اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

با عوارض واریکوسل و عوارض بعد از عمل واریکوسل آشنا شوید.

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

 امروزه واریکوسل یکی از شایع ترین علت ناباروری مردان جوان می باشد. از جمله عوارض واریکوسل می توان به هیدروسل یا آب آوردن بیضه، کوچک شدن بیضه بعد از عمل وایکوسل و درد بیضه اشاره کرد.

اگر مردی جوان پس از ازدواج و  گذشت یکسال علیرغم مقاربت طبیعی و عدم جلوگیری بچه دار نشود، باید نسبت به درمان واریکوسل اقدام نماید. لازم به ذکر است که باید خانم ها نیز از نظر علت ناباروری همزمان بررسی شود.

علت درد بیضه بعد از عمل واریکوسل

درد بیضه پس از جراحی واریکوسل( واریکوسل گرید 3) یکی از شکایات نسبتاً شایع در دوره نقاهت است. در حالی که این ناراحتی در اغلب موارد موقتی و طبیعی محسوب می‌شود، شناخت علل آن به بیمار کمک می‌کند تا با آرامش بیشتری روند بهبودی را طی کند. در ادامه دلایل احتمالی درد بیضه پس از عمل واریکوسل را برای شما شرح داده ایم:

پاسخ طبیعی بدن به جراحی:
هرگونه دست‌کاری در بافت‌های بدن می‌تواند با واکنش التهابی همراه باشد. این واکنش، که بخشی از فرآیند ترمیم است، ممکن است باعث احساس درد یا سنگینی در بیضه‌ها شود و معمولاً ظرف چند هفته بهبود می‌یابد.

علت بزرگ شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل

 تحریک یا آسیب اعصاب محیطی:
اعصاب ظریفی که در اطراف طناب اسپرماتیک قرار دارند، ممکن است در حین جراحی تحریک شوند. این تحریک عصبی می‌تواند دردهایی به شکل تیر کشیدن یا سوزش ایجاد کند که اغلب موقتی است.

تجمع مایع در اطراف بیضه (هیدروسل):
در برخی بیماران، پس از جراحی واریکوسل، مایعی در کیسه بیضه جمع می‌شود که باعث تورم و درد خفیف تا متوسط می‌شود.

تشکیل خون‌مردگی یا عفونت موضعی:
ایجاد هماتوم (توده خون ناشی از خون‌ریزی زیرجلدی) یا بروز عفونت در محل جراحی، اگرچه کم‌شیوع است، اما می‌تواند منجر به درد شدید و گاهی تب و التهاب شود. این وضعیت نیاز به بررسی و درمان فوری دارد.

فشار یا کشیدگی طناب اسپرماتیک:
بسته به روش جراحی، طناب اسپرماتیک ممکن است تحت کشش یا فشار قرار بگیرد که می‌تواند باعث درد به‌ویژه هنگام ایستادن یا فعالیت فیزیکی شود.

باقی‌ماندن واریکوسل یا ایجاد بافت اسکار:
در برخی موارد، وریدهای گشادشده به‌طور کامل حذف نمی‌شوند یا بافت اسکار (جوشگاه) بیش از حد ایجاد می‌شود که می‌تواند درد ماندگار یا متناوب ایجاد کند.

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

اگر درد بیضه بیش از ۴ تا ۶ هفته پس از عمل ادامه یابد، یا علائمی مانند تورم پیش‌رونده، تب، قرمزی، ترشح از محل بخیه‌ها یا درد شدید و مقاوم به دارو مشاهده شود، مراجعه به پزشک ضروری است.

علت آویزان شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل

آویزان شدن یا افتادگی بیضه پس از عمل واریکوسل (Varicocelectomy) یکی از نگرانی‌های شایع بیماران است. این پدیده معمولاً طبیعی است، اما درک دلایل فیزیولوژیک آن می‌تواند به کاهش اضطراب کمک کند. در اینجا دلایل اصلی این تغییر ظاهری را به صورت اختصاصی و غیرتکراری توضیح داده‌ام:

۱. حذف “تکیه‌گاه” کاذب عروقی

واریکوسل در واقع مجموعه‌ای از سیاهرگ‌های متورم و پیچ‌خورده است که مانند یک کلاف کرم‌شکل دور بیضه را گرفته‌اند. این عروق متورم، پیش از عمل باعث می‌شوند کیسه بیضه (اسکروتوم) پُرتر و سفت‌تر به نظر برسد و گاهی بیضه را کمی بالاتر نگه‌دارند (به دلیل حجم خون و بافت).

پس از عمل: جراح جریان خون این سیاهرگ‌های خراب را مسدود می‌کند. با از کار افتادن و خشک شدن تدریجی این عروق، آن حجم اضافه‌ای که فضای کیسه را پر کرده بود از بین می‌رود. در نتیجه، پوست کیسه بیضه که قبلاً کشیده شده بود، حالا شل‌تر به نظر می‌رسد و بیضه حالت آویزان‌تری پیدا می‌کند تا زمانی که پوست دوباره با سایز جدید منطبق شود.

۲. سنگینی ناشی از اِدِم (تورم) و جاذبه

در هفته‌های اول پس از جراحی، بافت‌های محل عمل دچار التهاب و “اِدِم” (تجمع مایعات میان‌بافتی) می‌شوند. این واکنش طبیعی بدن به جراحی است.

این مایعاتِ التهابی وزن کیسه بیضه را افزایش می‌دهند. از آنجا که پوست بیضه خاصیت ارتجاعی بالایی دارد، تحت تأثیر نیروی جاذبه و وزن اضافیِ ناشی از تورم، بیشتر به سمت پایین کشیده می‌شود. با فروکش کردن ورم (که ممکن است چند هفته تا چند ماه طول بکشد)، بیضه معمولاً کمی بالاتر می‌رود.

عکس بیضه اویزان

۳. ریلکس شدن عضله “کرماستر”

عضله‌ای به نام کرماستر وظیفه بالا و پایین بردن بیضه را برای تنظیم دما بر عهده دارد. واریکوسل باعث افزایش غیرطبیعی دمای اطراف بیضه می‌شود.

تغییر وضعیت: پس از جراحی و حذف منبع گرما (خون ساکن در واریکوسل)، تنظیمات دمایی بیضه تغییر می‌کند. همچنین، شوک ناشی از دستکاری جراحی ممکن است باعث شود این عضله برای مدتی در حالت استراحت (Relaxation) یا “فلجی موقت” قرار گیرد که منجر به پایین‌تر قرار گرفتن بیضه می‌شود.

۴. احتمال تشکیل هیدروسل (عارضه جانبی)

گاهی اوقات افتادگی بیضه صرفاً شل شدن پوست نیست، بلکه بزرگ شدن و سنگین شدن آن به دلیل تجمع آب است. اگر در حین عمل، عروق لنفاوی ظریف آسیب دیده باشند، تخلیه مایع بیضه مختل شده و هیدروسل ایجاد می‌شود.

تفاوت: در این حالت بیضه نه تنها آویزان است، بلکه سفت، سنگین و بزرگ‌تر از حد معمول احساس می‌شود.

جدول مقایسه سریع (طبیعی vs غیرطبیعی)

وضعیتنشانه‌هااقدام لازم
طبیعی (روند بهبود)افتادگی بدون درد شدید، نرم بودن کیسه بیضه، کاهش تدریجی ورم.صبر و استفاده از شورت‌های محافظ (Jockstrap).
غیرطبیعی (نیاز به بررسی)سفت شدن ناگهانی بیضه، درد فزاینده، قرمزی و داغی پوست، بزرگ شدن سریع کیسه بیضه.مراجعه فوری به پزشک.

 

علت بزرگ شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل

بزرگ شدن بیضه پس از عمل واریکوسل معمولاً به دلایل زیر رخ می‌دهد:

  • تجمع مایع (هیدروسل): شایع‌ترین علت است که به‌دلیل اختلال موقت در بازجذب مایع اطراف بیضه ایجاد می‌شود.
  • تورم ناشی از التهاب طبیعی بعد از جراحی: که معمولاً ظرف چند هفته کاهش می‌یابد.
  • هماتوم (تجمع خون): در اثر خون‌ریزی داخلی محل جراحی ممکن است باعث افزایش حجم بیضه شود.
  • عفونت: اگر همراه با درد، قرمزی یا تب باشد، می‌تواند نشانه عفونت باشد و نیاز به درمان دارد.

عوارض عمل واریکوسل

 از جمله عوارض واریکوسل می توان به هیدروسل، کوچک شدن بیضه و درد بیضه بعد از عمل واریکوسل اشاره کرد.

1- هیدروسل یا آب آوردن بیضه

هنگام عمل جراحی اگر رگهای واریس کاملاً توسط جراح لخت نشود و بافت لنفی آن جدا نشود و یا اگر بعد از عمل شخص استراحت کافی نداشته باشد و زیاد سرپا بایستد باعث جمع شدن آب دور بیضه می شود که خود را با بزرگی بیضه عمل شده نسبت به بیضه طبیعی نشان می دهد.

اگر تعداد آب دور بیضه کم باشد نیاز به درمان ندارد. اگر هیدروسل باعث شود بیضه ای که قبلاً عمل واریکوسل روی آن انجام شده بیش از حد بزرگ شود قطعی ترین و بهترین درمان آن عمل جراحی و تخلیه آب دور بیضه می باشد. تخلیه آب دور بیضه با سرنگ باعث می شود که دوباره آب جمع شود و لذا توصیه نمی گردد. این عمل به صورت سرپائی انجام می شود برای دیدن فیل عمل به آپارات و یا قسمت ویدئو سایت مراجعه نمایید.

2-  کوچک شدن بیضه بعد از عمل جراحی وایکوسل

یکی از عوارض عمل واریکوسل می تواند کوچک شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل باشد. علت این اتفاق، قطع شدن شریان بیضه دارای واریکوسل است که در حین عمل جراحی به اشتباه توسط جراح قطع می گردد و به علت عدم خون رسانی بعد از عمل تدریجاً بیضه کوچک می شود که در این صورت درمانی برای برگشت آن وجود ندارد.

درد بیضه

3- علت درد بیضه سمت چپ بعد از عمل واریکوسل

آیا واریکوسل درد دارد؟ به علت بسته شدن رگهای واریکوسل در هنگام عمل جراحی، اغلب درد بیضه ایجاد می شود که جای نگرانی وجود ندارد و تدریجاً با استراحت برطرف می شود. امروزه با پیشرفت در تکنیک های جراحی و با انجام عمل جراحی میکروسرجری و لاپاراسکوپی، عوارض بعد از عمل واریکوسل بسیار کم و نادر می باشد.

بعضی افراد به علت درد بیضه به پزشک مراجعه می کنند که در معاینه، بیماری واریکوسل در آنها تشخیص داده می شود. اگر چنین فردی علیرغم بیماری واریکوسل بچه دار می باشد و یا آزمایش اسپرم آن طبیعی باشد نیاز به عمل جراحی ندارد چرا که عمل جراحی واریکوسل نه تنها باعث از بین رفتن درد نمی شود بلکه در بسیاری موارد باعث افزایش درد ناشی از برش جراحی نیز می گردد.

آیا واریس بیضه خطرناک است؟

اگر متوجه رگ واریسی در بیضه خود شدید، ممکن است از خود بپرسید: “آیا این وضعیت خطرناک است؟” واریس در بیضه که به عنوان واریکوسل شناخته می شود، همیشه برای سلامتی مضر نیست، اما گاهی اوقات می تواند باعث درد بیضه یا سایر علائم ناخواسته شود.

برای دانستن هزینه عمل واریکوسل بر روی لینک زیر کلیک کنید:

هزینه عمل واریکوسل

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

4/5 - (97 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر پریسا سه شنبه ۱۳ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 493 مشاهده پرسش
    سلام ممنون از اطلاعات مفیدتون. راه درمان مثانه ای که عصبی و بیش فعاله به طور قطعی چیه
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      بر اساس نوار مثانه است
  • تصویر کاربر سامرند سه شنبه ۱۳ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 316 مشاهده پرسش
    با سلام اقای دکتر من عفونت ادراری داشتم که بعد از مدتی اورکیت سمت چپ گرفتم که مدتی در بیمارستان بستری شدم، بعد از ی ماه دوباره درد مثانه داشتم ازمایش دادم عفونت نداشتم ولی دکتر قرص نوشت الانم بعد ی ماه از مراجعه به دکتر دوباره مثانه درد شدیدی دارم نظر شما چیست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      طبیعی است
  • تصویر کاربر هانیه یکشنبه ۱۱ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1450 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    دختری 26 ساله هستم.
    دچار مشکل تکرر ادرار هستم. البته معمولا حجم ادرار خارج شده در هر بار خیلی کم نیست، اما گاهی اوقات بعد از اتمام ادرار بلافاصله احساس نیاز به ادرار کردن دارم که حجم بسیار کمی از ادرار خارج می شود. گاهی در یک زمان کوتاه چندین بار مجبور به ادرار کردن می شوم.
    استرس و اضطراب زیادی دارم و و معده م هم به تشخیص دکتر معده ای عصبی است. البته خیلی درد ندارم اما بعد از خوردن هر چیزی به شدت آروغ میزنم.(ترش نمیکنم و فقط اروغ های صدا دار میزنم متاسفانه)
    چند هفته ای ست که دو سه بار درد در ناحیه پهلوی راست(زیر دنده های قسمت راست) دارم. این درد به قدری نیست که کلافه شوم یا نیاز به مسکن داشته باشم. حالت تیر کشیدن هم ندارد فقط یک مقدار کم درد میکند. در سایتها معمولا برای علت این درد سرطان های مختلف را ذکر میکنند و همین باعث نگرانی شدید من شده است.
    ازمایش عفونت ادرار چند ماه پیش دادم مشکلی نداشتم.
    حدود 6 ماه پیش هم ازمایش کلی دادم که خداروشکر مشکلی نداشتم.
    ولی مدتهاست از تکرر ادرار رنج میبرم به طوری که هنگام نماز خواندن نمیتوانم پاهایم را زیر باسنم قرار دهم چون ممکن است مقداری ادرار از من خارج شود.
    و اضافه شدن درد پهلو باعث شده است فکر کنم سرطان دارم.
    پینوشت: درد در قسمت قفسه سینه به خصوص خود سینه ها در خانواده ی مادریم به صورت ارثی وجود دارد مخصوصا در مواقعی که استرسی و عصبی می شویم. مادر و خاله هایم به شدت این موضوع را پیگیری کردن اما علتی برایش پیدا نکردند. من هم به همین دلیل اغلب اوقات از درد سینه رنج میبرم مخصوصا قبل از هر پریود. البته چند وقتی است درد سینه هایم هم زیاد شده است. احساس میکنم درون سینه م زخم است.

    ببخشید که طولانی شد
    خیلی ممنون میشوم اگر راهنماییم بکنید.
    ارزوی سلامتی و طول عمر برای شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      همه مشکل شما عصبی است
  • تصویر کاربر زینب یکشنبه ۱۱ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    با سلام.من22سالمه مدتی هستش که تکرر ادرار دارم .ازمایش کشت ادرار انجام دادم عفونت نداشتم وهمه چیز خوب بود.سونوگرافی از مثانه وکلیه انجام دادم.در مثانه رزیدو ادراری5سی سی بود وسالم بود.در کلیه سمت راست تنگی حالب مشاهده شد.برای تکرر ادراروتنگی حالب نیاز به درمان خاصی هست یا نه؟باتشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه اول بگیرید
  • تصویر کاربر زینب سه شنبه ۶ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 447 مشاهده پرسش
    ضمن عرض سلام و خسته نباشید با توجه به اینکه پدر بنده دچار سرطان مثانه میباشند و اولین مرحله شیمی درمانی انجام شده امیدی هست که بعد از اتمام شیمی درمانی بهبود یابند ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید مدارکتان را ببینم
  • تصویر کاربر سیده پنجشنبه ۱ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 507 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.وقتتون بخیر.
    پدرم سرطان مثانه داشت.شیمی درمانی کرد بعد مثانه رو برداشتن
    براش مثانه مصنوعی گذاشتن.26جلسه پرتو درمانی انجام داد تا اون لحظه خوب بود.
    اماباز دکترش 5جلسه براش نوشت.بعد از اون 5جلسه درد شدید گرفت دچار انسداد روده شد .عملش کردن الان قسمتی از روده بیرون هست.دچار انسداد مثانه شده.
    ادرارش کامل دفع نمیشه کلیه هاش درد میکنه.باید چکار کرد؟میگن نمیشه فعلا عملش کنن.
    آیا آب زیاد یا عرقی جات ادرار آور به کلیه صدمه نمیزنه؟ آخه بیشتر مایعات رو میاره بالا
    تا اینکه دفع شه.
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      دکتر خودتان بهتر است جواب بدهد
  • تصویر کاربر نادری پنجشنبه ۱ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    جناب آقای دکتر کرمی یک سنگ 7 میلی دارم که از کلیه وارد مثانه شده ، میخاستم ببینم با دارو و طناب میشه دفع کرد یا بایستی tul انجام بدم ؟ سن39 جنسیت مرد با تقدیم احترام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید ببینم فیلم سنگ حالب من را ببینید
  • تصویر کاربر و پنجشنبه ۱ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 569 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر کرمی بنده مدتی هست که دچار تکرر ادرار شدم بیشتر وقتها شب ها قبل از خواب این مشکل دارم دکتر برام قرص پروستاتان و یوریناسین5 برای مدت 1 ماه تجویز کردن که استفاده کردم بهتر شدم ولی با اتمام دارو دوباره تکرر ادرار دارم در ضمن ازمایش سونوگرافی هم انجام دادم هم مثانه وپروستات و کلیه نرمال بود ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      نوار مثانه09351142080
  • تصویر کاربر ع پنجشنبه ۱ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    دکتر انتهای سوالم رو بررسی بفرمایید .سلام دکتر . مدت چند روز که درد خیلی خفیفی در بالای الت تناسلی سمت چپ و راست دارم . در موقع تحریک جنسی و تغییر فیزیکی الت کمی بیضه هام درد میگیرد . در طول روز کمی درد خفیف هم دارم . ارضا شدنم خیلی سریع شده . بعد از دستشویی رفتن و دراز کشیدن احساس خروجی چند قطره ادرار دارم خیلی کم . 
    لازم به توضیح است . بنده 20 روز در رخت خواب بوده جهت کمر درد . الان کمر درد خوب شده تقریبا . داروهای دوره کمر درد 4 تا امپول دگزا . قرص باکلوفن . دیکلوفناک . متروکاربامول بوده . ازمایش ادرار و کشت هم دادم . در ازمایش ادرار کمی خون دیده شد که در ازمایش کشت هیچ عفونتی دیده نشد . در ازمایش esr مقدار ماکزیمم 15 بود که برای بنده 23 دیده شد . در ضمن 4 روز استرس شدید طوری که دو شب امپول دیازپام هم بهم میزدند . نظره شما چیست . خواهشمند است همه جوانب رو بررسی فرمایید .
    دکتر شما فرمودید مشکل عصبی هست . منظورتون رو متوجه نشدم . سونوگرافی شکمی مثانه انجام دادم مشکلی نیود . Mri کمر دادم مشکل نبود لطف کنید بیشتر برام توضیح دهید .
    1. تصویر کاربر ع چهارشنبه ۳۱ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      دکتر درمانش چیه ؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      درمان این دردها بیخیالی است چون منشا جسمی ندارد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر ع پنجشنبه ۱ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 486 مشاهده پرسش
    سلام دکتر . مدت چند روز که درد خیلی خفیفی در بالای الت تناسلی سمت چپ و راست دارم . در موقع تحریک جنسی و تغییر فیزیکی الت کمی بیضه هام درد میگیرد . در طول روز کمی درد خفیف هم دارم . ارضا شدنم خیلی سریع شده . بعد از دستشویی رفتن و دراز کشیدن احساس خروجی چند قطره ادرار دارم خیلی کم . 
    لازم به توضیح است . بنده 20 روز در رخت خواب بوده جهت کمر درد . الان کمر درد خوب شده تقریبا . داروهای دوره کمر درد 4 تا امپول دگزا . قرص باکلوفن . دیکلوفناک . متروکاربامول بوده . ازمایش ادرار و کشت هم دادم . در ازمایش ادرار کمی خون دیده شد که در ازمایش کشت هیچ عفونتی دیده نشد . در ازمایش esr مقدار ماکزیمم 15 بود که برای بنده 23 دیده شد . در ضمن 4 روز استرس شدید طوری که دو شب امپول دیازپام هم بهم میزدند . نظره شما چیست . خواهشمند است همه جوانب رو بررسی فرمایید .
    دکتر شما فرمودید مشکل عصبی هست . منظورتون رو متوجه نشدم . سونوگرافی شکمی مثانه انجام دادم مشکلی نیود . Mri کمر دادم مشکل نبود لطف کنید بیشتر برام توضیح دهید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      کار من نیست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بهزاد پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 620 مشاهده پرسش
    با سلام من حدود چهار سال است که دچار تکرر ادرار شده ام و روز به روز هم وضع من بدتر می شود
    علاوه بر تکرر ادرار علایم دیگر من قطع و وصل شدن ادرار.سوزش ادرار،یبوست،درد کلیه و روده ها و گرفتگی عضلات است.
    لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 721 مشاهده پرسش
    واریکوسل گرید 3 سمت چپ دارم وکمی درد و آزمایش اسپرمم خوبه و مجردم
    به نظر شما چار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اگر واقعا گريد ٣ است بهتر است عمل كنيد براي معاينه تشريف بيوريد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب