اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

متخصص پروستات چه دکتری است؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

متخصص پروستات معمولاً اورولوژیست (Urologist) است.

توضیح بیشتر:

اورولوژیست پزشکی است که در زمینه‌ی دستگاه ادراری مردان و زنان و همچنین دستگاه تناسلی مردان تخصص دارد. از آنجا که پروستات غده‌ای در دستگاه تناسلی مردان است، بررسی و درمان بیماری‌های مربوط به آن مانند التهاب پروستات (پروستاتیت)، بزرگ شدن خوش‌خیم پروستات (BPH) و سرطان پروستات توسط پزشک اورولوژیست انجام می‌شود.

شرایطی که نیاز به مراجعه به اورولوژیست دارید:

برای مشکل پروستات به چه دکتری مراجعه کنیم

 برای مشکل پروستات باید به  متخصص اورولوژی مراجعه کنید.

پرستات چقدر شایع است؟

بزرگی پروستات شایع ترین علت مشکلات تخلیه ادرار در مردان بالای 50 سال می باشد. علت بزرگی پروستات ناشناخته است اما احتمال بروز آن با افزایش سن بیشتر می شود. 50% مردان بالای 50 سال و 90% مردان بالای 80 مبتلا به بزرگی خوش خیم پروستات هستند.

شرح حال یک بیمار با بزرگی پروستات

آقای 55 ساله که  از مشکل در ادرار کردن شاکی است. او می گوید هنگام دستشویی از زورزدن برای تخلیه ادرار استفاده می کند. شروع ادرار کردن با تأخیر می باشد. ادرار 2 شاخه و قطره قطره می آید و ادرار بیمار کاملاً تخلیه نمی شود. او می گوید شبها مجبور است جهت تخلیه مثانه 2 یا 3 بار از خواب بیدار شود و هر 1 تا 2 ساعت باید برای تخلیه مثانه به دستشویی برود و در بعضی از مواقع در صورت عدم دسترسی به دستشویی ممکن است خروج ناگهانی و خودبخودی ادرار اتفاق بیفتد.

سرعت پرش ادرار ایشان کاهش پیدا می کند و اظهار  می دارد که این مشکل تکرر و عدم تخلیه کامل مثانه زندگی ایشان را به درجاتی مختل کرده است. تشخیص پزشک پس از انجام سونوگرافی از بیمار بزرگی غده پروستات را نشان می دهد که حدود cc100 ادرار در داخل مثانه باقی مانده است.

 

دکتر پروستات

برای پروستات به چه دکتری مراجعه کنیم؟ قطعا برای درمان پروستات می بایست به دکتر متخصص ارولوژی مراجعه کرد. دکتر حسین کرمی سالهاست که در زمینه ی درمان بزرگی پروستات و سرطان های مرتبط با آن در حال فعالیت است. برای مشاوره با ایشان و یا پرسش از دکتر می توانید بر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

درمان قطعی سرطان پروستات بدخیم

پروستات مربوط به کدام تخصص است؟

مربوط به متخصص مردان و اورولوژیست است 

غده پروستات چیست؟

پروسات عضوی به اندازه یک گردوی  کوچک است که در قسمت خروجی مثانه قرار گرفته است. پروستات به معنی غده رشد کننده می باشد. به علت بزرگی پروستات گردن مثانه دچار انسداد می شود و باعث اختلال در خروج ادرار می شود. پروستات در دو مرحله از سن بزرگ می شود که عبارتند از هنگام بلوغ و پس از 35 سالگی که علائم آن پس از 50 سالگی خودش را نشان می دهد.

علت بزرگی پروستات چیست؟

علت بزرگی پروستات ناشناخته است ولی بیشتر با افزایش سن، افراد مبتلا به بزرگی پروستات می شوند.

عکس پروستات

شکل بزرگی پروستات
شکل بزرگی پروستات
عکس سرطان پروستات
عکس سرطان پروستات

علائم بزرگی پروستات

بیمارانی که علائم گفته شده را دارند باید به پزشک متخصص ارولوژی مراجعه کنند تا تحت درمان قرار بگیرند. بر اساس شدت انسداد مجرا توسط پروستات، علامت های تخلیه مشکل ادرار به خفیف – متوسط و شدید تقسیم می شوند. نوع خفیف آن که علامتهای ادراری خیلی ضعیف است نیاز به درمان ندارد. دو نوع متوسط و شدید علامت های انسدادی و تحریکی از قبیل: کاهش سرعت جریان ادرار، جریان ادرار، باریک آمدن ادرار و قطع و وصل شدن ادرار، تکرر مزمن ادرار در روز و شب که بیمار را از خواب بیدار می کند و عدم تخلیه کامل ادرار می باشد.

نکته مهم این است که ممکن است مصرف داروهایی از قبیل سرماخوردگی، داروهای اعصاب و مصرف الکل باعث احتباس و بندآمدن ادرار این افراد شود.

تشخیص بزرگی پروستات

روشهای تشخیصی بزرگی پروستات کدامند؟

سونوگرافی از پروستات

معاینه از طریق انگشت توسط پزشک متخصص ارولوژی که بزرگی پروستات تشخیص داده می شود.
اندازه گیری و آزمایش PSA خون که در سرطان پروستات بالا می رود.
اندازه گیری سرعت پرش ادراری با دستگاه نوار مثانه

درمان پروستات

همه بیماران نیاز به عمل جراحی ندارند. بسته به شدت علامتهای ادراری درمان متفاوت است. اولین قدم درمانی استفاده از داروهای پروستات است که باعث گشاد شدن گردن مثانه و خارج شدن راحت ادرار از مثانه می شوند. در صورت عدم جواب به درمان دارویی و احتباس ادراری بهترین درمان جراحی پروستات است که به دو روش بدون شکاف شکمی یا عمل TURP و یا با شکاف کوچک بالای مثانه انجام می شود که با این عملها انسداد برطرف شده و بیمار احسا راحتی تخلیه ادرار را پیدا می کند.

سوزش و تکرر ادرار، خونریزی خفیف و خروج غیر ارادی به صورت اضطراری تا 6 هفته پس از عمل طبیعی است. توصیه های اینجانب برای جلوگیری و درمان بزرگی پروستات عبارتند از:

✔️ مراجعه تمام مردان بالای 50 سال به پزشک متخصص ارولوژی جهت معاینه پروستات

✔️ انجام آزمایشات لازم از جمله PSA و درمان به موقع توصیه می شود.

هیدروکلروتیازید و پروستات

آنتی ژن اختصاصی پروستات (PSA) ماده ای است که توسط سلول های غدد پروستات (اعم از سلول های نرمال و سلول های سرطانی) ساخته می شود. PSA بیشتر در مایع منی یافت می شود، اما مقدار کمی از آن در خون نیز وجود دارد. اکثر مردان سالم (بدون سرطان پروستات) دارای سطح PSA کمتر از 4 نانوگرم در هر میلی لیتر خون (ng/ml) هستند. بالا رفتن سطح PSA، باعث افزایش ریسک ابتلا به سرطان پروستات می شود. در زمان سرطان پروستات معمولاً سطح PSA بالاتر از 4 نانوگرم بر میلی لیتر خون می باشد. با این وجود، سطح PSA زیر 4 عدم سرطان پروستات را تضمین نمی کند. حدود 15% از مردانی که PSA کمتر از 4 داشته اند، در آزمایش نمونه برداری به عنوان فرد مبتلا به سرطان پروستات تشخیص داده شده اند.

برخی از داروها روی سطح PSA تأثیر می گذارند. دیورتیک های تیازیدی، مانند هیدروکلروتیازید (HCTZ) نوعی قرص ادرار آور (قرص آب) می باشند که اغلب برای درمان فشار خون بالا تجویز می شوند.

برای مردانی که به سرطان پروستات مبتلا نیستند، نمی توان با اطمینان گفت که کاهش سطح PSA مفید است. در برخی موارد با کاهش سطح PSA خطر ابتلا به سرطان پروستات نیز کاهش می یابد، اما ممکن است در برخی موارد دیگر، با پایین آمدن سطح PSA -بدون تأثیر بر خطر ابتلا به سرطان پروستات- در نتایج آزمایش سرطان پروستات خطا ایجاد کند. بنابراین بهتر است در زمان تست سرطان پروستات در مورد هر گونه دارویی که مصرف می کنید با پزشک خود صحبت کنید.

4.2/5 - (50 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۲ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 383 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی عزیز خوبین؟
    من 15 سالمه دکتر دو ساله خودارضایی میکنم میخواستم ببینم خودارضایی و دفع پروتئین و کلسیم به هم ربط دارن و باعث کوتاهی قد میشه خیلی نگرانم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سلام خیر خود ارضایی به قد و دفع کلسیم ارتباطی ندارد
  • تصویر کاربر M یکشنبه ۲ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 363 مشاهده پرسش
    با سلام
    نداشتن ماندگاری در نعوذ ؛حین رابطه جنسی و ارضا نشدن ،
    و کم بودن دفعات رابطه (با استفاده از کاندوم)و ارضا نشدن
    این موارد آیا نشانه از بیماری میشوند ؟!
    یا حتی نشان بروز سرطان پروستات نیز میشود ؟!!
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سلام چند سالتونه ؟ از نظر پروستات بررسی شدین ؟
    2. تصویر کاربر M یکشنبه ۲ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      شوهرم هستن و ۳۲ سال سنشون هست
      تب کار بهشون گفتن ک احتمال سرطان هست
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      نه در این سن بعید است و ارتباطی به اون شکل نداره ازمایش هورمونی کامل بدهند سپس ویزیت شوند
    4. تصویر کاربر M یکشنبه ۲ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      ممنونم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      خواهش میکنم
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر مالک یکشنبه ۲ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 394 مشاهده پرسش
    سلام عرض ادب و احترام
    به عرض جنابعالی می رساند یک از اقوام مون دچار کانسر پروستات هستن خانم شون امروز تو بیمارستان شهدا تجریش مدارک خدمت تون ارائه کردن فرمودید به بیمارستان نیکان بیان. اقای اگر امکان عمل در دولتی هست در همینجا عمل کنید چون ایشان کارگر هستن هم مستاجر و پنچ سر عاله از لحاظ مالی بسیار در مضیقه هستن. اگر امکان عمل در بیمارستان تجریش نیست هزنیه بیمارت نیکان چقدر میشه.
    دکتر فقط میگم تو را خدا کمکم مون کن اول امید مون خدا بعد شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سلام هزینه های بیمارستان پس از مراجعه بهشون اعلام میشه . مدارک را بفرستید ببینم مجدد
    2. تصویر کاربر مالک یکشنبه ۲ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      شب بخیر دکتر جان چشم فردا صبح میفرستم
      با عرض پوزش منظور بنده این امکان عمل ایشان در ببمارستان شهدا تجریش وجود داره
      واقعا وضع مال ایشان در شرایط بحرانی
      عمل در بیمارستان نیکان واقعا بسبار مشکل
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      مدارک را بفرستید ببینم مجدد
    4. تصویر کاربر مالک یکشنبه ۲ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      چشم فردا میفرستم خدا حفظتون دا این مدت بخد تمام کلیپ عمل های تون چندبار دیدم اشک ریختم گفتم میشه دکتر زندگی این ببچاره نجات بده. آخه یکبار ۱۲ دی ماه هم از تون مشاوره گرفتم خیلی امیدوارم کردی
      انشاالله خدا بچه ها تون حفط کنه بهتون سلامتی بده
      چوخ ساقول انشالله یوز یرمی ایل یاشیسن
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      🙏
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر ایمان شنبه ۱ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 357 مشاهده پرسش
    با سلام، پدرم ۷۴ سال سن دارد، همزمان عمل فتخ و پروستات trup خوش خیم رو انجام دادند و روز دوم ترخیص شدند، بعد از یک هفته بدلیل عفونت ۳ روز در بیمارستان بدون سند تحت مراقبت بودند که عفونت برطرف گردید، بعد از یک هفته بدلیل احتباس ادرار سند فولی بمدت سه روز نصب کردند، و پس از اون بدلیل ادامه احتباس جهت بکار افتادن مثانه دکتر دستور سند صاف رو بمدت دو روز دادند، البته قندشون قبل از عمل ۱۳۰ بود که در چند روز اخیر بدلیل کم مصرف کردن داروبه ۳۰۰ هم رسید، امروز قندشون ۲۰۰ میباشد. با توجه به اینکه رادیولوژی هیچ گونه گرفتگی رو نشان نمیدهد و عفونت برطرف شده، این احتباس ادامه دارد یا تموم میشود و راه از بین رفتن سریعترش چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سلام اگر تنگی وجود ندارد احتمالا مثانه با توجه به سابقه دیابت قدرت انقباضی مناسبی ندارد و در حقیقت پمپ به خوبی کار نمیکنه که میتونه موقت باشه چند روز مثلا حداکثر ۱۰ روز سوند داشته باشن دارو مصرف کنن مجدد بکشین ببینین چطور میشه اگر بهبود نیافتند نوار مثانه بدن
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 368 مشاهده پرسش
    آقای دکتر سلام.
    از سال ۱۳۹۳ که ۳۸ سال داشتم به دلیل مشکل تخلیه کامل ادرار به پزشک ارولوژی مراجعه کردم. سایز پروستات بعد از انجام سونوگرافی ۷۲سی سی بود. آزمایش PSA حدود ۴ بود.
    با تجویز پزشک به صورت محدود با دارو تحت نظر بودم. و هر سال برای چک آپ سونو و PSA رو انجام میدادم.
    تنها علائم ام باریک بودن ادرار در زمان تخلیه( که با قرص گیاهی پروستاتان این مشکل کمتر شد) بود. اخیرا با دستور پزشک ام ار آی پروستات انجام دادم. حجم پروستات ام ۵۹ و آخرین نتیجه PSA ۴/۲ می باشد. تشخیص پزشک ام ار آی نمونه برداری است.
    می خواستم نظر شما رو بدونم. در حال حاضر ۴۶ سال سن دارم.
    مشکل خاصی نظیر بی اختیاری ادرار، تعداد زیاد دستشویی رفتن در طول روز یا شب تا صبح و ... ندارم.
    آیا میتونم نمونه برداری رو عقب بندازم. یا انجام ندم.
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سلام وقت بخیر حتما حتما نمونه برداری را انجام دهید طبق MRI احتمال سرطان پروستات مطرح است اما حتما باید با نمونه برداری تایید و یا رد شود
  • تصویر کاربر مجید جمعه ۳۰ دی ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 367 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر اقای دکتر پدر بنده حدودا دو ماه پیش عمل turp پروستات داشتن و بعداز مدتی به شرایط عادی زندگی برگشته ولی امروز وقتی میخواست ادار کنه لخته خون برا اولین با درد و سوزش از اداراش خارج شده میخواستم بدونم مشکلی داره یا نه
    درضمن جواب پاتولوژی ام منفی بوده و خوشبختانه طبق نظر دکترشون هیچ مشکلی وجود ندارد ولی الان فقط لخته خون اومده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۰ دی ۱( 3 سال پیش)
      سلام مایعات فراوان بخورن احتمال دفع لخته پس از این عمل هست اما باید مقطعی باشه اگر تکرار شد بررسی کنن
  • تصویر کاربر لطفی جمعه ۳۰ دی ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 385 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بزرگوار
    ببخشید پدرم ۶۳ سالشه سونوگرافی داده حجم پروستات ۳۴ بود و آزمایش خونPSA داد زیر ۱ بود .
    ۰.۹ بود . نیاز هست داروی مصرف کنه ؟ البته میگه درد و مشکلی هنگام تخلیه ادرار ندارم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۰ دی ۱( 3 سال پیش)
      سلام اگر در ادرار کردن مشکلی ندارند و تکرر ندارند اقدامی لازم نیست
  • تصویر کاربر حجت جمعه ۳۰ دی ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب و احترام جناب دکتر کرمی
    پروستاتم با حجم ۴۰ سی سی و حاوی چند ناحیه کلسیفیه میباشد.درد در هیچ قسمتی ندارم.ولی شیها تکرر ادرار دارم .در حین انزال هم درد ندارم.بسیار ممنونم که راهنمایی کنید چه داروهایی مصرف کنم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۰ دی ۱( 3 سال پیش)
      سلام قطر ادرار باریک شده ؟ شبها چند بار از خواب بیدار میشید و ادرار میکنید ؟
    2. تصویر کاربر حجت جمعه ۳۰ دی ۱( 3 سال پیش)
      عرض ادب.شبها دو بار از خواب بیدار میشم .و ادرارم بیشتر موقع دو شاخه و سرعت کم دارد.منی هم با سرعت کم خروج میشه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۰ دی ۱( 3 سال پیش)
      کمی بعید است مشکل از پروستات در این سن باشد احتمال تنگی مجرا مطرح است از کی مشکلات شروع شده ؟ سابقه سرطان پروستات در پدر نداشته اید ؟
    4. تصویر کاربر حجت جمعه ۳۰ دی ۱( 3 سال پیش)
      خدا خیرت بده دکتر عزیز
      پدرم جراحی پروستات کردن و الان باز درد دارن .خودم ۴۵ سالم و از ده سال پیش هم هر چی سنوگرافی دادم دکتر بهم میگفت این حجم پروستات برای سن تو نیست.یک ماه پیش هم مجدد سونرگافی دادم باز همین عدد حجم و کلسیفیه نوشته.ازمایش خون هم دارم اگ لازم هست علامت اختصاری بفرمایبد همون را میفرستم خدمتتون🙏🏻🙏🏻
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۰ دی ۱( 3 سال پیش)
      یک ازمایش psa بدهید دارو تا به حال مصرف کرده اید ؟
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر علی جمعه ۳۰ دی ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 395 مشاهده پرسش
    باسلام جناب دکتر بنده ۶۵سال سن دارم یک سال قبل عمل لیزری پروستات کردم ولی پس رفع عوارض پس ازعمل هنوز هنگام ادرار برای تخلیه کامل باید فشار بیاورم.سونو گرفتم دکتدگفته عمل خوب بوده آزمایش خون هم خوبه عکس گرفتم عکس تنگی مجرای ادرار را نشان میدهد.حالا گفتند با یک عمل سرپایی این مشکل رفع می شود.دکتر می گفت این تنگی یکی از عوارض شایع است.آیا این موضوع درست است.سپاسگ ارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۰ دی ۱( 3 سال پیش)
      سلام پس از عمل ممکنه تنگی مجرا اتفاق بیفته که با یک عمل ساده قابل برطرف کردن هست
  • تصویر کاربر سعید پنجشنبه ۲۹ دی ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 378 مشاهده پرسش
    سلام
    آقای 53 ساله با 80 کیلو وزن ساکن خوزستان هستم، 15 سال پیش وازکتومی کردم، از 7 سال پیش طی چکاپ پزشکی متوجه شدم PSA حدود 6 میباشد. طی این 7 سال ده ها بار آزماش انجام دادم PSA بین 6.5 تا 13 و Free PSA بین 0.65 تا 1.2 بود. 6 سال پیش بیوپسی 14 گانه انجام دادم، 3 سال پیش بیوپسی با MRI که از نقاط مشکوک نمونه برداری میکند در بیمارستان پیامبران تهران انجام دادم. نتیجه هر دو آزمایش پاتولوژی عدم سرطان بود.با خوردن فینستراید، PSA پایین می آید. در آزمایش جدید PSA, Free PSA به ترتیب 12 و 1.5 بود. در حال حاضر هیچ دارویی برای پروستات مصرف نمیکنم. مقداری توان جنسی ضعیف شده و لی از لحاظ دفع و تکرر ادرار مشکلی ندارم.
    آیا نیاز به عمل جراحی یا اقدام دیگری دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۹ دی ۱( 3 سال پیش)
      سلام خیر اقدام جراحی نیازی ندارد تا زمانی که مشکل دفع ادرار ندارید و شب ها متعدد از خواب جهت ادرار کردن بیدار نمیشید اقدامی نمیخواهد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 586 مشاهده پرسش
    با سلام پسري 27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم البته نميدونم از چه نوع چند بار هم کشت ادراروسونوگرافي انجام دادم مشکلي نداشتم علائمي که دارم قطره قطره شدن آخر ادرار داغ شدن درون آلت بعد از دفع ادرار و گاهي درد بيضه ها و درد زير شکم به دکتر ارولوزي مراجعه کردم به مدت 55 روز آنتيبيوتيک تجويز کردن 35تالوفلوکساسين500و20تاسفيکسيم400ومقداري امي پرامين خيلي به بهبودي کامل نزديک بودم که گفتن ديگه ادامه ندم چون مصرف آنتي بيوتيک خوب نيست الان دوباره علائمم برگشته نگرانم ک بايد تا آخر عمر تحملش کنم اگه راه درماني هست خواهش ميکنم راهنماييم کنيد اگه لازم بدونيد براي درمان بيام خدمت شما چونکه واقعا آزار دهندست وزنگيم دگرگون کرده من ساکن کرمانشاه هستم با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا درمان کافی است
  • تصویر کاربر آریان جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 597 مشاهده پرسش
    باسلام احتراما اینجانب حدود سه ماه پیش به دلیل تکررادرار و ادرار قطره ایی دچار شدم که پس از انجام سونوگرافی , سی تی اسکن و عکس رنگی التهاب خفیف پروستات و اتساع خفیف در سیستم پیلو کالیسیل کلیه سمت چپ نمایان بود, با استفاده از داروهای سیپرو فلوکساسین , ترازوسین و پروستاتان علاائم بیماری بهتر شد اما پس از قطع آنها مجددا همان علائم نمایان گردیده به همراه کم شدن حجم و قطر ادرار ,درد در بیضه ها , آویزان شدن آنها و درد شدید در کمر خواهشمند است راهنمایی فرمائید و آیا اتساع در کلیه نیز حتما میباستی عمل گردد یا خیر. باتشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      به نظر من مشکلی نیست ولی خواستی جهت معاینه بیائید
  • تصویر کاربر سارامبهوت پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 550 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر . پس مشکلی دیگه نیست؟ نه؟ و اینکه ایا پس از شسکتن سنگ دارویی لازمه یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      از دکتر موالجتان بپرسید بهتر است
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب