماران میگذارید.
-
دکتر حسین کرمی
پنجشنبه ۱۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
باید تحت نظر دکترتان باشید دکتر داخلی کلیه
-
- سلام. من تابستان آب زیاد میخوردم کمتر ادرار میکردم ولی الان دفع مایعات بیشتر از جذب آن شده.. نه سوزش دارم نه رنگ ادرار عوض شده.. روزی ده،دوازده بار مجبور ب سرویس بهداشتی هستم. اطفا کمک کنید ممنون
- سلام آقاي دكتر پدرم 71 سالشه و در اثر تصادفي كه در 8 سال پيش برايشان اتفاق افتاد ، قطع نخاع شده و دچار بي اختياري ادرار گرديدند . در اين مدت از روش هاي مختلفي مثل سوند فولي ، نلاتون و كاندوم شيت استفاده مي كرديم كه بهترين حالت براي ايشان سوند فولي بود چون علي رغم دقت و استريل كامل در هنگام سونداژ نلاتون ، اغلب دچار عفونت علي الخصوص در بيضه ها مي شدند.
الان چند ماهي است كه هنگام استفاده از سوند فولي ، ادرار از خروجي سوند خارج نمي شود و از نوك آلت و كناره هاي سوند خارج مي شود هنگامي كه سوند را خارج مي كنيم رسوب هاي كش دار پنير مانند به محل خروجي سوند در مثانه و ديواره ها چسبيده اين رسوبات در مواردي هم از نوك آلت با وجود سوند فولي هم خارج مي شوند با توجه به اين مشكل و با بستري در بيمارستان توسط پزشك متخصص سيستوسكپي انجام و مثانه شستشو شده و به تجويز پزشك از كاندوم شيت و 6 بار نلاتون استفاده شد حجم ادرار هم در سونداژ با نلاتون 250 تا 450 سي سي مي باشد ولي اين بار هم دچار عفونت و تورم و سفتي بيضه ها شد كه با بستري در بيمارستان و يك دوره انتي بيوتيك وريدي تورم بيضه ها از بين رفته و رنگ ادرار شفاف است ولي با توجه به دستور پزشك مبني بر استفاده از فولي متاسفانه بازهم ادرار از حاشيه فولي و سر آلت خارج مي شود و سوند فولي گير مي كند لازم به ذكراست براي رفع گرفتگي سوند با سرنگ 50 سي سي از خروجي بيروني سوند به داخل مثانه تزريق مي كنيم تا گرفتگي از بين برود ولي در برخي موارد بازهم با مشكل روبرو هستيم خواهش مي كنم دستورات خودتون رو به ما اعلام كنيد-
دکتر حسین کرمی
پنجشنبه ۱۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
سوند بگذارید - نمایش سایر 3 پاسخ
-
- سلام
از حدود یک سال پیش این علائم را داشتم که برایتان شرح می دهم:
1-در دستشویی وقتی ادرار می کردم احساس می کردم که کامل تخلیه نمی شم و بعد از ادرار چند قطره ادرار از من خارج می شد .
2-چون کامل تخلیه نمی شم و بعد از آن بار دستشویی رفتن مجدد دو یا سه بار به دستشویی میرفتم و در هر بار مقدار کمتری ادرار می کردم .
3-پس از آن تا مدت زیادی بعد از ادرار احساس حبس ادراری شدید داشتم .
4-اغلب اوقات بعد ادرار حس احتباس ادراری شدید داشتم و با وجود ادرار داشتن نمی توانستم ادرار کنم و در پی آن چند قطره ادرار خارج می شد .
همچنین بعضی بعد از عطسه سرفه و خندیدن با صدای بلند پریدن و یا در حالت عادی ایستاده و نشسته بی اختیار چند قطره ادرار از من خارج می شود
پس از مراجعه به پزشک و انجام معاینات لازم نتیجه این معاینات را برایتان درج کردم
نتیجه عکس برداری از مجاری ادراری :
در بررسی RUG به عمل آمده از بیمار پس از تزریق ماده حاجب از طریق سوند در ابتدای مجرا مسیر مجرای قدامی به صورت نرمال رویت گردید ---Filling defect و نامنظمی رویت نگردید .
نتیجه سونوگرافی از کلیه و مثانه و پروستات :
کلیه راست به دیامتر طولی 102 م.م و کلیه چپ به دیامتر طولی 100 م.م هردو با ضخامت و اکوی پارانشیمال نرمال مشاهده گردیدند---تصویری از سنگ و یا هیدرونفروز و یا هیدرویورتر در کلیه ها مشاهده نشد---دیستال حالب ها نرمال رویت شد---مثانه با شکل و حجم طبیعی و ضخامت جداری نرمال و فاقد توده و یا سنگ رویت شد---پروستات به ابعاد 36×22×22 م.م و حجم 9 سی سی رویت شد---PVR در حدود 4 سی سی رویت شد
لطفا منو راهنمایی کنید .-
دکتر حسین کرمی
جمعه ۱۹ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
کاملا طبیعی است
-
- سلام دکتر،مردی 33 ساله از اهواز هستم در تاریخ 93/10/03 عمل جراحی کلیه چپ(pcnl )در بیمارستان امام خمینی انجام دادم،الان با گذشت یک هفته از ترخیص از بیمارستان،ادرارم همراه با خون می باشد،آیا این حالت طبیعی است و نگرانی در این زمینه وجود دارد؟لازم به ذکر است در کلیه چپ فنری گذاشته شده که تا مثانه ادامه دارد.(سیستوسکوپی). با تشکر.
-
دکتر حسین کرمی
جمعه ۱۲ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
به دكترتان مراجعه نماييد
-
- با سلام و خسته نباشید.
نتیجه سونوگرافی
کلیه راست به طول 103میلیمتر وکلیه چپ به طول 105میلیمتر اندازه کیری شد.
در کلیه سمت راست سنگی به طول 5.1 میلیمتر و درکلیه سمت چپ سنگی به طول 3.5میلیمتر بدون هیدرونفروز دیده میشود.(خانمی 42 ساله هستم)
راه های درمان چیست؟
متشکرم-
دکتر حسین کرمی
جمعه ۱۲ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
نياز به درمان ندارد
-
شما می توانید سوالات خود را در زمینه های مختلف کلیه، مجاری ادراری، زگیل تناسلی مردان و زنان و سایر بیماری های جنسی را از صفحه پرسش از دکتر بپرسید.
1-پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی نیاز نمی کنند.
2-پاسخ ها معمولا در کمتر از 48 ساعت پاسخ داده خواهند شد.
3-از پرسیدن چندین باره سوالات خودداری کنید.
4-برای پیدا کردن پاسخ سوال خود، کد رهگیری را یادداشت نمایید.
لطفا در متن سوال اطلاعات شخصی خود مثل نام و نام خانوادگی ، آدرس ، شماره تماس قرار ندهید.!!!!
چنانچه سوالی ندارید و به دنبال مقاله ای خاص هستید می توانید از باکس های زیر استفاده کنید:
مثانه
کلیه
زودانزالی
پروستات
واریکوسل
هیدروسل
زگیل تناسلی
مجرای ادراری
تلگرام دکتر حسین کرمی اورولوژیست
به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید.

