لیست پرسشها (11,111 پرسش)
زهرا پنجشنبه ۸ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 436 مشاهده پرسش
سلام خسته نباشید آقای دکتر من دختر 29 ساله هستم آزمایش ادار و خونم مشکلی نداره خوبه فقط بعضی اوقات هم کلیه هام درد میکنه و هم اطراف نافم پایین شکمم درد شدید کمی هم عفونت ادراری داشتم هر 12 ساعت سفکسیم میخورم الان بهترم عفونت ندارم سونگرافی نرفتم ولی خیلی نگران کلیه هام هستم کمربند پشمی میبندم بعضی موقع ها بهتر میشه راهنمایی ام کنید ممنون .- بنده آموزگار واهل اهواز می باشم چند روز پیش پسر 11 ماهه ام ( 11 ماه و 3 هفته ) تب شدید کرده بی قرار شده و به شکل عجیبی شروع به گریه کردن کرد ، به ناچار او را پیش متخصص اطفال بردم و به سفارش پزشک یک سونوگرافی انجام دادم که نتیجه آن را برای شما به همراه نتیجه سی تی اسکن ضمیمه میکنم . اکنون از شما جهت انجام اقدامات بعدی راهنمایی می خواهم لازم به ذکر است که گریه کودک فقط به آن یک ساعت ختم شد و هم اکنون پسرم در وضعیتی بسیار خوب از هر لحاظ به سر می برد . خواهش می کنم در این زمینه مرا راهنمایی بفرمایید . ( ابتدا باید چکار کنم ، پیش چه دکتری بروم ( با چه تخصصی )، دکتری را مدنظر دارید ( در اهواز البته ) و مواردی که به نظرتان مهم می باشد را لطفا برای من شرح بدهید . از شما پیشاپیش بابت پاسخگویی به سوال و راهنمایی سپاسگزارم.
-
دکتر حسین کرمی
پنجشنبه ۸ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
حتما بايد بررسي شود من در خدمتم ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
-
- عرض سلام وخسته نباشید خدمت اقای دکتر
من دوهفته پیش سیستسکوپی وسنگ شکن کردم اما هنوز درد در ناحیه پهلو وزیر دنده هام دارم اقای دکتری که من سنگ شکن کردن فرمودن که سنگ کوچک وبیشتر شبیه لج داخل حالبم گیر کرده بود وکلیم التهاب داشته وبزرگ شده بود وداخل سونوگرافی هیدرونفروز گزارش شده بود اما من بعداز دوهفته هنوز درد دارم قرص سفکسیم وسیپروفلوکساسین ورباتینکس وقطره سنکل استفاده کردم از شما خواهش میکنم راهنماییم کنین
سپاسگزارم - کسی کلیه لازم داشت من میفروشم دکتر سالم سالمم دکتر 19 سالمه گروه خونیم o+ حالا شما از روی انسانیت پاکش کن ما میذاریم با حساب این که دکتری
-
دکتر حسین کرمی
سه شنبه ۶ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
كار من نيست
-
- سلام من سمت راست شکمم درد میکنه بطوریکه وفتی دستمو میزارم روش فشار میدم دردش اروم میشه یا به همون سمت میخوابم دردش ساکت میکشه حتی موقع نفس کشیدن درد میگیره بنطرتون من ناراحتی کلیه دارم.و اینکه دفع ادارار زیاد دارم.قبلا عفونت ادراری شدید داشتم که رفع شده.حدود دوماه پیش کیست تخمدان داشتم که رفع شده.تازگی موقع نزدیکی زیر دلم درد میگیره.
-
دکتر حسین کرمی
دوشنبه ۵ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
بايد بررسي شويد
-
- ببخشید آقای دگتر .... من همون فرد ۵۵ ساله ام . شاید لازم باشه این رو هم بگم که خونی که من میبینم به شکل رگه ، به شکل شن مانند و ور حد یک قطره یا یک عدس است . باز هم ازتون عذر می خوام .
-
دکتر حسین کرمی
دوشنبه ۵ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
بايد سيستوسكوپي شويد
-
- با سلام، من خانم و 24 ساله هستم از وقتی که ازدواج کردم یعنی حدود 4 ماه پیش مشکلی برام پیش اومده، موقه ادرار، ادرارم مستقیم نمیریزه بلکه به سمت چپ یا به سمت راست منحرف میشه، به دکتر اورولوژیست مراجعه کردم برام سونوگرافی نوشت و گفت که وضعیت مثانه و کلیه نرماله و احتمال عفونت داد، برام انتی بیوتیک تجویز کرد اما تاثیری نداشت، ضمنا بعد از اینکه خودمو میشورم احساس خروج ادرار به صورت یکی دو قطره دارم،قرص فنازوپریدین استفاده کردم و چند بار قطره های نارنجی روی دستمال مشاهده کردم لذا از بابت خروج قطره ها مطمئنم، خیلی از این دو موضوع رنج میبرم و باعث ایجاد وسواس در من شده، ایا من باید جراحی بشم؟ یا با دارو برطرف میشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
-
م جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
لطفا به این پرسش من پاسخ بدین: - نمایش سایر 1 پاسخ
-
- با سلام . من پنجاه و پنج سال دارم . فشار خون بالا داشتم که با مصرف متورال اکنون به حالت نرمال قرار دارد .نزدیک به سه سال است که به صورت خودسرانه مصرف آسپرین را انجام میدهم . روزانه یک عدد . خونم رقیق است و فشار خون نرمال دارم . خستگی و تب و ضعف بدنی و کاهش اشتهای محسوس ندارم . استخوان درد و سر درد هم ندارم اما مدتی است که درد کلیه دارم و گاهی و نه همیشه چیزی شبیه خون یا خونابه در ابتدای ادرارم مشاهده میکنم . میخواستم ببینم ممکن است سرطان کلیه داشته باشم یا چیز دیگری یا به خاطر آسپرین است با توجه به اینکه اولین بار است که چیزی شبیه خون در ادرارم میبینم . سال گذشته هم آزمایش کامل دادم که مشکلی وجود نداشت . ؟؟؟ بسیار نگرانم و قطعا به پزشک مراجعه میکنم اما برای اطمینان نسبی با شما ارتباط برقرار کردم .
-
دکتر حسین کرمی
دوشنبه ۵ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
بايد بررسي شويد
-
- با سلام و عرض أدب خدمت آقاي دكتر
من ٧٢ ساله هستم كه ٧ سال پيش بدليل بزرگي پروستات عمل پروستات باز انجام داده ام و طَي أين مدت هيچ مشكلي نداشته ام. اخيرا با چند بار انجام سونوگرافي، در مرحله اول ٢٤٨ سي سي و در مرحله بعدي ١٦٤ سي سي حجم إدرار باقيمانده در مثانه مشاهده شد. با توجه به اينكه كليه ها كاملا سالم بوده و هيچگونه سنگ مثانه و ضايعه و توده اي مشاهده نشد و بيماري ديابت و ... ندارم و هيچگونه درًد و مشكلي ندارم و تنها نگراني ام عوارض ناشئ إز عدم تخليًه كامل إدرار مي باشد. لطفا در صورت امكان در أين خصوص راهنمايي فرماييد-
دکتر حسین کرمی
دوشنبه ۵ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
بايد نوار عصب مثانه بگيريد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
-
- سلام آقای دکتر لطفا نظر تان در مورد این نتیجه پاتولوژی عمل مثانه پدر 80 ساله ام اعلام فرمائید چه اقدامی موثر می باشد
-
دکتر حسین کرمی
دوشنبه ۵ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
سرطان مثانه است
-
شما می توانید سوالات خود را در زمینه های مختلف کلیه، مجاری ادراری، زگیل تناسلی مردان و زنان و سایر بیماری های جنسی را از صفحه پرسش از دکتر بپرسید.
1-پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی نیاز نمی کنند.
2-پاسخ ها معمولا در کمتر از 48 ساعت پاسخ داده خواهند شد.
3-از پرسیدن چندین باره سوالات خودداری کنید.
4-برای پیدا کردن پاسخ سوال خود، کد رهگیری را یادداشت نمایید.
لطفا در متن سوال اطلاعات شخصی خود مثل نام و نام خانوادگی ، آدرس ، شماره تماس قرار ندهید.!!!!
چنانچه سوالی ندارید و به دنبال مقاله ای خاص هستید می توانید از باکس های زیر استفاده کنید:
مثانه
کلیه
زودانزالی
پروستات
واریکوسل
هیدروسل
زگیل تناسلی
مجرای ادراری
تلگرام دکتر حسین کرمی اورولوژیست
به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید.

