فرهنگ شنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 469 مشاهده پرسش
سلام آقای دکنر. خسته نباشید
سوالم این است که موقعی که ارضا می شوم اسپرم بیرون نمی آید حدود یک ماه است. که اینطوری شده ام با تشکر-
دکتر حسین کرمی شنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
دارو میخورید؟
-
- با عرض سلام خدمت آقای دکتر..من ۳۰ سال سن دارم و سه سال و نیم هست که ازدواج کردم..به تازگی چند زائده مانند گوشت اضافه که به صورت تقریبا پراکنده و دور از هم میباشند روی قسمت بالای تنه آلت شوهرم به وجود آماده(یعنی تقریبا نزدیک به زیر شکم) البته دو سه ماه پیش یک یا دو عدد از این زائده ها را دیده بودیم و متاسفانه توجهی مکردیم و الان بعد از گذشت این سه ماه چون دو سه تای دیگر هم اضافه شده در اینترنت سرچ کردم و متوجه شدم که زگیل تناسلی هستند،سوال من این است که خودم آزمایش پاپ اسمیر دادم حدود دوهفته پیش و جواب آزمایش نرمال و طبیعی بود و سونو داخلی هم انجام دادم که هیچگونه فیبروم ،کیست و عفونتی مشاهده نشده بود..حال خواستم بدونم آیا این امکان وجود دارد که من هم زگیل تناسلی داشته باشم و راه فهمیدن آن چیست و سوال دومم هم این است که آیا شوهرم که دچار زگیل تناسلی شده نشان دهنده این است که با زن دیگری جز همسرش رابطه جنسی داشته و خیانت کرده است؟
-
دکتر حسین کرمی شنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
نه ویزیت توسط متخصص زنان
-
- سلام دکتر عزیز.
برای زود انزالی و عدم نعوظ به پزشک متخصص رفته و بدون هیچ معاینه و ازمایشی برای بنده دارو تجویز کرده است.
اسم داروها (امپول تستسترون هر هفته یک عدد به مدت 5 هفته.قرص مکمل های غذایی نیچرمید هفته ای یک عدد.قرص فلوکستین هرشب.)
اقای دکتر نظرخودتونو بگین و منو راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون-
دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
قطع کنید باید بررسی شوید
-
- سلام وقت بخیر اقای دکتر من35 سالمه جدا از مشکل زود انزالی که برای بهتر شدنش از اسپره من پلاس استفاده کردم .چیزی که خیلی زیاد فکرمو مشغول کرده کاهش چشم گیر میل جنسی من هست من تا 2سال گذشته روزی 3تا4 بار میل به نزدیکی داشتم ولی حالا پیش میاد هفته 1بارهم ندارم لطفآ کمکم کنید متشکرم
-
دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
همه روحی است
-
- سلام آقای دکتر:58سال سن دارم.18ماه قبل به دلیل سرطان رکتوم28جلسه پرتودرمانی بعدجراحی بعد6جلسه شیمی درمانی شدم .به لطف خدا خوب شدم اما مشکلم این است که برغم داشتن میل جنسی نعوظ بسیارضعیفی دارم ونمی توانم مقاربت بکنم آیا می توانم ازداروی خاصی استنفاده بکنم لطفا" راهنمایی بفرمائید با آرزوی سلامتی برای شما خدا نگهدار
-
دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
عارضه رادیو تراپی است
-
- سلام دکتر جان
من مشکل نعوظ الت دارم البته در حالت عادی مشکلی ندارم گاهی صبحا که بیدار میشم مثل سنگ سفته
لی تا حالا دوبار نزدیکی داشتم با دوست دخترم که اول بسم ا.. که پیشش میرم سفت میشه ولی در حین عشق بازی کم کم میخوابه بعد مشکلم شرو میشه که وقت دخول که میرسه دیگه سفت نمیشه و متوسط در حدی که خم میشه دخول انجام میدم ولی سفت نمیشه در حد متوسط بعضی وقتا در حین تلمه زدن میخوابه این مورد در خوابیدن دوباره بیشتر اتفاق می افته خوابیدن سری دوم با فاصله یک ونیم تا دو ساعته ــــــــــــــــــــــ مشکل دومم مربوط به بیضه هامه یکی از بیضه هام چند مدته که درد میکنه مدته زیادی فک کنم سه سالی هست شایدم بیشتر دردش شدید نیست ولی اگه ضرب کوچیکی ببینه بعضی قتا حتی با لمس کردن خودم یا دوس دخترم هم درد میگیره در حالت عادی دردی نداره و لی با انگشت ضربه خیلی ضعیفی هم وارد کنم درد میگیره ممکنه نعوظ التم مربوط به بیضه هام باشه؟؟؟
ممنون میشم اگه پاسخ بدین و از نگرانی در بیارین-
دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
باید بررسی شوید
-
- با سلام
ببخشید من خیلی نگرانی و کارم هروز گریه است
لیزر موهای زائد انجام میدادم و نمیدونم ک دلیل زگیل من میتونه باشه یا نه..
متوجه شدم ک زگیل تناسلی گرفتم و تعدادشون کم بود و توی یک جلسه سوزوندنشون،از زگیل هیچ اطلاعاتی نداشتم و دکترم هم چیزی نگفت و من خواهش میکنم ک راهنمایی کنید منو چون تا حالا رابطه ای نداشتم و ۲هفته بعداز درمان با نامزدم رابطه اما نه دخول'شیطنت' داشتم وقتی بعدش اطلاعات پیدا کردم در این زمینه،کلی ترسیدم ک نکنه نامزدم هم ب این ویروس مبتلا شده و خیلی ناراحتم و دلم میخواد نامزدیمو بهم بزنم چون نمیتونم بیان کنم و ترس بیشتر سرایا ب اونه - سلام دکتر من چند وقتی است که دچار زگیل تناسلی شدم و درمان کردم اما باز هم برگشت با روش اسید اما چند جلسه هست که دارم کرایومیکنم بهتر جواب داده تقریبا همش داره میره اما اونایی که توی واژن زدم چطور درمان میشه؟ پاپ اسمیرم نوع بد خیم و خطرناک زگیل نبوده میتونم واکسن رو بزنم 23 سالمه
- مدتیست با خانم جوانی ازدواج کردم پس از چندی دانه های قهوه ای رنگ روی الت تناسلی ظاهر شد . و مدتیست تعداد دانه های قهوه ای رنگ افزایش پیدا کرده . داروها و پمادهائی که پزشکان دادند تاثیری نداشته و خیلی نگرانم . لطفا مرا راهنمائی کنید .. با تشکر از شما
-
دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
پزشگ پوست بروید
-
- دکتر ارجمند با سلام و احترام.
خانمی 32 ساله هستم برای اولین بار چند روز پیش به بیماری تبخال تناسلی مبتلا شدم در صورتی که همسرم کاملا سالم است . نمیدانم چگونه مبتلا شدم.البته یک خرگوش خانگی هم داریم نمیدانم ارتباطی به این مشکل دارد یا نه ? در اینترنت عکسهای مرتبط با این بیماری را دیدم و وحشت همه وجودم را گرفت. من در حال حاضر حدود 12تای جوش ریز دارم آیا ممکن است دوباره عود کند و از همه مهمتر در هر بار عود کردن ممکن است تعداد آن بیشتر شود و کارم به بیمارستان کشیده شود. در صورت بچه دار شدن اگر سزارین شوم احتمال ابتدا فرزند صفر است یا ممکن است با وجود سزارین بازهم مبتلا شود. با تشکر فراوان خواهش میکنم با پاسخگویی مرا از این کابوس نجات دهید.
شما می توانید سوالات خود را در زمینه های مختلف کلیه، مجاری ادراری، زگیل تناسلی مردان و زنان و سایر بیماری های جنسی را از صفحه پرسش از دکتر بپرسید.
لطفا در متن سوال اطلاعات شخصی خود مثل نام و نام خانوادگی ، آدرس ، شماره تماس قرار ندهید.!!!!
چنانچه سوالی ندارید و به دنبال مقاله ای خاص هستید می توانید از باکس های زیر استفاده کنید:
مثانه
کلیه
زودانزالی
پروستات
واریکوسل
هیدروسل
زگیل تناسلی
مجرای ادراری
تلگرام دکتر حسین کرمی اورولوژیست
به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید.