اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

با عوارض واریکوسل و عوارض بعد از عمل واریکوسل آشنا شوید.

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

 امروزه واریکوسل یکی از شایع ترین علت ناباروری مردان جوان می باشد. از جمله عوارض واریکوسل می توان به هیدروسل یا آب آوردن بیضه، کوچک شدن بیضه بعد از عمل وایکوسل و درد بیضه اشاره کرد.

اگر مردی جوان پس از ازدواج و  گذشت یکسال علیرغم مقاربت طبیعی و عدم جلوگیری بچه دار نشود، باید نسبت به درمان واریکوسل اقدام نماید. لازم به ذکر است که باید خانم ها نیز از نظر علت ناباروری همزمان بررسی شود.

علت درد بیضه بعد از عمل واریکوسل

درد بیضه پس از جراحی واریکوسل( واریکوسل گرید 3) یکی از شکایات نسبتاً شایع در دوره نقاهت است. در حالی که این ناراحتی در اغلب موارد موقتی و طبیعی محسوب می‌شود، شناخت علل آن به بیمار کمک می‌کند تا با آرامش بیشتری روند بهبودی را طی کند. در ادامه دلایل احتمالی درد بیضه پس از عمل واریکوسل را برای شما شرح داده ایم:

پاسخ طبیعی بدن به جراحی:
هرگونه دست‌کاری در بافت‌های بدن می‌تواند با واکنش التهابی همراه باشد. این واکنش، که بخشی از فرآیند ترمیم است، ممکن است باعث احساس درد یا سنگینی در بیضه‌ها شود و معمولاً ظرف چند هفته بهبود می‌یابد.

علت بزرگ شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل

 تحریک یا آسیب اعصاب محیطی:
اعصاب ظریفی که در اطراف طناب اسپرماتیک قرار دارند، ممکن است در حین جراحی تحریک شوند. این تحریک عصبی می‌تواند دردهایی به شکل تیر کشیدن یا سوزش ایجاد کند که اغلب موقتی است.

تجمع مایع در اطراف بیضه (هیدروسل):
در برخی بیماران، پس از جراحی واریکوسل، مایعی در کیسه بیضه جمع می‌شود که باعث تورم و درد خفیف تا متوسط می‌شود.

تشکیل خون‌مردگی یا عفونت موضعی:
ایجاد هماتوم (توده خون ناشی از خون‌ریزی زیرجلدی) یا بروز عفونت در محل جراحی، اگرچه کم‌شیوع است، اما می‌تواند منجر به درد شدید و گاهی تب و التهاب شود. این وضعیت نیاز به بررسی و درمان فوری دارد.

فشار یا کشیدگی طناب اسپرماتیک:
بسته به روش جراحی، طناب اسپرماتیک ممکن است تحت کشش یا فشار قرار بگیرد که می‌تواند باعث درد به‌ویژه هنگام ایستادن یا فعالیت فیزیکی شود.

باقی‌ماندن واریکوسل یا ایجاد بافت اسکار:
در برخی موارد، وریدهای گشادشده به‌طور کامل حذف نمی‌شوند یا بافت اسکار (جوشگاه) بیش از حد ایجاد می‌شود که می‌تواند درد ماندگار یا متناوب ایجاد کند.

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

اگر درد بیضه بیش از ۴ تا ۶ هفته پس از عمل ادامه یابد، یا علائمی مانند تورم پیش‌رونده، تب، قرمزی، ترشح از محل بخیه‌ها یا درد شدید و مقاوم به دارو مشاهده شود، مراجعه به پزشک ضروری است.

علت آویزان شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل

آویزان شدن یا افتادگی بیضه پس از عمل واریکوسل (Varicocelectomy) یکی از نگرانی‌های شایع بیماران است. این پدیده معمولاً طبیعی است، اما درک دلایل فیزیولوژیک آن می‌تواند به کاهش اضطراب کمک کند. در اینجا دلایل اصلی این تغییر ظاهری را به صورت اختصاصی و غیرتکراری توضیح داده‌ام:

۱. حذف “تکیه‌گاه” کاذب عروقی

واریکوسل در واقع مجموعه‌ای از سیاهرگ‌های متورم و پیچ‌خورده است که مانند یک کلاف کرم‌شکل دور بیضه را گرفته‌اند. این عروق متورم، پیش از عمل باعث می‌شوند کیسه بیضه (اسکروتوم) پُرتر و سفت‌تر به نظر برسد و گاهی بیضه را کمی بالاتر نگه‌دارند (به دلیل حجم خون و بافت).

پس از عمل: جراح جریان خون این سیاهرگ‌های خراب را مسدود می‌کند. با از کار افتادن و خشک شدن تدریجی این عروق، آن حجم اضافه‌ای که فضای کیسه را پر کرده بود از بین می‌رود. در نتیجه، پوست کیسه بیضه که قبلاً کشیده شده بود، حالا شل‌تر به نظر می‌رسد و بیضه حالت آویزان‌تری پیدا می‌کند تا زمانی که پوست دوباره با سایز جدید منطبق شود.

۲. سنگینی ناشی از اِدِم (تورم) و جاذبه

در هفته‌های اول پس از جراحی، بافت‌های محل عمل دچار التهاب و “اِدِم” (تجمع مایعات میان‌بافتی) می‌شوند. این واکنش طبیعی بدن به جراحی است.

این مایعاتِ التهابی وزن کیسه بیضه را افزایش می‌دهند. از آنجا که پوست بیضه خاصیت ارتجاعی بالایی دارد، تحت تأثیر نیروی جاذبه و وزن اضافیِ ناشی از تورم، بیشتر به سمت پایین کشیده می‌شود. با فروکش کردن ورم (که ممکن است چند هفته تا چند ماه طول بکشد)، بیضه معمولاً کمی بالاتر می‌رود.

عکس بیضه اویزان

۳. ریلکس شدن عضله “کرماستر”

عضله‌ای به نام کرماستر وظیفه بالا و پایین بردن بیضه را برای تنظیم دما بر عهده دارد. واریکوسل باعث افزایش غیرطبیعی دمای اطراف بیضه می‌شود.

تغییر وضعیت: پس از جراحی و حذف منبع گرما (خون ساکن در واریکوسل)، تنظیمات دمایی بیضه تغییر می‌کند. همچنین، شوک ناشی از دستکاری جراحی ممکن است باعث شود این عضله برای مدتی در حالت استراحت (Relaxation) یا “فلجی موقت” قرار گیرد که منجر به پایین‌تر قرار گرفتن بیضه می‌شود.

۴. احتمال تشکیل هیدروسل (عارضه جانبی)

گاهی اوقات افتادگی بیضه صرفاً شل شدن پوست نیست، بلکه بزرگ شدن و سنگین شدن آن به دلیل تجمع آب است. اگر در حین عمل، عروق لنفاوی ظریف آسیب دیده باشند، تخلیه مایع بیضه مختل شده و هیدروسل ایجاد می‌شود.

تفاوت: در این حالت بیضه نه تنها آویزان است، بلکه سفت، سنگین و بزرگ‌تر از حد معمول احساس می‌شود.

جدول مقایسه سریع (طبیعی vs غیرطبیعی)

وضعیتنشانه‌هااقدام لازم
طبیعی (روند بهبود)افتادگی بدون درد شدید، نرم بودن کیسه بیضه، کاهش تدریجی ورم.صبر و استفاده از شورت‌های محافظ (Jockstrap).
غیرطبیعی (نیاز به بررسی)سفت شدن ناگهانی بیضه، درد فزاینده، قرمزی و داغی پوست، بزرگ شدن سریع کیسه بیضه.مراجعه فوری به پزشک.

 

علت بزرگ شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل

بزرگ شدن بیضه پس از عمل واریکوسل معمولاً به دلایل زیر رخ می‌دهد:

  • تجمع مایع (هیدروسل): شایع‌ترین علت است که به‌دلیل اختلال موقت در بازجذب مایع اطراف بیضه ایجاد می‌شود.
  • تورم ناشی از التهاب طبیعی بعد از جراحی: که معمولاً ظرف چند هفته کاهش می‌یابد.
  • هماتوم (تجمع خون): در اثر خون‌ریزی داخلی محل جراحی ممکن است باعث افزایش حجم بیضه شود.
  • عفونت: اگر همراه با درد، قرمزی یا تب باشد، می‌تواند نشانه عفونت باشد و نیاز به درمان دارد.

عوارض عمل واریکوسل

 از جمله عوارض واریکوسل می توان به هیدروسل، کوچک شدن بیضه و درد بیضه بعد از عمل واریکوسل اشاره کرد.

1- هیدروسل یا آب آوردن بیضه

هنگام عمل جراحی اگر رگهای واریس کاملاً توسط جراح لخت نشود و بافت لنفی آن جدا نشود و یا اگر بعد از عمل شخص استراحت کافی نداشته باشد و زیاد سرپا بایستد باعث جمع شدن آب دور بیضه می شود که خود را با بزرگی بیضه عمل شده نسبت به بیضه طبیعی نشان می دهد.

اگر تعداد آب دور بیضه کم باشد نیاز به درمان ندارد. اگر هیدروسل باعث شود بیضه ای که قبلاً عمل واریکوسل روی آن انجام شده بیش از حد بزرگ شود قطعی ترین و بهترین درمان آن عمل جراحی و تخلیه آب دور بیضه می باشد. تخلیه آب دور بیضه با سرنگ باعث می شود که دوباره آب جمع شود و لذا توصیه نمی گردد. این عمل به صورت سرپائی انجام می شود برای دیدن فیل عمل به آپارات و یا قسمت ویدئو سایت مراجعه نمایید.

2-  کوچک شدن بیضه بعد از عمل جراحی وایکوسل

یکی از عوارض عمل واریکوسل می تواند کوچک شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل باشد. علت این اتفاق، قطع شدن شریان بیضه دارای واریکوسل است که در حین عمل جراحی به اشتباه توسط جراح قطع می گردد و به علت عدم خون رسانی بعد از عمل تدریجاً بیضه کوچک می شود که در این صورت درمانی برای برگشت آن وجود ندارد.

درد بیضه

3- علت درد بیضه سمت چپ بعد از عمل واریکوسل

آیا واریکوسل درد دارد؟ به علت بسته شدن رگهای واریکوسل در هنگام عمل جراحی، اغلب درد بیضه ایجاد می شود که جای نگرانی وجود ندارد و تدریجاً با استراحت برطرف می شود. امروزه با پیشرفت در تکنیک های جراحی و با انجام عمل جراحی میکروسرجری و لاپاراسکوپی، عوارض بعد از عمل واریکوسل بسیار کم و نادر می باشد.

بعضی افراد به علت درد بیضه به پزشک مراجعه می کنند که در معاینه، بیماری واریکوسل در آنها تشخیص داده می شود. اگر چنین فردی علیرغم بیماری واریکوسل بچه دار می باشد و یا آزمایش اسپرم آن طبیعی باشد نیاز به عمل جراحی ندارد چرا که عمل جراحی واریکوسل نه تنها باعث از بین رفتن درد نمی شود بلکه در بسیاری موارد باعث افزایش درد ناشی از برش جراحی نیز می گردد.

آیا واریس بیضه خطرناک است؟

اگر متوجه رگ واریسی در بیضه خود شدید، ممکن است از خود بپرسید: “آیا این وضعیت خطرناک است؟” واریس در بیضه که به عنوان واریکوسل شناخته می شود، همیشه برای سلامتی مضر نیست، اما گاهی اوقات می تواند باعث درد بیضه یا سایر علائم ناخواسته شود.

برای دانستن هزینه عمل واریکوسل بر روی لینک زیر کلیک کنید:

هزینه عمل واریکوسل

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

4/5 - (97 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر میلاد یکشنبه ۱۱ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 1441 مشاهده پرسش
    با عرض سلام... واسه درمان خارش بیضه چه چیکار کنم...ایا کرم یا ژل نرم کننده هست که خارش برطرف بشه... شما چه پیشنهادى رو مطرح میکنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۰ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد معاينه شويد
    2. تصویر کاربر میلاد یکشنبه ۱۱ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      البته من یه چیزو به شما نگفتم... پوست و الت تناسلی من کاملا سفید به نظر میرسه... چون بیماری لک و پیس دارم گفتم شاید علت خارش بیضه هام همین باشه... البته این خارش جدیدا اتفاق افتاده
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      دكتر پوست برويد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر احمد یکشنبه ۱۱ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 460 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما دکتر خوب...من نوجوانی16ساله هستم و واریکوسل گرید3دارم........دانش اموز هستم خواستم بپرسم ایا من در زنگ ورزش باید ورزش بکنم یا خیر؟با توجه به اینکه واریکوسل گرید سه دارم؟؟؟؟ممنون میشم جواب بدین.
    1. تصویر کاربر احمد دوشنبه ۵ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      شما باید در زنگ ورزش از بازی هایسنگین همچون فوتبال,فوتسال و والیبال خوددداری کنید و یک گواهی از پزشک مربوطه دریافت کنید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد معاينه شويد
    3. تصویر کاربر احمد جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      در چه صورت باید گواهی بگیرم؟؟؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۰ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      اگر واريكوسل شديد يا فتق داشتيد
    5. تصویر کاربر احمد یکشنبه ۱۱ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      ممنون
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      تشكر
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر علی جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    ضمن تشکر از راه اندازی سایت ارزشمند؛
    در سونوگرافی بیضه اینجانب تصویر یک توده کیستیک به قطر 3.5 * 4.5 میلیمتر (اسپرماتوسل) در سر اپیدیدم چپ دیده شده است آیا نیاز به جراحی دارد؟ آیا موجب ناباوری می شود؟ همچنین در بررسی شبکه وریدی، تصویر وریدهای واریسی با قطر بیش از 2/7 میلی متر در همی اسکروتوم چپ دیده شده است، آیا نیاز به جراحی دارد؟ در ضمن بنده 37 سال دارم و دارای یک فرزند هستم ولی برای فرزند دوم نزدیک به 8 ماه است که اقدام کرده ام ولی نتیجه نگرفتم آیا می تواند ناشی از این دو بیماری باشد؟ البته آزمایش تعداد اسپرم هم قرار است انجام شود.
    با تشکر از جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد ازمايش اسپرم دهيد وبراي معاينه بياييد
  • تصویر کاربر محسن جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 346 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من حدود 5 روز پیش بیضه راستم شروه به درد کردش که همراه با تیر کشیدن داخل بیضیه بود ولی فردای اون روز تیر کشیدن ها رفع شد و هر دو بیضه درد خفیف داشتن الان بعد 5 روز درد خفیف بیشتر روی بیضه سمت چپ هستش.
    بیضه ها رو بررسی کردم طبق چنتا مطلبی که خوندم رگها کرم مانددی برای واریکوسل احساس نکردم انگار طبیعی بود ولی بر روی قسمت کوچکی از بیضه سمت چپ یه مقدار فاصله بین بیضه و کیسه بیضه هستش که نمیشه مشاهده کردش و با لمسش فقط میشه اینو فهمید ( حدودا 3 میلیمتر فاصله داره و بعد از حمام و در حالتی که کیسه بیضه شل باشه قابل مشاهدس این مشکل و در حالتی که کیسه سفت شده باشه دیده نمیشه )

    یه بیوگرافی هم بدم
    - 21 سال سن دارم
    - روز قبل این مشکل شلوار جین پوشیده بودم و فیلمی میدیدم که صحنه های س ک سی داشت و میشه گفت مدت زمان طولانی داخل شلوار مثانه ام در حالت نعوض بودش نمیدونم ایجاد کننده این مشکل بوده یا نه
    - حدود سه سال خود اراضایی داشتم که تقریبا یه ماهه از خود ارضایی 3 روز یه بار به خود ارضایی هفتگی رسیدم

    حالا سوال من اینه علت این درد چیه ؟ -علش برامدی مقدار کمه روی بیضه سمت چب هسش که بالا توضیح دادم -یا مدت زمان طولانی نعوض داخل شلوار جین هستش و -یا خود ارضایی مدت زمان فیلم
    * و برای رفعش چه باید کرد
    ایا انجام خود ارضایی برای رفع این دید ممکنه پاسخگو باشه به علت نعوضی طولانی که داشتم و ارضا نکردم خودم




    **** ممنون میشم کمک کنید برای رفتن به دکتر خیلی معذب هستم و واقعااا ترجیه میدم برای این موضوع به دکتر مراجعه نکنم واقعا ممنون میشم در این باره کمک کنید.
    با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر محسن جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      72 ساعت گذشت
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      مهم نيست مال همان تحريك ميباشد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مصطفی جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    ا سلام .من یه چند روزی هست که به قسمت بیضه چپ کمی فشار یا بادست فشار داده به صورت کمی درد احساس کرده .بی زحمت بگوید مشکل چیست ؟چکار باید کرد ؟ایا به پزشک مراجعه کنم.ممنون از شما
    پاسخ دادن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      سونو كنيد
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 315 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید خدمت آقای دکتر

    بیضه سمت چپ من کمی بالا تر از سمت راسته است و گاهی مواقع خوبه میخواستم ببینم این مشکل داره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      سونو كنيد
  • تصویر کاربر سید جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 333 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    جناب دکتر بنده متاهل هستم و هفته پیش بعد ار مقاربت با همسر و بعد از ادرار قسمت راست کیشه بیضه بنده و مجاری درونی آن شروع به درد کردابتدا گمان کردم شاید نیاز به مقاربت بیشتر هست چون قبلا هم چند بار مواقعی که طولانی مدت رابطه جنسی نداشتم و تحرک میشدم ولی انزال نمیشدم مجاری داخل بیضه و اطراف التم درد میگرفت ولی اینبار دو بار انزال شدم اما باز خوب نشد و گاهی مواقع خیلی خفیف بیضه و سمت راست آلتم درد میکند البته خیلی خفیف میخواستم علت را جویا شوم ؟؟ و اگر قرار باشد به شما مراجعه کنم چه آزمایشهایی را باید همراه بیاورم و لازم هست ؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      سونوگرافي كنيد
  • تصویر کاربر حسين جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 363 مشاهده پرسش
    با سلام
    اسپرماتوسل چيست ؟
    ايا اسپرماتوسل يك توده چسبيده به بالاي بيضه است ؟
    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      بله با معاينه مشخص ميشود
  • تصویر کاربر mojtaba جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 2099 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ارادت خدمت دکتر کرمی. بنده الآن22ساله هستم وحدود12-13سال قبل در جریان بازی فوتبال ضربه توپ بیضه ی چپ بنده برخورد کرد و درد تقریبا شدیدی هم داشت ولی چون کمی خجالت کشیدم با کسی در میان نگذاشتم. بعد از مدتی متوجه شدم که بیضه ام کمی متورم شده ولی بازهم توجهی نکردم و امید به خوب شدن داشتم ولی بعد ازمدتی فهمیدم که مشکلی پیش آمده که بطور طبیعی قابل بهبود نیست.در حال حاضر بعد از این همه سال رگهای اطراف بیضه بنده متورم شده اند و همچنین احساس میکنم رگهایی که مسئول اتصال بیضه به قسمتهای بالاتر و حفره شکمی هستند کوتاهتر شده وهمانند بیضه سمت راست کشسانی و آزادی حرکت نداره و وقتی به سمت پایین کشیده میشه حس میکنم از حفره شکمی متصل هست و این اتصال باعث عدم کشیدگی نرمال بیضه میشه.البته این رگها همیشه به حالت متورم نیستند بلکه بصورت متناوب متورم وخالی میشوند به بیانی دیگر شبیه به نعوذ آلت تناسلی، رگهای بیضه بنده هم در تغییر هست. همانطور که بیضه در گرما و سرما تغییر میکند بیضه آسیب دیده بنده هم در تغییر روزانه هست.غیر از این مساله بعدی این هست که اندازه بیضه آسیب دیده در مقایسه با بیضه سالم کوچکتر باقی مانده و بعد از ضربه، یا اصلا رشدی نداشته و یا رشد کمتر از بیضه سالم داشته است.نمیدانم بیضه آسیب دیده اعمال طبیعی خودش را نظیر اسپرم سازی و ترشح هورمونها نجام میده یا نه؟گاهی اوقات هم با بلند کردن بارسنگین یا فریاد زدن یا حتی موتور سواری با سرعت بالا بیضه از کیسه خارج شده و بالاتر می آید ودر قسمت شرمگاه و روبروی مثانه قرار می گیرد که با دست به کیسه بیضه برمیگردانم..در این قسمت مجال توضیحات مفصل نیست در حالیکه توضیحات زیادی درباره مشکلم دارم. از جنابعالی خواهشمندم بفرمایید تشخیص شما درباره مشکل بنده چیست و راه درمانش چه میتواند باشد؟عوارض ضربه تا این زمان چه بوده و اکنون چه اقدامی باید انجام دهم.چون احساس می کنم مسئله بنده بسیار حیاتی هست خواهشمندم در صورت امکان پاسخ کامل تری لطف کنید تا بنده برای درمان اقدام کنم.بابت سایت خوبتان و کمک به کسانی مثل بنده بسیار بسیار متشکرم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      ازمايش اسپرم بدهيد
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۸ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 357 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشین
    من برای پیاده روی رفته بودم که ناگهان یکی از بیضه هام شروع به درد گرفتن کرد درحدی که نمی شد بهش دست زد و بعد از چند ساعت خود به خود خوب شد این مرتبه دومیه است که این مشکل برای بیضه من پیش اومده، تقریبا تمام مطالب سایت رو مطالعه کردم، نه تورم داره نه قرمز نه بیش از حد گرمه نه واریس داره نه کیسه بیضه ها بزرگه فقط هر دو دفعه کیسه بیضه ها کوچک شده بود شبیه مواقعی که آدم توی هوای سرد هست،امید وارم با این توضیحات بتونین کمکم کنید، ممنون و تشکر از سایت خوبتون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      سونو كنيد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمود سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 2520 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    آقای دکتر در حالت نرمال قطر وریدهای بیضه با چه قطریه؟ و با چه قطروریدی پزشک تشخیص واریکوسل گرید است . با تشکرئشا
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تشخیص واریکوسل فقط با معاینه است نه سونوگرافی
  • تصویر کاربر سونیا سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 4848 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشین اقای دکتر.
    شوهر بنده بعد از رابطه زناشویی به هیچ عنوان ابی ازش خارج نمیشه . و چون تو شهر کوچکی از اذربایجان غربی هستیم متخصصی نیست که بهش مراجه کنیم .خودش هم خجالت میکشد و برای رفتن به شهر دیگه برای مراجعه به متخصص تمایلی نشان نمیده. الان 3 ساله که عروسی کردیم و می خوام بچه دار شیم . میشه راهنماییم کنین مشکل از چی هستش ؟ و اگه امکان داره یه متخصص خوب تو شهر تبریز معرفی کنین . چون امکان اومدن به تهرانو فکر نکنم به دلیله دوری مسافت بتونیم بیایم.
    ممنون از لطفتون. موفق باشین.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      علت عدم انزال باید بررسی شود
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 488 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من چند سالی هست که خود ارضایی دارم حدود 6سال من از عوارض اطلاع نداشتم الان که متوجه شدم میخوام توکل کنم به خدا ترک کنم اگه ترک کنم
    1-دیگه زود انزالی ندارم و برطرف میشه
    2-بیضه هام کوچیک شدن اونها چی به حالت طبیعی برمیگردن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      همه درست میشوند
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۱۹ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 491 مشاهده پرسش
    با سلام و نهایت احترام
    جناب دکترمن 5سال قبل عمل واریکوسل انجام دادم الان دوباره برگشته گریدش3است درد هم دارم آزمایش اسپرم دادم گه جواب آن بصورت ذیل می باشد
    semen volome=3.00
    ph=7.60
    sprm cont=58.35
    motile sperms(%)=32.47
    progressive sperms(%)=30.17
    wbc(/hpf)=0-1
    normal morphology(%)=55.00
    a (rapid progressive=4.02
    b (slow progressive=26.15
    c (non progressive=2.30
    d (immotile=67.53
    با این آزمایش میتونم بچه دار شم دکتر یا باید واریکوسلم جراحی بشه؟بعد عمل بچه دار میشم یا کلا نمیشم؟ممنون میشم پاسخ بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۹ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      حرکت اسپرمتان مختصری کم است اگر واریکوسل دارید با ید معاینه کنم
  • تصویر کاربر مصطفی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 7057 مشاهده پرسش
    سلام
    یکی از روش هایی که زیاد در طب سنتی برای درمان واریکوسل تبلیغ میشود زالودرمانی است.
    استفاده از زالوی پزشکی در درمان توسط FDA تایید شده:
    http://www.nbcnews.com/id/5319129/ns/health-health_care/t/fda-approves-leeches-medical-devices/
    مثلا در سایت پزشک زیر:
    http://www.shiateb.com/pages/?current=viewdoc&langid=1&sel=939

    من در میان دوستانم که این روش را انجام دادند رضایت را مشاهده می کنم. اما برای درمان خودم مردد هستم که ترشحات زالو عوارض داشته باشد و از طریق خون وارد بیضه شود. (آیا چنین چیزی امکان پذیر است که بزاق زالوی پزشکی از خون سیاهرگ به بیضه وارد شود و جذب شود؟)

    لطفا این روش را از نظر علمی بررسی کنید. من خودم گرید 3 دارم (تعداد اسپرم نرمال، تحرک و مورفولوژی ضعیف، تستوسترون کمتر از حد نرمال).
    اگر تمایل دارید، در مستند سازی علمی قبل و بعد از درمان خودم با این روش در مرکز تحقیقات حجامت با شما همکاری کنم و حاصل کار به جامعه پزشکی ارائه شود، نظیر افزایش تستوسترون با زالودرمانی واریکوسل.
    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23026894
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      من به این درمانها اعتقادی ندارم
  • تصویر کاربر سایه پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 581 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید، پس از نه ماه اقدام به بارداری در آزمایش اسپرم همسرم متوجه شدیم ایشان در بیضه سمت چپ واریکسل گرید 2به 3 و در بیضه راست گرید 1 دارند خوشبختانه ابعاد بیضه طبیعی است. آزمایش اسپرم هم تعداد اسپرم 1/8 میلیون در هر سی سی و نرمال مورفولوژی 40% را نشان داد. ویسکوسیتی آن بالا و رنگ GRAY بود. من خیلی نگرانم آیا با عمل یا روش میکروسرجی امیدی به بارداری طبیعی و زیاد شدن تعداد اسپرم هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      باد معاینه کنم تا جواب قطعی دهم
  • تصویر کاربر فاطمه شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 523 مشاهده پرسش
    با سلام جناب آقای دکتر کرمی لطف می کنید بهم بگید علت تغییر نکردن آزمایش اسپرم بعد از عمل واریکوسل چی می تونه باشه؟ممکنه عمل بد انجام شده باشه ؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      عمل واریکوسل تنها 50 در صد موثر است
  • تصویر کاربر بهزاد پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 539 مشاهده پرسش
    با سلام من حدود چهار سال است که دچار تکرر ادرار شده ام و روز به روز هم وضع من بدتر می شود
    علاوه بر تکرر ادرار علایم دیگر من قطع و وصل شدن ادرار.سوزش ادرار،یبوست،درد کلیه و روده ها و گرفتگی عضلات است.
    لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 630 مشاهده پرسش
    واریکوسل گرید 3 سمت چپ دارم وکمی درد و آزمایش اسپرمم خوبه و مجردم
    به نظر شما چار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اگر واقعا گريد ٣ است بهتر است عمل كنيد براي معاينه تشريف بيوريد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب