اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

با عوارض واریکوسل و عوارض بعد از عمل واریکوسل آشنا شوید.

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

 امروزه واریکوسل یکی از شایع ترین علت ناباروری مردان جوان می باشد. از جمله عوارض واریکوسل می توان به هیدروسل یا آب آوردن بیضه، کوچک شدن بیضه بعد از عمل وایکوسل و درد بیضه اشاره کرد.

اگر مردی جوان پس از ازدواج و  گذشت یکسال علیرغم مقاربت طبیعی و عدم جلوگیری بچه دار نشود، باید نسبت به درمان واریکوسل اقدام نماید. لازم به ذکر است که باید خانم ها نیز از نظر علت ناباروری همزمان بررسی شود.

علت درد بیضه بعد از عمل واریکوسل

درد بیضه پس از جراحی واریکوسل( واریکوسل گرید 3) یکی از شکایات نسبتاً شایع در دوره نقاهت است. در حالی که این ناراحتی در اغلب موارد موقتی و طبیعی محسوب می‌شود، شناخت علل آن به بیمار کمک می‌کند تا با آرامش بیشتری روند بهبودی را طی کند. در ادامه دلایل احتمالی درد بیضه پس از عمل واریکوسل را برای شما شرح داده ایم:

پاسخ طبیعی بدن به جراحی:
هرگونه دست‌کاری در بافت‌های بدن می‌تواند با واکنش التهابی همراه باشد. این واکنش، که بخشی از فرآیند ترمیم است، ممکن است باعث احساس درد یا سنگینی در بیضه‌ها شود و معمولاً ظرف چند هفته بهبود می‌یابد.

علت بزرگ شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل

 تحریک یا آسیب اعصاب محیطی:
اعصاب ظریفی که در اطراف طناب اسپرماتیک قرار دارند، ممکن است در حین جراحی تحریک شوند. این تحریک عصبی می‌تواند دردهایی به شکل تیر کشیدن یا سوزش ایجاد کند که اغلب موقتی است.

تجمع مایع در اطراف بیضه (هیدروسل):
در برخی بیماران، پس از جراحی واریکوسل، مایعی در کیسه بیضه جمع می‌شود که باعث تورم و درد خفیف تا متوسط می‌شود.

تشکیل خون‌مردگی یا عفونت موضعی:
ایجاد هماتوم (توده خون ناشی از خون‌ریزی زیرجلدی) یا بروز عفونت در محل جراحی، اگرچه کم‌شیوع است، اما می‌تواند منجر به درد شدید و گاهی تب و التهاب شود. این وضعیت نیاز به بررسی و درمان فوری دارد.

فشار یا کشیدگی طناب اسپرماتیک:
بسته به روش جراحی، طناب اسپرماتیک ممکن است تحت کشش یا فشار قرار بگیرد که می‌تواند باعث درد به‌ویژه هنگام ایستادن یا فعالیت فیزیکی شود.

باقی‌ماندن واریکوسل یا ایجاد بافت اسکار:
در برخی موارد، وریدهای گشادشده به‌طور کامل حذف نمی‌شوند یا بافت اسکار (جوشگاه) بیش از حد ایجاد می‌شود که می‌تواند درد ماندگار یا متناوب ایجاد کند.

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

اگر درد بیضه بیش از ۴ تا ۶ هفته پس از عمل ادامه یابد، یا علائمی مانند تورم پیش‌رونده، تب، قرمزی، ترشح از محل بخیه‌ها یا درد شدید و مقاوم به دارو مشاهده شود، مراجعه به پزشک ضروری است.

علت آویزان شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل

آویزان شدن یا افتادگی بیضه پس از عمل واریکوسل (Varicocelectomy) یکی از نگرانی‌های شایع بیماران است. این پدیده معمولاً طبیعی است، اما درک دلایل فیزیولوژیک آن می‌تواند به کاهش اضطراب کمک کند. در اینجا دلایل اصلی این تغییر ظاهری را به صورت اختصاصی و غیرتکراری توضیح داده‌ام:

۱. حذف “تکیه‌گاه” کاذب عروقی

واریکوسل در واقع مجموعه‌ای از سیاهرگ‌های متورم و پیچ‌خورده است که مانند یک کلاف کرم‌شکل دور بیضه را گرفته‌اند. این عروق متورم، پیش از عمل باعث می‌شوند کیسه بیضه (اسکروتوم) پُرتر و سفت‌تر به نظر برسد و گاهی بیضه را کمی بالاتر نگه‌دارند (به دلیل حجم خون و بافت).

پس از عمل: جراح جریان خون این سیاهرگ‌های خراب را مسدود می‌کند. با از کار افتادن و خشک شدن تدریجی این عروق، آن حجم اضافه‌ای که فضای کیسه را پر کرده بود از بین می‌رود. در نتیجه، پوست کیسه بیضه که قبلاً کشیده شده بود، حالا شل‌تر به نظر می‌رسد و بیضه حالت آویزان‌تری پیدا می‌کند تا زمانی که پوست دوباره با سایز جدید منطبق شود.

۲. سنگینی ناشی از اِدِم (تورم) و جاذبه

در هفته‌های اول پس از جراحی، بافت‌های محل عمل دچار التهاب و “اِدِم” (تجمع مایعات میان‌بافتی) می‌شوند. این واکنش طبیعی بدن به جراحی است.

این مایعاتِ التهابی وزن کیسه بیضه را افزایش می‌دهند. از آنجا که پوست بیضه خاصیت ارتجاعی بالایی دارد، تحت تأثیر نیروی جاذبه و وزن اضافیِ ناشی از تورم، بیشتر به سمت پایین کشیده می‌شود. با فروکش کردن ورم (که ممکن است چند هفته تا چند ماه طول بکشد)، بیضه معمولاً کمی بالاتر می‌رود.

عکس بیضه اویزان

۳. ریلکس شدن عضله “کرماستر”

عضله‌ای به نام کرماستر وظیفه بالا و پایین بردن بیضه را برای تنظیم دما بر عهده دارد. واریکوسل باعث افزایش غیرطبیعی دمای اطراف بیضه می‌شود.

تغییر وضعیت: پس از جراحی و حذف منبع گرما (خون ساکن در واریکوسل)، تنظیمات دمایی بیضه تغییر می‌کند. همچنین، شوک ناشی از دستکاری جراحی ممکن است باعث شود این عضله برای مدتی در حالت استراحت (Relaxation) یا “فلجی موقت” قرار گیرد که منجر به پایین‌تر قرار گرفتن بیضه می‌شود.

۴. احتمال تشکیل هیدروسل (عارضه جانبی)

گاهی اوقات افتادگی بیضه صرفاً شل شدن پوست نیست، بلکه بزرگ شدن و سنگین شدن آن به دلیل تجمع آب است. اگر در حین عمل، عروق لنفاوی ظریف آسیب دیده باشند، تخلیه مایع بیضه مختل شده و هیدروسل ایجاد می‌شود.

تفاوت: در این حالت بیضه نه تنها آویزان است، بلکه سفت، سنگین و بزرگ‌تر از حد معمول احساس می‌شود.

جدول مقایسه سریع (طبیعی vs غیرطبیعی)

وضعیتنشانه‌هااقدام لازم
طبیعی (روند بهبود)افتادگی بدون درد شدید، نرم بودن کیسه بیضه، کاهش تدریجی ورم.صبر و استفاده از شورت‌های محافظ (Jockstrap).
غیرطبیعی (نیاز به بررسی)سفت شدن ناگهانی بیضه، درد فزاینده، قرمزی و داغی پوست، بزرگ شدن سریع کیسه بیضه.مراجعه فوری به پزشک.

 

علت بزرگ شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل

بزرگ شدن بیضه پس از عمل واریکوسل معمولاً به دلایل زیر رخ می‌دهد:

  • تجمع مایع (هیدروسل): شایع‌ترین علت است که به‌دلیل اختلال موقت در بازجذب مایع اطراف بیضه ایجاد می‌شود.
  • تورم ناشی از التهاب طبیعی بعد از جراحی: که معمولاً ظرف چند هفته کاهش می‌یابد.
  • هماتوم (تجمع خون): در اثر خون‌ریزی داخلی محل جراحی ممکن است باعث افزایش حجم بیضه شود.
  • عفونت: اگر همراه با درد، قرمزی یا تب باشد، می‌تواند نشانه عفونت باشد و نیاز به درمان دارد.

عوارض عمل واریکوسل

 از جمله عوارض واریکوسل می توان به هیدروسل، کوچک شدن بیضه و درد بیضه بعد از عمل واریکوسل اشاره کرد.

1- هیدروسل یا آب آوردن بیضه

هنگام عمل جراحی اگر رگهای واریس کاملاً توسط جراح لخت نشود و بافت لنفی آن جدا نشود و یا اگر بعد از عمل شخص استراحت کافی نداشته باشد و زیاد سرپا بایستد باعث جمع شدن آب دور بیضه می شود که خود را با بزرگی بیضه عمل شده نسبت به بیضه طبیعی نشان می دهد.

اگر تعداد آب دور بیضه کم باشد نیاز به درمان ندارد. اگر هیدروسل باعث شود بیضه ای که قبلاً عمل واریکوسل روی آن انجام شده بیش از حد بزرگ شود قطعی ترین و بهترین درمان آن عمل جراحی و تخلیه آب دور بیضه می باشد. تخلیه آب دور بیضه با سرنگ باعث می شود که دوباره آب جمع شود و لذا توصیه نمی گردد. این عمل به صورت سرپائی انجام می شود برای دیدن فیل عمل به آپارات و یا قسمت ویدئو سایت مراجعه نمایید.

2-  کوچک شدن بیضه بعد از عمل جراحی وایکوسل

یکی از عوارض عمل واریکوسل می تواند کوچک شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل باشد. علت این اتفاق، قطع شدن شریان بیضه دارای واریکوسل است که در حین عمل جراحی به اشتباه توسط جراح قطع می گردد و به علت عدم خون رسانی بعد از عمل تدریجاً بیضه کوچک می شود که در این صورت درمانی برای برگشت آن وجود ندارد.

درد بیضه

3- علت درد بیضه سمت چپ بعد از عمل واریکوسل

آیا واریکوسل درد دارد؟ به علت بسته شدن رگهای واریکوسل در هنگام عمل جراحی، اغلب درد بیضه ایجاد می شود که جای نگرانی وجود ندارد و تدریجاً با استراحت برطرف می شود. امروزه با پیشرفت در تکنیک های جراحی و با انجام عمل جراحی میکروسرجری و لاپاراسکوپی، عوارض بعد از عمل واریکوسل بسیار کم و نادر می باشد.

بعضی افراد به علت درد بیضه به پزشک مراجعه می کنند که در معاینه، بیماری واریکوسل در آنها تشخیص داده می شود. اگر چنین فردی علیرغم بیماری واریکوسل بچه دار می باشد و یا آزمایش اسپرم آن طبیعی باشد نیاز به عمل جراحی ندارد چرا که عمل جراحی واریکوسل نه تنها باعث از بین رفتن درد نمی شود بلکه در بسیاری موارد باعث افزایش درد ناشی از برش جراحی نیز می گردد.

آیا واریس بیضه خطرناک است؟

اگر متوجه رگ واریسی در بیضه خود شدید، ممکن است از خود بپرسید: “آیا این وضعیت خطرناک است؟” واریس در بیضه که به عنوان واریکوسل شناخته می شود، همیشه برای سلامتی مضر نیست، اما گاهی اوقات می تواند باعث درد بیضه یا سایر علائم ناخواسته شود.

برای دانستن هزینه عمل واریکوسل بر روی لینک زیر کلیک کنید:

هزینه عمل واریکوسل

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

4/5 - (97 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر عقیل دوشنبه ۲۶ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 518 مشاهده پرسش
    باسلام 39سال سن دارم الان تقریبا 15سال ازدواج کردم .و6سال هستش به شدت میل جنسی ندارم .وبچه دارهم نشدم واریکوسل داشتم سال 95 عمل کردم .وبه تازگی هم درد زیر شکم داشتم که سونو دادم دکتر گفته فتق کوچیک کمی سوراخ شده طی فشاری که میاری بادکتر جراح مشورت کن واحتمالا باید عمل کنی .وبه شدت بی میل جنسی هم هستم .عمل واریکسول هم دوطرف رو انجام دادم .خواستم بدونم چکار باید کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      در صورت فتق باید عمل شوید. برای بررسی میل جنسی ابتدا ازمایشات کامل داده شود
  • تصویر کاربر نادر چهارشنبه ۲۱ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 523 مشاهده پرسش
    اقای دکتر بنده نزدیک 5ماهه مشکل نعوظ دارم وقتی قصد نزدیکی دارم التم یا نعوظ پیدا نمی کنه یا اگر از سیدنافیل استفاده کنم وسط رابطه از دست میدم نعوظمو به خاطر اضطرابی که داشتم به تجویز پزشک روانشناس قبلا اس سیتالوپرام مصرف می کردم ولی گفتم شاید از اونه و قطع کردم ولی تاثیری ندیدم
    برای اینکه فکر میکردم شاید جسمیه 8جلسه شاک ویو هم رفتم ولی هیچ تاثیری ندیدم از طرفی میل جنسی هم تو این مدت خیلی کم شده و نوعی بیزاری به رابطه پیدا کردم سپاسگذارتونم راهنمایی بفرمایین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۱ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      آزمایشات کامل در مرحله اول انجام شود
  • تصویر کاربر حسام پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 452 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی ۳۵ ساله هستم و ۸۰ کیلو وزن و۱۷۰ قد دارم که مدت سه سال است که مشکل شل شدن آلت بعد از نعوظ اولیه دارم که باعث شده که درگیر مسایل فکری و افسردگی شوم سپاسگزار میشوم که در این زمینه کمکم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      قدم اول ازمایشات کامل داده شود
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 517 مشاهده پرسش
    سلام دیروز ازتون سوال پرسیدم که شمارش پرسش 221098هست فرمودین سونو وآزمایش مجدد اسپرم بگیرم رفتم پیش متخصص کلیه ومجاری ادراری که آزمایش بنویسند جریان رو گفتم معاینه فیزیکی کردن وگفتن واریکوسل نیست
    برای آزمایش اسپرم هم دوتا قرص دادن گفتن بعد مصرف آزمایش بگیرم ببینم چطور میشه قرص"نپتوکسی فیلین وکلومیفن"60روز
    با عرض شرمندگی میخواستم ببینم اولا نظر شما در مورد دارو ها چیه؟
    ثانیا داروی پاروکستین ۲۰ که شما برای انزال فرمودین تداخلی با این داروها نداره واینکه خود این دارو عوارضی نداره؟
    چون تو نظرات عوارض دارو خوندم بعضی افراد گفتن بعد از ترک این قرص ها کلا دیگه نعوظ نداشتند-با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      درمان زودانزالی همین است که عرض کردم ، ولی اگر انزال بیش از ۱ دقیقه است توصیه نمیشه. در مورد اسپرم هم من نظرم رو عرض کردم
  • تصویر کاربر کاوه شنبه ۲۴ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 651 مشاهده پرسش
    با سلام. خواهش میکنم با دقت علائم من رو بخونید. من در هنگام خودارضایی مشکل نعوظ ندارم و با سکس دهانی توسط پارتنر هم نعوظم حفظ میشه. گاها صبحها تا وقتی توی تخت هستم نعوظ سفت بیش از ۲۰ دقیقه دارم اما اگر از جا بلند شوم زیر ۱ دقیقه از بین میره. اما در هنگام دخول به هیچ وجه قدرت حفظ نعوظ ندارم ( فقط ۳۰ ثانیه) ممکنه نشت وریدی داشته باشم؟ با ویزارسین 50 نمیتونم 20 دقیقه سکس کنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      با روانپزشک مسایل جنسی مشورت شود
    2. تصویر کاربر کاوه جمعه ۲۳ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      ممنون دکتر عزیز. آیا داشتن نعوظ صبحگاهی 30 دقیقه ای و توانایی سکس با ویزارسین 50 به مدت حدود 20 دقیقه نشت وریدی رو منتفی میکنه؟
    3. تصویر کاربر کاوه جمعه ۲۳ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      ممنون. جناب دکتر آیا داشتن نعوظ صبحگاهی 30 دقیقه ای و توانایی سکس با ویزارسین 50 به مدت حدود 20 دقیقه نشت وریدی رو رد میکنه؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      بله
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 437 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر، ببخشید مزاحم شدم .... متاهل هستم و مشکلی واسم پیش اومده ، متاسفانه بنده اقدام به خرید تمرینات کششی از سایت افزایش طول ألت (روش پیترتاک) نمودم . بعد از چند جلسه و در حین تمرین یک آن حس کردم تمرینات به آلت فشار مضاعف اوردند و ترسیدم. تمرینات رو گذاشتم کنار، ولی از اونموقع حدود ۶ روز هست دیگه الت نعوظ نمیشه ! نعوظ ناقص و سریع تخلیه میشه. نمیدونم آلت دچار نشتی شده یا پارگی داخلی و یا ... ، خونریزی و درد محسوسی در اون قسمت ندارم. فقط سمت چپ از بیخ آلت بعضی مواقع یه درد بسیار کوچک دارم. ضمنا ۳ سال پیش حین رابطه جنسی ، شریک جنسی م تکون خورد و به آلت یک ضربه ای مثل شکستگی از همین نقطه وارد شد و دیگه نعوظ نشد . رفتم دکتر، جهت تست یکعدد قرص بهم داد گفت بخور اگر نعوظ کامل نشدی حتما آلت نشتی داره و باید عمل شی که اونموقع نعوظ کامل اتفاق افتاد. ولی الان مجدد الت با انجام تمرینات کششی همونجوری شد. استرس گرفتم از این وضعیت. اشتباهی انجام دادم و ‍‍ پشیمانم. آقای دکتر ببخشید من از بوشهر پیام میفرستم خدمتتون. ممنون میشم لطف نموده و راهنمایی نمایید که چه اتفاقی ممکنه افتاده باشد و جهت درمان چه اقدامی انجام دهم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      سونوگرافی از الت انجام شود روش های افزایش طول همه دروغن
  • تصویر کاربر یاری شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 413 مشاهده پرسش
    باسلام و ادب
    آقایی هستم ۴۷ ساله موقع نزدیکی در بعضی از مواقع با شل شدگی آلت روبرو میشوم و به راحتی ارکت نمیشم تا به حال از هیچ وسیله ای تاخیری استفاده نکرده ام و زمانی که کاندوم استفاده میکنم این مشکل را هم دارم پیشنهاد شما چیست جناب پرفسور عزیز و چه درمانی را توصیه میکنید.
    سپاس از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      ابتدا بررسی ازمایش خون شوید اگر طبیعی بود تادالافیل ۱۰ نیم ساعت قبل از رابطه
  • تصویر کاربر امیر شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 492 مشاهده پرسش
    سلام من ۲۸ سالمه ۲ سال اسیتالوپرام مصرف کردم اواخر دچار اختلال نعوظ و همچنین بی حسی آلت شدم، الان هفت ماهه داروها رو قطع کردم ولی همچنان مشکل باقیست! آیا ممکنه داروها به کلی من رو یائسه کرده باشند؟ تستوسترون هم یکم پایین بود ولی با خوردن کلومیفن رفت بالای رنج نرمال حتی، ولی تاثیری تو مشکلم نداشت اصلا
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      قاعدتا بعد از قطع دارو باید اختلال نعوظ برطرف شه ، عکس ازمایشات خود را بفرستید
    2. تصویر کاربر امیر شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      این آخرین آزمایش من خدمت شما
    3. تصویر کاربر امیر شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      این عکس آزمایش من خدمت شما
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      عدد تستوسترون قبلی شما چند بوده ؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      شما با مدارکتون مراجعه حضوری انجام بدین ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ همچنین باید با متخصص غدد هم مشورت کنید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محمدباغجری شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 509 مشاهده پرسش
    Mohammad Baghejari:
    سلام بنده 36سال دارم ومتاهل
    آتروفی بیضه راست دارم وبیضه راست کوچیکه وهمین سمت 10سال پیش فتق عمل کردم
    چون صاحب فرزند نشدم آزمایش اسپرم دادم ودکتر زنان که خانمم رفته بود گفته بود تعداد اسپرم و حرکت اون کمه،آمپول زدم ولی بچه دار نشدم
    الان حدودا 2سال،شایدم بیشتر حالت دوره ایی واسم این اتفاق میفته که هم مشکل نعوض پیدا میکنم هم زود انزالی
    با اینکه مثلا حدودا 1ماه قبل وقبلتر می‌تونستم شب در میون یا بعضی وقتا هرشب بدون مشکل رابطه داشته باشم
    این اتفاق که میگم الان یک ماهه واسم افتاده حدودا شاید 6ماه پیش هم افتاده وخود بخود خوب شدم (سه چهار باره این اتفاق میفته)
    چند باره که هی این اتفاق واسم میفته باز خوب میشم ولی الان اینطور شدم هم نعوظ مشکل دارم هم زود انزالی
    با توجه به اینکه شهرستان هستم وبا این اوضاع سخته اومدن تهران ممنون میشم راهنمایی بفرمایید🙏

    این مشکل که خدمتتون عرض کردم وقتی خوب میشم بدون مشکل رابطه جنسی دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      عکس ازمایش اسپرم خود و مدارکتون رو همینجا بفرستید
    2. تصویر کاربر محمدباغجری شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      البته این آزمایش مربوط به سال قبله
    3. تصویر کاربر محمدباغجری شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام
      البته این آزمایش مربوط به سال قبله
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      در ازمایش اسپرم سرعت حرکت اسپرم هاتون کمه ، ازمایش مجدد تکرار شود
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      سونوگرافی از جهت واریکوسل انجام شود
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      اختلال نعوظتون به نظر زمینه ی روحی داره تا جسمی
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      داروی پاروکستین ۲۰ صبح ها برای درمان زود انزالی مناسب است. حدود ۴،۵ ماه مصرف شود و بعد به آهستگی و به مرور قطع شود
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر منصور جمعه ۲۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 2980 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان من قبلا نزدیکم هروز بوده ولی الان سه ماه هست که وست نزدیکی التم میخوابه 30سال عمر دارم دوتا بچه هم دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      آزمایش از جهت قند و چربی و تیرویید و هورمون جنسی داده شود
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بهزاد پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 606 مشاهده پرسش
    با سلام من حدود چهار سال است که دچار تکرر ادرار شده ام و روز به روز هم وضع من بدتر می شود
    علاوه بر تکرر ادرار علایم دیگر من قطع و وصل شدن ادرار.سوزش ادرار،یبوست،درد کلیه و روده ها و گرفتگی عضلات است.
    لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 714 مشاهده پرسش
    واریکوسل گرید 3 سمت چپ دارم وکمی درد و آزمایش اسپرمم خوبه و مجردم
    به نظر شما چار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اگر واقعا گريد ٣ است بهتر است عمل كنيد براي معاينه تشريف بيوريد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب