لیست پرسشها (18,974 پرسش)
مینو دوشنبه ۱۱ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 502 مشاهده پرسش
سلام دکتر من ازتون سوالی پرسیدم که جواب ندادید همسر من ناتوانی جنسی داره آیا آزمایش خون برای تستوسترون و آزمایش سونوگرافی کافیه برای اینکه ثابت کنه مشکل جسمی نیست و روحیه؟- سلام
جناب دکتر من یک سالی است که در هنگام رابطه جنسی حالت نعوضی بین 30درصد تا50درصد دارم آیا ضعف نعوض درمان دارد؟وآیا این درمان همیشگی است؟
لطفا پاسخ دهید.ممنون-
دکتر حسین کرمی
سه شنبه ۵ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
باید علت بررسی شود
-
- با سلام
چند روزی است پس از زدن موهای تناسلی متوجه حضور ضایعه ای بر روی تنه آلت تناسلی به صورت دو جوش مانند کوچک نسبتا گوشتی قهوه ای تیره با سایز کمتر از یک میلیمتر شدم. این مورد آیا زکیل است؟ عکس را به پیوست فرستادم یکی از ضایعه ها را با سر ناخن از بین بردم و دیگری موجود است
لطفا نظر خود را بیان کنید
لازم به ذکر است چند دکتر متخصص رفتم دو نفر گفتند به نظر نمی اید زگیل باشد ولی اظهار نظر خاصی نیز نکردند دکتر سوم گفت زگیل است.
کل این قسمت را برداشتم و به ازمایشگاه فرستادم که هنوز جوا ب نیامده با توجه به اینکه ضایعه کوچک و فاقد ترشحات هم بوده ایا نظر شما هم زگیل است و ایا در ازمایش نمونه برداری پاتولوژی امکان تشخیص صحیح هست؟
عکس را هم به پیوست ارسال میکنم و هم ادرس اپلود شده ان را میگذارم
http://8pic.ir/images/wyxd7s9958yne358p855.jpg
متشکرم - سلام، خواستم بدونم واكسن گارداسيل براي تبخال تناسلي هم زده ميشه؟ تجويز ميشه؟ يا راهكاره بيهوده ايه؟
- میشه قرصی بهم معرفی کنید که هم آلت رو سفت نگه داره هم تاخیری باشه؟
- سلام اقایه دکتر خسته نباشید داروی هست که بهم معرفی کنی که هم دیر انزال شهم هم الت تناسلی سف بشه
-
دکتر حسین کرمی
دوشنبه ۴ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
با نظر پزشگتان بايد داده شود
-
- با سلام و خسته نباشید می خواستم بدونم در صورت وجود زگیل تناسلی داخل دهان راه های درمان آن به چه صورت است آیا میتوان از محلول های اسیدی و یا پادوفیلین استفاده کرد ؟ایا شما درمان را انجام می دهید در صورت امکان دکتر و مرکز جهت درمان زگیل های تناسلی داخل دهان و روی لثه را معرفی کنید
- ببخشید یادم رفت اینم اضافه کنم، گفتم همسرم ناتوانی جنسی داره و رفتیم دکتر، آخرسر دکتر گفت شما ممکنه باهم تناسب جنسی نداشته باشید، میشه؟! همسرم از من خوشش اومد وباهم ازدواج کردیم الان چرابی میله نمیدونم، کمکم کنید زندگیم داره از بین میره.
-
دکتر حسین کرمی
دوشنبه ۴ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
بايد روانكاوي شويد با دكتر ستوده
-
- با سلام 4ماه از ازدواجم میگذره و هنوز دخترم،آلت همسرم حین رابطه نعوظ خودشو از دست میده و مایعی هم نمیاد، دکتر رفته آزمایش هورمون و سونوگرافی گرفتن گفتن کافیه مشکلی نیست از نظر جسمی و مشکل روحیه، گفتن به روانپزشک مراجعه کنید،دکتر با من حرف زد گفت طلاق بگیر درمان سختی داره تازه اگه درمان بشه، آیا این دوتا آزمایش کافیه؟این مشکل حل میشه؟ چیکار کنم من همسرمو خیلی دوست دارم، کمکم کنید؟
-
دکتر حسین کرمی
سه شنبه ۵ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
باید علت ان بررسی شود
-
- سلام.
چند وقت پیش همسرم متوجه یک زایده مشکوک در قسمت مقعدش شد. بنظرمون اومد که ممکنه تبخال باشه.
این در حالیه که رابطه جنسی مشکوک نداریم و بنئه هم دچار چنین زائده ای نیستم. قبل از اینکه فرصت مراجعه به دکتر رو پیدا کنیم 3 زایده کوچکتر هم در اطراف همون زائده اولی دراومد. یک هفته بطور مداوم با بتادین و سرکه سیب شستشو داد که زائده های بعدی همه از بین رفتن، ولی اون اولی هنوز هست.
سوالم اینه که ایا ممکنه تبخال باشه؟ و اگه هست پس چرا من دچار چنین چیزی نیستم؟ و منشا اون از کجا میتونه باشه؟-
دکتر حسین کرمی
شنبه ۹ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
ویزیت متخصص پوست
-
شما می توانید سوالات خود را در زمینه های مختلف کلیه، مجاری ادراری، زگیل تناسلی مردان و زنان و سایر بیماری های جنسی را از صفحه پرسش از دکتر بپرسید.
1-پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی نیاز نمی کنند.
2-پاسخ ها معمولا در کمتر از 48 ساعت پاسخ داده خواهند شد.
3-از پرسیدن چندین باره سوالات خودداری کنید.
4-برای پیدا کردن پاسخ سوال خود، کد رهگیری را یادداشت نمایید.
لطفا در متن سوال اطلاعات شخصی خود مثل نام و نام خانوادگی ، آدرس ، شماره تماس قرار ندهید.!!!!
چنانچه سوالی ندارید و به دنبال مقاله ای خاص هستید می توانید از باکس های زیر استفاده کنید:
مثانه
کلیه
زودانزالی
پروستات
واریکوسل
هیدروسل
زگیل تناسلی
مجرای ادراری
تلگرام دکتر حسین کرمی اورولوژیست
به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید.

