اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

متخصص پروستات چه دکتری است؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

متخصص پروستات معمولاً اورولوژیست (Urologist) است.

توضیح بیشتر:

اورولوژیست پزشکی است که در زمینه‌ی دستگاه ادراری مردان و زنان و همچنین دستگاه تناسلی مردان تخصص دارد. از آنجا که پروستات غده‌ای در دستگاه تناسلی مردان است، بررسی و درمان بیماری‌های مربوط به آن مانند التهاب پروستات (پروستاتیت)، بزرگ شدن خوش‌خیم پروستات (BPH) و سرطان پروستات توسط پزشک اورولوژیست انجام می‌شود.

شرایطی که نیاز به مراجعه به اورولوژیست دارید:

برای مشکل پروستات به چه دکتری مراجعه کنیم

 برای مشکل پروستات باید به  متخصص اورولوژی مراجعه کنید.

پرستات چقدر شایع است؟

بزرگی پروستات شایع ترین علت مشکلات تخلیه ادرار در مردان بالای 50 سال می باشد. علت بزرگی پروستات ناشناخته است اما احتمال بروز آن با افزایش سن بیشتر می شود. 50% مردان بالای 50 سال و 90% مردان بالای 80 مبتلا به بزرگی خوش خیم پروستات هستند.

شرح حال یک بیمار با بزرگی پروستات

آقای 55 ساله که  از مشکل در ادرار کردن شاکی است. او می گوید هنگام دستشویی از زورزدن برای تخلیه ادرار استفاده می کند. شروع ادرار کردن با تأخیر می باشد. ادرار 2 شاخه و قطره قطره می آید و ادرار بیمار کاملاً تخلیه نمی شود. او می گوید شبها مجبور است جهت تخلیه مثانه 2 یا 3 بار از خواب بیدار شود و هر 1 تا 2 ساعت باید برای تخلیه مثانه به دستشویی برود و در بعضی از مواقع در صورت عدم دسترسی به دستشویی ممکن است خروج ناگهانی و خودبخودی ادرار اتفاق بیفتد.

سرعت پرش ادرار ایشان کاهش پیدا می کند و اظهار  می دارد که این مشکل تکرر و عدم تخلیه کامل مثانه زندگی ایشان را به درجاتی مختل کرده است. تشخیص پزشک پس از انجام سونوگرافی از بیمار بزرگی غده پروستات را نشان می دهد که حدود cc100 ادرار در داخل مثانه باقی مانده است.

 

دکتر پروستات

برای پروستات به چه دکتری مراجعه کنیم؟ قطعا برای درمان پروستات می بایست به دکتر متخصص ارولوژی مراجعه کرد. دکتر حسین کرمی سالهاست که در زمینه ی درمان بزرگی پروستات و سرطان های مرتبط با آن در حال فعالیت است. برای مشاوره با ایشان و یا پرسش از دکتر می توانید بر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

درمان قطعی سرطان پروستات بدخیم

پروستات مربوط به کدام تخصص است؟

مربوط به متخصص مردان و اورولوژیست است 

غده پروستات چیست؟

پروسات عضوی به اندازه یک گردوی  کوچک است که در قسمت خروجی مثانه قرار گرفته است. پروستات به معنی غده رشد کننده می باشد. به علت بزرگی پروستات گردن مثانه دچار انسداد می شود و باعث اختلال در خروج ادرار می شود. پروستات در دو مرحله از سن بزرگ می شود که عبارتند از هنگام بلوغ و پس از 35 سالگی که علائم آن پس از 50 سالگی خودش را نشان می دهد.

علت بزرگی پروستات چیست؟

علت بزرگی پروستات ناشناخته است ولی بیشتر با افزایش سن، افراد مبتلا به بزرگی پروستات می شوند.

عکس پروستات

شکل بزرگی پروستات
شکل بزرگی پروستات
عکس سرطان پروستات
عکس سرطان پروستات

علائم بزرگی پروستات

بیمارانی که علائم گفته شده را دارند باید به پزشک متخصص ارولوژی مراجعه کنند تا تحت درمان قرار بگیرند. بر اساس شدت انسداد مجرا توسط پروستات، علامت های تخلیه مشکل ادرار به خفیف – متوسط و شدید تقسیم می شوند. نوع خفیف آن که علامتهای ادراری خیلی ضعیف است نیاز به درمان ندارد. دو نوع متوسط و شدید علامت های انسدادی و تحریکی از قبیل: کاهش سرعت جریان ادرار، جریان ادرار، باریک آمدن ادرار و قطع و وصل شدن ادرار، تکرر مزمن ادرار در روز و شب که بیمار را از خواب بیدار می کند و عدم تخلیه کامل ادرار می باشد.

نکته مهم این است که ممکن است مصرف داروهایی از قبیل سرماخوردگی، داروهای اعصاب و مصرف الکل باعث احتباس و بندآمدن ادرار این افراد شود.

تشخیص بزرگی پروستات

روشهای تشخیصی بزرگی پروستات کدامند؟

سونوگرافی از پروستات

معاینه از طریق انگشت توسط پزشک متخصص ارولوژی که بزرگی پروستات تشخیص داده می شود.
اندازه گیری و آزمایش PSA خون که در سرطان پروستات بالا می رود.
اندازه گیری سرعت پرش ادراری با دستگاه نوار مثانه

درمان پروستات

همه بیماران نیاز به عمل جراحی ندارند. بسته به شدت علامتهای ادراری درمان متفاوت است. اولین قدم درمانی استفاده از داروهای پروستات است که باعث گشاد شدن گردن مثانه و خارج شدن راحت ادرار از مثانه می شوند. در صورت عدم جواب به درمان دارویی و احتباس ادراری بهترین درمان جراحی پروستات است که به دو روش بدون شکاف شکمی یا عمل TURP و یا با شکاف کوچک بالای مثانه انجام می شود که با این عملها انسداد برطرف شده و بیمار احسا راحتی تخلیه ادرار را پیدا می کند.

سوزش و تکرر ادرار، خونریزی خفیف و خروج غیر ارادی به صورت اضطراری تا 6 هفته پس از عمل طبیعی است. توصیه های اینجانب برای جلوگیری و درمان بزرگی پروستات عبارتند از:

✔️ مراجعه تمام مردان بالای 50 سال به پزشک متخصص ارولوژی جهت معاینه پروستات

✔️ انجام آزمایشات لازم از جمله PSA و درمان به موقع توصیه می شود.

هیدروکلروتیازید و پروستات

آنتی ژن اختصاصی پروستات (PSA) ماده ای است که توسط سلول های غدد پروستات (اعم از سلول های نرمال و سلول های سرطانی) ساخته می شود. PSA بیشتر در مایع منی یافت می شود، اما مقدار کمی از آن در خون نیز وجود دارد. اکثر مردان سالم (بدون سرطان پروستات) دارای سطح PSA کمتر از 4 نانوگرم در هر میلی لیتر خون (ng/ml) هستند. بالا رفتن سطح PSA، باعث افزایش ریسک ابتلا به سرطان پروستات می شود. در زمان سرطان پروستات معمولاً سطح PSA بالاتر از 4 نانوگرم بر میلی لیتر خون می باشد. با این وجود، سطح PSA زیر 4 عدم سرطان پروستات را تضمین نمی کند. حدود 15% از مردانی که PSA کمتر از 4 داشته اند، در آزمایش نمونه برداری به عنوان فرد مبتلا به سرطان پروستات تشخیص داده شده اند.

برخی از داروها روی سطح PSA تأثیر می گذارند. دیورتیک های تیازیدی، مانند هیدروکلروتیازید (HCTZ) نوعی قرص ادرار آور (قرص آب) می باشند که اغلب برای درمان فشار خون بالا تجویز می شوند.

برای مردانی که به سرطان پروستات مبتلا نیستند، نمی توان با اطمینان گفت که کاهش سطح PSA مفید است. در برخی موارد با کاهش سطح PSA خطر ابتلا به سرطان پروستات نیز کاهش می یابد، اما ممکن است در برخی موارد دیگر، با پایین آمدن سطح PSA -بدون تأثیر بر خطر ابتلا به سرطان پروستات- در نتایج آزمایش سرطان پروستات خطا ایجاد کند. بنابراین بهتر است در زمان تست سرطان پروستات در مورد هر گونه دارویی که مصرف می کنید با پزشک خود صحبت کنید.

4.2/5 - (50 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر . پنجشنبه ۱۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 383 مشاهده پرسش
    مرحله بعد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر وحید پنجشنبه ۱۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 908 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام خدمت آقای دکتر مادر من حدود 53 سال سن دارند و در تاریخ 951215 با انجام سونو گرافی توده ای در غده آدرنال مشخص شده و سریعا به پزشک مراجعه کردیم که با انجام سی تی اسکن و آزمایشات مربوطه 24 ساعته ادرار و نمونه سرم خون و غیره تشخیص به یک غده سرطانی بدخیم 9 سانتی متری داده شده بود.مادرم را بلافاصله بستری نموده و به محض بستری شدن با انجام اکو فشار خون بالا نشون داده شد، در صورتی که مادرم هیچ وقت فشار خون نداشتند. نتیجه آزمایشات هم نشان دهنده بالا بوئن آنزیم های کبدی بوده است. و پزشک تجویز استفاده از قرص کلوکسی بنزامین به مدت 10 روز نمودند. در همین حین مادرم دچار تب بالا نیز بوده اند. بعد از این مدت چون پزشک تنها راه درمان را جراحی تشخیص داده بودند تا بتوانند این توده را خارج نمایند، حتی کفتند با توجه به عمل جراحی ممکنه سلولهای میکروسکوپیک وجود داشته باشه که احتمال برگشت و عود کردن وجود دارد. ولی احتمال متاستاز را ضعیف دانستند. و گفتند باید باز بشه تا خیلی از موارد مشخص بشه و از طریق سی تی مشخص نمیکند. هفته قبل 95124 مورد جراحی قرار گرفت و متاسفانه پزشک جراح با جراحان دیگر موفق نشده و بدون هیچ گونه عملی تصمیم به بستن شکم گرفتند. چون این غده به دور سیاهرگ قرار گرفته و به نوعی سیاهرگ و مال خودش کرده و اون هم سرطانی شده و حتی کبد نیز متورم شده و تغییر رنگ پیدا کرده است. در حین جراحی حدود 3 لیتر مایع آسیت خارج نموده که در مدت 2 هغته به این میزان رسیده بود. ولی الان که یه هفته از جراحی میگذره این مایع در حدود 500 سی سی شده است. طبق گفته های پزشک اگر عملی انجام میگرفت ممکن بود بیمار رو همون تخت تموم کنه. الان پزشک معتقده این سرطان قشر غده فوق کلیوی است و فئوکروموسایتوما نیست. به ما گفتند جراحی امکان پذیر نیست و هیچوقت فری تومور نمیشه و به شیمی درمانی و رادیو تراپی هم جواب نمیده و حتی 1 درصد هم هیچکدام از این روشها جواب نمیده و عمر بیمار را کمتر از 3 ماه تشخیص دادند و گفتند نتیجه جراحی حتی بسیار عالی هم باشه به عمر بیمار اضافه نمیکند. جناب آقای دکتر من نتیجه سی تی و آزمایشات را خدمتتان ارسال میکنم و با توجه به گفته های انجام شده و شرایط اضطراری در صورت نیاز خواهش میکنم یه وقت حضوری روز شنبه به من بدین تا پرونده جراحی مادرم را حضورا خدمتتون بیارم. لطفا راهنمایی بفرمایید.متشکرم آرزوی سلامتی و سعادت روزافزون برای شما دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 3859 مشاهده پرسش
    سلام عرض ادب ، دکتر ، پسری هستم 21 ساله که حدود دو ماهی هست توی ادرارم قطرات شفاف رنگ میبینم چند هفته ی قبل پیش ی فوق تخصص کلیه رفتم ایشون بنده رو فیزیکی معاینه کردن ، نه درد زیر شکمی داشتم ، نه دردی که با ضربه زدن از پشت به کلیه ها احساس بشه ، ایشون دو تا ازمایش برای بنده رو لازم دونستن که براتون میفرستم ، گر چه این نکته رو بگم گاهی اوقات درد و احساس گرفتی خیلی کمی توی کلیه هام احساس میکردم ، دکتر جواب ازمایش رو دیدن و گفتن که به شدت کمبود ویتامین D دارین و اون حالات بالا مربوط به همین مورد هستش الان قرص و امپول همین ویتامین رو هفته ای استفاده میکنم ، اما حقیقتش احساس میکنم اون حباب ها مربوط به دفع پروتئین یا دفع چربی هست گر چه البومین توی ازمایش منفی بودممنون میشم بنده رو راهنمایی کنین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر ساناز پنجشنبه ۱۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    سلام خانمی 23 ساله ک از دوران کودکی دچار رفلاکس ادراری بودم در 6 سالگی عمل مثانه شدم تحت نظر دکتر بودم ک 4 سال پیش متوجه شدم پروتئین اوری دارم و بعد از انجام سی تی و ازمایشات مشخص شد کلیه سمت چپم 40 درصد کن کار شده است هفته پیش ازمایش گرفتم ک در ادرارم مقدار 2_5تا rbcبود و مقدار کمی هم عفونت سونوگرافی هم گرفتم ایا مشکلی طبق سونوگرافی ک فرستادم وجود داره یاه نه ممنون میشم منو از نگرانی در بیارید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر زهرانوری پنجشنبه ۱۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 482 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خوب هستید؟من سال پیش همون موقع سنگ حالبم رو شمابه صورت اورژانسی عمل کرده و خارج کردید.ومشخص شدکه من سنگ های متعددی درکلیه هام دارم.ازچند روز پیش درد کلیه داشتم.اما ازدیروز این درد قطع شده ولی درعوض ادرار به شدت خونی دارم.ولی هیچ دردی ندارم ودردم ازدیروز قطع شده.ایا لازم به پیگیری و سونوگرافی میدونید یا احتیاجی نیست؟(حدود 4سنگ درکلیه راست و 5سنگ درکلیه چپ دادم که اندازه ی آنها حدود 4 میلیمیترهست)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر شيما پنجشنبه ۱۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 568 مشاهده پرسش
    پيوست كردن ازمايش اوره و كراتين.كه در بيمارستان گرفته شده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر وحید پنجشنبه ۱۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 1929 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام خدمت آقای دکتر
    مادر من حدود 53 سال سن دارند و در تاریخ 95/12/15 با انجام سونو گرافی توده ای در غده آدرنال مشخص شده و سریعا به پزشک مراجعه کردیم که با انجام سی تی اسکن و آزمایشات مربوطه 24 ساعته ادرار و نمونه سرم خون و غیره تشخیص به یک غده سرطانی بدخیم 9 سانتی متری داده شده بود.مادرم را بلافاصله بستری نموده و به محض بستری شدن با انجام اکو فشار خون بالا نشون داده شد، در صورتی که مادرم هیچ وقت فشار خون نداشتند. نتیجه آزمایشات هم نشان دهنده بالا بوئن آنزیم های کبدی بوده است. و پزشک تجویز استفاده از قرص کلوکسی بنزامین به مدت 10 روز نمودند. در همین حین مادرم دچار تب بالا نیز بوده اند.
    بعد از این مدت چون پزشک تنها راه درمان را جراحی تشخیص داده بودند تا بتوانند این توده را خارج نمایند، حتی کفتند با توجه به عمل جراحی ممکنه سلولهای میکروسکوپیک وجود داشته باشه که احتمال برگشت و عود کردن وجود دارد. ولی احتمال متاستاز را ضعیف دانستند. و گفتند باید باز بشه تا خیلی از موارد مشخص بشه و از طریق سی تی مشخص نمیکند. هفته قبل 95/12/4 مورد جراحی قرار گرفت و متاسفانه پزشک جراح با جراحان دیگر موفق نشده و بدون هیچ گونه عملی تصمیم به بستن شکم گرفتند. چون این غده به دور سیاهرگ قرار گرفته و به نوعی سیاهرگ و مال خودش کرده و اون هم سرطانی شده و حتی کبد نیز متورم شده و تغییر رنگ پیدا کرده است. در حین جراحی حدود 3 لیتر مایع آسیت خارج نموده که در مدت 2 هغته به این میزان رسیده بود. ولی الان که یه هفته از جراحی میگذره این مایع در حدود 500 سی سی شده است. طبق گفته های پزشک اگر عملی انجام میگرفت ممکن بود بیمار رو همون تخت تموم کنه. الان پزشک معتقده این سرطان قشر غده فوق کلیوی است و فئوکروموسایتوما نیست. به ما گفتند جراحی امکان پذیر نیست و هیچوقت فری تومور نمیشه و به شیمی درمانی و رادیو تراپی هم جواب نمیده و حتی 1 درصد هم هیچکدام از این روشها جواب نمیده و عمر بیمار را کمتر از 3 ماه تشخیص دادند و گفتند نتیجه جراحی حتی بسیار عالی هم باشه به عمر بیمار اضافه نمیکند.
    جناب آقای دکتر من نتیجه سی تی و آزمایشات را خدمتتان ارسال میکنم و با توجه به گفته های انجام شده و شرایط اضطراری در صورت نیاز خواهش میکنم یه وقت حضوری روز شنبه به من بدین تا پرونده جراحی مادرم را حضورا خدمتتون بیارم. لطفا راهنمایی بفرمایید.متشکرم
    آرزوی سلامتی و سعادت روزافزون برای شما دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر نغمه دوشنبه ۱۶ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 80310 مشاهده پرسش
    با سلام خانمی 45 ساله هستم که به علت درد شدید کلیه سمت چپ و شدت درد که به کمرم می زد و توان تکان خوردن و خم و راست کردن کمرم رو نداشتم به یکی از پزشکان همکارتون مراجعه کردم که ایشون سونو از کلیه و مثانه نوشتند دربررسی توسط سونوگرافی همه چیز طبیعی و سنگی هم مشاهده نشد فقط نوشته بود چند فوکوس اکوژن مشکوک به میکرولیتیاز در طرفین مشهود است می خواستم بدونم معنیش چیه و اینکه آیا این مشکل خاصیه؟به دلیل اینکه با مصرف دارو هم همچنان درد کلیه رو دارم فقط درد کمرم کاهش یافته ممنون از توجه و پاسخگوییتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
    2. تصویر کاربر نغمه شنبه ۱۴ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      با سپاس فراوان از جناب دکتر کرمی در مورد واژه میکرولیتیاز توضیحی نداده بودین امکانش هست یه توضیح مختصر نیز در این مورد بدین؟سپاسگزارم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر شيماخان چهارشنبه ۱۱ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 424 مشاهده پرسش
    ايا طبق اين عكس ها به نظر شما كليه از كار افتاده؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۱ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر رها سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    باسلام مادر من مبتلا به دیابت و فشارخون بالا می باشد در ازمایش جدید مقدار کراتنین 2میلی گرم در دسی لیتر و مقدار اوره 94میلی گرم در دسی لیتر است ایا باید دیالیز شود یا کنترل تغذیه کفایت میکند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    با سلام پسري 27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم البته نميدونم از چه نوع چند بار هم کشت ادراروسونوگرافي انجام دادم مشکلي نداشتم علائمي که دارم قطره قطره شدن آخر ادرار داغ شدن درون آلت بعد از دفع ادرار و گاهي درد بيضه ها و درد زير شکم به دکتر ارولوزي مراجعه کردم به مدت 55 روز آنتيبيوتيک تجويز کردن 35تالوفلوکساسين500و20تاسفيکسيم400ومقداري امي پرامين خيلي به بهبودي کامل نزديک بودم که گفتن ديگه ادامه ندم چون مصرف آنتي بيوتيک خوب نيست الان دوباره علائمم برگشته نگرانم ک بايد تا آخر عمر تحملش کنم اگه راه درماني هست خواهش ميکنم راهنماييم کنيد اگه لازم بدونيد براي درمان بيام خدمت شما چونکه واقعا آزار دهندست وزنگيم دگرگون کرده من ساکن کرمانشاه هستم با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا درمان کافی است
  • تصویر کاربر آریان جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 590 مشاهده پرسش
    باسلام احتراما اینجانب حدود سه ماه پیش به دلیل تکررادرار و ادرار قطره ایی دچار شدم که پس از انجام سونوگرافی , سی تی اسکن و عکس رنگی التهاب خفیف پروستات و اتساع خفیف در سیستم پیلو کالیسیل کلیه سمت چپ نمایان بود, با استفاده از داروهای سیپرو فلوکساسین , ترازوسین و پروستاتان علاائم بیماری بهتر شد اما پس از قطع آنها مجددا همان علائم نمایان گردیده به همراه کم شدن حجم و قطر ادرار ,درد در بیضه ها , آویزان شدن آنها و درد شدید در کمر خواهشمند است راهنمایی فرمائید و آیا اتساع در کلیه نیز حتما میباستی عمل گردد یا خیر. باتشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      به نظر من مشکلی نیست ولی خواستی جهت معاینه بیائید
  • تصویر کاربر سارامبهوت پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 548 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر . پس مشکلی دیگه نیست؟ نه؟ و اینکه ایا پس از شسکتن سنگ دارویی لازمه یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      از دکتر موالجتان بپرسید بهتر است
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب