اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

متخصص پروستات چه دکتری است؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

متخصص پروستات معمولاً اورولوژیست (Urologist) است.

توضیح بیشتر:

اورولوژیست پزشکی است که در زمینه‌ی دستگاه ادراری مردان و زنان و همچنین دستگاه تناسلی مردان تخصص دارد. از آنجا که پروستات غده‌ای در دستگاه تناسلی مردان است، بررسی و درمان بیماری‌های مربوط به آن مانند التهاب پروستات (پروستاتیت)، بزرگ شدن خوش‌خیم پروستات (BPH) و سرطان پروستات توسط پزشک اورولوژیست انجام می‌شود.

شرایطی که نیاز به مراجعه به اورولوژیست دارید:

برای مشکل پروستات به چه دکتری مراجعه کنیم

 برای مشکل پروستات باید به  متخصص اورولوژی مراجعه کنید.

پرستات چقدر شایع است؟

بزرگی پروستات شایع ترین علت مشکلات تخلیه ادرار در مردان بالای 50 سال می باشد. علت بزرگی پروستات ناشناخته است اما احتمال بروز آن با افزایش سن بیشتر می شود. 50% مردان بالای 50 سال و 90% مردان بالای 80 مبتلا به بزرگی خوش خیم پروستات هستند.

شرح حال یک بیمار با بزرگی پروستات

آقای 55 ساله که  از مشکل در ادرار کردن شاکی است. او می گوید هنگام دستشویی از زورزدن برای تخلیه ادرار استفاده می کند. شروع ادرار کردن با تأخیر می باشد. ادرار 2 شاخه و قطره قطره می آید و ادرار بیمار کاملاً تخلیه نمی شود. او می گوید شبها مجبور است جهت تخلیه مثانه 2 یا 3 بار از خواب بیدار شود و هر 1 تا 2 ساعت باید برای تخلیه مثانه به دستشویی برود و در بعضی از مواقع در صورت عدم دسترسی به دستشویی ممکن است خروج ناگهانی و خودبخودی ادرار اتفاق بیفتد.

سرعت پرش ادرار ایشان کاهش پیدا می کند و اظهار  می دارد که این مشکل تکرر و عدم تخلیه کامل مثانه زندگی ایشان را به درجاتی مختل کرده است. تشخیص پزشک پس از انجام سونوگرافی از بیمار بزرگی غده پروستات را نشان می دهد که حدود cc100 ادرار در داخل مثانه باقی مانده است.

 

دکتر پروستات

برای پروستات به چه دکتری مراجعه کنیم؟ قطعا برای درمان پروستات می بایست به دکتر متخصص ارولوژی مراجعه کرد. دکتر حسین کرمی سالهاست که در زمینه ی درمان بزرگی پروستات و سرطان های مرتبط با آن در حال فعالیت است. برای مشاوره با ایشان و یا پرسش از دکتر می توانید بر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

درمان قطعی سرطان پروستات بدخیم

پروستات مربوط به کدام تخصص است؟

مربوط به متخصص مردان و اورولوژیست است 

غده پروستات چیست؟

پروسات عضوی به اندازه یک گردوی  کوچک است که در قسمت خروجی مثانه قرار گرفته است. پروستات به معنی غده رشد کننده می باشد. به علت بزرگی پروستات گردن مثانه دچار انسداد می شود و باعث اختلال در خروج ادرار می شود. پروستات در دو مرحله از سن بزرگ می شود که عبارتند از هنگام بلوغ و پس از 35 سالگی که علائم آن پس از 50 سالگی خودش را نشان می دهد.

علت بزرگی پروستات چیست؟

علت بزرگی پروستات ناشناخته است ولی بیشتر با افزایش سن، افراد مبتلا به بزرگی پروستات می شوند.

عکس پروستات

شکل بزرگی پروستات
شکل بزرگی پروستات
عکس سرطان پروستات
عکس سرطان پروستات

علائم بزرگی پروستات

بیمارانی که علائم گفته شده را دارند باید به پزشک متخصص ارولوژی مراجعه کنند تا تحت درمان قرار بگیرند. بر اساس شدت انسداد مجرا توسط پروستات، علامت های تخلیه مشکل ادرار به خفیف – متوسط و شدید تقسیم می شوند. نوع خفیف آن که علامتهای ادراری خیلی ضعیف است نیاز به درمان ندارد. دو نوع متوسط و شدید علامت های انسدادی و تحریکی از قبیل: کاهش سرعت جریان ادرار، جریان ادرار، باریک آمدن ادرار و قطع و وصل شدن ادرار، تکرر مزمن ادرار در روز و شب که بیمار را از خواب بیدار می کند و عدم تخلیه کامل ادرار می باشد.

نکته مهم این است که ممکن است مصرف داروهایی از قبیل سرماخوردگی، داروهای اعصاب و مصرف الکل باعث احتباس و بندآمدن ادرار این افراد شود.

تشخیص بزرگی پروستات

روشهای تشخیصی بزرگی پروستات کدامند؟

سونوگرافی از پروستات

معاینه از طریق انگشت توسط پزشک متخصص ارولوژی که بزرگی پروستات تشخیص داده می شود.
اندازه گیری و آزمایش PSA خون که در سرطان پروستات بالا می رود.
اندازه گیری سرعت پرش ادراری با دستگاه نوار مثانه

درمان پروستات

همه بیماران نیاز به عمل جراحی ندارند. بسته به شدت علامتهای ادراری درمان متفاوت است. اولین قدم درمانی استفاده از داروهای پروستات است که باعث گشاد شدن گردن مثانه و خارج شدن راحت ادرار از مثانه می شوند. در صورت عدم جواب به درمان دارویی و احتباس ادراری بهترین درمان جراحی پروستات است که به دو روش بدون شکاف شکمی یا عمل TURP و یا با شکاف کوچک بالای مثانه انجام می شود که با این عملها انسداد برطرف شده و بیمار احسا راحتی تخلیه ادرار را پیدا می کند.

سوزش و تکرر ادرار، خونریزی خفیف و خروج غیر ارادی به صورت اضطراری تا 6 هفته پس از عمل طبیعی است. توصیه های اینجانب برای جلوگیری و درمان بزرگی پروستات عبارتند از:

✔️ مراجعه تمام مردان بالای 50 سال به پزشک متخصص ارولوژی جهت معاینه پروستات

✔️ انجام آزمایشات لازم از جمله PSA و درمان به موقع توصیه می شود.

هیدروکلروتیازید و پروستات

آنتی ژن اختصاصی پروستات (PSA) ماده ای است که توسط سلول های غدد پروستات (اعم از سلول های نرمال و سلول های سرطانی) ساخته می شود. PSA بیشتر در مایع منی یافت می شود، اما مقدار کمی از آن در خون نیز وجود دارد. اکثر مردان سالم (بدون سرطان پروستات) دارای سطح PSA کمتر از 4 نانوگرم در هر میلی لیتر خون (ng/ml) هستند. بالا رفتن سطح PSA، باعث افزایش ریسک ابتلا به سرطان پروستات می شود. در زمان سرطان پروستات معمولاً سطح PSA بالاتر از 4 نانوگرم بر میلی لیتر خون می باشد. با این وجود، سطح PSA زیر 4 عدم سرطان پروستات را تضمین نمی کند. حدود 15% از مردانی که PSA کمتر از 4 داشته اند، در آزمایش نمونه برداری به عنوان فرد مبتلا به سرطان پروستات تشخیص داده شده اند.

برخی از داروها روی سطح PSA تأثیر می گذارند. دیورتیک های تیازیدی، مانند هیدروکلروتیازید (HCTZ) نوعی قرص ادرار آور (قرص آب) می باشند که اغلب برای درمان فشار خون بالا تجویز می شوند.

برای مردانی که به سرطان پروستات مبتلا نیستند، نمی توان با اطمینان گفت که کاهش سطح PSA مفید است. در برخی موارد با کاهش سطح PSA خطر ابتلا به سرطان پروستات نیز کاهش می یابد، اما ممکن است در برخی موارد دیگر، با پایین آمدن سطح PSA -بدون تأثیر بر خطر ابتلا به سرطان پروستات- در نتایج آزمایش سرطان پروستات خطا ایجاد کند. بنابراین بهتر است در زمان تست سرطان پروستات در مورد هر گونه دارویی که مصرف می کنید با پزشک خود صحبت کنید.

4.2/5 - (50 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 608 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید جناب آقای دکتر کرمی
    اندازه آلت تناسلی من در حالت نعوظ 16 سانت و زخامتش 13 سانته که به نظر خودم کوچیک میاد و دچار انزال زودرس یعنی زیر 2 دقیقه هستم و از این امر خجالت می کشم و به خاطر همین ازدواجم به تاخیر افتاده آیا راهی برای درمان من در هر دو قسمت وجود دارد .
    میشه لطف کنید جوابرو به ایمیلم ارسال کنید .
    از بذل و توجه جنابعالی سپاسگزارم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      اندازه بالای 12 در حالت نعوظ نرمال است از نظر پزشگی
  • تصویر کاربر لیلا دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 527 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت استاد عزیز جناب آقای دکتر کرمی
    ضمن عرض خسته نباشید خدمت شما و همکاران محترم
    من دختر هستم 21 ساله با وزن 48 کیلو گرم در دی ماه سال 1392 اقدام به خود کشی کردم و از طبقه اول به پایین پرتاب شدم دچار فرکچر مهره L1 لومبار شدم و در بیمارستان سینا تحت عمل جراحی و قرار دادن 8 عدد پیچ شدم در روزهای اول حتی احساس ادرار درون مثانه و حتی حس اندام تحتانی نداشتم به مرور زمان و با بستن کمر بند توانستم راه بروم ولی الان که حدود 4 ماه از این ماجرا میگذرد ، من حس ادرار رو دارو و متوجه میشوم درون مثانه پر شده است ولی از سوند نلاتون استفاده میکنم خدمت همکار و دوستتان جناب آقای دکتر وکیلی رسیدم برای درمان ایشون گفتن نیاز به دارو نیست و حتی فیزیو تراپی کف لگن هم نیست .ایشون گفتن شش تا یک سال زمان میبرد تا تصبیت بشه این قضیه از شما میخواشتم کمک بگیرم و نظر شما استاد بزرگ رو بپرسم به خاطر این که نشستن و ایستادن زیاد نمیتونم انجام بدم خدمتتان درون مطب نمیتونم برسم به خاطر لود مریض بالایی که دارین مجبور شدم سئوال خود را از طیق وب با شما درجریان بگذارم .
    ببخشید اگر بد یا بی مورد توضیح دادم با تشکر از شما
    توفیق هر چه بیشتر را از خداوند منان خواستارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما باید نوار مثانه انجام دهید تا از نظر عصب مثانه و عملکرد ان مطلع شوید 02122642744 هماهنگ نمائید در خدمتم
  • تصویر کاربر بابک دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 517 مشاهده پرسش
    سلام.اقای دکتر من یک کیست در هد اپیدیدیم سمت راست به اندازه 5 ملی متر و یک کیست دیگر در هد اپیدیدیم سمت چپ به اندازه 3 ملی متر دارم. حدود سه ماه پیش برای جراحی دندان خودم از دندانهایم عکس رادیولوزی گرفتم. الانم میخوام دوباره بعد از سه ماه عکس رادیولوزی بگیرم. میخواستم ببینم این عکس گرفتنها برای این کیستها ضرری نداره؟این عکس گرفتنها باعث سرطان بیضه نمیشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      این کیستها نیاز به هیچ چیز ندارند و سرطانی نمیشوند و نیاز به عمل ندارد
  • تصویر کاربر فرامز دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 653 مشاهده پرسش
    با سلام مردی 62 ساله هستم که مدت 1سال است که دچار ناتوانی جنسی شده ام در ضمن داروی نیتروگلیسرین مصرف می کنم ایا میتوانم از داروی سیلید نافیل در دوز های یایین استفاده کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      مصرف سیلدنافیل برای شما ممنوع است
  • تصویر کاربر سعید چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 549 مشاهده پرسش
    سلام دکتر...من23سال و مجرد هستم ومبتلا به هیپوسپادیازیس و کجی آلت هستم...ظاهرا باید جراحی کنم..آیا این عمل همزمان انجام میشه و دوران نقاهتش چند روزه؟؟؟ممنون....
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر حميد دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 550 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت شما ْقاي دكتر
    لطفا تفسير آزمايش ذيل را محبت بفرمائيد
    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فایل باز نشد
  • تصویر کاربر ME جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 545 مشاهده پرسش
    با سلام... من درد کلیه دارم. سونو گرافی انجام دادم و به من گفتن کیست کلیه دارم به اندازه ی10*12میلیمتر .در سونوگرافی دوم به من گفتن کیست پاک شده و شن در هر دو کلیه دارم. در سی تی اسکن هم کیست رو نشون داده و دکتر سی تی اسکن گفت مشکلی نداره برای کلیه ام.. درد زیر شکم و پهلو وتنگی نفس جدیدا پیدا کردم... آیا برام مشکلی داره؟ میتو نه سرطانی باشه یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      کیست اگ ساده باشد سرطانی نمیشود سنگ 12میلی باید سنگ شکنی شود
    2. تصویر کاربر ME جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      آخه درد زیر شکمم خیلی زیاده هر دکتری هم بهم یه چیزی میگهن .یکی میگه بد خیمه یکی دیگه میگه خوش خیمه؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر masood30 دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 623 مشاهده پرسش
    درود بر شما

    استاد یه سوال داشتم

    من میخواستم عمل وازکنومی کنم

    تو نت سرچ کردم نوشته بود احتمال عوارض جانبی هست

    میخواستم بدونم به چه صورت هست و آیا شما انجام میدین

    هزینش هم چقدر هست

    و دوران نقاهت هم داره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      من وازکتومی انجام نمیدهم چون انتخابی غیر قابل بر گشت است
    2. تصویر کاربر masood30 شنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      استاد بله خودم در جریان هستم. من میخواستم در مورد عوارضش بدونم ؟ چون ئر بعضی سایتها در موردش خوندم نوشته بود که عوارض جانبی داره
    3. تصویر کاربر masood30 شنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      من خوذم سنم نزدیکه 40 هستش
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      توصیه من انتخاب راه دیگر ی است
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 599 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر برنامه شما رو دیدم سوالی برایم پیش امد که در صورت لازم مراجعه کنم پیشتون جهت درمان.
    بنده مشکلات ادراری (تکرر ادرار) دارم همه ازمایشات از قبیل سیستسکوپی جهت التهاب. عفونت .بزرگی پروستات و... را انجام دادم و منفی بوده است


    به دکتر غدد مراجعه کردم و طبق نظریه ایشان مشکل کلیه و غدد کلیه و عدم تنظیم فشار خون دارم طبق تجویز ایشان امپول ناندلون رو زدم مشکلات بنده اعم از تکرر ادرار فشار عصبی افسردگی مزمن و کمبود وزن رفع شد ولی به علت عوارض موجود نزدم و به حالت اولیه برگشتن

    به دکتر ارولوژی مراجعه کردم گفتن ناندلون یک نوع مسکن است خواص دیگر ندارد

    به نظر شما ایا واقعا مشکل بنده مشکلات کلیوی هستش یا خیر؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      توصیه می کنم حضوری ببینم
  • تصویر کاربر مانیا جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 606 مشاهده پرسش
    آقای دکتر من الان دو بار یه حالت عجیبی بهم دست داده هفته پیش من وقتی از خواب بلند شدم رفتم دست شویی بعد ادرار احساس کردم مقداری مدفوع انگار مقعد خارج شده ولی هرچی فشار اوردم دستشویی نداشتم انقدر فشار اوردم تا بلاخره مدفوع خارج شد و یبوست داشتم البته رنگ مدفوع طبیعی و بدون خون ریزی بود فقط یه ماده سفید روش بود که نمیدونم ماده جنسی بود یا از مقعد دوباره هم در امروز این طور شدم . البته بگم اولین بار که این طور شدم پشتش سرش که از دستشوی خارج شدم حالت تهوه گرفتم سعی کردم بالا نیارم به چند ثانیه نکشید احساس کردم گلوم بسته شده رفتم که آب بخورم آبو بزور فرستادم پایین | البته این حالت بعد یک ساعت از بین رفت ولی همچنان درد در ناحیه گلو دارم . یک و دو بار هم موقع غذا احساس کردم لقمه تو مری گیر کرده .... بعد این اتفاق من سونو کلیه و مثانه دادم قبل از اینکه اینطور شم در دی و بهمن 2 بار سونو شکم و لگنم انجام دادم حالا نمیدونم دقیقا چمه میترسم الانم که همش ترش میکنم بعد غذا نفخ دارم + یبوست + درد و سوزش سر دل در بالای شکم + تا باد گلو نزنم احساس میکنم یه چیزی تو معدم گیر کرده -دوچاره سرطان مری شده باشم البته قید کنم دختر 20 ساله مجرد هستم بگم که مشروب مصرف نمیکنم و سیگار و قلیون نمیکشم و همچین هیچگونه رابطه جنسی نداشتم اصلا- تو خانواده خدارو شکر ثابقه سرطان نبوده ولی بیشتر خانواده مادریم ورم معده دارن و اینکه من قبلا 6 سال پیش دکتر داخلی تشخیص داد من بخاطر استرس هام دوچاره گوارش حساس یه همچین چیزی بود . البته بگم من 6 سالم بود که داییم سرطان مری گرفت که اونم بخاطر استفادش از مشروب بود .
    اضافه کنم آقای دکتر من از نظر دکتر متخصص اعصاب که معاینه شدم و اینجور که مشخص کرد نوار مغزی من فردی استرسی و شدیدا اضطراب و همش هم فکر میکنم سرطان دارم اگه خوب باشم میگم حتما یه جا سرطان دارم پیشرفته نیست اگه حالم مثل الان بعد باشه میگم پیشرفتس - جناب دکتر کلا از ترس از غذا و خواب و خوراک افتادم :(
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      همه مشکل شما روحی و روانیاست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 588 مشاهده پرسش
    با سلام پسري 27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم البته نميدونم از چه نوع چند بار هم کشت ادراروسونوگرافي انجام دادم مشکلي نداشتم علائمي که دارم قطره قطره شدن آخر ادرار داغ شدن درون آلت بعد از دفع ادرار و گاهي درد بيضه ها و درد زير شکم به دکتر ارولوزي مراجعه کردم به مدت 55 روز آنتيبيوتيک تجويز کردن 35تالوفلوکساسين500و20تاسفيکسيم400ومقداري امي پرامين خيلي به بهبودي کامل نزديک بودم که گفتن ديگه ادامه ندم چون مصرف آنتي بيوتيک خوب نيست الان دوباره علائمم برگشته نگرانم ک بايد تا آخر عمر تحملش کنم اگه راه درماني هست خواهش ميکنم راهنماييم کنيد اگه لازم بدونيد براي درمان بيام خدمت شما چونکه واقعا آزار دهندست وزنگيم دگرگون کرده من ساکن کرمانشاه هستم با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا درمان کافی است
  • تصویر کاربر آریان جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 599 مشاهده پرسش
    باسلام احتراما اینجانب حدود سه ماه پیش به دلیل تکررادرار و ادرار قطره ایی دچار شدم که پس از انجام سونوگرافی , سی تی اسکن و عکس رنگی التهاب خفیف پروستات و اتساع خفیف در سیستم پیلو کالیسیل کلیه سمت چپ نمایان بود, با استفاده از داروهای سیپرو فلوکساسین , ترازوسین و پروستاتان علاائم بیماری بهتر شد اما پس از قطع آنها مجددا همان علائم نمایان گردیده به همراه کم شدن حجم و قطر ادرار ,درد در بیضه ها , آویزان شدن آنها و درد شدید در کمر خواهشمند است راهنمایی فرمائید و آیا اتساع در کلیه نیز حتما میباستی عمل گردد یا خیر. باتشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      به نظر من مشکلی نیست ولی خواستی جهت معاینه بیائید
  • تصویر کاربر سارامبهوت پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 552 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر . پس مشکلی دیگه نیست؟ نه؟ و اینکه ایا پس از شسکتن سنگ دارویی لازمه یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      از دکتر موالجتان بپرسید بهتر است
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب